#stokinsilvysocquette Instagram Photos & Videos

stokinsilvysocquette - 252 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
7.7
average likes

Latest #stokinsilvysocquette Posts

  • ✨STOKIN SILVY SOCQUETTE✨
.
Stokin comel dan cantik dengan harga yang berpatutan🤩
.
🌿Harga : RM8/piece exc postage
🌿Material : Polyamide & Elastin
🌿Panjang : Pendek Bawah Betis
🌿Colour : In the picture
🌿Freesize
✔️Borong/Runcit
.
Janganlah tengok je, meh lah beli sekali🤩 Dapatkan segera sementara stok masih ada❗❗❗
.
#stokin #stokinsilvysocquette #stokinmurah #stokincomel #stokinborong #stokinmuslimah #produkmuslim #stokinwarna #stokincantik #socks #cheap #stokincorak #sale #stayathomesale #stayathome #murah #stokincantik #stokinsale #borong #wholesale #retail
  • ✨STOKIN SILVY SOCQUETTE✨
    .
    Stokin comel dan cantik dengan harga yang berpatutan🤩
    .
    🌿Harga : RM8/piece exc postage
    🌿Material : Polyamide & Elastin
    🌿Panjang : Pendek Bawah Betis
    🌿Colour : In the picture
    🌿Freesize
    ✔️Borong/Runcit
    .
    Janganlah tengok je, meh lah beli sekali🤩 Dapatkan segera sementara stok masih ada❗❗❗
    .
    #stokin #stokinsilvysocquette #stokinmurah #stokincomel #stokinborong #stokinmuslimah #produkmuslim #stokinwarna #stokincantik #socks #cheap #stokincorak #sale #stayathomesale #stayathome #murah #stokincantik #stokinsale #borong #wholesale #retail

  •  3  0  20 July, 2020
  • Stokin silvy, skin sock pilihan ramai ✨
.
• 2 pilihan size
• 5 pilihan warna
• Material jenis sejuk dan lembut
• Getah yang selesa
• Material tebal, tak jarang 
.
Raya haji sale - BUY 5 RM 1 POSTAGE SM, RM 5 POSTAGE SS
.
.
📸:Stokin silvy
  • Stokin silvy, skin sock pilihan ramai ✨
    .
    • 2 pilihan size
    • 5 pilihan warna
    • Material jenis sejuk dan lembut
    • Getah yang selesa
    • Material tebal, tak jarang
    .
    Raya haji sale - BUY 5 RM 1 POSTAGE SM, RM 5 POSTAGE SS
    .
    .
    📸:Stokin silvy

  •  10  1  20 July, 2020
  • STOKIN SILVY BERJARI! 
.
- 
Silvy berjari ni sama ja macam stokin silvy.  Tebal, tidak jarang dan tak mudah koyak. Boleh digunakan untuk dipakai solat dan travel.
.
-
Tahan lasak, tahan lama, kuat, dan sama sekali tidak berbulu walaupun setelah dibasuh dan diguna berkali-kali!.
.
-
Panjang  stokin berjari sampai ke bawah lutut, melompat naik bas, berlari kejar tren dengan bebas tanpa risau kain terselak😂.
.
-
Material lembut dan selesa, sejuk untuk dipakai sepanjang hari ke tempat kerja mahupun kuliah.
.
-
RM9/spsg 
RM43/5 psg 
RM50/7 psg (sekotak)
.
-
#stokinsilvy #stokinberjari #stokinsilvyopaque #stokinsilvymalaysia #stokinsilvy #stokinsilvymurah #stokinmurah #stokinmalaysia #stokinsilvymalaysia #stokinsilvyopaque #stokinsilvysocquette #stokinmurahmalaysia #stokin #stoking
  • STOKIN SILVY BERJARI!
    .
    -
    Silvy berjari ni sama ja macam stokin silvy. Tebal, tidak jarang dan tak mudah koyak. Boleh digunakan untuk dipakai solat dan travel.
    .
    -
    Tahan lasak, tahan lama, kuat, dan sama sekali tidak berbulu walaupun setelah dibasuh dan diguna berkali-kali!.
    .
    -
    Panjang stokin berjari sampai ke bawah lutut, melompat naik bas, berlari kejar tren dengan bebas tanpa risau kain terselak😂.
    .
    -
    Material lembut dan selesa, sejuk untuk dipakai sepanjang hari ke tempat kerja mahupun kuliah.
    .
    -
    RM9/spsg
    RM43/5 psg
    RM50/7 psg (sekotak)
    .
    -
    #stokinsilvy #stokinberjari #stokinsilvyopaque #stokinsilvymalaysia #stokinsilvy #stokinsilvymurah #stokinmurah #stokinmalaysia #stokinsilvymalaysia #stokinsilvyopaque #stokinsilvysocquette #stokinmurahmalaysia #stokin #stoking

  •  24  0  15 July, 2020
  • ✨STOKIN SILVY SOCQUETTE✨
.
Stokin comel dan cantik dengan harga yang berpatutan🤩
.
🌿Harga : RM8/piece exc postage
🌿Material : Polyamide & Elastin
🌿Panjang : Pendek Bawah Betis
🌿Colour : In the picture
🌿Freesize
✔️Borong/Runcit
.
Janganlah tengok je, meh lah beli sekali🤩 Dapatkan segera sementara stok masih ada❗❗❗
.
#stokin #stokinsilvysocquette #stokinmurah #stokincomel #stokinborong #stokinmuslimah #produkmuslim
  • ✨STOKIN SILVY SOCQUETTE✨
    .
    Stokin comel dan cantik dengan harga yang berpatutan🤩
    .
    🌿Harga : RM8/piece exc postage
    🌿Material : Polyamide & Elastin
    🌿Panjang : Pendek Bawah Betis
    🌿Colour : In the picture
    🌿Freesize
    ✔️Borong/Runcit
    .
    Janganlah tengok je, meh lah beli sekali🤩 Dapatkan segera sementara stok masih ada❗❗❗
    .
    #stokin #stokinsilvysocquette #stokinmurah #stokincomel #stokinborong #stokinmuslimah #produkmuslim

  •  5  0  18 June, 2020
  • Stokin silvy bukan setakat ada dua size je, ada 5 pilihan warna juga tauu. Barulah mudah untuk awak pilih warna yang sesuai. Ada org suka yg gelap, ada yg suka cerah kan.? Ada juga yg grab 5 warna sekali 🤭
.
🔸RM 7.50 untuk stokin silvy pendek (11 inch)
🔸RM 9.00 untuk stokin silvy panjang (16 inch)
.
Nak grab stokin silvy ni? Klik je link di bio, boleh terus cakap 'saya nak stokin silvy'. InshaAllah fast and friendly response untuk awak 👍😉
  • Stokin silvy bukan setakat ada dua size je, ada 5 pilihan warna juga tauu. Barulah mudah untuk awak pilih warna yang sesuai. Ada org suka yg gelap, ada yg suka cerah kan.? Ada juga yg grab 5 warna sekali 🤭
    .
    🔸RM 7.50 untuk stokin silvy pendek (11 inch)
    🔸RM 9.00 untuk stokin silvy panjang (16 inch)
    .
    Nak grab stokin silvy ni? Klik je link di bio, boleh terus cakap 'saya nak stokin silvy'. InshaAllah fast and friendly response untuk awak 👍😉

  •  12  1  31 May, 2020
  • Stokin Silvy✨
—
Material dia sumpah best gila! Dengan kain yang sejuk dan tebal. Sangat sesuai untuk dibawa solat.
-
Lagi satu, stokin silvy ni kalau korang berus pun tak koyak tau. Tkah dah try! And series helok je. Stokin lain, kalau diberus wajib berlubangnya lepas tu 🙄
—
So kalau nak grab, boleh cepat² tekan link di bio atau WhatsApp ke 011-56898522 😘
—
.
.
#stokinsejuk #stokinmuslimah #stokinmurah #stokintebal #stokinwarna #stokinlembut #stokinsoka #sokasocks #sokamurah #stokingsokamurah #stokingmurah #stokinkemas #stokinmurahmalaysia
#teamSyaifaDiela #stokinsilvyopaque #sarungkaki #stokinsilvysocquette
  • Stokin Silvy✨

    Material dia sumpah best gila! Dengan kain yang sejuk dan tebal. Sangat sesuai untuk dibawa solat.
    -
    Lagi satu, stokin silvy ni kalau korang berus pun tak koyak tau. Tkah dah try! And series helok je. Stokin lain, kalau diberus wajib berlubangnya lepas tu 🙄

    So kalau nak grab, boleh cepat² tekan link di bio atau WhatsApp ke 011-56898522 😘

    .
    .
    #stokinsejuk #stokinmuslimah #stokinmurah #stokintebal #stokinwarna #stokinlembut #stokinsoka #sokasocks #sokamurah #stokingsokamurah #stokingmurah #stokinkemas #stokinmurahmalaysia
    #teamSyaifaDiela #stokinsilvyopaque #sarungkaki #stokinsilvysocquette

  •  8  0  10 April, 2020
  • Stokin Silvy✨
—
Ada 2 size untuk korang pilih.
Satu yang panjang sampai paras lutut. Satu lagi panjang dia sampai paras betis.
-
Series Tkah cakap, material dia best gila! 👍🏼
Kalau korang tak percaya, try beli 1 pasang dulu and Tkah yakin korang akan repeat order lagi lepas ni 😉
—
So kalau nak grab, boleh cepat² tekan link di bio 😘
—
.
.
#stokinsejuk #stokinmuslimah #stokinmurah #stokintebal #stokinwarna #stokinlembut #stokinsoka #sokasocks #sokamurah #stokingsokamurah #stokingmurah #stokinkemas #stokinmurahmalaysia
#teamSyaifaDiela #stokinsilvyopaque #sarungkaki #stokinsilvysocquette
  • Stokin Silvy✨

    Ada 2 size untuk korang pilih.
    Satu yang panjang sampai paras lutut. Satu lagi panjang dia sampai paras betis.
    -
    Series Tkah cakap, material dia best gila! 👍🏼
    Kalau korang tak percaya, try beli 1 pasang dulu and Tkah yakin korang akan repeat order lagi lepas ni 😉

    So kalau nak grab, boleh cepat² tekan link di bio 😘

    .
    .
    #stokinsejuk #stokinmuslimah #stokinmurah #stokintebal #stokinwarna #stokinlembut #stokinsoka #sokasocks #sokamurah #stokingsokamurah #stokingmurah #stokinkemas #stokinmurahmalaysia
    #teamSyaifaDiela #stokinsilvyopaque #sarungkaki #stokinsilvysocquette

  •  5  0  10 April, 2020

Top #stokinsilvysocquette Posts

  • STOKIN SILVY BERJARI! 
.
- 
Silvy berjari ni sama ja macam stokin silvy.  Tebal, tidak jarang dan tak mudah koyak. Boleh digunakan untuk dipakai solat dan travel.
.
-
Tahan lasak, tahan lama, kuat, dan sama sekali tidak berbulu walaupun setelah dibasuh dan diguna berkali-kali!.
.
-
Panjang  stokin berjari sampai ke bawah lutut, melompat naik bas, berlari kejar tren dengan bebas tanpa risau kain terselak😂.
.
-
Material lembut dan selesa, sejuk untuk dipakai sepanjang hari ke tempat kerja mahupun kuliah.
.
-
RM9/spsg 
RM43/5 psg 
RM50/7 psg (sekotak)
.
-
#stokinsilvy #stokinberjari #stokinsilvyopaque #stokinsilvymalaysia #stokinsilvy #stokinsilvymurah #stokinmurah #stokinmalaysia #stokinsilvymalaysia #stokinsilvyopaque #stokinsilvysocquette #stokinmurahmalaysia #stokin #stoking
  • STOKIN SILVY BERJARI!
    .
    -
    Silvy berjari ni sama ja macam stokin silvy. Tebal, tidak jarang dan tak mudah koyak. Boleh digunakan untuk dipakai solat dan travel.
    .
    -
    Tahan lasak, tahan lama, kuat, dan sama sekali tidak berbulu walaupun setelah dibasuh dan diguna berkali-kali!.
    .
    -
    Panjang stokin berjari sampai ke bawah lutut, melompat naik bas, berlari kejar tren dengan bebas tanpa risau kain terselak😂.
    .
    -
    Material lembut dan selesa, sejuk untuk dipakai sepanjang hari ke tempat kerja mahupun kuliah.
    .
    -
    RM9/spsg
    RM43/5 psg
    RM50/7 psg (sekotak)
    .
    -
    #stokinsilvy #stokinberjari #stokinsilvyopaque #stokinsilvymalaysia #stokinsilvy #stokinsilvymurah #stokinmurah #stokinmalaysia #stokinsilvymalaysia #stokinsilvyopaque #stokinsilvysocquette #stokinmurahmalaysia #stokin #stoking

  •  24  0  15 July, 2020
  • Assalamualaikum..Selamat pagi. Moga dipermudahkan segala urusan kita pada hari ini..ameen.. InsyaAllah, postage hari ni berjalan macam biasa.

mana2 yang nak selit order boleh wassup ye. 
www.wasap.my/60145149564

promosi beli 3 kotak ke atas rm38/sekotak masih on ye.

Jom rebut peluang ni. Boleh kongsi dengan kawan2, adik beradik. :) #stokinsandy #stokinsilvy #stokinsilvysocquette #stokinborong #borongstokinsilvy
  • Assalamualaikum..Selamat pagi. Moga dipermudahkan segala urusan kita pada hari ini..ameen.. InsyaAllah, postage hari ni berjalan macam biasa.

    mana2 yang nak selit order boleh wassup ye.
    www.wasap.my/60145149564

    promosi beli 3 kotak ke atas rm38/sekotak masih on ye.

    Jom rebut peluang ni. Boleh kongsi dengan kawan2, adik beradik. :) #stokinsandy #stokinsilvy #stokinsilvysocquette #stokinborong #borongstokinsilvy

  •  5  4  16 June, 2019