#stokinsilvyopaque Instagram Photos & Videos

stokinsilvyopaque - 16.4k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
38.2
average likes

Latest #stokinsilvyopaque Posts

  • MISTERI.
. 
Ehh misteri ? Misteri ape ye .
.
Alkisah nya sarung kaki wanita je.๐Ÿคญ Benda ni antara salah satu benda yang selalu hilang taw.

Lagi2 kalau yang ada adik beradik perempuan ramai dan jenis pakai stokin sama je. Makin la cepat hilang, tak pun asyik koyak je. Betul tak?

Sebab tu kakji suggest korang beli je borong. Kalau hilang satu, yang lain ada lagi๐Ÿค—

Nak borong? klik je link di bio.

#StokinSilvyOpaque
#stokinsilvybangi
#stokinsilvykajang
#stokinsilvy
#stokinselesa
#stokinviral
#codstokin
#kajang
#bangi
#selangor
#malaysia
#staysafe
#keephygienic
#kitajagakita
#viral
  • MISTERI.
    .
    Ehh misteri ? Misteri ape ye .
    .
    Alkisah nya sarung kaki wanita je.๐Ÿคญ Benda ni antara salah satu benda yang selalu hilang taw.

    Lagi2 kalau yang ada adik beradik perempuan ramai dan jenis pakai stokin sama je. Makin la cepat hilang, tak pun asyik koyak je. Betul tak?

    Sebab tu kakji suggest korang beli je borong. Kalau hilang satu, yang lain ada lagi๐Ÿค—

    Nak borong? klik je link di bio.

    #StokinSilvyOpaque
    #stokinsilvybangi
    #stokinsilvykajang
    #stokinsilvy
    #stokinselesa
    #stokinviral
    #codstokin
    #kajang
    #bangi
    #selangor
    #malaysia
    #staysafe
    #keephygienic
    #kitajagakita
    #viral

  •  4  0  11 hours ago
  • Yuhuuuuu ~ Deeja plain dah ada warna baru awak ๐Ÿ˜ Dusty plum n nude beige. semestinya warna yg mudah nak matching dgn apa jenis warna pn. Khas utk awk yg sukakan gaya yg simple.

Handsock Deeja
โ™ฅ๏ธ Saiz S & M
๐Ÿ’ธ RM17

โ™ฅ๏ธ Saiz L
๐Ÿ’ธ RM19 

Nak order boleh terus click link kat bio ๐Ÿ˜‰

#temnuqaa #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #silvyopaquemurah #silvyopaque  #kaniktapakhitam #kaniktapakhitammurah #kaniktapakhitamoriginal #sokaplain #sokaplainmalaysia #stokinsoka #stokinsokamurah #handsockslawa #handsockdoublerenda #handsockdoubleruffle #handsockbella #handsockbelladoublerenda #handsockdalila #handsockdalilasinglerenda #dalilasinglerenda #handsockadradoublerenda #handsockadra #handsockdewidiamond #handsocknuqaaplain #handsockyarra #handsockroseribbon #handsockzureen
  • Yuhuuuuu ~ Deeja plain dah ada warna baru awak ๐Ÿ˜ Dusty plum n nude beige. semestinya warna yg mudah nak matching dgn apa jenis warna pn. Khas utk awk yg sukakan gaya yg simple.

    Handsock Deeja
    โ™ฅ๏ธ Saiz S & M
    ๐Ÿ’ธ RM17

    โ™ฅ๏ธ Saiz L
    ๐Ÿ’ธ RM19

    Nak order boleh terus click link kat bio ๐Ÿ˜‰

    #temnuqaa #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #silvyopaquemurah #silvyopaque #kaniktapakhitam #kaniktapakhitammurah #kaniktapakhitamoriginal #sokaplain #sokaplainmalaysia #stokinsoka #stokinsokamurah #handsockslawa #handsockdoublerenda #handsockdoubleruffle #handsockbella #handsockbelladoublerenda #handsockdalila #handsockdalilasinglerenda #dalilasinglerenda #handsockadradoublerenda #handsockadra #handsockdewidiamond #handsocknuqaaplain #handsockyarra #handsockroseribbon #handsockzureen

  •  1  0  13 hours ago
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  12  0  7 August, 2020
  • OPEN PRE ORDER SILVY BORONG ๐ŸŽ‰
.
.
SPECIAL UNTUK PRE ORDER SILVY BORONG
.
Hai, kami di @silvy.my nak buka pre-order silvy borong untuk yang nak order stokin secara borong.. โ˜บ
.
Sebab ramai yang nak order borong jadi kami buat keputusan untuk ajak anda JOIN TRIP KARGO dengan kami.. ๐Ÿคฉ
.
.
Macam mana Pre-Order ni berjalan?
.
1. Anda buat tempahan silvy yang anda nak
.
2. Berikan maklumat diri dan pengeposan
.
3. Lepas kargo sampai Malaysia, anda akan langsaikan pembayaran untuk kami pos silvy ke alamat anda
.
.
๐Ÿ“ฆ Minimum order 5 kotak (35pcs)
๐Ÿ“ฆ Pre-Order dalam 1 bulan lebih, trip Kargo Laut dan Kargo Udara
๐Ÿ“ฆ Lepas stok sampai anda akan buat Full Payment untuk pihak kami pos
๐Ÿ“ฆ Jangkaan tempoh pre-order sebulan lebih
.
.
#####
.
.
HARGA SILVY OPAQUE PRE-ORDER
5-9 kotak = RM40
10-30 kotak = RM39
31 kotak ke atas = RM38
.
HARGA SILVY SOCQUETTE PRE-ORDER
5-9 kotak = RM36
10-30 kotak = RM35
31 kotak ke atas = RM34
.
.
# FREE POSTAGE area Semenanjung
# Sabah Sarawak add RM5
.
# Free Postage hanya available untuk Trip Pre-Order sahaja ๐Ÿ˜
.
.
Last order Trip 1: 15 Ogos 2020
Last order Trip 2: 15 Sept 2020
.
.
Anggaran kargo bertolak: ๐Ÿ›ณ๏ธ
TRIP 1: Flight Aug
TRIP 2: Kargo Aug
.
Anggaran kargo sampai: ๐Ÿ›ณ๏ธ
TRIP 1: September 2020
TRIP 2: Oktober 2020
.
.
๐Ÿ“ฒ WhatsApp
Wasap my/60137674682/nakjoinpreorder
.
.
#silvymy #stokinmesir #stokinsilvy #preorder #preorderstokin #stokintebalmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvylover #silvylovers #stokinpanjang #stokinkakimurah #bynurhidayahasanuddin
  • OPEN PRE ORDER SILVY BORONG ๐ŸŽ‰
    .
    .
    SPECIAL UNTUK PRE ORDER SILVY BORONG
    .
    Hai, kami di @silvy.my nak buka pre-order silvy borong untuk yang nak order stokin secara borong.. โ˜บ
    .
    Sebab ramai yang nak order borong jadi kami buat keputusan untuk ajak anda JOIN TRIP KARGO dengan kami.. ๐Ÿคฉ
    .
    .
    Macam mana Pre-Order ni berjalan?
    .
    1. Anda buat tempahan silvy yang anda nak
    .
    2. Berikan maklumat diri dan pengeposan
    .
    3. Lepas kargo sampai Malaysia, anda akan langsaikan pembayaran untuk kami pos silvy ke alamat anda
    .
    .
    ๐Ÿ“ฆ Minimum order 5 kotak (35pcs)
    ๐Ÿ“ฆ Pre-Order dalam 1 bulan lebih, trip Kargo Laut dan Kargo Udara
    ๐Ÿ“ฆ Lepas stok sampai anda akan buat Full Payment untuk pihak kami pos
    ๐Ÿ“ฆ Jangkaan tempoh pre-order sebulan lebih
    .
    .
    #####
    .
    .
    HARGA SILVY OPAQUE PRE-ORDER
    5-9 kotak = RM40
    10-30 kotak = RM39
    31 kotak ke atas = RM38
    .
    HARGA SILVY SOCQUETTE PRE-ORDER
    5-9 kotak = RM36
    10-30 kotak = RM35
    31 kotak ke atas = RM34
    .
    .
    # FREE POSTAGE area Semenanjung
    # Sabah Sarawak add RM5
    .
    # Free Postage hanya available untuk Trip Pre-Order sahaja ๐Ÿ˜
    .
    .
    Last order Trip 1: 15 Ogos 2020
    Last order Trip 2: 15 Sept 2020
    .
    .
    Anggaran kargo bertolak: ๐Ÿ›ณ๏ธ
    TRIP 1: Flight Aug
    TRIP 2: Kargo Aug
    .
    Anggaran kargo sampai: ๐Ÿ›ณ๏ธ
    TRIP 1: September 2020
    TRIP 2: Oktober 2020
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ WhatsApp
    Wasap my/60137674682/nakjoinpreorder
    .
    .
    #silvymy #stokinmesir #stokinsilvy #preorder #preorderstokin #stokintebalmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvylover #silvylovers #stokinpanjang #stokinkakimurah #bynurhidayahasanuddin

  •  7  0  6 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  16  0  6 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  17  0  6 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE / OPAQUE
Rm13 / Rm10 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE / OPAQUE
    Rm13 / Rm10 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  7  0  5 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  6  1  4 August, 2020
  • nak tahu kenapa Dalila #saturenda ni laku keras. kalau awak cuba yg Dalila ni confirm tak pandang yg lain dah. mosscrepe dia bukan beshe beshe tapi jenis lembut tak kejung, memeri helok even saiz badan XL, warna tak luntur, jahitan handsock kemas, jahitan ruffles gebuuuu ๐Ÿ˜ #pastikanyangoribarubeli tauuu

Handsock Dalila
๐Ÿ’ธ RM12 sahajaaa

Nak order boleh terus click link kat bio ๐Ÿ˜‰

#temnuqaa #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #silvyopaquemurah #silvyopaque  #kaniktapakhitam #kaniktapakhitammurah #kaniktapakhitamoriginal #sokaplain #sokaplainmalaysia #stokinsoka #stokinsokamurah #handsockslawa #handsockdoublerenda #handsockdoubleruffle #handsockbella #handsockbelladoublerenda #handsockdalila #handsockdalilasinglerenda #dalilasinglerenda #handsockadradoublerenda #handsockadra #handsockdewidiamond #handsocknuqaaplain #handsockyarra #handsockroseribbon #handsockzureen
  • nak tahu kenapa Dalila #saturenda ni laku keras. kalau awak cuba yg Dalila ni confirm tak pandang yg lain dah. mosscrepe dia bukan beshe beshe tapi jenis lembut tak kejung, memeri helok even saiz badan XL, warna tak luntur, jahitan handsock kemas, jahitan ruffles gebuuuu ๐Ÿ˜ #pastikanyangoribarubeli tauuu

    Handsock Dalila
    ๐Ÿ’ธ RM12 sahajaaa

    Nak order boleh terus click link kat bio ๐Ÿ˜‰

    #temnuqaa #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #silvyopaquemurah #silvyopaque #kaniktapakhitam #kaniktapakhitammurah #kaniktapakhitamoriginal #sokaplain #sokaplainmalaysia #stokinsoka #stokinsokamurah #handsockslawa #handsockdoublerenda #handsockdoubleruffle #handsockbella #handsockbelladoublerenda #handsockdalila #handsockdalilasinglerenda #dalilasinglerenda #handsockadradoublerenda #handsockadra #handsockdewidiamond #handsocknuqaaplain #handsockyarra #handsockroseribbon #handsockzureen

  •  4  0  3 August, 2020
  • #update
.
ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
.
Postage 3 Aug 2020
.
Poslaju
Nurul Izzah Ep642399422my
.
JnT
Nur Fatihah 650036156038
Nur Syafiqah 650036155992
Elena 650036156012
Noorhayati Akim 650036156009
Juriyanti 650036155976
Ain Sumayyah 650036156041
Norisa Kassim 630090404204
Farahely Adnan 630090514490
Noorul Hidayumaiza 630090515912
.
.
Nak order? Boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy 
.
.
#silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah
  • #update
    .
    ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
    .
    Postage 3 Aug 2020
    .
    Poslaju
    Nurul Izzah Ep642399422my
    .
    JnT
    Nur Fatihah 650036156038
    Nur Syafiqah 650036155992
    Elena 650036156012
    Noorhayati Akim 650036156009
    Juriyanti 650036155976
    Ain Sumayyah 650036156041
    Norisa Kassim 630090404204
    Farahely Adnan 630090514490
    Noorul Hidayumaiza 630090515912
    .
    .
    Nak order? Boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    .
    .
    #silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah

  •  7  0  3 August, 2020
  • #update
.
ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
.
Postage 3 Aug 2020
.
Poslaju
Nurul Izzah Ep642399422my
.
JnT
Nur Fatihah 650036156038
Nur Syafiqah 650036155992
Elena 650036156012
Noorhayati Akim 650036156009
Juriyanti 650036155976
Ain Sumayyah 650036156041
Norisa Kassim 630090404204
Farahely Adnan 630090514490
Noorul Hidayumaiza 630090515912
.
.
Nak order? Boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy 
.
.
#silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah
  • #update
    .
    ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
    .
    Postage 3 Aug 2020
    .
    Poslaju
    Nurul Izzah Ep642399422my
    .
    JnT
    Nur Fatihah 650036156038
    Nur Syafiqah 650036155992
    Elena 650036156012
    Noorhayati Akim 650036156009
    Juriyanti 650036155976
    Ain Sumayyah 650036156041
    Norisa Kassim 630090404204
    Farahely Adnan 630090514490
    Noorul Hidayumaiza 630090515912
    .
    .
    Nak order? Boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    .
    .
    #silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah

  •  4  0  3 August, 2020
  • #update
.
ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
.
Postage 3 Aug 2020
.
Poslaju
Nurul Izzah Ep642399422my
.
JnT
Nur Fatihah 650036156038
Nur Syafiqah 650036155992
Elena 650036156012
Noorhayati Akim 650036156009
Juriyanti 650036155976
Ain Sumayyah 650036156041
Norisa Kassim 630090404204
Farahely Adnan 630090514490
Noorul Hidayumaiza 630090515912
.
.
Nak order? Boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy 
.
.
#silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah
  • #update
    .
    ุฌุฒุงูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุฎูŠุฑุง ...
    .
    Postage 3 Aug 2020
    .
    Poslaju
    Nurul Izzah Ep642399422my
    .
    JnT
    Nur Fatihah 650036156038
    Nur Syafiqah 650036155992
    Elena 650036156012
    Noorhayati Akim 650036156009
    Juriyanti 650036155976
    Ain Sumayyah 650036156041
    Norisa Kassim 630090404204
    Farahely Adnan 630090514490
    Noorul Hidayumaiza 630090515912
    .
    .
    Nak order? Boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    .
    .
    #silvymy #silvyopaque #silvyopaquemurah #silvyopaquemalaysia #silvymesir #silvymalaysia #silvylovers #silvyhargaborong #silvypanjang #silvypendek #stokinmesir #stokinmalaysia #stokinpanjangmurah #stokinsilvyopaque #stokinsilvy #stokintebalmurah #stokinmuslimah #stokinkakimurah

  •  9  0  3 August, 2020
  • SHAWL PLAIN
.
.
material : dobby chiffon
ukuran : 2 meter ร— 0.75 meter
jahitan : baby seam
.
.
Kelebihan:
- material super duper flowy
- material lembut
- opacity : 3/5..digalakkan pakai inner untuk warna cerah
.
.
Whatsapp 0148268604
.
.
#handsockdonna #handsockdonnakristal #handsockdonnaderby #stokin #stokinmesir #stokinsilvy #handsockpanjang #handsockpendek #stokinsilvypanjang #stokinpanjang #handsockdalila #handsocksingleruffle #handsockruffle #blouselabuh #blousemuslimah #tudungmesir  #handsockdalilakotabharu  #handsockmesir #stokinpendek #stokintebal #handsockruffle #stokinumrah #stokinhaji #stokinsilvyopaque #handsockmurah #shawl #shawllabuh #shawlplain #shawlchiffon # bawalbidang45 #bawalbidang50 #shawldobbychiffon
  • SHAWL PLAIN
    .
    .
    material : dobby chiffon
    ukuran : 2 meter ร— 0.75 meter
    jahitan : baby seam
    .
    .
    Kelebihan:
    - material super duper flowy
    - material lembut
    - opacity : 3/5..digalakkan pakai inner untuk warna cerah
    .
    .
    Whatsapp 0148268604
    .
    .
    #handsockdonna #handsockdonnakristal #handsockdonnaderby #stokin #stokinmesir #stokinsilvy #handsockpanjang #handsockpendek #stokinsilvypanjang #stokinpanjang #handsockdalila #handsocksingleruffle #handsockruffle #blouselabuh #blousemuslimah #tudungmesir #handsockdalilakotabharu #handsockmesir #stokinpendek #stokintebal #handsockruffle #stokinumrah #stokinhaji #stokinsilvyopaque #handsockmurah #shawl #shawllabuh #shawlplain #shawlchiffon # bawalbidang45 #bawalbidang50 #shawldobbychiffon

  •  7  0  3 August, 2020
  • Meh atif tunjuk sikit warna hotttttt untuk Handsock Warda ni ! Warna Black Red (HW2) memang semestinya menjadi pilihan ramai ๐Ÿ™ˆ

Handsock Warda :

โœ… Design jahitan kemas di hadapan (banyak warna !)
โœ… Simple, plain, kemas !
โœ… Panjang lebih dari siku
โœ… Material kain lycra ohana
โœ… Jenis kain sejuk
โœ… Selesa dan tak panas
โœ… Tak melorot
โœ… Tiada getah di siku, tidak mencerut dan mencengkam
โœ… Harga berpatutan dan mampu milik setanding kualiti dan design

Harga pun murah je uolls! ๐Ÿ˜ Jangan lupa grabbbb yaa. Kita ada warna2 baru untuk Warda saiz S & M โค๏ธ

Whatsapp Atif untuk order โ˜บ๏ธ
Link kat bio โ˜๐Ÿป
  • Meh atif tunjuk sikit warna hotttttt untuk Handsock Warda ni ! Warna Black Red (HW2) memang semestinya menjadi pilihan ramai ๐Ÿ™ˆ

    Handsock Warda :

    โœ… Design jahitan kemas di hadapan (banyak warna !)
    โœ… Simple, plain, kemas !
    โœ… Panjang lebih dari siku
    โœ… Material kain lycra ohana
    โœ… Jenis kain sejuk
    โœ… Selesa dan tak panas
    โœ… Tak melorot
    โœ… Tiada getah di siku, tidak mencerut dan mencengkam
    โœ… Harga berpatutan dan mampu milik setanding kualiti dan design

    Harga pun murah je uolls! ๐Ÿ˜ Jangan lupa grabbbb yaa. Kita ada warna2 baru untuk Warda saiz S & M โค๏ธ

    Whatsapp Atif untuk order โ˜บ๏ธ
    Link kat bio โ˜๐Ÿป

  •  13  1  3 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  19  0  2 August, 2020
  • .
Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
.
SOKIN SILVY TOE
Rm13 saja sepasang
Panjang 45cm / panjang hingga lutut
.
#picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir
  • .
    Nak tutup aurat tak susah pun, nak outing pakai selipar pun boleh sebab sekrang dah mudah ada stokin silvy toe, stokin berjari..senang tutup aurat, selasa pakai, panjang 45cm.
    .
    SOKIN SILVY TOE
    Rm13 saja sepasang
    Panjang 45cm / panjang hingga lutut
    .
    #picbystokinca #photobystokinca #stokinpanjangca #stokinpanjang #stokincalace #stokinca #stokin #stokinsoka #stoking #stokinmurah #stokincomel #stokinmuslimah #stokinsilvy #stokinkanik #stokintebal #stokinjari #stokinsandy #stokinsolat #stokinmesir #stokinborong #stokincorak #stokinbudak #stokinwudhu #stokinmalaysia #stokinplaincute #stokinsilvyopaque #stokinsilvysandymesir

  •  20  0  2 August, 2020

Top #stokinsilvyopaque Posts

  • Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
.
๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
๐Ÿ’œ Getah berbutang hujung handsock boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
.
.
Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
๐Ÿ’›LONG - 49cm
PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM . ๐Ÿ’›SHORT - 28cm
PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
.
Untuk pertanyaan stok terkini, wasap ke:
๐Ÿ“ฑ012-676.9367
๐Ÿ“ฑ012-676.9367
๐Ÿ“ฑ012-676.9367
.
#HanaLegacyCollections
#HandsockBoleyLarazNo.1
#Handsocks
#Handsock
#Stogan
  • Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
    .
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
    ๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
    ๐Ÿ’œ Getah berbutang hujung handsock boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
    ๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
    ๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
    ๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
    ๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
    .
    .
    Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
    ๐Ÿ’›LONG - 49cm
    PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
    BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM . ๐Ÿ’›SHORT - 28cm
    PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
    CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
    .
    Untuk pertanyaan stok terkini, wasap ke:
    ๐Ÿ“ฑ012-676.9367
    ๐Ÿ“ฑ012-676.9367
    ๐Ÿ“ฑ012-676.9367
    .
    #HanaLegacyCollections
    #HandsockBoleyLarazNo.1
    #Handsocks
    #Handsock
    #Stogan

  •  171  3  4 January, 2018
  • .
Malaikat tulis dosa pahala setiap masa. Jadinya, tutup aurat bukan setakat nak keluar gambar kat FB/Ig jer tapi tutup aurat kat mana-mana ๐Ÿ˜Š.
.
#IBR = INNER BERDAGU RUNCING
*Terdapat dalam 20+ pilihan warna untuk dimatchkan dengan tudung korang ๐Ÿ˜‰
.
#HBL = HANDSOCK BOLEY LARAZ
*Terdapat dalam saiz ukuran pendek dan panjang. Warna pula dalam 30+ pilihan menarik.
.
Wasap untuk pertanyaan stok terkini.
www.wasap.my/60126769367
Atau klik di link bio atas โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
.
| #Hana_Legacy_Collections |
#Handsocks 
#Handsock 
#Handsockpanjang #Handsockpendek 
#InnerNeck 
#Innertudung 
#InnerBerdagu
  • .
    Malaikat tulis dosa pahala setiap masa. Jadinya, tutup aurat bukan setakat nak keluar gambar kat FB/Ig jer tapi tutup aurat kat mana-mana ๐Ÿ˜Š.
    .
    #IBR = INNER BERDAGU RUNCING
    *Terdapat dalam 20+ pilihan warna untuk dimatchkan dengan tudung korang ๐Ÿ˜‰
    .
    #HBL = HANDSOCK BOLEY LARAZ
    *Terdapat dalam saiz ukuran pendek dan panjang. Warna pula dalam 30+ pilihan menarik.
    .
    Wasap untuk pertanyaan stok terkini.
    www.wasap.my/60126769367
    Atau klik di link bio atas โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
    .
    | #Hana_Legacy_Collections |
    #Handsocks
    #Handsock
    #Handsockpanjang #Handsockpendek
    #InnerNeck
    #Innertudung
    #InnerBerdagu

  •  135  6  17 January, 2018
  • Bersabar dalam bersabar.
.
Menutup aurat juga perlu kesabaran โค๏ธ.
.
Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
.
๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
๐Ÿ’œ Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
.
.
Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
๐Ÿ’›LONG - 49cm
PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM.
.
๐Ÿ’›SHORT - 28cm
PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
.
Harga :
๐ŸŒ€1 Pasang SHORT PLAIN.
โžก RM22 Sepasang.
๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS.
.
๐ŸŒ€1 Pasang LONG.
โžก RM25 Sepasang.
๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS
.
---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT B ๐Ÿ’œ---
๐ŸŒ€2 Pasang SHORT PLAIN
โžก RM50 SEM/RM55 SS
โœ…Termasuk Pos (JIMAT POS RM2).
.
---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT C ๐Ÿ’œ---
๐ŸŒ€2 Pasang LONG.
โžก RM55 Sem /RM60 SS
โœ…Termasuk Pos (JIMAT RM2)
.
#HanaLegacyCollections
#HandsockBoleyLarazNo.1
#Handsock
#handsockcantik
#handsockring
  • Bersabar dalam bersabar.
    .
    Menutup aurat juga perlu kesabaran โค๏ธ.
    .
    Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
    .
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
    ๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
    ๐Ÿ’œ Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
    ๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
    ๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
    ๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
    ๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
    .
    .
    Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
    ๐Ÿ’›LONG - 49cm
    PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
    BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM.
    .
    ๐Ÿ’›SHORT - 28cm
    PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
    CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
    .
    Harga :
    ๐ŸŒ€1 Pasang SHORT PLAIN.
    โžก RM22 Sepasang.
    ๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS.
    .
    ๐ŸŒ€1 Pasang LONG.
    โžก RM25 Sepasang.
    ๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS
    .
    ---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT B ๐Ÿ’œ---
    ๐ŸŒ€2 Pasang SHORT PLAIN
    โžก RM50 SEM/RM55 SS
    โœ…Termasuk Pos (JIMAT POS RM2).
    .
    ---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT C ๐Ÿ’œ---
    ๐ŸŒ€2 Pasang LONG.
    โžก RM55 Sem /RM60 SS
    โœ…Termasuk Pos (JIMAT RM2)
    .
    #HanaLegacyCollections
    #HandsockBoleyLarazNo.1
    #Handsock
    #handsockcantik
    #handsockring

  •  113  5  21 January, 2018
  • #bynuraqotd #tazkirahringkas
.
Kat sini, tempat akk kt KL ni tgh hujan. Negeri mana lg tgh hujan skrg?๐Ÿ™‹Sejak seminggu dua ni asyik hujan je kan? โ˜” Hujan tu petanda bumi ni sdg dibasahi dgn rahmatNya ๐Ÿ’œ Hujan tu penting tau. Klau tak hujan, bumi ni kering kontang kanting.

Alhamdulillah sbb Allah turunkan hujan ๐Ÿ˜Š Oh ya. Skrg jgk waktu mustajab berdoa tau. Ketika tgh hujan, doa yg baginda SAW selalu baca: "Allahumma Soyyiban Nafi'an" โ˜”๐Ÿ˜‡ Jom berdoa guys waktu waktu best mcm ni.
.
.
#handsockmurah #handsockring #handsockmalaysia #handsockdwitone #handsockjejari #handsockdalila #handsockcotton #handsockmesir #stokinsilvy #stokinkanik #stokinsilvyopaque #stokinsokamurah #stokinsokaborong #agenmuslimah #bazaarpaknil #neelofarhijab #muslimahwear #cakenis #tudunglabuh #jubahmuslimah #wideshawl #ukm #upm #iium #um #uitmdihatiku #uitm
  • #bynuraqotd #tazkirahringkas
    .
    Kat sini, tempat akk kt KL ni tgh hujan. Negeri mana lg tgh hujan skrg?๐Ÿ™‹Sejak seminggu dua ni asyik hujan je kan? โ˜” Hujan tu petanda bumi ni sdg dibasahi dgn rahmatNya ๐Ÿ’œ Hujan tu penting tau. Klau tak hujan, bumi ni kering kontang kanting.

    Alhamdulillah sbb Allah turunkan hujan ๐Ÿ˜Š Oh ya. Skrg jgk waktu mustajab berdoa tau. Ketika tgh hujan, doa yg baginda SAW selalu baca: "Allahumma Soyyiban Nafi'an" โ˜”๐Ÿ˜‡ Jom berdoa guys waktu waktu best mcm ni.
    .
    .
    #handsockmurah #handsockring #handsockmalaysia #handsockdwitone #handsockjejari #handsockdalila #handsockcotton #handsockmesir #stokinsilvy #stokinkanik #stokinsilvyopaque #stokinsokamurah #stokinsokaborong #agenmuslimah #bazaarpaknil #neelofarhijab #muslimahwear #cakenis #tudunglabuh #jubahmuslimah #wideshawl #ukm #upm #iium #um #uitmdihatiku #uitm

  •  110  1  25 November, 2017
  • ...
Dah hujung-hujung bulan ni, bukan dia je menyemput, quota internet pun tersedut sekali ๐Ÿ˜‚
.
Alahai...
Sabar tu perlu. Lagi 2,3 ari nanti, ok la balik.
.
Nak ubati rasa susah hati, korang like la gambar IBR yang akak upload warna dusty purple ni ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#HanaLegacyCollections
#Innertudung
#innerikatbelakang
#innersnowcapmurah
  • ...
    Dah hujung-hujung bulan ni, bukan dia je menyemput, quota internet pun tersedut sekali ๐Ÿ˜‚
    .
    Alahai...
    Sabar tu perlu. Lagi 2,3 ari nanti, ok la balik.
    .
    Nak ubati rasa susah hati, korang like la gambar IBR yang akak upload warna dusty purple ni ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
    .
    #HanaLegacyCollections
    #Innertudung
    #innerikatbelakang
    #innersnowcapmurah

  •  157  1  27 January, 2018
  • ...
Alhamdulillah. ๐Ÿ˜Š
Tidak berpeluh, sebab Handsock Boleh Laraz kami breathable iaitu mempunyai pengudaraan yang baik (Longgar dan Tidak melekap/Ketat).
.
#Feedback dari #HBLlover.
.
Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
.
๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
๐Ÿ’œ Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
.
.
Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
๐Ÿ’›LONG - 49cm
PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM.
.
๐Ÿ’›SHORT - 28cm
PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
.
Harga :
๐ŸŒ€1 Pasang SHORT PLAIN.
โžก RM22 Sepasang.
๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS.
.
๐ŸŒ€1 Pasang LONG.
โžก RM25 Sepasang.
๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS
.
---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT B ๐Ÿ’œ---
๐ŸŒ€2 Pasang SHORT PLAIN
โžก RM50 SEM/RM55 SS
โœ…Termasuk Pos (JIMAT POS RM2).
.
---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT C ๐Ÿ’œ---
๐ŸŒ€2 Pasang LONG.
โžก RM55 Sem /RM60 SS
โœ…Termasuk Pos (JIMAT RM2)
.
#HanaLegacyCollections
#HandsockBoleyLarazNo.1
#Handsock
#handsockcantik
#handsockring
  • ...
    Alhamdulillah. ๐Ÿ˜Š
    Tidak berpeluh, sebab Handsock Boleh Laraz kami breathable iaitu mempunyai pengudaraan yang baik (Longgar dan Tidak melekap/Ketat).
    .
    #Feedback dari #HBLlover.
    .
    Antara kelebihan Handsocks Boley Laraz.
    .
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari.
    ๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan.
    ๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh.
    ๐Ÿ’œ Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
    ๐Ÿ’œ Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL.
    ๐Ÿ’œ Digayakan dlm 3 style. Untuk pemakaian simple, ring dijari boleh diselitkan ke dalam handsox atau aksesori ditanggalkan.
    ๐Ÿ’œ Design lurus seperti T-Shirt, tidak mengembang dibahagian lengan.
    ๐Ÿ’œ Tidak melekap dan ketat di lengan, yakni patuh shariah.
    .
    .
    Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang.
    ๐Ÿ’›LONG - 49cm
    PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) > SESUAI UNTUK
    BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM.
    .
    ๐Ÿ’›SHORT - 28cm
    PANJANG HAMPIR SAMPAI SIKU > SESUAI UNTUK BAJU YG TIADA
    CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
    .
    Harga :
    ๐ŸŒ€1 Pasang SHORT PLAIN.
    โžก RM22 Sepasang.
    ๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS.
    .
    ๐ŸŒ€1 Pasang LONG.
    โžก RM25 Sepasang.
    ๐Ÿ“ฎPos Rm8 Sem/RM12 SS
    .
    ---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT B ๐Ÿ’œ---
    ๐ŸŒ€2 Pasang SHORT PLAIN
    โžก RM50 SEM/RM55 SS
    โœ…Termasuk Pos (JIMAT POS RM2).
    .
    ---๐Ÿ’œ PAKEJ JIMAT C ๐Ÿ’œ---
    ๐ŸŒ€2 Pasang LONG.
    โžก RM55 Sem /RM60 SS
    โœ…Termasuk Pos (JIMAT RM2)
    .
    #HanaLegacyCollections
    #HandsockBoleyLarazNo.1
    #Handsock
    #handsockcantik
    #handsockring

  •  112  3  4 February, 2018