#stokin Instagram Photos & Videos

stokin - 123.7k posts

Hashtag Popularity

15.8
average comments
55.7
average likes

Latest #stokin Posts

  • ❗️BAYERN MUNICH HOME 20/21 ❗️
.
GRED : PLAYER ISSUE
HARGA : RM55
SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
Sabah Sarawak ADD RM5
.
NAMESET + RM25
PATCH + RM5 PER PATCH
.
NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
.
#jersimurah#kedaijersi#jersionline#jersibola#jersimalaysia#jersigila#jersimurahgila#kedaijersi#jersisukan#jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike
  • ❗️BAYERN MUNICH HOME 20/21 ❗️
    .
    GRED : PLAYER ISSUE
    HARGA : RM55
    SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
    FREE POSTAGE SEMENANJUNG
    Sabah Sarawak ADD RM5
    .
    NAMESET + RM25
    PATCH + RM5 PER PATCH
    .
    NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
    .
    #jersimurah #kedaijersi #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersigila #jersimurahgila #kedaijersi #jersisukan #jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike

  •  0  0  12 minutes ago
  • HAPPY 8.8 SALES 🤩‼️ FIRST COME FIRST SERVE 💫
⁣
🧦 RM 8 PER PAIR FOR ALL CODE. (LIMITED STOCK) ‼️
⁣
⏰ 8/8/2020 - 10/8/2020
⁣
🛵 BUY 3 AND ABOVE (FREE POSTAGE)
⁣
Berminat? Boleh purchase di website (link di bio) ataupun whatsapp 📲0176718441
⁣

⁣
 #stokincomel #stokinmurah #stokinkorea #cutesocks #koreansocks #stokin #sayajualstokin #stokinmuslimah #koreansocksmy #stokincomelkorea #stokinmalaysia #sayajualsocks #sayajualstokinkorea #cutekoreansocks #sayajualkoreansocks #sockslover #ilovesocks #koreansocksaddict #socks #koreansockslover #stokinborong #stokinmurahmalaysia #stokinsoka #stokincorak #stokingmurah #sockslabrs #socksmalaysia #malaysia #bhfyp#salesalesale
  • HAPPY 8.8 SALES 🤩‼️ FIRST COME FIRST SERVE 💫

    🧦 RM 8 PER PAIR FOR ALL CODE. (LIMITED STOCK) ‼️

    ⏰ 8/8/2020 - 10/8/2020

    🛵 BUY 3 AND ABOVE (FREE POSTAGE)

    Berminat? Boleh purchase di website (link di bio) ataupun whatsapp 📲0176718441



    #stokincomel #stokinmurah #stokinkorea #cutesocks #koreansocks #stokin #sayajualstokin #stokinmuslimah #koreansocksmy #stokincomelkorea #stokinmalaysia #sayajualsocks #sayajualstokinkorea #cutekoreansocks #sayajualkoreansocks #sockslover #ilovesocks #koreansocksaddict #socks #koreansockslover #stokinborong #stokinmurahmalaysia #stokinsoka #stokincorak #stokingmurah #sockslabrs #socksmalaysia #malaysia #bhfyp#salesalesale

  •  5  0  23 minutes ago
  • 🍃 *HANDSOCK PREMIUM LAVENDER (50 CM)*🍃
.
👉 High quality cotton + polyester
👉 Plain
👉 50 cm
👉 Regular saiz
👉 Pergelangan tangan +/- 21 cm
👉 Hujung handsock +/- 24 cm
👉 Bergetah bahagian atas lengan
.
===============
🌹 *Sepasang*🌹
===============
👉RM 20 + pos ( RM8 SM/ RM10 SS )
.
===============
🌹 *10 Pasang* 🌹
===============
👉 RM17.00 sepasang
.
================
🌹 *100 Pasang*🌹
================
👉 RM12.00 sepasang

P/S: 👉🏻 Pembelian 10 pasang ke atas, PERCUMA pos ke Semenanjung (Sabah Sarawak RM3 untuk setiap 10 pasang)
.
👉Warna sebenar mungkin agak berbeza atas faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC,*
_Glorifies Your Inner Beauty!_q

#handsock
#handsockmalaysia
#handsockcantik
#handsockterengganu
#handsockwakaftapai
#handsockkualaberang
#handsocknsmc
#stokin
#stokinsilvy
#stokinunisza
#sarungkakisilvy
#sarungkalimalaysia
#sarungkakimurah
  • 🍃 *HANDSOCK PREMIUM LAVENDER (50 CM)*🍃
    .
    👉 High quality cotton + polyester
    👉 Plain
    👉 50 cm
    👉 Regular saiz
    👉 Pergelangan tangan +/- 21 cm
    👉 Hujung handsock +/- 24 cm
    👉 Bergetah bahagian atas lengan
    .
    ===============
    🌹 *Sepasang*🌹
    ===============
    👉RM 20 + pos ( RM8 SM/ RM10 SS )
    .
    ===============
    🌹 *10 Pasang* 🌹
    ===============
    👉 RM17.00 sepasang
    .
    ================
    🌹 *100 Pasang*🌹
    ================
    👉 RM12.00 sepasang

    P/S: 👉🏻 Pembelian 10 pasang ke atas, PERCUMA pos ke Semenanjung (Sabah Sarawak RM3 untuk setiap 10 pasang)
    .
    👉Warna sebenar mungkin agak berbeza atas faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC,*
    _Glorifies Your Inner Beauty!_q

    #handsock
    #handsockmalaysia
    #handsockcantik
    #handsockterengganu
    #handsockwakaftapai
    #handsockkualaberang
    #handsocknsmc
    #stokin
    #stokinsilvy
    #stokinunisza
    #sarungkakisilvy
    #sarungkalimalaysia
    #sarungkakimurah

  •  0  0  40 minutes ago
  • 🍃 *HANDSOCK PREMIUM LAVENDER (50 CM)*🍃
.
👉 High quality cotton + polyester
👉 Plain
👉 50 cm
👉 Regular saiz
👉 Pergelangan tangan +/- 21 cm
👉 Hujung handsock +/- 24 cm
👉 Bergetah bahagian atas lengan
.
===============
🌹 *Sepasang*🌹
===============
👉RM 20 + pos ( RM8 SM/ RM10 SS )
.
===============
🌹 *10 Pasang* 🌹
===============
👉 RM17.00 sepasang
.
================
🌹 *100 Pasang*🌹
================
👉 RM12.00 sepasang

P/S: 👉🏻 Pembelian 10 pasang ke atas, PERCUMA pos ke Semenanjung (Sabah Sarawak RM3 untuk setiap 10 pasang)
.
👉Warna sebenar mungkin agak berbeza atas faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC,*
_Glorifies Your Inner Beauty!_q

#handsock
#handsockmalaysia
#handsockcantik
#handsockterengganu
#handsockwakaftapai
#handsockkualaberang
#handsocknsmc
#stokin
#stokinsilvy
#stokinunisza
#sarungkakisilvy
#sarungkalimalaysia
#sarungkakimurah
  • 🍃 *HANDSOCK PREMIUM LAVENDER (50 CM)*🍃
    .
    👉 High quality cotton + polyester
    👉 Plain
    👉 50 cm
    👉 Regular saiz
    👉 Pergelangan tangan +/- 21 cm
    👉 Hujung handsock +/- 24 cm
    👉 Bergetah bahagian atas lengan
    .
    ===============
    🌹 *Sepasang*🌹
    ===============
    👉RM 20 + pos ( RM8 SM/ RM10 SS )
    .
    ===============
    🌹 *10 Pasang* 🌹
    ===============
    👉 RM17.00 sepasang
    .
    ================
    🌹 *100 Pasang*🌹
    ================
    👉 RM12.00 sepasang

    P/S: 👉🏻 Pembelian 10 pasang ke atas, PERCUMA pos ke Semenanjung (Sabah Sarawak RM3 untuk setiap 10 pasang)
    .
    👉Warna sebenar mungkin agak berbeza atas faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC,*
    _Glorifies Your Inner Beauty!_q

    #handsock
    #handsockmalaysia
    #handsockcantik
    #handsockterengganu
    #handsockwakaftapai
    #handsockkualaberang
    #handsocknsmc
    #stokin
    #stokinsilvy
    #stokinunisza
    #sarungkakisilvy
    #sarungkalimalaysia
    #sarungkakimurah

  •  1  0  42 minutes ago
  • Assalamualaikum..

LAST STOCK!!
SISA SHABBY ARTIKEL 3,4,5

Harga normal 127.000

Khusus untuk pembelian produksian sekarang
NOW!! Rp. 125.000/lusin.

Bahan nylonspandek dan kualitas sama dengan #kaoskakidivana lainnya.
Ukuran sebetis L

Untuk yang belum tau apa itu #shabbydivana ..
Ini adalah jenis kaoskaki printing, yang hadir dengan design gambar di kaoskakinya melalui proses print. Layaknya kertas di print ya.
Oleh karena  terjadinya proses penekanan yang maximal layaknya kita print kertas tsb.. Membuat kaoskaki ini mempunyai hasil akhir yang lebih padat dari kaoskaki non printing, lebih halus dan lembut terasa.. 

Yuuukk buruan.. Hanya hadir beberapa artikel saja ya.. 

WhatsApp 089681885626 

😊
.

.
#produsenkaoskaki #produsenrumahdivana
#rumahdivanacom
#kaoskaki #kaoskakidivana #kaoskakimuslimah #kaoskakimuslimahdivana #kaoskakijempol #kaoskakibandung #kaoskakimotif #lfl #like4likes #stokin #tutupaurat #hijab #muslimahsocks #socks #kaoskakihena #stokinborong #produsenkaoskaki #produsenkaoskakibandung #kaoskakicantik #coveryouraurah #likeforfollow #likeforlikes #kaoskakipremium
  • Assalamualaikum..

    LAST STOCK!!
    SISA SHABBY ARTIKEL 3,4,5

    Harga normal 127.000

    Khusus untuk pembelian produksian sekarang
    NOW!! Rp. 125.000/lusin.

    Bahan nylonspandek dan kualitas sama dengan #kaoskakidivana lainnya.
    Ukuran sebetis L

    Untuk yang belum tau apa itu #shabbydivana ..
    Ini adalah jenis kaoskaki printing, yang hadir dengan design gambar di kaoskakinya melalui proses print. Layaknya kertas di print ya.
    Oleh karena terjadinya proses penekanan yang maximal layaknya kita print kertas tsb.. Membuat kaoskaki ini mempunyai hasil akhir yang lebih padat dari kaoskaki non printing, lebih halus dan lembut terasa..

    Yuuukk buruan.. Hanya hadir beberapa artikel saja ya..

    WhatsApp 089681885626

    😊
    .

    .
    #produsenkaoskaki #produsenrumahdivana
    #rumahdivanacom
    #kaoskaki #kaoskakidivana #kaoskakimuslimah #kaoskakimuslimahdivana #kaoskakijempol #kaoskakibandung #kaoskakimotif #lfl #like4likes #stokin #tutupaurat #hijab #muslimahsocks #socks #kaoskakihena #stokinborong #produsenkaoskaki #produsenkaoskakibandung #kaoskakicantik #coveryouraurah #likeforfollow #likeforlikes #kaoskakipremium

  •  1  0  1 hour ago
  • Stokin merupakan salah satu barang yang selalu hilang. Kadang ada sebelah je, kadang sebelah warna lain sebelah warna lain. Acano nak buat tu ye? 🤔
.
.
.
Kena standby banyak banyak kot. 😁
.
.
.
KLIK LINK DI BIO
.
.
.
#stokin #stokinmesir #silvyopaque #silvysocquette #stokinmuslimah
  • Stokin merupakan salah satu barang yang selalu hilang. Kadang ada sebelah je, kadang sebelah warna lain sebelah warna lain. Acano nak buat tu ye? 🤔
    .
    .
    .
    Kena standby banyak banyak kot. 😁
    .
    .
    .
    KLIK LINK DI BIO
    .
    .
    .
    #stokin #stokinmesir #silvyopaque #silvysocquette #stokinmuslimah

  •  0  0  1 hour ago
  • ‼️READY STOCK‼️
.
MAPPLE LEAF 
. 
💢 Free Size
💢 Material Cotton
💢 Sesuai Untuk OOTD
💢 Hypebeast
💢 Limited Edition
🔥 Hot Item 🔥
. 
BUY 4 FREE 2 !!! 
. 
Stock sangat lah limited ‼️ First come, first serve !!!
🚚 Payment harini esok pos
🛵 COD area Batu Pahat
______________________________
#socks#hipssocks#ootdsocks#stokin#stokinmurah#stokinmalaysia#ootd#fashion#streetwear#trending#viral#onlineshopping#mappleleaf
  • ‼️READY STOCK‼️
    .
    MAPPLE LEAF
    .
    💢 Free Size
    💢 Material Cotton
    💢 Sesuai Untuk OOTD
    💢 Hypebeast
    💢 Limited Edition
    🔥 Hot Item 🔥
    .
    BUY 4 FREE 2 !!!
    .
    Stock sangat lah limited ‼️ First come, first serve !!!
    🚚 Payment harini esok pos
    🛵 COD area Batu Pahat
    ______________________________
    #socks #hipssocks #ootdsocks #stokin #stokinmurah #stokinmalaysia #ootd #fashion #streetwear #trending#viral#onlineshopping#mappleleaf

  •  4  0  1 hour ago
  • Sayangnya tudung atau shawl jarang...
Takkan nak buang, rugi pula...😭😭😭
.
Tetambah tudung mahal nie, memang materialnya agak jarang, nipis...
.
Ataupun tudung lama banyak yang bidang pendek, tak lepas dada... sekarang teringin nak pakai labuh, Alhamdulillah...❤❤❤
.
Inilah pilihan TERBAIK anda... INNER LEHER RAUDHAH...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Jahitan terbaik dengan TAMBAHAN ZIP untuk keselesaan si pemakai...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Material cotton viscose yang amat lembut dan selesa...tak rasa rimas berkuap pun...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Jom tutup aurat lebih sempurna dengan INNER LEHER RAUDHAH...❤❤❤
.
CHAT DULU UNTUK STOK...✔✔✔
.
#exclusivehijabbysya #takpayahgosok
  • Sayangnya tudung atau shawl jarang...
    Takkan nak buang, rugi pula...😭😭😭
    .
    Tetambah tudung mahal nie, memang materialnya agak jarang, nipis...
    .
    Ataupun tudung lama banyak yang bidang pendek, tak lepas dada... sekarang teringin nak pakai labuh, Alhamdulillah...❤❤❤
    .
    Inilah pilihan TERBAIK anda... INNER LEHER RAUDHAH...👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    Jahitan terbaik dengan TAMBAHAN ZIP untuk keselesaan si pemakai...👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    Material cotton viscose yang amat lembut dan selesa...tak rasa rimas berkuap pun...👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    Jom tutup aurat lebih sempurna dengan INNER LEHER RAUDHAH...❤❤❤
    .
    CHAT DULU UNTUK STOK...✔✔✔
    .
    #exclusivehijabbysya #takpayahgosok

  •  6  1  2 hours ago
  • 1 solusi untuk hampa...😚😚😚

Ramai yang suka lilit-lilit shawl kan, manis maneh di gandingkan dengan INNER LEHER RAUDHAH nie....❤❤❤

Sebagai cover tutup dada hampa...😊😊😊

#exclusivehijabbysya #takpayahgosok
  • 1 solusi untuk hampa...😚😚😚

    Ramai yang suka lilit-lilit shawl kan, manis maneh di gandingkan dengan INNER LEHER RAUDHAH nie....❤❤❤

    Sebagai cover tutup dada hampa...😊😊😊

    #exclusivehijabbysya #takpayahgosok

  •  10  1  2 hours ago
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
.
See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
.
.
[STOKIN SILVY OPAQUE]
.
🌸 Tebal
🌸 Kain tak panas
🌸 Material tak jarang
🌸 Boleh terus bawa solat
🌸 Kain lembut
🌸 Selesa dipakai
🌸 Tak nampak warna kulit
🌸 Kain berkualiti
🌸 Kain tahan lama
🌸 Tak mudah nipis
🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
🌸 Tahan lasak
🌸 Tak mudah koyak
🌸 Original dari Mesir 😍👍
🌸 Ada pelbagai pilihan warna
🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
.
.
SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
.
Postage VALID on MON, WED and FRI..
.
Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
.
Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
Wasap.my/0187762831/pmsilvy
.
.
#stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
    .
    See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
    .
    .
    [STOKIN SILVY OPAQUE]
    .
    🌸 Tebal
    🌸 Kain tak panas
    🌸 Material tak jarang
    🌸 Boleh terus bawa solat
    🌸 Kain lembut
    🌸 Selesa dipakai
    🌸 Tak nampak warna kulit
    🌸 Kain berkualiti
    🌸 Kain tahan lama
    🌸 Tak mudah nipis
    🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
    🌸 Tahan lasak
    🌸 Tak mudah koyak
    🌸 Original dari Mesir 😍👍
    🌸 Ada pelbagai pilihan warna
    🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
    .
    .
    SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
    SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
    SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
    .
    Postage VALID on MON, WED and FRI..
    .
    Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
    .
    Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    Wasap.my/0187762831/pmsilvy
    .
    .
    #stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab

  •  2  0  3 hours ago
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
.
See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
.
.
[STOKIN SILVY OPAQUE]
.
🌸 Tebal
🌸 Kain tak panas
🌸 Material tak jarang
🌸 Boleh terus bawa solat
🌸 Kain lembut
🌸 Selesa dipakai
🌸 Tak nampak warna kulit
🌸 Kain berkualiti
🌸 Kain tahan lama
🌸 Tak mudah nipis
🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
🌸 Tahan lasak
🌸 Tak mudah koyak
🌸 Original dari Mesir 😍👍
🌸 Ada pelbagai pilihan warna
🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
.
.
SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
.
Postage VALID on MON, WED and FRI..
.
Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
.
Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
Wasap.my/0187762831/pmsilvy
.
.
#stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
    .
    See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
    .
    .
    [STOKIN SILVY OPAQUE]
    .
    🌸 Tebal
    🌸 Kain tak panas
    🌸 Material tak jarang
    🌸 Boleh terus bawa solat
    🌸 Kain lembut
    🌸 Selesa dipakai
    🌸 Tak nampak warna kulit
    🌸 Kain berkualiti
    🌸 Kain tahan lama
    🌸 Tak mudah nipis
    🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
    🌸 Tahan lasak
    🌸 Tak mudah koyak
    🌸 Original dari Mesir 😍👍
    🌸 Ada pelbagai pilihan warna
    🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
    .
    .
    SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
    SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
    SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
    .
    Postage VALID on MON, WED and FRI..
    .
    Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
    .
    Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    Wasap.my/0187762831/pmsilvy
    .
    .
    #stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab

  •  5  0  3 hours ago
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
.
See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
.
.
[STOKIN SILVY OPAQUE]
.
🌸 Tebal
🌸 Kain tak panas
🌸 Material tak jarang
🌸 Boleh terus bawa solat
🌸 Kain lembut
🌸 Selesa dipakai
🌸 Tak nampak warna kulit
🌸 Kain berkualiti
🌸 Kain tahan lama
🌸 Tak mudah nipis
🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
🌸 Tahan lasak
🌸 Tak mudah koyak
🌸 Original dari Mesir 😍👍
🌸 Ada pelbagai pilihan warna
🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
.
.
SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
.
Postage VALID on MON, WED and FRI..
.
Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
.
Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
Wasap.my/0187762831/pmsilvy
.
.
#stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab
  • Nak cari Stokin Panjang sampai lutut?
    .
    See panjang macam stokin bola tapi nice tak jatuh melorot.. 😍
    .
    .
    [STOKIN SILVY OPAQUE]
    .
    🌸 Tebal
    🌸 Kain tak panas
    🌸 Material tak jarang
    🌸 Boleh terus bawa solat
    🌸 Kain lembut
    🌸 Selesa dipakai
    🌸 Tak nampak warna kulit
    🌸 Kain berkualiti
    🌸 Kain tahan lama
    🌸 Tak mudah nipis
    🌸 Boleh cuci dengan mesin basuh
    🌸 Tahan lasak
    🌸 Tak mudah koyak
    🌸 Original dari Mesir 😍👍
    🌸 Ada pelbagai pilihan warna
    🌸 Ada jenis panjang, pendek, berjari
    .
    .
    SILVY PANJANG BERJARI: RM12/pcs
    SILVY OPAQUE PANJANG: RM8/pcs
    SILVY SOCQUETTE PENDEK: RM6/pcs
    .
    Postage VALID on MON, WED and FRI..
    .
    Stok sekarang sangat limited, boleh pm cepat2 atau booked pre-order tanpa wang pendahuluan.. 😉
    .
    Wasap.my/60137674682/stokinsilvy
    Wasap.my/0187762831/pmsilvy
    .
    .
    #stokin #stokinsilvy #hargaborong #murah #malaysia #mesir #originalmesir #stoking #silvyopaque #stokinkaki #stokinmurah #stokinmuslimah #stokintebal #stokintebalmurah #stokingtebal #stokinpanjang #stokinkakimurah #stokinselangor #sunnah #aurat #tarbiyah #muslimah #silvyborongmurah #stokintebalmurah #bynurhidayahasanuddin #nourahhijab

  •  3  0  3 hours ago
  • ❗️CHELSEA 20/21 ❗️
.
GRED : FANS ISSUE 
HARGA : RM50
SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
Sabah Sarawak ADD RM5
.
NAMESET + RM25
PATCH + RM5 PER PATCH
.
NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
.
#jersimurah#kedaijersi#jersionline#jersibola#jersimalaysia#jersigila#jersimurahgila#kedaijersi#jersisukan#jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike
  • ❗️CHELSEA 20/21 ❗️
    .
    GRED : FANS ISSUE
    HARGA : RM50
    SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
    FREE POSTAGE SEMENANJUNG
    Sabah Sarawak ADD RM5
    .
    NAMESET + RM25
    PATCH + RM5 PER PATCH
    .
    NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
    .
    #jersimurah #kedaijersi #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersigila #jersimurahgila #kedaijersi #jersisukan #jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike

  •  20  0  13 hours ago
  • ❗️BARCELONA HOME 20/21 ❗️
.
GRED : FANS ISSUE
HARGA : RM50
SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
Sabah Sarawak ADD RM5
.
NAMESET + RM25
PATCH + RM5 PER PATCH
.
NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
.
#jersimurah#kedaijersi#jersionline#jersibola#jersimalaysia#jersigila#jersimurahgila#kedaijersi#jersisukan#jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike
  • ❗️BARCELONA HOME 20/21 ❗️
    .
    GRED : FANS ISSUE
    HARGA : RM50
    SIZE : S, M, L, Xl, 2XL
    FREE POSTAGE SEMENANJUNG
    Sabah Sarawak ADD RM5
    .
    NAMESET + RM25
    PATCH + RM5 PER PATCH
    .
    NAK ORDER BOLEH DM ATAU TEKAN LINK DI BIO ATAU WASAP (0168156727)
    .
    #jersimurah #kedaijersi #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersigila #jersimurahgila #kedaijersi #jersisukan #jersiberkualiti#jersiepl#jersiborong#jersibolamurah##jersiterengganu#beritabolq#beritasukan#bolasepak#sukanmaysia#bolasepakmalaysia#bajubola#bajubolamurah#bajubolalelong#bajubolamalaysia#beritaterkini#stokin#stokinbola#stokinmurah#stokinstyle#stokinnike

  •  21  0  14 hours ago

Top #stokin Posts

  • Handsock & stokin ni tak wajib! Betul ke tak wajib? Bukan ke aurat?

Ya sayang! Tak wajib pon. Yang wajib menutup aurat, bukan pakai handsock @ stokin. Kalau dengan memakai kasut bertutup penuh & kain labuh mampu menutup kaki kita, maka sudah selesai tanggungjawab menutup aurat kita ☺️ Ada cara yang lagi mudah untuk pastikan lengan & kaki kita terjaga dengan sempurna. Dengan handsock
& stokin! 
Mampu jaga lengan & kaki kita dari dilihat oleh orang lain. Moga kita muslimah terus istiqamah menjaga aurat , insyaallah 😊

#muslimah #aurat #tutupaurat #handsock #stokin
#sock #socks #stokintebal #handsockpanjang
#handsockbesar #handsocknurbella #handsockdalila
#dalila
  • Handsock & stokin ni tak wajib! Betul ke tak wajib? Bukan ke aurat?

    Ya sayang! Tak wajib pon. Yang wajib menutup aurat, bukan pakai handsock @ stokin. Kalau dengan memakai kasut bertutup penuh & kain labuh mampu menutup kaki kita, maka sudah selesai tanggungjawab menutup aurat kita ☺️ Ada cara yang lagi mudah untuk pastikan lengan & kaki kita terjaga dengan sempurna. Dengan handsock
    & stokin!
    Mampu jaga lengan & kaki kita dari dilihat oleh orang lain. Moga kita muslimah terus istiqamah menjaga aurat , insyaallah 😊

    #muslimah #aurat #tutupaurat #handsock #stokin
    #sock #socks #stokintebal #handsockpanjang
    #handsockbesar #handsocknurbella #handsockdalila
    #dalila

  •  132  1  1 November, 2019