#stickermalaysia Instagram Photos & Videos

stickermalaysia - 65.6k posts

Hashtag Popularity

3.2
average comments
95.4
average likes

Latest #stickermalaysia Posts

  • Coming soon. 😊
  • Coming soon. 😊

  •  24  2  11 hours ago
  • Awhhh pastinya semua tertawan dengan keunikan stiker warna laser ni kan?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cantik dan sesuai sangat untuk diletakkan di mana-mana. Pen, buku, botol susu anak, semuaaa boleh 😆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hubungi kami sekarang untuk tempahan 🤳🏼🏃🏻‍♂️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Warna: Laser
Saiz: 22x9mm
Harga: RM12/100pcs
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #stiker #sticker #stikernama #stickernama #stikernamakl #stickernamakl #stikermalaysia #stickermalaysia #stikernamamurah #stickernamamurah #stickernamaqila #stikernamaqila #labelstiker #labelsticker #stikerlabel #sayajualstiker #sayajualsticker #stickerbuku #stikerbuku #stickerpelajar #stikerpelajar
  • Awhhh pastinya semua tertawan dengan keunikan stiker warna laser ni kan?
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Cantik dan sesuai sangat untuk diletakkan di mana-mana. Pen, buku, botol susu anak, semuaaa boleh 😆
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Hubungi kami sekarang untuk tempahan 🤳🏼🏃🏻‍♂️
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Warna: Laser
    Saiz: 22x9mm
    Harga: RM12/100pcs
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #stiker #sticker #stikernama #stickernama #stikernamakl #stickernamakl #stikermalaysia #stickermalaysia #stikernamamurah #stickernamamurah #stickernamaqila #stikernamaqila #labelstiker #labelsticker #stikerlabel #sayajualstiker #sayajualsticker #stickerbuku #stikerbuku #stickerpelajar #stikerpelajar

  •  4  0  16 hours ago
  • Bunting 2x5 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan

📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
✔ Button Badge
✔ Banner/Bunting
✔ Sticker
✔ Bendera
✔ Flyer
✔ Kad Nama
✔ Kad Kahwin
✔Dan banyak lagi!

Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
atau boleh email tempahan anda:
abdesignprinting@gmail.com .
.
Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
#abdesignprinting
#stickermalaya
#kadmalaya
#pameranpengantindaman
#weddingplanner
#kateringmurah
#kadkahwin
#kadkahwinmurah
#stickermurahgiler
#flyersmurahh6
#stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline
  • Bunting 2x5 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan

    📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
    ✔ Button Badge
    ✔ Banner/Bunting
    ✔ Sticker
    ✔ Bendera
    ✔ Flyer
    ✔ Kad Nama
    ✔ Kad Kahwin
    ✔Dan banyak lagi!

    Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
    atau boleh email tempahan anda:
    abdesignprinting@gmail.com .
    .
    Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
    Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
    #abdesignprinting
    #stickermalaya
    #kadmalaya
    #pameranpengantindaman
    #weddingplanner
    #kateringmurah
    #kadkahwin
    #kadkahwinmurah
    #stickermurahgiler
    #flyersmurahh6
    #stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline

  •  4  0  18 hours ago
  • Banner 4x4 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan.

📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
✔ Button Badge
✔ Banner/Bunting
✔ Sticker
✔ Bendera
✔ Flyer
✔ Kad Nama
✔ Kad Kahwin
✔Dan banyak lagi!

Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
atau boleh email tempahan anda:
abdesignprinting@gmail.com .
.
Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
#abdesignprinting
#stickermalaya
#kadmalaya
#pameranpengantindaman
#weddingplanner
#kateringmurah
#kadkahwin
#kadkahwinmurah
#stickermurahgiler
#flyersmurahh6
#stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline
  • Banner 4x4 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan.

    📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
    ✔ Button Badge
    ✔ Banner/Bunting
    ✔ Sticker
    ✔ Bendera
    ✔ Flyer
    ✔ Kad Nama
    ✔ Kad Kahwin
    ✔Dan banyak lagi!

    Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
    atau boleh email tempahan anda:
    abdesignprinting@gmail.com .
    .
    Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
    Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
    #abdesignprinting
    #stickermalaya
    #kadmalaya
    #pameranpengantindaman
    #weddingplanner
    #kateringmurah
    #kadkahwin
    #kadkahwinmurah
    #stickermurahgiler
    #flyersmurahh6
    #stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline

  •  4  0  18 hours ago
  • Bunting 2x5 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan

📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
✔ Button Badge
✔ Banner/Bunting
✔ Sticker
✔ Bendera
✔ Flyer
✔ Kad Nama
✔ Kad Kahwin
✔Dan banyak lagi!

Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
atau boleh email tempahan anda:
abdesignprinting@gmail.com .
.
Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
#abdesignprinting
#stickermalaya
#kadmalaya
#pameranpengantindaman
#weddingplanner
#kateringmurah
#kadkahwin
#kadkahwinmurah
#stickermurahgiler
#flyersmurahh6
#stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline
  • Bunting 2x5 kaki tempahan customer, boleh request design yg sesuai untuk pelbagai jenis perniagaan

    📌Kami juga menyediakan khidmat cetak :
    ✔ Button Badge
    ✔ Banner/Bunting
    ✔ Sticker
    ✔ Bendera
    ✔ Flyer
    ✔ Kad Nama
    ✔ Kad Kahwin
    ✔Dan banyak lagi!

    Whatsapp kami di no http://hqab.wasap.my
    atau boleh email tempahan anda:
    abdesignprinting@gmail.com .
    .
    Boleh Like page kami AB Design & Printing untuk lihat hasil kerja kami.
    Jangan lupa berkunjung ke page AB Design Printing http://abprint.my/
    #abdesignprinting
    #stickermalaya
    #kadmalaya
    #pameranpengantindaman
    #weddingplanner
    #kateringmurah
    #kadkahwin
    #kadkahwinmurah
    #stickermurahgiler
    #flyersmurahh6
    #stickermurah #stickerabdesign #sticker #stickerweddingmurah #stickerdoorgift #stickerlabel #stickerproduk online #stickerart #sticker2020 #stickercantik #stickerbesar #transparentsticker #stickerbajet #stickeralorsetar #stickerpantul #stickerkedah #stickeronline #stickermalaysia #printingonline

  •  8  1  18 hours ago
  • Billabong. Bukan bila nak bong. 

Alang-alang singgah di pantai, 
Sambil pekena air kelapa. 

Harga stiker:. 
 
🔥 Ready stock (Semua yang di profile) 
🎯 1pcs RM4 
🎯 8pcs RM10
🎯 10pcs RM15 
🎯 20pcs RM20 
🎯 30pcs RM30 
🎯 50pcs RM40 
🎯 100pcs RM70 

🔥 (*Dropshipper harga special,)
🚀 RM5 normal pos (ExpressDrop)
🚀 RM10 Express Pos (J&T)
Pembelian 20pcs keatas berpeluang mendapat pakej Fun in the van yang menampilkan kotak van terdapat stiker didalamnya.

.
.
. 

🔥 Custom sticker (Design anda sendiri)
🎯 1pcs RM15 
🎯 3pcs RM15
🎯 5pcs RM25 
🎯 10pcs RM35
🎯 50pcs RM55 
🎯 100pcs RM80
(saiz standard 7-8cm) 
saiz besar lagi boleh bincang sampai jadi. 

.
.
.

🚀 Postage: 
🚀 RM5 normal pos (ExpressDrop) 3-4 hari
🚀 RM10 Express Pos (J&T) 1-3 hari

.
.
.

⭐⭐⭐⭐⭐ 

🙎‍♂️ Berminat untuk jadi dropshipper? 💇‍♂️ Berminat untuk mendapatkan dalam kuantiti secara pukal? 
🙋‍♂️ Berminat untuk tambah pendapatan? 

☎️ Sila hubungi kami di DM atau di profile link direct whatsapp disediakan. 

⭐⭐⭐⭐⭐ 

.
.
.

💥 Kualiti stiker: ⚡ Kalis air ⚡ Tahan panas ⚡ Tahan Calar 

.
.
.

#kluang #printingmurahmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #stickermotormurah #uniselshahalam #unisel #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #stickerproductmalaysia  #msushahalam #stickerkonvoi #stickerlabelmalaysia #stickermurahmalaysia #stickermalaysia #stickerlaptopmalaysia #ultrasmalaya #customstickermalaysia #boysofstraits #printingmurahjohor #johordarultakzim
  • Billabong. Bukan bila nak bong.

    Alang-alang singgah di pantai,
    Sambil pekena air kelapa.

    Harga stiker:.

    🔥 Ready stock (Semua yang di profile)
    🎯 1pcs RM4
    🎯 8pcs RM10
    🎯 10pcs RM15
    🎯 20pcs RM20
    🎯 30pcs RM30
    🎯 50pcs RM40
    🎯 100pcs RM70

    🔥 (*Dropshipper harga special,)
    🚀 RM5 normal pos (ExpressDrop)
    🚀 RM10 Express Pos (J&T)
    Pembelian 20pcs keatas berpeluang mendapat pakej Fun in the van yang menampilkan kotak van terdapat stiker didalamnya.

    .
    .
    .

    🔥 Custom sticker (Design anda sendiri)
    🎯 1pcs RM15
    🎯 3pcs RM15
    🎯 5pcs RM25
    🎯 10pcs RM35
    🎯 50pcs RM55
    🎯 100pcs RM80
    (saiz standard 7-8cm)
    saiz besar lagi boleh bincang sampai jadi.

    .
    .
    .

    🚀 Postage:
    🚀 RM5 normal pos (ExpressDrop) 3-4 hari
    🚀 RM10 Express Pos (J&T) 1-3 hari

    .
    .
    .

    ⭐⭐⭐⭐⭐

    🙎‍♂️ Berminat untuk jadi dropshipper? 💇‍♂️ Berminat untuk mendapatkan dalam kuantiti secara pukal?
    🙋‍♂️ Berminat untuk tambah pendapatan?

    ☎️ Sila hubungi kami di DM atau di profile link direct whatsapp disediakan.

    ⭐⭐⭐⭐⭐

    .
    .
    .

    💥 Kualiti stiker: ⚡ Kalis air ⚡ Tahan panas ⚡ Tahan Calar

    .
    .
    .

    #kluang #printingmurahmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #stickermotormurah #uniselshahalam #unisel #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #stickerproductmalaysia #msushahalam #stickerkonvoi #stickerlabelmalaysia #stickermurahmalaysia #stickermalaysia #stickerlaptopmalaysia #ultrasmalaya #customstickermalaysia #boysofstraits #printingmurahjohor #johordarultakzim

  •  16  0  19 hours ago
  • CHOCO JAR 3D CONCEPT 

by nasgraphicstudio
Untuk Tempahan Boleh Klik Link di Bio

✅ Nak Design Menarik & Berkualiti dgn Harga Murah??
✅ Design Siap dlm 1-3 Hari
✅ Kami Sediakan Combo Package dgn Harga Lagi Rendah😱😱

#logomalaysia #logomurahmalaysia #logo #logos #logoinspiration #artwork #designmurahmalaysia #illustration #adobeillustrator #illustrator #photoshop #stickermurah #stickermalaysia #graphicdesigner #graphic #graphicdesign #igmalaysia #igersmalaysia #designlogomurah #logoideas #designermalaysia #freelancedesigner #vector #advertising #marketing #logomalaysiamurah #branding #artworkinspiration #designmurah
  • CHOCO JAR 3D CONCEPT

    by nasgraphicstudio
    Untuk Tempahan Boleh Klik Link di Bio

    ✅ Nak Design Menarik & Berkualiti dgn Harga Murah??
    ✅ Design Siap dlm 1-3 Hari
    ✅ Kami Sediakan Combo Package dgn Harga Lagi Rendah😱😱

    #logomalaysia #logomurahmalaysia #logo #logos #logoinspiration #artwork #designmurahmalaysia #illustration #adobeillustrator #illustrator #photoshop #stickermurah #stickermalaysia #graphicdesigner #graphic #graphicdesign #igmalaysia #igersmalaysia #designlogomurah #logoideas #designermalaysia #freelancedesigner #vector #advertising #marketing #logomalaysiamurah #branding #artworkinspiration #designmurah

  •  4  0  20 hours ago
  • Come in two set. Blue set and Pink set. BUT only 1 set left for Pink set!!!
.
˖˚: 𝓙𝓸𝓾𝓻𝓷𝓪𝓵 𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽𝓮𝓻 𝓚𝓲𝓽 ˖˚:
˖
[A6 SIZE]
˖
💵 RM35
📦Postage RM8
˖
Set included:
♡Transparent cover
♡2-pocket folder
♡45pcs dotted insert paper
♡Ruler
♡Pen with charm
♡Flower pendant keychain
♡Hairball paper clip
♡Bookmark pendant
♡Mixed random stickers set
♡3pcs washi tape random colour
♡Index
.
#journalmalaysia #bujo #bujomalaysia #bulletjournal #aesthetic #journaling #stamp #vintagejournalmalaysia #vintagejournal #6ringbinder #bindermalaysia #stickermalaysia #washimalaysia #stationerymalaysia #stationery #penaddicted #art #artjournal #arcrylicpaint #painting
  • Come in two set. Blue set and Pink set. BUT only 1 set left for Pink set!!!
    .
    ˖˚: 𝓙𝓸𝓾𝓻𝓷𝓪𝓵 𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽𝓮𝓻 𝓚𝓲𝓽 ˖˚:
    ˖
    [A6 SIZE]
    ˖
    💵 RM35
    📦Postage RM8
    ˖
    Set included:
    ♡Transparent cover
    ♡2-pocket folder
    ♡45pcs dotted insert paper
    ♡Ruler
    ♡Pen with charm
    ♡Flower pendant keychain
    ♡Hairball paper clip
    ♡Bookmark pendant
    ♡Mixed random stickers set
    ♡3pcs washi tape random colour
    ♡Index
    .
    #journalmalaysia #bujo #bujomalaysia #bulletjournal #aesthetic #journaling #stamp #vintagejournalmalaysia #vintagejournal #6ringbinder #bindermalaysia #stickermalaysia #washimalaysia #stationerymalaysia #stationery #penaddicted #art #artjournal #arcrylicpaint #painting

  •  10  1  9 August, 2020

Top #stickermalaysia Posts

  • this is the last post i will make in a while. i need some time to reflect on what i like and want to create since i am not really happy with what i am doing at the moment. hope that’s ok...
  • this is the last post i will make in a while. i need some time to reflect on what i like and want to create since i am not really happy with what i am doing at the moment. hope that’s ok...

  •  2,051  56  22 March, 2020
  • °• moonchild•° ~RM 
This ended up being pretty amazing than what I anticipated coz I have always been struggling with watercolor😓.
Anyway hope you like it!
.
.
.
.
.
. .
#kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp
  • °• moonchild•° ~RM
    This ended up being pretty amazing than what I anticipated coz I have always been struggling with watercolor😓.
    Anyway hope you like it!
    .
    .
    .
    .
    .
    . .
    #kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp

  •  153  9  23 January, 2020
  • Suga~ anyway happy birthday to my lazy ass I'm officially 14 now.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp
  • Suga~ anyway happy birthday to my lazy ass I'm officially 14 now.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    . #kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp

  •  120  6  11 March, 2020
  • °•Jhope•°..... I'm in love with jhope's outro:ego. It's is definitely on my monthly playlist💜.
.ik my drawing is lil crappy
.
. .
.
.
#kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp
  • °•Jhope•°..... I'm in love with jhope's outro:ego. It's is definitely on my monthly playlist💜.
    .ik my drawing is lil crappy
    .
    . .
    .
    .
    #kpopjournal #kpop #journal #journaling #bujo #bulletjournal #aesthetic #bts #kpopjournalspread #kpopbujo #bujoinspiration #stationery #journalspread #studygram #tumblr #stickers #washi #kpopjournaling #stickermalaysia #plannermalaysia #bujomalaysia #stationerymalaysia #kpopmalaysia #washitapemalaysia #stickynotemalaysia #stationeryshopmalaysia #journalmalaysia #washimalaysia #bulletjournalmalaysia #bhfyp

  •  159  18  6 February, 2020
  • sticker ni memang padu.. baru buat 30pc dah tingal 9pc je bosku.. yg mme berminat lagi boleh dm atau wasap kami pos pon kami layan 
Hi geng. Korang nak sticker design korang sendiri pun  kami boleh buat, masa diambil utk siap adalah bergantung kepada jumlah sticker yang korang order. Kami tak buat  fast order ye. Siapa2 yg berminat oder sila cll or wasap no di bawah
Shukur : 0186689542 
Fauzi. : +60 11-1635 2580
ramadan : +60 14 2266 040

CUSTOM AND READY MADE DESIGNS 👉 .
.
NAK ORDER & LEBIH DETAIL TERUS WS 👌 #jiwamotor #permotoranmalaysia #kakimoto #motogp #pencintaduaroda #sukanpermotoran #kamimatmotobukanmatrempit #permotoranutara #permotoranmalaya #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterakita #jenterapadu #wilayahpermotoran #wilayahpermotoranofficial #sukanduaroda #sukanduarodamalaysia #kamixramai #isapskittt #pangkahbetton #budakpangkah #kidyenmaniac #stickermalaysia #stickermalaysiamurah #stickerdesignmalaysia #kedaisticker #kedaistickermurah #stickerdesign
  • sticker ni memang padu.. baru buat 30pc dah tingal 9pc je bosku.. yg mme berminat lagi boleh dm atau wasap kami pos pon kami layan
    Hi geng. Korang nak sticker design korang sendiri pun  kami boleh buat, masa diambil utk siap adalah bergantung kepada jumlah sticker yang korang order. Kami tak buat  fast order ye. Siapa2 yg berminat oder sila cll or wasap no di bawah
    Shukur : 0186689542
    Fauzi. : +60 11-1635 2580
    ramadan : +60 14 2266 040

    CUSTOM AND READY MADE DESIGNS 👉 .
    .
    NAK ORDER & LEBIH DETAIL TERUS WS 👌  #jiwamotor  #permotoranmalaysia  #kakimoto  #motogp  #pencintaduaroda  #sukanpermotoran  #kamimatmotobukanmatrempit  #permotoranutara  #permotoranmalaya  #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterakita #jenterapadu #wilayahpermotoran #wilayahpermotoranofficial #sukanduaroda #sukanduarodamalaysia #kamixramai #isapskittt #pangkahbetton #budakpangkah #kidyenmaniac #stickermalaysia #stickermalaysiamurah #stickerdesignmalaysia #kedaisticker #kedaistickermurah #stickerdesign

  •  146  2  27 January, 2020
  • Kami berbesar hati bila @fizoomar singgah kedai untuk mencantikkan kereta beliau.
Bukan senang punya kerja tapi insyaAllah kami boleh buat ikut permintaan😃😃
Perwatakan mesra buatkan kami mudah berurusan,dah macam kawan lama..nantikan hasilnya 😍😍😍#yaxanstyle #stickermalaysia #stickerselangor #shahalam #malaysia +60126856958
  • Kami berbesar hati bila @fizoomar singgah kedai untuk mencantikkan kereta beliau.
    Bukan senang punya kerja tapi insyaAllah kami boleh buat ikut permintaan😃😃
    Perwatakan mesra buatkan kami mudah berurusan,dah macam kawan lama..nantikan hasilnya 😍😍😍 #yaxanstyle #stickermalaysia #stickerselangor #shahalam #malaysia +60126856958

  •  110  6  7 November, 2017