#stewardessmalaysia Instagram Photos & Videos

stewardessmalaysia - 147 posts

Hashtag Popularity

1
average comments
124.8
average likes

Latest #stewardessmalaysia Posts

  • POPSTAR MINI FOUNDATION DARI SUGAR GOLD NI MEMANG BUKAN BIASA2.
.
Foundation kami pun diformula dengan bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan wajah kita sihat dan bersinar sepanjang hari.
.
Foundation yang didatangkan dengan 2 code.
.
โœจ Asia (Natural)
โœจ Europe (Light)
.
Kedua code ni pun tak terlalu gelap tak terlalu cerah.  Pilihan warna selamat kata orang. Nak pakai 2 2 pun cun gak tau, ramai gak yg mix๐Ÿ˜˜. Sebab warna seakan2 tak lari punya dengan skin Malaysia kita ni. Harga mampu milik jeee.. Takkan la nak grab 1? .
Kennn...๐Ÿ˜‰
.
.
. .
  • POPSTAR MINI FOUNDATION DARI SUGAR GOLD NI MEMANG BUKAN BIASA2.
    .
    Foundation kami pun diformula dengan bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan wajah kita sihat dan bersinar sepanjang hari.
    .
    Foundation yang didatangkan dengan 2 code.
    .
    โœจ Asia (Natural)
    โœจ Europe (Light)
    .
    Kedua code ni pun tak terlalu gelap tak terlalu cerah. Pilihan warna selamat kata orang. Nak pakai 2 2 pun cun gak tau, ramai gak yg mix๐Ÿ˜˜. Sebab warna seakan2 tak lari punya dengan skin Malaysia kita ni. Harga mampu milik jeee.. Takkan la nak grab 1? .
    Kennn...๐Ÿ˜‰
    .
    .
    . .

  •  2  1  2 June, 2020
  • Wow...wow...๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Stewardess pun layan product sugargold la.. Hebat x hebat penangan sugargold nie, padahal stewardess nie dieorang memang dok layan product is international.. Tapi alhamdulillah foundation pop star + sg oil serum berjaya menambat hatinya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
  • Wow...wow...๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    Stewardess pun layan product sugargold la.. Hebat x hebat penangan sugargold nie, padahal stewardess nie dieorang memang dok layan product is international.. Tapi alhamdulillah foundation pop star + sg oil serum berjaya menambat hatinya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  •  2  1  2 June, 2020
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

wasap.my/+60164222579
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

    1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

    Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

    Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

    Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

    wasap.my/+60164222579
    .
    #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut

  •  1  0  28 February, 2020
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

wasap.my/+60164222579
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

    1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

    Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

    Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

    Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

    wasap.my/+60164222579
    .
    #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut

  •  1  0  24 February, 2020
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

wasap.my/+60164222579
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

    1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

    Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

    Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

    Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

    wasap.my/+60164222579
    .
    #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut

  •  2  0  24 February, 2020
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

wasap.my/+60164222579
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut
  • Orang yang ingin memudarkan parut JERAGAT & PARUT kena ambil tahu pasal MASK HITAM niโ—๐Ÿ”ฅ Nama dia LUMIVIE BLACK MASK SHEET, made in korea gaiss (Mary Kay ada kilang tau dekat korea bukan dekat US je ) Apa istimewa sangat mask ni?

    1 KEPING MASK BERSAMAAN KEKUATAN 30ML SERUM โ—โ—Weyh serious laaa ๐Ÿ˜ฑ

    Cuba korang bayangkan, biasa 30ml serum kita pakai dalam masa tempoh 4-5 bulan kan.

    Pakai mask untuk satu malam sama power dengan 1 botol serum yang kita pakai tu. Power tak power? ๐Ÿ˜

    Hebatkan. Dalam 1 kotak Mask ni ada 5 Sheet. Nak tahu best ke tak mask ni. WAJIB cubaโ— Confirm akan nampak perbezaan tu ๐Ÿ”ฅ

    wasap.my/+60164222579
    .
    #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaybesut #marykayjerteh #marykaykotabharu #marykaysetiu #marykayumk #marykayumt #codjertehbesut #codjerteh #jeragat #masalahjeragat #stewardessmalaysia #makeupbesut

  •  1  0  13 February, 2020
  • ๐Ÿ‘‰ Mary Kay OFHG (Bottle Purple)
Dirumus khas untuk kulit normal dan berminyak. Kelebihan OFHG ni ialah:
.
๐ŸŒท Beri kelembapan berpanjangan pada kulit..
๐ŸŒท Hidratkan kulit selama 10 jam.
๐ŸŒท Kawal pengeluaran minyak yang berlebihan.
๐ŸŒท Sebagai makeup base supaya foundation/bedak tahan lama..
๐ŸŒท Buat kulit cantik, flawless, cerah dan glowing..
๐ŸŒท Mampu redakan jerawat!
.
wasap.my/+60164222579
.
#marykay #marykayterengganu #marykaykotabharu #marykayjerteh #marykaymakeup #marykaybesut #codjerteh #codbesut #kulitsihat #lipstick #serum #stewardessmalaysia #antiaging
  • ๐Ÿ‘‰ Mary Kay OFHG (Bottle Purple)
    Dirumus khas untuk kulit normal dan berminyak. Kelebihan OFHG ni ialah:
    .
    ๐ŸŒท Beri kelembapan berpanjangan pada kulit..
    ๐ŸŒท Hidratkan kulit selama 10 jam.
    ๐ŸŒท Kawal pengeluaran minyak yang berlebihan.
    ๐ŸŒท Sebagai makeup base supaya foundation/bedak tahan lama..
    ๐ŸŒท Buat kulit cantik, flawless, cerah dan glowing..
    ๐ŸŒท Mampu redakan jerawat!
    .
    wasap.my/+60164222579
    .
    #marykay #marykayterengganu #marykaykotabharu #marykayjerteh #marykaymakeup #marykaybesut #codjerteh #codbesut #kulitsihat #lipstick #serum #stewardessmalaysia #antiaging

  •  3  0  31 January, 2020
  • Alhamdulillah result my lovely Customer after 3x PRP 2x add on Cellmon.. mula2 buat PRP shj.. second time bru add on cellmon.. Kali ke 3 buat treatment PRP add on Cellmon lagi sbb nampk cepat perubahan tu lg2 pores n skin jd more cerah..nampk x perubahan..skin Customer dah xkusam,parut2 hitam kt jaw linetu xde langsung dah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bila makeup lg bertambah cantik,makeup jd lg long lasting mmg sesuai sgt utk yg keje kene makeup lama2..so xbercapuk makeup tu walaupun dh lebih 12jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.

Customer sebelum buat PRP ni skin kusam n paling ketara pores besar sbb kerja Customer kena always make up..Tu yg pores jd besar..kt pic mgkn xketara tp klu tgk depan2 sgt ketara.. bekas2 jerawat hitam pun byk bahagian jaw line.. .
.

Customer ni dpt no. Mi dari kawan dia juga sama keje sebagai cabin crew(stewardess).. kawan dia lg dh lama buat treatment PRP dgn mi.. Customer kata nmpk makin cantik skin dia tanya buat ape..dia bgtau buat treatment PRP ngan mi.. .
.

Customer ni cerita rupanya baru dia tau ramai stewardess buat treatment PRP,dia je lambt tau.. that's why ramai skin cantik2 dia kata..hehe.. actually kan dulu mi takut sikit nak buat treatment utk pramugari,takut cerewet tp alhamdulillah sepanjang mi buat Customer2 pramugari mmg baik sgt.. serious xsombong n layan sgt baik..sbb tu syg kt depa ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.

Rezeki Customer ni 3x treatment pun dh cantik sgt.. alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
. ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpputrajaya #homespa #lipoinjection #beauticianselangor #vampirefacial #aesthetic #salmondna #cellmon #laserjeragat #kutil #totokwajah #sulambedak #vshape #bekam #bekammurah #bekamsetiaalam #bekamselangor #bekamshahalam #stewardessmalaysia
  • Alhamdulillah result my lovely Customer after 3x PRP 2x add on Cellmon.. mula2 buat PRP shj.. second time bru add on cellmon.. Kali ke 3 buat treatment PRP add on Cellmon lagi sbb nampk cepat perubahan tu lg2 pores n skin jd more cerah..nampk x perubahan..skin Customer dah xkusam,parut2 hitam kt jaw linetu xde langsung dah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bila makeup lg bertambah cantik,makeup jd lg long lasting mmg sesuai sgt utk yg keje kene makeup lama2..so xbercapuk makeup tu walaupun dh lebih 12jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
    .

    Customer sebelum buat PRP ni skin kusam n paling ketara pores besar sbb kerja Customer kena always make up..Tu yg pores jd besar..kt pic mgkn xketara tp klu tgk depan2 sgt ketara.. bekas2 jerawat hitam pun byk bahagian jaw line.. .
    .

    Customer ni dpt no. Mi dari kawan dia juga sama keje sebagai cabin crew(stewardess).. kawan dia lg dh lama buat treatment PRP dgn mi.. Customer kata nmpk makin cantik skin dia tanya buat ape..dia bgtau buat treatment PRP ngan mi.. .
    .

    Customer ni cerita rupanya baru dia tau ramai stewardess buat treatment PRP,dia je lambt tau.. that's why ramai skin cantik2 dia kata..hehe.. actually kan dulu mi takut sikit nak buat treatment utk pramugari,takut cerewet tp alhamdulillah sepanjang mi buat Customer2 pramugari mmg baik sgt.. serious xsombong n layan sgt baik..sbb tu syg kt depa ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
    .

    Rezeki Customer ni 3x treatment pun dh cantik sgt.. alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    . ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpputrajaya #homespa #lipoinjection #beauticianselangor #vampirefacial #aesthetic #salmondna #cellmon #laserjeragat #kutil #totokwajah #sulambedak #vshape #bekam #bekammurah #bekamsetiaalam #bekamselangor #bekamshahalam #stewardessmalaysia

  •  7  0  18 January, 2020
  • Alhamdulillah result my lovely Customer after 3x PRP 2x add on Cellmon.. mula2 buat PRP shj.. second time bru add on cellmon.. Kali ke 3 buat treatment PRP add on Cellmon lagi sbb nampk cepat perubahan tu lg2 pores n skin jd more cerah..nampk x perubahan..skin Customer dah xkusam,parut2 hitam kt jaw linetu xde langsung dah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bila makeup lg bertambah cantik,makeup jd lg long lasting mmg sesuai sgt utk yg keje kene makeup lama2..so xbercapuk makeup tu walaupun dh lebih 12jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.

Customer sebelum buat PRP ni skin kusam n paling ketara pores besar sbb kerja Customer kena always make up..Tu yg pores jd besar..kt pic mgkn xketara tp klu tgk depan2 sgt ketara.. bekas2 jerawat hitam pun byk bahagian jaw line.. .
.

Customer ni dpt no. Mi dari kawan dia juga sama keje sebagai cabin crew(stewardess).. kawan dia lg dh lama buat treatment PRP dgn mi.. Customer kata nmpk makin cantik skin dia tanya buat ape..dia bgtau buat treatment PRP ngan mi.. .
.

Customer ni cerita rupanya baru dia tau ramai stewardess buat treatment PRP,dia je lambt tau.. that's why ramai skin cantik2 dia kata..hehe.. actually kan dulu mi takut sikit nak buat treatment utk pramugari,takut cerewet tp alhamdulillah sepanjang mi buat Customer2 pramugari mmg baik sgt.. serious xsombong n layan sgt baik..sbb tu syg kt depa ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.

Rezeki Customer ni 3x treatment pun dh cantik sgt.. alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mi up feedback WhatsApp dgn Customer kt lg 1 ye.. xcukup nak update sini๐Ÿ˜˜ .
. ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpputrajaya #homespa #lipoinjection #beauticianselangor #vampirefacial #aesthetic #salmondna #cellmon #laserjeragat #kutil #totokwajah #sulambedak #vshape #bekam #bekammurah #bekamsetiaalam #bekamselangor #bekamshahalam #stewardessmalaysia
  • Alhamdulillah result my lovely Customer after 3x PRP 2x add on Cellmon.. mula2 buat PRP shj.. second time bru add on cellmon.. Kali ke 3 buat treatment PRP add on Cellmon lagi sbb nampk cepat perubahan tu lg2 pores n skin jd more cerah..nampk x perubahan..skin Customer dah xkusam,parut2 hitam kt jaw linetu xde langsung dah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bila makeup lg bertambah cantik,makeup jd lg long lasting mmg sesuai sgt utk yg keje kene makeup lama2..so xbercapuk makeup tu walaupun dh lebih 12jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
    .

    Customer sebelum buat PRP ni skin kusam n paling ketara pores besar sbb kerja Customer kena always make up..Tu yg pores jd besar..kt pic mgkn xketara tp klu tgk depan2 sgt ketara.. bekas2 jerawat hitam pun byk bahagian jaw line.. .
    .

    Customer ni dpt no. Mi dari kawan dia juga sama keje sebagai cabin crew(stewardess).. kawan dia lg dh lama buat treatment PRP dgn mi.. Customer kata nmpk makin cantik skin dia tanya buat ape..dia bgtau buat treatment PRP ngan mi.. .
    .

    Customer ni cerita rupanya baru dia tau ramai stewardess buat treatment PRP,dia je lambt tau.. that's why ramai skin cantik2 dia kata..hehe.. actually kan dulu mi takut sikit nak buat treatment utk pramugari,takut cerewet tp alhamdulillah sepanjang mi buat Customer2 pramugari mmg baik sgt.. serious xsombong n layan sgt baik..sbb tu syg kt depa ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
    .

    Rezeki Customer ni 3x treatment pun dh cantik sgt.. alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mi up feedback WhatsApp dgn Customer kt lg 1 ye.. xcukup nak update sini๐Ÿ˜˜ .
    . ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpputrajaya #homespa #lipoinjection #beauticianselangor #vampirefacial #aesthetic #salmondna #cellmon #laserjeragat #kutil #totokwajah #sulambedak #vshape #bekam #bekammurah #bekamsetiaalam #bekamselangor #bekamshahalam #stewardessmalaysia

  •  10  0  18 January, 2020
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
.
Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
. 
Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
    .
    Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
    .
    Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

    DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  0  6 September, 2019
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
.
.
1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
.
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
.
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
.
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
.
Harga asal : RM199
Harga promosi : RM169 
Dengan Lifetime free repair service card
Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
    .
    .
    1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
    .
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
    .
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
    .
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    .
    Harga asal : RM199
    Harga promosi : RM169
    Dengan Lifetime free repair service card
    Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  1  14 May, 2019
  • .
GIRDLE TURKI .
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Harga Asal : RM199
Harga Promosi : RM169
Free Postage
Free Gift
.
Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • .
    GIRDLE TURKI .
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Harga Asal : RM199
    Harga Promosi : RM169
    Free Postage
    Free Gift
    .
    Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  10  2  20 April, 2019
  • GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  17  3  1 April, 2019
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

    As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  21  1  1 April, 2019
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  2  1 April, 2019
  • Undeniable First-Rate Quality

It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Undeniable First-Rate Quality

    It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  1  1 April, 2019
  • 1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI. 
Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • 1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  25 March, 2019
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
.
Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
.
AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI.  Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
    .
    Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
    .
    AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI. Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  1  17 March, 2019
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

So jangan risau ya

Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari.  Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer.  Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
.
Jom Try
๐Ÿ“ฑ01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

    Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

    Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

    So jangan risau ya

    Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari. Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

    BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

    Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer. Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

    Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
    .
    Jom Try
    ๐Ÿ“ฑ01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  14 March, 2019
  • Dengan pembelian  GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
.
Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY!!!!
๐Ÿ“ฑ011111 436654
.

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Dengan pembelian GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
    .
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY!!!!
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654
    .

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  11  0  14 March, 2019
  • GIRDLE TURKI DAH BANTU SELESAIKAN MASALAH PERUT BERLIPAT LIPAT
.
Pinggang pon ada shape, badan pun lagi menarik
.
โœ”Rekaan skirt girdle tanpa cangkuk
โœ”Mudah, ringkas dan praktikal
โœ”Mudah untuk ke tandas .
.
SESUAI DIPAKAI DENGAN :
.
โœ”Baju Kurung
โœ”Skirt
โœ”Gaun (terutamanya bakal pengantin)
โœ”Jubah
.
โœ”Juga sesuai untuk lepas bersalin .
Dengan pembelian  GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
.
 Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY ORDER
๐Ÿ“ฑ011111 436654

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI DAH BANTU SELESAIKAN MASALAH PERUT BERLIPAT LIPAT
    .
    Pinggang pon ada shape, badan pun lagi menarik
    .
    โœ”Rekaan skirt girdle tanpa cangkuk
    โœ”Mudah, ringkas dan praktikal
    โœ”Mudah untuk ke tandas .
    .
    SESUAI DIPAKAI DENGAN :
    .
    โœ”Baju Kurung
    โœ”Skirt
    โœ”Gaun (terutamanya bakal pengantin)
    โœ”Jubah
    .
    โœ”Juga sesuai untuk lepas bersalin .
    Dengan pembelian GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
    .
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY ORDER
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  10  1  14 March, 2019
  • Terima kasih kepada kalian yang memilih GIRDLE TURKI untuk kelihatan cantik dan ramping..
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Terima kasih kepada kalian yang memilih GIRDLE TURKI untuk kelihatan cantik dan ramping..
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  1  13 March, 2019

Top #stewardessmalaysia Posts

  • Wow...wow...๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Stewardess pun layan product sugargold la.. Hebat x hebat penangan sugargold nie, padahal stewardess nie dieorang memang dok layan product is international.. Tapi alhamdulillah foundation pop star + sg oil serum berjaya menambat hatinya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
  • Wow...wow...๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    Stewardess pun layan product sugargold la.. Hebat x hebat penangan sugargold nie, padahal stewardess nie dieorang memang dok layan product is international.. Tapi alhamdulillah foundation pop star + sg oil serum berjaya menambat hatinya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  •  2  1  2 June, 2020
  • http://www.wasap.my/60195577009 *LumiVie Intensive Serum* ๐Ÿ˜ ๐ŸŒทMengandungi Black Pearl yg memberikan kesan terhadap proses melindung dan mencerahkan kulit ๐ŸŒทOpti-Bright Complex utk sekatakan warna kulit ๐ŸŒทSamphire (sejenis tumbuhan) berfungsi meningkatkan kandungan air dlm kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembap ๐Ÿ’•Sesuai utk semua jenis kulit
๐Ÿ’•Non-comedogenic (tidak menutup liang pori)
๐Ÿ’•Sesuai utk kulit sensitif
๐Ÿ’•Sesuai untuk wanita berumur 25-45 tahun
๐Ÿ’•Kesan penggunaan seawal 2 minggu

Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah#marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman  #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat
  • http://www.wasap.my/60195577009 *LumiVie Intensive Serum* ๐Ÿ˜ ๐ŸŒทMengandungi Black Pearl yg memberikan kesan terhadap proses melindung dan mencerahkan kulit ๐ŸŒทOpti-Bright Complex utk sekatakan warna kulit ๐ŸŒทSamphire (sejenis tumbuhan) berfungsi meningkatkan kandungan air dlm kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembap ๐Ÿ’•Sesuai utk semua jenis kulit
    ๐Ÿ’•Non-comedogenic (tidak menutup liang pori)
    ๐Ÿ’•Sesuai utk kulit sensitif
    ๐Ÿ’•Sesuai untuk wanita berumur 25-45 tahun
    ๐Ÿ’•Kesan penggunaan seawal 2 minggu

    Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat

  •  18  2  11 June, 2018
  • SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH adalah tools yg wajib ada setiap org untuk membantu anda membersihkan muka anda . Kalau ada ni , tak payah lagi nak pergi facial di kedai . Boleh buat facial sendiri di rumah ๐Ÿ˜„

Ni kelebihan nya :-
โ– Mencuci muka 85% lebih bersih dari menggunakan tangan.
โ– Meningkatkan penyerapan Skincare ke dalam kulit dgn baik
โ– Menghaluskan garis2 halus, kedutan & pori
โ– Menghilangkan 'whitehead' & 'blackhead'
โ– Sekatakan kulit
โ– Membantu 'firming up' Pipi
โ– Seperti rawatan facial di SPA
โ– Telah mendapat Award The Best Cleansing Brush
โ– Jaminan 1 Tahun
โ– Datang dgn 2 Kepala Berus & 2 Bateri AA

Nak cuba 
Promo bulan June๐Ÿ˜
http://www.wasap.my/60195577009

Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah#marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman  #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat
  • SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH adalah tools yg wajib ada setiap org untuk membantu anda membersihkan muka anda . Kalau ada ni , tak payah lagi nak pergi facial di kedai . Boleh buat facial sendiri di rumah ๐Ÿ˜„

    Ni kelebihan nya :-
    โ– Mencuci muka 85% lebih bersih dari menggunakan tangan.
    โ– Meningkatkan penyerapan Skincare ke dalam kulit dgn baik
    โ– Menghaluskan garis2 halus, kedutan & pori
    โ– Menghilangkan 'whitehead' & 'blackhead'
    โ– Sekatakan kulit
    โ– Membantu 'firming up' Pipi
    โ– Seperti rawatan facial di SPA
    โ– Telah mendapat Award The Best Cleansing Brush
    โ– Jaminan 1 Tahun
    โ– Datang dgn 2 Kepala Berus & 2 Bateri AA

    Nak cuba
    Promo bulan June๐Ÿ˜
    http://www.wasap.my/60195577009

    Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat

  •  34  0  13 June, 2018
  • POPSTAR MINI FOUNDATION DARI SUGAR GOLD NI MEMANG BUKAN BIASA2.
.
Foundation kami pun diformula dengan bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan wajah kita sihat dan bersinar sepanjang hari.
.
Foundation yang didatangkan dengan 2 code.
.
โœจ Asia (Natural)
โœจ Europe (Light)
.
Kedua code ni pun tak terlalu gelap tak terlalu cerah.  Pilihan warna selamat kata orang. Nak pakai 2 2 pun cun gak tau, ramai gak yg mix๐Ÿ˜˜. Sebab warna seakan2 tak lari punya dengan skin Malaysia kita ni. Harga mampu milik jeee.. Takkan la nak grab 1? .
Kennn...๐Ÿ˜‰
.
.
. .
  • POPSTAR MINI FOUNDATION DARI SUGAR GOLD NI MEMANG BUKAN BIASA2.
    .
    Foundation kami pun diformula dengan bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan wajah kita sihat dan bersinar sepanjang hari.
    .
    Foundation yang didatangkan dengan 2 code.
    .
    โœจ Asia (Natural)
    โœจ Europe (Light)
    .
    Kedua code ni pun tak terlalu gelap tak terlalu cerah. Pilihan warna selamat kata orang. Nak pakai 2 2 pun cun gak tau, ramai gak yg mix๐Ÿ˜˜. Sebab warna seakan2 tak lari punya dengan skin Malaysia kita ni. Harga mampu milik jeee.. Takkan la nak grab 1? .
    Kennn...๐Ÿ˜‰
    .
    .
    . .

  •  2  1  2 June, 2020
  • Pore serum utk :
-kecikkan Pori. -bina sel baru
-anjalkan kulit

Microdermabrasion:
-diperkaya bijian halus yg bertugas membersihkan Pori secara mendalam
-juga bertugas menghakis kulit mati secara lmbut(exfoliate)
-secara natural mircorderma ini berfungsi meratakan skin. Jadi mana the berlubang bila digalakkan gosokkan pada kulit akan prcepat rangsang sel baru. 
Kalau di spa microdermabrasion sejenis alat yg mcm jarum halus yg digolek atas kulit

Nak cuba 
Promo 10% bulan Mei... www.wasap.my/0195577009
Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah#marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman  #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat #foundationterbaik #produkterbaik #tudungneelofa #tudungariani#
  • Pore serum utk :
    -kecikkan Pori. -bina sel baru
    -anjalkan kulit

    Microdermabrasion:
    -diperkaya bijian halus yg bertugas membersihkan Pori secara mendalam
    -juga bertugas menghakis kulit mati secara lmbut(exfoliate)
    -secara natural mircorderma ini berfungsi meratakan skin. Jadi mana the berlubang bila digalakkan gosokkan pada kulit akan prcepat rangsang sel baru.
    Kalau di spa microdermabrasion sejenis alat yg mcm jarum halus yg digolek atas kulit

    Nak cuba
    Promo 10% bulan Mei... www.wasap.my/0195577009
    Jomm cuba !! #marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor # #telekungsitikhadijah #tupperwarekelantan #tupperwareonline #bellaamara #stewardessmalaysia#excabincrew #skincarenatural #nomercury #kulitsihat #foundationterbaik #produkterbaik #tudungneelofa #tudungariani#

  •  24  0  31 May, 2018