#slimmingproductmalaysia Instagram Photos & Videos

slimmingproductmalaysia - 42.1k posts

Hashtag Popularity

6
average comments
179.8
average likes

Latest #slimmingproductmalaysia Posts

  • #Repost @zima.chocofit
• • • • • •
TESTIMONI PANAS💥
TESTIMONI PANAS💥
TESTIMONI PANAS💥

Cust menyepikan diri tanpa update sebarang info atau feedback, hanya repeat oder sahaja.. selama tempoh 10 bulan ini juga cust cik amoi diam walau pun di tanya.. sehinggalah hari ini, detik yg cik amoi tunggu2.. segala kekusutan di kepala cik amoi terjawab.. Akhirnya cust cik Amoi serah diri dengan sekeping gambar yg betul2 buat cik amoi nagis..nagis sebab terlalu happy....dalam tempoh 10 bulan juga sebanyak 21KG hilang,  segala lemak2 lebur dan bentuk badan makin kecil.. Hanya perlu konsisten Chocofit dan jaga portion mkn sahaja.. Sabar yakin dan konsisten beliau kini hilang 21KG...💃 produk kurus hebat no 1 yang mampu menurunkan berat
.
📲Whatsapp 
http://www.wasap.my/+60167733626/originalchocofitHQ
http://www.wasap.my/+601131942571/originalchocofitHQ
http://www.wasap.my/+601131942571/originalChocofitHQ
. 
Agent berdaftar 🆔HPS-057
. 
#chocofit #chocofitkl #zulin #chocofitampang #kurussihat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #tipskurus #fatburner
#slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus  #tipscantik #carboblocker #tipskuruscepat  #lemonfit #detox  #justfollowme #chocofitkajang #chocofitkl #chocofitpj 
#chocofitbatucaves #jualanmurah #teamchocofithoneyda
  • #Repost @zima.chocofit
    • • • • • •
    TESTIMONI PANAS💥
    TESTIMONI PANAS💥
    TESTIMONI PANAS💥

    Cust menyepikan diri tanpa update sebarang info atau feedback, hanya repeat oder sahaja.. selama tempoh 10 bulan ini juga cust cik amoi diam walau pun di tanya.. sehinggalah hari ini, detik yg cik amoi tunggu2.. segala kekusutan di kepala cik amoi terjawab.. Akhirnya cust cik Amoi serah diri dengan sekeping gambar yg betul2 buat cik amoi nagis..nagis sebab terlalu happy....dalam tempoh 10 bulan juga sebanyak 21KG hilang, segala lemak2 lebur dan bentuk badan makin kecil.. Hanya perlu konsisten Chocofit dan jaga portion mkn sahaja.. Sabar yakin dan konsisten beliau kini hilang 21KG...💃 produk kurus hebat no 1 yang mampu menurunkan berat
    .
    📲Whatsapp
    http://www.wasap.my/+60167733626/originalchocofitHQ
    http://www.wasap.my/+601131942571/originalchocofitHQ
    http://www.wasap.my/+601131942571/originalChocofitHQ
    .
    Agent berdaftar 🆔HPS-057
    .
    #chocofit #chocofitkl #zulin #chocofitampang #kurussihat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #tipskurus #fatburner
    #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus #tipscantik #carboblocker #tipskuruscepat #lemonfit #detox #justfollowme #chocofitkajang #chocofitkl #chocofitpj
    #chocofitbatucaves #jualanmurah #teamchocofithoneyda

  •  1  0  3 hours ago
  • 《我家男人的身材》

他本人今年43岁,体格比较小但是肚腩却很大。因为肚腩大带着很多的脂肪导致他容易腰酸背痛。医生也劝他要减肥因为体格和体重都有点不平均。
.
每天早晚都看见我正在滚这支susenji gold瘦身霜,然后看到我以前的大肚腩一天一天地缩小,他也要试用。怎知道连续用了一个星期,这就是他的小见证。照片都是在他还没有吃任何东西前而拍的。吃饱后才拍,会有点不准确因为我们每个人吃饱后,肚子是一定会膨胀而需要时间去消化。
. 
#slimminggel
#slimmingproduct #slimmingproducts
#slimmingproductmalaysia
#fatburning
#burnbellyfat
#burntummyfat
#fatburninggel 
#fatlossprogress
#weighloss
#减肥瘦身
#减肥腩
#减肥
#减肥产品
#减肥中
#减肥打卡
#减脂
#减脂肪
#지방감소
#지방감량
#슬림젤
#슬림컷
#슬림
  • 《我家男人的身材》

    他本人今年43岁,体格比较小但是肚腩却很大。因为肚腩大带着很多的脂肪导致他容易腰酸背痛。医生也劝他要减肥因为体格和体重都有点不平均。
    .
    每天早晚都看见我正在滚这支susenji gold瘦身霜,然后看到我以前的大肚腩一天一天地缩小,他也要试用。怎知道连续用了一个星期,这就是他的小见证。照片都是在他还没有吃任何东西前而拍的。吃饱后才拍,会有点不准确因为我们每个人吃饱后,肚子是一定会膨胀而需要时间去消化。
    .
    #slimminggel
    #slimmingproduct #slimmingproducts
    #slimmingproductmalaysia
    #fatburning
    #burnbellyfat
    #burntummyfat
    #fatburninggel
    #fatlossprogress
    #weighloss
    #减肥瘦身
    #减肥腩
    #减肥
    #减肥产品
    #减肥中
    #减肥打卡
    #减脂
    #减脂肪
    #지방감소
    #지방감량
    #슬림젤
    #슬림컷
    #슬림

  •  0  0  12 hours ago
  • 𝗡𝗔𝗞 𝗧𝗨𝗥𝗨𝗡𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗠𝗨𝗗𝗔𝗛 𝗧𝗔𝗣𝗜 𝗡𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗜𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗔𝗨 ‼
.
Pengakuan ikhlas adik ni yang dah lost berpuluh kilo dengan Appecut
.
Even dalam mood raya, dengan pelbagai juadah sedap2, die masih mampu kekalkan berat badannya pada tahap 52kg
.
Kalo nak turunkan berat tu punyalah struggle , ni nak maintainkan berat, patutnye lagi struggle. Tapi bagi pengguna Appecut, insyaallah jika metabolisme badan dah stable, senang je untuk control berat agar tak naik balik.m
.
Sebab tu, ramai kata Appecut ni the best product everr 👍👍👍😁😁
.
Nak rasai hidup lebih bermakna, kurus, sihat seperti kami? 
.
Jom appecut
.
#appecutmax #appecut #appecutmaxsungaibuloh #appecuthq #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia
  • 𝗡𝗔𝗞 𝗧𝗨𝗥𝗨𝗡𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗠𝗨𝗗𝗔𝗛 𝗧𝗔𝗣𝗜 𝗡𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗜𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗔𝗨 ‼
    .
    Pengakuan ikhlas adik ni yang dah lost berpuluh kilo dengan Appecut
    .
    Even dalam mood raya, dengan pelbagai juadah sedap2, die masih mampu kekalkan berat badannya pada tahap 52kg
    .
    Kalo nak turunkan berat tu punyalah struggle , ni nak maintainkan berat, patutnye lagi struggle. Tapi bagi pengguna Appecut, insyaallah jika metabolisme badan dah stable, senang je untuk control berat agar tak naik balik.m
    .
    Sebab tu, ramai kata Appecut ni the best product everr 👍👍👍😁😁
    .
    Nak rasai hidup lebih bermakna, kurus, sihat seperti kami?
    .
    Jom appecut
    .
    #appecutmax #appecut #appecutmaxsungaibuloh #appecuthq #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia

  •  2  0  15 hours ago
  • jangan lupa sebelum tidor minum lemonfit!!🍋
.
Siapa yg nak Detok meh Detok Dengan Lemonfit.🍋
.
Kenapa Harus Lemonfit?
Sebab  LEMONFIT ini dapat membantu uolls :
- Mengecilkan perut buncit di hari ke 14
- Menurunkan berat badan dengan cepat
- Membuang toxin dalam badan
- Mengurangi kadar kolestrol dalam darah
- Membersihkan kerak2 dalam usus
- Melancarkan pembuangan
- Mengatasi masalah buasir
- Menahan selera makan
- Dan yg paling penting boleh mengempiskan perut buncit & boroi👍😁
.
.
www.wasap.my/+60172908525/naklemonfitHQ
.
.

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk
  • jangan lupa sebelum tidor minum lemonfit!!🍋
    .
    Siapa yg nak Detok meh Detok Dengan Lemonfit.🍋
    .
    Kenapa Harus Lemonfit?
    Sebab LEMONFIT ini dapat membantu uolls :
    - Mengecilkan perut buncit di hari ke 14
    - Menurunkan berat badan dengan cepat
    - Membuang toxin dalam badan
    - Mengurangi kadar kolestrol dalam darah
    - Membersihkan kerak2 dalam usus
    - Melancarkan pembuangan
    - Mengatasi masalah buasir
    - Menahan selera makan
    - Dan yg paling penting boleh mengempiskan perut buncit & boroi👍😁
    .
    .
    www.wasap.my/+60172908525/naklemonfitHQ
    .
    .

    #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk

  •  1  0  17 hours ago
  • Hi Uolls😊😍
.
Usah difikirkan apa puncak menjadi gemuk, sekarancg cuba fikir macam ,mana untuks kurus🤔
.
Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
.
Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan  formulasi yg boleh membakar kalori  walaupun  sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan  akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
.

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk
  • Hi Uolls😊😍
    .
    Usah difikirkan apa puncak menjadi gemuk, sekarancg cuba fikir macam ,mana untuks kurus🤔
    .
    Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
    .
    Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan formulasi yg boleh membakar kalori walaupun sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
    .

    #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk

  •  1  0  17 hours ago
  • SELAMAT PAGIIII 💃
.
Siapa yang ada masalah SUKAR TURUN BERAT BADAN? Dah macam2 awk cuba tapi gituuu jugakk.
.
Naaaa jom dapatkan Chocofit.  Pasti tak mengecewakan.  Mudah dan senang untuk turun berat badan.
.
Jangan tunggu lama2 untuk kurus. Meyh capaikan Azam yang berkurun nak kurus tapi tak kurus2 😂
.
Senang cerita,  minum chocofit mampu buat impian anda tercapai 🙋 .
cepat whatsapp or dm saya. 💃💃
.
📤 POSTAGE SETIAP HARI
🏇 COD SEPANTAS KILAT *
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofit #chocofitoriginal #chocofitampang #ampang #chocofitdamansara #chocofitbukitjalil #chocofitserdang #chocofitsarawak #Chocofitselangor #chocofitcheras #chocofitsgbesi #chocofitgombak #chocofitserdang #klcc #jalanampang #chocofitkl #risda #keramat #setiawangsa #chocofitwangsamaju #turunberabadan #gombak #chocofitpahang #chocofitjohor #tipskurus #slimmingproductmalaysia #ukayperdana #chocofithululangat #chocofitkeramat #ubatkurusmalaysia
  • SELAMAT PAGIIII 💃
    .
    Siapa yang ada masalah SUKAR TURUN BERAT BADAN? Dah macam2 awk cuba tapi gituuu jugakk.
    .
    Naaaa jom dapatkan Chocofit. Pasti tak mengecewakan. Mudah dan senang untuk turun berat badan.
    .
    Jangan tunggu lama2 untuk kurus. Meyh capaikan Azam yang berkurun nak kurus tapi tak kurus2 😂
    .
    Senang cerita, minum chocofit mampu buat impian anda tercapai 🙋 .
    cepat whatsapp or dm saya. 💃💃
    .
    📤 POSTAGE SETIAP HARI
    🏇 COD SEPANTAS KILAT *
    .
    📱Whatsapp : 018 3505263
    📱Whatsapp : 018 3505263
    📱Whatsapp : 018 3505263
    .
    ❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
    ✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
    .
    #chocofit #chocofitoriginal #chocofitampang #ampang #chocofitdamansara #chocofitbukitjalil #chocofitserdang #chocofitsarawak #Chocofitselangor #chocofitcheras #chocofitsgbesi #chocofitgombak #chocofitserdang #klcc #jalanampang #chocofitkl #risda #keramat #setiawangsa #chocofitwangsamaju #turunberabadan #gombak #chocofitpahang #chocofitjohor #tipskurus #slimmingproductmalaysia #ukayperdana #chocofithululangat #chocofitkeramat #ubatkurusmalaysia

  •  3  0  18 hours ago
  • Kick start your body 🍊🍋
@bodysculpt.my 🖤🤍
  • Kick start your body 🍊🍋
    @bodysculpt.my 🖤🤍

  •  32  3  11 July, 2020
  • How to Oder?🛍
.
.
📲 KLIK LINK IN BIO
.
.
Make a payment ✔️
.
.
We will ready to dispatch your Oder 📦
  • How to Oder?🛍
    .
    .
    📲 KLIK LINK IN BIO
    .
    .
    Make a payment ✔️
    .
    .
    We will ready to dispatch your Oder 📦

  •  6  1  11 July, 2020
  • Wellness, what does it mean to you?
  • Wellness, what does it mean to you?

  •  10  1  11 July, 2020
  • Sometimes making progress means taking rest days.. have a good weekend everyone
  • Sometimes making progress means taking rest days.. have a good weekend everyone

  •  7  1  11 July, 2020
  • Hi Uolls😊😍
.
Usah difikirkan apa puncak menjadi gemuk, sekarancg cuba fikir macam ,mana untuks kurus🤔
.
Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
.
Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan  formulasi yg boleh membakar kalori  walaupun  sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan  akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
.

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk
  • Hi Uolls😊😍
    .
    Usah difikirkan apa puncak menjadi gemuk, sekarancg cuba fikir macam ,mana untuks kurus🤔
    .
    Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
    .
    Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan formulasi yg boleh membakar kalori walaupun sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
    .

    #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #kuruscepat #selfie #ctdk

  •  3  0  11 July, 2020
  • HEALTHY MINDS IN HEALTHY BODY ✨

Kekal sihat, langsing Dan Cantik dengan 
BODY SCULPT 🔥🍑👏🏻

Postage ke seluruh Malaysia 🇲🇾 🇧🇳 🇸🇬 🇮🇩 

Info Lanjut 📲 http://www.wasap.my/60178188721/bodysculpt

“Perempuan Cantik itu biasa.. 
tapi bagi perempuan perempuan yang Suda mempunyai anak tapi masi Cantik, itu luar biasa”
  • HEALTHY MINDS IN HEALTHY BODY ✨

    Kekal sihat, langsing Dan Cantik dengan
    BODY SCULPT 🔥🍑👏🏻

    Postage ke seluruh Malaysia 🇲🇾 🇧🇳 🇸🇬 🇮🇩

    Info Lanjut 📲 http://www.wasap.my/60178188721/bodysculpt

    “Perempuan Cantik itu biasa..
    tapi bagi perempuan perempuan yang Suda mempunyai anak tapi masi Cantik, itu luar biasa”

  •  16  2  10 July, 2020
  • 𝗡𝗔𝗞 𝗧𝗨𝗥𝗨𝗡𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗠𝗨𝗗𝗔𝗛 𝗧𝗔𝗣𝗜 𝗡𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗜𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗔𝗨 ‼️

Pengakuan ikhlas adik ni yang dah lost berpuluh kilo dengan Appecut.💥

Even dalam mood raya, dengan pelbagai juadah sedap2, die masih mampu kekalkan berat badannya pada tahap 52kg💃

Kalo nak turunkan berat tu punyalah struggle , ni nak maintainkan berat, patutnye lagi struggle. Tapi bagi pengguna Appecut, insyaallah jika metabolisme badan dah stable, senang je untuk control berat agar tak naik balik.😉

Sebab tu, ramai kata Appecut ni the best product everr 👍👍👍😁😁

Nak rasai hidup lebih bermakna, kurus, sihat seperti kami❓

Jom Appecut ☕
Klik link di Bio👆🏻

#appecutmax #appecut #appecutmaxshahalam #appecuthq #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia
  • 𝗡𝗔𝗞 𝗧𝗨𝗥𝗨𝗡𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗠𝗨𝗗𝗔𝗛 𝗧𝗔𝗣𝗜 𝗡𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗜𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚 𝗧𝗔𝗨 ‼️

    Pengakuan ikhlas adik ni yang dah lost berpuluh kilo dengan Appecut.💥

    Even dalam mood raya, dengan pelbagai juadah sedap2, die masih mampu kekalkan berat badannya pada tahap 52kg💃

    Kalo nak turunkan berat tu punyalah struggle , ni nak maintainkan berat, patutnye lagi struggle. Tapi bagi pengguna Appecut, insyaallah jika metabolisme badan dah stable, senang je untuk control berat agar tak naik balik.😉

    Sebab tu, ramai kata Appecut ni the best product everr 👍👍👍😁😁

    Nak rasai hidup lebih bermakna, kurus, sihat seperti kami❓

    Jom Appecut ☕
    Klik link di Bio👆🏻

    #appecutmax #appecut #appecutmaxshahalam #appecuthq #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia

  •  6  0  10 July, 2020
  • Body progress 🔥🍊🍋
  • Body progress 🔥🍊🍋

  •  14  1  10 July, 2020
  • # Masuk oder.
.
Alhamdullilah, ada cust oder Appecut Max harini😍
.
Minum ni je 1 sachet lepas sarapan confim takkan mengidam nak makan macam2. 
.
Bila Appecut dah control selera makan korang sebabtu boleh kurus. Lagi power nya Appecut dia bakar lemak lemak dan kalori dalam badan . Appecut Slim Faster 😍.
.
Ramai dah berjaya tau dengan minum Appecut ni. Beribu testimoni berjaya. Termasuk saya sendiri 😍.
.
Jom kurus sihat dan selamat dgn Appecut.

Utk fast response bole terus wasap ke sini ya atau tekan link di bio saya @farhananadia96

COD area Ampang dan Seluruh KL 🛵 

📲 www.wasap.my/+60189190635/nakappecut

#appecutmax
#appecutkl
#appecutkualalumpur
#appecutsungaibesi
#appecutselangor
#appecutselangorkl 
#appecut
#appecutmaxampang
#appecutampang 
#kurusdanhappy 
#appecuttestimoni 
#appecutfeedback 
#kurus 
#misikurus2020 
#nakkurus 
#kuruspantas 
#kurustanpadiet 
#kurustanpastress 
#pinggangkerengga 
#cepatkurus 
#kuruscantik 
#weightloss 
#kurusmudah 
#kuruscepat 
#kawalseleramakan
#slimmingworld 
#weightlossjourney
#slimmingproduct
#slimmingproductmalaysia 💙
  • # Masuk oder.
    .
    Alhamdullilah, ada cust oder Appecut Max harini😍
    .
    Minum ni je 1 sachet lepas sarapan confim takkan mengidam nak makan macam2.
    .
    Bila Appecut dah control selera makan korang sebabtu boleh kurus. Lagi power nya Appecut dia bakar lemak lemak dan kalori dalam badan . Appecut Slim Faster 😍.
    .
    Ramai dah berjaya tau dengan minum Appecut ni. Beribu testimoni berjaya. Termasuk saya sendiri 😍.
    .
    Jom kurus sihat dan selamat dgn Appecut.

    Utk fast response bole terus wasap ke sini ya atau tekan link di bio saya @farhananadia96

    COD area Ampang dan Seluruh KL 🛵

    📲 www.wasap.my/+60189190635/nakappecut

    #appecutmax
    #appecutkl
    #appecutkualalumpur
    #appecutsungaibesi
    #appecutselangor
    #appecutselangorkl
    #appecut
    #appecutmaxampang
    #appecutampang
    #kurusdanhappy 
    #appecuttestimoni 
    #appecutfeedback 
    #kurus 
    #misikurus2020
    #nakkurus 
    #kuruspantas 
    #kurustanpadiet 
    #kurustanpastress 
    #pinggangkerengga 
    #cepatkurus 
    #kuruscantik 
    #weightloss 
    #kurusmudah 
    #kuruscepat 
    #kawalseleramakan
    #slimmingworld
    #weightlossjourney
    #slimmingproduct
    #slimmingproductmalaysia 💙

  •  5  0  10 July, 2020
  • # Masuk oder.
.
Alhamdullilah, ada cust oder Appecut Max harini😍
.
Minum ni je 1 sachet lepas sarapan confim takkan mengidam nak makan macam2. 
.
Bila Appecut dah control selera makan korang sebabtu boleh kurus. Lagi power nya Appecut dia bakar lemak lemak dan kalori dalam badan . Appecut Slim Faster 😍.
.
Ramai dah berjaya tau dengan minum Appecut ni. Beribu testimoni berjaya. Termasuk saya sendiri 😍.
.
Jom kurus sihat dan selamat dgn Appecut.

Utk fast response bole terus wasap ke sini ya atau tekan link di bio saya @farhananadia96

COD area Ampang dan Seluruh KL 🛵 

📲 www.wasap.my/+60189190635/nakappecut

#appecutmax
#appecutkl
#appecutkualalumpur
#appecutsungaibesi
#appecutselangor
#appecutselangorkl 
#appecut
#appecutmaxampang
#appecutampang 
#kurusdanhappy 
#appecuttestimoni 
#appecutfeedback 
#kurus 
#misikurus2020 
#nakkurus 
#kuruspantas 
#kurustanpadiet 
#kurustanpastress 
#pinggangkerengga 
#cepatkurus 
#kuruscantik 
#weightloss 
#kurusmudah 
#kuruscepat 
#kawalseleramakan
#slimmingworld 
#weightlossjourney
#slimmingproduct
#slimmingproductmalaysia 💙
  • # Masuk oder.
    .
    Alhamdullilah, ada cust oder Appecut Max harini😍
    .
    Minum ni je 1 sachet lepas sarapan confim takkan mengidam nak makan macam2.
    .
    Bila Appecut dah control selera makan korang sebabtu boleh kurus. Lagi power nya Appecut dia bakar lemak lemak dan kalori dalam badan . Appecut Slim Faster 😍.
    .
    Ramai dah berjaya tau dengan minum Appecut ni. Beribu testimoni berjaya. Termasuk saya sendiri 😍.
    .
    Jom kurus sihat dan selamat dgn Appecut.

    Utk fast response bole terus wasap ke sini ya atau tekan link di bio saya @farhananadia96

    COD area Ampang dan Seluruh KL 🛵

    📲 www.wasap.my/+60189190635/nakappecut

    #appecutmax
    #appecutkl
    #appecutkualalumpur
    #appecutsungaibesi
    #appecutselangor
    #appecutselangorkl
    #appecut
    #appecutmaxampang
    #appecutampang
    #kurusdanhappy 
    #appecuttestimoni 
    #appecutfeedback 
    #kurus 
    #misikurus2020
    #nakkurus 
    #kuruspantas 
    #kurustanpadiet 
    #kurustanpastress 
    #pinggangkerengga 
    #cepatkurus 
    #kuruscantik 
    #weightloss 
    #kurusmudah 
    #kuruscepat 
    #kawalseleramakan
    #slimmingworld
    #weightlossjourney
    #slimmingproduct
    #slimmingproductmalaysia 💙

  •  3  0  10 July, 2020

Top #slimmingproductmalaysia Posts

  • Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.

There are 5 main ingredients:

_🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

_🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

_🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

_🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

_🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

Now you know why with Routhin ⬇️
❌ diet needed
❌ workout needed
❌ detox
❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
✅ caffeine free
✅ can drink coffee immediately
✅ burn fats faster
✅ increases metabolism 5x faster
✅ eliminate toxins through urine and sweat
✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
-
-
‼️NOT SUITABLE FOR‼️
.
.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.

Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

GET YOURS.
You will be happy and thank me in future.
Let’s be healthier.
Lose weight safely. 🌸

Click link in bio ⬆ to get more details.
Or may DM us on IG too. .
.
.
.
.
.
.
.
.

#testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia
  • Thank you for your trust.
    Thank you for trying.
    Thank you for making the 1st step to lose weight.
    2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
    If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
    If you’re a big eaters, this is definitely for you.

    There are 5 main ingredients:

    _🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

    _🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

    _🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

    _🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

    _🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

    Now you know why with Routhin ⬇️
    ❌ diet needed
    ❌ workout needed
    ❌ detox
    ❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
    ✅ caffeine free
    ✅ can drink coffee immediately
    ✅ burn fats faster
    ✅ increases metabolism 5x faster
    ✅ eliminate toxins through urine and sweat
    ✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
    -
    -
    ‼️NOT SUITABLE FOR‼️
    .
    .
    🚫 Pregnant lady 🤰.
    🚫 In confinements (berpantang).
    🚫 Those with chronic diseases.

    Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

    GET YOURS.
    You will be happy and thank me in future.
    Let’s be healthier.
    Lose weight safely. 🌸

    Click link in bio ⬆ to get more details.
    Or may DM us on IG too. .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia

  •  130  0  14 December, 2019
  • Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.

There are 5 main ingredients:

_🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

_🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

_🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

_🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

_🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

Now you know why with Routhin ⬇️
❌ diet needed
❌ workout needed
❌ detox
❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
✅ caffeine free
✅ can drink coffee immediately
✅ burn fats faster
✅ increases metabolism 5x faster
✅ eliminate toxins through urine and sweat
✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
-
-
‼️NOT SUITABLE FOR‼️
.
.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.

Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

GET YOURS.
You will be happy and thank me in future.
Let’s be healthier.
Lose weight safely. 🌸

Click link in bio ⬆ to get more details.
Or may DM us on IG too. .
.
.
.
.
.
.
.
.

#testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia
  • Thank you for your trust.
    Thank you for trying.
    Thank you for making the 1st step to lose weight.
    2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
    If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
    If you’re a big eaters, this is definitely for you.

    There are 5 main ingredients:

    _🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

    _🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

    _🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

    _🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

    _🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

    Now you know why with Routhin ⬇️
    ❌ diet needed
    ❌ workout needed
    ❌ detox
    ❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
    ✅ caffeine free
    ✅ can drink coffee immediately
    ✅ burn fats faster
    ✅ increases metabolism 5x faster
    ✅ eliminate toxins through urine and sweat
    ✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
    -
    -
    ‼️NOT SUITABLE FOR‼️
    .
    .
    🚫 Pregnant lady 🤰.
    🚫 In confinements (berpantang).
    🚫 Those with chronic diseases.

    Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

    GET YOURS.
    You will be happy and thank me in future.
    Let’s be healthier.
    Lose weight safely. 🌸

    Click link in bio ⬆ to get more details.
    Or may DM us on IG too. .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia

  •  137  0  14 December, 2019
  • Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.

There are 5 main ingredients:

_🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

_🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

_🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

_🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

_🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

Now you know why with Routhin ⬇️
❌ diet needed
❌ workout needed
❌ detox
❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
✅ caffeine free
✅ can drink coffee immediately
✅ burn fats faster
✅ increases metabolism 5x faster
✅ eliminate toxins through urine and sweat
✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
-
-
‼️NOT SUITABLE FOR‼️
.
.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.

Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

GET YOURS.
You will be happy and thank me in future.
Let’s be healthier.
Lose weight safely. 🌸

Click link in bio ⬆ to get more details.
Or may DM us on IG too. .
.
.
.
.
.
.
.
.

#testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia
  • Thank you for your trust.
    Thank you for trying.
    Thank you for making the 1st step to lose weight.
    2019 nearly ended, have you achieved your dream weight?
    If you haven’t, be sure to give Routhin a try.
    If you’re a big eaters, this is definitely for you.

    There are 5 main ingredients:

    _🍓 Mixed Berries - they’re delicious and nutritious, loaded with antioxidants. Mixed berries tend to be good for your skin as their antioxidants help control free radicals (skin damage from aging)_

    _🥭 African Mango - helps to curb appetite as well as preventing fat build up. Studies have shown it can also help reduce cholesterol levels, give energy throughout the day and prevent new fats from forming, helps to lose weight faster and keeping you feel full longer.

    _🍃 Green Tea extract - rich in the compound EGCG which has been shown to increase metabolic rate thus helping people with difficulties to lose excess weight and maintain it.

    _🌵 Hoodia Gordonii Extract - eliminates sugar cravings and unwanted cravings.

    _🍊 Vitamin C - improves tone, texture and overall brightness to the skin as well as promotes collagen and elastin production. Maintaining firm, plump, youthful looking skin.

    Now you know why with Routhin ⬇️
    ❌ diet needed
    ❌ workout needed
    ❌ detox
    ❌ side effects (weight gain after achieve ideal weight)
    ✅ caffeine free
    ✅ can drink coffee immediately
    ✅ burn fats faster
    ✅ increases metabolism 5x faster
    ✅ eliminate toxins through urine and sweat
    ✅ suitable for breastfeeding mom like me (baby above 9 months).
    -
    -
    ‼️NOT SUITABLE FOR‼️
    .
    .
    🚫 Pregnant lady 🤰.
    🚫 In confinements (berpantang).
    🚫 Those with chronic diseases.

    Any special case, please get your doctor’s advice/consultation.

    GET YOURS.
    You will be happy and thank me in future.
    Let’s be healthier.
    Lose weight safely. 🌸

    Click link in bio ⬆ to get more details.
    Or may DM us on IG too. .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #testimoni #thefutureoflookinggood #nakkurus #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia

  •  173  0  15 December, 2019