#slimingdiet Instagram Photos & Videos

slimingdiet - 19k posts

Hashtag Popularity

8.4
average comments
57.9
average likes

Latest #slimingdiet Posts

  • KOPI KURUS TERLAJAK SEDAP♥♥
KOPI SEDAP TERLAJAK KURUS♥♥

Mana nak dapat KOPI yg boleh buat kita KURUS bila diminum.. X de nya jual kat kedai2 mamak tau.. Ngopi2 pun boleh kurus, yg bestnya perut jadi kempis tu yg paling syok sekali, baju2 lama semua keluarkan blk dr simpanan, al maklum la dah boleh pakai🤗🤗..
Meh la try, x kan ruginya.. Dah try, mesti ckp "Kenapa lah x try dari dulu, haish rugi rugi"😙😙

Nak kurus? KLIK LINK DI BIO👉

#KAKTILA0508
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • KOPI KURUS TERLAJAK SEDAP♥♥
    KOPI SEDAP TERLAJAK KURUS♥♥

    Mana nak dapat KOPI yg boleh buat kita KURUS bila diminum.. X de nya jual kat kedai2 mamak tau.. Ngopi2 pun boleh kurus, yg bestnya perut jadi kempis tu yg paling syok sekali, baju2 lama semua keluarkan blk dr simpanan, al maklum la dah boleh pakai🤗🤗..
    Meh la try, x kan ruginya.. Dah try, mesti ckp "Kenapa lah x try dari dulu, haish rugi rugi"😙😙

    Nak kurus? KLIK LINK DI BIO👉

    #KAKTILA0508
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  9  8  1 hour ago
  • Ni kalau workout mcmni + minum Klubna Laleh, seminggu mau turun 10kg😍😍..
Best tau, terbakar habis lemak2 yg ada😊..

Kak suzie suka pegi exercise mcmni, sebelum pkp selalu pegi ladies gym(ladies only) join zumba, pilates, aerobic dance, stepboard workout, fuh memang lencun habis😆😆.. Sesekali dapat workout memang best❤..

Agak2 korg boleh x buat camtu☝️.. Kena kuat mental fizikal tau, lagi2 kalau dpt coach yg tegas😁..

#EATKT2020
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • Ni kalau workout mcmni + minum Klubna Laleh, seminggu mau turun 10kg😍😍..
    Best tau, terbakar habis lemak2 yg ada😊..

    Kak suzie suka pegi exercise mcmni, sebelum pkp selalu pegi ladies gym(ladies only) join zumba, pilates, aerobic dance, stepboard workout, fuh memang lencun habis😆😆.. Sesekali dapat workout memang best❤..

    Agak2 korg boleh x buat camtu☝️.. Kena kuat mental fizikal tau, lagi2 kalau dpt coach yg tegas😁..

    #EATKT2020
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  21  19  4 August, 2020
  • شاي bootea لانقاص الوزن أو لمن يسعى لاسلوب حياة صحي ❤ صناعة بريطانية  ١٠٠٪ ⭐ يتكون من مكونات طبيعية لتنظيف الجسم من السموم ويعطي نشاط وتوازن ويساعد على التخلص من الوزن الزائد بشكل طبيعي وصحي دون الحاق الضرر بالجسم ⭐ ‬
‫.‬
‫.‬
‫ مكون من شاي صباحي عند الاستيقاظ و شاي ليلي قبل النوم كل يومين ⭐ يقوم الشاي النهاري بزيادة  النشاط من خلال تحويل الطعام إلى طاقة تقوم بحرق السعرات الحرارية والدهون وسد الشهية…‬
‫بينما يقوم الشاي الليلي عند شربه كل يومين بتنظيف الجهاز الهضمي والجسم من السموم ويمنع السعرات الحرارية الزائدة من التجمع والتحول إلى دهون ⭐⭐⭐‬
‫.‬
‫.‬
‫يقوم شاي bootea أيضاً بزيادة الشعور بالراحة ويعدل مستوى السكر بالدم وضغط الجسم .. ممتاز لمن يعانون من القولون و الغازات وانتفاخ بالبطن، كما انه ينعم ملمس البشرة ويعطيها نظارة بسبب تخليص الجسم من السموم.‬
‫.‬
‫الشاي مجرب ونتائجه ممتازة على حسب التزام كل شخص وطبيعة جسمه 💕‬
تابعونا للمزيد👇👇
@results.vitaminshop
@results.vitaminshop
‬#beauty #beautyblogger #beautyblog #diet #healthy #bootea #booteadubai #tea #slimingdiet #loosingweight #weightlossjourney #weightlosstransformation #hair #dubai #mydubai #products #"
  • شاي bootea لانقاص الوزن أو لمن يسعى لاسلوب حياة صحي ❤ صناعة بريطانية ١٠٠٪ ⭐ يتكون من مكونات طبيعية لتنظيف الجسم من السموم ويعطي نشاط وتوازن ويساعد على التخلص من الوزن الزائد بشكل طبيعي وصحي دون الحاق الضرر بالجسم ⭐ ‬
    ‫.‬
    ‫.‬
    ‫ مكون من شاي صباحي عند الاستيقاظ و شاي ليلي قبل النوم كل يومين ⭐ يقوم الشاي النهاري بزيادة النشاط من خلال تحويل الطعام إلى طاقة تقوم بحرق السعرات الحرارية والدهون وسد الشهية…‬
    ‫بينما يقوم الشاي الليلي عند شربه كل يومين بتنظيف الجهاز الهضمي والجسم من السموم ويمنع السعرات الحرارية الزائدة من التجمع والتحول إلى دهون ⭐⭐⭐‬
    ‫.‬
    ‫.‬
    ‫يقوم شاي bootea أيضاً بزيادة الشعور بالراحة ويعدل مستوى السكر بالدم وضغط الجسم .. ممتاز لمن يعانون من القولون و الغازات وانتفاخ بالبطن، كما انه ينعم ملمس البشرة ويعطيها نظارة بسبب تخليص الجسم من السموم.‬
    ‫.‬
    ‫الشاي مجرب ونتائجه ممتازة على حسب التزام كل شخص وطبيعة جسمه 💕‬
    تابعونا للمزيد👇👇
    @results.vitaminshop
    @results.vitaminshop
    #beauty #beautyblogger #beautyblog #diet #healthy #bootea #booteadubai #tea #slimingdiet #loosingweight #weightlossjourney #weightlosstransformation #hair #dubai #mydubai #products #"

  •  36  7  2 August, 2020
  • Pepagi esok stokis kak suzie nak mai amik stock Klubna Laleh.. Kak suzie nak siapkan tempahan gubahan hantaran yg org tempah, nasib ado sicilik kak suzie 2 org ni tolong bungkuihkan stock😊😊.. 

#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #setkurusbangi #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • Pepagi esok stokis kak suzie nak mai amik stock Klubna Laleh.. Kak suzie nak siapkan tempahan gubahan hantaran yg org tempah, nasib ado sicilik kak suzie 2 org ni tolong bungkuihkan stock😊😊..

    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #setkurusbangi #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  7  0  1 August, 2020
  • Pastilah ada yang suka nanya kayak gini.
.
Sebenernya banyak faktor yang menentukan berhasil tidaknya diet. Misalnya defisit kalori, metabolisme tubuh, konsisten dan kesabaran menjalani prosesnya.
.
Keberhasilan diet juga tidak melulu diukur berdasarkan angka timbangan.
.
Berat badanmu bisa saja lambat turunnya. Tapi dengan mulai merubah kebiasaan sehat dampak positifnya mungkin saja kamu merasakan perubahan seperti tubuh yang terasa ringan, lebih fit, gak mudah capek, gak mudah lapar, bangun tidur badan lebih seger dll.
.
Stop terlalu berpatokan pada timbangan. Mungkin lemak berkurang tapi disisi lain otot bertambah. Jadi dari angka tidak begitu kelihatan. Tapi bentuk badan bisa jadi lebih baik.
.
Tetap berpikir positif ya, yakin dietmu pasti berhasil 👍🏻
.
#pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingampuh #pelangsingsehat #diettips #dietkenyang #dietalami #dietitian #dietplan#dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans#dietpascamelahirkan #caradietsehat #caradietalami #fooddiet #kapsuldiet #dietadobem #griyasehatalfaruq
  • Pastilah ada yang suka nanya kayak gini.
    .
    Sebenernya banyak faktor yang menentukan berhasil tidaknya diet. Misalnya defisit kalori, metabolisme tubuh, konsisten dan kesabaran menjalani prosesnya.
    .
    Keberhasilan diet juga tidak melulu diukur berdasarkan angka timbangan.
    .
    Berat badanmu bisa saja lambat turunnya. Tapi dengan mulai merubah kebiasaan sehat dampak positifnya mungkin saja kamu merasakan perubahan seperti tubuh yang terasa ringan, lebih fit, gak mudah capek, gak mudah lapar, bangun tidur badan lebih seger dll.
    .
    Stop terlalu berpatokan pada timbangan. Mungkin lemak berkurang tapi disisi lain otot bertambah. Jadi dari angka tidak begitu kelihatan. Tapi bentuk badan bisa jadi lebih baik.
    .
    Tetap berpikir positif ya, yakin dietmu pasti berhasil 👍🏻
    .
    #pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingampuh #pelangsingsehat #diettips #dietkenyang #dietalami #dietitian #dietplan #dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans#dietpascamelahirkan #caradietsehat #caradietalami #fooddiet #kapsuldiet #dietadobem #griyasehatalfaruq

  •  11  2  30 July, 2020
  • ANDA SEDANG DALAM DILEMA??
BERAT BADAN SUSAH NAK TURUN??
BAJU TAK MUAT??
BERGERAK SIKIT CEPAT PENAT??
STRESSSS.........

Kak suzie nak syorkan set kurus viral ni pada yg betul2 nak turunkan berat badan.. Dah ramai customer2 kak suzie yg berjaya menurunkan berat badan selepas pengambilan klubna laleh ni & kak suzie sendiri dah turun 10kg selepas minum klubna laleh.. Alhamdulillah❤

Awak2 nak kak suzie bantu?

Hokay jom cepat grab set viral ni dari kak suzie.. Siap dapat gift tau utk pembrlian set viral ni❤❤

Jom dapatkan sekaranggg..
Klik Link Di Bio👉

Kredit: ig nakhabaqnii

#DRT2907
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • ANDA SEDANG DALAM DILEMA??
    BERAT BADAN SUSAH NAK TURUN??
    BAJU TAK MUAT??
    BERGERAK SIKIT CEPAT PENAT??
    STRESSSS.........

    Kak suzie nak syorkan set kurus viral ni pada yg betul2 nak turunkan berat badan.. Dah ramai customer2 kak suzie yg berjaya menurunkan berat badan selepas pengambilan klubna laleh ni & kak suzie sendiri dah turun 10kg selepas minum klubna laleh.. Alhamdulillah❤

    Awak2 nak kak suzie bantu?

    Hokay jom cepat grab set viral ni dari kak suzie.. Siap dapat gift tau utk pembrlian set viral ni❤❤

    Jom dapatkan sekaranggg..
    Klik Link Di Bio👉

    Kredit: ig nakhabaqnii

    #DRT2907
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  24  16  29 July, 2020
  • Bosan dengan obat sakit Maag yang rasanya eneg?
.
Rutin minum dLemonie deh, supaya keluhan sakit maagmu minggat.
.
Jangan khawatir dengan asamnya dlemonie. Karena asamnya lemon justru bersifat alkali ketika berada didalam lambung, yang akan menetralkan asam lambungmu.
.
Aku sudah buktikan, kamu kapan?
.
.
#dlemonie #sarilemon #lemonperes #pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingmurah #pelangsingbadan #diettips #dietkenyang #instadiet #dietplan #dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans#pelangsingtercepat #pelangsingbagus #pelangsingterlaris #jualpilpelangsing #dietpraktis #farisyshop
  • Bosan dengan obat sakit Maag yang rasanya eneg?
    .
    Rutin minum dLemonie deh, supaya keluhan sakit maagmu minggat.
    .
    Jangan khawatir dengan asamnya dlemonie. Karena asamnya lemon justru bersifat alkali ketika berada didalam lambung, yang akan menetralkan asam lambungmu.
    .
    Aku sudah buktikan, kamu kapan?
    .
    .
    #dlemonie #sarilemon #lemonperes #pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingmurah #pelangsingbadan #diettips #dietkenyang #instadiet #dietplan #dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans#pelangsingtercepat #pelangsingbagus #pelangsingterlaris #jualpilpelangsing #dietpraktis #farisyshop

  •  9  4  28 July, 2020
  • Hari ni 1 hari kak suzie ada urusan kt luar.. Anak team call nak restock klubna laleh..
Balik2, kita siapkan utk dia mai pickup..

Kak suzie masih mencari STOKIS, AGENT & DROPSHIP.. Pada yg nak join boleh klik link di bio👉

#GSSTIG02
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • Hari ni 1 hari kak suzie ada urusan kt luar.. Anak team call nak restock klubna laleh..
    Balik2, kita siapkan utk dia mai pickup..

    Kak suzie masih mencari STOKIS, AGENT & DROPSHIP.. Pada yg nak join boleh klik link di bio👉

    #GSSTIG02
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  23  20  28 July, 2020
  • BINA BISNES BERJAYA..
Tak semestinya kita berjaya dengan hanya bina bisnes sendiri, dengan bisnes  orang lain pun kita boleh berjaya.. 
Sebenarnya bisnes org lain adalah bisnes kita juga, bila kita mengeluarkan modal itu adalah bisnes kita, kita perlu kembangkan bisnes kita, tak kiralah syarikat tu siapa yg punya.. 
Jangan fikir kita hanya mengkayakan org lain sahaja, tapi kita fikir sebanyak mana diri kita nak berjaya.. 
Nak berjaya ni banyak cara yg kita boleh buat, salah satunya adalah bisnes.. Apa pun bisnes yg kita buat, kalau betul tindakan yg kita ambil, insyaaAllah kita pun boleh berjaya..

Bina mind set yg tinggi, fikir lebih jauh & sentiasa positif, InsyaaAllah kita pasti boleh💪..

⚘Leader Suzie⚘
Platinum Leader 

#GSKTILA2707
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • BINA BISNES BERJAYA..
    Tak semestinya kita berjaya dengan hanya bina bisnes sendiri, dengan bisnes orang lain pun kita boleh berjaya..
    Sebenarnya bisnes org lain adalah bisnes kita juga, bila kita mengeluarkan modal itu adalah bisnes kita, kita perlu kembangkan bisnes kita, tak kiralah syarikat tu siapa yg punya..
    Jangan fikir kita hanya mengkayakan org lain sahaja, tapi kita fikir sebanyak mana diri kita nak berjaya..
    Nak berjaya ni banyak cara yg kita boleh buat, salah satunya adalah bisnes.. Apa pun bisnes yg kita buat, kalau betul tindakan yg kita ambil, insyaaAllah kita pun boleh berjaya..

    Bina mind set yg tinggi, fikir lebih jauh & sentiasa positif, InsyaaAllah kita pasti boleh💪..

    ⚘Leader Suzie⚘
    Platinum Leader

    #GSKTILA2707
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  21  19  27 July, 2020
  • ⚘MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGIL⚘

Jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

KOPI ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat Malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

#Kopiberasperang adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN.

Kesan paling ketara :
🔥Tiada gastrik
🔥Sentiasa kenyang
🔥Selera makan terkawal

Yang best minum-minum kenyang❤

Let's minum KOPI KURUS harini😘

#DREAMTORICH2707
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni  #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • ⚘MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGIL⚘

    Jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

    KOPI ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat Malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

    #Kopiberasperang adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

    SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN.

    Kesan paling ketara :
    🔥Tiada gastrik
    🔥Sentiasa kenyang
    🔥Selera makan terkawal

    Yang best minum-minum kenyang❤

    Let's minum KOPI KURUS harini😘

    #DREAMTORICH2707
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  29  23  27 July, 2020
  • Berniagalah kerana dengan berniaga kita dapat mencari sumber pendapatan yg luar biasa.. 
Siapa kata surirumah tak boleh berjaya? siapa kata seorang ibu hanya duduk rumah jaga anak? siapa kata seorang isteri x boleh bantu suami dia? 
KITA BOLEH💪💪💪

Sekarang ramai yang dah mula berniaga, surirumah, ibu, student, isteri yg bekerja, sebab apa? Kerana income dari berniaga tu akan dapat membantu kita dari masalah kewangan.. 
Susah ke?

Jangan risau, tak susah.. Kak suzie akan ajar macam mana nak mula..
Mulalah dari sekarang kerana masa tidak akan menunggu kita.. Jangan tangguh2 lagi hokay.. Kak suzie akan guide korg dari zero to hero.. 
JOM JOIN TEAM KAK SUZIE SEKARANG❤

#STAH2020
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • Berniagalah kerana dengan berniaga kita dapat mencari sumber pendapatan yg luar biasa..
    Siapa kata surirumah tak boleh berjaya? siapa kata seorang ibu hanya duduk rumah jaga anak? siapa kata seorang isteri x boleh bantu suami dia?
    KITA BOLEH💪💪💪

    Sekarang ramai yang dah mula berniaga, surirumah, ibu, student, isteri yg bekerja, sebab apa? Kerana income dari berniaga tu akan dapat membantu kita dari masalah kewangan..
    Susah ke?

    Jangan risau, tak susah.. Kak suzie akan ajar macam mana nak mula..
    Mulalah dari sekarang kerana masa tidak akan menunggu kita.. Jangan tangguh2 lagi hokay.. Kak suzie akan guide korg dari zero to hero..
    JOM JOIN TEAM KAK SUZIE SEKARANG❤

    #STAH2020
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  21  15  25 July, 2020
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak saya bantu❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio ok😊👉

#STAH2507
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli  #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak saya bantu❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio ok😊👉

    #STAH2507
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #bangi #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #trustedseller #codbangi #ubatkurus #supplementkurus

  •  21  15  25 July, 2020
  • Alhamdulillah Done restock lagi❤..
Orang tanya kak suzie, kak suzie kalau buat bisnes boleh bertahan lama ya..

Kak suzie jwb😊, kak suzie berbisnes bukan suka2 nak buat sehari dua.. Kalau buat tu biar berbaloi2.. Dah mula buat & ia memberi manfaat pada kak suzie, memang kak suzie akan buat sampai habis.. Kak suzie memang yg jenis, x suka nak tukar2 niaga itu ini.. Apa yg kak suzie mulakan, itu yg kak suzie buat, selagi ia x beri masalah pada kak suzie, kak suzie teruskan..

Kak suzie dulu buat bisnes butik pengantin, bukan kejap2 tau, 10 tahun kak suzie bertahan.. Tapi dah tiba masa, kak suzie rasa nak stay kt rumah & buat kerja dari rumah je.. Dan buka peluang utk kak suzie buat bisnes online pula, kak suzie ni jenis x reti dok rumah saja2, memang nak jugak cari bisnes yg kak suzie boleh buat😊.. 

Alhamdulillah, kak suzie masih diberi rezeki buat bisnes yg kak suzie rasa sebati dgn jiwa kak suzie❤️.. 
Dulu buat bisnes butik pengantin, kak suzie stop buat pun bukan sebab x suka, tapi sebab kak suzie & suami dah x larat nak buat kerja berat lagi dah, masing2 umur makin meningkat, anak pun makin membesar.. Perlu fokus pada hal lain pulak.. 

Alhamdulillah kak suzie syukur sangat2 diberi semangat untuk meneruskan bisnes walau dari rumah.. Semua adalah berkat doa suami, anak2, keluarga, adik beradik &  sahabat2 kak suzie..

Terima kasih pada semua yg sentiasa tanpa jemu mendoakan kak suzie❤️❤️..

Niat kita berniaga kerana Allah, kita nak buat yg terbaik utk keluarga kita.. Apa pun pekerjaan, kalau niat kita baik, InsyaaAllah perjalanan hidup kita juga akan sentiasa baik🥰🥰..
InsyaaAllah😘

⚘Leader Suzie⚘

#TEAMSTSG07 
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat #stokiswanted #agent #agentwantedseluruhmalaysia #dropshipping
  • Alhamdulillah Done restock lagi❤..
    Orang tanya kak suzie, kak suzie kalau buat bisnes boleh bertahan lama ya..

    Kak suzie jwb😊, kak suzie berbisnes bukan suka2 nak buat sehari dua.. Kalau buat tu biar berbaloi2.. Dah mula buat & ia memberi manfaat pada kak suzie, memang kak suzie akan buat sampai habis.. Kak suzie memang yg jenis, x suka nak tukar2 niaga itu ini.. Apa yg kak suzie mulakan, itu yg kak suzie buat, selagi ia x beri masalah pada kak suzie, kak suzie teruskan..

    Kak suzie dulu buat bisnes butik pengantin, bukan kejap2 tau, 10 tahun kak suzie bertahan.. Tapi dah tiba masa, kak suzie rasa nak stay kt rumah & buat kerja dari rumah je.. Dan buka peluang utk kak suzie buat bisnes online pula, kak suzie ni jenis x reti dok rumah saja2, memang nak jugak cari bisnes yg kak suzie boleh buat😊..

    Alhamdulillah, kak suzie masih diberi rezeki buat bisnes yg kak suzie rasa sebati dgn jiwa kak suzie❤️..
    Dulu buat bisnes butik pengantin, kak suzie stop buat pun bukan sebab x suka, tapi sebab kak suzie & suami dah x larat nak buat kerja berat lagi dah, masing2 umur makin meningkat, anak pun makin membesar.. Perlu fokus pada hal lain pulak..

    Alhamdulillah kak suzie syukur sangat2 diberi semangat untuk meneruskan bisnes walau dari rumah.. Semua adalah berkat doa suami, anak2, keluarga, adik beradik & sahabat2 kak suzie..

    Terima kasih pada semua yg sentiasa tanpa jemu mendoakan kak suzie❤️❤️..

    Niat kita berniaga kerana Allah, kita nak buat yg terbaik utk keluarga kita.. Apa pun pekerjaan, kalau niat kita baik, InsyaaAllah perjalanan hidup kita juga akan sentiasa baik🥰🥰..
    InsyaaAllah😘

    ⚘Leader Suzie⚘

    #TEAMSTSG07
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat #stokiswanted #agent #agentwantedseluruhmalaysia #dropshipping

  •  26  13  24 July, 2020
  • Kepada penggemar cheese boleh cuba resepi ni, senang sangat❤❤
Ni anak2 kak suzie pun suka ni😅, Syhhhhhh☝️, diam2 nanti dorang suruh mama dia buat😁😁

Resepi di bawah👇

Nacho Cheese Sauce
❤❤❤❤❤❤❤❤

Bahan-bahan:

Mentega
Tepung
Susu
Keju cheddar
Garam
Serbuk cili

Senang kan 😘

Credit: Budget Bytes Video

NAK DAPATKAN KLUBNA LALEH BOLEH KLIK DI BIO OK😉👉

#TEAMSTSG20
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat
  • Kepada penggemar cheese boleh cuba resepi ni, senang sangat❤❤
    Ni anak2 kak suzie pun suka ni😅, Syhhhhhh☝️, diam2 nanti dorang suruh mama dia buat😁😁

    Resepi di bawah👇

    Nacho Cheese Sauce
    ❤❤❤❤❤❤❤❤

    Bahan-bahan:

    Mentega
    Tepung
    Susu
    Keju cheddar
    Garam
    Serbuk cili

    Senang kan 😘

    Credit: Budget Bytes Video

    NAK DAPATKAN KLUBNA LALEH BOLEH KLIK DI BIO OK😉👉

    #TEAMSTSG20
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat

  •  36  19  24 July, 2020
  • MALAYSIA TERTINGGI MASALAH OBESITI ❗

Trend pemakanan yang tinggi gula, tinggi lemak sangat popular kat Malaysia. Tak mustahil kita Antara negara TERTINGGI dengan masalah obesiti

Tak percaya tengok je lah semua makanan yang viral kat Malaysia ni. Contohnya boba tea. Uii, Kandungan gula sangat tinggi!

Kita pulak tengok je makanan viral, teringin nak cuba kan!

Jom mulakan langkah pertama dengan kawal pemakanan.. Susah nak kawal? Klubna laleh ada untuk bantu.

Nak order terus klik link di bio okay👉

#STSG02
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat
  • MALAYSIA TERTINGGI MASALAH OBESITI ❗

    Trend pemakanan yang tinggi gula, tinggi lemak sangat popular kat Malaysia. Tak mustahil kita Antara negara TERTINGGI dengan masalah obesiti

    Tak percaya tengok je lah semua makanan yang viral kat Malaysia ni. Contohnya boba tea. Uii, Kandungan gula sangat tinggi!

    Kita pulak tengok je makanan viral, teringin nak cuba kan!

    Jom mulakan langkah pertama dengan kawal pemakanan.. Susah nak kawal? Klubna laleh ada untuk bantu.

    Nak order terus klik link di bio okay👉

    #STSG02
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat

  •  23  18  23 July, 2020
  • Balik joging pagi td, terus siap2kan packing stock kopi utk anak2 agent.. 
Mak leader macam gini la, mana benti buat kije, lagi2 mak2 mcm kami ni haaa surirumah bekerjaya😁.. Settlekan anak2 g sekolah, ambik masa jap kuor2 kan peluh, pastu settlekan stock anak2 kopi lak, eh anak2 kopi pulok doh.. Gapo Ever lah, bak kata adik Timoh😄.. Kenal ko adik timoh😁

Dah settle packing stock, ambik masa lak ngedit video, sambil2 tu dlm pikiran nak masak apa la anak2 nk balik sekolah jap lg😅.. Siap2 edit, tengok jam aihhh udoh 12+.. haaaaa masak x lagi😂😂, dengan pantas ambik dompet kunci kete g beli nasi kukus, kekekeke😆😆(baik punya ngelat nok msk).. Pastu terus pecut amik anak balik sekolah pulok.. Selesai semua, mandi, solat, nak buat task mak leader bosar bagi pulok ni, pastu mikir pulok nk buat copy writing, ehmmm jenuh gak mikir nk tulis apa🤔.. 
Lastnya jadi la gini punya celiter.. Jadilah ya, terima kasih lah ya pada sahabat2 yg sudi baca celiter kak suzie & nonton video kak suzie ni haaa😊.. love2 kt korg❤❤

Yang nk join buat income libu2 masuk poket, meh contact kak suzie,
Klik je link di Bio tu👉, mudoh sangat, x yah save2 no tel😁😁..okayy👌

Udoh la tu panjang lebor lak jadinya🤗..
K baiiii😘😘😘
Klik link di bio k👉👉👉👉👉

#STSG2307
#teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat
  • Balik joging pagi td, terus siap2kan packing stock kopi utk anak2 agent..
    Mak leader macam gini la, mana benti buat kije, lagi2 mak2 mcm kami ni haaa surirumah bekerjaya😁.. Settlekan anak2 g sekolah, ambik masa jap kuor2 kan peluh, pastu settlekan stock anak2 kopi lak, eh anak2 kopi pulok doh.. Gapo Ever lah, bak kata adik Timoh😄.. Kenal ko adik timoh😁

    Dah settle packing stock, ambik masa lak ngedit video, sambil2 tu dlm pikiran nak masak apa la anak2 nk balik sekolah jap lg😅.. Siap2 edit, tengok jam aihhh udoh 12+.. haaaaa masak x lagi😂😂, dengan pantas ambik dompet kunci kete g beli nasi kukus, kekekeke😆😆(baik punya ngelat nok msk).. Pastu terus pecut amik anak balik sekolah pulok.. Selesai semua, mandi, solat, nak buat task mak leader bosar bagi pulok ni, pastu mikir pulok nk buat copy writing, ehmmm jenuh gak mikir nk tulis apa🤔..
    Lastnya jadi la gini punya celiter.. Jadilah ya, terima kasih lah ya pada sahabat2 yg sudi baca celiter kak suzie & nonton video kak suzie ni haaa😊.. love2 kt korg❤❤

    Yang nk join buat income libu2 masuk poket, meh contact kak suzie,
    Klik je link di Bio tu👉, mudoh sangat, x yah save2 no tel😁😁..okayy👌

    Udoh la tu panjang lebor lak jadinya🤗..
    K baiiii😘😘😘
    Klik link di bio k👉👉👉👉👉

    #STSG2307
    #teamkaktila #teamsuzie #klubnalaleh #tipskurus #jomkurus #nakkurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #produkviral #slimingdiet #kurussecarasihat #klubnalalehtestimoni #bodyfit #kurusviral #viral #ctdk #rozitachewan #syahmisazli #maryamyunrrr #kurussihat

  •  31  18  23 July, 2020
  • Salah satu manfaat detox tubuh adalah untuk membuang semua efek negatif pada tubuh, membuang substansi beracun & membersihkan ginjal serta usus, karena dalam organ inilah bahan kimia & racun tinggal ditubuh.
.
Gak kebayang kan kalau kita gak melakukan detox tubuh.
.
Salah satu cara yang dapat dilakukan adalah dengan minum lemon, kadar asam dalam lemon membantu proses pembersihan.
.
Cukup konsumsi dlemonie setiap pagi 🍋🍋🍋
.
#pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingmurah #pelangsingbadan #diettips #dietkenyang #instadiet #dietplan #dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans #pelangsingtanpaolahraga #produkpelangsingan #pilpelangsingmurah #juspelangsing #fatlosspelangsing #griyasehatalfaruq #dietapell #apellpelangsing #dlemonie #dietsantuy
  • Salah satu manfaat detox tubuh adalah untuk membuang semua efek negatif pada tubuh, membuang substansi beracun & membersihkan ginjal serta usus, karena dalam organ inilah bahan kimia & racun tinggal ditubuh.
    .
    Gak kebayang kan kalau kita gak melakukan detox tubuh.
    .
    Salah satu cara yang dapat dilakukan adalah dengan minum lemon, kadar asam dalam lemon membantu proses pembersihan.
    .
    Cukup konsumsi dlemonie setiap pagi 🍋🍋🍋
    .
    #pelangsingherbal #pelangsingtubuh #pelangsingmurah #pelangsingbadan #diettips #dietkenyang #instadiet #dietplan #dietenak #diettanpaobat #solusidiet #slimingdiet #dietmotivation #produkdiet #dietplans #pelangsingtanpaolahraga #produkpelangsingan #pilpelangsingmurah #juspelangsing #fatlosspelangsing #griyasehatalfaruq #dietapell #apellpelangsing #dlemonie #dietsantuy

  •  42  0  23 July, 2020

Top #slimingdiet Posts

  • Overnight Oats: Secret To Boosting Your Weight Loss Abilities (And Avoid The Morning Rush)
Recipe in the comments 😊
WARNING: Please - We need your help to stay in this social network. Say something about our posts (yes, yum or smile emoticon will do). Thank you! #slimingworld #slimingdiet @zitaedmondslifestyle @slimmingworld
  • Overnight Oats: Secret To Boosting Your Weight Loss Abilities (And Avoid The Morning Rush)
    Recipe in the comments 😊
    WARNING: Please - We need your help to stay in this social network. Say something about our posts (yes, yum or smile emoticon will do). Thank you! #slimingworld #slimingdiet @zitaedmondslifestyle @slimmingworld

  •  108  0  21 May, 2018
  • 取り急ぎこれを載せたい🐥
すごいこれ!
スリミングジェルなんだけど、塗ってマッサージしてちょっとしたらめっちゃ暖かくなって、脂肪が燃えてる感じがする😦✨✨
まだ塗り始めて痩せ効果はわかんないけど今日の朝むくみがスッキリだった!˙˚ʚ( •ω• )ɞ˚˙
感動した笑笑
ドンキで3000円くらいで売ってたよ🤘
ほんとにポカポカになるから冬に知りたかった😭
でも夏も冷えるからね🐰
とりあえず使い続けてみよう🐰
皮膚の薄いとこに塗ったらちょっとかゆかった笑笑
・
いつでも持ってるからこれから会う予定の友達とかちょっと試してみて🤣
びっくりするから🤣笑笑
洗い流さなくていいタイプだからいつでも塗れるよ😻
・
・
・
#スリリングジェル#ダイエット#マッサージジェル#脂肪燃焼#明日花キララ#愛用#らしい#💗#エンダコスメティクスボディサポートジェル#美容#美意識#コスメ
#ENDA#sliming#slimingdiet#diet#beauty#beautycare
  • 取り急ぎこれを載せたい🐥
    すごいこれ!
    スリミングジェルなんだけど、塗ってマッサージしてちょっとしたらめっちゃ暖かくなって、脂肪が燃えてる感じがする😦✨✨
    まだ塗り始めて痩せ効果はわかんないけど今日の朝むくみがスッキリだった!˙˚ʚ( •ω• )ɞ˚˙
    感動した笑笑
    ドンキで3000円くらいで売ってたよ🤘
    ほんとにポカポカになるから冬に知りたかった😭
    でも夏も冷えるからね🐰
    とりあえず使い続けてみよう🐰
    皮膚の薄いとこに塗ったらちょっとかゆかった笑笑

    いつでも持ってるからこれから会う予定の友達とかちょっと試してみて🤣
    びっくりするから🤣笑笑
    洗い流さなくていいタイプだからいつでも塗れるよ😻



    #スリリングジェル #ダイエット #マッサージジェル #脂肪燃焼 #明日花キララ #愛用 #らしい#💗 #エンダコスメティクスボディサポートジェル #美容 #美意識#コスメ
    #ENDA#sliming#slimingdiet#diet#beauty#beautycare

  •  595  3  5 June, 2018
  • Minum sebox turun 3kg😘 
USA Greenshare Fruit Powder good for detox, slimming and health
minuman buah2an yg aman, menyehatkan, natural, dan berkualitas tinggi.

Minuman sehat penurun berat badan greenshare USA dapat menurunkan 1-3 kg dalam 1 minggu.
Aman, berkualitas, natural, tanpa efek samping, dan menyehatkan tubuh. #greenshareusa #slimfruits #slimfruitpowder #slimingdiet #pelangsingaman #pelangsingperut
  • Minum sebox turun 3kg😘
    USA Greenshare Fruit Powder good for detox, slimming and health
    minuman buah2an yg aman, menyehatkan, natural, dan berkualitas tinggi.

    Minuman sehat penurun berat badan greenshare USA dapat menurunkan 1-3 kg dalam 1 minggu.
    Aman, berkualitas, natural, tanpa efek samping, dan menyehatkan tubuh. #greenshareusa #slimfruits #slimfruitpowder #slimingdiet #pelangsingaman #pelangsingperut

  •  213  1  3 October, 2017