#skkmmurah Instagram Photos & Videos

skkmmurah - 14.1k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
35.7
average likes

Latest #skkmmurah Posts

  • Me breakout ๐Ÿ˜ญ
.
Memang sejenis yang berjerawat teruk & muka burn & gelap ! Sabar je dengan dugaan ramai dok  bg suggestion pakai produk tu pakai ini . Tapi kalau dalaman xjaga & makan tak jaga sama je wak ๐Ÿ˜ฉ
.
So ambil keputusan untuk consume SKKM mula2 time 2017 minum sekotak je pastu makin lama perasan muka makin cerah & jerawat kurang . Terus join agent & 2018 terjumpa balik skkm dalam botol HQ dah upgred . 

.
Niat nak tolong siapa yang kulit jenis macam saya juga . Terus join stokis & jual sambil membantu nak share dengan orang lain yang SKKM ni snagat bagus untuk kurangkan jerawat & mebantu  kulit sihat balik so now Alhamdulillah kalau consisten & rajin memang dapat hasilnya . 

.
.
So korang tak pernah try tu tolong lahh melabur sikit untuk dapat skin sihat ! Please take care your self & skin korang . Jangan sesuka pakai skincare merapu ! ๐Ÿคฌ
.
.
Order boleh tekan link kat bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.

#skkmkelantan#stokissahskkm#susukambingkurmamadu#skkmdirecthq#skkmwawalegacy#skkmcerahcantik#teamjiha#skkmmurah
  • Me breakout ๐Ÿ˜ญ
    .
    Memang sejenis yang berjerawat teruk & muka burn & gelap ! Sabar je dengan dugaan ramai dok bg suggestion pakai produk tu pakai ini . Tapi kalau dalaman xjaga & makan tak jaga sama je wak ๐Ÿ˜ฉ
    .
    So ambil keputusan untuk consume SKKM mula2 time 2017 minum sekotak je pastu makin lama perasan muka makin cerah & jerawat kurang . Terus join agent & 2018 terjumpa balik skkm dalam botol HQ dah upgred .

    .
    Niat nak tolong siapa yang kulit jenis macam saya juga . Terus join stokis & jual sambil membantu nak share dengan orang lain yang SKKM ni snagat bagus untuk kurangkan jerawat & mebantu kulit sihat balik so now Alhamdulillah kalau consisten & rajin memang dapat hasilnya .

    .
    .
    So korang tak pernah try tu tolong lahh melabur sikit untuk dapat skin sihat ! Please take care your self & skin korang . Jangan sesuka pakai skincare merapu ! ๐Ÿคฌ
    .
    .
    Order boleh tekan link kat bio ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    .

    #skkmkelantan #stokissahskkm #susukambingkurmamadu #skkmdirecthq #skkmwawalegacy #skkmcerahcantik #teamjiha #skkmmurah

  •  11  0  10 hours ago
  • Senang je nak consume BANANA MILK setiap pagi ๐Ÿฅ›๐ŸŒ
.
.
Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • Senang je nak consume BANANA MILK setiap pagi ๐Ÿฅ›๐ŸŒ
    .
    .
    Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  1  0  4 July, 2020
  • SUSU PISANG BOLEH CERAHKAN KULIT?! ๐Ÿฅณ
.
. 
Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • SUSU PISANG BOLEH CERAHKAN KULIT?! ๐Ÿฅณ
    .
    .
    Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  5  0  3 July, 2020
  • NEW FEEDBACK!
.
. 
Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
.
.
Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
.
Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
.
Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
.
Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
.
.
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang
  • NEW FEEDBACK!
    .
    .
    Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
    .
    .
    Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
    .
    Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
    .
    Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
    .
    Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang

  •  3  0  3 July, 2020
  • NEW FEEDBACK!
.
. 
Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
.
.
Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
.
Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
.
Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
.
Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
.
.
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang
  • NEW FEEDBACK!
    .
    .
    Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
    .
    .
    Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
    .
    Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
    .
    Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
    .
    Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang

  •  1  0  3 July, 2020
  • SUSU KAMBING PISANG โ‰๏ธ Harini kita payung gmbr baby baru kita susu kambing pisang ๐Ÿฅฐ Korang tak nak try ke . Berminat boleh whatsapp / pm sis teruss 
 
Harga dia RM35 onlyโ— jimat sangat taw ๐Ÿ’ž

๐Ÿ’™ KEBAIKAN SKKM ๐Ÿ’™
.
๐Ÿ’ฎ KULIT bertambah cerah mulus & lembab
๐Ÿ’ฎ Merawat KULIT berminyak, kering
๐Ÿ’ฎ Kaya dengan PROTEIN
๐Ÿ’ฎ Memulihkan tenaga
๐Ÿ’ฎ Meredakan senggugut
๐Ÿ’ฎ Membantu merawat gastrik
๐Ÿ’ฎ Sesuai untuk IBU HAMIL, Seisi Keluarga
.
Whatsappp now untuk order โ™ฅ๏ธ
===========================
๐Ÿ“ฒ +60173642364
๐Ÿ“ฒ +60173642364
๐Ÿ“ฒ +60173642364
===========================
.
#skkmwawa #skkmwawamurah #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambing #skkmmurah #skkmwawairfanoriginal #instagood #instadaily #goatmilk #malaysia #viral
  • SUSU KAMBING PISANG โ‰๏ธ Harini kita payung gmbr baby baru kita susu kambing pisang ๐Ÿฅฐ Korang tak nak try ke . Berminat boleh whatsapp / pm sis teruss

    Harga dia RM35 onlyโ— jimat sangat taw ๐Ÿ’ž

    ๐Ÿ’™ KEBAIKAN SKKM ๐Ÿ’™
    .
    ๐Ÿ’ฎ KULIT bertambah cerah mulus & lembab
    ๐Ÿ’ฎ Merawat KULIT berminyak, kering
    ๐Ÿ’ฎ Kaya dengan PROTEIN
    ๐Ÿ’ฎ Memulihkan tenaga
    ๐Ÿ’ฎ Meredakan senggugut
    ๐Ÿ’ฎ Membantu merawat gastrik
    ๐Ÿ’ฎ Sesuai untuk IBU HAMIL, Seisi Keluarga
    .
    Whatsappp now untuk order โ™ฅ๏ธ
    ===========================
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ===========================
    .
    #skkmwawa #skkmwawamurah #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambing #skkmmurah #skkmwawairfanoriginal #instagood #instadaily #goatmilk #malaysia #viral

  •  2  0  3 July, 2020
  • NEW FEEDBACK!
.
. 
Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
.
.
Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
.
Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
.
Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
.
Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
.
.
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang
  • NEW FEEDBACK!
    .
    .
    Ready stock! Cod Kota Bharu dan kawasan sekitar
    .
    .
    Salah satu khasiat susu kambing pisang nu adalah membaiki kulit anda. Kenapa nak cari supplement lain kalau susu kambing yang natural dah boleh membantu menyihatkan kita, termasuk kulit, penyakit dan badan
    .
    Susu kambing ada lactic acid yang boleh menyingkirkan sel sel kulit mati dan mencerahkan tona kulit wajah dan badan
    .
    Paling penting tak bahaya, sebab dalam Banana Milk hanya ada Susu Kambing dan pisang. Semuanya bahan berasaskan semula jadi ๐Ÿ˜
    .
    Berminat boleh click link di bio atau wassap ke ๐Ÿ“ฒ0184860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #terengganu #gongbadak #skkmumt #skkmunisza #skkmterengganu #skkmganu #susupisang #susuberperisa #susukambingpisang

  •  0  0  3 July, 2020
  • KELEBIHAN SKKM

๐ŸŒนmencerahkan kulit
๐ŸŒนmelembapkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒนmenganjalkan kulit
๐ŸŒนsesuai untuk kulit kering,berminyak&sensitif
๐ŸŒนmembantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐ŸŒนmerawat gastrik
๐ŸŒนmembantu masalah senggugut
๐ŸŒนmembantu dalam pembentukan gigi dan tulang
๐ŸŒนkaya dengan protein
๐ŸŒนmemulihkan tenaga
๐ŸŒนbaik untuk kesihatan
๐ŸŒนsesuai untuk ibu hamil
๐ŸŒนsesuai untuk seisi keluarga

#skkmmalaysia#skkm#skkmmurah#susukambing
  • KELEBIHAN SKKM

    ๐ŸŒนmencerahkan kulit
    ๐ŸŒนmelembapkan dan melembutkan kulit
    ๐ŸŒนmenganjalkan kulit
    ๐ŸŒนsesuai untuk kulit kering,berminyak&sensitif
    ๐ŸŒนmembantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐ŸŒนmerawat gastrik
    ๐ŸŒนmembantu masalah senggugut
    ๐ŸŒนmembantu dalam pembentukan gigi dan tulang
    ๐ŸŒนkaya dengan protein
    ๐ŸŒนmemulihkan tenaga
    ๐ŸŒนbaik untuk kesihatan
    ๐ŸŒนsesuai untuk ibu hamil
    ๐ŸŒนsesuai untuk seisi keluarga

    #skkmmalaysia #skkm #skkmmurah #susukambing

  •  10  0  2 July, 2020
  • SUSU PISANG BOLEH CERAHKAN KULIT?! ๐Ÿฅณ
.
. 
Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • SUSU PISANG BOLEH CERAHKAN KULIT?! ๐Ÿฅณ
    .
    .
    Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  1  0  1 July, 2020
  • SUSU KAMBING BERPERISA PISANG!! ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
.
.
Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • SUSU KAMBING BERPERISA PISANG!! ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
    .
    .
    Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  2  0  1 July, 2020
  • ๐Ÿ˜ƒ mau minum gak pakai ribet? Tinggal buka tutup nya & langsung minum glek...glek...glek...seger gitu

Dapoer Mas Djenggot hadir dengan minuman Kemasan botol. Susu kurma jelly dengan 4 varian rasa (stroberi, coklat, pandan, original) & wedang uwuh

Info pemesanan ๐Ÿ“ฑ 0812-9415-7763 WhatsApp 
#susukurmajakarta #datesmilkjakartapusat #asibooster #susukurmajakarta #susukurmamadu #asiboostermilk #susukambing #sususegar #susukurmamommys #homemadesusukurma #susukurmasedap #skkm #healthydrink #susukurmafarmfresh #minumansehat #jualsusukurma #healthydrinkjakarta #jamubotolan #gingermilk #susujahe #skkmmurah #kunyitasam #beraskencur #jamujakarta #susukambingmurah #jualberaskencur #asiboosterjakarta #manfaatmadu #jualkunyitasam #susukurmakambingmadu
  • ๐Ÿ˜ƒ mau minum gak pakai ribet? Tinggal buka tutup nya & langsung minum glek...glek...glek...seger gitu

    Dapoer Mas Djenggot hadir dengan minuman Kemasan botol. Susu kurma jelly dengan 4 varian rasa (stroberi, coklat, pandan, original) & wedang uwuh

    Info pemesanan ๐Ÿ“ฑ 0812-9415-7763 WhatsApp
    #susukurmajakarta #datesmilkjakartapusat #asibooster #susukurmajakarta #susukurmamadu #asiboostermilk #susukambing #sususegar #susukurmamommys #homemadesusukurma #susukurmasedap #skkm #healthydrink #susukurmafarmfresh #minumansehat #jualsusukurma #healthydrinkjakarta #jamubotolan #gingermilk #susujahe #skkmmurah #kunyitasam #beraskencur #jamujakarta #susukambingmurah #jualberaskencur #asiboosterjakarta #manfaatmadu #jualkunyitasam #susukurmakambingmadu

  •  7  0  29 June, 2020
  • Assalamualaikum ๐Ÿฅฐ just nk bgtau stok bru skkm dh otw. stok limited ya so anyone yg nak grab boleh book skrg. stok smpi kita terus hntr depan rumah โœจ .
๐Ÿ’™ KEBAIKAN SKKM ๐Ÿ’™
.
๐Ÿ’ฎ KULIT bertambah cerah mulus & lembab
๐Ÿ’ฎ Merawat KULIT berminyak, kering
๐Ÿ’ฎ Kaya dengan PROTEIN
๐Ÿ’ฎ Memulihkan tenaga
๐Ÿ’ฎ Meredakan senggugut
๐Ÿ’ฎ Membantu merawat gastrik
๐Ÿ’ฎ Sesuai untuk IBU HAMIL, Seisi Keluarga
.
Whatsappp now untuk order โ™ฅ๏ธ
===========================
๐Ÿ“ฒ +60173642364
๐Ÿ“ฒ +60173642364
๐Ÿ“ฒ +60173642364
===========================
.
#skkmwawa #skkmwawamurah #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambing #skkmmurah #skkmwawairfanoriginal #instagood #instadaily #goatmilk #malaysia #viral
  • Assalamualaikum ๐Ÿฅฐ just nk bgtau stok bru skkm dh otw. stok limited ya so anyone yg nak grab boleh book skrg. stok smpi kita terus hntr depan rumah โœจ .
    ๐Ÿ’™ KEBAIKAN SKKM ๐Ÿ’™
    .
    ๐Ÿ’ฎ KULIT bertambah cerah mulus & lembab
    ๐Ÿ’ฎ Merawat KULIT berminyak, kering
    ๐Ÿ’ฎ Kaya dengan PROTEIN
    ๐Ÿ’ฎ Memulihkan tenaga
    ๐Ÿ’ฎ Meredakan senggugut
    ๐Ÿ’ฎ Membantu merawat gastrik
    ๐Ÿ’ฎ Sesuai untuk IBU HAMIL, Seisi Keluarga
    .
    Whatsappp now untuk order โ™ฅ๏ธ
    ===========================
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ๐Ÿ“ฒ +60173642364
    ===========================
    .
    #skkmwawa #skkmwawamurah #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambing #skkmmurah #skkmwawairfanoriginal #instagood #instadaily #goatmilk #malaysia #viral

  •  3  0  29 June, 2020
  • SUSU KAMBING KURMA MADU DAN SUSU PISANG
.
. 
Nak kulit cerah dan sihat tapi takut nak minum collagen and any whitening products? Say no more! Kita ada susu kambing kurma madu sekarang! SKKM hanya menggunakan bahan bahan yang semula jadi sahaja seperti susu kambing + madu + krimer + gula tambahan. Takde langsung bahan yang boleh membahayakan kesihatan, sihat ada lah โค๏ธ
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
.
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #skkmganu #skkmkualanerus
  • SUSU KAMBING KURMA MADU DAN SUSU PISANG
    .
    .
    Nak kulit cerah dan sihat tapi takut nak minum collagen and any whitening products? Say no more! Kita ada susu kambing kurma madu sekarang! SKKM hanya menggunakan bahan bahan yang semula jadi sahaja seperti susu kambing + madu + krimer + gula tambahan. Takde langsung bahan yang boleh membahayakan kesihatan, sihat ada lah โค๏ธ
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #skkmganu #skkmkualanerus

  •  1  0  28 June, 2020
  • SUSU KAMBING BERPERISA PISANG!! ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
.
.
Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • SUSU KAMBING BERPERISA PISANG!! ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
    .
    .
    Minum susu kambing pisang ni pon boleh cerah ๐Ÿ˜ฑ Of course boleh sebab susu pisang ni base di adalah susu kambingg tau. Boleh tengok ni banyakkk sangat khasiat susu kambing, bukan setakat boleh cerahkan kulit, tapi bagus untuk sengugut dan juga gastrikk
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  0  0  28 June, 2020
  • SUSU KAMBING KURMA MADU
.
. 
Nak kulit cerah dan sihat tapi takut nak minum collagen and any whitening products? Say no more! Kita ada susu kambing kurma madu sekarang! SKKM hanya menggunakan bahan bahan yang semula jadi sahaja seperti susu kambing + madu + krimer + gula tambahan. Takde langsung bahan yang boleh membahayakan kesihatan, sihat ada lah โค๏ธ
.
.
Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
.
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #skkmganu #skkmkualanerus
  • SUSU KAMBING KURMA MADU
    .
    .
    Nak kulit cerah dan sihat tapi takut nak minum collagen and any whitening products? Say no more! Kita ada susu kambing kurma madu sekarang! SKKM hanya menggunakan bahan bahan yang semula jadi sahaja seperti susu kambing + madu + krimer + gula tambahan. Takde langsung bahan yang boleh membahayakan kesihatan, sihat ada lah โค๏ธ
    .
    .
    Takyah risau tkt buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #skkmganu #skkmkualanerus

  •  2  0  28 June, 2020
  • Korang dah cuba ke belum SKKM?
.
.
Kalau belum meh lah I cerita fakta tenang SKKM! 1 jar SKKM ni bukan setakat ada banyak khasiat, banyak lagi benda best yang korang belum tahu. Rasa SKKM sedap tau, rasa macam susu berperisa vanilla ๐Ÿ˜‹
.
.
Selain khasiat dia yang banyak, SKKM juga boleh bantu korang untuk berat badan tau! Kenapa? Haaa sebab kalau korang minum SKKM waktu pagi, boleh buat korang rasa kenyang tau. So nasi pon tk makan banyak ๐Ÿคง so, best tak SKKM? ๐Ÿ˜‹โค๏ธ
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
Untuk order boleh wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #unisza #umt #gongbadak #kualanerus
  • Korang dah cuba ke belum SKKM?
    .
    .
    Kalau belum meh lah I cerita fakta tenang SKKM! 1 jar SKKM ni bukan setakat ada banyak khasiat, banyak lagi benda best yang korang belum tahu. Rasa SKKM sedap tau, rasa macam susu berperisa vanilla ๐Ÿ˜‹
    .
    .
    Selain khasiat dia yang banyak, SKKM juga boleh bantu korang untuk berat badan tau! Kenapa? Haaa sebab kalau korang minum SKKM waktu pagi, boleh buat korang rasa kenyang tau. So nasi pon tk makan banyak ๐Ÿคง so, best tak SKKM? ๐Ÿ˜‹โค๏ธ
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    Untuk order boleh wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #murah #berkhasiat #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #unisza #umt #gongbadak #kualanerus

  •  2  0  27 June, 2020
  • KELEBIHAN BANANA MILK๐Ÿฅ›๐ŸŒ
_
๐ŸŒ Mencerahkan kulit
๐Ÿฅ› Melembapkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒ Membuat kulit menjadi lebih anjal
๐Ÿฅ› Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
๐ŸŒ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐Ÿฅ› Merawat penyakit gastrik
๐ŸŒ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
๐Ÿฅ› Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
๐ŸŒ Kaya dengan protein
๐Ÿฅ› Memulihkan tenaga
๐ŸŒ Baik untuk kesihatan
๐Ÿฅ› Sesuai untuk ibu hamil
๐ŸŒ Sesuai untuk seisi keluarga
_
#skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #wawarichlegacy #skkmmurah #skkmmalaysia #skkmbananamilk #skkmfreepostage #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya  #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmcollagen #susumaniabywawairfan #skkmwawarichlegacy #dropshipwanted #bananamilk #susukambingpisang #skkmpisang
  • KELEBIHAN BANANA MILK๐Ÿฅ›๐ŸŒ
    _
    ๐ŸŒ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿฅ› Melembapkan dan melembutkan kulit
    ๐ŸŒ Membuat kulit menjadi lebih anjal
    ๐Ÿฅ› Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
    ๐ŸŒ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐Ÿฅ› Merawat penyakit gastrik
    ๐ŸŒ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
    ๐Ÿฅ› Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
    ๐ŸŒ Kaya dengan protein
    ๐Ÿฅ› Memulihkan tenaga
    ๐ŸŒ Baik untuk kesihatan
    ๐Ÿฅ› Sesuai untuk ibu hamil
    ๐ŸŒ Sesuai untuk seisi keluarga
    _
    #skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #wawarichlegacy #skkmmurah #skkmmalaysia #skkmbananamilk #skkmfreepostage #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmcollagen #susumaniabywawairfan #skkmwawarichlegacy #dropshipwanted #bananamilk #susukambingpisang #skkmpisang

  •  5  0  27 June, 2020
  • RASA BANANA MILK SEDAP SAMGAT ! ๐Ÿ˜ Malah berkhasiat pulak tu โค๏ธ
_
Jom Grab sekarang sementara masih promosi ๐Ÿ˜˜
_

KELEBIHAN BANANA MILK๐Ÿฅ›๐ŸŒ
_
๐ŸŒ Mencerahkan kulit
๐Ÿฅ› Melembapkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒ Membuat kulit menjadi lebih anjal
๐Ÿฅ› Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
๐ŸŒ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐Ÿฅ› Merawat penyakit gastrik
๐ŸŒ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
๐Ÿฅ› Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
๐ŸŒ Kaya dengan protein
๐Ÿฅ› Memulihkan tenaga
๐ŸŒ Baik untuk kesihatan
๐Ÿฅ› Sesuai untuk ibu hamil
๐ŸŒ Sesuai untuk seisi keluarga
_
#skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #wawarichlegacy #skkmmurah #skkmmalaysia #skkmbananamilk #skkmfreepostage #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya  #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmcollagen #susumaniabywawairfan #skkmwawarichlegacy #dropshipwanted #bananamilk #susukambingpisang #skkmpisang
  • RASA BANANA MILK SEDAP SAMGAT ! ๐Ÿ˜ Malah berkhasiat pulak tu โค๏ธ
    _
    Jom Grab sekarang sementara masih promosi ๐Ÿ˜˜
    _

    KELEBIHAN BANANA MILK๐Ÿฅ›๐ŸŒ
    _
    ๐ŸŒ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿฅ› Melembapkan dan melembutkan kulit
    ๐ŸŒ Membuat kulit menjadi lebih anjal
    ๐Ÿฅ› Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
    ๐ŸŒ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐Ÿฅ› Merawat penyakit gastrik
    ๐ŸŒ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
    ๐Ÿฅ› Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
    ๐ŸŒ Kaya dengan protein
    ๐Ÿฅ› Memulihkan tenaga
    ๐ŸŒ Baik untuk kesihatan
    ๐Ÿฅ› Sesuai untuk ibu hamil
    ๐ŸŒ Sesuai untuk seisi keluarga
    _
    #skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #wawarichlegacy #skkmmurah #skkmmalaysia #skkmbananamilk #skkmfreepostage #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmcollagen #susumaniabywawairfan #skkmwawarichlegacy #dropshipwanted #bananamilk #susukambingpisang #skkmpisang

  •  3  0  27 June, 2020
  • Susahnya kalau ada masalah sunburn, kulit pon jadi kusam, kering dan gelap je
.
.
But dengan SKKM jangan  risau! Kulit boleh cerah dan kembali kepada tona yang asal hanya seawal dua minggu!! Just minum SKKM + pakai aloe vera jenama apa pon pada kulit then boom! Kulit akan kembali sihat dan cerah. Best kan? Minum SKKM je kulit boleh berseri dan lembap ๐Ÿ˜˜
.
.
So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
.
. 
#skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa
  • Susahnya kalau ada masalah sunburn, kulit pon jadi kusam, kering dan gelap je
    .
    .
    But dengan SKKM jangan risau! Kulit boleh cerah dan kembali kepada tona yang asal hanya seawal dua minggu!! Just minum SKKM + pakai aloe vera jenama apa pon pada kulit then boom! Kulit akan kembali sihat dan cerah. Best kan? Minum SKKM je kulit boleh berseri dan lembap ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli skrng sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke 0187860922
    .
    .
    #skkmkelantan #codskkm #skkmkotabharu #skkmkb #skkmmurah #susukambing #skkm #skkmbywawairfan #skkmorginal #skkmcod #skkmcodkelantan #skkmcodkotabharu #skkmkbmall #susukambingkurmamadu #goatmilk #kelantan #jual #kotabharu #skkmterengganu #skkmgongbadak #skkmunisza #skkmumt #susupisang #susukambingpisang #susuberperisa

  •  3  0  27 June, 2020

Top #skkmmurah Posts

  • Nak Kulit Cantik macam akak ni.
Jom grab sekarang Susu Kambing Kurma Madu. InsyaAllah dengan 1jar dah dpt kulit menawan dah๐Ÿค—

#skkmmalaysia
#skkmmurah
#skkm
Ws 01121939256
  • Nak Kulit Cantik macam akak ni.
    Jom grab sekarang Susu Kambing Kurma Madu. InsyaAllah dengan 1jar dah dpt kulit menawan dah๐Ÿค—

    #skkmmalaysia
    #skkmmurah
    #skkm
    Ws 01121939256

  •  5  1  1 June, 2020
  • .
๐ŸSusu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum (Collagen+Vitamin  C๐Ÿ
.
100% original.
harga memukau ๐Ÿ˜Ž
Harga : RM50/box
Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
1x RM33
5x RM26
10x RM2?
exc pos
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
================
.
SUSU KAMBING MENCERAH KULIT
=========================
Tak payah susah2 nak suntik, tepek2 bagai, minum susu je boleh putih.... sedap pulak tu rasanya...takde bau hamis ye.
.
Tambah lagi KURMA, MADU, KOLAGEN..Bayangkanlah dia punya kesan mcm mana. meletop gebu gebas kulit.
.
Ramai yang dah berjaya cerah dan gebu dengan hanya sekotak SKKM ni. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye.
.
โ˜ผโ˜ผ KENAPA SUSU KAMBING KURMA MADU PLUS KOLAGEN BEST ??
.
โœ” Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
โœ” Kulit menjadi lebih licin dan lembab
โœ” Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
โœ” Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
โœ” Meningkatkan sistem imunisasi badan
โœ” Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
โœ” Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
โœ” Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
โœ” Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.
.
.
#sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    ๐ŸSusu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum (Collagen+Vitamin C๐Ÿ
    .
    100% original.
    harga memukau ๐Ÿ˜Ž
    Harga : RM50/box
    Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1x RM33
    5x RM26
    10x RM2?
    exc pos
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ================
    .
    SUSU KAMBING MENCERAH KULIT
    =========================
    Tak payah susah2 nak suntik, tepek2 bagai, minum susu je boleh putih.... sedap pulak tu rasanya...takde bau hamis ye.
    .
    Tambah lagi KURMA, MADU, KOLAGEN..Bayangkanlah dia punya kesan mcm mana. meletop gebu gebas kulit.
    .
    Ramai yang dah berjaya cerah dan gebu dengan hanya sekotak SKKM ni. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye.
    .
    โ˜ผโ˜ผ KENAPA SUSU KAMBING KURMA MADU PLUS KOLAGEN BEST ??
    .
    โœ” Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
    โœ” Kulit menjadi lebih licin dan lembab
    โœ” Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
    โœ” Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
    โœ” Meningkatkan sistem imunisasi badan
    โœ” Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
    โœ” Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
    โœ” Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
    โœ” Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.
    .
    .
    #sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  138  0  31 July, 2016
  • .
SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing, rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
.
100% original.
harga memukau ๐Ÿ˜Ž
Harga : RM50/box
Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
1x RM33
5x RM26
10x RM2?
exc pos
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
================
.
๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
.
๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
๐ŸผMerawat penyakit gastrik
๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸผKaya dengan protien
๐ŸผMemulihkan tenaga
๐ŸผBaik untuk kesihatan
๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
.
.
#sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing, rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
    .
    100% original.
    harga memukau ๐Ÿ˜Ž
    Harga : RM50/box
    Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1x RM33
    5x RM26
    10x RM2?
    exc pos
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ================
    .
    ๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
    .
    ๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
    ๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
    ๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
    ๐ŸผMerawat penyakit gastrik
    ๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
    ๐ŸผKaya dengan protien
    ๐ŸผMemulihkan tenaga
    ๐ŸผBaik untuk kesihatan
    ๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
    .
    .
    #sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  141  1  31 July, 2016
  • .
#skkmoriginal
SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing, rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
.
100% original.
harga memukau ๐Ÿ˜Ž
Harga : RM50/box
Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
1x RM33
5x RM26
10x RM2?
exc pos
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
================
.
๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
.
๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
๐ŸผMerawat penyakit gastrik
๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸผKaya dengan protien
๐ŸผMemulihkan tenaga
๐ŸผBaik untuk kesihatan
๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
.
.
#sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #skkmoriginal
    SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing, rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
    .
    100% original.
    harga memukau ๐Ÿ˜Ž
    Harga : RM50/box
    Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1x RM33
    5x RM26
    10x RM2?
    exc pos
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ================
    .
    ๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
    .
    ๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
    ๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
    ๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
    ๐ŸผMerawat penyakit gastrik
    ๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
    ๐ŸผKaya dengan protien
    ๐ŸผMemulihkan tenaga
    ๐ŸผBaik untuk kesihatan
    ๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
    .
    .
    #sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  140  4  31 July, 2016
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
๐Ÿผ Mencerahkan kulit
๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
๐Ÿผ Kaya dengan protein
๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

#skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya  #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
    ๐Ÿผ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
    ๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
    ๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
    ๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
    ๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
    ๐Ÿผ Kaya dengan protein
    ๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
    ๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
    ๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

    #skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan

  •  83  0  14 February, 2020
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
๐Ÿผ Mencerahkan kulit
๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
๐Ÿผ Kaya dengan protein
๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

#skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya  #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
    ๐Ÿผ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
    ๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
    ๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
    ๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
    ๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
    ๐Ÿผ Kaya dengan protein
    ๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
    ๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
    ๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

    #skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan

  •  59  1  6 March, 2020
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
๐Ÿผ Mencerahkan kulit
๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
๐Ÿผ Kaya dengan protein
๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

#skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya  #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan
  • KELEBIHAN SKKM๐Ÿผ .
    ๐Ÿผ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿฏ Melembapkan dan melembutkan kulit
    ๐Ÿผ Membuat kulit menjadi lebih anjal
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk kulit kering, berminyak & sensitif
    ๐Ÿผ Dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
    ๐Ÿฏ Merawat penyakit gastrik
    ๐Ÿผ Dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
    ๐Ÿฏ Membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
    ๐Ÿผ Kaya dengan protein
    ๐Ÿฏ Memulihkan tenaga
    ๐Ÿผ Baik untuk kesihatan
    ๐Ÿฏ Sesuai untuk ibu hamil
    ๐Ÿผ Sesuai untuk seisi keluarga

    #skkm #skkmbywawairfan #skkmoriginal #wawairfanresource #skkmwawairfan #skkmmurah #wawairfanhq #skkmmalaysia #skkmplatinum #skkmplatinumoriginal #skkmfreepostage #skkmnareena #skkmvanilla #skkmcoklat #skkmoriginalbywawairfan #skkmperak #skkmpenang #skkmsarawak #skkmselangor #skkmkelantan #skkmkedah #promosiraya #susukambingkurmamadumurah #promosi #skkmbywawairfandirectfromhq #susumixberry #skkmcollagen #susumania #susumaniamixberry #susumaniabywawairfan

  •  61  0  6 March, 2020
  • .
SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing , rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
.
100% original.
harga memukau ๐Ÿ˜Ž
Harga : RM50/box
Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
1x RM33
5x RM26
10x RM2?
exc pos
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
================
.
๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
.
๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
๐ŸผMerawat penyakit gastrik
๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
๐ŸผKaya dengan protien
๐ŸผMemulihkan tenaga
๐ŸผBaik untuk kesihatan
๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
.
.
#sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    SUSU KAMBING KURMA MADU | SKKM. ramai customer kita bagitau #skkm ni susu kambing paling sedap, takda bau kambing , rasa vanilla manis2 giteww. berkhasiat ditambah kesan dia yang MELATOP seawal 4HARI.
    .
    100% original.
    harga memukau ๐Ÿ˜Ž
    Harga : RM50/box
    Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1x RM33
    5x RM26
    10x RM2?
    exc pos
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ================
    .
    ๐ŸKelebihan Susu Kambing Kurma Madu๐Ÿ
    .
    ๐ŸผMemcerahkan kulit satu badan.
    ๐ŸผKulit menjadi halus seperti bayi
    ๐ŸผMembantu merawat penyakit kulit
    ๐ŸผMerawat penyakit gastrik
    ๐ŸผMembantu dalam pembentukan tulang dan gigi
    ๐ŸผKaya dengan protien
    ๐ŸผMemulihkan tenaga
    ๐ŸผBaik untuk kesihatan
    ๐ŸผSesuai untuk ibu hamil
    .
    .
    #sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  136  2  31 July, 2016
  • .
๐ŸSusu Kambing Kurma Madu (SKKM)
Plus Collagen+Vitamin  C๐Ÿ
.
100% original.
harga memukau ๐Ÿ˜Ž
Harga : RM50/box
Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
1x RM33
5x RM26
10x RM2?
exc pos
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
================
.
SUSU KAMBING MENCERAH KULIT
=========================
Tak payah susah2 nak suntik, tepek2 bagai, minum susu je boleh putih.... sedap pulak tu rasanya...takde bau hamis ye.
.
Tambah lagi KURMA, MADU, KOLAGEN..Bayangkanlah dia punya kesan mcm mana. meletop gebu gebas kulit.
.
Ramai yang dah berjaya cerah dan gebu dengan hanya sekotak SKKM ni. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye.
.
โ˜ผโ˜ผ KENAPA SUSU KAMBING KURMA MADU PLUS KOLAGEN BEST ??
.
โœ” Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
โœ” Kulit menjadi lebih licin dan lembab
โœ” Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
โœ” Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
โœ” Meningkatkan sistem imunisasi badan
โœ” Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
โœ” Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
โœ” Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
โœ” Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.
.
.
#sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    ๐ŸSusu Kambing Kurma Madu (SKKM)
    Plus Collagen+Vitamin C๐Ÿ
    .
    100% original.
    harga memukau ๐Ÿ˜Ž
    Harga : RM50/box
    Promosi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1x RM33
    5x RM26
    10x RM2?
    exc pos
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ================
    .
    SUSU KAMBING MENCERAH KULIT
    =========================
    Tak payah susah2 nak suntik, tepek2 bagai, minum susu je boleh putih.... sedap pulak tu rasanya...takde bau hamis ye.
    .
    Tambah lagi KURMA, MADU, KOLAGEN..Bayangkanlah dia punya kesan mcm mana. meletop gebu gebas kulit.
    .
    Ramai yang dah berjaya cerah dan gebu dengan hanya sekotak SKKM ni. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye.
    .
    โ˜ผโ˜ผ KENAPA SUSU KAMBING KURMA MADU PLUS KOLAGEN BEST ??
    .
    โœ” Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
    โœ” Kulit menjadi lebih licin dan lembab
    โœ” Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
    โœ” Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
    โœ” Meningkatkan sistem imunisasi badan
    โœ” Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
    โœ” Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
    โœ” Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
    โœ” Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.
    .
    .
    #sayajualsusukambingkurmamadu #sayajualskkm #susukambingkurmamadu #skkmmurah #skkmoriginalmurah #skkmplatinum #borongmurahskkm #susuputihkankulit #putih1badan #gebu #susuputih #whiteningproduct #susukambing #susukambingasli #susukambingkurma #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  135  2  31 July, 2016