#skinnyteamalaysia Instagram Photos & Videos

skinnyteamalaysia - 44.2k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
39.3
average likes

Latest #skinnyteamalaysia Posts

  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  11 hours ago
  • SENTIASA CUBA TURUN KAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL? .
Meh cuba set KLUBNA LALEH, insyaallah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga
.
.
Klubna laleh diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semukajadi yg mampu :
.
❤️ bantu untuk rasa kenyang lebih lama
❤️bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
❤️bantu kawal selera makan
❤️bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
❤️bantu sistem pencernaan dan pelawasan
❤️memberi lebih tenaga
❤️mencuci dalaman dan usus
❤️bantu mngenpiskan perut
❤️bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
.
.

Whatsapp : 013-9115567
. .
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • SENTIASA CUBA TURUN KAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL? .
    Meh cuba set KLUBNA LALEH, insyaallah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga
    .
    .
    Klubna laleh diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semukajadi yg mampu :
    .
    ❤️ bantu untuk rasa kenyang lebih lama
    ❤️bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
    ❤️bantu kawal selera makan
    ❤️bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
    ❤️bantu sistem pencernaan dan pelawasan
    ❤️memberi lebih tenaga
    ❤️mencuci dalaman dan usus
    ❤️bantu mngenpiskan perut
    ❤️bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
    .
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    . .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  3  0  11 hours ago
  • JANGAN TERKEJUT !!
Saya tak diet! 
Saya tak jogging! 
Saya hanya ambil KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan dan MLAM MINUM LALEH . Hanya minum 2x sehari.
.
Lepas seminggu perut kempis.
Bestnyee.

Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas?
. .
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • JANGAN TERKEJUT !!
    Saya tak diet!
    Saya tak jogging!
    Saya hanya ambil KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan dan MLAM MINUM LALEH . Hanya minum 2x sehari.
    .
    Lepas seminggu perut kempis.
    Bestnyee.

    Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas?
    . .
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  2  0  12 hours ago
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  3  1  3 August, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  2  0  3 August, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  2 August, 2020
  • Ada tak ibu2 yg bersalin czer nk kempiskn perut? Yelaa selepas bersalin jadi buncit dan menggelebeh kan tambah2 ibu yg czer. Masa tu laa jd tekanan perasaan sangat kan tambah2 ada pulak mulut  yg menegur. Boleh murung tiba2. Nak sha bantu tak?

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #bersalinnormal #bersalinczer #ceasereanmalaysia #ibuberpantang #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • Ada tak ibu2 yg bersalin czer nk kempiskn perut? Yelaa selepas bersalin jadi buncit dan menggelebeh kan tambah2 ibu yg czer. Masa tu laa jd tekanan perasaan sangat kan tambah2 ada pulak mulut yg menegur. Boleh murung tiba2. Nak sha bantu tak?

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #bersalinnormal #bersalinczer #ceasereanmalaysia #ibuberpantang #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  8  0  2 August, 2020
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  6  0  2 August, 2020
  • Ada tak ibu2 yg bersalin czer nk kempiskn perut? Yelaa selepas bersalin jadi buncit dan menggelebeh kan tambah2 ibu yg czer. Masa tu laa jd tekanan perasaan sangat kan tambah2 ada pulak mulut  yg menegur. Boleh murung tiba2. Nak sha bantu tak?

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #bersalinnormal #bersalinczer #ceasereanmalaysia #ibuberpantang #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • Ada tak ibu2 yg bersalin czer nk kempiskn perut? Yelaa selepas bersalin jadi buncit dan menggelebeh kan tambah2 ibu yg czer. Masa tu laa jd tekanan perasaan sangat kan tambah2 ada pulak mulut yg menegur. Boleh murung tiba2. Nak sha bantu tak?

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #bersalinnormal #bersalinczer #ceasereanmalaysia #ibuberpantang #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  21  0  1 August, 2020
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  1 August, 2020
  • Yang selalu tk suka detox badan tu, 
tau tak penting sangat untuk detox kalau nak kurus? Sebab tu ramai amalkan detox drinks etc. 

Fruit juice pon elok je untuk buat kita detox tapi fruit juice ni contain byk sugar. Walaupon sugar dari fruit, kalau u guys nak kurus, elakkan sugar drinks/fruit. Kalau susah betol nak kawal, consume minkaffe..

Mmg akan cut selera makan habis2 and minkaffe ni buat kita detox juga!

Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
. .
✅Cod available
✅Pos Isnin - Jumaat

Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS 

.
#sayajual
#kurussihat 
#kurusselamat 
#skinnyteamalaysia 
#klubnalaleh 
#kurusselepasraya 
#nakkuruscepat 
#produkkurus 
#sayanakkurus
#detoxslim 
#skinnytea 
#fatburner
#detoxteamalaysia 
#kempisperut 
#kurustanpadiet
#minkaffe
#minkaffelover
#minkaffeselangor
#migrain
#kencingmanis
#darahtinggi
#milkbooster
#setberpantang
#tambahtenaga 
#bazarpaknil 
#dropshipwanted 
#aslegacy 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#ctdkfans 
#fattzura
  • Yang selalu tk suka detox badan tu,
    tau tak penting sangat untuk detox kalau nak kurus? Sebab tu ramai amalkan detox drinks etc.

    Fruit juice pon elok je untuk buat kita detox tapi fruit juice ni contain byk sugar. Walaupon sugar dari fruit, kalau u guys nak kurus, elakkan sugar drinks/fruit. Kalau susah betol nak kawal, consume minkaffe..

    Mmg akan cut selera makan habis2 and minkaffe ni buat kita detox juga!

    Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
    📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
    . .
    ✅Cod available
    ✅Pos Isnin - Jumaat

    Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

    Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS

    .
    #sayajual
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #skinnyteamalaysia
    #klubnalaleh
    #kurusselepasraya
    #nakkuruscepat
    #produkkurus
    #sayanakkurus
    #detoxslim
    #skinnytea
    #fatburner
    #detoxteamalaysia
    #kempisperut
    #kurustanpadiet
    #minkaffe
    #minkaffelover
    #minkaffeselangor
    #migrain
    #kencingmanis
    #darahtinggi
    #milkbooster
    #setberpantang
    #tambahtenaga
    #bazarpaknil
    #dropshipwanted
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #ctdkfans
    #fattzura

  •  0  0  29 July, 2020
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  2  0  28 July, 2020
  • Lengan besar?
Perut buncit?
Peha besar?
.
Jangan risau Minkaffe boleh tolong kikis. 
Amalkan pagi dan malam setiap hari dan rasalah nikmat makin kurus selim setiap hari❤️ . 

Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
. .
✅Cod available
✅Pos Isnin - Jumaat

Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS 

.
#sayajual
#kurussihat 
#kurusselamat 
#skinnyteamalaysia 
#klubnalaleh 
#kurusselepasraya 
#nakkuruscepat 
#produkkurus 
#sayanakkurus
#detoxslim 
#skinnytea 
#fatburner
#detoxteamalaysia 
#kempisperut 
#kurustanpadiet
#minkaffe
#minkaffelover
#minkaffeselangor
#migrain
#kencingmanis
#darahtinggi
#milkbooster
#setberpantang
#tambahtenaga 
#bazarpaknil 
#dropshipwanted 
#aslegacy 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#ctdkfans 
#fattzura
  • Lengan besar?
    Perut buncit?
    Peha besar?
    .
    Jangan risau Minkaffe boleh tolong kikis.
    Amalkan pagi dan malam setiap hari dan rasalah nikmat makin kurus selim setiap hari❤️ .

    Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
    📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
    . .
    ✅Cod available
    ✅Pos Isnin - Jumaat

    Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

    Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS

    .
    #sayajual
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #skinnyteamalaysia
    #klubnalaleh
    #kurusselepasraya
    #nakkuruscepat
    #produkkurus
    #sayanakkurus
    #detoxslim
    #skinnytea
    #fatburner
    #detoxteamalaysia
    #kempisperut
    #kurustanpadiet
    #minkaffe
    #minkaffelover
    #minkaffeselangor
    #migrain
    #kencingmanis
    #darahtinggi
    #milkbooster
    #setberpantang
    #tambahtenaga
    #bazarpaknil
    #dropshipwanted
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #ctdkfans
    #fattzura

  •  0  0  28 July, 2020
  • Lengan besar?
Perut buncit?
Peha besar?
.
Jangan risau Minkaffe boleh tolong kikis. 
Amalkan pagi dan malam setiap hari dan rasalah nikmat makin kurus selim setiap hari❤️ . 

Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
. .
✅Cod available
✅Pos Isnin - Jumaat

Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS 

.
#sayajual
#kurussihat 
#kurusselamat 
#skinnyteamalaysia 
#klubnalaleh 
#kurusselepasraya 
#nakkuruscepat 
#produkkurus 
#sayanakkurus
#detoxslim 
#skinnytea 
#fatburner
#detoxteamalaysia 
#kempisperut 
#kurustanpadiet
#minkaffe
#minkaffelover
#minkaffeselangor
#migrain
#kencingmanis
#darahtinggi
#milkbooster
#setberpantang
#tambahtenaga 
#bazarpaknil 
#dropshipwanted 
#aslegacy 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#ctdkfans 
#fattzura
  • Lengan besar?
    Perut buncit?
    Peha besar?
    .
    Jangan risau Minkaffe boleh tolong kikis.
    Amalkan pagi dan malam setiap hari dan rasalah nikmat makin kurus selim setiap hari❤️ .

    Berminat nk order whatsapp kami👇🏻
    📲www.wasap.my/60193967262/minkaffe
    . .
    ✅Cod available
    ✅Pos Isnin - Jumaat

    Sekotak Minkaffe 20 sachet RM 30.00 SM / RM 33.00 SS exclude postage

    Postage add RM 8.00 SM / RM 10.00 SS

    .
    #sayajual
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #skinnyteamalaysia
    #klubnalaleh
    #kurusselepasraya
    #nakkuruscepat
    #produkkurus
    #sayanakkurus
    #detoxslim
    #skinnytea
    #fatburner
    #detoxteamalaysia
    #kempisperut
    #kurustanpadiet
    #minkaffe
    #minkaffelover
    #minkaffeselangor
    #migrain
    #kencingmanis
    #darahtinggi
    #milkbooster
    #setberpantang
    #tambahtenaga
    #bazarpaknil
    #dropshipwanted
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #ctdkfans
    #fattzura

  •  0  0  28 July, 2020

Top #skinnyteamalaysia Posts

  • Hello , hello!
__
Please dont simply judge people by its cover. This is ur real testimonial from founder who has lost almost 40’kg with 7-8 bottles of berry shape.
__
And no fake testimonial here !  You can become whatever you want! Paste your dream into your real life with berry shape now. Xoxo🍑👙.
__

What is your first impression bila nampak gambar ni?👇.
—
Sebelum korang assume nak kurus tu susah, think twice . Cause all you need is someone that can guide you to show the right way to loss your weight perfectly ❤️.
__
Siapa yang rasa rasa dia teringin sangat nak merasa dirinya di transform dan more confidence bila dah kurus, dan nak diguide dengan team Berry Shape, korang terus dm/ klik link di bio terus ok✨.
__

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #berryshapeserikembangan #berryshapepuchong #berryshapekajang #berryshapebangi #berryshapeserdang #berryshapeputrajaya #berryshapecyberjaya #berryshapekl #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #fatburner #kempisperut #langsingcepat #kerengga #ubatkurus #kurustanpa diet #juskurusputih #juskurusviral #kuruslepasbersalin #pembakarlemak
  • Hello , hello!
    __
    Please dont simply judge people by its cover. This is ur real testimonial from founder who has lost almost 40’kg with 7-8 bottles of berry shape.
    __
    And no fake testimonial here ! You can become whatever you want! Paste your dream into your real life with berry shape now. Xoxo🍑👙.
    __

    What is your first impression bila nampak gambar ni?👇.

    Sebelum korang assume nak kurus tu susah, think twice . Cause all you need is someone that can guide you to show the right way to loss your weight perfectly ❤️.
    __
    Siapa yang rasa rasa dia teringin sangat nak merasa dirinya di transform dan more confidence bila dah kurus, dan nak diguide dengan team Berry Shape, korang terus dm/ klik link di bio terus ok✨.
    __

    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #berryshapeserikembangan #berryshapepuchong #berryshapekajang #berryshapebangi #berryshapeserdang #berryshapeputrajaya #berryshapecyberjaya #berryshapekl #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #fatburner #kempisperut #langsingcepat #kerengga #ubatkurus #kurustanpa diet #juskurusputih #juskurusviral #kuruslepasbersalin #pembakarlemak

  •  125  3  8 December, 2019
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namanyee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0197942635
. .

Whatsapp : 019 - 7942635
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #teamAFviral0762 #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus  #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namanyee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0197942635
    . .

    Whatsapp : 019 - 7942635
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #teamAFviral0762 #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  120  30  24 June, 2019
  • FAQs:

1) apa beza teatox dengan legstea? .
🌸 dua dua slimming tea tapi teatox untuk seluruh badan dan kempiskan perut. legstea pulak fokus lebih kat kawasan gemuk air (lemak yg lembut) mcm kaki, lengan dan peha.

2) mana satu lebih bagus and selalu orang beli? .
🌸 dua dua bagus dan dua dua selalu dibeli oleh customer. cuma bergantung dengan bahagian mana yg awak nak kuruskan. .

3) ada berapa sachet dalam satu pack? .
🌸 ada 10 sachet. setiap sachet boleh guna dua kali. jadi satu pack tahan 20 hari. tapi ingat, kalau guna dua kali, kali kedua tu kurang nutrients tau☝🏻 .

4) berapa lama baru nampak kesan? .
🌸 berapa lama ni bergantung dengan setiap badan. Ada yg metabolism tinggi, satu pack pun boleh nampak kesan. Kalau metabolism rendah, lambat sikit.

5) apa kesan lepas minum teatox dgn legstea? .
🌸kalau legstea, berpeluh dan banyak kencing. teatox pula membuang. tapi jangan risau, dia tak buat kita sakit perut memulas mcm onggile tu ok?

6) rasa apa? .
🌸 teatox rasa ribena masam. legstea rasa serai & greentea. boleh tambah madu atau lemon bila minum. Gula takboleh🙅🏻 .

7) Harga? .
🌸 teatox dengan legstea sama harga. RM38 per pack exclude postage. Postage RM7 SM / RM12 SS untuk 1-5 packs. .

8) apa pantang masa minum teh ni? makan kena jaga tak? boleh makan nasi? .
🌸 pantang air ais dan air manis. kena minum 3L air setiap hari. And boleh makan nasi. Ladyboss kami myna, makan mcm biasa ja bila consume teh ni. Tapi kalau nak kesan lebih cepat, kurangkan lah portion nasi tu. Bnyk kan lauk instead. Kurangkan makanan bergula mcm chocs, ice cream etc. Exercise lah jugak kalau nak effect cepat. Sekurang2nya jog 3 kali seminggu. Cakap nak kurus kan? .

Haa no pain no gain ok😛😝 GOODLUCK!! 😘🌸💕 .

Anything, whatsapp 011-4070 3470.

#skinnylegstea #skinnyteatox #skinnylotion #skinnylotionbymyna #skinnylegsteabymyna  #bymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia  #legstea #teatox #codalorsetar #codusmpenang #usmpenang #usm #teambymyna #detoxmalaysia #skinnyteamalaysia #skinnyteamurah #legsteabymyna #teatoxbymyna
  • FAQs:

    1) apa beza teatox dengan legstea? .
    🌸 dua dua slimming tea tapi teatox untuk seluruh badan dan kempiskan perut. legstea pulak fokus lebih kat kawasan gemuk air (lemak yg lembut) mcm kaki, lengan dan peha.

    2) mana satu lebih bagus and selalu orang beli? .
    🌸 dua dua bagus dan dua dua selalu dibeli oleh customer. cuma bergantung dengan bahagian mana yg awak nak kuruskan. .

    3) ada berapa sachet dalam satu pack? .
    🌸 ada 10 sachet. setiap sachet boleh guna dua kali. jadi satu pack tahan 20 hari. tapi ingat, kalau guna dua kali, kali kedua tu kurang nutrients tau☝🏻 .

    4) berapa lama baru nampak kesan? .
    🌸 berapa lama ni bergantung dengan setiap badan. Ada yg metabolism tinggi, satu pack pun boleh nampak kesan. Kalau metabolism rendah, lambat sikit.

    5) apa kesan lepas minum teatox dgn legstea? .
    🌸kalau legstea, berpeluh dan banyak kencing. teatox pula membuang. tapi jangan risau, dia tak buat kita sakit perut memulas mcm onggile tu ok?

    6) rasa apa? .
    🌸 teatox rasa ribena masam. legstea rasa serai & greentea. boleh tambah madu atau lemon bila minum. Gula takboleh🙅🏻 .

    7) Harga? .
    🌸 teatox dengan legstea sama harga. RM38 per pack exclude postage. Postage RM7 SM / RM12 SS untuk 1-5 packs. .

    8) apa pantang masa minum teh ni? makan kena jaga tak? boleh makan nasi? .
    🌸 pantang air ais dan air manis. kena minum 3L air setiap hari. And boleh makan nasi. Ladyboss kami myna, makan mcm biasa ja bila consume teh ni. Tapi kalau nak kesan lebih cepat, kurangkan lah portion nasi tu. Bnyk kan lauk instead. Kurangkan makanan bergula mcm chocs, ice cream etc. Exercise lah jugak kalau nak effect cepat. Sekurang2nya jog 3 kali seminggu. Cakap nak kurus kan? .

    Haa no pain no gain ok😛😝 GOODLUCK!! 😘🌸💕 .

    Anything, whatsapp 011-4070 3470.

    #skinnylegstea #skinnyteatox #skinnylotion #skinnylotionbymyna #skinnylegsteabymyna #bymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #teatox #codalorsetar #codusmpenang #usmpenang #usm #teambymyna #detoxmalaysia #skinnyteamalaysia #skinnyteamurah #legsteabymyna #teatoxbymyna

  •  170  6  5 July, 2017
  • #paidreview
.
Perut berlapis and buncit ??
Susah Nak bergaya Sebab size baju takde?
rasa jealous je tengok semua orang beli baju cantik2 and kita pulak kena beli baju kat tempat XPLUS .
Kawan2 /sedara mara asyik perli sebab kita gemok ,raya dah nak dekat ni,😱Jom beli teatox jom..confirm tak menyesal..
biar semua orang jealous dengan kita😏💁
"Eh kurusnya awak sekarang?" Mesti rasa bangga kan 😏😏
ramai orang order untuk stock Ramadhan.
Jadi apa tunggu lagi..beli 1 combo set RM40
sahaja!! Boleh tahan sehingga 2 bulan tau😱😱😨
Saya sedia membantu anda 😚
Whatsapp 012-9740451 Or follow @quqishoppe 
#LEGSTEAMALAYSIA #legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus
  • #paidreview
    .
    Perut berlapis and buncit ??
    Susah Nak bergaya Sebab size baju takde?
    rasa jealous je tengok semua orang beli baju cantik2 and kita pulak kena beli baju kat tempat XPLUS .
    Kawan2 /sedara mara asyik perli sebab kita gemok ,raya dah nak dekat ni,😱Jom beli teatox jom..confirm tak menyesal..
    biar semua orang jealous dengan kita😏💁
    "Eh kurusnya awak sekarang?" Mesti rasa bangga kan 😏😏
    ramai orang order untuk stock Ramadhan.
    Jadi apa tunggu lagi..beli 1 combo set RM40
    sahaja!! Boleh tahan sehingga 2 bulan tau😱😱😨
    Saya sedia membantu anda 😚
    Whatsapp 012-9740451 Or follow @quqishoppe
    #LEGSTEAMALAYSIA #legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus

  •  196  6  23 May, 2016