#sisguide Instagram Photos & Videos

sisguide - 1.4k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
19.1
average likes

Latest #sisguide Posts

  • Selamat pagi 🕊

Betul ke bermodal kan rm80 boleh cantik ??
Yesssssss‼️
Yaya tak nak cantik sorang² 
tapi yaya nak ajak korang cantik sekali 😘😘 Makin seronok bila ramai customer yang repeat order vsl ,yang pernah turn off sekarang comeback 😍😍
Kita yang agent pun rasa lagi semangat nak berniaga 👏🏼
Alhamdulillah pada customers yang setia beli barang VSL dengan YAYA 😍😍 Nak skin cantik glowing boleh wssap yaya okehh 😘

http://www.wasap.my/60178407630/nakbelivsl
#Sispakai ✔️
#Sissjual ✔️
#Sisguide ✔️
  • Selamat pagi 🕊

    Betul ke bermodal kan rm80 boleh cantik ??
    Yesssssss‼️
    Yaya tak nak cantik sorang²
    tapi yaya nak ajak korang cantik sekali 😘😘 Makin seronok bila ramai customer yang repeat order vsl ,yang pernah turn off sekarang comeback 😍😍
    Kita yang agent pun rasa lagi semangat nak berniaga 👏🏼
    Alhamdulillah pada customers yang setia beli barang VSL dengan YAYA 😍😍 Nak skin cantik glowing boleh wssap yaya okehh 😘

    http://www.wasap.my/60178407630/nakbelivsl
    #Sispakai ✔️
    #Sissjual ✔️
    #Sisguide ✔️

  •  23  4  15 June, 2020
  • 社企星星堂係由一群自閉症孩子家長成立,最近聯同同美國品牌Tuxton聯手推出花茶連保溫杯組合套裝 ,每款由兩至三種花朵、植物、果實等材料配搭製成,包括:陳皮扁豆花茶(理氣袪濕)、金羅漢果雪梨桂花茶(養生潤肺)、蘋果花玫瑰桂花茶(疏肝美白)、乾薑檸檬玫瑰花茶(養顏排毒)、洛神花茉莉玫瑰花茶(排毒降脂)以及桂圓杞子玫瑰花茶(養血潤膚),等大家可以用呢個套裝隨時隨地享用花茶。

#星星堂 #AngelChild #Tuxton #hkig #SiSGUIDE #foodie #drink #health #healthy #green #fresh #refreshing #floral
  • 社企星星堂係由一群自閉症孩子家長成立,最近聯同同美國品牌Tuxton聯手推出花茶連保溫杯組合套裝 ,每款由兩至三種花朵、植物、果實等材料配搭製成,包括:陳皮扁豆花茶(理氣袪濕)、金羅漢果雪梨桂花茶(養生潤肺)、蘋果花玫瑰桂花茶(疏肝美白)、乾薑檸檬玫瑰花茶(養顏排毒)、洛神花茉莉玫瑰花茶(排毒降脂)以及桂圓杞子玫瑰花茶(養血潤膚),等大家可以用呢個套裝隨時隨地享用花茶。

    #星星堂 #AngelChild #Tuxton #hkig #SiSGUIDE #foodie #drink #health #healthy #green #fresh #refreshing #floral

  •  10  0  10 June, 2020
  • 喜愛bling bling又鍾意運動嘅你✨
千祈唔好錯過呢款喺全香港最大嘅lululemon尖沙咀海港城分店獨家發售嘅全球限量版SWAROVSKI Wunder Under水晶瑜伽褲✨ (零售價:HKD 6,588)!喺光線折射下,水晶會隨著身體每個律動散發光彩💫
海港城分店啱啱正式開幕,各位愛好運動嘅SiS襯住長假期不妨去揀幾件為夏天瘦身做定準備🌻

#lululemon #lululeonhk #sisguide #hkig #hkiger #hkgirl #hk #motivation #yoga #workout #ootd #swarovski #cute #kute #adorable #aww #swarovskihk
  • 喜愛bling bling又鍾意運動嘅你✨
    千祈唔好錯過呢款喺全香港最大嘅lululemon尖沙咀海港城分店獨家發售嘅全球限量版SWAROVSKI Wunder Under水晶瑜伽褲✨ (零售價:HKD 6,588)!喺光線折射下,水晶會隨著身體每個律動散發光彩💫
    海港城分店啱啱正式開幕,各位愛好運動嘅SiS襯住長假期不妨去揀幾件為夏天瘦身做定準備🌻

    #lululemon #lululeonhk #sisguide #hkig #hkiger #hkgirl #hk #motivation #yoga #workout #ootd #swarovski #cute #kute #adorable #aww #swarovskihk

  •  14  0  30 April, 2020
  • CEPAT2 WASAP SIS SAPA NK STOK DH TAK BYK DH TINGGAL..PKP DI SAMBUNGKAN LAGI..SIS TAKUT STOK SMPAI LAMBAT PULAK... 📌YANG BELUM PKAI NK TRY WASAP CEPAT SIS GUIDE SMPAI KULIT LICIN 😘
📌WASAP SIS UTK ORDER⤵️ 📲 http://www.wasap.my/601125699178 📌 FREE COD PUTRAJAYA JAUH SIS POSTAGE 📦 POSLAJU

#BRILLIANTSKINCAREPUTRAJAYA
#BRILLIANTORIGINALHQ🇨🇿
#SISGUIDE
#TEAMKIEYRAOMAR
  • CEPAT2 WASAP SIS SAPA NK STOK DH TAK BYK DH TINGGAL..PKP DI SAMBUNGKAN LAGI..SIS TAKUT STOK SMPAI LAMBAT PULAK... 📌YANG BELUM PKAI NK TRY WASAP CEPAT SIS GUIDE SMPAI KULIT LICIN 😘
    📌WASAP SIS UTK ORDER⤵️ 📲 http://www.wasap.my/601125699178 📌 FREE COD PUTRAJAYA JAUH SIS POSTAGE 📦 POSLAJU

    #BRILLIANTSKINCAREPUTRAJAYA
    #BRILLIANTORIGINALHQ🇨🇿
    #SISGUIDE
    #TEAMKIEYRAOMAR

  •  1  0  10 April, 2020
  • hi selamat petang gaissss 🍒 alhamdulillah my cust hari ke -3 dh start peeling. depends pd skin masing2 cepat atau lambat jerr.. proses peeling dlm 2 minggu (14 hari) .. untuk kulit kering,kusam jeragat ... boley guna set normal VSL. yg mana skin brminyak,jerawat boley guna set acne VSL. so yg mana ingin kulit yg cantik, gebu, glowing ,peloless boley dm sis... belom cuba belom tahu...dah cuba baru tahu... ahh gituuuuwww 😍 you oullsss kne try tau Vsl skincare beauty. mmg best gilerr.. tak tipuu.. tak akan menyesal bila dah guna vsl ni tauu ... nanty korang akn dapat result trbaik dr Vsl beautycare .... sis akn guide korang smpai jadi.. mmg superbbb tak terkata 💋
.
.

#sispakai
#sisjual
#sisguide
.
.

#vslteamscikeiza
#vsllovers
#vslmaintain
  • hi selamat petang gaissss 🍒 alhamdulillah my cust hari ke -3 dh start peeling. depends pd skin masing2 cepat atau lambat jerr.. proses peeling dlm 2 minggu (14 hari) .. untuk kulit kering,kusam jeragat ... boley guna set normal VSL. yg mana skin brminyak,jerawat boley guna set acne VSL. so yg mana ingin kulit yg cantik, gebu, glowing ,peloless boley dm sis... belom cuba belom tahu...dah cuba baru tahu... ahh gituuuuwww 😍 you oullsss kne try tau Vsl skincare beauty. mmg best gilerr.. tak tipuu.. tak akan menyesal bila dah guna vsl ni tauu ... nanty korang akn dapat result trbaik dr Vsl beautycare .... sis akn guide korang smpai jadi.. mmg superbbb tak terkata 💋
    .
    .

    #sispakai
    #sisjual
    #sisguide
    .
    .

    #vslteamscikeiza
    #vsllovers
    #vslmaintain

  •  3  0  1 April, 2020
  • #Repost @lemonfit_mimiernida
• • • • • •
Hi uolls!!!!.
.
Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
.
Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
.
Esok kita ada postage ..
.
Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
.
Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
.
#chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide
  • #Repost @lemonfit_mimiernida
    • • • • • •
    Hi uolls!!!!.
    .
    Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
    .
    Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
    .
    Esok kita ada postage ..
    .
    Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
    .
    Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
    .
    #chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide

  •  7  0  21 March, 2020
  • #Repost @lemonfit_mimiernida
• • • • • •
Hi uolls!!!!.
.
Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
.
Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
.
Esok kita ada postage ..
.
Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
.
Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
.
#chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide
  • #Repost @lemonfit_mimiernida
    • • • • • •
    Hi uolls!!!!.
    .
    Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
    .
    Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
    .
    Esok kita ada postage ..
    .
    Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
    .
    Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
    .
    #chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide

  •  2  0  21 March, 2020
  • Good Night !!!!.
.
Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
.
Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
.
Esok kita ada postage ..
.
Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
.
Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
.
#chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide
  • Good Night !!!!.
    .
    Makan banyak kan? Tak apa jangan risau lemonfit kan ada .. detox je lemonfit esok segala makanan tu akan keluar takkan stay dkt dalam Body... Sbb tu laa chocofit buat kerja dgn laju utk kuruskan berat badan korang..
    .
    Xpayah banyak try je satu box cnfrm repeat order ..
    .
    Esok kita ada postage ..
    .
    Dan ada COD : ALOR SETAR / KL & Pj For FREE COD je ..
    .
    Klik link whatsapp utk order Okay... lambat rugi esok postage Before 1 pm ya...
    .
    #chocofitmimiernida #lemonfit #codkl #codpj #freecod #codalorsetar #jomkurusbersamamimiernida #sisguide

  •  11  1  16 February, 2020
  • Afternoon!!!!.
.
Benda paling penting harus di buat focus utk kurus laa dulu kan..
.
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK, KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas / sebelum pun boleh.
.
 KKM no: 020418/03/253 .
.
Sis ada free COD kl pj & Alor Setar ya..
.
#lemonfitmimiernida #detox #plankurus #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #chocofit #chocofitmimiernida #codkl #codpj #codalorsetar  #sisbantu #sisguide
  • Afternoon!!!!.
    .
    Benda paling penting harus di buat focus utk kurus laa dulu kan..
    .
    SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK, KURUS CEPAT & SELAMAT!

    1kotak boleh turun 3-7kg😱
    2kotak boleh turun 5-10kg😱
    3kotak boleh turun 10-15kg😱

    Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
    CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
    ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas / sebelum pun boleh.
    .
    KKM no: 020418/03/253 .
    .
    Sis ada free COD kl pj & Alor Setar ya..
    .
    #lemonfitmimiernida #detox #plankurus #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #chocofit #chocofitmimiernida #codkl #codpj #codalorsetar #sisbantu #sisguide

  •  16  1  16 February, 2020
  • Assalamualaikum semua.. Siapa ada masalah kurus kering, kurus melidi, makan banyak tapi tak gemuk gemuk?
Sis ada ada produk yang 💯 terbukti keberkesanan nya..
Yang boleh bantu awak semua utk tampil lebih berkeyakinan.
.
.
APA PRODUK TU??
.
.
--------------------------
SIZE UP VITAMIN --------------------------
√ menambahkan selera makan korang
√ menambahkan berat badan √ menstabilkan kadar metabolisme dalam badan
√ boleh diambil dengan supplemen lain
(cuma jarakkan waktu pengambilan
√ menjadikan badan lebih solid
√ tanpa kesan sampingan dan bebas dadah
√ 💯 terbukti berkesan atau wang dikembalikan -----------------------------------------------------------------------
SIAPA YANG WAJIB CUBA SIZE UP VITAMIN?
-----------------------------------------------------------------------
• korang yang kurang selera makan
• yang memang keturunan sejak azali memang kurus
• makan banyak tapi susah nak naik

SIS AKAN BANTU DAN GUIDE ANDA SEMUA SAMPAI BERJAYA DAPATKAN BERAT BADAN YANG MENJADI IDAMAN.. 💪💪💪 #SIZEUPVITAMIN 💯 terbukti berkesan!
Ramai yang dah mencuba dan ramai yang dah berjaya.
.
WS/PM sis untuk lebih detail ya...
.
.
jangan malu, jangan segan..
sis bantu awak semua sampai berjaya 💪💪
.
.
klik link dibawah ni, jom kita pakat gemuk 😂😂
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
☎ www.wasap.my/+60133307100
☎ www.wasap.my/+60133307100
☎ www.wasap.my/+60133307100
.
.
#sizeup💊💊
#vitamingemuk #pilgemukberkesan #pilgemukmujarab #ubatgemukberkesan #ubatgemukmujarab #ubatnaikkanberat #ubatgemuksemingguberkesan
#ubatgemukmurah #tambahberat #tambahkilo #jomgemuk #gemukdansihat #gemukisohsem #gemukdansihatbersamasis #sisbantu #sisguide #sisfollowup #onlineshopping #onlinebeauty #ubatgemukpalingberkesan
  • Assalamualaikum semua.. Siapa ada masalah kurus kering, kurus melidi, makan banyak tapi tak gemuk gemuk?
    Sis ada ada produk yang 💯 terbukti keberkesanan nya..
    Yang boleh bantu awak semua utk tampil lebih berkeyakinan.
    .
    .
    APA PRODUK TU??
    .
    .
    --------------------------
    SIZE UP VITAMIN --------------------------
    √ menambahkan selera makan korang
    √ menambahkan berat badan √ menstabilkan kadar metabolisme dalam badan
    √ boleh diambil dengan supplemen lain
    (cuma jarakkan waktu pengambilan
    √ menjadikan badan lebih solid
    √ tanpa kesan sampingan dan bebas dadah
    √ 💯 terbukti berkesan atau wang dikembalikan -----------------------------------------------------------------------
    SIAPA YANG WAJIB CUBA SIZE UP VITAMIN?
    -----------------------------------------------------------------------
    • korang yang kurang selera makan
    • yang memang keturunan sejak azali memang kurus
    • makan banyak tapi susah nak naik

    SIS AKAN BANTU DAN GUIDE ANDA SEMUA SAMPAI BERJAYA DAPATKAN BERAT BADAN YANG MENJADI IDAMAN.. 💪💪💪 #SIZEUPVITAMIN 💯 terbukti berkesan!
    Ramai yang dah mencuba dan ramai yang dah berjaya.
    .
    WS/PM sis untuk lebih detail ya...
    .
    .
    jangan malu, jangan segan..
    sis bantu awak semua sampai berjaya 💪💪
    .
    .
    klik link dibawah ni, jom kita pakat gemuk 😂😂
    👇👇👇👇👇👇👇👇
    .
    ☎ www.wasap.my/+60133307100
    ☎ www.wasap.my/+60133307100
    ☎ www.wasap.my/+60133307100
    .
    .
    #sizeup💊💊
    #vitamingemuk #pilgemukberkesan #pilgemukmujarab #ubatgemukberkesan #ubatgemukmujarab #ubatnaikkanberat #ubatgemuksemingguberkesan
    #ubatgemukmurah #tambahberat #tambahkilo #jomgemuk #gemukdansihat #gemukisohsem #gemukdansihatbersamasis #sisbantu #sisguide #sisfollowup #onlineshopping #onlinebeauty #ubatgemukpalingberkesan

  •  2  0  30 January, 2020
  • Haluuu , siapa nak kurus seawal seminggu nak free COD area kl , pj & Alor Setar boleh whatsapp sis Ye... postage hari hari..
.
Chocofit akan sekat selera makan , burn fat and calories dgn cepat... siapa nak sisi guide cepat whatsapp sis.. .
.
#lemonfiternida #jomkurus #sisguide #freecod
  • Haluuu , siapa nak kurus seawal seminggu nak free COD area kl , pj & Alor Setar boleh whatsapp sis Ye... postage hari hari..
    .
    Chocofit akan sekat selera makan , burn fat and calories dgn cepat... siapa nak sisi guide cepat whatsapp sis.. .
    .
    #lemonfiternida #jomkurus #sisguide #freecod

  •  34  0  9 January, 2020
  • 阿嫲食譜Ah Ma Recipe 期間限定Pop up Store 打卡免費獲贈曲奇兩塊

立即follow埋👇
@jetsobear

賀年送禮來來去去都是差不多的牌子,今次不如試試新意思,小編推介近日逆市中創業登場的本土手工製作曲奇禮品店「阿嫲食譜Ah Ma Recipe」!品牌請到五星酒店餅廚共同研發懷舊又創新的本土口味,選用優質食材在地烘焙而成,帶出充滿香港七八十年代的集體回憶味道。

設計猶如一條光影「時光隧道」的期間限定店更登陸美麗華廣場,同時推出4款期間限定產品,分別為2款鹹香的限定口味曲奇,蝦蝦霸霸(櫻花蝦辣蝦醬曲奇)及撒野孩子(野生什菌曲奇),亦有首次推出的限定產品:阿嫲枕頭酥,招招積積(焦糖枕頭酥)和紅館開騷(紅桑子枕頭酥),拍照打卡就可以獲得期間限定曲奇兩塊,猜猜曲奇材料更有機會贏取免費美點。

阿嫲食譜Ah Ma Recipe 期間限定Pop up Store 日期:2020年1月2日至2月29日 營業時間: 早上12點至晚上11點 地址:九龍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期一樓(近辦公室電梯大堂)

去網站睇著數優惠詳情
jetsobear.com

圖片及資料來源: SiSGUIDE 
#jetsobear #著數熊 #著數 #香港著數 #香港優惠 #jetso #優惠 #免費 #hongkong #hkdaily #hkig #hkigdaily #hkigfood #instagood #foodblogger #hkfoodie #instafood #foodgram#SiSGUIDE #免費換領 #免費活動 #免費獲贈 #免費節目 #免費贈送 #免費贏取 #折扣優惠 #曲奇 #有獎遊戲 #期間限定
  • 阿嫲食譜Ah Ma Recipe 期間限定Pop up Store 打卡免費獲贈曲奇兩塊

    立即follow埋👇
    @jetsobear

    賀年送禮來來去去都是差不多的牌子,今次不如試試新意思,小編推介近日逆市中創業登場的本土手工製作曲奇禮品店「阿嫲食譜Ah Ma Recipe」!品牌請到五星酒店餅廚共同研發懷舊又創新的本土口味,選用優質食材在地烘焙而成,帶出充滿香港七八十年代的集體回憶味道。

    設計猶如一條光影「時光隧道」的期間限定店更登陸美麗華廣場,同時推出4款期間限定產品,分別為2款鹹香的限定口味曲奇,蝦蝦霸霸(櫻花蝦辣蝦醬曲奇)及撒野孩子(野生什菌曲奇),亦有首次推出的限定產品:阿嫲枕頭酥,招招積積(焦糖枕頭酥)和紅館開騷(紅桑子枕頭酥),拍照打卡就可以獲得期間限定曲奇兩塊,猜猜曲奇材料更有機會贏取免費美點。

    阿嫲食譜Ah Ma Recipe 期間限定Pop up Store 日期:2020年1月2日至2月29日 營業時間: 早上12點至晚上11點 地址:九龍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期一樓(近辦公室電梯大堂)

    去網站睇著數優惠詳情
    jetsobear.com

    圖片及資料來源: SiSGUIDE
    #jetsobear #著數熊 #著數 #香港著數 #香港優惠 #jetso #優惠 #免費 #hongkong #hkdaily #hkig #hkigdaily #hkigfood #instagood #foodblogger #hkfoodie #instafood #foodgram#SiSGUIDE #免費換領 #免費活動 #免費獲贈 #免費節目 #免費贈送 #免費贏取 #折扣優惠 #曲奇 #有獎遊戲 #期間限定

  •  9  0  8 January, 2020
  • Lush #CarrytheCup「走杯」咖啡站

立即follow埋👇
@jetsobear

據統計,香港人每日平均消耗約210萬個紙杯,每年更有超過7.6億個紙杯被棄置,難以妥善回收處理!Lush嵐舒就於1月7日至13日再次舉辦#CarrytheCup「走杯」咖啡站,只需自攜環保杯到Lush嵐舒中環擺花街店,便可免費享用一杯由細味公平所調製的純素咖啡或茶。店內更推出全球首個由 6 個回收的即棄紙杯製作的Lush rCUP環保杯,讓SiS將環保好習慣帶回家。

Lush#CarrytheCup「走杯」咖啡站 日期:2020 年 1 月 7 日至 13 日 時間:下午 12 時至 5 時 地點:中環擺花街 21 號 Soho Square 1 樓

#環保 #走杯 #咖啡 #Lush #CarrytheCup #純素咖啡 #公平貿易 #SiSGUIDE

去網站睇著數優惠詳情
jetsobear.com

圖片及資料來源: SiSGUIDE 
#jetsobear #著數熊 #著數 #香港著數 #香港優惠 #jetso #優惠 #免費 #hongkong #hkdaily #hkig #hkigdaily #hkigfood #instagood #foodblogger #hkfoodie #instafood #foodgram
  • Lush #CarrytheCup「走杯」咖啡站

    立即follow埋👇
    @jetsobear

    據統計,香港人每日平均消耗約210萬個紙杯,每年更有超過7.6億個紙杯被棄置,難以妥善回收處理!Lush嵐舒就於1月7日至13日再次舉辦 #CarrytheCup「走杯」咖啡站,只需自攜環保杯到Lush嵐舒中環擺花街店,便可免費享用一杯由細味公平所調製的純素咖啡或茶。店內更推出全球首個由 6 個回收的即棄紙杯製作的Lush rCUP環保杯,讓SiS將環保好習慣帶回家。

    Lush #CarrytheCup「走杯」咖啡站 日期:2020 年 1 月 7 日至 13 日 時間:下午 12 時至 5 時 地點:中環擺花街 21 號 Soho Square 1 樓

    #環保 #走杯 #咖啡 #Lush #CarrytheCup #純素咖啡 #公平貿易 #SiSGUIDE

    去網站睇著數優惠詳情
    jetsobear.com

    圖片及資料來源: SiSGUIDE
    #jetsobear #著數熊 #著數 #香港著數 #香港優惠 #jetso #優惠 #免費 #hongkong #hkdaily #hkig #hkigdaily #hkigfood #instagood #foodblogger #hkfoodie #instafood #foodgram

  •  12  1  5 January, 2020

Top #sisguide Posts

  • Selamat pagi 🕊

Betul ke bermodal kan rm80 boleh cantik ??
Yesssssss‼️
Yaya tak nak cantik sorang² 
tapi yaya nak ajak korang cantik sekali 😘😘 Makin seronok bila ramai customer yang repeat order vsl ,yang pernah turn off sekarang comeback 😍😍
Kita yang agent pun rasa lagi semangat nak berniaga 👏🏼
Alhamdulillah pada customers yang setia beli barang VSL dengan YAYA 😍😍 Nak skin cantik glowing boleh wssap yaya okehh 😘

http://www.wasap.my/60178407630/nakbelivsl
#Sispakai ✔️
#Sissjual ✔️
#Sisguide ✔️
  • Selamat pagi 🕊

    Betul ke bermodal kan rm80 boleh cantik ??
    Yesssssss‼️
    Yaya tak nak cantik sorang²
    tapi yaya nak ajak korang cantik sekali 😘😘 Makin seronok bila ramai customer yang repeat order vsl ,yang pernah turn off sekarang comeback 😍😍
    Kita yang agent pun rasa lagi semangat nak berniaga 👏🏼
    Alhamdulillah pada customers yang setia beli barang VSL dengan YAYA 😍😍 Nak skin cantik glowing boleh wssap yaya okehh 😘

    http://www.wasap.my/60178407630/nakbelivsl
    #Sispakai ✔️
    #Sissjual ✔️
    #Sisguide ✔️

  •  23  4  15 June, 2020
  • 喜愛bling bling又鍾意運動嘅你✨
千祈唔好錯過呢款喺全香港最大嘅lululemon尖沙咀海港城分店獨家發售嘅全球限量版SWAROVSKI Wunder Under水晶瑜伽褲✨ (零售價:HKD 6,588)!喺光線折射下,水晶會隨著身體每個律動散發光彩💫
海港城分店啱啱正式開幕,各位愛好運動嘅SiS襯住長假期不妨去揀幾件為夏天瘦身做定準備🌻

#lululemon #lululeonhk #sisguide #hkig #hkiger #hkgirl #hk #motivation #yoga #workout #ootd #swarovski #cute #kute #adorable #aww #swarovskihk
  • 喜愛bling bling又鍾意運動嘅你✨
    千祈唔好錯過呢款喺全香港最大嘅lululemon尖沙咀海港城分店獨家發售嘅全球限量版SWAROVSKI Wunder Under水晶瑜伽褲✨ (零售價:HKD 6,588)!喺光線折射下,水晶會隨著身體每個律動散發光彩💫
    海港城分店啱啱正式開幕,各位愛好運動嘅SiS襯住長假期不妨去揀幾件為夏天瘦身做定準備🌻

    #lululemon #lululeonhk #sisguide #hkig #hkiger #hkgirl #hk #motivation #yoga #workout #ootd #swarovski #cute #kute #adorable #aww #swarovskihk

  •  14  0  30 April, 2020
  • 社企星星堂係由一群自閉症孩子家長成立,最近聯同同美國品牌Tuxton聯手推出花茶連保溫杯組合套裝 ,每款由兩至三種花朵、植物、果實等材料配搭製成,包括:陳皮扁豆花茶(理氣袪濕)、金羅漢果雪梨桂花茶(養生潤肺)、蘋果花玫瑰桂花茶(疏肝美白)、乾薑檸檬玫瑰花茶(養顏排毒)、洛神花茉莉玫瑰花茶(排毒降脂)以及桂圓杞子玫瑰花茶(養血潤膚),等大家可以用呢個套裝隨時隨地享用花茶。

#星星堂 #AngelChild #Tuxton #hkig #SiSGUIDE #foodie #drink #health #healthy #green #fresh #refreshing #floral
  • 社企星星堂係由一群自閉症孩子家長成立,最近聯同同美國品牌Tuxton聯手推出花茶連保溫杯組合套裝 ,每款由兩至三種花朵、植物、果實等材料配搭製成,包括:陳皮扁豆花茶(理氣袪濕)、金羅漢果雪梨桂花茶(養生潤肺)、蘋果花玫瑰桂花茶(疏肝美白)、乾薑檸檬玫瑰花茶(養顏排毒)、洛神花茉莉玫瑰花茶(排毒降脂)以及桂圓杞子玫瑰花茶(養血潤膚),等大家可以用呢個套裝隨時隨地享用花茶。

    #星星堂 #AngelChild #Tuxton #hkig #SiSGUIDE #foodie #drink #health #healthy #green #fresh #refreshing #floral

  •  10  0  10 June, 2020
  • Wooloomooloo Steakhouse灣仔分店為慶祝開業十週年,特別推出於9月12日至30日期間供應的五道菜「Perfect Ten十週年誌慶晚餐」,每道菜均供應兩款選擇,包括最受歡迎的招牌燒烤菜式。餐廳更特別推出以氈酒為基底的雞尾酒,即日起至9月30日期間到Wooloomooloo Steakhouse(灣仔分店)享用晚餐還免費贈送以知名的南澳阿得萊德氈酒釀酒廠Applewood 的Sundowner 氈酒與Limoncello意大利檸檬烈酒作為基底的Wooloomooloo十週年紀念限定雞尾酒「Perfect Ten」。快mark定日期tag好友一齊去食喇!

Wooloomooloo Steakhouse(灣仔分店)
灣仔軒尼詩道256號The Hennessy 31樓及頂樓

#WooloomoolooSteakhouse #Wooloomooloo #PerfectTen十週年誌慶晚餐 #期間限定 #雞尾酒 #十週年紀念限定 #SiSGUIDE
  • Wooloomooloo Steakhouse灣仔分店為慶祝開業十週年,特別推出於9月12日至30日期間供應的五道菜「Perfect Ten十週年誌慶晚餐」,每道菜均供應兩款選擇,包括最受歡迎的招牌燒烤菜式。餐廳更特別推出以氈酒為基底的雞尾酒,即日起至9月30日期間到Wooloomooloo Steakhouse(灣仔分店)享用晚餐還免費贈送以知名的南澳阿得萊德氈酒釀酒廠Applewood 的Sundowner 氈酒與Limoncello意大利檸檬烈酒作為基底的Wooloomooloo十週年紀念限定雞尾酒「Perfect Ten」。快mark定日期tag好友一齊去食喇!

    Wooloomooloo Steakhouse(灣仔分店)
    灣仔軒尼詩道256號The Hennessy 31樓及頂樓

    #WooloomoolooSteakhouse #Wooloomooloo #PerfectTen十週年誌慶晚餐 #期間限定 #雞尾酒 #十週年紀念限定 #SiSGUIDE

  •  7  0  17 September, 2019