#singgahsekejap Instagram Photos & Videos

singgahsekejap - 83k posts

Hashtag Popularity

180.6
average comments
9.8k
average likes

Latest #singgahsekejap Posts

  • Duo yg paling meletop untuk kulit uols! 
_
✔️MEERACLE FACIAL SERUM
✔️MEERACLE FACIAL CLEANSER
—
Facial Serum: Mengandungi 21 bahan yg menarik untuk melembutkan kulit dan mencerahkan tona kulit wajah.
_

Facial Cleanser: Membersihkan sisa2 kotoran yg melekat pada kulit uols, dan pada masa yg sama akan buat kulit uols lembut dan lembap 😍😍
.
.
Jom dapatkan kulit yang sihat,cantik glowing!!
.
COD available area Ampang,Cheras, Kajang, Hulu Langat dan kawasan sekitarnya.

Pos Seluruh 🇲🇾🇲🇾

DM/ klik link wasap di bio @meeracle.skincare.official

#meeracle 
#muamalaysia
#singgahsekejap
#ubatjeragat #ubatjerawat 
#parutjerawat
#tipskecantikan
#bajuraya2020 
#terapiinstagram 
#like4likes
#sayajualskincare 
#serumhalal 
#serummalaysia 
#promosiraya
#malaysian
#kulitberminyak 
#kulitsensitif 
#jomkurus
#nakbebel 
#menusihat
#resepidiet 
#meeracleskincareofficial #dropshipwanted #meeraclecheras #meeraclekajang #meeraclehululangat #meeracleampang
  • Duo yg paling meletop untuk kulit uols!
    _
    ✔️MEERACLE FACIAL SERUM
    ✔️MEERACLE FACIAL CLEANSER

    Facial Serum: Mengandungi 21 bahan yg menarik untuk melembutkan kulit dan mencerahkan tona kulit wajah.
    _

    Facial Cleanser: Membersihkan sisa2 kotoran yg melekat pada kulit uols, dan pada masa yg sama akan buat kulit uols lembut dan lembap 😍😍
    .
    .
    Jom dapatkan kulit yang sihat,cantik glowing!!
    .
    COD available area Ampang,Cheras, Kajang, Hulu Langat dan kawasan sekitarnya.

    Pos Seluruh 🇲🇾🇲🇾

    DM/ klik link wasap di bio @meeracle.skincare.official

    #meeracle
    #muamalaysia
    #singgahsekejap
    #ubatjeragat #ubatjerawat
    #parutjerawat
    #tipskecantikan
    #bajuraya2020
    #terapiinstagram
    #like4likes
    #sayajualskincare
    #serumhalal
    #serummalaysia
    #promosiraya
    #malaysian
    #kulitberminyak
    #kulitsensitif
    #jomkurus
    #nakbebel
    #menusihat
    #resepidiet
    #meeracleskincareofficial #dropshipwanted #meeraclecheras #meeraclekajang #meeraclehululangat #meeracleampang

  •  3  0  1 hour ago
  • Normal.
.
Tag member.
.
10,000 Followers tercapai! ✨
.
Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
.
Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
.
Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
.
Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
.
.
.
.
#nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia  #paidreviewmalaysia #malaysiacover
  • Normal.
    .
    Tag member.
    .
    10,000 Followers tercapai! ✨
    .
    Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
    .
    Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
    .
    Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
    .
    Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
    .
    .
    .
    .
    #nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia #paidreviewmalaysia #malaysiacover

  •  1,266  25  2 hours ago
  • RAMAI DAH JATUH CINTA DENGAN ADVANCED SERUM
.
Sungguh #advancedserum nie antara serum yang terbaik yang liya pernah pakai. Dari first time try as customer, liya dah jatuh cinta lagi. Sebabnya :

🌟Texture - 100% waterbased, sangat-sangat light dan cepat meresap ke dalam kulit. Korang tak akan rasa melekit bila pakai, kulit rasa ringan je. 

🌟Ingredient - Dari extract tumbuh-tumbuhan yang sangat bagus untuk kulit. 

🌟Tiada kesan sampingan -  Walaupun korang stop pakai, don't worry skin korang tak akan breakout. Sebabnya Bougas Beauty tidak mengandungi paraben dan merkuri yang boleh menyebabkan kulit korang breakout balik. 

🌟NOT Certificate from KKM & Halal Jakim - First thing nak beli produk kena check dulu tahap keselamatan produk tersebut. Sebagai pengguna bijak, korang wajib check di laman web KKM dan Jakim. 
.
.
.
Serum nie molecule nya sangat kecil, jadinya dapat merawat masalah kulit secara dalam. So korang, jangan ragu-ragu lagi nak cuba #advancedserum. Ramai dah jatuh cinta sebab bantu mereka merawat skin mereka.
.
Apa lagi jom whatsapp liya 📲 0127024743 atau klik je link di bio. Liya akan bg FREE CONSULTATION kat korang 😉
.
#bougasbeauty #bougaslover #bougasbatupahat #kitajagakita #kitakenacantik #cantikberhijab #tashamansahar #amiraothman #wanihasrita #elfiraloy #neelofa #sitinurhaliza #sitizoners #noradanish #hieverything #tiktok #viral #serumviral #fakta #meletop #parodimeletop #motifviral #singgahsekejap #cikgu #astro #tv3 #batupahat #fatah #missfazura
  • RAMAI DAH JATUH CINTA DENGAN ADVANCED SERUM
    .
    Sungguh #advancedserum nie antara serum yang terbaik yang liya pernah pakai. Dari first time try as customer, liya dah jatuh cinta lagi. Sebabnya :

    🌟Texture - 100% waterbased, sangat-sangat light dan cepat meresap ke dalam kulit. Korang tak akan rasa melekit bila pakai, kulit rasa ringan je.

    🌟Ingredient - Dari extract tumbuh-tumbuhan yang sangat bagus untuk kulit.

    🌟Tiada kesan sampingan - Walaupun korang stop pakai, don't worry skin korang tak akan breakout. Sebabnya Bougas Beauty tidak mengandungi paraben dan merkuri yang boleh menyebabkan kulit korang breakout balik.

    🌟NOT Certificate from KKM & Halal Jakim - First thing nak beli produk kena check dulu tahap keselamatan produk tersebut. Sebagai pengguna bijak, korang wajib check di laman web KKM dan Jakim.
    .
    .
    .
    Serum nie molecule nya sangat kecil, jadinya dapat merawat masalah kulit secara dalam. So korang, jangan ragu-ragu lagi nak cuba #advancedserum. Ramai dah jatuh cinta sebab bantu mereka merawat skin mereka.
    .
    Apa lagi jom whatsapp liya 📲 0127024743 atau klik je link di bio. Liya akan bg FREE CONSULTATION kat korang 😉
    .
    #bougasbeauty #bougaslover #bougasbatupahat #kitajagakita #kitakenacantik #cantikberhijab #tashamansahar #amiraothman #wanihasrita #elfiraloy #neelofa #sitinurhaliza #sitizoners #noradanish #hieverything #tiktok #viral #serumviral #fakta #meletop #parodimeletop #motifviral #singgahsekejap #cikgu #astro #tv3 #batupahat #fatah #missfazura

  •  1  0  2 hours ago
  • Bertabahlah dapat member rajin cenni.
.
Tag member.
.
10,000 Followers tercapai! ✨
.
Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
.
Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
.
Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
.
Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
.
.
.
.
#nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia  #paidreviewmalaysia #malaysiacover
  • Bertabahlah dapat member rajin cenni.
    .
    Tag member.
    .
    10,000 Followers tercapai! ✨
    .
    Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
    .
    Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
    .
    Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
    .
    Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
    .
    .
    .
    .
    #nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia #paidreviewmalaysia #malaysiacover

  •  1,426  30  3 hours ago
  • Tutorial cara mendapatkan markah simpati.
.
Tag member.
.
10,000 Followers tercapai! ✨
.
Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
.
Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
.
Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
.
Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
.
.
.
.
#nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia  #paidreviewmalaysia #malaysiacover
  • Tutorial cara mendapatkan markah simpati.
    .
    Tag member.
    .
    10,000 Followers tercapai! ✨
    .
    Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
    .
    Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
    .
    Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
    .
    Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
    .
    .
    .
    .
    #nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia #paidreviewmalaysia #malaysiacover

  •  2,826  21  4 hours ago
  • Comel nya monyet ni..Nak bela satu lah kalau ada🥺😂
•
🎥credit: motchutcutebeaty •
•
•
Ringankan tangan,tekan butang follow 😜
•
Turn on notification📩
•
•
#tiktok #tiktokmalaysia #meletop #viral #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawakhambar #lawaktahapdewa #syoktube #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaking #lawakmalaysia #hiburan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #fakta #lawak #lawakkeder #lawakterkini #lawaking #singgahsekejap #iglelakivsperempuan #tolongkongsi #nakbebel #jiwakacau #nakkongsi #atokviral
  • Comel nya monyet ni..Nak bela satu lah kalau ada🥺😂

    🎥credit: motchutcutebeaty •


    Ringankan tangan,tekan butang follow 😜

    Turn on notification📩


    #tiktok #tiktokmalaysia #meletop #viral #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawakhambar #lawaktahapdewa #syoktube #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaking #lawakmalaysia #hiburan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #fakta #lawak #lawakkeder #lawakterkini #lawaking #singgahsekejap #iglelakivsperempuan #tolongkongsi #nakbebel #jiwakacau #nakkongsi #atokviral

  •  1,855  72  4 hours ago
  • Menang tidak terbang kalah tidak patah. 
. 
. 
. 
#singgahsekejap
  • Menang tidak terbang kalah tidak patah.
    .
    .
    .
    #singgahsekejap

  •  28  2  5 hours ago
  • Kalau camni lah boleh putus urat kentut.
.
Tag member.
.
10,000 Followers tercapai! ✨
.
Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
.
Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
.
Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
.
Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
.
.
.
.
#nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia  #paidreviewmalaysia #malaysiacover
  • Kalau camni lah boleh putus urat kentut.
    .
    Tag member.
    .
    10,000 Followers tercapai! ✨
    .
    Terima kasih kepada semua Followers, tanpa anda page ni takkan berjaya sampai ke tahap ni
    .
    Moga sokongan anda semua dibalas dengan kebaikan.
    .
    Sama-sama kita hustle untuk berjaya dan bahagiakan orang yang kita sayang.
    .
    Follow @pelajar_sendu 🐢 ...huhuhu.....
    .
    .
    .
    .
    #nakpesan #nakbebel #vscomalaysia #cakapbanyak #kiniviral #lawakhangit #mudahterhibur #nakfakta #katamutiara #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawaktahapdewa #kisahkita #apaapajer #singgahsekejap #pesanan #nakpickupline #jentikhati #mememalaysia #silamoveon #patahhati #instafemesmalaysia #jommoveon #kitabroken #malaysia #malaysiatrending #viralmalaysia #paidreviewmalaysia #malaysiacover

  •  853  40  5 hours ago

Top #singgahsekejap Posts