#sihat Instagram Photos & Videos

sihat - 936.6k posts

Hashtag Popularity

8.8
average comments
269.8
average likes

Latest #sihat Posts

  • Anda ingin menurunkan berat badan?
mempunyai masalah sembelit?
ingin menjaga kesihatan usus?
.
DietCleanz kan ada.......
.
kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols .. 
.
pentingnya DietCleanz 
.
-mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
-usus sihat membantu sistem pencernaan
-membantu penyerapan nutrisi dalam badan
-kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
.
hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss 
.
DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
.
http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
.
#kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz
  • Anda ingin menurunkan berat badan?
    mempunyai masalah sembelit?
    ingin menjaga kesihatan usus?
    .
    DietCleanz kan ada.......
    .
    kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols ..
    .
    pentingnya DietCleanz
    .
    -mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
    -usus sihat membantu sistem pencernaan
    -membantu penyerapan nutrisi dalam badan
    -kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
    .
    hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss
    .
    DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
    .
    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
    .
    #kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz

  •  0  0  9 minutes ago
  • Anda ingin menurunkan berat badan?
mempunyai masalah sembelit?
ingin menjaga kesihatan usus?
.
DietCleanz kan ada.......
.
kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols .. 
.
pentingnya DietCleanz 
.
-mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
-usus sihat membantu sistem pencernaan
-membantu penyerapan nutrisi dalam badan
-kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
.
hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss 
.
DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
.
http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
.
#kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz
  • Anda ingin menurunkan berat badan?
    mempunyai masalah sembelit?
    ingin menjaga kesihatan usus?
    .
    DietCleanz kan ada.......
    .
    kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols ..
    .
    pentingnya DietCleanz
    .
    -mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
    -usus sihat membantu sistem pencernaan
    -membantu penyerapan nutrisi dalam badan
    -kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
    .
    hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss
    .
    DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
    .
    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
    .
    #kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz

  •  0  0  9 minutes ago
  • Anda ingin menurunkan berat badan?
mempunyai masalah sembelit?
ingin menjaga kesihatan usus?
.
DietCleanz kan ada.......
.
kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols .. 
.
pentingnya DietCleanz 
.
-mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
-usus sihat membantu sistem pencernaan
-membantu penyerapan nutrisi dalam badan
-kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
.
hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss 
.
DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
.
http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
.
#kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz
  • Anda ingin menurunkan berat badan?
    mempunyai masalah sembelit?
    ingin menjaga kesihatan usus?
    .
    DietCleanz kan ada.......
    .
    kalau uolss tak DietCleanz dulu sebelum nak turunkan berat badan, uolss akan rasa lambat sikit nak turun berat badan sebab uols belum cuci lemak-lemak dalam badan uols ..
    .
    pentingnya DietCleanz
    .
    -mengandungi prebiotic,probiotik dan enzim percernaan semulajadi
    -usus sihat membantu sistem pencernaan
    -membantu penyerapan nutrisi dalam badan
    -kadar fiber dapat menurukan kadar kolesterol
    .
    hanya bancuh satu sachets setiap hari, jangan risau DMAGIA guide uols sampai kuruss
    .
    DMAGIA berikan yang terbaik untuk anda!!
    .
    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus
    .
    #kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz

  •  0  0  9 minutes ago
  • KENAPA SAYA CONSUME DIETMEALZ TAPI TAK MEMBUANG ?"
.
.
Ada juga sesetengah customer yang tanya soalan ni .. and jawapannya, DietMealz ni tak buatkan uols membuang ,  Bahan-bahan yang digunakan dalam DietMealz sangat membantu anda untuk Kurus, DietMealz  ni just bantu memberi uols tenaga, mempercepatkan turun berat badan uols & kawal selera makan uols . 
.
. Kalau uols nak yang berak-berak of course laa kena consume DietCleanz 😘😘
.
.
So uols yang ada masalah susah nak membuang, boleh laa uols consume DietCleanz pada waktu malam & DietMealz pada waktu pagi okay 😘
.
DMAGIZ berikan yang terbaik untuk anda!!
.
http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

.http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

#kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz
  • KENAPA SAYA CONSUME DIETMEALZ TAPI TAK MEMBUANG ?"
    .
    .
    Ada juga sesetengah customer yang tanya soalan ni .. and jawapannya, DietMealz ni tak buatkan uols membuang , Bahan-bahan yang digunakan dalam DietMealz sangat membantu anda untuk Kurus, DietMealz ni just bantu memberi uols tenaga, mempercepatkan turun berat badan uols & kawal selera makan uols .
    .
    . Kalau uols nak yang berak-berak of course laa kena consume DietCleanz 😘😘
    .
    .
    So uols yang ada masalah susah nak membuang, boleh laa uols consume DietCleanz pada waktu malam & DietMealz pada waktu pagi okay 😘
    .
    DMAGIZ berikan yang terbaik untuk anda!!
    .
    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    .http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    #kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz

  •  0  0  11 minutes ago
  • KENAPA SAYA CONSUME DIETMEALZ TAPI TAK MEMBUANG ?"
.
.
Ada juga sesetengah customer yang tanya soalan ni .. and jawapannya, DietMealz ni tak buatkan uols membuang ,  Bahan-bahan yang digunakan dalam DietMealz sangat membantu anda untuk Kurus, DietMealz  ni just bantu memberi uols tenaga, mempercepatkan turun berat badan uols & kawal selera makan uols . 
.
. Kalau uols nak yang berak-berak of course laa kena consume DietCleanz 😘😘
.
.
So uols yang ada masalah susah nak membuang, boleh laa uols consume DietCleanz pada waktu malam & DietMealz pada waktu pagi okay 😘
.
DMAGIZ berikan yang terbaik untuk anda!!
.
http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

.http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

#kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz
  • KENAPA SAYA CONSUME DIETMEALZ TAPI TAK MEMBUANG ?"
    .
    .
    Ada juga sesetengah customer yang tanya soalan ni .. and jawapannya, DietMealz ni tak buatkan uols membuang , Bahan-bahan yang digunakan dalam DietMealz sangat membantu anda untuk Kurus, DietMealz ni just bantu memberi uols tenaga, mempercepatkan turun berat badan uols & kawal selera makan uols .
    .
    . Kalau uols nak yang berak-berak of course laa kena consume DietCleanz 😘😘
    .
    .
    So uols yang ada masalah susah nak membuang, boleh laa uols consume DietCleanz pada waktu malam & DietMealz pada waktu pagi okay 😘
    .
    DMAGIZ berikan yang terbaik untuk anda!!
    .
    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    .http://Wasap.my/601111934501/Nak+Kurus

    #kurus #jomkurus #sihat #dmagiadietmealz #zulinaziz #kurusbersamazulinaziz

  •  0  0  11 minutes ago
  • OsteMatrix
.
Sihat & Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
.
Harini Nani nak share tentang OsteMatrix pulak...🤗
.
OsteMatrix ni perlu untuk cukupkan keperluan Calcium harian kita tau...
.
Nani dah consume OsteMatrix ni.. tiap kali sebelum tdo mesti amek ni dlu..
.
Even banyak keje terpakse tido lambat tpi bangun cergas sebab dapat tido yang nyenyak😘😘😘
.
Best sangat sangat.
.
Lepas tu sangat bagus untuk orang yang selalu sembelitlt, susah nak membuang amek mase lame dalam toilet untuk melabur😩😩 
.
Sebab consume OsteMatrix ni kite pagi2 automatic akan pergi toilet hehe membuang bahan kotor dari badan.. tapi bukan macam sakit perut yang tak best tu tau dia macam normal la nk membuang g buang then abis dah boleh makan balik hehe
.
Best sangat lagi lagi untuk orang yang ade buasir minor or major. Digalakkan sangat untuk memudahkan pembuangan...
.
OsteMatrix pon bagus untuk kita menjaga gusi, tulang, gigi semua yang memerlukan kalsium...
.
Best kan?? 🥰🥰🥰
.
Jom order jom try OsteMatrix 😘
.
📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
or
📥Dm @janani_shaklee.distributor
.
🚗Cod area Puchong dan berdekatan 
Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..
.
#kitejagekite 
#nutrisi 
#esp 
#shakleemalaysia 
#shaklee 
#makanantambahan 
#additionalfood 
#love 
#goodfood 
#makan 
#sihat 
#kurus
#makan
#active
#kekalsihat 
#protein
#mengeyangkan
#milkbooster
#hamil
#pregnant
  • OsteMatrix
    .
    Sihat & Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
    .
    Harini Nani nak share tentang OsteMatrix pulak...🤗
    .
    OsteMatrix ni perlu untuk cukupkan keperluan Calcium harian kita tau...
    .
    Nani dah consume OsteMatrix ni.. tiap kali sebelum tdo mesti amek ni dlu..
    .
    Even banyak keje terpakse tido lambat tpi bangun cergas sebab dapat tido yang nyenyak😘😘😘
    .
    Best sangat sangat.
    .
    Lepas tu sangat bagus untuk orang yang selalu sembelitlt, susah nak membuang amek mase lame dalam toilet untuk melabur😩😩
    .
    Sebab consume OsteMatrix ni kite pagi2 automatic akan pergi toilet hehe membuang bahan kotor dari badan.. tapi bukan macam sakit perut yang tak best tu tau dia macam normal la nk membuang g buang then abis dah boleh makan balik hehe
    .
    Best sangat lagi lagi untuk orang yang ade buasir minor or major. Digalakkan sangat untuk memudahkan pembuangan...
    .
    OsteMatrix pon bagus untuk kita menjaga gusi, tulang, gigi semua yang memerlukan kalsium...
    .
    Best kan?? 🥰🥰🥰
    .
    Jom order jom try OsteMatrix 😘
    .
    📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
    or
    📥Dm @janani_shaklee.distributor
    .
    🚗Cod area Puchong dan berdekatan
    Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
    🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..
    .
    #kitejagekite
    #nutrisi
    #esp
    #shakleemalaysia
    #shaklee
    #makanantambahan
    #additionalfood
    #love
    #goodfood
    #makan
    #sihat
    #kurus
    #makan
    #active
    #kekalsihat
    #protein
    #mengeyangkan
    #milkbooster
    #hamil
    #pregnant

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kulit muke breakout teruk sbb kes produk skincare sebelum ni banyak bahan kimia. Nak rawat dan dptkn kulit sihat serta moist tanpa bahan2 terlarang?

Ada...kita boleh syorkan...produk sugar gold mmg tepat untuk anda...sbb produk sugar gold dr bahan2 organic,lab tested dan kkm approved tau...so no worry...

Tapi....tapi.....korg kne ambik set com.bo la...baru nampak hasil dia....dan kne konsisten dan ambik masa sedikit la nk rawat kulit korg yg dah tercemar dgn bahan2 kimia sblum nie...xdptla baru pakai hr ni esok terus glowing yea dak...

Berminat nak rawat muka jd sihat? Meh piyem tepi....kite bisik2 pakej com.bo yg sesuai...

www.wasap.my/60146475234/sugargold

#sugargoldmalaysia #sugargoldseremban #seremban
#codseremban  #arganoil #oilserummalaysia #setkombomurah #rawat #kulitrosak #rawatkulit #sihat #glowingskinnaturally #lelakimaskulin #wanita #malaysian #share #loves #likes #routineskincare
  • Kulit muke breakout teruk sbb kes produk skincare sebelum ni banyak bahan kimia. Nak rawat dan dptkn kulit sihat serta moist tanpa bahan2 terlarang?

    Ada...kita boleh syorkan...produk sugar gold mmg tepat untuk anda...sbb produk sugar gold dr bahan2 organic,lab tested dan kkm approved tau...so no worry...

    Tapi....tapi.....korg kne ambik set com.bo la...baru nampak hasil dia....dan kne konsisten dan ambik masa sedikit la nk rawat kulit korg yg dah tercemar dgn bahan2 kimia sblum nie...xdptla baru pakai hr ni esok terus glowing yea dak...

    Berminat nak rawat muka jd sihat? Meh piyem tepi....kite bisik2 pakej com.bo yg sesuai...

    www.wasap.my/60146475234/sugargold

    #sugargoldmalaysia #sugargoldseremban #seremban
    #codseremban #arganoil #oilserummalaysia #setkombomurah #rawat #kulitrosak #rawatkulit #sihat #glowingskinnaturally #lelakimaskulin #wanita #malaysian #share #loves #likes #routineskincare

  •  2  0  16 minutes ago
  • #Repost @myfiberhq
• • • • • •
AKU KENA BERAK BERDARAH! RASA NAK PENGSAN!⠀
⠀
Ramai rupanya yang susah nak membuang. Satu hari kadang- kadang tak berak langsung! Ada yang melarat sampai berhari-hari. Berminggu- minggu tak berak pun ada. Aduhai, lamanya! Macam mana lah boleh bertahan.⠀
⠀
Tahu tak jika dah lama biarkan masalah sembelit, ia boleh melarat kepada masalah yang serius! Bila tak membuang air besar, najis akan terlonggok dan mengeras. Itu yang rasa keras bahagian abdomen sampai ke pinggang. Sesekali jerawat muncul di badan dan muka. Perut terasa sebu dan tak selesa serta rasa tak normal!!!😱😱😱⠀
⠀
Bila dibiarkan lama-lama, najis tadi akan menjadi keras, berketul besar dan semakin susah nak dikeluarkan. Itu yang terpaksa meneran berjam-jam dalam tandas , kadang-kadang sampai kena korek guna jari sebab tak keluar!⠀
⠀
Apakah ubat kepada berak berdarah? Kena pastikan tiada sembelit dan najis tak boleh keras.⠀
⠀
Di sinilah MyFiber by Entrusol dapat membantu. Dengan tambahan serat larut air dan tidak larut airnya akan melawaskan dan melancarkan proses pergerakan najis dan membantu dikeluarkan dengan mudah. Serat merupakan penyelesaian terbaik bagi masalah sembelit.⠀
⠀
Ditambah dengan minum air yang banyak, sudah pastu tidak akan ada lagi masalah susah nak membuang perut pun rasa kempis dan selesa saja.⠀
⠀
Jika anda ada apa- apa pertanyaan berkaitan MyFiber by Entrusol jangan segan- segan, bolehlah hubungi kami.⠀
⠀
Boleh klik link di bio untuk promosi MyFiber kami ⬆⬆⠀
⠀
https://wa.me/60129816191⠀
⠀
⠀
⠀
www.myfiberworld.com⠀
⠀
⠀
#myfiber⠀
#detoxdrink⠀
#minumandetox⠀
#fiber⠀
#sayur⠀
#spirulina⠀
#kuruyangsihat⠀
#sihat⠀
#nakkurus⠀
#senangberak⠀
#myfiberhq⠀
#sembelit⠀
#sakitperut⠀
#memulas⠀
#detoks⠀
#kurus⠀
#slim⠀
#cantik⠀
#sihat⠀
#gastrik⠀
#buasir
  • #Repost @myfiberhq
    • • • • • •
    AKU KENA BERAK BERDARAH! RASA NAK PENGSAN!⠀

    Ramai rupanya yang susah nak membuang. Satu hari kadang- kadang tak berak langsung! Ada yang melarat sampai berhari-hari. Berminggu- minggu tak berak pun ada. Aduhai, lamanya! Macam mana lah boleh bertahan.⠀

    Tahu tak jika dah lama biarkan masalah sembelit, ia boleh melarat kepada masalah yang serius! Bila tak membuang air besar, najis akan terlonggok dan mengeras. Itu yang rasa keras bahagian abdomen sampai ke pinggang. Sesekali jerawat muncul di badan dan muka. Perut terasa sebu dan tak selesa serta rasa tak normal!!!😱😱😱⠀

    Bila dibiarkan lama-lama, najis tadi akan menjadi keras, berketul besar dan semakin susah nak dikeluarkan. Itu yang terpaksa meneran berjam-jam dalam tandas , kadang-kadang sampai kena korek guna jari sebab tak keluar!⠀

    Apakah ubat kepada berak berdarah? Kena pastikan tiada sembelit dan najis tak boleh keras.⠀

    Di sinilah MyFiber by Entrusol dapat membantu. Dengan tambahan serat larut air dan tidak larut airnya akan melawaskan dan melancarkan proses pergerakan najis dan membantu dikeluarkan dengan mudah. Serat merupakan penyelesaian terbaik bagi masalah sembelit.⠀

    Ditambah dengan minum air yang banyak, sudah pastu tidak akan ada lagi masalah susah nak membuang perut pun rasa kempis dan selesa saja.⠀

    Jika anda ada apa- apa pertanyaan berkaitan MyFiber by Entrusol jangan segan- segan, bolehlah hubungi kami.⠀

    Boleh klik link di bio untuk promosi MyFiber kami ⬆⬆⠀

    https://wa.me/60129816191⠀



    www.myfiberworld.com⠀


    #myfiber
    #detoxdrink
    #minumandetox
    #fiber
    #sayur
    #spirulina
    #kuruyangsihat
    #sihat
    #nakkurus
    #senangberak⠀
    #myfiberhq⠀
    #sembelit⠀
    #sakitperut⠀
    #memulas⠀
    #detoks⠀
    #kurus⠀
    #slim⠀
    #cantik⠀
    #sihat⠀
    #gastrik⠀
    #buasir

  •  0  0  23 minutes ago
  • #Repost @entrusolhq
• • • • • •
APA??? STOK ENTRUSOL OATS DAH HABIS??
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wah dahsyat betul sejak dua menjak ni stok Entrusol Oat berdesupppp orang order!

Alhamdulillah dah ramai mula suka dengan oat walaupun sebelum ni kembang tekaklah, tak sedaplah, lecehlah... dah tak ada dah alasan-alasan camtu sejak berjumpa dengan Entrusol Oat!!!

Dengar-dengar.......Entrusol Oat bakal berwajah baru!!!!

Anda akan mula dapat packaging Entrusol Oat mulai minggu hadapan!!

Nantikan design yang catchy, berwarna warni , memang sesuai dengan tagline kita

'Simplt funtaste...tikk!!!"

SATU-SATUNYA OAT YANG MENCERIAKAN!!"

Lepas minum, terus tersenyum tau! Punyalah ceria lepas minum Entrusol Oat!!

Stok tak banyak ok! Cepat BOOK Entrusol Oat berwajah baru !!

Klink link di bio cepat-cepat!!

Oat tak sama lagi macam sebelum ini dengan Entrusol Oat dengan campuran kurma dan madu!!!

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#oat
#sihat
#ceria
#sedap
#kenyang
#sarapan
#best
#kurma
#madu
#healthy
  • #Repost @entrusolhq
    • • • • • •
    APA??? STOK ENTRUSOL OATS DAH HABIS??
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Wah dahsyat betul sejak dua menjak ni stok Entrusol Oat berdesupppp orang order!

    Alhamdulillah dah ramai mula suka dengan oat walaupun sebelum ni kembang tekaklah, tak sedaplah, lecehlah... dah tak ada dah alasan-alasan camtu sejak berjumpa dengan Entrusol Oat!!!

    Dengar-dengar.......Entrusol Oat bakal berwajah baru!!!!

    Anda akan mula dapat packaging Entrusol Oat mulai minggu hadapan!!

    Nantikan design yang catchy, berwarna warni , memang sesuai dengan tagline kita

    'Simplt funtaste...tikk!!!"

    SATU-SATUNYA OAT YANG MENCERIAKAN!!"

    Lepas minum, terus tersenyum tau! Punyalah ceria lepas minum Entrusol Oat!!

    Stok tak banyak ok! Cepat BOOK Entrusol Oat berwajah baru !!

    Klink link di bio cepat-cepat!!

    Oat tak sama lagi macam sebelum ini dengan Entrusol Oat dengan campuran kurma dan madu!!!

    🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #oat
    #sihat
    #ceria
    #sedap
    #kenyang
    #sarapan
    #best
    #kurma
    #madu
    #healthy

  •  2  0  25 minutes ago
  • Jangan complicated kan perkara yang boleh kita buat mudah dan senang.. Jangan fikir banyak..buat sahaja...
.

Contoh :-

Asyik fikir itu ini itu ini sampai dah nak masuk tahun depan 2021... masih lagi tang tu juga badan.. nak diet diet..mula nye tak..bergeraknya tak 🤦🏼‍♀️. Ini tak boleh itu tak boleh.. Bila nye yang boleh ni 🤨???
.
.
Belum cuba belum tahu..dah cuba dan dapat rasa perubahan diri tu yg semakin kurus, sihat, cergas, reshape gitu 🤩, haa mesti akan bercakap sorang, Kenapa lah tak mula dari awal lagi..
.
Tak yah fikir lagi, jom bertindak sekarang ‼️‼️Bagi anda yang tidak kesempatan mengikuti Intake Julai 59A Kurus Diet Online Coaching, DON'T WORRY.. ada Intake 59B pada pertengahan bulan Julai ini masih boleh join.. hanya 2 minggu sahaja.
.
.
Klik link IG BIO di profile CA or WhatsApp di 👇

@naini_nasir +60193452365
@naini_nasir +60193452365
@naini_nasir +60193452365
@naini_nasir +60193452365

Turn 🔛 NOTIFICATION anda, agar tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari saya.

Coach Aini +60193452365
Lost 14kg  Age 38
.

#naininasir #turunberatbadan #kampungpeople #gemuk #kurusdaripejabat #staysafe #stayathome #stayhealthy #senamandirumah #resepisihat #sihat #defisitkalori #dietmalaysia #diet #lemak #astro #jjcmtv3 #grabfood #foodpanda #cantik #viralvideo
  • Jangan complicated kan perkara yang boleh kita buat mudah dan senang.. Jangan fikir banyak..buat sahaja...
    .

    Contoh :-

    Asyik fikir itu ini itu ini sampai dah nak masuk tahun depan 2021... masih lagi tang tu juga badan.. nak diet diet..mula nye tak..bergeraknya tak 🤦🏼‍♀️. Ini tak boleh itu tak boleh.. Bila nye yang boleh ni 🤨???
    .
    .
    Belum cuba belum tahu..dah cuba dan dapat rasa perubahan diri tu yg semakin kurus, sihat, cergas, reshape gitu 🤩, haa mesti akan bercakap sorang, Kenapa lah tak mula dari awal lagi..
    .
    Tak yah fikir lagi, jom bertindak sekarang ‼️‼️Bagi anda yang tidak kesempatan mengikuti Intake Julai 59A Kurus Diet Online Coaching, DON'T WORRY.. ada Intake 59B pada pertengahan bulan Julai ini masih boleh join.. hanya 2 minggu sahaja.
    .
    .
    Klik link IG BIO di profile CA or WhatsApp di 👇

    @naini_nasir +60193452365
    @naini_nasir +60193452365
    @naini_nasir +60193452365
    @naini_nasir +60193452365

    Turn 🔛 NOTIFICATION anda, agar tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari saya.

    Coach Aini +60193452365
    Lost 14kg Age 38
    .

    #naininasir #turunberatbadan #kampungpeople #gemuk #kurusdaripejabat #staysafe #stayathome #stayhealthy #senamandirumah #resepisihat #sihat #defisitkalori #dietmalaysia #diet #lemak #astro #jjcmtv3 #grabfood #foodpanda #cantik #viralvideo

  •  10  0  36 minutes ago
  • BAHANA PIL LIANG LAHAT
.
Ada orang sanggup buat apa saja untuk kurus. Buat macam-macam cara untuk kurus. Janji jadi kurus tanpa ambil peduli tentang kesihatan
.
Kita bukan saja nak kurus. Tapi nak kurus dan sihat. Nak gaya hidup yang sihat
.
Tiada jalan singkat untuk kurus dan sihat. Nak kurus perlu usaha ke arah itu. Ubah cara pemakanan dan mulakan exercise
.
Jangan ambil pil kurus hanya kerana nak cepat kurus. Atau sebab pil kurus murah dari join program... OMG!
.
Singkat pemikiran orang yang macam. Just bear in mind... pil kurus = pil liang lahat... 😱😱😱
.
Nak kurus? Pilih la program yang betul dan group support yang positif. Dan yang penting carilah mentor untuk guide. InsyaAllah journey kurus pasti menjadi mudah
.

Mudahnya Kurus dari Rumah Jer!

Coach Suhaila 
Online Weight Loss Coach
+60192244093 
#StayFitTeam #CabaranKurusOnline
.
#kurus #ubatkurus #vision2020 #dietsihat #sihat
  • BAHANA PIL LIANG LAHAT
    .
    Ada orang sanggup buat apa saja untuk kurus. Buat macam-macam cara untuk kurus. Janji jadi kurus tanpa ambil peduli tentang kesihatan
    .
    Kita bukan saja nak kurus. Tapi nak kurus dan sihat. Nak gaya hidup yang sihat
    .
    Tiada jalan singkat untuk kurus dan sihat. Nak kurus perlu usaha ke arah itu. Ubah cara pemakanan dan mulakan exercise
    .
    Jangan ambil pil kurus hanya kerana nak cepat kurus. Atau sebab pil kurus murah dari join program... OMG!
    .
    Singkat pemikiran orang yang macam. Just bear in mind... pil kurus = pil liang lahat... 😱😱😱
    .
    Nak kurus? Pilih la program yang betul dan group support yang positif. Dan yang penting carilah mentor untuk guide. InsyaAllah journey kurus pasti menjadi mudah
    .

    Mudahnya Kurus dari Rumah Jer!

    Coach Suhaila
    Online Weight Loss Coach
    +60192244093
    #StayFitTeam #CabaranKurusOnline
    .
    #kurus #ubatkurus #vision2020 #dietsihat #sihat

  •  2  0  36 minutes ago
  • 5 Tips Macam mana nk maintain berat badan ✨
.
1)Makan kerap
Makan 5-6x sehari tapi dalam portion yang betul. 
.
2) Jangan Malas berpeluh
Bersenam atleast 3 kali seminggu. Jaga pemakanan + bersenam mmg cpt proses penurunan berat bdan.
.
3) Tidur yang cukup
Tidur sekurang-kurangnya 8jam sehari dan tidur awal pada waktu malam utk elakkan saka craving pada waktu malam 😃
.
4) Kawal jumlah sodium 
Kurangkan pengambilan garam dalam masakan. Masak sendiri lebih baik 👍🏻
.
5)Elak Minum Manis
Kurangkan manis dlm makanan dan minuman tambahkan manis dalam senyuman 😊
.
Tag kawan korang yg ada azam kurus 2020❤️ 
MULA SEBELUM TERLAMBAT‼️

Dah PUAS Raya,dah lama mencuba untuk kurus TAPI gagal kan?
.
.
Follow @utehaiman untuk dapat FREE tips kurus!!
.
#fatloss #coachturunberat #lossweightchallenge #teamabamkacak #fatlosschallenge #seluarmurah #bajubesar #tipskurus #seluarbesar #tv3 #sihat #tipskurus #fit #exercise #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #fatburner #turunberatbadan #senamanyangbetul #kempiskanperut #gym #fitness #tipdiet #caramakan #carakurus #rahsiakurus #carafit #kurus
  • 5 Tips Macam mana nk maintain berat badan ✨
    .
    1)Makan kerap
    Makan 5-6x sehari tapi dalam portion yang betul.
    .
    2) Jangan Malas berpeluh
    Bersenam atleast 3 kali seminggu. Jaga pemakanan + bersenam mmg cpt proses penurunan berat bdan.
    .
    3) Tidur yang cukup
    Tidur sekurang-kurangnya 8jam sehari dan tidur awal pada waktu malam utk elakkan saka craving pada waktu malam 😃
    .
    4) Kawal jumlah sodium
    Kurangkan pengambilan garam dalam masakan. Masak sendiri lebih baik 👍🏻
    .
    5)Elak Minum Manis
    Kurangkan manis dlm makanan dan minuman tambahkan manis dalam senyuman 😊
    .
    Tag kawan korang yg ada azam kurus 2020❤️
    MULA SEBELUM TERLAMBAT‼️

    Dah PUAS Raya,dah lama mencuba untuk kurus TAPI gagal kan?
    .
    .
    Follow @utehaiman untuk dapat FREE tips kurus!!
    .
    #fatloss #coachturunberat #lossweightchallenge #teamabamkacak #fatlosschallenge #seluarmurah #bajubesar #tipskurus #seluarbesar #tv3 #sihat #tipskurus #fit #exercise #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #fatburner #turunberatbadan #senamanyangbetul #kempiskanperut #gym #fitness #tipdiet #caramakan #carakurus #rahsiakurus #carafit #kurus

  •  16  0  45 minutes ago
  • Assalamua'laikum 🤗 OFFER HALF PRICE IS COMING 😍

Orang kata “SHARING IS CARING”, setuju tak?

What are you waiting for? Let's share with your friend, your spouse, your daughter, your son and your beloved family 😍 #sharingiscaring #caringisloving
.
.
💘 FALL IN LOVE WITH #GotmekSusuKambing Paling Sedap...Umppphhhh Yummmyyyyyy!
.
.

Nak beli? 🤔
Boleh tekan link di atas 👆🏼
.
.
HARGA MURAH2x SAJA BRO/SIS😎
.
.
.
Jom sebarkan khasiat luar biasa halal & toyyiba! 😁😉
.
.
Ada 3 perasa iaitu Asli 🐐 Strawberi 🍓 dan Coklat 🍫
_
✅ Dengan hanya RM30 boleh dapat sekotak + 2 Sachets any flavour. Harga PROMO sahaja. 😍 💵 RM65 (HARGA ASAL) sekotak (500 gram) 
Masih ragu2? 
Mau cuba rasa dulu? 👀
Gotmek juga dijual dalam bentuk sachet 😍
✅ 21G 💵  1 sachet : RM3.50 ( Original 🐐  Coklat 🍫  Strawberry 🍓) Ayuh dapatkan sekarang 😋😋
#onceyougotmekyouwontgetback
.
.
#onceyougotmekyouwontgetback
.
.
#GotmekLovers 
#saratokian
#saratokrunner
#gotmeksarawak
#gotmeksibu
#gotmeksaratok
#gotmeksusukambing 
#viral 
#familygotmek
#sihat
#halalfood 
#halaltoyyiban 
#susukambing
#sibusarawak 
#saratokbarber
#susustrawberry #susukambingsedap
  • Assalamua'laikum 🤗 OFFER HALF PRICE IS COMING 😍

    Orang kata “SHARING IS CARING”, setuju tak?

    What are you waiting for? Let's share with your friend, your spouse, your daughter, your son and your beloved family 😍 #sharingiscaring #caringisloving
    .
    .
    💘 FALL IN LOVE WITH #GotmekSusuKambing Paling Sedap...Umppphhhh Yummmyyyyyy!
    .
    .

    Nak beli? 🤔
    Boleh tekan link di atas 👆🏼
    .
    .
    HARGA MURAH2x SAJA BRO/SIS😎
    .
    .
    .
    Jom sebarkan khasiat luar biasa halal & toyyiba! 😁😉
    .
    .
    Ada 3 perasa iaitu Asli 🐐 Strawberi 🍓 dan Coklat 🍫
    _
    ✅ Dengan hanya RM30 boleh dapat sekotak + 2 Sachets any flavour. Harga PROMO sahaja. 😍 💵 RM65 (HARGA ASAL) sekotak (500 gram)
    Masih ragu2?
    Mau cuba rasa dulu? 👀
    Gotmek juga dijual dalam bentuk sachet 😍
    ✅ 21G 💵 1 sachet : RM3.50 ( Original 🐐 Coklat 🍫 Strawberry 🍓) Ayuh dapatkan sekarang 😋😋
    #onceyougotmekyouwontgetback
    .
    .
    #onceyougotmekyouwontgetback
    .
    .
    #GotmekLovers
    #saratokian
    #saratokrunner
    #gotmeksarawak
    #gotmeksibu
    #gotmeksaratok
    #gotmeksusukambing
    #viral
    #familygotmek
    #sihat
    #halalfood
    #halaltoyyiban
    #susukambing
    #sibusarawak
    #saratokbarber
    #susustrawberry #susukambingsedap

  •  1  0  45 minutes ago
  • Ostematrix
.
Sihat dan Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
.
Hi korang... kali ni pulak nak bagi tahu tentang Ostematrix.🤗🤗🤗
.
Ape ada dalam 1 Caplet Ostematrix ni??🤔🤔🤔
.
🌺250mg Kalsium
🌺100mg Magnesium
🌺100mg IU Vitamin D
🌺0.75mg Boron
🌺0.05mg Manganese 
🌺0.05mg kopper
🌺0.38mg zink
.
Badan kita memerlukan sekurang kurangnya
.
🌸1000mg Kalsium
🌸400mg Magnesium
🌸400 IU Vitamin D
Boron
🌸Manganese, kopper dan zink
.
Kesimpulannya, Ostematrix boleh menyukupi kandungan nutrisi yang diperlukan dalam makanan harian kita.🥰🥰👏🏻👏🏻👏🏻
.
📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
or
📥Dm @janani_shaklee.distributor
.
🚗Cod area Puchong dan berdekatan 
Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..

#kitejagekite 
#nutrisi 
#esp 
#shakleemalaysia 
#shaklee 
#makanantambahan 
#additionalfood 
#love 
#goodfood 
#makan 
#sihat 
#kurus
#makan
#active
#kekalsihat 
#protein
#mengeyangkan
#milkbooster
#hamil
#pregnant
  • Ostematrix
    .
    Sihat dan Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
    .
    Hi korang... kali ni pulak nak bagi tahu tentang Ostematrix.🤗🤗🤗
    .
    Ape ada dalam 1 Caplet Ostematrix ni??🤔🤔🤔
    .
    🌺250mg Kalsium
    🌺100mg Magnesium
    🌺100mg IU Vitamin D
    🌺0.75mg Boron
    🌺0.05mg Manganese
    🌺0.05mg kopper
    🌺0.38mg zink
    .
    Badan kita memerlukan sekurang kurangnya
    .
    🌸1000mg Kalsium
    🌸400mg Magnesium
    🌸400 IU Vitamin D
    Boron
    🌸Manganese, kopper dan zink
    .
    Kesimpulannya, Ostematrix boleh menyukupi kandungan nutrisi yang diperlukan dalam makanan harian kita.🥰🥰👏🏻👏🏻👏🏻
    .
    📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
    or
    📥Dm @janani_shaklee.distributor
    .
    🚗Cod area Puchong dan berdekatan
    Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
    🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..

    #kitejagekite
    #nutrisi
    #esp
    #shakleemalaysia
    #shaklee
    #makanantambahan
    #additionalfood
    #love
    #goodfood
    #makan
    #sihat
    #kurus
    #makan
    #active
    #kekalsihat
    #protein
    #mengeyangkan
    #milkbooster
    #hamil
    #pregnant

  •  0  0  49 minutes ago
  • Salur Darah sihat dengan Arctic Sea! 

ONLY NATURAL & PURE

SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA😊💐
•
✅ KKM approved
✅ IASC
✅ KOSHER
✅ IFANCA
💯 HALAL
🌍 WorldWide
•
📥 for more details, click link kat bio
•
#foreverlivingbynikie #foreverliving  #detox #foreverlivingkl #supplements #vitamins #articsea #fishoil #oliveoil #omega3 #omega9 #lowcholestrol #absorbentc #vitaminc #kolestrolrendah #bloodcirculation #cantik #halal #luluskkm #healthandbeauty #benefits #aloevera #aloeveragel #healthproduct #tiktok #sihat #malaysia #covid19 #thankyoufrontliners #frontliners
  • Salur Darah sihat dengan Arctic Sea!

    ONLY NATURAL & PURE

    SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA😊💐

    ✅ KKM approved
    ✅ IASC
    ✅ KOSHER
    ✅ IFANCA
    💯 HALAL
    🌍 WorldWide

    📥 for more details, click link kat bio

    #foreverlivingbynikie #foreverliving #detox #foreverlivingkl #supplements #vitamins #articsea #fishoil #oliveoil #omega3 #omega9 #lowcholestrol #absorbentc #vitaminc #kolestrolrendah #bloodcirculation #cantik #halal #luluskkm #healthandbeauty #benefits #aloevera #aloeveragel #healthproduct #tiktok #sihat #malaysia #covid19 #thankyoufrontliners #frontliners

  •  1  0  50 minutes ago
  • Ostematrix
.
Sihat dan Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
.
Hi korang... kali ni pulak nak bagi tahu tentang Ostematrix.🤗🤗🤗
.
Ape ada dalam 1 Caplet Ostematrix ni??🤔🤔🤔
.
🌺250mg Kalsium
🌺100mg Magnesium
🌺100mg IU Vitamin D
🌺0.75mg Boron
🌺0.05mg Manganese 
🌺0.05mg kopper
🌺0.38mg zink
.
Badan kita memerlukan sekurang kurangnya
.
🌸1000mg Kalsium
🌸400mg Magnesium
🌸400 IU Vitamin D
Boron
🌸Manganese, kopper dan zink
.
Kesimpulannya, Ostematrix boleh menyukupi kandungan nutrisi yang diperlukan dalam makanan harian kita.🥰🥰👏🏻👏🏻👏🏻
.
📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
or
📥Dm @janani_shaklee.distributor
.
🚗Cod area Puchong dan berdekatan 
Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..

#kitejagekite 
#nutrisi 
#esp 
#shakleemalaysia 
#shaklee 
#makanantambahan 
#additionalfood 
#love 
#goodfood 
#makan 
#sihat 
#kurus
#makan
#active
#kekalsihat 
#protein
#mengeyangkan
#milkbooster
#hamil
#pregnant
  • Ostematrix
    .
    Sihat dan Cantik bersama Shaklee!!!🥰🥰🥰
    .
    Hi korang... kali ni pulak nak bagi tahu tentang Ostematrix.🤗🤗🤗
    .
    Ape ada dalam 1 Caplet Ostematrix ni??🤔🤔🤔
    .
    🌺250mg Kalsium
    🌺100mg Magnesium
    🌺100mg IU Vitamin D
    🌺0.75mg Boron
    🌺0.05mg Manganese
    🌺0.05mg kopper
    🌺0.38mg zink
    .
    Badan kita memerlukan sekurang kurangnya
    .
    🌸1000mg Kalsium
    🌸400mg Magnesium
    🌸400 IU Vitamin D
    Boron
    🌸Manganese, kopper dan zink
    .
    Kesimpulannya, Ostematrix boleh menyukupi kandungan nutrisi yang diperlukan dalam makanan harian kita.🥰🥰👏🏻👏🏻👏🏻
    .
    📲Hubungi 0192513160 - Nani utk order ye guys...
    or
    📥Dm @janani_shaklee.distributor
    .
    🚗Cod area Puchong dan berdekatan
    Boleh tanye nanti saya cuba consider...😊
    🚚📦Postage cover seluruh Malaysia..

    #kitejagekite
    #nutrisi
    #esp
    #shakleemalaysia
    #shaklee
    #makanantambahan
    #additionalfood
    #love
    #goodfood
    #makan
    #sihat
    #kurus
    #makan
    #active
    #kekalsihat
    #protein
    #mengeyangkan
    #milkbooster
    #hamil
    #pregnant

  •  0  0  52 minutes ago
  • C9 PROGRAM - A NEW START TO A NEW 'ME'!

What to Expect in 9 Days?

You'll feel great and healthier, starting with detoxification process to get rid off toxin in your body that blocks the absorption of beneficial nutrient from your food.

Your body will feel lighter and you will be more energetic. Feel the positive changes to your body and psstt.... you might loose some KGs too. 😉

ONLY NATURAL & PURE

SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA😊💐
•
✅ KKM approved
✅ IASC
✅ KOSHER
✅ IFANCA
💯 HALAL
🌍 WorldWide
•
📥 for more details, click link kat bio
•
#foreverlivingbynikie #foreverliving  #detox #foreverlivingkl #supplements #vitamins #articsea #fishoil #oliveoil #omega3 #omega9 #lowcholestrol #absorbentc #vitaminc #kolestrolrendah #bloodcirculation #cantik #halal #luluskkm #healthandbeauty #benefits #aloevera #aloeveragel #healthproduct #tiktok #sihat #malaysia #covid19 #thankyoufrontliners #frontliners
  • C9 PROGRAM - A NEW START TO A NEW 'ME'!

    What to Expect in 9 Days?

    You'll feel great and healthier, starting with detoxification process to get rid off toxin in your body that blocks the absorption of beneficial nutrient from your food.

    Your body will feel lighter and you will be more energetic. Feel the positive changes to your body and psstt.... you might loose some KGs too. 😉

    ONLY NATURAL & PURE

    SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA😊💐

    ✅ KKM approved
    ✅ IASC
    ✅ KOSHER
    ✅ IFANCA
    💯 HALAL
    🌍 WorldWide

    📥 for more details, click link kat bio

    #foreverlivingbynikie #foreverliving #detox #foreverlivingkl #supplements #vitamins #articsea #fishoil #oliveoil #omega3 #omega9 #lowcholestrol #absorbentc #vitaminc #kolestrolrendah #bloodcirculation #cantik #halal #luluskkm #healthandbeauty #benefits #aloevera #aloeveragel #healthproduct #tiktok #sihat #malaysia #covid19 #thankyoufrontliners #frontliners

  •  1  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  0  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  0  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  0  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  0  0  1 hour ago
  • #sayajual

My Best Seller.. 😍😍😍. Jom amalkan suplemen tambahan MINYAK KELAPA DARA (VCO) ni.
.

Sangat sesuai untuk : .
.
-Ibu Menyusu
-Ibu Mengandung
-Warga emas
-Lelaki
-Wanita
-Kanak kanak

Kenapa VCO Keluaran Catalyst menjadi pilihan ramai???
-Mendapat pengiktirafan MESTI.
-Softgel dari gelatin yang HALAL.
-Tiada bahan kimia,100% bahan semulajadi.
-Diproses dengan teliti melalui teknik penapaian dimana kadar peratus asid laurik lebih tinggi dan pekat.
-Disebabkan kandungan asid laurik yang tinggi dan kepekatan minyak kelapa dara 100% dalam VCO Catalyst maka nya pengguna akan dapat merasai khasiat VCO dengan segera.
.
.
.READY STOCK
MINYAK KELAPA DARA CATALYST

sekotak RM39.90
5 kotak RM150 (jimat rm49.50)

Whatsapp 012-4033922
.
#catalyst #catalystforever #stokiscatalyst #vco #minyakelapadara #vcocatalyst #vcosoftgel #vcoliquid #mengandung #pregnant #sihat #cantik
  • #sayajual

    My Best Seller.. 😍😍😍. Jom amalkan suplemen tambahan MINYAK KELAPA DARA (VCO) ni.
    .

    Sangat sesuai untuk : .
    .
    -Ibu Menyusu
    -Ibu Mengandung
    -Warga emas
    -Lelaki
    -Wanita
    -Kanak kanak

    Kenapa VCO Keluaran Catalyst menjadi pilihan ramai???
    -Mendapat pengiktirafan MESTI.
    -Softgel dari gelatin yang HALAL.
    -Tiada bahan kimia,100% bahan semulajadi.
    -Diproses dengan teliti melalui teknik penapaian dimana kadar peratus asid laurik lebih tinggi dan pekat.
    -Disebabkan kandungan asid laurik yang tinggi dan kepekatan minyak kelapa dara 100% dalam VCO Catalyst maka nya pengguna akan dapat merasai khasiat VCO dengan segera.
    .
    .
    .READY STOCK
    MINYAK KELAPA DARA CATALYST

    sekotak RM39.90
    5 kotak RM150 (jimat rm49.50)

    Whatsapp 012-4033922
    .
    #catalyst #catalystforever #stokiscatalyst #vco #minyakelapadara #vcocatalyst #vcosoftgel #vcoliquid #mengandung #pregnant #sihat #cantik

  •  1  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  0  0  1 hour ago
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
.
🍓Meningkatkan imunisasi badan
🍓Mencerahkan kulit
🍓Melembutkan kulit
🍓Membantu penghadaman
🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
🍓Antioksidan yang kuat
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓

Nak order bole wasap no dibawah

www.wasap.my/60172882846/PinkLady

#trustedsellerpinklady
#NKRTEAM
#NKRLEGACY
#TEAMNOORKREATIF
#NKRteamPinkLady
#VitaminCViral
#LetMeC
#PinkLadyVitaminC
#produkviral
#viral
#kulitcantik
#putih
#sihat
  • 💖 KEBAIKAN VITAMIN C PINKLADY DIPERKAYA DENGAN BIOTIN UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN 💖
    .
    🍓Meningkatkan imunisasi badan
    🍓Mencerahkan kulit
    🍓Melembutkan kulit
    🍓Membantu penghadaman
    🍓Meningkatkan tenaga dan metabolisme
    🍓Mengekalkan kulit & kuku yang sihat
    🍓Ia menjadikan kuku tumbuh cepat dan kuat
    🍓Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
    🍓Antioksidan yang kuat
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓

    Nak order bole wasap no dibawah

    www.wasap.my/60172882846/PinkLady

    #trustedsellerpinklady
    #NKRTEAM
    #NKRLEGACY
    #TEAMNOORKREATIF
    #NKRteamPinkLady
    #VitaminCViral
    #LetMeC
    #PinkLadyVitaminC
    #produkviral
    #viral
    #kulitcantik
    #putih
    #sihat

  •  1  0  1 hour ago
  • Shake Shake TruShakes!✨
.
TruShakes ialah “meal replacement” berperisa coklat yang membantu untuk memberikan rasa kenyang, menurunkan berat badan,memberi tenaga dan membantu untuk membakar lemak dan kalori dengan
 pantas.
.
Kebaikan TruShakes✨
- mengenyangkan
- menurunkan berat badan
- Membantu menurunkan kadar gula
- Melancarkan sistem penghadaman
- Mengawal selera makan
- Menurunkan kadar kolestol
- Mengurangkan sembelit
- Menghalang penyerapan lemak
- Menurunkan tekanan darah
- Melancarkan aliran darah
.
Cara Pengambilan:💝
Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air suam atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati.
-Trushakes sesuai diambil pada waktu pagi sebagai sarapan atau malam sebagai makan malam
.
.
#turunberatbadan #inchloss #weightloss #diettanpalapar #diet #dietsihat #kurusbadan #kurus #stayhealthystayhappy #stayhealthy #trudollyshahalam #Trufitz #TrudollybyFazura #missfazura #sihat
  • Shake Shake TruShakes!✨
    .
    TruShakes ialah “meal replacement” berperisa coklat yang membantu untuk memberikan rasa kenyang, menurunkan berat badan,memberi tenaga dan membantu untuk membakar lemak dan kalori dengan
    pantas.
    .
    Kebaikan TruShakes✨
    - mengenyangkan
    - menurunkan berat badan
    - Membantu menurunkan kadar gula
    - Melancarkan sistem penghadaman
    - Mengawal selera makan
    - Menurunkan kadar kolestol
    - Mengurangkan sembelit
    - Menghalang penyerapan lemak
    - Menurunkan tekanan darah
    - Melancarkan aliran darah
    .
    Cara Pengambilan:💝
    Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air suam atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati.
    -Trushakes sesuai diambil pada waktu pagi sebagai sarapan atau malam sebagai makan malam
    .
    .
    #turunberatbadan #inchloss #weightloss #diettanpalapar #diet #dietsihat #kurusbadan #kurus #stayhealthystayhappy #stayhealthy #trudollyshahalam #Trufitz #TrudollybyFazura #missfazura #sihat

  •  3  1  2 hours ago

Top #sihat Posts

  • budok ni kalu dio sakit, maso duk rumoh jah raso sakit tuu, bilo doh sapa hosp/klinik, terus sihat~ tapi, bilo balik rumoh sakit pulok🤦🏻‍♀️ kittt otokk sayerr💆🏻
#sakit #taksihat #gemuk #unwell #sick nak #sihat
  • budok ni kalu dio sakit, maso duk rumoh jah raso sakit tuu, bilo doh sapa hosp/klinik, terus sihat~ tapi, bilo balik rumoh sakit pulok🤦🏻‍♀️ kittt otokk sayerr💆🏻
    #sakit #taksihat #gemuk #unwell #sick nak #sihat

  •  2,743  15  8 May, 2020
  • Allahuakbar cantiknya tulisan tangan ni... Ketuk 2 kali kalau anda suka 😁

Join TKO (Tusyen Kurus Online) intake Jun 2020 dengan semangat & azam baru kali ni... Apa yang anda akan dapat...❓ : ✅ ONLINE 100% (Whatsapp)
✅ Meal Plan Sihat Sedap Ramadhan
✅ Resipi lengkap 30 hari
✅ Live coaching (Zoom)
✅ Pengisian Rohani ( Spiritual)
✅ Voice Note Inspirasi (Pagi)
✅ Kit Peserta TKO (PERCUMA...‼) Klik link di bio ➡️✌😁📲 untuk daftar
20 orang terawal sahaja 📚 Follow untuk INFO & TIPS percuma.

Norazman Md Noh
@coach_norazman
I am 42 | Lost 65kg
Founder & Head Coach TKO
8 years Experience in Online Coaching
wasap.my/60195800065/Tusyen_Kurus_Online

#socmedcoach #onlinecoaching #tko #tusyenkurusonline #usrahnutrisi #transformation #workfromhome #workfromanywhere #eatcleanmalaysia #eatclean #diet #dietmalaysia #malaysia #kurus #kurussebelumraya #jomkurus #jomsihat #kurusbadan #kempisperut #perutkempis #slim #sihat
  • Allahuakbar cantiknya tulisan tangan ni... Ketuk 2 kali kalau anda suka 😁

    Join TKO (Tusyen Kurus Online) intake Jun 2020 dengan semangat & azam baru kali ni... Apa yang anda akan dapat...❓ : ✅ ONLINE 100% (Whatsapp)
    ✅ Meal Plan Sihat Sedap Ramadhan
    ✅ Resipi lengkap 30 hari
    ✅ Live coaching (Zoom)
    ✅ Pengisian Rohani ( Spiritual)
    ✅ Voice Note Inspirasi (Pagi)
    ✅ Kit Peserta TKO (PERCUMA...‼) Klik link di bio ➡️✌😁📲 untuk daftar
    20 orang terawal sahaja 📚 Follow untuk INFO & TIPS percuma.

    Norazman Md Noh
    @coach_norazman
    I am 42 | Lost 65kg
    Founder & Head Coach TKO
    8 years Experience in Online Coaching
    wasap.my/60195800065/Tusyen_Kurus_Online

    #socmedcoach #onlinecoaching #tko #tusyenkurusonline #usrahnutrisi #transformation #workfromhome #workfromanywhere #eatcleanmalaysia #eatclean #diet #dietmalaysia #malaysia #kurus #kurussebelumraya #jomkurus #jomsihat #kurusbadan #kempisperut #perutkempis #slim #sihat

  •  2,758  41  18 May, 2020
  • Kisah Mee Segara oh Mee Segera 🍜.
.
.
Bermacam-macam jenis Mee Segera  yang ada kat pasaran ni. Mesti korang semua pon pernah rasa makan magie kan 😏? Ni sahabat baik ni bile tengah-tengah bulan yang budget 💸💸💸. Rasa-rasa bulan Puasa ni ada tak yang lalu makan Mee Segera masa Sahur dan Berbuka??? Ada yang pandang Mee Segera ni tak??? Ker pandang sebelah pandang sebelah 🙈 aje or pantang di ajakkkksss?
.
.
Bagusla kalau tak makan magie waktu bersahur dan berbuka puasa... Sebab apa??? Sebab ia tidak mengandungi nutrisi yang baik untuk keperluan badan anda. Jika diambil berterusan dan makan pada kuantiti yang banyak ia boleh menjejaskan kesihatan anda kerana bahan perencah yg digunakan mengandungi kadar MSG yg tinggi dan garam yg tinggi.

1) Menggangu Masalah Penghadaman kerana ambil masa agak lama untuk dihadam. Jika ambil terlalu kerap ia mengakibatkan sistem penghadaman tidak berfungsi dengan baik

2) Kegagalan buah pinggan akibat pengambilan sodium di dalam makanan yg terlampau tinggi.

3) Pening kepala dan pedih ulu hati kerana MSG kandungan (monosodium glumate) yang tinggi dan berfungsi untuk "menambah rasa" 
4) Melemahkan fungsi ketahanan badan.

5) Tekanan darah tinggi dan penyakit2x lain akan berlumba lumba datang kepadamu jika berterusan makan mi segera. .
.
Kesannya mungkin tidak sekarang tapi KESAN nya pada Jangka Masa yang Panjang bila imunisasi badan kita semakin berkurangan apabila usia bertambah.

Sharing is caring.. Amalkan pemakanan yang seimbang dan sihat. Be Smart Eat Smart. 
Turn 🔛 Notification u guys, agar tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari CA

Coach Aini +60193452365
Lost 14kg | Age 38

#naininasir #turunberatbadan #kampungpeople #gemuk #kurusdaripejabat #staysafe #stayathome #stayhealthy #senamandirumah #resepisihat #sihat #defisitkalori #dietmalaysia #diet #lemak #astro #jjcmtv3 #grabfood #foodpanda #cantik #viralvideo
  • Kisah Mee Segara oh Mee Segera 🍜.
    .
    .
    Bermacam-macam jenis Mee Segera yang ada kat pasaran ni. Mesti korang semua pon pernah rasa makan magie kan 😏? Ni sahabat baik ni bile tengah-tengah bulan yang budget 💸💸💸. Rasa-rasa bulan Puasa ni ada tak yang lalu makan Mee Segera masa Sahur dan Berbuka??? Ada yang pandang Mee Segera ni tak??? Ker pandang sebelah pandang sebelah 🙈 aje or pantang di ajakkkksss?
    .
    .
    Bagusla kalau tak makan magie waktu bersahur dan berbuka puasa... Sebab apa??? Sebab ia tidak mengandungi nutrisi yang baik untuk keperluan badan anda. Jika diambil berterusan dan makan pada kuantiti yang banyak ia boleh menjejaskan kesihatan anda kerana bahan perencah yg digunakan mengandungi kadar MSG yg tinggi dan garam yg tinggi.

    1) Menggangu Masalah Penghadaman kerana ambil masa agak lama untuk dihadam. Jika ambil terlalu kerap ia mengakibatkan sistem penghadaman tidak berfungsi dengan baik

    2) Kegagalan buah pinggan akibat pengambilan sodium di dalam makanan yg terlampau tinggi.

    3) Pening kepala dan pedih ulu hati kerana MSG kandungan (monosodium glumate) yang tinggi dan berfungsi untuk "menambah rasa"
    4) Melemahkan fungsi ketahanan badan.

    5) Tekanan darah tinggi dan penyakit2x lain akan berlumba lumba datang kepadamu jika berterusan makan mi segera. .
    .
    Kesannya mungkin tidak sekarang tapi KESAN nya pada Jangka Masa yang Panjang bila imunisasi badan kita semakin berkurangan apabila usia bertambah.

    Sharing is caring.. Amalkan pemakanan yang seimbang dan sihat. Be Smart Eat Smart.
    Turn 🔛 Notification u guys, agar tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari CA

    Coach Aini +60193452365
    Lost 14kg | Age 38

    #naininasir #turunberatbadan #kampungpeople #gemuk #kurusdaripejabat #staysafe #stayathome #stayhealthy #senamandirumah #resepisihat #sihat #defisitkalori #dietmalaysia #diet #lemak #astro #jjcmtv3 #grabfood #foodpanda #cantik #viralvideo

  •  2,676  191  2 May, 2020
  • Herkese saglik,mutluluk ,huzur,sevinc ve birbirimizin kiymetini bilecegimiz guzel bir dünyada nice bayramlar dilerim
#saglik #sihat #mutluluk #bayram
  • Herkese saglik,mutluluk ,huzur,sevinc ve birbirimizin kiymetini bilecegimiz guzel bir dünyada nice bayramlar dilerim
    #saglik #sihat #mutluluk #bayram

  •  232  13  24 May, 2020