#shopeemalaysia Instagram Photos & Videos

shopeemalaysia - 48.3k posts

Hashtag Popularity

49
average comments
1.5k
average likes

Latest #shopeemalaysia Posts

  • 🙇🏻‍♀️Stres boleh menyebabkan kehilangan/ kekurangan nutrien seperti vitamin C, B kompleks, magnesium dan kalsium. Semasa stres, kita akan mudah untuk mengalami masalah emosi makan di mana kita akan makan di saat tidak lapar atau makan makanan yang tidak berkhasiat.🙇🏻‍♀️ ⠀
. ⠀
💡5 Cara Praktikal Mengurangkan Stress💡 ⠀
. ⠀
1. Mengurangkan Stress dengan Bersenam ⠀
2. Mengurangkan Stress dengan Tidur ⠀
3. Eratkan hubungan dengan teman dan ahli keluarga ⠀
4. Mengurangkan Stress dengan Membaca Buku ⠀
5. Mengurangkan Stress Dengan Menceburi Aktiviti Seni ⠀
. ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
. ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
. ⠀
✅Guardian ⠀
✅Shopee ⠀
. ⠀
✅GMP ⠀
✅HALAL ⠀
✅KKM ⠀
✅TRUSTED BRAND ⠀
✅SELAMAT ⠀
✅ASIA PASIFIC SUPER HEAL’TH BRAND ⠀
. ⠀
🍭KITA BEAUTIES FIBRE : hanya RM28.70 (sebelum promo)🍭 ⠀
. ⠀
❤️Minuman Campuran Botani ❤️ ⠀
🥑Alpukat, 🍍Nenas Campuran Buah dan 🥦Sayuran ⠀
. ⠀
#kitabeautiesfunfacts #kitabeauties #shopee #guardianmalaysia #shopeemalaysia #beauty #skincare #health #healthy #healthylifestyle #lifestyle #cantik #kecantikan #beautiful #kulitcerah #kulitlicin
  • 🙇🏻‍♀️Stres boleh menyebabkan kehilangan/ kekurangan nutrien seperti vitamin C, B kompleks, magnesium dan kalsium. Semasa stres, kita akan mudah untuk mengalami masalah emosi makan di mana kita akan makan di saat tidak lapar atau makan makanan yang tidak berkhasiat.🙇🏻‍♀️ ⠀
    . ⠀
    💡5 Cara Praktikal Mengurangkan Stress💡 ⠀
    . ⠀
    1. Mengurangkan Stress dengan Bersenam ⠀
    2. Mengurangkan Stress dengan Tidur ⠀
    3. Eratkan hubungan dengan teman dan ahli keluarga ⠀
    4. Mengurangkan Stress dengan Membaca Buku ⠀
    5. Mengurangkan Stress Dengan Menceburi Aktiviti Seni ⠀
    . ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    . ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    . ⠀
    ✅Guardian ⠀
    ✅Shopee ⠀
    . ⠀
    ✅GMP ⠀
    ✅HALAL ⠀
    ✅KKM ⠀
    ✅TRUSTED BRAND ⠀
    ✅SELAMAT ⠀
    ✅ASIA PASIFIC SUPER HEAL’TH BRAND ⠀
    . ⠀
    🍭KITA BEAUTIES FIBRE : hanya RM28.70 (sebelum promo)🍭 ⠀
    . ⠀
    ❤️Minuman Campuran Botani ❤️ ⠀
    🥑Alpukat, 🍍Nenas Campuran Buah dan 🥦Sayuran ⠀
    . ⠀
    #kitabeautiesfunfacts #kitabeauties #shopee #guardianmalaysia #shopeemalaysia #beauty #skincare #health #healthy #healthylifestyle #lifestyle #cantik #kecantikan #beautiful #kulitcerah #kulitlicin

  •  0  0  10 July, 2020
  • 🔆TERBARU🔆C-ELLA WHITENING PLUS tanpa COLLAGEN😱😱

Memperkenalkan the new look and improvement #cellawhiteningplus kini tanpa KOLAGEN ❗❗❗

💎Kalau kolagen takde kesan akan kurang ke ?? Ish xde la, kita buang COLLAGEN, pastu kita naikkan dosage #glutathione #astaxhantin dan #sakuraextract supaya lebih power.. Kalau dlu hnya 5000mg now 7500mg (masih dlm lingkungan saranan KKM), alhamdulilah kemudian dr segi rasa xbyak berubah just yg ni lbih sedap dan jika seblum ni rasa delima je but now kita tambah rasa #berry jgak.. So akan lbih sedap...
💎1 lagi COLLAGEN ni xbgus utk wanita kerana ia boleh mengaktifkan sel kanser dlm tubuh badan seorang wanita.. Lelaki xper.. Xde maslah.. Kajian ni boleh rujuk Google)
💎Dan saya ada dpt tahu ramai yg Private mesej nk beli #cellawhiteningplus tp bila dpt tahu ramai yg alergik dgn collagen.. So kmi buang COLLAGEN dlm suplement ni... Tp bahan aktif lain naik dos.. Alhamdulillah.. Siapa nak cepat pm.. Ada xbyak.. Hbis ni... Lpas rya baru ada tu pun xtahu bila dpt..Nak kulit cantik dan cerah marilah mencuba C-ELLA WHITENING PLUS ni..Always cepat sold out uolss..

Price: RM90(free postage)

To Purchase:

 Tekan link ini utk terus whatsapp wasap.my/60129527854

wasap.my/60129527854

Shopee link 
shopee.com.my/shabeautyperfectskinz

❌NO Booking
❌No COD only postage
✅Serious buyer only  #sayajualmakeup #sayajualonlinemakeup #lagirloriginal #perfectskinzoriginal #terlajakcantik #jomfollowigshopsaya #terbaikstore #hotitem #shopeemalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #cellawhiteningplus
  • 🔆TERBARU🔆C-ELLA WHITENING PLUS tanpa COLLAGEN😱😱

    Memperkenalkan the new look and improvement #cellawhiteningplus kini tanpa KOLAGEN ❗❗❗

    💎Kalau kolagen takde kesan akan kurang ke ?? Ish xde la, kita buang COLLAGEN, pastu kita naikkan dosage #glutathione #astaxhantin dan #sakuraextract supaya lebih power.. Kalau dlu hnya 5000mg now 7500mg (masih dlm lingkungan saranan KKM), alhamdulilah kemudian dr segi rasa xbyak berubah just yg ni lbih sedap dan jika seblum ni rasa delima je but now kita tambah rasa #berry jgak.. So akan lbih sedap...
    💎1 lagi COLLAGEN ni xbgus utk wanita kerana ia boleh mengaktifkan sel kanser dlm tubuh badan seorang wanita.. Lelaki xper.. Xde maslah.. Kajian ni boleh rujuk Google)
    💎Dan saya ada dpt tahu ramai yg Private mesej nk beli #cellawhiteningplus tp bila dpt tahu ramai yg alergik dgn collagen.. So kmi buang COLLAGEN dlm suplement ni... Tp bahan aktif lain naik dos.. Alhamdulillah.. Siapa nak cepat pm.. Ada xbyak.. Hbis ni... Lpas rya baru ada tu pun xtahu bila dpt..Nak kulit cantik dan cerah marilah mencuba C-ELLA WHITENING PLUS ni..Always cepat sold out uolss..

    Price: RM90(free postage)

    To Purchase:

    Tekan link ini utk terus whatsapp wasap.my/60129527854

    wasap.my/60129527854

    Shopee link
    shopee.com.my/shabeautyperfectskinz

    ❌NO Booking
    ❌No COD only postage
    ✅Serious buyer only #sayajualmakeup #sayajualonlinemakeup #lagirloriginal #perfectskinzoriginal #terlajakcantik #jomfollowigshopsaya #terbaikstore #hotitem #shopeemalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #cellawhiteningplus

  •  1  6  9 July, 2020
  • 🔆TERBARU🔆C-ELLA WHITENING PLUS tanpa COLLAGEN😱😱

Memperkenalkan the new look and improvement #cellawhiteningplus kini tanpa KOLAGEN ❗❗❗

💎Kalau kolagen takde kesan akan kurang ke ?? Ish xde la, kita buang COLLAGEN, pastu kita naikkan dosage #glutathione #astaxhantin dan #sakuraextract supaya lebih power.. Kalau dlu hnya 5000mg now 7500mg (masih dlm lingkungan saranan KKM), alhamdulilah kemudian dr segi rasa xbyak berubah just yg ni lbih sedap dan jika seblum ni rasa delima je but now kita tambah rasa #berry jgak.. So akan lbih sedap...
💎1 lagi COLLAGEN ni xbgus utk wanita kerana ia boleh mengaktifkan sel kanser dlm tubuh badan seorang wanita.. Lelaki xper.. Xde maslah.. Kajian ni boleh rujuk Google)
💎Dan saya ada dpt tahu ramai yg Private mesej nk beli #cellawhiteningplus tp bila dpt tahu ramai yg alergik dgn collagen.. So kmi buang COLLAGEN dlm suplement ni... Tp bahan aktif lain naik dos.. Alhamdulillah.. Siapa nak cepat pm.. Ada xbyak.. Hbis ni... Lpas rya baru ada tu pun xtahu bila dpt..Nak kulit cantik dan cerah marilah mencuba C-ELLA WHITENING PLUS ni..Always cepat sold out uolss..

Price: RM90(free postage)

To Purchase:

 Tekan link ini utk terus whatsapp wasap.my/60129527854

wasap.my/60129527854

Shopee link 
shopee.com.my/shabeautyperfectskinz

❌NO Booking
❌No COD only postage
✅Serious buyer only  #sayajualmakeup #sayajualonlinemakeup #lagirloriginal #perfectskinzoriginal #terlajakcantik #jomfollowigshopsaya #terbaikstore #hotitem #shopeemalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #cellawhiteningplus
  • 🔆TERBARU🔆C-ELLA WHITENING PLUS tanpa COLLAGEN😱😱

    Memperkenalkan the new look and improvement #cellawhiteningplus kini tanpa KOLAGEN ❗❗❗

    💎Kalau kolagen takde kesan akan kurang ke ?? Ish xde la, kita buang COLLAGEN, pastu kita naikkan dosage #glutathione #astaxhantin dan #sakuraextract supaya lebih power.. Kalau dlu hnya 5000mg now 7500mg (masih dlm lingkungan saranan KKM), alhamdulilah kemudian dr segi rasa xbyak berubah just yg ni lbih sedap dan jika seblum ni rasa delima je but now kita tambah rasa #berry jgak.. So akan lbih sedap...
    💎1 lagi COLLAGEN ni xbgus utk wanita kerana ia boleh mengaktifkan sel kanser dlm tubuh badan seorang wanita.. Lelaki xper.. Xde maslah.. Kajian ni boleh rujuk Google)
    💎Dan saya ada dpt tahu ramai yg Private mesej nk beli #cellawhiteningplus tp bila dpt tahu ramai yg alergik dgn collagen.. So kmi buang COLLAGEN dlm suplement ni... Tp bahan aktif lain naik dos.. Alhamdulillah.. Siapa nak cepat pm.. Ada xbyak.. Hbis ni... Lpas rya baru ada tu pun xtahu bila dpt..Nak kulit cantik dan cerah marilah mencuba C-ELLA WHITENING PLUS ni..Always cepat sold out uolss..

    Price: RM90(free postage)

    To Purchase:

    Tekan link ini utk terus whatsapp wasap.my/60129527854

    wasap.my/60129527854

    Shopee link
    shopee.com.my/shabeautyperfectskinz

    ❌NO Booking
    ❌No COD only postage
    ✅Serious buyer only #sayajualmakeup #sayajualonlinemakeup #lagirloriginal #perfectskinzoriginal #terlajakcantik #jomfollowigshopsaya #terbaikstore #hotitem #shopeemalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #cellawhiteningplus

  •  2  0  9 July, 2020
  • SESUAI UNTUK MEREKA DENGAN MASALAH SEMBELIT ⠀
. ⠀
💖Mengatasi masalah sembelit ⠀
💖Melangsingkan badan & mengawal berat badan ⠀
💖Mengatasi kembung perut, angin, pedih ulu hati, senak perut & buasir ⠀
💖Menghilangkan masalah sakit kepala, migrain & masalah tidur ⠀
💖Melancarkan proses pembuangan air besar ⠀
💖Menghindarkan diri dari salur darah tersumbat & sakit jantung ⠀
. ⠀
Kandungan serat yang tinggi dan vitamin-C yang ada di dalamnya mempromosikan pergerakan usus yang lebih mudah mencegah sembelit ⠀
. ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
. ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
. ⠀
✅Guardian ⠀
✅Shopee ⠀
. ⠀
✅GMP ⠀
✅HALAL ⠀
✅KKM ⠀
✅TRUSTED BRAND ⠀
✅SELAMAT ⠀
✅ASIA PASIFIC SUPER HEAL’TH BRAND ⠀
. ⠀
🍭KITA BEAUTIES FIBRE : hanya RM28.70 (sebelum promo)🍭 ⠀
. ⠀
❤️Minuman Campuran Botani ❤️ ⠀
🥑Alpukat, 🍍Nenas Campuran Buah dan 🥦Sayuran ⠀
. ⠀
#kitabeautiesfunfacts #kitabeauties #shopee #guardianmalaysia #shopeemalaysia #beauty #skincare #health #healthy #healthylifestyle #lifestyle #cantik #kecantikan #beautiful #kulitcerah #kulitlicin
  • SESUAI UNTUK MEREKA DENGAN MASALAH SEMBELIT ⠀
    . ⠀
    💖Mengatasi masalah sembelit ⠀
    💖Melangsingkan badan & mengawal berat badan ⠀
    💖Mengatasi kembung perut, angin, pedih ulu hati, senak perut & buasir ⠀
    💖Menghilangkan masalah sakit kepala, migrain & masalah tidur ⠀
    💖Melancarkan proses pembuangan air besar ⠀
    💖Menghindarkan diri dari salur darah tersumbat & sakit jantung ⠀
    . ⠀
    Kandungan serat yang tinggi dan vitamin-C yang ada di dalamnya mempromosikan pergerakan usus yang lebih mudah mencegah sembelit ⠀
    . ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    📣📣📣10% PROMO SHOPEE!📣📣📣 ⠀
    . ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    🚚FREE DELIVERY🚚 ⠀
    . ⠀
    ✅Guardian ⠀
    ✅Shopee ⠀
    . ⠀
    ✅GMP ⠀
    ✅HALAL ⠀
    ✅KKM ⠀
    ✅TRUSTED BRAND ⠀
    ✅SELAMAT ⠀
    ✅ASIA PASIFIC SUPER HEAL’TH BRAND ⠀
    . ⠀
    🍭KITA BEAUTIES FIBRE : hanya RM28.70 (sebelum promo)🍭 ⠀
    . ⠀
    ❤️Minuman Campuran Botani ❤️ ⠀
    🥑Alpukat, 🍍Nenas Campuran Buah dan 🥦Sayuran ⠀
    . ⠀
    #kitabeautiesfunfacts #kitabeauties #shopee #guardianmalaysia #shopeemalaysia #beauty #skincare #health #healthy #healthylifestyle #lifestyle #cantik #kecantikan #beautiful #kulitcerah #kulitlicin

  •  16  0  9 July, 2020
  • Hai korangggg😚😚😚
.
Harini admin nak update antara jenis TRACKSUIT KOSONG yang ada jual kat kedai admin ni haa...
.
Tracksuit ni paling laku keras tau kat kedai admin❗Mak2 selalu beli untuk anak2 pakai pergi sekolah ,nak buat pakaian seharian pun boleh tau,confirm anak2 sukaaaa😍
.
Harga bermula dari RM7.90 hingga RM11.90
Sz 24-42
 .
Promosi jom jimat sdg berlangsung sehingga 12/7/2020 tau. Jom singgah sakan rawang utk dptkan brg2 di sakan dgn harga yg lebih murah 😍
.
Jom dapatkan di sakan Rawang.  Kedai kini dibuka dari 10pg hingga 9malam tau 💁🏻‍♀️
.
Dapatkan di Pasaraya Sakan seluruh Malaysia dan boleh juga buat pembelian secara online di SHOPEE SAKAN 😊
.
Jom klik 🛒 http://bit.ly/SAKANShopee utk pembelian dan lihat pelbagai produk lain 😜
.
.
#Sakan #ShopeeSakan #sakanmalaysia #shopee #jualonline #jombeli #onlineshopping #promokawkaw #shopeeMalaysia #covid19 #kitajagakita #stayathome #breakthechain #SakanCare #shoppingonline
  • Hai korangggg😚😚😚
    .
    Harini admin nak update antara jenis TRACKSUIT KOSONG yang ada jual kat kedai admin ni haa...
    .
    Tracksuit ni paling laku keras tau kat kedai admin❗Mak2 selalu beli untuk anak2 pakai pergi sekolah ,nak buat pakaian seharian pun boleh tau,confirm anak2 sukaaaa😍
    .
    Harga bermula dari RM7.90 hingga RM11.90
    Sz 24-42
    .
    Promosi jom jimat sdg berlangsung sehingga 12/7/2020 tau. Jom singgah sakan rawang utk dptkan brg2 di sakan dgn harga yg lebih murah 😍
    .
    Jom dapatkan di sakan Rawang. Kedai kini dibuka dari 10pg hingga 9malam tau 💁🏻‍♀️
    .
    Dapatkan di Pasaraya Sakan seluruh Malaysia dan boleh juga buat pembelian secara online di SHOPEE SAKAN 😊
    .
    Jom klik 🛒 http://bit.ly/SAKANShopee utk pembelian dan lihat pelbagai produk lain 😜
    .
    .
    #Sakan #ShopeeSakan #sakanmalaysia #shopee #jualonline #jombeli #onlineshopping #promokawkaw #shopeeMalaysia #covid19 #kitajagakita #stayathome #breakthechain #SakanCare #shoppingonline

  •  0  0  9 July, 2020
  • Assalamualaikum gaiss..
Pernah  cuba Popia Nestum dari 
POH-PIAH CRUNCHY ?😋🥰

Popia yg di adunkan bersama NESTUM dan HORLICKS.. Boleh bayang tak rasanya PERRHH SERIOUSS MELELEH !!..

Makan confirm xnk stop!! sebab yang dah mencuba feedback semua padu gaiss!! repeat berkali kali..

📌EDISI BALANG 24OG 

HARGA RM13.00/ BALANG ‼️
HARGA RM13.00/ BALANG ‼️
HARGA RM13.00/ BALANG‼️

🔥PO-PIAH CRUNCHY
💯Muslim Product 
🛵COD area JALAN IPOH
🚛Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾

BERMINAT??boleh tekan link di bawah
untuk order☺️👇🏻

www.wasap.my/601153519207

www.wasap.my/601153519207

www.wasap.my/601153519207

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Assalamualaikum gaiss..
    Pernah cuba Popia Nestum dari
    POH-PIAH CRUNCHY ?😋🥰

    Popia yg di adunkan bersama NESTUM dan HORLICKS.. Boleh bayang tak rasanya PERRHH SERIOUSS MELELEH !!..

    Makan confirm xnk stop!! sebab yang dah mencuba feedback semua padu gaiss!! repeat berkali kali..

    📌EDISI BALANG 24OG

    HARGA RM13.00/ BALANG ‼️
    HARGA RM13.00/ BALANG ‼️
    HARGA RM13.00/ BALANG‼️

    🔥PO-PIAH CRUNCHY
    💯Muslim Product
    🛵COD area JALAN IPOH
    🚛Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾

    BERMINAT??boleh tekan link di bawah
    untuk order☺️👇🏻

    www.wasap.my/601153519207

    www.wasap.my/601153519207

    www.wasap.my/601153519207

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  2  0  8 July, 2020
  • Ohhh.. Baru ku tahu..😮😮

🍋🍋Selama ni bila perah lemon, dapat jus terus jer buang kulitnya. Paling baik pun kulitnya ni buat basuh ikan jer 😁😁

👉Rupanya bila dipotong halus- halus dan dicampur dengan gula pasir begini, boleh saja dimakan terus..rase mcm gula² getah sweet² gitu.. X pahit pon.. 🍬🍭
Ya Allah! Memang sedap giler lah. Ketagih pun ada rasanya. Kenapalah tak tahu selama ni.

~ Antara ilmu baru dari kelas masak hari ni. Itulah, kena rajin- rajin berguru selain baca buku. Barulah hidup 'upgrade' selalu.
~ boleh juga di bakar dlm oven atau dijemur kering, simpan dlm balang, jadi kudap kudapan... 👌

Kecur air liur.

Kredit : nisa khay

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Ohhh.. Baru ku tahu..😮😮

    🍋🍋Selama ni bila perah lemon, dapat jus terus jer buang kulitnya. Paling baik pun kulitnya ni buat basuh ikan jer 😁😁

    👉Rupanya bila dipotong halus- halus dan dicampur dengan gula pasir begini, boleh saja dimakan terus..rase mcm gula² getah sweet² gitu.. X pahit pon.. 🍬🍭
    Ya Allah! Memang sedap giler lah. Ketagih pun ada rasanya. Kenapalah tak tahu selama ni.

    ~ Antara ilmu baru dari kelas masak hari ni. Itulah, kena rajin- rajin berguru selain baca buku. Barulah hidup 'upgrade' selalu.
    ~ boleh juga di bakar dlm oven atau dijemur kering, simpan dlm balang, jadi kudap kudapan... 👌

    Kecur air liur.

    Kredit : nisa khay

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  9  0  7 July, 2020
  • Selamat berhujung minggu semua. Pada yg belum dapat kan lg 2 flavor pohpiah crunchy kami cpt2 dpt kan segera di shopee kami. 

https://shopee.com.my/product/273003398/6837499478?smtt=0.0.9

Pada yg nak jd agent dan nak tambah pendapatan boleh pm kami anda sgt dialu alukan. Terus pm nombo kami utk jd agent. 

www.wasap.my/601153519207/agentpohpiacrunchy

Sama2 kita berkongsi rezeki.

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Selamat berhujung minggu semua. Pada yg belum dapat kan lg 2 flavor pohpiah crunchy kami cpt2 dpt kan segera di shopee kami.

    https://shopee.com.my/product/273003398/6837499478?smtt=0.0.9

    Pada yg nak jd agent dan nak tambah pendapatan boleh pm kami anda sgt dialu alukan. Terus pm nombo kami utk jd agent.

    www.wasap.my/601153519207/agentpohpiacrunchy

    Sama2 kita berkongsi rezeki.

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  0  0  5 July, 2020
  • Hi guys! Dah try ke belom Poh-piah Crunchy? Kalau belum jom try Horlicks Nestum Flavor & Sweet Chilli Flavor. Confirm ketagih.

Klik link dibawah untuk pembelian di shopee. 

https://shopee.com.my/product/273003398/4739986375?smtt=0.0.9

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Hi guys! Dah try ke belom Poh-piah Crunchy? Kalau belum jom try Horlicks Nestum Flavor & Sweet Chilli Flavor. Confirm ketagih.

    Klik link dibawah untuk pembelian di shopee.

    https://shopee.com.my/product/273003398/4739986375?smtt=0.0.9

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  0  0  2 July, 2020
  • Wow kunyah popia nestum kami sampai x perasan ada org record. 
Haa spe yg x pernah rase lg pastikan uols dpt kan segera.

Tekan link di bawah utk pembelian di shopee

https://shopee.com.my/product/273003398/4739986375?smtt=0.0.9

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Wow kunyah popia nestum kami sampai x perasan ada org record.
    Haa spe yg x pernah rase lg pastikan uols dpt kan segera.

    Tekan link di bawah utk pembelian di shopee

    https://shopee.com.my/product/273003398/4739986375?smtt=0.0.9

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  0  0  30 June, 2020
  • Terima kasih sbb beli pohpiah nestum dan sweet chili kami. Yg belom rase lg boleh pm kalau nak pickup. 
Tp kalau jauh boleh beli online je kat shopee. Tekan je link ni. 👍

https://shopee.com.my/product/273003398/6837499478?smtt=0.0.9

 #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia  #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia
  • Terima kasih sbb beli pohpiah nestum dan sweet chili kami. Yg belom rase lg boleh pm kalau nak pickup.
    Tp kalau jauh boleh beli online je kat shopee. Tekan je link ni. 👍

    https://shopee.com.my/product/273003398/6837499478?smtt=0.0.9

    #pohpiahcrunchy pohpiahdoublechocolate #popiah #popia #popiahnestum #popiahomemade #popianestum #popiasira #popiagoreng #popiasedap #popianestumhorlicks #popiaviral #popiasirapedas #popiacheese #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #bazarstore #jual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakanan #nestum #murah #kunyahkunyah #shopeemalaysia

  •  1  0  29 June, 2020

Top #shopeemalaysia Posts

  • 😽
This summer, don't worry.👋
Vita C  Bright Serum will keep your skin clear next to you.👯‍♀️✨
This regulates sebum production while controlling pigmentation, strengthening skin barriers, and replenishes moisture.🥰❤️🍋
•
Vita C Bright Serum
•
🟡 Vitamin C
🟡 Vitamin A
🟡 Vitamin E
🟡 Niacinamide (Vitamin B3)
•
•
•
#cosmetic #skincare #coxir #skincarenatural #koreanstyle #koreanbeauty #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #beauty #multivitamin #skintreatment #vitamin #special #care #love #fresh #daily #코시르 #데일리 #일상 #뷰그램 #뷰티 #코덕 #화장품 #뷰티스타그램 #스킨케어 #비타민토너 #shopee#shopeemalaysia
  • 😽
    This summer, don't worry.👋
    Vita C Bright Serum will keep your skin clear next to you.👯‍♀️✨
    This regulates sebum production while controlling pigmentation, strengthening skin barriers, and replenishes moisture.🥰❤️🍋

    Vita C Bright Serum

    🟡 Vitamin C
    🟡 Vitamin A
    🟡 Vitamin E
    🟡 Niacinamide (Vitamin B3)



    #cosmetic #skincare #coxir #skincarenatural #koreanstyle #koreanbeauty #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #beauty #multivitamin #skintreatment #vitamin #special #care #love #fresh #daily #코시르 #데일리 #일상 #뷰그램 #뷰티 #코덕 #화장품 #뷰티스타그램 #스킨케어 #비타민토너 #shopee#shopeemalaysia

  •  290  14  9 July, 2020
  • Auto dapet 100K koin syopi sekali goyang gezz 👏👏😂
.
Cr to owner [DM] via @TIZENPLUS62 👈 follow juga 2nd account mimin gezz.. Meme fresh terupdate bakalan diupload setiap hari di @TIZENPLUS62
\ °<° /
.
.
⚫➖⚫
Like, komen, dan tag sobat kamu🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️
⚫➖⚫
FOLLOW & SCROLL
@A6A6GEORGE.ID ✨
@A6A6GEORGE.ID ✨
@A6A6GEORGE.ID ✨
agar kamu ngga ketinggalan update post terbaru mimin kedepannya (づ ̄ ³ ̄)づ
.
Follow juga partner mimin
@TIZENPLUS62 🇮🇩
@TIZENPLUS62 🇮🇩
@TIZENPLUS62 🇮🇩
⚫➖⚫
Mau ide meme kamu mimin repost? 
DM meme kamu / tag mimin, ntar mimin repost + tag akun kamu 📌
[ If u need a removal act, please contact us on DM]
⚫➖⚫
Hestek : #dagelan @dagelan @awreceh.id #awreceh #fffindo #lflindo #receh #retjeh #recehan #ngakak #memereceh #asupanmeme #memefresh #erpan1140 #shopee #shopeeid #shopeeindonesia #shopeethailand #shopeemalaysia #shopeephilippines #lifehacks #memeindonesia #shitpostindo #a6a6george
  • Auto dapet 100K koin syopi sekali goyang gezz 👏👏😂
    .
    Cr to owner [DM] via @TIZENPLUS62 👈 follow juga 2nd account mimin gezz.. Meme fresh terupdate bakalan diupload setiap hari di @TIZENPLUS62
    \ °<° /
    .
    .
    ⚫➖⚫
    Like, komen, dan tag sobat kamu🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️
    ⚫➖⚫
    FOLLOW & SCROLL
    @A6A6GEORGE.ID
    @A6A6GEORGE.ID
    @A6A6GEORGE.ID
    agar kamu ngga ketinggalan update post terbaru mimin kedepannya (づ ̄ ³ ̄)づ
    .
    Follow juga partner mimin
    @TIZENPLUS62 🇮🇩
    @TIZENPLUS62 🇮🇩
    @TIZENPLUS62 🇮🇩
    ⚫➖⚫
    Mau ide meme kamu mimin repost?
    DM meme kamu / tag mimin, ntar mimin repost + tag akun kamu 📌
    [ If u need a removal act, please contact us on DM]
    ⚫➖⚫
    Hestek : #dagelan @dagelan @awreceh.id #awreceh #fffindo #lflindo #receh #retjeh #recehan #ngakak #memereceh #asupanmeme #memefresh #erpan1140 #shopee #shopeeid #shopeeindonesia #shopeethailand #shopeemalaysia #shopeephilippines #lifehacks #memeindonesia #shitpostindo #a6a6george

  •  37,382  1,682  5 June, 2020
  • ‎بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
‎السَّلاَمُ عَلَيْكُم
‎اَلْحَمْدُلِلّهِ 
________________________________________________________ .
.
Actually da lama sangat idamkan nak ada mini office sendiri kat rumah, اَلْحَمْدُلِلّهِ .
buat sikit-sikit, pakai barang yang murah2 je asalkan rasa puas dan tenang ...
.
.
#vanityroom #vanitymirror #vanitymirrormurah #vanitymirrormalaysia #mydressingcorner #dressingroom #dressingroomselfie #dressingroomgoals #pink #pinklover #pinkgirl #pinkroom #pinkroomdecor #lipmattemalaysia #lipmattemurahmalaysia #bloggermuslimah #bloggermalaysia #homedecor #pinkobsession #dekorumah #dekorumahmalaysia #dekorumahome #ilhamdekorasi #minimalisthome #scandinaviandesign #shopee #shopeemalaysia #shopeegiveaway #shopeeid #shopeelook
  • ‎بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
    ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُم
    ‎اَلْحَمْدُلِلّهِ
    ________________________________________________________ .
    .
    Actually da lama sangat idamkan nak ada mini office sendiri kat rumah, اَلْحَمْدُلِلّهِ .
    buat sikit-sikit, pakai barang yang murah2 je asalkan rasa puas dan tenang ...
    .
    .
    #vanityroom #vanitymirror #vanitymirrormurah #vanitymirrormalaysia #mydressingcorner #dressingroom #dressingroomselfie #dressingroomgoals #pink #pinklover #pinkgirl #pinkroom #pinkroomdecor #lipmattemalaysia #lipmattemurahmalaysia #bloggermuslimah #bloggermalaysia #homedecor #pinkobsession #dekorumah #dekorumahmalaysia #dekorumahome #ilhamdekorasi #minimalisthome #scandinaviandesign #shopee #shopeemalaysia #shopeegiveaway #shopeeid #shopeelook

  •  500  2  19 May, 2020
  • Yeay! Akhirnya #TemyracleReborn dah launch 😍
.
Comel ke comel packaging baru ni? Sis yang tengok pun geram
.
Ini senarai harga baru #temyraclereborn tau👇🏼 ............................................................................
❣️Purifying Detox Mask - Detox Mask 43 | 70g
❣️The Original Coffee Scrub - RM 30 | 100g
❣️Peach Face Scrub - RM 42 | 65g
❣️Brightening Body Scrub - RM 30 | 400g
(Watermelon, Honeydew & Temy’s Fav)
❣️Lip Scrub Berries - RM 23 | 30g
❣️Cushy Lip Balm - RM 23 | 7g
.
Okay ke okay guys? Ada yang terjatuh cinta tak dengan packaging baru ni? Jangan risau packaging baru kualiti makin bagus tau 🥰
.
Sebarang pertanyaan boleh direct DM yaya okay 🥰
-
#Temyracletribes #TemyracleDamansara #TemyraclePetalingJaya #TemyracleSunway #TemyracleSelangor #TemyracleGirlBoss #newpackaging #happy #instagrammers #likeforlike #coffeescrub #launch #january #shopeemalaysia #facemask #mask #beauty #pastel #roadtohealthyskin #businesswomen #malaysia #letscantik #goodvibes #thursday #colorful #cute #lavendacantik
  • Yeay! Akhirnya #TemyracleReborn dah launch 😍
    .
    Comel ke comel packaging baru ni? Sis yang tengok pun geram
    .
    Ini senarai harga baru #temyraclereborn tau👇🏼 ............................................................................
    ❣️Purifying Detox Mask - Detox Mask 43 | 70g
    ❣️The Original Coffee Scrub - RM 30 | 100g
    ❣️Peach Face Scrub - RM 42 | 65g
    ❣️Brightening Body Scrub - RM 30 | 400g
    (Watermelon, Honeydew & Temy’s Fav)
    ❣️Lip Scrub Berries - RM 23 | 30g
    ❣️Cushy Lip Balm - RM 23 | 7g
    .
    Okay ke okay guys? Ada yang terjatuh cinta tak dengan packaging baru ni? Jangan risau packaging baru kualiti makin bagus tau 🥰
    .
    Sebarang pertanyaan boleh direct DM yaya okay 🥰
    -
    #Temyracletribes #TemyracleDamansara #TemyraclePetalingJaya #TemyracleSunway #TemyracleSelangor #TemyracleGirlBoss #newpackaging #happy #instagrammers #likeforlike #coffeescrub #launch #january #shopeemalaysia #facemask #mask #beauty #pastel #roadtohealthyskin #businesswomen #malaysia #letscantik #goodvibes #thursday #colorful #cute #lavendacantik

  •  138  20  16 January, 2020
  • Shope update: These pins are up online! ✌🏻 Available on shopee ( Malaysia) and Etsy(worldwide). .
.
I'll be monitoring the first purchase in line since these pins are bespoke.  If you happen to purchase a pin that has been sold ,a full refund will be given.
Find me on Etsy/ shopee : hsieyingstore ⭐⭐
.
. Thank you for the utmost support! Have a great Sunday 🌞
  • Shope update: These pins are up online! ✌🏻 Available on shopee ( Malaysia) and Etsy(worldwide). .
    .
    I'll be monitoring the first purchase in line since these pins are bespoke. If you happen to purchase a pin that has been sold ,a full refund will be given.
    Find me on Etsy/ shopee : hsieyingstore ⭐⭐
    .
    . Thank you for the utmost support! Have a great Sunday 🌞

  •  180  4  7 June, 2020
  • 💰 1set RM 95
📮 Postage sm RM8 / ss RM12 "Set Makeup Mix Peach MP8" 🍑 🌈Peach Mascara
🌈Peach velvet lipgloss matte 🍑
🌈Tanako lipstick set 6pcs
🌈Peach BB cream
🌈Palette eyeshadow + blusher 🌈Peach Powder 1 pcs
🌈Brush 1 set

untuk order boleh screenshot & terus whatsapp wady 📲 www.wasap.my/60198151789
.
.
#kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #kissbeautyoriginal #makeupmurah #breenabeauty #loveliee  #asyalliee #neelofa #neelofahijab #youngandglow #preetyhair #sugardollbynn #cakenis #duckscarves #fashionvalet #shopeemalaysia #neecara #neecaramalaysia #babybrightlip #sobellalipmatte #anasism #kekasihlipmatte #anyladypalette #gogotales #gogotalesmalaysia #anyladymalaysia #malaysia #sabah #sarawak
  • 💰 1set RM 95
    📮 Postage sm RM8 / ss RM12 "Set Makeup Mix Peach MP8" 🍑 🌈Peach Mascara
    🌈Peach velvet lipgloss matte 🍑
    🌈Tanako lipstick set 6pcs
    🌈Peach BB cream
    🌈Palette eyeshadow + blusher 🌈Peach Powder 1 pcs
    🌈Brush 1 set

    untuk order boleh screenshot & terus whatsapp wady 📲 www.wasap.my/60198151789
    .
    .
    #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #kissbeautyoriginal #makeupmurah #breenabeauty #loveliee #asyalliee #neelofa #neelofahijab #youngandglow #preetyhair #sugardollbynn #cakenis #duckscarves #fashionvalet #shopeemalaysia #neecara #neecaramalaysia #babybrightlip #sobellalipmatte #anasism #kekasihlipmatte #anyladypalette #gogotales #gogotalesmalaysia #anyladymalaysia #malaysia #sabah #sarawak

  •  1,133  5  3 June, 2020