#shakleemalaysia Instagram Photos & Videos

shakleemalaysia - 1.4m posts

Hashtag Popularity

7.2
average comments
42.5
average likes

Latest #shakleemalaysia Posts

  • AGENT BAKAR( LECITHIN)
.
Lecithin ni sebenarnya diekstrak dari kacang soya, so dia bantu proses pecahkan lemak dalam tubuh kita🤗
.
.
Untuk ibu menyusu boleh jugak makan lecithin. Especially untuk ibu-ibu yang mengalami bengkak susu.🤗
.
Bagi yang tak mengalami bengkak susu, boleh juga ambil lecithin atau pun omega guard.💪🏻
.
.
Bagi orang biasa yang ambil lecithin ni, Contohnya, kita ambil lecithin for one month, lecithin ni sebenarnya memecahkan lemak daripada makanan yang kita makan selama satu bulan tu.🤗
.
.
www.wasap.my/60122239261/lecithin
www.wasap.my/60122239261/lecithin
www.wasap.my/60122239261/lecithin
.
Your Trusted Independent Shaklee Distributer
SID 1206505
Juma Atie
Shaklee Business Leader
012 223 9261 ✨ Postage setiap hari seluruh Malaysia
✨ COD Meru dan sekitar

#promoesp #prayforlebanon #pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleepuncakalam 
#pengedarshakleesetiaalam 
#pengedarshakleemeru 
#shakleesetiaalam 
#shakleemeru 
#shakleepuncakalam 
#susubengkak
#lecithinshaklee
#sethamilshaklee
#setkulitcantik #setpantangshaklee
#setpenyusuanshaklee #setkurusshaklee #7harimencintaiku
#7harimencintaiku2
#prayforbeirut
#ctdk
#bengkaksusu 
#muaselangor 
#alfalfashaklee
#shakleemalaysia
.
  • AGENT BAKAR( LECITHIN)
    .
    Lecithin ni sebenarnya diekstrak dari kacang soya, so dia bantu proses pecahkan lemak dalam tubuh kita🤗
    .
    .
    Untuk ibu menyusu boleh jugak makan lecithin. Especially untuk ibu-ibu yang mengalami bengkak susu.🤗
    .
    Bagi yang tak mengalami bengkak susu, boleh juga ambil lecithin atau pun omega guard.💪🏻
    .
    .
    Bagi orang biasa yang ambil lecithin ni, Contohnya, kita ambil lecithin for one month, lecithin ni sebenarnya memecahkan lemak daripada makanan yang kita makan selama satu bulan tu.🤗
    .
    .
    www.wasap.my/60122239261/lecithin
    www.wasap.my/60122239261/lecithin
    www.wasap.my/60122239261/lecithin
    .
    Your Trusted Independent Shaklee Distributer
    SID 1206505
    Juma Atie
    Shaklee Business Leader
    012 223 9261 ✨ Postage setiap hari seluruh Malaysia
    ✨ COD Meru dan sekitar

    #promoesp #prayforlebanon #pengedarsahshaklee
    #pengedarshakleepuncakalam
    #pengedarshakleesetiaalam
    #pengedarshakleemeru
    #shakleesetiaalam
    #shakleemeru
    #shakleepuncakalam
    #susubengkak
    #lecithinshaklee
    #sethamilshaklee
    #setkulitcantik #setpantangshaklee
    #setpenyusuanshaklee #setkurusshaklee #7harimencintaiku
    #7harimencintaiku2
    #prayforbeirut
    #ctdk
    #bengkaksusu
    #muaselangor
    #alfalfashaklee
    #shakleemalaysia
    .

  •  0  0  9 seconds ago
  • GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
.
Antara Kebaikan GLA:
.
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
✅ Menstabilkan HORMON
✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
.
GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
.
Sha rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. boleh membantu.
.
WHATSAPP SHA SEGERA DGN TEKAN LINK DI BIO! 

.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleemurah #kulitkering #haidtakteratur #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #ikhtiarhamil #periodtakteratur #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #kesuburan #masalahhormon #omegaguard #mealshake #Vivix #glacomplexshaklee #pms #senggugut #hormon #glacomplexshakleemurah
  • GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita.
    .
    Antara Kebaikan GLA:
    .
    ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
    ✅ Melegakan simptom2 PMS
    ✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur
    ✅ Menstabilkan HORMON
    ✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL
    ✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan!
    ✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2)
    .
    GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So dia bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING!
    .
    Sha rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. boleh membantu.
    .
    WHATSAPP SHA SEGERA DGN TEKAN LINK DI BIO!

    .
    #VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleemurah #kulitkering #haidtakteratur #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #ikhtiarhamil #periodtakteratur #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #kesuburan #masalahhormon #omegaguard #mealshake #Vivix #glacomplexshaklee #pms #senggugut #hormon #glacomplexshakleemurah

  •  0  0  3 minutes ago
  • BEST SELLER ESP 💜!
-
-
JOM KURUS + SIHAT + CANTIK + BERTENAGA !
-
-
Jom cecepat dapatkan ESP sekarang ! Sebab apa ?
-
-
🔹 nak tenaga , ambil esp
🔹 nak cantik , ambil esp
🔹 nak kenyang berpanjangan , ambil esp
🔹 nak elak gastrik , ambil esp
🔹 nak diet dengan sihat , ambil esp
🔹 nak kurus , ambil esp
🔹 nak jimat , ambil esp
🔹 nak dapatkan badan yang solid dan mantap , ambil esp
🔹 nak banyakkan susu badan , ambil esp
🔹 nak hilangkan strechmarks , ambil esp
🔹 nak ikhtiar hamil , ambil esp
-
-
Banyak tak manfaat esp ni ? Lagi lagi kalau amik masa kita berpuasa tau !  Cantik dapat , kurus dapat , jimat pun dapat 😊
-
-
Whatsapp je Sulha kalau korang nak harga special ESP ni😘
-
📞 011-14212459|
SULHA
-
#shakleebysulha#shakleemurah 
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleepromo #shakleetermurah #shakleeonline #shakleeoriginal #shakleeuitm #shakleelovers #shakleepromosi #shakleehargaahli #shakleeterbaik #shakleehargastudent #shakleebest #shakleedistributor #sayajualshaklee #youthshaklee #espshaklee
  • BEST SELLER ESP 💜!
    -
    -
    JOM KURUS + SIHAT + CANTIK + BERTENAGA !
    -
    -
    Jom cecepat dapatkan ESP sekarang ! Sebab apa ?
    -
    -
    🔹 nak tenaga , ambil esp
    🔹 nak cantik , ambil esp
    🔹 nak kenyang berpanjangan , ambil esp
    🔹 nak elak gastrik , ambil esp
    🔹 nak diet dengan sihat , ambil esp
    🔹 nak kurus , ambil esp
    🔹 nak jimat , ambil esp
    🔹 nak dapatkan badan yang solid dan mantap , ambil esp
    🔹 nak banyakkan susu badan , ambil esp
    🔹 nak hilangkan strechmarks , ambil esp
    🔹 nak ikhtiar hamil , ambil esp
    -
    -
    Banyak tak manfaat esp ni ? Lagi lagi kalau amik masa kita berpuasa tau ! Cantik dapat , kurus dapat , jimat pun dapat 😊
    -
    -
    Whatsapp je Sulha kalau korang nak harga special ESP ni😘
    -
    📞 011-14212459|
    SULHA
    -
    #shakleebysulha #shakleemurah
    #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleepromo #shakleetermurah #shakleeonline #shakleeoriginal #shakleeuitm #shakleelovers #shakleepromosi #shakleehargaahli #shakleeterbaik #shakleehargastudent #shakleebest #shakleedistributor #sayajualshaklee #youthshaklee #espshaklee

  •  0  0  6 minutes ago
  • SUMBER PROTEIN TERBAIK UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN!!!
.
Shera memang akan ambik ESP ni setiap pagi 😍
.
Rasa bertenaga je sepanjang hari bila dah ambil Esp ni. ada sesetengah org, xboleh nak telan ESP ni. TAPI!!! jgan risau sbb korang boleh campur ESP dgn air favourite korang 😘😘. bagi shera, minum plain je pon dah ckup sedap. 🤗
.
Nak tahu kelebihan ESP? knpa ramai giler yang consume ESP? 
.
boleh trus pm shera nah. 
.
whatsapp link ada di bio. 😍
.
#shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix
  • SUMBER PROTEIN TERBAIK UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN!!!
    .
    Shera memang akan ambik ESP ni setiap pagi 😍
    .
    Rasa bertenaga je sepanjang hari bila dah ambil Esp ni. ada sesetengah org, xboleh nak telan ESP ni. TAPI!!! jgan risau sbb korang boleh campur ESP dgn air favourite korang 😘😘. bagi shera, minum plain je pon dah ckup sedap. 🤗
    .
    Nak tahu kelebihan ESP? knpa ramai giler yang consume ESP?
    .
    boleh trus pm shera nah.
    .
    whatsapp link ada di bio. 😍
    .
    #shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix

  •  0  0  11 minutes ago
  • A : Kak, saya dengar Shaklee ada toksik.

Syida : toksik apa?

A : krik krik krik

Shaklee tak ada toksin kome. Bahan semulajadi semuanya.

Saringan daripada bahan kimia berbahaya sangat terperinci bermula dari ladang lagi. 

Dan tertera juga.

"no artificial flavours, sweeteners, colors, or preservatives. No added gluten".

Kenyataan ini ada di belakang botol Shaklee.

Sangat terperinci. Orang yang cenderung makan makanan bebas gluten pun boleh makan Shaklee.

InsyaAllah. Terbukti dengan kajian klinikal.

Adik tu sekarang dah cuba alfalfa dan vitamin E Shaklee. 😊😊😊😊😊😊

Alhamdulillah...

#syidaabdulrahman
#pengedarshakleeMalaysia
#pengedarshakleekedah
#mursyidaabdulrahman
#shaklee
#shakleelover
#shakleemalaysia
#malaysia
#perangicovid19
#pkpp
  • A : Kak, saya dengar Shaklee ada toksik.

    Syida : toksik apa?

    A : krik krik krik

    Shaklee tak ada toksin kome. Bahan semulajadi semuanya.

    Saringan daripada bahan kimia berbahaya sangat terperinci bermula dari ladang lagi.

    Dan tertera juga.

    "no artificial flavours, sweeteners, colors, or preservatives. No added gluten".

    Kenyataan ini ada di belakang botol Shaklee.

    Sangat terperinci. Orang yang cenderung makan makanan bebas gluten pun boleh makan Shaklee.

    InsyaAllah. Terbukti dengan kajian klinikal.

    Adik tu sekarang dah cuba alfalfa dan vitamin E Shaklee. 😊😊😊😊😊😊

    Alhamdulillah...

    #syidaabdulrahman
    #pengedarshakleeMalaysia
    #pengedarshakleekedah
    #mursyidaabdulrahman
    #shaklee
    #shakleelover
    #shakleemalaysia
    #malaysia
    #perangicovid19
    #pkpp

  •  0  0  16 minutes ago
  • Eye Treatment ni boleh menghilangkan gelap bawah mata tau😊so sapa yg suka tidur lewat tu memang bagus sanggat🔥dalam masa yang singkat dah boleh tenggok kesan dya😍
Jom Dapatkan Eye Treatment
Alia|Link ada di boi
#shakleemalaysia 
#beautyandhealth
  • Eye Treatment ni boleh menghilangkan gelap bawah mata tau😊so sapa yg suka tidur lewat tu memang bagus sanggat🔥dalam masa yang singkat dah boleh tenggok kesan dya😍
    Jom Dapatkan Eye Treatment
    Alia|Link ada di boi
    #shakleemalaysia
    #beautyandhealth

  •  1  0  17 minutes ago
  • BADAN LEBIH BERTENAGA DENGAN VIVIX

VIVIX UNTUK KESIHATAN MENYELURUH.
Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah POLIFENOL yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Selain itu, Vivix juga membantu:
👉 Bersifat anti radang
👉 Menurunkan berat badan secara ideal
👉 lebih cergas dan bertenaga
👉 menyokong kesihatan secara menyeluruh
👉 Menyokong kesihatan sendi
👉 Menyokong sistem imuniti dalam badan

#postageworldwide
#shaklee
#shakleemalaysia

Berminat? Jom risik segera🙋📲
www.wasap.my/60134844398/vivix
  • BADAN LEBIH BERTENAGA DENGAN VIVIX

    VIVIX UNTUK KESIHATAN MENYELURUH.
    Antara kandungan VIVIX Shaklee ni ialah POLIFENOL yang mana mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

    Selain itu, Vivix juga membantu:
    👉 Bersifat anti radang
    👉 Menurunkan berat badan secara ideal
    👉 lebih cergas dan bertenaga
    👉 menyokong kesihatan secara menyeluruh
    👉 Menyokong kesihatan sendi
    👉 Menyokong sistem imuniti dalam badan

    #postageworldwide
    #shaklee
    #shakleemalaysia

    Berminat? Jom risik segera🙋📲
    www.wasap.my/60134844398/vivix

  •  1  0  18 minutes ago
  • "SATTT!!! RUGI KALAU TAK BACA!! 😑
.
✔sakit gigi cari ostematrix
✔cramp kaki cari ostematrix
✔sembelit cari ostematrix
✔sakit pinggang cari ostematrix
✔lenguh badan cari ostematrix
✔sakit lutut cari ostematrix
.
Nak tahu kenapa asyik dup cari ostematrix jer? whatsapp shera. 
.
ostematrix sesuai utk sape? 
💥org2 y dah berusia
💥org2 y ada masalah kat atas 👆
💥ibu hamil
.
berminat?
.
www.wasap.my/601119800973/SHAKLEEOSTEMATRIX
.
or click link di bio ig 😘
.
#shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix
  • "SATTT!!! RUGI KALAU TAK BACA!! 😑
    .
    ✔sakit gigi cari ostematrix
    ✔cramp kaki cari ostematrix
    ✔sembelit cari ostematrix
    ✔sakit pinggang cari ostematrix
    ✔lenguh badan cari ostematrix
    ✔sakit lutut cari ostematrix
    .
    Nak tahu kenapa asyik dup cari ostematrix jer? whatsapp shera.
    .
    ostematrix sesuai utk sape?
    💥org2 y dah berusia
    💥org2 y ada masalah kat atas 👆
    💥ibu hamil
    .
    berminat?
    .
    www.wasap.my/601119800973/SHAKLEEOSTEMATRIX
    .
    or click link di bio ig 😘
    .
    #shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix

  •  0  0  19 minutes ago
  • "SATTT!!! RUGI KALAU TAK BACA!! 😑
.
✔sakit gigi cari ostematrix
✔cramp kaki cari ostematrix
✔sembelit cari ostematrix
✔sakit pinggang cari ostematrix
✔lenguh badan cari ostematrix
✔sakit lutut cari ostematrix
.
Nak tahu kenapa asyik dup cari ostematrix jer? whatsapp shera. 
.
ostematrix sesuai utk sape? 
💥org2 y dah berusia
💥org2 y ada masalah kat atas 👆
💥ibu hamil
.
berminat?
.
www.wasap.my/601119800973/SHAKLEEOSTEMATRIX
.
or click link di bio ig 😘
.
#shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix
  • "SATTT!!! RUGI KALAU TAK BACA!! 😑
    .
    ✔sakit gigi cari ostematrix
    ✔cramp kaki cari ostematrix
    ✔sembelit cari ostematrix
    ✔sakit pinggang cari ostematrix
    ✔lenguh badan cari ostematrix
    ✔sakit lutut cari ostematrix
    .
    Nak tahu kenapa asyik dup cari ostematrix jer? whatsapp shera.
    .
    ostematrix sesuai utk sape?
    💥org2 y dah berusia
    💥org2 y ada masalah kat atas 👆
    💥ibu hamil
    .
    berminat?
    .
    www.wasap.my/601119800973/SHAKLEEOSTEMATRIX
    .
    or click link di bio ig 😘
    .
    #shaklee #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleepantaitimur #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleeperak #shakleekedah #shakleemalaysia #shakleesupplement #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #milkshakeshaklee #cinchshaklee #omegashaklee #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminshaklee #bcoomplexshaklee #testimonishaklee #oste #ostematrix

  •  2  0  19 minutes ago
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

sangat sangat membantu !
-
-
-
nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

    sangat sangat membantu !
    -
    -
    -
    nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio

  •  1  1  25 minutes ago
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

sangat sangat membantu !
-
-
-
nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

    sangat sangat membantu !
    -
    -
    -
    nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio

  •  1  1  26 minutes ago
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

sangat sangat membantu !
-
-
-
nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio
  • nak atasi masalah kulit kusam, parut, jerawat, muka berlubang2, gastrik dan sebagainya.. boleh cuba set parut ni tau !

    sangat sangat membantu !
    -
    -
    -
    nak dapatkan harga promosi, with free consultation, click link at bio

  •  1  1  29 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  29 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  29 minutes ago
  • Jomm kurus bersama Cinch Shaklee. 💃
.
. 
. 
👉 " Kak, macam mana nak kurus ni? "
.
.
.
👉 " Kak, berat badan saya naik lagi la."
.
.
.
Jom saya kenalkan Cinch Shaklee kepada semua. Cinch Shaklee ada 3 Flavour. Antaranya seperti di bawah.
.
.
1. Chocolate
2. Vanilla
3. Latte
.
.
. 
Siapa yang nak kurus, nak berat badan ideal, nak kekal bertenaga, nak bina badan pun boleh minum Cinch Shaklee ni. Sangat recommended tauuu. 🤩
.
.
.
#shaklee #shakleemembakut #shakleesabah #shakleemalaysia #cinchshaklee #cinchshake #cinchshakleelover #latte #vanilla #chocolate #shakleethebest
  • Jomm kurus bersama Cinch Shaklee. 💃
    .
    .
    .
    👉 " Kak, macam mana nak kurus ni? "
    .
    .
    .
    👉 " Kak, berat badan saya naik lagi la."
    .
    .
    .
    Jom saya kenalkan Cinch Shaklee kepada semua. Cinch Shaklee ada 3 Flavour. Antaranya seperti di bawah.
    .
    .
    1. Chocolate
    2. Vanilla
    3. Latte
    .
    .
    .
    Siapa yang nak kurus, nak berat badan ideal, nak kekal bertenaga, nak bina badan pun boleh minum Cinch Shaklee ni. Sangat recommended tauuu. 🤩
    .
    .
    .
    #shaklee #shakleemembakut #shakleesabah #shakleemalaysia #cinchshaklee #cinchshake #cinchshakleelover #latte #vanilla #chocolate #shakleethebest

  •  0  0  30 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  30 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  30 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  30 minutes ago
  • Assalamualaikum dan Selamat Pagi 💕

Kedai Shaklee Sya buka seperti biasa hari ni. 

Ada sesiapa kat sini perlukan supp1ements Shak1ee untuk keperluan di bawah?

🌸 Nak tingkatkan imun
🌸 Nak ku1it cantik berseri
🌸 Nak turunkan beratt badan
🌸 Nak badan bertenaga
🌸 Nak ikhtiar hami1
🌸 Nak naikkan se1era makan anak picky eater
🌸 Nak nutrisii lengkap semasa pregnant

Tak kisah untuk apa sahaja keperluan, Shak1ee supp1ements ada untuk keperluan anda.

Yang duduk luar kawasan jangan risau, I still got you😉 P0stage avai1able untuk seluruh Ma1aysia setiap hari ya.

Jangan segan segan nak risik mengenai Shaklee dekat sya.. Ketuk ja terus pintu ws dan m3ssenger sya.

#shakleemalaysia 
#shakleepenangisland 
#shakleepenang 
#shakleegelugor 
#shakleegeorgetown 
#shakleelovers 
#shakleelife 
#shakleelifeamazing 
#shakleelifestyle 
#shakleebest 
#shakleebenefit
#shakleeeffect
#shakleehealthybeauty 
#shakleeselamatberkesansemulajadi
#shakleevitamins 
#shakleebysyahirah
#kedaishakleesya
  • Assalamualaikum dan Selamat Pagi 💕

    Kedai Shaklee Sya buka seperti biasa hari ni.

    Ada sesiapa kat sini perlukan supp1ements Shak1ee untuk keperluan di bawah?

    🌸 Nak tingkatkan imun
    🌸 Nak ku1it cantik berseri
    🌸 Nak turunkan beratt badan
    🌸 Nak badan bertenaga
    🌸 Nak ikhtiar hami1
    🌸 Nak naikkan se1era makan anak picky eater
    🌸 Nak nutrisii lengkap semasa pregnant

    Tak kisah untuk apa sahaja keperluan, Shak1ee supp1ements ada untuk keperluan anda.

    Yang duduk luar kawasan jangan risau, I still got you😉 P0stage avai1able untuk seluruh Ma1aysia setiap hari ya.

    Jangan segan segan nak risik mengenai Shaklee dekat sya.. Ketuk ja terus pintu ws dan m3ssenger sya.

    #shakleemalaysia
    #shakleepenangisland
    #shakleepenang
    #shakleegelugor
    #shakleegeorgetown
    #shakleelovers
    #shakleelife
    #shakleelifeamazing
    #shakleelifestyle
    #shakleebest
    #shakleebenefit
    #shakleeeffect
    #shakleehealthybeauty
    #shakleeselamatberkesansemulajadi
    #shakleevitamins
    #shakleebysyahirah
    #kedaishakleesya

  •  0  0  30 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_beautyandhealth
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_beautyandhealth

  •  0  1  30 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  31 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  31 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  31 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  31 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  32 minutes ago
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

Alhamdulillah... Thank you customer🥰

Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

Shaklee by,
@noor.farahin.md.lazi
@farah_codshakleesepang
  • ✨ORDER 7/8/2020✨.

    ✅ Close deal ESP & Alfalfa - POSTAGE ke Kuala Lumpur
    ✅ Close deal ESP - COD ke Taman Dahlia .

    Alhamdulillah... Thank you customer🥰

    Nak order Shaklee🙋🏻‍♀️ ?

    COD Shaklee Sepang - 013 402 1408

    Shaklee by,
    @noor.farahin.md.lazi
    @farah_codshakleesepang

  •  0  1  32 minutes ago

Top #shakleemalaysia Posts

  • SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!
.
Maaf Zahir dan Batin 💫
.
Alhamdulillah officially complete LAST STAGE CAR BONUS & EFFECTIVE COORDINATOR hari ni. 😭
.
Perjalanan nak fight untuk car bonus ni bukanlah satu benda yang mudah. Macam-macam ujian datang
.
Nak fight car ni kena 4 bulan berturut-turut. If salah satu bulan tak complete, kena mula dari awal balik 
.
Tapii bila kita ada target yang jelas dan mindset yang positive, insya-Allah pasti boleh 💪🏻
.
Kadang-kadang kita rasa macam kabur jalan. Tak nampak jalan lagi. Boleh ke aku capai ni? Terjaga tengah pagi pukul 4.30 am tak boleh tidur dok kira2 car ni
.
Kadang rasa taknak fikir! Nak redah je. Pejam mata redah je! Yang pasti sampai hujung nanti apa yang kita target tu tercapai 
.
Alhamdulillah.. walaupun ada macam-macam ujian tapi Allah mudahkan perjalanan wani untuk complete car bonus ni
.
Tak lupa juga buat semua #teamSPG, A BIG THANKS TO KORANG SEMUA! Tanpa korang Wani takkan sampai ke tahap macam ni
.
Kejayaan ini bukan kejayaan Wani. Tapi kejayaan ini adalah kejayaan kita. So, CONGRATULATION SPGiants!! Korang memang SUPER POWER!! I’m a proud leader 😭
.
Insya-Allah tahun ni Wani nak bantu lebih ramai lagi yang akan genggam income 4 angka malah lebih dari tu
.
Jom! Siapa nak Wani guide, roger je Wani anytime. Wani ada je untuk korang selalu ❤️
.
Ikhlas dari Founder Super Power Group
.
#shakleemalaysia #coordinatorShakleeMalaysia #carbonusachiever2020
  • SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!
    .
    Maaf Zahir dan Batin 💫
    .
    Alhamdulillah officially complete LAST STAGE CAR BONUS & EFFECTIVE COORDINATOR hari ni. 😭
    .
    Perjalanan nak fight untuk car bonus ni bukanlah satu benda yang mudah. Macam-macam ujian datang
    .
    Nak fight car ni kena 4 bulan berturut-turut. If salah satu bulan tak complete, kena mula dari awal balik
    .
    Tapii bila kita ada target yang jelas dan mindset yang positive, insya-Allah pasti boleh 💪🏻
    .
    Kadang-kadang kita rasa macam kabur jalan. Tak nampak jalan lagi. Boleh ke aku capai ni? Terjaga tengah pagi pukul 4.30 am tak boleh tidur dok kira2 car ni
    .
    Kadang rasa taknak fikir! Nak redah je. Pejam mata redah je! Yang pasti sampai hujung nanti apa yang kita target tu tercapai
    .
    Alhamdulillah.. walaupun ada macam-macam ujian tapi Allah mudahkan perjalanan wani untuk complete car bonus ni
    .
    Tak lupa juga buat semua #teamSPG, A BIG THANKS TO KORANG SEMUA! Tanpa korang Wani takkan sampai ke tahap macam ni
    .
    Kejayaan ini bukan kejayaan Wani. Tapi kejayaan ini adalah kejayaan kita. So, CONGRATULATION SPGiants!! Korang memang SUPER POWER!! I’m a proud leader 😭
    .
    Insya-Allah tahun ni Wani nak bantu lebih ramai lagi yang akan genggam income 4 angka malah lebih dari tu
    .
    Jom! Siapa nak Wani guide, roger je Wani anytime. Wani ada je untuk korang selalu ❤️
    .
    Ikhlas dari Founder Super Power Group
    .
    #shakleemalaysia #coordinatorShakleeMalaysia #carbonusachiever2020

  •  182  15  31 July, 2020
  • Repost @renjana.dan.asa (@get_repost)
・・・
Pandai-pandailah bersyukur 💗
-
Bersyukur.
Obat paling mujarab,
Untuk mengobati semua penyakit hati.
Sekecil apa pun nikmat,
Bila disyukuri maka akan terasa besar.
-
Bersyukur.
Hidup akan terasa lebih,
Nyaman, damai, dan tenang.
Jauh dari resah nan gelisah.
-
Bersyukur.
Jika senantiasa di lakukan oleh manusia,
Akan selalu merasakan nikmat Allah dalam hidupnya.
Nikmat itu selalu bersama.
-
Bersyukur.
Semakin banyak nikmat yang di rasa,
Semakin dalam rasa syukur pada Allah.
-
Di mana pun ia berada,
Kondisi apa pun yang ia alami,
Allah selalu melimpahkan keberkahan padanya.
Karena ia telah mensyukuri anugerah Allah.

#RenjanaDanAsa
  • Repost @renjana.dan.asa (@get_repost)
    ・・・
    Pandai-pandailah bersyukur 💗
    -
    Bersyukur.
    Obat paling mujarab,
    Untuk mengobati semua penyakit hati.
    Sekecil apa pun nikmat,
    Bila disyukuri maka akan terasa besar.
    -
    Bersyukur.
    Hidup akan terasa lebih,
    Nyaman, damai, dan tenang.
    Jauh dari resah nan gelisah.
    -
    Bersyukur.
    Jika senantiasa di lakukan oleh manusia,
    Akan selalu merasakan nikmat Allah dalam hidupnya.
    Nikmat itu selalu bersama.
    -
    Bersyukur.
    Semakin banyak nikmat yang di rasa,
    Semakin dalam rasa syukur pada Allah.
    -
    Di mana pun ia berada,
    Kondisi apa pun yang ia alami,
    Allah selalu melimpahkan keberkahan padanya.
    Karena ia telah mensyukuri anugerah Allah.

    #RenjanaDanAsa

  •  306  84  6 August, 2020
  • YANG PERTAMA PECAH LAGI.

Bila kita makin naik sikit dari kita sebelum ni, ingatkan diri kita untuk perlu berhati hati dalam banyak benda✨

Hati hati dalam setiap percakapan.
Hati hati dalam setiap perlakuan.

Kak Sya belajar satu benda besar, bila Kak Sya dah makin bertambah usia dan semakin lama dalam dunia bisnes (yang Kak Sya akui ilmu Kak Sya sendiri masih cetek, pengalaman masih sikit) tapi Kak Sya tetap belajar. 

Ikut resmi padi, makin berisi makin tunduk 🌾

Kalau dulu orang marah Kak Sya,Kak Sya rasa mak marah balik. 

Kalau dulu orang cakap buruk , Kak Sya rasa nak cakap buruk balik dekat dia. 

Kalau dulu orang doakan untuk jatuh, Kak Sya rasa nak doa balik dekat dia. 

TAPI REZEKI KESEDARAN ALLAH BAGI.

Bila orang marah,Kak Sya belajar jadi diam tak perlu marah balik.

Bila orang cakap buruk dekat Kak Sya ,Kak Sya belajar jadi yang lebih memahami. (Yang baik kita ambil, yang buruk kita abaikan.)

Bila orang doa yang buruk untuk Kak Sya,Kak Sya doa balik supaya Allah bagi rezeki besar untuk Kak Sya & untuk dia. 

—bukan sebab kita baik, tapi sebab nak hidup tenang. Tak merosakkan mana mana jiwa. 

Hati yang tenang menghasilkan hari yang bahagia, hasil yang cemelang InshaAllah yeay!❤️

Salam Jumaat , 17 Julai 2020

NUR SYAZADATUL NISMA,
Coordinator to be,
Founder MALegacy.

#MALegacy
#TETjourney
#shakleemalaysia
  • YANG PERTAMA PECAH LAGI.

    Bila kita makin naik sikit dari kita sebelum ni, ingatkan diri kita untuk perlu berhati hati dalam banyak benda✨

    Hati hati dalam setiap percakapan.
    Hati hati dalam setiap perlakuan.

    Kak Sya belajar satu benda besar, bila Kak Sya dah makin bertambah usia dan semakin lama dalam dunia bisnes (yang Kak Sya akui ilmu Kak Sya sendiri masih cetek, pengalaman masih sikit) tapi Kak Sya tetap belajar.

    Ikut resmi padi, makin berisi makin tunduk 🌾

    Kalau dulu orang marah Kak Sya,Kak Sya rasa mak marah balik.

    Kalau dulu orang cakap buruk , Kak Sya rasa nak cakap buruk balik dekat dia.

    Kalau dulu orang doakan untuk jatuh, Kak Sya rasa nak doa balik dekat dia.

    TAPI REZEKI KESEDARAN ALLAH BAGI.

    Bila orang marah,Kak Sya belajar jadi diam tak perlu marah balik.

    Bila orang cakap buruk dekat Kak Sya ,Kak Sya belajar jadi yang lebih memahami. (Yang baik kita ambil, yang buruk kita abaikan.)

    Bila orang doa yang buruk untuk Kak Sya,Kak Sya doa balik supaya Allah bagi rezeki besar untuk Kak Sya & untuk dia.

    —bukan sebab kita baik, tapi sebab nak hidup tenang. Tak merosakkan mana mana jiwa.

    Hati yang tenang menghasilkan hari yang bahagia, hasil yang cemelang InshaAllah yeay!❤️

    Salam Jumaat , 17 Julai 2020

    NUR SYAZADATUL NISMA,
    Coordinator to be,
    Founder MALegacy.

    #MALegacy
    #TETjourney
    #shakleemalaysia

  •  169  3  17 July, 2020
  • 10 SEATS  DIBUKA ❗❗
.
Kak Ros disini nak ajak pada mereka mereka yang berminat untuk jana income untuk tambah pendapatan dengan Shaklee . .😘
.
Side income la kiranya ni . Gituu . .
.
Jadi kak ros share serba sedikit supaya korang boleh tahu apa benefit korang dapat dalam Shaklee ni . .
.
✔️ Dah tentunya harga ahli .
✔️ Untung runcit .
✔️ bonus masuk tengah bulan ( 14hb ) .
✔️ Car Bonus ( bagi yang serious berbisnes ) .
✔️ Percutian tajaan Shaklee .
.
.
Semua ni Shaklee akan bagi , tinggal kita je nak ke nak? .
.
Kalau berminat boleh direct dm kak  ros & kak ros akan masukkan korang dalam satu group supaya senang bagi penerangan pada yang berminat untuk join . .
.
Syarat untuk join berniaga dengan Shaklee :
.
✔️ Serious ✔️ Confident 💚 .
.
Kak  ros buka 3 seat sahaja untuk bulan ni . .
Berminat boleh direct dm atau Wasap kak ros terus .
0196011657
.
.

#jomshaklee 
#jombisnesshaklee
#azzahramillionaire #businesswithAzzahraMillionaire #surirumah 
#student 
#kualalumpur 
#kedah
#keramat 
#uitm 
#uia 
#utm 
#upm 
#shakleewangsamaju 
#shakleekl 
#dropshipdiperlukan
 #sideincome 
#dropship 
#bisnesshaklee 
#janapendapatan
#shakleemalaysia 
#agendropship 
#bisnesonline
 #agentshaklee
#jb
#kl
#shahalam
#ampang
  • 10 SEATS DIBUKA ❗❗
    .
    Kak Ros disini nak ajak pada mereka mereka yang berminat untuk jana income untuk tambah pendapatan dengan Shaklee . .😘
    .
    Side income la kiranya ni . Gituu . .
    .
    Jadi kak ros share serba sedikit supaya korang boleh tahu apa benefit korang dapat dalam Shaklee ni . .
    .
    ✔️ Dah tentunya harga ahli .
    ✔️ Untung runcit .
    ✔️ bonus masuk tengah bulan ( 14hb ) .
    ✔️ Car Bonus ( bagi yang serious berbisnes ) .
    ✔️ Percutian tajaan Shaklee .
    .
    .
    Semua ni Shaklee akan bagi , tinggal kita je nak ke nak? .
    .
    Kalau berminat boleh direct dm kak ros & kak ros akan masukkan korang dalam satu group supaya senang bagi penerangan pada yang berminat untuk join . .
    .
    Syarat untuk join berniaga dengan Shaklee :
    .
    ✔️ Serious ✔️ Confident 💚 .
    .
    Kak ros buka 3 seat sahaja untuk bulan ni . .
    Berminat boleh direct dm atau Wasap kak ros terus .
    0196011657
    .
    .

    #jomshaklee
    #jombisnesshaklee
    #azzahramillionaire #businesswithAzzahraMillionaire #surirumah
    #student
    #kualalumpur
    #kedah
    #keramat
    #uitm
    #uia
    #utm
    #upm
    #shakleewangsamaju
    #shakleekl
    #dropshipdiperlukan
    #sideincome
    #dropship
    #bisnesshaklee
    #janapendapatan
    #shakleemalaysia
    #agendropship
    #bisnesonline
    #agentshaklee
    #jb
    #kl
    #shahalam
    #ampang

  •  199  64  13 July, 2020
  • Ready stock RESV  tinggal 1 botol je lagi ❗❗❗
.
.
Mai Kak ros update produk Shaklee yang HIGH  DEMAND Sekarang ❗❗❗
.
.
RESV ibarat adik kepada Vivix.
.
Mempunyai 5 kandungan tambahan dari vivix dan berkuasa 30% lebih  power dari  Vivix. 
.
.
Dah ambik Vivix perlu lagi ambik Res V ni? 
.
Yes,  sebab dua produk ni saling melengkapi !!
.
VIVIX - Protect 
RESV- Repair 
.
 Antara kelebihan RES V :
.
✅  Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot.
.
✅ kulit kelihatan lebih muda. 
.
✅ Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan  normal. 
.
✅Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal 

✅ Menggalakkan minda lebih fokus. 
.
✅Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif 
.
✅Memelihara dan menyokong kesihatan sendi 
.
✅Menggalakkan kesihatan peredaran darah. 
.
So memang powerful gila  gaiss  sebab HIGH  ANTIOXIDANT  content  iaitu  POLIFENOL. .
Dan paling penting  disahkan  HALAL  dan disokong  6 paten ( exclusive  hanya Di shaklee 🔥🔥)
.
.
Sekarang bolih dapat RESV  Ready stock dengan  Wasap kak ros  0196011657
.
.

#selangor
#seremban
#uitm
#melaka
#johor 
#shakleemalaysia
#shakleejohor 
#sabah
#penang
#codshaklee
#shahalam
#cikgu
#uia
#jb
#shakleeampang
#cod
#fattzura
#shakleeselangor
#codsenawang
#kedah
#neelofa
#shaklee
#diabetes
#vivixshaklee
#bazarpaknil
  • Ready stock RESV tinggal 1 botol je lagi ❗❗❗
    .
    .
    Mai Kak ros update produk Shaklee yang HIGH DEMAND Sekarang ❗❗❗
    .
    .
    RESV ibarat adik kepada Vivix.
    .
    Mempunyai 5 kandungan tambahan dari vivix dan berkuasa 30% lebih power dari Vivix.
    .
    .
    Dah ambik Vivix perlu lagi ambik Res V ni?
    .
    Yes, sebab dua produk ni saling melengkapi !!
    .
    VIVIX - Protect
    RESV- Repair
    .
    Antara kelebihan RES V :
    .
    ✅ Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot.
    .
    ✅ kulit kelihatan lebih muda.
    .
    ✅ Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal.
    .
    ✅Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal

    ✅ Menggalakkan minda lebih fokus.
    .
    ✅Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
    .
    ✅Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
    .
    ✅Menggalakkan kesihatan peredaran darah.
    .
    So memang powerful gila gaiss sebab HIGH ANTIOXIDANT content iaitu POLIFENOL. .
    Dan paling penting disahkan HALAL dan disokong 6 paten ( exclusive hanya Di shaklee 🔥🔥)
    .
    .
    Sekarang bolih dapat RESV Ready stock dengan Wasap kak ros 0196011657
    .
    .

    #selangor
    #seremban
    #uitm
    #melaka
    #johor
    #shakleemalaysia
    #shakleejohor
    #sabah
    #penang
    #codshaklee
    #shahalam
    #cikgu
    #uia
    #jb
    #shakleeampang
    #cod
    #fattzura
    #shakleeselangor
    #codsenawang
    #kedah
    #neelofa
    #shaklee
    #diabetes
    #vivixshaklee
    #bazarpaknil

  •  210  77  23 July, 2020