#shahidadherbs Instagram Photos & Videos

shahidadherbs - 100.4k posts

Hashtag Popularity

2.7
average comments
132.4
average likes

Latest #shahidadherbs Posts

  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
.

Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA 🥰
.

Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang 💩. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
.

Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi 😉
.

Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
.

Berminat Nak dapatkan holeh Whatsapp sis nurul  ye 📲01137673976 .
📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
.
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #ezylozz #nakkurus  #nakslim #naklangsing #masalahsembelit #kuranglawas
  • TAK PERLU LAGI TAHAN LAPAR UNTUK LANGSING!! 😱
    .

    Ezy-loz mampu membantu awak semua kekal kenyang dan bertenaga tapi tetap LANGSING dan BADAN KERENGGA 🥰
    .

    Mengandungi SERAT OAT untuk membantu badan kekal bertenaga dan kenyang pada masa yang sama. NENAS untuk membantu awak membuang 💩. ASAM GELUGOR bantu untuk menghadkan pembentukan lemak!!
    .

    Hebat kan???? Cubalah #ezyloz pasti menjadi 😉
    .

    Hanya berharga RM55.90 dengan packaging baharu
    .

    Berminat Nak dapatkan holeh Whatsapp sis nurul ye 📲01137673976 .
    📌POS SELURUH MALAYSIA 📬📬📬
    .
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
    #shahidadherbs #datinshahida
    #asbeautymalaysia #aliffsyukri 
    #terlajaklaris #ezylozz #nakkurus #nakslim #naklangsing #masalahsembelit #kuranglawas

  •  0  0  14 minutes ago
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak? 
Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak?
    Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  20 minutes ago
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak? 
Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak?
    Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  21 minutes ago
  • Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! .
.
PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang 💋

wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#puffysmooch #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! .
    .
    PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang 💋

    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #puffysmooch #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  23 minutes ago
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
-
Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka  dan dll .
.
.

PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk dherbsholdingshq bulan ni 🥰.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#beaurose #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
    -
    Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka dan dll .
    .
    .

    PROMOSI MERDEKA TERLAJAKKK LARISSSS...

    Macam macam free gift kalau korang purchase produk produk dherbsholdingshq bulan ni 🥰.. cepat cepatttt apa tunggu lagi... sementara stock masih ada je tauuu!
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #beaurose #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara

  •  2  0  42 minutes ago
  • Hi semua! Pernah dengar Shampoo berherba & Krim rambut berherba super lebat?
.
Hari ni kita nak kongsikan produk yg berkesan pada korang yg ada masalah seperti ;
Kelemumur
•Kegatalan
•Rambut Gugur
•Beruban
.
Lagi lagi wanita yg bertudung.. sangat sangat tidak selesa.. yelahh, dah bertudung rambut tertutup, so senang jugak dapat masalah masalah di atas..
.
Jarang kita dengar produk yg betul betul menggunakan rumusan herba melayu turun temurun.. so sesiapa yg mengalami masalah yg mcm di atas, boleh try dapatkan.. dan paling penting rambut kita sihat jadi kita pun selesa 👌🏼
.
KRIM SUPER LEBAT 
WM : RM29.90 
EM : RM32.90
-
SHAMPU SUPER LEBAT 
WM: RM25.00
EM : RM28.90 .
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#krimrambut #syampurambut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara
  • Hi semua! Pernah dengar Shampoo berherba & Krim rambut berherba super lebat?
    .
    Hari ni kita nak kongsikan produk yg berkesan pada korang yg ada masalah seperti ;
    Kelemumur
    •Kegatalan
    •Rambut Gugur
    •Beruban
    .
    Lagi lagi wanita yg bertudung.. sangat sangat tidak selesa.. yelahh, dah bertudung rambut tertutup, so senang jugak dapat masalah masalah di atas..
    .
    Jarang kita dengar produk yg betul betul menggunakan rumusan herba melayu turun temurun.. so sesiapa yg mengalami masalah yg mcm di atas, boleh try dapatkan.. dan paling penting rambut kita sihat jadi kita pun selesa 👌🏼
    .
    KRIM SUPER LEBAT
    WM : RM29.90
    EM : RM32.90
    -
    SHAMPU SUPER LEBAT
    WM: RM25.00
    EM : RM28.90 .
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #krimrambut #syampurambut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara

  •  2  0  44 minutes ago
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#compactpowder #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
    Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #compactpowder #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup

  •  2  0  2 hours ago
  • Amalkan minum 1 sachet PUCUK HARUMNITA untuk memberikan tenaga & kekal segar sepanjang hari 😘
.
Tidak lagi rasa lesu & letih setelah penat melakukan aktiviti harian kerana PUCUK HARUMNITA ini mempunyai banyak khasiat untuk tubuh badan seperti 👇🏻
✔️Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
✔️Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔️Mengatasi kelesuan & keletihan tubuh badan
✔️Merawat masalah keputihan, sengugut & kitaran haid yang tidak stabil
✔️Membantu masalah angin dalam badan
✔️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
✔️Mengurangkan kesan kedutan & garisan pigmentasi
✔️Mengetatkan otot faraj
✔️Meningkatkan keinginan libido & fungsi seksual wanita
.
Banyak lagi khasiat dengan mengamalkan minuman PUCUK HARUMNITA ini
.
Jom dapatkan sekarang PUCUK HARUMNITA by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM69.90
📮COD : Subang Jaya  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #pucukharumnita
  • Amalkan minum 1 sachet PUCUK HARUMNITA untuk memberikan tenaga & kekal segar sepanjang hari 😘
    .
    Tidak lagi rasa lesu & letih setelah penat melakukan aktiviti harian kerana PUCUK HARUMNITA ini mempunyai banyak khasiat untuk tubuh badan seperti 👇🏻
    ✔️Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    ✔️Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔️Mengatasi kelesuan & keletihan tubuh badan
    ✔️Merawat masalah keputihan, sengugut & kitaran haid yang tidak stabil
    ✔️Membantu masalah angin dalam badan
    ✔️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
    ✔️Mengurangkan kesan kedutan & garisan pigmentasi
    ✔️Mengetatkan otot faraj
    ✔️Meningkatkan keinginan libido & fungsi seksual wanita
    .
    Banyak lagi khasiat dengan mengamalkan minuman PUCUK HARUMNITA ini
    .
    Jom dapatkan sekarang PUCUK HARUMNITA by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM69.90
    📮COD : Subang Jaya Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #pucukharumnita

  •  0  0  2 hours ago
  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
.
Beli Set Bersalin
Free Corset 
.
Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
.
📌Pati Herba Mak Bidan
Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
.
📌Pilis & Param Mak Bidan
Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
.
📌Krim panas Mak Bidan
Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
.
📌Kapsul Jamu Mak Bidan
Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
.
📌Minyak Telon
Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
.
📌Tungku Herba Mak Bidan
Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
.
📌Perawan Herbal Soap
Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kota
  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
    .
    Beli Set Bersalin
    Free Corset
    .
    Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
    1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
    1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
    1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
    1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
    1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
    1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
    .
    📌Pati Herba Mak Bidan
    Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
    .
    📌Pilis & Param Mak Bidan
    Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
    .
    📌Krim panas Mak Bidan
    Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
    .
    📌Kapsul Jamu Mak Bidan
    Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
    .
    📌Minyak Telon
    Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
    .
    📌Tungku Herba Mak Bidan
    Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
    .
    📌Perawan Herbal Soap
    Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kota

  •  1  0  2 hours ago
  • EXTRA LOOK SLIM❣️ 

🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
🔹mengawal selera makan .
🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
🔹mencantikkan kulit.
. 
📍 Cara penyediaan:👇

Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja.
.
‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
.
Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
. 
Harga rm79.90/84.90ss
.
.
.
Klik link di Bio : 📲
 @yazreen_dherbs
 @yazreen_dherbs 

#lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
#shahidadherbs #datinshahida
  • EXTRA LOOK SLIM❣️

    🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
    🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
    🔹mengawal selera makan .
    🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
    🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
    🔹mencantikkan kulit.
    .
    📍 Cara penyediaan:👇

    Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja.
    .
    ‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
    🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
    .
    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
    .
    Harga rm79.90/84.90ss
    .
    .
    .
    Klik link di Bio : 📲
    @yazreen_dherbs
    @yazreen_dherbs

    #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
    #shahidadherbs #datinshahida

  •  1  0  11 hours ago
  • EXTRA LOOK SLIM❣️ 

🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
🔹mengawal selera makan .
🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
🔹mencantikkan kulit.
. 
📍 Cara penyediaan:👇

Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja.
.
‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
.
Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
. 
Harga rm79.90/84.90ss
.
.
.
Klik link di Bio : 📲
 @yazreen_dherbs
 @yazreen_dherbs 

#lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
#shahidadherbs #datinshahida
  • EXTRA LOOK SLIM❣️

    🔹Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. .
    🔹Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi .
    🔹mengawal selera makan .
    🔹membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari .
    🔹berfungsi membuang toksin serta detox dalaman .
    🔹mencantikkan kulit.
    .
    📍 Cara penyediaan:👇

    Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja.
    .
    ‼️Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain‼️
    🔹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.
    .
    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🔹Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari 😘
    .
    Harga rm79.90/84.90ss
    .
    .
    .
    Klik link di Bio : 📲
    @yazreen_dherbs
    @yazreen_dherbs

    #lookfiit #lookfiitaslegacy #nakturunberatbadan
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #dherbs #terlajaklaris #readystock #lookslim
    #shahidadherbs #datinshahida

  •  0  0  11 hours ago
  • #dherbsproduk

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

#dherbsagent #shahidadherbs
#aslegacyproduk #aslegacyagent
#aliffsyukriterlajaklaris

#produkbumiputera
#produkkesihatankecantikan

#dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
#dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
✨FREE COD ✨

#dherbsmelaka #aslegacymelaka
#dherbsshahalam #aslegacyshahalam
💫 FREE COD & COD

#dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong 
#dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
✨FREE COD & COD✨

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK 
Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲SHAHALAM
  • #dherbsproduk

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

    🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    #dherbsagent #shahidadherbs
    #aslegacyproduk #aslegacyagent
    #aliffsyukriterlajaklaris

    #produkbumiputera
    #produkkesihatankecantikan

    #dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
    #dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
    ✨FREE COD ✨

    #dherbsmelaka #aslegacymelaka
    #dherbsshahalam #aslegacyshahalam
    💫 FREE COD & COD

    #dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong
    #dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
    ✨FREE COD & COD✨

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK
    Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
    📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲SHAHALAM

  •  2  0  13 hours ago
  • #dherbsproduk

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

#dherbsagent #shahidadherbs
#aslegacyproduk #aslegacyagent
#aliffsyukriterlajaklaris

#produkbumiputera
#produkkesihatankecantikan

#dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
#dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
✨FREE COD ✨

#dherbsmelaka #aslegacymelaka
#dherbsshahalam #aslegacyshahalam
💫 FREE COD & COD

#dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong 
#dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
✨FREE COD & COD✨

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK 
Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲SHAHALAM
  • #dherbsproduk

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

    🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    #dherbsagent #shahidadherbs
    #aslegacyproduk #aslegacyagent
    #aliffsyukriterlajaklaris

    #produkbumiputera
    #produkkesihatankecantikan

    #dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
    #dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
    ✨FREE COD ✨

    #dherbsmelaka #aslegacymelaka
    #dherbsshahalam #aslegacyshahalam
    💫 FREE COD & COD

    #dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong
    #dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
    ✨FREE COD & COD✨

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK
    Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
    📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲SHAHALAM

  •  2  0  13 hours ago
  • #dherbsproduk

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

#dherbsagent #shahidadherbs
#aslegacyproduk #aslegacyagent
#aliffsyukriterlajaklaris

#produkbumiputera
#produkkesihatankecantikan

#dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
#dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
✨FREE COD ✨

#dherbsmelaka #aslegacymelaka
#dherbsshahalam #aslegacyshahalam
💫 FREE COD & COD

#dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong 
#dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
✨FREE COD & COD✨

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK 
Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲SHAHALAM
  • #dherbsproduk

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

    🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    #dherbsagent #shahidadherbs
    #aslegacyproduk #aslegacyagent
    #aliffsyukriterlajaklaris

    #produkbumiputera
    #produkkesihatankecantikan

    #dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
    #dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
    ✨FREE COD ✨

    #dherbsmelaka #aslegacymelaka
    #dherbsshahalam #aslegacyshahalam
    💫 FREE COD & COD

    #dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong
    #dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
    ✨FREE COD & COD✨

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK
    Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
    📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲SHAHALAM

  •  2  0  13 hours ago
  • 𝙏𝙍𝙄𝙋 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀  𝙃𝗔𝗥𝗜𝗡𝗜 
𝙔𝘼𝙉𝙂 𝘿𝘼𝙃 𝙋𝘼𝙔𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝙋𝙐𝙆𝙐𝙇 3𝙋𝙈 𝙆𝙄𝙏𝘼 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙎 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝗞𝗘 𝗘𝗦𝗢𝗞𝗔𝗡 𝗛𝗔𝗥𝗜 ❤️ ❤️*𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎* 
www.wasap.my/+60136654272/
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs 
#as.legacymalaysia
#a.s.legacymalaysia 
#as.hijabofficial
#AwesomeTeam
#aslegacybahaun9
  • 𝙏𝙍𝙄𝙋 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝙃𝗔𝗥𝗜𝗡𝗜
    𝙔𝘼𝙉𝙂 𝘿𝘼𝙃 𝙋𝘼𝙔𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝙋𝙐𝙆𝙐𝙇 3𝙋𝙈 𝙆𝙄𝙏𝘼 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙎 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝗞𝗘 𝗘𝗦𝗢𝗞𝗔𝗡 𝗛𝗔𝗥𝗜 ❤️ ❤️*𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎*
    www.wasap.my/+60136654272/
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #as.legacymalaysia
    #a.s.legacymalaysia
    #as.hijabofficial
    #AwesomeTeam
    #aslegacybahaun9

  •  2  0  14 hours ago
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭

-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.
#aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
#aslegacymalaysia#aslcosmetic
#datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
#shahidadherbs #datinshahida
#asbeautymalaysia #aliffsyukri 
#terlajaklaris #ezylozz #ezyloz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahberatbadan
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭

    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .
    #aslegacyputrajaya #dherbs #dherbsputrajaya
    #aslegacymalaysia #aslcosmetic
    #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik 
    #shahidadherbs  #datinshahida
    #asbeautymalaysia #aliffsyukri 
    #terlajaklaris #ezylozz #ezyloz #naklangsing #nakkurus #nakslim #masalahberatbadan

  •  0  0  14 hours ago
  • #dherbsproduk

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

#dherbsagent #shahidadherbs
#aslegacyproduk #aslegacyagent
#aliffsyukriterlajaklaris

#produkbumiputera
#produkkesihatankecantikan

#dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
#dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
✨FREE COD ✨

#dherbsmelaka #aslegacymelaka
#dherbsshahalam #aslegacyshahalam
💫 FREE COD & COD

#dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong 
#dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
✨FREE COD & COD✨

#freecod CERTAIN AREA 👏👏
#postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK 
Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
📲0136657191📲MELAKA
📲01123828253📲SHAHALAM
  • #dherbsproduk

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    🇲🇾PROMO TERHAD ❗❗

    🇲🇾SIAPA CEPAT DIA DAPAT❗❗

    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗
    🇲🇾PROMO MERDEKA ❗❗

    #dherbsagent #shahidadherbs
    #aslegacyproduk #aslegacyagent
    #aliffsyukriterlajaklaris

    #produkbumiputera
    #produkkesihatankecantikan

    #dherbsputrajaya #aslegacyputrajaya
    #dherbscyberjaya #aslegacycyberjaya
    ✨FREE COD ✨

    #dherbsmelaka #aslegacymelaka
    #dherbsshahalam #aslegacyshahalam
    💫 FREE COD & COD

    #dherbsdesapinggiranputra #dherbsserikembangan #dherbspuchong
    #dherbskajang #dherbsbangi #dherbsdengkil
    ✨FREE COD & COD✨

    #freecod CERTAIN AREA 👏👏
    #postagemurah SEMENANJUNG MALAYSIA SABAH SARAWAK
    Wasap / Call 👇⏩👇⏩👇⏩👉AgentFaraa
    📲0133479269📲W.PUTRAJAYA
    📲0126100693📲CYBERJAYA/PUCHONG
    📲0136657191📲MELAKA
    📲01123828253📲SHAHALAM

  •  2  0  15 hours ago

Top #shahidadherbs Posts

  • Nantikan hasilnya...#lookfiit
.
Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
.
More info jom wasap sis
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit
  • Nantikan hasilnya... #lookfiit
    .
    Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
    .
    More info jom wasap sis
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit

  •  522  10  5 November, 2019
  • Morning uncle & aunty! 🤗

Kalau uncle dengan aunty nak tau rahsia mama kurus, sihat, cantik & bertenaga jangan lupa dapatkan Bizzi Boddy & Bizzi Flush tau!
.
More detail jom wasap ↪wasap.my/60172367967
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan
  • Morning uncle & aunty! 🤗

    Kalau uncle dengan aunty nak tau rahsia mama kurus, sihat, cantik & bertenaga jangan lupa dapatkan Bizzi Boddy & Bizzi Flush tau!
    .
    More detail jom wasap ↪wasap.my/60172367967
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan

  •  300  4  13 October, 2019
  • Ready stock 🌻FLY AND KISS SET MAKE UP🌻 💕LIMITED EDITION 💕FREE BEG MAKE UP 💕5 ITEMS 🌹Weightless Powder
🌹Serum foundation 🌹Ink liner
🌹Collagen and moist spray
🌹Hibiscus Triple color 
Harga
RM159.90

Sekiranya berminat boleh DM @aslegacyhqoriginalatau WA terus ke http://www.wasap.my/601110300484. *COD AREA COVER* 💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Free cod
Free postage 
Free Gift 
KL sekitarnya / Cheras / Ampang/setapak/sri rampai/bandar tun razak/pemaisuri/shamelin/Maluri/au2 keramat/au3 keramat/jelatek/Ampang /Setiawangsa /Ulu Klang /melawati/keramat/ukay perdana /setapak /Pandan indah /pandan jaya/pandan mewah/Damai/Tesco Ampang /tesco Cheras/ampang point / Gombak/taman segar/leisure mall/taman melawati/melati/wangsa maju / Setiawangsa/sri rampai/ampang park/KLCC/wangsa maju/setapak/gombak/melati/batu caves/selayang/keramat/sogo/
Chow kit / Hospital kuala lumpur/Hospital Ampang / Dan kawasan sekitar yang berdekatan.

#Bizzyboddy 
#bizzyboddycontourcream 
#bizzyflush 
#bizzyboddy 
#fashasandhaxbizziboddy 
#fasha 
#fashasandha 
#alifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#aslegacymalaysia 
#aslegacyhqoriginal
#harumnita 
#juspucukharumnita
#teamviral
#bbb2019
#zarinazainuddin
#teamafviral0496
  • Ready stock 🌻FLY AND KISS SET MAKE UP🌻 💕LIMITED EDITION 💕FREE BEG MAKE UP 💕5 ITEMS 🌹Weightless Powder
    🌹Serum foundation 🌹Ink liner
    🌹Collagen and moist spray
    🌹Hibiscus Triple color
    Harga
    RM159.90

    Sekiranya berminat boleh DM @aslegacyhqoriginalatau WA terus ke http://www.wasap.my/601110300484. *COD AREA COVER* 💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Free cod
    Free postage
    Free Gift
    KL sekitarnya / Cheras / Ampang/setapak/sri rampai/bandar tun razak/pemaisuri/shamelin/Maluri/au2 keramat/au3 keramat/jelatek/Ampang /Setiawangsa /Ulu Klang /melawati/keramat/ukay perdana /setapak /Pandan indah /pandan jaya/pandan mewah/Damai/Tesco Ampang /tesco Cheras/ampang point / Gombak/taman segar/leisure mall/taman melawati/melati/wangsa maju / Setiawangsa/sri rampai/ampang park/KLCC/wangsa maju/setapak/gombak/melati/batu caves/selayang/keramat/sogo/
    Chow kit / Hospital kuala lumpur/Hospital Ampang / Dan kawasan sekitar yang berdekatan.

    #Bizzyboddy
    #bizzyboddycontourcream
    #bizzyflush
    #bizzyboddy
    #fashasandhaxbizziboddy
    #fasha
    #fashasandha
    #alifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyhqoriginal
    #harumnita
    #juspucukharumnita
    #teamviral
    #bbb2019
    #zarinazainuddin
    #teamafviral0496

  •  124  46  6 April, 2019