#setkurus2019 Instagram Photos & Videos

setkurus2019 - 104 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
5.7
average likes

Latest #setkurus2019 Posts

  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. 😁😘
.
minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. 😘
.
======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. 😁😘
    .
    minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. 😘
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  12  0  29 July, 2019
  • Harini sis COD dekat SJMC.
.
habes depa borong😂
.
Non Stick Marble ✔️
Gel Bidara ✔️
Bizzi Boddy ✔️
Contuor Cream ✔️
Magic Box on the way.😁
.
Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
. ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Harini sis COD dekat SJMC.
    .
    habes depa borong😂
    .
    Non Stick Marble ✔️
    Gel Bidara ✔️
    Bizzi Boddy ✔️
    Contuor Cream ✔️
    Magic Box on the way.😁
    .
    Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
    . ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  24  1  29 July, 2019
  • nak kempes? FLUSH JE!!
.
kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
.
minum malam, pagi kempes. 😁😁
.
x cuba x tau sis bro semua. .
😉======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • nak kempes? FLUSH JE!!
    .
    kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
    .
    minum malam, pagi kempes. 😁😁
    .
    x cuba x tau sis bro semua. .
    😉======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  8  1  23 July, 2019
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kembalikan aura positif anda
.
👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
👉 Tidak melekit
👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
.
KEBAIKAN
🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿mengurangkan rasa loya dan pening
🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
•🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿Membantu masalah susah tidur malam
.
CARA PENGGUNAAN
🍀Buka penutup Balm Bidara
🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
•🍀Ambil sedikit menggunakan jari
•🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
•🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
.
HARGA
WM RM39.90
EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kembalikan aura positif anda
    .
    👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
    👉 Tidak melekit
    👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
    .
    KEBAIKAN
    🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
    🌿mengurangkan rasa loya dan pening
    🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    •🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    🌿Membantu masalah susah tidur malam
    .
    CARA PENGGUNAAN
    🍀Buka penutup Balm Bidara
    🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    •🍀Ambil sedikit menggunakan jari
    •🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    •🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    .
    HARGA
    WM RM39.90
    EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  24 April, 2019
  • 📣📣📣BERITA BAIK‼‼‼
.
Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA👍🏼 😱Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 dan boleh dibancuh dengan air sejuk gaisss!!!! 😍😍😍
Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA🍋

RASA YANG UMPHH!
😱LEBIH SEDAP‼‼
😱LEBIH HEBAT‼‼
✅Menjaga Keseimbangan Metabolisma tubuh
✅Mengatasi Masalah sembelit
✅Menurunkan Kadar Kolestrol
✅Mengawal Selera Makan
✅Mencantikkan Kulit
✅Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
✅Mengurangkan Masalah Obes
✅Memberi Tenaga ✅Dibancuh dengan Air Sejuk

Berminat untuk mencuba??? Tunggu apa lagi jom Wassap 👇👇👇👇
http://jarimalaya.wasap.my ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bzlemontea #paidreview #setkurus2019 #setkurusmurah #motivationalquotes #nakkurus #bzlemonshahalam #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • 📣📣📣BERITA BAIK‼‼‼
    .
    Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA👍🏼 😱Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 dan boleh dibancuh dengan air sejuk gaisss!!!! 😍😍😍
    Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA🍋

    RASA YANG UMPHH!
    😱LEBIH SEDAP‼‼
    😱LEBIH HEBAT‼‼
    ✅Menjaga Keseimbangan Metabolisma tubuh
    ✅Mengatasi Masalah sembelit
    ✅Menurunkan Kadar Kolestrol
    ✅Mengawal Selera Makan
    ✅Mencantikkan Kulit
    ✅Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengurangkan Masalah Obes
    ✅Memberi Tenaga ✅Dibancuh dengan Air Sejuk

    Berminat untuk mencuba??? Tunggu apa lagi jom Wassap 👇👇👇👇
    http://jarimalaya.wasap.my ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bzlemontea #paidreview #setkurus2019 #setkurusmurah #motivationalquotes #nakkurus #bzlemonshahalam #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  15  0  24 April, 2019
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. 😆
.
======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. 😆
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  13  1  23 April, 2019

Top #setkurus2019 Posts

  • semua dah bertuan. 😁
.
thanks warga SJMC.😋
.
yg mana xtau nak dapat dari mane area2 SJMC, boleh contact @suhaidahshamsudin agen khas utk para SJMC staff. 😁😁
.
Set kurus:
Bizzi Boddy + Bb Contour Cream = FREE sample Gel Bidara

Set mandi:
Gel Bidara + Jamshir Body Scrub = FREE sample Gentel Harumnita
================================
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin
  • semua dah bertuan. 😁
    .
    thanks warga SJMC.😋
    .
    yg mana xtau nak dapat dari mane area2 SJMC, boleh contact @suhaidahshamsudin agen khas utk para SJMC staff. 😁😁
    .
    Set kurus:
    Bizzi Boddy + Bb Contour Cream = FREE sample Gel Bidara

    Set mandi:
    Gel Bidara + Jamshir Body Scrub = FREE sample Gentel Harumnita
    ================================
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin

  •  11  4  14 March, 2019
  • Harini sis COD dekat SJMC.
.
habes depa borong😂
.
Non Stick Marble ✔️
Gel Bidara ✔️
Bizzi Boddy ✔️
Contuor Cream ✔️
Magic Box on the way.😁
.
Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
. ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Harini sis COD dekat SJMC.
    .
    habes depa borong😂
    .
    Non Stick Marble ✔️
    Gel Bidara ✔️
    Bizzi Boddy ✔️
    Contuor Cream ✔️
    Magic Box on the way.😁
    .
    Thanks semua yg berurusan dengan sis.🙏😘
    . ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  24  1  29 July, 2019
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kembalikan aura positif anda
.
👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
👉 Tidak melekit
👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
.
KEBAIKAN
🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿mengurangkan rasa loya dan pening
🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
•🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿Membantu masalah susah tidur malam
.
CARA PENGGUNAAN
🍀Buka penutup Balm Bidara
🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
•🍀Ambil sedikit menggunakan jari
•🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
•🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
.
HARGA
WM RM39.90
EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
.
COD area:
.
.☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.☑️ Shah Alam
.☑️ Puchong (Kg. Tengah)
.☑️ Subang Jaya
.☑️ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kembalikan aura positif anda
    .
    👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
    👉 Tidak melekit
    👉 mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa
    .
    KEBAIKAN
    🌿Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
    🌿mengurangkan rasa loya dan pening
    🌿Membantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    🌿Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    🌿Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    •🌿Sangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    🌿iktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    🌿Melegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    🌿Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    🌿Membantu masalah susah tidur malam
    .
    CARA PENGGUNAAN
    🍀Buka penutup Balm Bidara
    🍀Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    •🍀Ambil sedikit menggunakan jari
    •🍀Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    •🍀Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    .
    HARGA
    WM RM39.90
    EM  RM42.90 *BERAT BERSIH  30gm* ======================================
    .
    COD area:
    .
    .☑️ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .☑️ Shah Alam
    .☑️ Puchong (Kg. Tengah)
    .☑️ Subang Jaya
    .☑️ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 😽
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  24 April, 2019