#serumsyafiqahaina Instagram Photos & Videos

serumsyafiqahaina - 33.8k posts

Hashtag Popularity

3.7
average comments
133.1
average likes

Latest #serumsyafiqahaina Posts

  • PUPPPP!!! DAH SIAPPP!! JOM KELUAR DATINGG!!!
.
ALL IN ONEE terus dila bagi ni haaa and senang je kalau korang nak touch up lepas solat ke, lepas makan ke. So, this pallete bukan je boleh buat korang lawa2 but this pallete jugak dapat tolong korang siapkan makeup korang dengan finishing yang cunn.
.
To purchase and join our postage today, just kindly ws me, okieee??
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman 
#codpayaberenjut
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • PUPPPP!!! DAH SIAPPP!! JOM KELUAR DATINGG!!!
    .
    ALL IN ONEE terus dila bagi ni haaa and senang je kalau korang nak touch up lepas solat ke, lepas makan ke. So, this pallete bukan je boleh buat korang lawa2 but this pallete jugak dapat tolong korang siapkan makeup korang dengan finishing yang cunn.
    .
    To purchase and join our postage today, just kindly ws me, okieee??
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  15 hours ago
  • Vitamin C Serum (VCS) by Annona ialah serum yang bersifat β€˜WATER-BASED’. Serum ini tak melekit serta mudah meresap ke dalam kulit. 
_

Dengan penggunaan konsisten, lama-kelamaan liang pori semakin halus.
Tekstur kulit semakin mulus.
Barulah mekap pun nampak smooth.
_

Serius bila anda dah apply VCS ni mesti anda akan jatuh cinta berkali-kali. 
Takkan sesekali curang tukar serum lain. 
_

Sayang bertaut, tersimpul rapi.
Hanya VCS bertakhta di hati.Gitewww 😍
_

Kat mana boleh dapatkan VCS ? Picit je link wsapp di Bio tau
  • Vitamin C Serum (VCS) by Annona ialah serum yang bersifat β€˜WATER-BASED’. Serum ini tak melekit serta mudah meresap ke dalam kulit.
    _

    Dengan penggunaan konsisten, lama-kelamaan liang pori semakin halus.
    Tekstur kulit semakin mulus.
    Barulah mekap pun nampak smooth.
    _

    Serius bila anda dah apply VCS ni mesti anda akan jatuh cinta berkali-kali.
    Takkan sesekali curang tukar serum lain.
    _

    Sayang bertaut, tersimpul rapi.
    Hanya VCS bertakhta di hati.Gitewww 😍
    _

    Kat mana boleh dapatkan VCS ? Picit je link wsapp di Bio tau

  •  2  1  15 hours ago
  • LIGHTING ON POINT TAPI TAK PAKAI SUNSCREEN ❗❗
.
Jangan disebabkan nk gambar nampak power tapi reality muka korang akan burn😱 BIG NO ❌❌❌.
.
Pastikan apply /reapply #ainaasunscreen once korang nak keluar atau terdedah dengan cahaya matahari 🌞. Banyak Side effect yang korang akan dapat if kulit kita selalu didedahkan kepada cahaya matahari tanpa sebarang PROTECTIONS!! .
.
Need consultation for products boleh je wasup ika tau.
  • LIGHTING ON POINT TAPI TAK PAKAI SUNSCREEN ❗❗
    .
    Jangan disebabkan nk gambar nampak power tapi reality muka korang akan burn😱 BIG NO ❌❌❌.
    .
    Pastikan apply /reapply #ainaasunscreen once korang nak keluar atau terdedah dengan cahaya matahari 🌞. Banyak Side effect yang korang akan dapat if kulit kita selalu didedahkan kepada cahaya matahari tanpa sebarang PROTECTIONS!! .
    .
    Need consultation for products boleh je wasup ika tau.

  •  14  1  15 hours ago
  • NAK TENGOK TEKSTUR SEMUA PRODUK AINAA? 

Nah! 😁 Tengok tekstur pun dah boleh nampak very light and cepat absorb dalam skin. Tekstur produk yang ringan ni boleh elakkan skin kita dari pori tersumbat tau. Kalau tekstur produk yang tebal berpotensi untuk clog pores πŸ₯Ί tapi bergantung pada skin type jugak.

Choose the best for your skin ok!
  • NAK TENGOK TEKSTUR SEMUA PRODUK AINAA?

    Nah! 😁 Tengok tekstur pun dah boleh nampak very light and cepat absorb dalam skin. Tekstur produk yang ringan ni boleh elakkan skin kita dari pori tersumbat tau. Kalau tekstur produk yang tebal berpotensi untuk clog pores πŸ₯Ί tapi bergantung pada skin type jugak.

    Choose the best for your skin ok!

  •  7  1  18 hours ago
  • Postage on the goo!!! So, sesiapa yang nak join postage harini pat2 ws dila tengok pun stock dah tak berapa banyak.
.
And insyallah AINAA SKINCARE dapat selesaikan masalah korang just korang konsisten jee
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • Postage on the goo!!! So, sesiapa yang nak join postage harini pat2 ws dila tengok pun stock dah tak berapa banyak.
    .
    And insyallah AINAA SKINCARE dapat selesaikan masalah korang just korang konsisten jee
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  5  0  18 hours ago
  • Yang mana menjadi pujaan hati korang ❀️❀️❀️
.
😍 Ainaa Serum πŸ‘‰πŸ» 15ml
😍 Ainaa Cleanser πŸ‘‰πŸ» 50ml
😍 Ainaa Sunscreen πŸ‘‰πŸ» 20ml
😍 Ainaa Scrub πŸ‘‰πŸ» 2in1 100ml
.
Kalau macam Ateyn semua set produk Ainaa Beauty Ateyn suka , sbb Ateyn sendiri memang pakai semua produk Aina Beauty . Nak tahu best dia macam mana kena lah try , belum cuba belum tahu 😌😌😌
.
#serumsyafiqahaina #hafizmahamad #perempuancantik #malaysia #latest #dropship #reviewmurah #wanted #letscantik #income #syafiqahaina #klang #shahalam #cod #postage #agentsah #agentnsabeauty #official #ainacosmetic #agent #hotselling #raya2018 #moodrepublik #letscantik #teamhijau #teambiru #teammerah #teamnur #teamtanakkalah #nsateamnur #nsateamateyn
  • Yang mana menjadi pujaan hati korang ❀️❀️❀️
    .
    😍 Ainaa Serum πŸ‘‰πŸ» 15ml
    😍 Ainaa Cleanser πŸ‘‰πŸ» 50ml
    😍 Ainaa Sunscreen πŸ‘‰πŸ» 20ml
    😍 Ainaa Scrub πŸ‘‰πŸ» 2in1 100ml
    .
    Kalau macam Ateyn semua set produk Ainaa Beauty Ateyn suka , sbb Ateyn sendiri memang pakai semua produk Aina Beauty . Nak tahu best dia macam mana kena lah try , belum cuba belum tahu 😌😌😌
    .
    #serumsyafiqahaina #hafizmahamad #perempuancantik #malaysia #latest #dropship #reviewmurah #wanted #letscantik #income #syafiqahaina #klang #shahalam #cod #postage #agentsah #agentnsabeauty #official #ainacosmetic #agent #hotselling #raya2018 #moodrepublik #letscantik #teamhijau #teambiru #teammerah #teamnur #teamtanakkalah #nsateamnur #nsateamateyn

  •  10  0  19 hours ago
  • ‼️ SET JIMAT 4 IN 1 ‼️

Siapa yang dah try SET 4 in 1 ni? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Best kan? 😍 So bagi sesiapa yang belum tahu Set 4 in 1 ni ada 4 item :

🌸 CLEANSER
🌸 SERUM
🌸 SUNSCREEN
🌸 SCRUB MASK

Dah nama pun Set Jimat kan so harga nya adalah RM189 sahaja ✨ Lebih murah berbanding kalau korang beli loose item 😌

Kalau berminat, terus klik link dekat bio tau πŸ’• Siapa cepat dia dapat! 

#arithunder
#fatinsquad
#sayajualsayapakai
#ainaabeautygombak
#ainaabeautygombakfreecod
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#sapotlokal
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#naturalskincare
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
#ainaacosmeticsegamat
  • ‼️ SET JIMAT 4 IN 1 ‼️

    Siapa yang dah try SET 4 in 1 ni? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Best kan? 😍 So bagi sesiapa yang belum tahu Set 4 in 1 ni ada 4 item :

    🌸 CLEANSER
    🌸 SERUM
    🌸 SUNSCREEN
    🌸 SCRUB MASK

    Dah nama pun Set Jimat kan so harga nya adalah RM189 sahaja ✨ Lebih murah berbanding kalau korang beli loose item 😌

    Kalau berminat, terus klik link dekat bio tau πŸ’• Siapa cepat dia dapat!

    #arithunder
    #fatinsquad
    #sayajualsayapakai
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautygombakfreecod
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #sapotlokal
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #naturalskincare
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak
    #ainaacosmeticsegamat

  •  3  0  19 hours ago
  • How you guys feel todayy?? Sama tak macam texture AINAA SKINCARE ni?  Feeling so good to wear tengok pun dah tahu how the texture look like, right? 
.
Anyways, Moisturizer AINAA on the way nak sampai. So, this one yang always orang cari and beli orang cakap laris lah haa gitu. 
.
So, harini untuk segala pembelian yang berkenaan dengan postage akan dipost harini. So, sesiapa yang nak selit order tu boleh ws dila ye 😘
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • How you guys feel todayy?? Sama tak macam texture AINAA SKINCARE ni? Feeling so good to wear tengok pun dah tahu how the texture look like, right?
    .
    Anyways, Moisturizer AINAA on the way nak sampai. So, this one yang always orang cari and beli orang cakap laris lah haa gitu.
    .
    So, harini untuk segala pembelian yang berkenaan dengan postage akan dipost harini. So, sesiapa yang nak selit order tu boleh ws dila ye 😘
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  12 August, 2020
  • 𝗛𝗒𝗧 π—¦π—˜π—Ÿπ—Ÿπ—œπ—‘π—š π—¦π—˜π—§ π—”π—œπ—‘π—”π—”

3 ni dah bagus untuk korang nak ambil untuk berjinak-jinak dengan AINAA skincare tau. Sebab dulu, Ari start pakai AINAA serum je dah nampak perubahan dekat skin. Pastu lama2, tambah cleanser pulak. Lagi debabom rasa kulit tuπŸ₯° smooth gitteww.

Pastu Kak @imanabdulrahim selalu pesan suruh wajib pakai sunscreen, so Ari pun include la skali and yes. Bila pakai sunscreen, pori kita macam nampak kecil sikit. Ari lah rasa gitu, taktahula kalau Ari perasan lebih HAHA.

Anyway, siapa nak cuba try test best set jimat 3in1 Ainaa ni boleh order dengan AriπŸ₯°nanti ari siap bagi free moisturiser tau. Boleh dm Ari atau comment je gambar ni. Nanti Ari guide korang smpi dapat skin yang korang idam2kan :) 

.
.
.

#arithunder
#fatinsquad
#7harimencintaiku2
#ainaabeautygombak
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyshahalam
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#officialdramasangat
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
  • 𝗛𝗒𝗧 π—¦π—˜π—Ÿπ—Ÿπ—œπ—‘π—š π—¦π—˜π—§ π—”π—œπ—‘π—”π—”

    3 ni dah bagus untuk korang nak ambil untuk berjinak-jinak dengan AINAA skincare tau. Sebab dulu, Ari start pakai AINAA serum je dah nampak perubahan dekat skin. Pastu lama2, tambah cleanser pulak. Lagi debabom rasa kulit tuπŸ₯° smooth gitteww.

    Pastu Kak @imanabdulrahim selalu pesan suruh wajib pakai sunscreen, so Ari pun include la skali and yes. Bila pakai sunscreen, pori kita macam nampak kecil sikit. Ari lah rasa gitu, taktahula kalau Ari perasan lebih HAHA.

    Anyway, siapa nak cuba try test best set jimat 3in1 Ainaa ni boleh order dengan AriπŸ₯°nanti ari siap bagi free moisturiser tau. Boleh dm Ari atau comment je gambar ni. Nanti Ari guide korang smpi dapat skin yang korang idam2kan :)

    .
    .
    .

    #arithunder
    #fatinsquad
    #7harimencintaiku2
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyshahalam
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #officialdramasangat
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak

  •  14  0  11 August, 2020
  • MASALAH JERAWAT & PARUT ? 
.
ha meh ika nak share dengan korang, sebelum tidur try apply #ainaaserum & #ainaamoisturizer (siapa yang ada dapat free sample tu hehe) konfirm besok pagi korang bangun lembut je rasa kulit korang. Serius this is not DISCLAIMERS! πŸ€­πŸ˜†.
. 
TAK CAYA? korang try la buat malam ni dulu mesti korang akan repeat every night tau. 
.
Kalau yang still tak ada anything product #ainaabeautyofficial korang boleh dapatkan dengan ika ya. Ika consult korang dari A to Z πŸ˜†β€.

GoodNight πŸŒœπŸŒ›
Ika
  • MASALAH JERAWAT & PARUT ?
    .
    ha meh ika nak share dengan korang, sebelum tidur try apply #ainaaserum & #ainaamoisturizer (siapa yang ada dapat free sample tu hehe) konfirm besok pagi korang bangun lembut je rasa kulit korang. Serius this is not DISCLAIMERS! πŸ€­πŸ˜†.
    .
    TAK CAYA? korang try la buat malam ni dulu mesti korang akan repeat every night tau.
    .
    Kalau yang still tak ada anything product #ainaabeautyofficial korang boleh dapatkan dengan ika ya. Ika consult korang dari A to Z πŸ˜†β€.

    GoodNight πŸŒœπŸŒ›
    Ika

  •  13  1  11 August, 2020
  • FEEDBACKK CUSTOMER!!! 🌹
.
Dila dah janji kan dengan korang nak show how diorang punya feedback or kesan bila pakai AINAA SKINCARE ni.
So, here the feedback after and before customer!
.
So, anyone yang nak share masalah kulit korang or consultant from dila, boleh ws dila yee insyaallah dila tolong semampu dila.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • FEEDBACKK CUSTOMER!!! 🌹
    .
    Dila dah janji kan dengan korang nak show how diorang punya feedback or kesan bila pakai AINAA SKINCARE ni.
    So, here the feedback after and before customer!
    .
    So, anyone yang nak share masalah kulit korang or consultant from dila, boleh ws dila yee insyaallah dila tolong semampu dila.
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  11 August, 2020
  • PON PON PON PON PONNNN SCRUB  NAK LALU NI!!!
.
Biasalah baru balik dari kerja kan so muka pun tak semenggah so sekali sekala tu nak jugak manjakan muka ni dengan something yang different so every week just one take, amik scrub or mask ke apa tepek kat muka korang lagi2 kalau ada ingredients honey dengan oat ni.
.
.
To purchase and join our postage tomorrow pat2 ws dila before habis stock sebab nak restock lambat lagi 😌
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautykemaman
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • PON PON PON PON PONNNN SCRUB NAK LALU NI!!!
    .
    Biasalah baru balik dari kerja kan so muka pun tak semenggah so sekali sekala tu nak jugak manjakan muka ni dengan something yang different so every week just one take, amik scrub or mask ke apa tepek kat muka korang lagi2 kalau ada ingredients honey dengan oat ni.
    .
    .
    To purchase and join our postage tomorrow pat2 ws dila before habis stock sebab nak restock lambat lagi 😌
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautykemaman
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  6  0  11 August, 2020
  • 2 bulan Parut Chiken Pox Hilang ❗
.
Korang tengok sendiri keberkesanan kulit Azyan . Perbezaan kukut dia time chiken pox and survive 2 bulan untuk hilangkan parut. 
.
Masalah chiken pox #ainaabeautyofficial boleh rawat lagikan pula masalah jerawat korang . 
.
 Korang nk ika guide dari A sampai Z? Tekan link and jom kita share and try to solve your skin problem okay πŸ˜‡πŸ‘Œ
  • 2 bulan Parut Chiken Pox Hilang ❗
    .
    Korang tengok sendiri keberkesanan kulit Azyan . Perbezaan kukut dia time chiken pox and survive 2 bulan untuk hilangkan parut.
    .
    Masalah chiken pox #ainaabeautyofficial boleh rawat lagikan pula masalah jerawat korang .
    .
    Korang nk ika guide dari A sampai Z? Tekan link and jom kita share and try to solve your skin problem okay πŸ˜‡πŸ‘Œ

  •  8  1  11 August, 2020
  • BUKU YANG MEMANG LAMA NAK SEKARANG BARU DAPAT!!!
.
Okeyy dila suka baca buku sebenarnya so buku ni dila dah lama pendam nak beli tunggu masa and tunggu orang cakap duit masyuk lah kann so beberapa hari lepas dila beli buku ni untuk dila motivate diri dila. Sebab penulis dia pun dila dah lama usya heheh nampak tak minatnya dila dekat penulis dia ni 
.
Papepun, kalau korang rasa cepat down ke cepat give up boleh dapatkan this book dekat mana mana stationery shop okeyy?? Yang penting effort kita nak perbaiki diri kita 😚
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautysungaipetani 
#codkemaman 
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • BUKU YANG MEMANG LAMA NAK SEKARANG BARU DAPAT!!!
    .
    Okeyy dila suka baca buku sebenarnya so buku ni dila dah lama pendam nak beli tunggu masa and tunggu orang cakap duit masyuk lah kann so beberapa hari lepas dila beli buku ni untuk dila motivate diri dila. Sebab penulis dia pun dila dah lama usya heheh nampak tak minatnya dila dekat penulis dia ni
    .
    Papepun, kalau korang rasa cepat down ke cepat give up boleh dapatkan this book dekat mana mana stationery shop okeyy?? Yang penting effort kita nak perbaiki diri kita 😚
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautysungaipetani
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  11 August, 2020
  • Ni namanya facial yang wajib 

xlengkap rasanya kalau xada dua ni.. 
nak keluar rumah cuci muka dulu dengan Ainaa Cleanser, kotoran daki habuk2 dekat muka semua ilang.. pori2 pun licin abes dicucinya🀣
Lepas tu ambik Ainaa serum beberapa titik apply dekat muka terus rasa lembab ringan ja muka😝
Baru apply sunblock dengan foundation.. sebelum ni foundation crack sebab muka kering dan bila peluh jadi berminyak,sekarang x lagi❀️❀️
Thanks Ainaa Beau 🌸
. 
#ainaaserum #ainaacosmetic #ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautycleanser #nsabeautyserum #tipscantik #instamagic #flawlesskin #serummalaysia #serumflawless  #tipscantik #nakcantik #ainaaserumperak #serumsyafiqahaina #beauty #beautyconsultant #ainaasunscreen #ainaaserumcod
  • Ni namanya facial yang wajib

    xlengkap rasanya kalau xada dua ni..
    nak keluar rumah cuci muka dulu dengan Ainaa Cleanser, kotoran daki habuk2 dekat muka semua ilang.. pori2 pun licin abes dicucinya🀣
    Lepas tu ambik Ainaa serum beberapa titik apply dekat muka terus rasa lembab ringan ja muka😝
    Baru apply sunblock dengan foundation.. sebelum ni foundation crack sebab muka kering dan bila peluh jadi berminyak,sekarang x lagi❀️❀️
    Thanks Ainaa Beau 🌸
    .
    #ainaaserum #ainaacosmetic #ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautycleanser #nsabeautyserum #tipscantik #instamagic #flawlesskin #serummalaysia #serumflawless #tipscantik #nakcantik #ainaaserumperak #serumsyafiqahaina #beauty #beautyconsultant #ainaasunscreen #ainaaserumcod

  •  1  0  11 August, 2020
  • CHOOSE THE BESTT CLEANSERRR!!!
.
Haaaa macam mana nak choose cleanser yang baguihhh orang cakap? Korang kena tengok video yang dila share ni. 
.
Okey, sekarang dila nak cakap yang bila kulit muka kita nampak seri kan apa semua, automatik confident dalam diri kita yang selama ni sorok je tetiba muncul. 
.
Sebab apa? sebab cara kita jaga muka kita haaa maksud kat sini dila nak cakap bila kita jaga penampilan kita kan, automatik confident dearself akan muncul. Tak percayaa haa boleh try boleh try jaga penampilan diri dengan AINAA SKINCARE ni.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • CHOOSE THE BESTT CLEANSERRR!!!
    .
    Haaaa macam mana nak choose cleanser yang baguihhh orang cakap? Korang kena tengok video yang dila share ni.
    .
    Okey, sekarang dila nak cakap yang bila kulit muka kita nampak seri kan apa semua, automatik confident dalam diri kita yang selama ni sorok je tetiba muncul.
    .
    Sebab apa? sebab cara kita jaga muka kita haaa maksud kat sini dila nak cakap bila kita jaga penampilan kita kan, automatik confident dearself akan muncul. Tak percayaa haa boleh try boleh try jaga penampilan diri dengan AINAA SKINCARE ni.
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  4  0  11 August, 2020

Top #serumsyafiqahaina Posts

  • Hello and Asalam o laikum , Insta family! .

Been using these two serums by @tajmeelibyhaniya before my makeup and oh my!! What a flawless , Glowy complexion it gives. .

Acha tou.😬 I'm going to try to incorporate these two in my skincare routine for 2 weeks at least and then share results with you babiessss!πŸ˜‚ .

24 Gold K Serum : 
Has a very fine , Patli siiiii consistency πŸ˜‚ with beautiful gold flakes.
Easily absorbs into the skin.
Leaves a beautiful glow.
Hydrates the skin.
If applied at night , its even better.
Looks absolutely beautiful on the vanity. πŸ˜‚

Milky U :

Has a milky suspension type consistency.
I have noticed my scars fade and 
I wasn't even trying to use it for this
Purpose! 
It works best honestly at day time with a nice SPF afterwards. .

Please tell me in the comments down below if you want me to use these for 2 weeks at least and then share the results. .

I got it in the Ramadan Deal , Which costed me around 2500 with a hydrating mist and A beautiful cheek and lip tint.❀❀ Thank you @tajmeelibyhaniya for making our makeup look even more flawless. 😍❀ .

#serum#serumsyafiqahaina#Serumsbytajmeeli#tajmeelibyhaniafacemist#tajmeelibyhaniareview#tajmeelibyhaniya#Skincarejunkie#glowyskin#Beautifulskin#glowrecipe#skinmask#refreshing#pakistanibrands#pakistanibloggers#blogbybee
  • Hello and Asalam o laikum , Insta family! .

    Been using these two serums by @tajmeelibyhaniya before my makeup and oh my!! What a flawless , Glowy complexion it gives. .

    Acha tou.😬 I'm going to try to incorporate these two in my skincare routine for 2 weeks at least and then share results with you babiessss!πŸ˜‚ .

    24 Gold K Serum :
    Has a very fine , Patli siiiii consistency πŸ˜‚ with beautiful gold flakes.
    Easily absorbs into the skin.
    Leaves a beautiful glow.
    Hydrates the skin.
    If applied at night , its even better.
    Looks absolutely beautiful on the vanity. πŸ˜‚

    Milky U :

    Has a milky suspension type consistency.
    I have noticed my scars fade and
    I wasn't even trying to use it for this
    Purpose!
    It works best honestly at day time with a nice SPF afterwards. .

    Please tell me in the comments down below if you want me to use these for 2 weeks at least and then share the results. .

    I got it in the Ramadan Deal , Which costed me around 2500 with a hydrating mist and A beautiful cheek and lip tint.❀❀ Thank you @tajmeelibyhaniya for making our makeup look even more flawless. 😍❀ .

    #serum #serumsyafiqahaina #Serumsbytajmeeli #tajmeelibyhaniafacemist #tajmeelibyhaniareview #tajmeelibyhaniya #Skincarejunkie #glowyskin #Beautifulskin #glowrecipe#skinmask#refreshing#pakistanibrands#pakistanibloggers#blogbybee

  •  129  54  21 June, 2020
  • Ladyboss kita dah buktikan ye uols dalam masa 9bulan pregnant kulit muka masih sihat lagi macam sebelum kahwin , sebab ladyboss kita konsisten dengan AINAA SERUM , CLEANSER & SUNSCREEN je !

Bestkan ? Korang bila lagi nak skin sihat macam kulit telur ☺️ Berminat untuk order ? Click link in bio now guys 😘

#nsateammira#IDahCantikYouBilaLagi#nsakelantan#ainaserumkelantan#nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeaukelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic#ainaalipmatte#smokedhoney#spicycranberry#ainaaserum#ainaacleanser #agentwantend
  • Ladyboss kita dah buktikan ye uols dalam masa 9bulan pregnant kulit muka masih sihat lagi macam sebelum kahwin , sebab ladyboss kita konsisten dengan AINAA SERUM , CLEANSER & SUNSCREEN je !

    Bestkan ? Korang bila lagi nak skin sihat macam kulit telur ☺️ Berminat untuk order ? Click link in bio now guys 😘

    #nsateammira #IDahCantikYouBilaLagi #nsakelantan #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeaukelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic#ainaalipmatte#smokedhoney#spicycranberry#ainaaserum#ainaacleanser #agentwantend

  •  266  0  30 August, 2019
  • ❀️RESTOCK AGAIN ❀️
kali ketiga eyna restock dalam bulan June 2020. Bahagia, gembira tu tak dapat diluahkan dengan kata kata. Terima kasih banyak banyak kerana selalu support eynaπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
Korang bukan support eyna jer, korang juga menyumbang sedikit sebanyak untuk keperluan mak eyna. Korang dapat beli kan mak eyna punya pampers, ubat ubatan dia jugak tau. Thank you so much 😘😘😘
.
Tengok laa tu si baju merah Erina namanya. Dia lah kekuatan mommy. Selalu teman mommy ambek stock AINAA. Kadang Kadang Erina behave, Kadang kadang huru hara mommy dibuatnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Tapi, mommy okay jer. Pandang terus kehadapan untuk lebih focus Dan berjaya satu hari nanti. Mommy nak sangat berjaya dalam bisnes nie. Erina doakan mommy tau πŸ’•πŸ’•πŸ’•
. 
Dan eyna sangat berterima kasih kepada semua customers eyna sebab selalu share rezeki dengan eyna. Semoga Allah luaskan rezeki kita semua tanpa halangan. Amin ya mujib. In shaa Allah❀️❀️❀️
.
Haa, eyna selalu nak ingatkan jangan lupa apply #ainaaserum before tdoq tau tau tau πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ
Baru lah sentiasa awet muda. Gituhhhh!!! Siapa nak SPECIAL GIFT daripada eyna??? Comment NAK kat bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
27.06.2020
Sabtu
  • ❀️RESTOCK AGAIN ❀️
    kali ketiga eyna restock dalam bulan June 2020. Bahagia, gembira tu tak dapat diluahkan dengan kata kata. Terima kasih banyak banyak kerana selalu support eynaπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
    .
    Korang bukan support eyna jer, korang juga menyumbang sedikit sebanyak untuk keperluan mak eyna. Korang dapat beli kan mak eyna punya pampers, ubat ubatan dia jugak tau. Thank you so much 😘😘😘
    .
    Tengok laa tu si baju merah Erina namanya. Dia lah kekuatan mommy. Selalu teman mommy ambek stock AINAA. Kadang Kadang Erina behave, Kadang kadang huru hara mommy dibuatnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Tapi, mommy okay jer. Pandang terus kehadapan untuk lebih focus Dan berjaya satu hari nanti. Mommy nak sangat berjaya dalam bisnes nie. Erina doakan mommy tau πŸ’•πŸ’•πŸ’•
    .
    Dan eyna sangat berterima kasih kepada semua customers eyna sebab selalu share rezeki dengan eyna. Semoga Allah luaskan rezeki kita semua tanpa halangan. Amin ya mujib. In shaa Allah❀️❀️❀️
    .
    Haa, eyna selalu nak ingatkan jangan lupa apply #ainaaserum before tdoq tau tau tau πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ
    Baru lah sentiasa awet muda. Gituhhhh!!! Siapa nak SPECIAL GIFT daripada eyna??? Comment NAK kat bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    .
    27.06.2020
    Sabtu

  •  120  6  27 June, 2020
  • There are so many reasons to be happy? .
.
What makes you all happy today? Share with meπŸ₯°πŸ₯°
.
.
#nsamerasquad 
#nsawanisquad
  • There are so many reasons to be happy? .
    .
    What makes you all happy today? Share with meπŸ₯°πŸ₯°
    .
    .
    #nsamerasquad
    #nsawanisquad

  •  119  5  19 September, 2019
  • Ingat lagi masa malam berinai ada lagi customer ngn agent yang self pickup barangπŸ˜‚.. sampai kawan2 semua cakap β€œeh beb nak kawin pon pikir bisnes lagi keπŸ˜‚β€
.
.
Btw kami dua memang pengguna setia Ainaa Skincare k.. so yg ni before apply foundation kitaowg apply AINA SERUM duluπŸ₯°
.
.
#nsamerasquad 
#nsawanisquad
  • Ingat lagi masa malam berinai ada lagi customer ngn agent yang self pickup barangπŸ˜‚.. sampai kawan2 semua cakap β€œeh beb nak kawin pon pikir bisnes lagi keπŸ˜‚β€
    .
    .
    Btw kami dua memang pengguna setia Ainaa Skincare k.. so yg ni before apply foundation kitaowg apply AINA SERUM duluπŸ₯°
    .
    .
    #nsamerasquad
    #nsawanisquad

  •  131  1  3 September, 2019