#seriiskandarperak Instagram Photos & Videos

seriiskandarperak - 17.6k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
13.4
average likes

Latest #seriiskandarperak Posts

  • .
Selamat Datang ke #petronasbandaruniversitiperak 
.
Setel onz✌🏼
.
c-g76m code free RM5 .
.
Sokan.. 
download app SETEL apps store atau google store .... 

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.setel.mobile

IOS : https://apps.apple.com/my/app/setel/id1441424081

Kemudian masukkan promo code c-g76m 

Salesman salesgirl kita sedia membantu..

Kemudian Topup RM20.00 dpt RM25.00..
Lima ringgit free😁

try terus... just pay,pump and go😎

Best Yop Setel nie... mudah sangat .. utk Yong malas nak jenjalan ke kaunter elok sangat ler install...😁
.
#IsiPetrolStailBos #LikeABoss
#PETRONAS #SETEL
#JomSETEL #SETELJe
#SETELLikeNeverBefore#seriiskandarperak #perak#awesome#ipohawesomecity #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandarperak 
#wesetelforyou 
#setel
#petronasbrand
#seriiskandarperak #perak#uitmseriiskandarperak #peraktengah#staysafe
  • .
    Selamat Datang ke #petronasbandaruniversitiperak
    .
    Setel onz✌🏼
    .
    c-g76m code free RM5 .
    .
    Sokan..
    download app SETEL apps store atau google store ....

    Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.setel.mobile

    IOS : https://apps.apple.com/my/app/setel/id1441424081

    Kemudian masukkan promo code c-g76m

    Salesman salesgirl kita sedia membantu..

    Kemudian Topup RM20.00 dpt RM25.00..
    Lima ringgit free😁

    try terus... just pay,pump and go😎

    Best Yop Setel nie... mudah sangat .. utk Yong malas nak jenjalan ke kaunter elok sangat ler install...😁
    .
    #IsiPetrolStailBos #LikeABoss
    #PETRONAS #SETEL
    #JomSETEL #SETELJe
    #SETELLikeNeverBefore #seriiskandarperak #perak#awesome#ipohawesomecity #makanmakanseriiskandar #uitmseriiskandarperak
    #wesetelforyou
    #setel
    #petronasbrand
    #seriiskandarperak #perak#uitmseriiskandarperak #peraktengah#staysafe

  •  1  0  13 minutes ago
  • [SEE THE FACE LA GENG! 🤓] . 
.

Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni.  Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais.  Skit hari lagi peloles la sis kita tau! 😲 .
.

Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan: .
.

1.  Cuci mekap sebelum tidoq
2.  Selalu basuh berus mekap
3.  Dapatkan tidoq yang cukup
4.  Always consume #DianzVitamin .
.

Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay!  Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! 😁 . .
.

.
#dianzviral #dianzvitamin #vitc # 
#dianzlover #dianzpremium #flawlessskin #flawlessmakeup #glassskin #putih #barbiemakeup #mua #latest #cover #beauty #insta #instagood #instagirls #igdaily #malaysian #perak #seriiskandarperak
  • [SEE THE FACE LA GENG! 🤓] .
    .

    Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni. Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais. Skit hari lagi peloles la sis kita tau! 😲 .
    .

    Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan: .
    .

    1. Cuci mekap sebelum tidoq
    2. Selalu basuh berus mekap
    3. Dapatkan tidoq yang cukup
    4. Always consume #DianzVitamin .
    .

    Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay! Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! 😁 . .
    .

    .
    #dianzviral #dianzvitamin #vitc #
    #dianzlover #dianzpremium #flawlessskin #flawlessmakeup #glassskin #putih #barbiemakeup #mua #latest #cover #beauty #insta #instagood #instagirls #igdaily #malaysian #perak #seriiskandarperak

  •  2  0  6 hours ago
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
.
🛋 2 - 26 Julai 2020
.
🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
.
📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
.
⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
.
📝Cara nak order senang je: 
.
1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
.
2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
.
3) PM detail kat no ni 👇🏻
.
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
.
💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
.
www.instagram.com/ps.nurulaini
.
https://www.facebook.com/psnurulaini/
.
#personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia  #ikeamalaysiapersonalshopper  #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
    .
    🛋 2 - 26 Julai 2020
    .
    🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
    .
    📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
    .
    ⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
    .
    📝Cara nak order senang je:
    .
    1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
    .
    2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
    .
    3) PM detail kat no ni 👇🏻
    .
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    .
    💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
    .
    www.instagram.com/ps.nurulaini
    .
    https://www.facebook.com/psnurulaini/
    .
    #personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeamalaysiapersonalshopper #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak

  •  0  0  9 July, 2020
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
.
🛋 2 - 26 Julai 2020
.
🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
.
📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
.
⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
.
📝Cara nak order senang je: 
.
1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
.
2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
.
3) PM detail kat no ni 👇🏻
.
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
.
💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
.
www.instagram.com/ps.nurulaini
.
https://www.facebook.com/psnurulaini/
.
#personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia  #ikeamalaysiapersonalshopper  #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
    .
    🛋 2 - 26 Julai 2020
    .
    🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
    .
    📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
    .
    ⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
    .
    📝Cara nak order senang je:
    .
    1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
    .
    2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
    .
    3) PM detail kat no ni 👇🏻
    .
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    .
    💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
    .
    www.instagram.com/ps.nurulaini
    .
    https://www.facebook.com/psnurulaini/
    .
    #personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeamalaysiapersonalshopper #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak

  •  1  0  9 July, 2020
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
.
🛋 2 - 26 Julai 2020
.
🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
.
📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
.
⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
.
📝Cara nak order senang je: 
.
1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
.
2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
.
3) PM detail kat no ni 👇🏻
.
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
.
💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
.
www.instagram.com/ps.nurulaini
.
https://www.facebook.com/psnurulaini/
.
#personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia  #ikeamalaysiapersonalshopper  #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
    .
    🛋 2 - 26 Julai 2020
    .
    🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
    .
    📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
    .
    ⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
    .
    📝Cara nak order senang je:
    .
    1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
    .
    2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
    .
    3) PM detail kat no ni 👇🏻
    .
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    .
    💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
    .
    www.instagram.com/ps.nurulaini
    .
    https://www.facebook.com/psnurulaini/
    .
    #personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeamalaysiapersonalshopper #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak

  •  0  0  9 July, 2020
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
.
🛋 2 - 26 Julai 2020
.
🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
.
📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
.
⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
.
📝Cara nak order senang je: 
.
1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
.
2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
.
3) PM detail kat no ni 👇🏻
.
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
https://wa.me/60126302830
.
💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
.
www.instagram.com/ps.nurulaini
.
https://www.facebook.com/psnurulaini/
.
#personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia  #ikeamalaysiapersonalshopper  #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak
  • SALE IKEA KEMBALI LAGI KOME‼️
    .
    🛋 2 - 26 Julai 2020
    .
    🛍 IKEA Personal Shopper 🛒
    .
    📢 OPEN ORDER IKEA JULAI TRIP!!!
    .
    ⏰ Tarikh trip: 11/7/2020
    .
    📝Cara nak order senang je:
    .
    1) Layari katalog IKEA di https://www.ikea.com/my
    .
    2) Pilih & screenshot produk yang berminat📸
    .
    3) PM detail kat no ni 👇🏻
    .
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    https://wa.me/60126302830
    .
    💻Anda semua boleh juga klik 👇🏻 untuk update promotional item!!
    .
    www.instagram.com/ps.nurulaini
    .
    https://www.facebook.com/psnurulaini/
    .
    #personalshopper #ikeapersonalshopper #ikeaseriiskandar #seriiskandar #seriiskandarperak #IKEAMalaysia #ikeamalaysiaofficial #ikeamalaysiamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeamalaysiapersonalshopper #psikeamalaysia #ikeamalaysialover #ikeapersonalshopperseriiskandar #ikeapersonalshopperperak #PKPP #personalshopperseriiskandar #personalshopperikeaseriiskandar #personalshopperikeaperak

  •  0  0  9 July, 2020
  • .
1 perkara yang buat saya kecoh pasal jamu moden Neola
.
.
"Dah 5 bulan saya repeat order. Sebab suami pun dah perasan miss V ketat ,saya dah macam pengantin baru. Dulu dia komplen longgarrrr "

Hubby asyik puji jer.Keputihan pun dah takder
Postage seluruh malaysia.

Baik grab cepat sebelum habis stok.

Klik DM @isteri.kemut.ketat
.
.
#malamjumaat #farajlonggar  #kentutfaraj #putrajaya #pdrm #kubangkerian #tongkatali #gambirsarawak #akakpolis #gambirjantan  #kemutketat  #kacipfatimah #seriiskandar #telukintan  #missvberbau #pasirmas  #kemutketat #keputihanwanita  #pengkalanchepa #kubangkerian #ipohperak #seriiskandarperak #ipohawesomecity #jamurapat #jamumoden #neolamalaysia #jamuneola #plussizemalaysia #polisdirajamalaysia
  • .
    1 perkara yang buat saya kecoh pasal jamu moden Neola
    .
    .
    "Dah 5 bulan saya repeat order. Sebab suami pun dah perasan miss V ketat ,saya dah macam pengantin baru. Dulu dia komplen longgarrrr "

    Hubby asyik puji jer.Keputihan pun dah takder
    Postage seluruh malaysia.

    Baik grab cepat sebelum habis stok.

    Klik DM @isteri.kemut.ketat
    .
    .
    #malamjumaat #farajlonggar #kentutfaraj #putrajaya #pdrm #kubangkerian #tongkatali #gambirsarawak #akakpolis #gambirjantan #kemutketat #kacipfatimah #seriiskandar #telukintan #missvberbau #pasirmas #kemutketat #keputihanwanita #pengkalanchepa #kubangkerian #ipohperak #seriiskandarperak #ipohawesomecity #jamurapat #jamumoden #neolamalaysia #jamuneola #plussizemalaysia #polisdirajamalaysia

  •  4  0  9 July, 2020
  • [GELAP MACAM MANA PUN TETAP KENA CERAHKAN! 🙂] . 
.

Kemon gais, nak habaq kat hangpa ni.  Walau berkerak & gelap macam mana pun ketiak and celahan hangpa tu jangan pernah stop berusaha untuk cerahkan tau.  Malu kot husben duk berletiaq slalu mintak hangpa cerahkan balik betui dak?  Sebab tu #DianzNanoUltraLighteningGel bersiap sedia membantu hangpa cerahkan balik celahan & ketiak hangpa lebih pantas & efektif.  Lepaih ni husben konfem2 tak jadi berletiaq truih dok puji aja! 😋 .
.
.
#nanoviral #nanogel
#nano #ultralighteninggel #sapusapu #takmelekit #meresap #best #supernano #hilangkerak #insta #instagood #instafamous #instadaily #goodvibes #positivevibes #skinroutine #malaysian #perak #seriiskandarperak
  • [GELAP MACAM MANA PUN TETAP KENA CERAHKAN! 🙂] .
    .

    Kemon gais, nak habaq kat hangpa ni. Walau berkerak & gelap macam mana pun ketiak and celahan hangpa tu jangan pernah stop berusaha untuk cerahkan tau. Malu kot husben duk berletiaq slalu mintak hangpa cerahkan balik betui dak? Sebab tu #DianzNanoUltraLighteningGel bersiap sedia membantu hangpa cerahkan balik celahan & ketiak hangpa lebih pantas & efektif. Lepaih ni husben konfem2 tak jadi berletiaq truih dok puji aja! 😋 .
    .
    .
    #nanoviral #nanogel
    #nano #ultralighteninggel #sapusapu #takmelekit #meresap #best #supernano #hilangkerak #insta #instagood #instafamous #instadaily #goodvibes #positivevibes #skinroutine #malaysian #perak #seriiskandarperak

  •  3  0  9 July, 2020
  • kulit yang cantik mekup yang lawa bermula dari penjagaan yang betul. Kalau nakk skin cantikk kena laa pakai #serumkuning

Kulit bebas jerawat ✔️
Kulit bebas jeragat ✔️
Kulit bebas parut hitam ✔️
Kulit bebas kusam ✔️

pantas merawat 
pantas menyerap
pantas bertindak 

Harga tak masuk akal Rm19 
produk setanding produk drugstore
#serumkuningperaktengah 
#serumviral
#seriiskandarperak
  • kulit yang cantik mekup yang lawa bermula dari penjagaan yang betul. Kalau nakk skin cantikk kena laa pakai #serumkuning

    Kulit bebas jerawat ✔️
    Kulit bebas jeragat ✔️
    Kulit bebas parut hitam ✔️
    Kulit bebas kusam ✔️

    pantas merawat
    pantas menyerap
    pantas bertindak

    Harga tak masuk akal Rm19
    produk setanding produk drugstore
    #serumkuningperaktengah
    #serumviral
    #seriiskandarperak

  •  0  0  9 July, 2020
  • Minyak enjin LUBREX dah Ready stock kat bengkel DNAIM! 🤩

Sempena RAYA AIDILADHA yang bakal menjelma tak lama lagi, jom servis KERETA dengan HARGA YANG SUPER WOW DI DNAIM TYRE AND SPORTRIM!! 🎊

Raikan Aidil adha ini bersama keluarga tercinta. Raya tak lengkap tanpa Keluarga 🥰

#MINYAK #ENJIN #LUBREX 
✔️ Minyak enjin 100% diimport dari Dubai,UAE.
✔️ Melindungi enjin kereta dalam cuaca ekstrim. 
✔️ Diperakui oleh API (American Petrolium Institute)
✔️ Diperakui oleh Volvo, Porche, Renult dan Volkswagen.
✔️Harga murah tapi kualiti mahal 

Pm admin untuk maklumat lanjut 👇🏾
📲Www.wasap.my/60165577074
📲Www.wasap.my/60125587074

📍Walk in DNAIM TYRE AND SPORTRIM
Seri iskandar, Perak.

#DNAIMTYREANDSPORTRIM
#BENGKELKERETABUMIPUTRA
#SERIISKANDARPERAK
  • Minyak enjin LUBREX dah Ready stock kat bengkel DNAIM! 🤩

    Sempena RAYA AIDILADHA yang bakal menjelma tak lama lagi, jom servis KERETA dengan HARGA YANG SUPER WOW DI DNAIM TYRE AND SPORTRIM!! 🎊

    Raikan Aidil adha ini bersama keluarga tercinta. Raya tak lengkap tanpa Keluarga 🥰

    #MINYAK #ENJIN #LUBREX
    ✔️ Minyak enjin 100% diimport dari Dubai,UAE.
    ✔️ Melindungi enjin kereta dalam cuaca ekstrim.
    ✔️ Diperakui oleh API (American Petrolium Institute)
    ✔️ Diperakui oleh Volvo, Porche, Renult dan Volkswagen.
    ✔️Harga murah tapi kualiti mahal

    Pm admin untuk maklumat lanjut 👇🏾
    📲Www.wasap.my/60165577074
    📲Www.wasap.my/60125587074

    📍Walk in DNAIM TYRE AND SPORTRIM
    Seri iskandar, Perak.

    #DNAIMTYREANDSPORTRIM
    #BENGKELKERETABUMIPUTRA
    #SERIISKANDARPERAK

  •  24  1  9 July, 2020
  • [SEKECIK ANAK PUN TETAP TAK BAGI CAN! 😊] .
.

Walaupun jerawat sis tumbuh tak ketara dan kecik2 anak aja, sis tetap nak pudaqkan tau!  Mana boleh bagi can kan!  La ni memang sis happy kaw2 sebab sis berjaya pudaqkan jerawat sis! 🤗 .
.

Nak tau dak gais, ada cara paling mudah and jimat nak kecutkan jerawat hangpa tau.  Caranya, pakailer ais! .
.

Hangpa amik ketui ais & letakkan kat kawasan jerawat setiap hari aja. .
.

Dalam masa yang sama, hangpa jangan lupa consume sekali #DianzVitamin untuk make sure kulit hangpa bebas jerawat dan kesan2 jerawat tu! 🤓 .
.
#dianzviral #DianVitamin #dianzlover #dianzpremium #dianzmalaysia #mua #glassskin  #flawlessskin #noparut #nofilterneeded #insta #instagood #instalife #malaysia #perak #seriiskandarperak
  • [SEKECIK ANAK PUN TETAP TAK BAGI CAN! 😊] .
    .

    Walaupun jerawat sis tumbuh tak ketara dan kecik2 anak aja, sis tetap nak pudaqkan tau! Mana boleh bagi can kan! La ni memang sis happy kaw2 sebab sis berjaya pudaqkan jerawat sis! 🤗 .
    .

    Nak tau dak gais, ada cara paling mudah and jimat nak kecutkan jerawat hangpa tau. Caranya, pakailer ais! .
    .

    Hangpa amik ketui ais & letakkan kat kawasan jerawat setiap hari aja. .
    .

    Dalam masa yang sama, hangpa jangan lupa consume sekali #DianzVitamin untuk make sure kulit hangpa bebas jerawat dan kesan2 jerawat tu! 🤓 .
    .
    #dianzviral #DianVitamin #dianzlover #dianzpremium #dianzmalaysia #mua #glassskin #flawlessskin #noparut #nofilterneeded #insta #instagood #instalife #malaysia #perak #seriiskandarperak

  •  6  0  9 July, 2020
  • Pernah tak korang yg berniqab ni digelar HANTU atau NINJA atau apa² gelaran lain? Lumrah kan bila ada gelaran² yg diberi? 😊⁣
⁣
Senyumlah kawan.⁣
⁣
Yang paling utama & pertama adalah berniqab untuk dapat R E D H A dari Allah. Betul?⁣
⁣
#niqabNIQAVIE⁣
#niqavie_perak⁣
#niqavie⁣
#seriiskandar⁣
#niqabperak⁣
#perak⁣
#ipoh⁣
#niqab⁣
#niqabi⁣
#niqabstyle⁣
#niqabmalaysia⁣
#niqabis⁣
#niqabmurah⁣
#purdahmurah⁣
#niqabhitam⁣
#niqabismalaysia⁣
#khimar⁣
#seriiskandarperak⁣
#purdah⁣
#khimarsyari⁣
#khimarmurah⁣
#aurainsta⁣
#aurainstabatch35⁣
#purdahmalaysia⁣
#tudunglabuh⁣
#tudungsarung⁣
#butikniqab⁣
#purdahhitam⁣
#stayathome
  • Pernah tak korang yg berniqab ni digelar HANTU atau NINJA atau apa² gelaran lain? Lumrah kan bila ada gelaran² yg diberi? 😊⁣

    Senyumlah kawan.⁣

    Yang paling utama & pertama adalah berniqab untuk dapat R E D H A dari Allah. Betul?⁣

    #niqabNIQAVIE
    #niqavie_perak
    #niqavie
    #seriiskandar
    #niqabperak
    #perak
    #ipoh
    #niqab
    #niqabi
    #niqabstyle
    #niqabmalaysia⁣
    #niqabis⁣
    #niqabmurah⁣
    #purdahmurah⁣
    #niqabhitam⁣
    #niqabismalaysia⁣
    #khimar⁣
    #seriiskandarperak⁣
    #purdah⁣
    #khimarsyari⁣
    #khimarmurah⁣
    #aurainsta⁣
    #aurainstabatch35⁣
    #purdahmalaysia⁣
    #tudunglabuh⁣
    #tudungsarung⁣
    #butikniqab⁣
    #purdahhitam⁣
    #stayathome

  •  9  0  8 July, 2020

Top #seriiskandarperak Posts

  • T.kasih byk2 sis @syahda repeat order #nutellacheesepie #sourcreambuttercake, sis farah utk #marblebuttercake yg x sempat di snap pic dan K.ton+k.wa utk order #creampuff 🥰🥰
Last tu #carrotcake order dari k.yah...tp apalah yg dipikir ms buat mlm td pun taktau, pg td ms nk frosting terasa ada yg x kena.. nk buat lain mmg tak sempat dah..😔. Minta k.yah rasa dulu.... mmg betul ada yg silap...silap timbang tepung rsnya😪. So, utk ni sis kira hadiah utk.k.yah..maaf sekali lg ye kak., hadiah pun dh x seberapa jadinya 😩 #seriiskandar #seriiskandarperak
  • T.kasih byk2 sis @syahda repeat order #nutellacheesepie #sourcreambuttercake, sis farah utk #marblebuttercake yg x sempat di snap pic dan K.ton+k.wa utk order #creampuff 🥰🥰
    Last tu #carrotcake order dari k.yah...tp apalah yg dipikir ms buat mlm td pun taktau, pg td ms nk frosting terasa ada yg x kena.. nk buat lain mmg tak sempat dah..😔. Minta k.yah rasa dulu.... mmg betul ada yg silap...silap timbang tepung rsnya😪. So, utk ni sis kira hadiah utk.k.yah..maaf sekali lg ye kak., hadiah pun dh x seberapa jadinya 😩 #seriiskandar #seriiskandarperak

  •  30  4  3 July, 2020