#seriburindu Instagram Photos & Videos

seriburindu - 80.9k posts

Hashtag Popularity

51.9
average comments
4.9k
average likes

Latest #seriburindu Posts

  • ABANG DAH KELUAR KE? Hmm.. Tak puas lagi lah malam ni
"bisik isteri di dalam hati"
.
.
Bro ada masalah seperti di bawah❓
✔Cepat pancut
✔Tidak tahan lama
✔Zakar cepat nyilu
✔Kurang happy dengan prestasi ✔Zakar tidak menegang untuk round seterusnya
.
.
Jangan risau, bukan bro sorang sahaja yang ada masalah macam kat atas tu kat Malaysia ni. Sebenarnya hampir 90% lelaki di Malaysia ni mengalami masalah yang sama seperti bro
.
Lagi 10% tak ada masalah ke❓
Haa. Yang lagi 10% tu, sebab dah guna produk MLBA. Sekarang, bini pun tak berani perli, sebab gagah sangat. Ada yang sampai, bini merayu untuk berhenti sebab nak kerja esok pagi

Whatsapp saya 0145145126
.#repost @zonviral
・・・
Sapa yg dh bosan sngt duk dlm umah tu dah boleh duduk atas rumah pulak
•

•
Share & tag rakan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🏮
•

Recommend ig ❤️
@faktaartikel 
@memeximoff ‘
@lawak.menengah
@bahan.viral 
@fakta_mereciks ‘
@mfr_shoppe

#mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube
  • ABANG DAH KELUAR KE? Hmm.. Tak puas lagi lah malam ni
    "bisik isteri di dalam hati"
    .
    .
    Bro ada masalah seperti di bawah❓
    ✔Cepat pancut
    ✔Tidak tahan lama
    ✔Zakar cepat nyilu
    ✔Kurang happy dengan prestasi ✔Zakar tidak menegang untuk round seterusnya
    .
    .
    Jangan risau, bukan bro sorang sahaja yang ada masalah macam kat atas tu kat Malaysia ni. Sebenarnya hampir 90% lelaki di Malaysia ni mengalami masalah yang sama seperti bro
    .
    Lagi 10% tak ada masalah ke❓
    Haa. Yang lagi 10% tu, sebab dah guna produk MLBA. Sekarang, bini pun tak berani perli, sebab gagah sangat. Ada yang sampai, bini merayu untuk berhenti sebab nak kerja esok pagi

    Whatsapp saya 0145145126
    . #repost @zonviral
    ・・・
    Sapa yg dh bosan sngt duk dlm umah tu dah boleh duduk atas rumah pulak



    Share & tag rakan korang 📍
    Jangan lupa turn on notification 🏮


    Recommend ig ❤️
    @faktaartikel
    @memeximoff
    @lawak.menengah
    @bahan.viral
    @fakta_mereciks
    @mfr_shoppe

    #mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube

  •  3  0  1 hour ago
  • ABANG DAH KELUAR KE? Hmm.. Tak puas lagi lah malam ni
"bisik isteri di dalam hati"
.
.
Bro ada masalah seperti di bawah❓
✔Cepat pancut
✔Tidak tahan lama
✔Zakar cepat nyilu
✔Kurang happy dengan prestasi ✔Zakar tidak menegang untuk round seterusnya
.
.
Jangan risau, bukan bro sorang sahaja yang ada masalah macam kat atas tu kat Malaysia ni. Sebenarnya hampir 90% lelaki di Malaysia ni mengalami masalah yang sama seperti bro
.
Lagi 10% tak ada masalah ke❓
Haa. Yang lagi 10% tu, sebab dah guna produk MLBA. Sekarang, bini pun tak berani perli, sebab gagah sangat. Ada yang sampai, bini merayu untuk berhenti sebab nak kerja esok pagi

Whatsapp saya 0145145126
.#repost @zonviral
・・・
Sapa yg dh bosan sngt duk dlm umah tu dah boleh duduk atas rumah pulak
•

•
Share & tag rakan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🏮
•

Recommend ig ❤️
@faktaartikel 
@memeximoff ‘
@lawak.menengah
@bahan.viral 
@fakta_mereciks ‘
@mfr_shoppe

#mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube
  • ABANG DAH KELUAR KE? Hmm.. Tak puas lagi lah malam ni
    "bisik isteri di dalam hati"
    .
    .
    Bro ada masalah seperti di bawah❓
    ✔Cepat pancut
    ✔Tidak tahan lama
    ✔Zakar cepat nyilu
    ✔Kurang happy dengan prestasi ✔Zakar tidak menegang untuk round seterusnya
    .
    .
    Jangan risau, bukan bro sorang sahaja yang ada masalah macam kat atas tu kat Malaysia ni. Sebenarnya hampir 90% lelaki di Malaysia ni mengalami masalah yang sama seperti bro
    .
    Lagi 10% tak ada masalah ke❓
    Haa. Yang lagi 10% tu, sebab dah guna produk MLBA. Sekarang, bini pun tak berani perli, sebab gagah sangat. Ada yang sampai, bini merayu untuk berhenti sebab nak kerja esok pagi

    Whatsapp saya 0145145126
    . #repost @zonviral
    ・・・
    Sapa yg dh bosan sngt duk dlm umah tu dah boleh duduk atas rumah pulak



    Share & tag rakan korang 📍
    Jangan lupa turn on notification 🏮


    Recommend ig ❤️
    @faktaartikel
    @memeximoff
    @lawak.menengah
    @bahan.viral
    @fakta_mereciks
    @mfr_shoppe

    #mudahterhibur #ngakakabis #seriburindu #himpunanbahanlawak #pesankakmoji #iglelakivsperempuan #madlipzmalaysia #nakbebel #dagelan #tiktokmalaysia #kiniviral #lawakhambar #sukangepek #lawaktahapdewa #syoktube

  •  6  0  1 hour ago
  • New pyjamas 
Set dewasa rm20
Set kanak2 rm10-rm12
Set bayi rm8

Material :full cotton 💯 
Size : dewasa m-4xl
 :bayi 0-2 tahun
 :kanak2 2-10 tahun
Dekat kita cod jauh kita pos 
Postage dijalankan setiap hari 🥳🥳
Berminat pm admin ..

http://www.wasap.my/+60135159071/haisayaberminatbarang

#pyjamasviral #kitamestimenang #familygoals #darahmuda #pyjmasdewasa #pyjamasbigsize
 #pyjamaslover  #diamenanturahsia
 #keranadiamanusiabiasa  #seriburindu  #lingerie  #kekasihpaksarela  #bajutidur  #bajuraya2019  #shoppingraya  #bajutidurexclusive  #bajumalamberinai  #bajutidurmalaysia  #akucintadia  #birthdayparty  #pyjamasparty  #bridesmaids  #janganbencicintaku  #alamatnyacinta  #selafazcinta  #pujaanhatikanda  #kankukejarcintakamu  #dramatv3  #makeup
  • New pyjamas
    Set dewasa rm20
    Set kanak2 rm10-rm12
    Set bayi rm8

    Material :full cotton 💯
    Size : dewasa m-4xl
    :bayi 0-2 tahun
    :kanak2 2-10 tahun
    Dekat kita cod jauh kita pos
    Postage dijalankan setiap hari 🥳🥳
    Berminat pm admin ..

    http://www.wasap.my/+60135159071/haisayaberminatbarang

    #pyjamasviral #kitamestimenang #familygoals #darahmuda #pyjmasdewasa #pyjamasbigsize
    #pyjamaslover #diamenanturahsia
    #keranadiamanusiabiasa #seriburindu #lingerie #kekasihpaksarela #bajutidur #bajuraya2019 #shoppingraya #bajutidurexclusive #bajumalamberinai #bajutidurmalaysia #akucintadia #birthdayparty #pyjamasparty #bridesmaids #janganbencicintaku #alamatnyacinta #selafazcinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #dramatv3 #makeup

  •  1  0  15 hours ago
  • Love tak??PYJAMAS SATIN KAIN BEST WEHHH🥰🥰
.
"Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
.
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria  #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong
  • Love tak??PYJAMAS SATIN KAIN BEST WEHHH🥰🥰
    .
    "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
    .
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong

  •  4  0  17 hours ago
  • IGSHOP YANG SENTIASA BAGI SPECIAL PRICE ♥️🤘

KORANG TAKKAN NAK PAKAI KASUT LAMA😏MESTI NK BERGAYA DENGAN KASUT BARU KAN ? MEH SINI @heylok.ksm NAK BAGI HARGA CUN MELECUN PUNYA 😋 KASUT PUN LAWA LAWA TAU ❗❗JOM FOLLOW IG KITORANG😙💨 @heylok.ksm
🔥 tag kawan korang suruh die lanje kasut baru
..
Jom follow ig ni
@heylok.ksm ◀️
@heylok.ksm ◀️
@heylok.ksm ◀️
..
#kotaktube#tiktok#tiktokmalaysia#tiktokindonesia#top#tiktokdance#tiktokmeme#video#lawak#viral#viralmalaysia#koleksi#lucu#santai#trending#trendingnow#igreviewmalaysia#mudahterhbur#ngakakabis#seriburindu#himpunanbahanlawak#iglelakivsperempuan#madlipzmalaysia#dagelan#tiktokmalaysia#kiniviral#lawakhambar#malaysia#paidreviewrm5#paidreviewmurah
  • IGSHOP YANG SENTIASA BAGI SPECIAL PRICE ♥️🤘

    KORANG TAKKAN NAK PAKAI KASUT LAMA😏MESTI NK BERGAYA DENGAN KASUT BARU KAN ? MEH SINI @heylok.ksm NAK BAGI HARGA CUN MELECUN PUNYA 😋 KASUT PUN LAWA LAWA TAU ❗❗JOM FOLLOW IG KITORANG😙💨 @heylok.ksm
    🔥 tag kawan korang suruh die lanje kasut baru
    ..
    Jom follow ig ni
    @heylok.ksm ◀️
    @heylok.ksm ◀️
    @heylok.ksm ◀️
    ..
    #kotaktube #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #top #tiktokdance #tiktokmeme #video #lawak #viral#viralmalaysia#koleksi#lucu#santai#trending#trendingnow#igreviewmalaysia#mudahterhbur#ngakakabis#seriburindu#himpunanbahanlawak#iglelakivsperempuan#madlipzmalaysia#dagelan#tiktokmalaysia#kiniviral#lawakhambar#malaysia#paidreviewrm5#paidreviewmurah

  •  71  16  18 hours ago

Top #seriburindu Posts