#seputihgadiskorea Instagram Photos & Videos

seputihgadiskorea - 244.2k posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
153.3
average likes

Latest #seputihgadiskorea Posts

  • #DEMICAOOTD KEGEMARAN RAMAI

Geramm je rasa #DemicaLipmatte ni! Nak je makan sbb bau dia wangi & texture nampak creamy sangat. Bila sapu kat bibir tak nampak merekah even bibir kering atau menggelupas. Tetap on point kt bibir.

Nak cantik dgn #DemicaOOTD?
Komen kt bawah utk #DemicaSquad contact korang.

#Demica #DemiCantik #Demicawhitening #Demicaootd #Demicaserum #Lotionputih #lotion #lipmatte #demicapalong7 #serum #demicacodpalong #demicagemas #demicapalong8 #demicapalong #demicanegersembilapalong #nakcerah  #demicabahau #nakputihgebu #kulitsihat
#seputihgadiskorea #demicasquad
#Teamanahebat #seputihgadiskorea #Teamfirdaniefightres
#Teamyatifighters
  • #DEMICAOOTD KEGEMARAN RAMAI

    Geramm je rasa #DemicaLipmatte ni! Nak je makan sbb bau dia wangi & texture nampak creamy sangat. Bila sapu kat bibir tak nampak merekah even bibir kering atau menggelupas. Tetap on point kt bibir.

    Nak cantik dgn #DemicaOOTD?
    Komen kt bawah utk #DemicaSquad contact korang.

    #Demica #DemiCantik #Demicawhitening #Demicaootd #Demicaserum #Lotionputih #lotion #lipmatte #demicapalong7 #serum #demicacodpalong #demicagemas #demicapalong8 #demicapalong #demicanegersembilapalong #nakcerah #demicabahau #nakputihgebu #kulitsihat
    #seputihgadiskorea #demicasquad
    #Teamanahebat #seputihgadiskorea #Teamfirdaniefightres
    #Teamyatifighters

  •  0  0  5 July, 2020
  • #DEMICAOOTD CHARMING ORANGE

Ramai cakap warna orange ni menonjol bila dipakai. Tapi warna #DemicaLipmatte code charming orange ni kurang menonjol dan sesuai dipakai utk make up harian. No more masalah bibir kusam merekah or kering💃 .

Sape dah try #DemicaLipmatte code Charming Orange ni?

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #demicalipmatte #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicamachang #demicatanahmerah #demicauitm #demicatemangan #demicalabok #demicakelantan #demicantik #seputihgadiskorea
#putihbersih #icecream #demicasquad #kurusdalam2minggu #pingganramping #demicamixberry #demicacoklat #demicasupplement #demicabengkung #bengkungmoden #bengkung murah #kuruscepat #kurusramping
  • #DEMICAOOTD CHARMING ORANGE

    Ramai cakap warna orange ni menonjol bila dipakai. Tapi warna #DemicaLipmatte code charming orange ni kurang menonjol dan sesuai dipakai utk make up harian. No more masalah bibir kusam merekah or kering💃 .

    Sape dah try #DemicaLipmatte code Charming Orange ni?

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #demicalipmatte #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicamachang #demicatanahmerah #demicauitm #demicatemangan #demicalabok #demicakelantan #demicantik #seputihgadiskorea
    #putihbersih #icecream #demicasquad #kurusdalam2minggu #pingganramping #demicamixberry #demicacoklat #demicasupplement #demicabengkung #bengkungmoden #bengkung murah #kuruscepat #kurusramping

  •  0  0  5 July, 2020
  • CARA PAKAI LIPMATTE SECARA BETUL UTK TAHAN LAMA

First, korang just sapu lipmatte pd bibir dgn rata dan biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu. Jgn terus kemam. Lepas texture warna lipmatte pd bibir dah kering, barulah boleh kemam bibir.

Kalau korang ada masalah bibir merekah, pilih lipmatte yg tak kering seperti #DemicaLipmatte yg lembut je bila sapu kat bibir.

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD  #demicalipmatte #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicamachang #demicatanahmerah #demicauitm #demicatemangan #demicalabok #demicakelantan #demicantik #seputihgadiskorea
#putihbersih #icecream #demicasquad #kurusdalam2minggu #pingganramping #demicamixberry #demicacoklat #demicasupplement #demicabengkung #bengkungmoden #bengkung murah #kuruscepat #kurusramping
  • CARA PAKAI LIPMATTE SECARA BETUL UTK TAHAN LAMA

    First, korang just sapu lipmatte pd bibir dgn rata dan biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu. Jgn terus kemam. Lepas texture warna lipmatte pd bibir dah kering, barulah boleh kemam bibir.

    Kalau korang ada masalah bibir merekah, pilih lipmatte yg tak kering seperti #DemicaLipmatte yg lembut je bila sapu kat bibir.

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #demicalipmatte #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicamachang #demicatanahmerah #demicauitm #demicatemangan #demicalabok #demicakelantan #demicantik #seputihgadiskorea
    #putihbersih #icecream #demicasquad #kurusdalam2minggu #pingganramping #demicamixberry #demicacoklat #demicasupplement #demicabengkung #bengkungmoden #bengkung murah #kuruscepat #kurusramping

  •  0  0  5 July, 2020
  • Weewiittt, cantiknya colour. Aummm 🤤 .
.
Punya la laku keras DemicaOotd ni, tak sempat tahu colour pun dah ada yang payment. So untuk yang tertanya tanya macam mana colour DemicaOotd ni korang boleh refer gambar ni .

Haaa, semua lawa lawakan? Bibir pun nampak cantik smooth je, takde crack, takde berketul or keringkan bibir. Psstt, boleh dijadikan sebagai eyeshadow dan blusher jugak tau. Jadi tak rugi la kan dengan harga RM17.90 korang dah x perlu habiskan duit nak beli eyeshadow or blusher hehe .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicalotion #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #stokisdemicanegerisembilan #stokisdemica #putihsihat #demicaserum #demicakl #demicasenawang #demicajb #demicahq #demicaootd #seputihgadiskorea #demicalipmatte #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicasquad #teamdibawarriors #demicanegerisembilan #demicaseremban #demicaseremban2 #demicanilai #demicalabu #demicabandarainsdale #demicasendayan #demicacodseremban
  • Weewiittt, cantiknya colour. Aummm 🤤 .
    .
    Punya la laku keras DemicaOotd ni, tak sempat tahu colour pun dah ada yang payment. So untuk yang tertanya tanya macam mana colour DemicaOotd ni korang boleh refer gambar ni .

    Haaa, semua lawa lawakan? Bibir pun nampak cantik smooth je, takde crack, takde berketul or keringkan bibir. Psstt, boleh dijadikan sebagai eyeshadow dan blusher jugak tau. Jadi tak rugi la kan dengan harga RM17.90 korang dah x perlu habiskan duit nak beli eyeshadow or blusher hehe .
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicalotion #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #stokisdemicanegerisembilan #stokisdemica #putihsihat #demicaserum #demicakl #demicasenawang #demicajb #demicahq #demicaootd #seputihgadiskorea #demicalipmatte #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicasquad #teamdibawarriors #demicanegerisembilan #demicaseremban #demicaseremban2 #demicanilai #demicalabu #demicabandarainsdale #demicasendayan #demicacodseremban

  •  0  0  5 July, 2020
  • Weewiittt, cantiknya colour. Aummm 🤤 .
.
Punya la laku keras DemicaOotd ni, tak sempat tahu colour pun dah ada yang payment. So untuk yang tertanya tanya macam mana colour DemicaOotd ni korang boleh refer gambar ni .

Haaa, semua lawa lawakan? Bibir pun nampak cantik smooth je, takde crack, takde berketul or keringkan bibir. Psstt, boleh dijadikan sebagai eyeshadow dan blusher jugak tau. Jadi tak rugi la kan dengan harga RM17.90 korang dah x perlu habiskan duit nak beli eyeshadow or blusher hehe .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicalotion #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #stokisdemicanegerisembilan #stokisdemica #putihsihat #demicaserum #demicakl #demicasenawang #demicajb #demicahq #demicaootd #seputihgadiskorea #demicalipmatte #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicasquad #teamdibawarriors #demicanegerisembilan #demicaseremban #demicaseremban2 #demicanilai #demicalabu #demicabandarainsdale #demicasendayan #demicacodseremban
  • Weewiittt, cantiknya colour. Aummm 🤤 .
    .
    Punya la laku keras DemicaOotd ni, tak sempat tahu colour pun dah ada yang payment. So untuk yang tertanya tanya macam mana colour DemicaOotd ni korang boleh refer gambar ni .

    Haaa, semua lawa lawakan? Bibir pun nampak cantik smooth je, takde crack, takde berketul or keringkan bibir. Psstt, boleh dijadikan sebagai eyeshadow dan blusher jugak tau. Jadi tak rugi la kan dengan harga RM17.90 korang dah x perlu habiskan duit nak beli eyeshadow or blusher hehe .
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicalotion #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #stokisdemicanegerisembilan #stokisdemica #putihsihat #demicaserum #demicakl #demicasenawang #demicajb #demicahq #demicaootd #seputihgadiskorea #demicalipmatte #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicasquad #teamdibawarriors #demicanegerisembilan #demicaseremban #demicaseremban2 #demicanilai #demicalabu #demicabandarainsdale #demicasendayan #demicacodseremban

  •  0  0  5 July, 2020
  • RAHSIA BIBIR LEMBAB & GEBU

Sapu je #DemicaLipmatteOOTD! Biar bibir korang nampak lebih fresh😁 Bila apply #DemicaLipmatte dah tak perlu sapu vaseline sbb ia boleh lembapkan bibir korang dgn bahan yg ada seperti avocado & vitamin E.

Ada ke yg nak GRAB #DemicaLipmatte, #DemicaSerum & #DemicaWhiteningLotion ? TAG la kawan korang, mana tahu kawan korang nak belanja korang sempena PROMOSI ni 😘 .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD ##demicajasin #demicamelaka #demicamelaka #Demicajasin #demicabemban #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • RAHSIA BIBIR LEMBAB & GEBU

    Sapu je #DemicaLipmatteOOTD! Biar bibir korang nampak lebih fresh😁 Bila apply #DemicaLipmatte dah tak perlu sapu vaseline sbb ia boleh lembapkan bibir korang dgn bahan yg ada seperti avocado & vitamin E.

    Ada ke yg nak GRAB #DemicaLipmatte, #DemicaSerum & #DemicaWhiteningLotion ? TAG la kawan korang, mana tahu kawan korang nak belanja korang sempena PROMOSI ni 😘 .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD # #demicajasin #demicamelaka #demicamelaka #Demicajasin #demicabemban #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  1  0  5 July, 2020
  • 4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan ikha paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa ikha cakap macam tu? Sebab ikha nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • 4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
    .
    .
    Ni bukan ikha paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
    .
    Kenapa ikha cakap macam tu? Sebab ikha nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
    .
    ✅Mencerahkan kulit
    •Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
    .
    ✅Merawat sunburn
    •Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
    .
    ✅Base make up
    •Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
    .
    ✅Melindungi kulit dengan spf50
    •Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
    .
    Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
    .
    .
    Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  1  0  5 July, 2020
  • PENTING KE PENGGUNAAN SUNSCREEN?

1# Menjaga tona kulit wajah.
2# Mengurangkan risiko kanser kulit.
3# Mengelakkan dari kulit terbakar.
4# Mencegah penuaan kulit
5# Mengekalkan kelembutan kulit

Pening ke nak cari sunscreen yg sesuai? Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 & sesuai utk sapu kat muka, tangan & bahagian yg terdedah dgn matahari.

Komen “DM” utk dapatkan DWL dgn #DemicaSquad .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicasemenyih
#demicakajang
#demicabukitmahkota
  • PENTING KE PENGGUNAAN SUNSCREEN?

    1# Menjaga tona kulit wajah.
    2# Mengurangkan risiko kanser kulit.
    3# Mengelakkan dari kulit terbakar.
    4# Mencegah penuaan kulit
    5# Mengekalkan kelembutan kulit

    Pening ke nak cari sunscreen yg sesuai? Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 & sesuai utk sapu kat muka, tangan & bahagian yg terdedah dgn matahari.

    Komen “DM” utk dapatkan DWL dgn #DemicaSquad .

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
    #demicasemenyih
    #demicakajang
    #demicabukitmahkota

  •  0  0  5 July, 2020
  • APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk ikha contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
    .
    .
    Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
    .
    Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
    .
    1️⃣Pecah Lemak
    •Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
    .
    2️⃣16 Tulang
    •Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
    .
    3️⃣Material Berkualiti
    •Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
    .
    4️⃣Membentuk Pinggang
    •Membentuk pinggang ramping dan menawan.
    .
    Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
    .
    DM no fon korang SEKARANG utk ikha contact😘
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  5 July, 2020
  • BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH?

Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih!

Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan?
Klik link pada bio ig utk order lotion putih viral harini!

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH?

    Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih!

    Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan?
    Klik link pada bio ig utk order lotion putih viral harini!

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  5 July, 2020

Top #seputihgadiskorea Posts

  • KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

Atau klik jer link www.wasap.my/60199159446/nak+demica

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters
#demicapasirmas 
#demicasquadteamtiey 
#teamtieyvengers #demicaselangor 
#demicajohor
  • KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

    #DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

    Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

    Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
    Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

    Komen ‘NAK’ sekarang!

    Atau klik jer link www.wasap.my/60199159446/nak+demica

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters
    #demicapasirmas
    #demicasquadteamtiey
    #teamtieyvengers #demicaselangor
    #demicajohor

  •  166  1  17 February, 2020
  • KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
  • KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
    .
    Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
    .
    Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
    Komen “NAKK” sekarang.
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

  •  360  13  15 February, 2020
  • NAK TAK MUKA PUTIH DALAM 5 SAAT?? .
.
.

Apply Wawa Milk Skin setiap hari lepas mandi boleh mencerahkan kulit dengan permanent. Rahsia kulit tak sunburn even stay di bawah matahari. Kulit akan rasa lembap je walaupun stay dalam aircond sepanjang hari.  Love sangat dengan #wawamilkskin. .

Sape yang nak kulit putih macam ni? Komen “saya” di bawah. Nanti admin akan dm sorang2.
.

#jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawamilkskin #wawacosmetics #wawaloveedition #ainaaserum #bougasbeauty #dyxy #obsesscosmetics #wawaserum #wawamekupkit #wawazainal #aerilzafrel #beautytipsandtricks
  • NAK TAK MUKA PUTIH DALAM 5 SAAT?? .
    .
    .

    Apply Wawa Milk Skin setiap hari lepas mandi boleh mencerahkan kulit dengan permanent. Rahsia kulit tak sunburn even stay di bawah matahari. Kulit akan rasa lembap je walaupun stay dalam aircond sepanjang hari. Love sangat dengan #wawamilkskin. .

    Sape yang nak kulit putih macam ni? Komen “saya” di bawah. Nanti admin akan dm sorang2.
    .

    #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawamilkskin #wawacosmetics #wawaloveedition #ainaaserum #bougasbeauty #dyxy #obsesscosmetics #wawaserum #wawamekupkit #wawazainal #aerilzafrel #beautytipsandtricks

  •  151  2  31 May, 2020
  • 5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919
  • 5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
    .
    .
    1️⃣Membersihkan kulit
    2️⃣Melembutkan kulit
    3️⃣Mencerahkan kulit
    4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
    5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
    .
    .
    Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
    .
    Dah dah, apa tunggu lagi?
    👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919

  •  142  39  23 September, 2019
  • NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Bukan saja #DemicaWhiteningLotion ni memutih dan melembutkan tapi juga ada spf50, sesuai utk penggunaan harian lagi2 di cuaca panas skrg ni.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih! Satu badan boleh pakai.
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabayanlepas #EAF190918
  • NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
    .
    .
    Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Bukan saja #DemicaWhiteningLotion ni memutih dan melembutkan tapi juga ada spf50, sesuai utk penggunaan harian lagi2 di cuaca panas skrg ni.

    1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih! Satu badan boleh pakai.
    .
    .
    Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
    .
    👉Jomm DM sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabayanlepas #EAF190918

  •  128  39  22 September, 2019
  • KULIT PUTIH TANPA KESAN MELEKIT

Nampak kan muka Wawa lepas apply #wawamilkskin ? Kulit semakin cerah dan cantikx Paling best lotion ni tak melekit langsung. Terus meresap ke dlm kulit & nampak mcm warna kulit asal kita. Bau pun wangiiii ❤️ .

Korang mesti nak kulit putih kan?

Sepa yg nak putih tu blh komen ‘nak’ nanti admin reply satu2😉 .

#wawazainal #AerilZafrel #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawacosmetics #wawaloveedition
  • KULIT PUTIH TANPA KESAN MELEKIT

    Nampak kan muka Wawa lepas apply #wawamilkskin ? Kulit semakin cerah dan cantikx Paling best lotion ni tak melekit langsung. Terus meresap ke dlm kulit & nampak mcm warna kulit asal kita. Bau pun wangiiii ❤️ .

    Korang mesti nak kulit putih kan?

    Sepa yg nak putih tu blh komen ‘nak’ nanti admin reply satu2😉 .

    #wawazainal #AerilZafrel #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawacosmetics #wawaloveedition

  •  115  2  18 June, 2020