#sepahtureunion2019 Instagram Photos & Videos

sepahtureunion2019 - 12.5k posts

Hashtag Popularity

28
average comments
3k
average likes

Latest #sepahtureunion2019 Posts

  • PERHATIAN BUAT PESAKIT RESDUNG KAMI ADA PENAWAR BAIK PUNYER UNTUK ANDA 📌Bersin di awal pagi?
📌Berhingus ?
📌Sakit kepala ?
📌Jerawat ?

Ini tanda-tanda resdung dan jangan ambil mudah. 
Pink Lady bukan sahaja untuk memantap Body anda atas bawah. Pink Lady sebenarnya merawat dari dalam dengan menyeimbangkan hormon di dalam badan kita. So, bila hormon dah stabil, badan pun sihat dan seterusnya luaran pun cantik. Barulah body pun mantap.

RESDUNG HILANG SEPENUHNYA LEPAS CONSUME PINK LADY 😘👍 Tak sangka sis ni bila dia consume Pink Lady Resdung yang selama dia alami dah hilang. 
Sebelum bila bangun pagi je telinga gatal, bersin dan hidung berhingus je. 
Alhamdulillah..Memang Pink Lady Terbaik 👍👍 Dalaman Sihat .... Luaran Pun Cantik 😍😍. #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
  • PERHATIAN BUAT PESAKIT RESDUNG KAMI ADA PENAWAR BAIK PUNYER UNTUK ANDA 📌Bersin di awal pagi?
    📌Berhingus ?
    📌Sakit kepala ?
    📌Jerawat ?

    Ini tanda-tanda resdung dan jangan ambil mudah.
    Pink Lady bukan sahaja untuk memantap Body anda atas bawah. Pink Lady sebenarnya merawat dari dalam dengan menyeimbangkan hormon di dalam badan kita. So, bila hormon dah stabil, badan pun sihat dan seterusnya luaran pun cantik. Barulah body pun mantap.

    RESDUNG HILANG SEPENUHNYA LEPAS CONSUME PINK LADY 😘👍 Tak sangka sis ni bila dia consume Pink Lady Resdung yang selama dia alami dah hilang.
    Sebelum bila bangun pagi je telinga gatal, bersin dan hidung berhingus je.
    Alhamdulillah..Memang Pink Lady Terbaik 👍👍 Dalaman Sihat .... Luaran Pun Cantik 😍😍. #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

  •  3  0  29 June, 2020
  • Kawan tegur, tak pernah tak cantik. Cantik jeeee, pakai apa? Flawless dan berseri je! 
Rahsia bukan rahsiaku, Yanko skincare. Siang hari takyah tebal makeup, light light bersama Yanko Day Cream jerrrr . Sbb nya Yanko Day Cream menjadikan kulit nampak lebih sekata & slowly hilangkan parut. 
Pakai Day Cream Yanko jerrr? 
Siang hari pakai Day Cream, malam hari pakai Night Cream. Cuci muka dgn Cleanser Yanko. Cukup dah kot org malas macam ku. 😂
#dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzsemilipsmatte #dianz ##YankoSkincareOriginalMalaysia #yankoborong #yankoplatinum #yankoskincaremurahmalaysia #LURVEYA™️ #lurveyaskincare 
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline
  • Kawan tegur, tak pernah tak cantik. Cantik jeeee, pakai apa? Flawless dan berseri je!
    Rahsia bukan rahsiaku, Yanko skincare. Siang hari takyah tebal makeup, light light bersama Yanko Day Cream jerrrr . Sbb nya Yanko Day Cream menjadikan kulit nampak lebih sekata & slowly hilangkan parut.
    Pakai Day Cream Yanko jerrr?
    Siang hari pakai Day Cream, malam hari pakai Night Cream. Cuci muka dgn Cleanser Yanko. Cukup dah kot org malas macam ku. 😂
    #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzsemilipsmatte #dianz # #YankoSkincareOriginalMalaysia #yankoborong #yankoplatinum #yankoskincaremurahmalaysia #LURVEYA™️ #lurveyaskincare
    #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline

  •  0  0  24 June, 2020

Top #sepahtureunion2019 Posts

  • Selamat pagi! Meh sis lanje kete baru sis yang akan beli ntah bile 😂 bangun pagi2 je duk tukar tukar main warna cat and design 😍 dasyat yakmatttt.. sis doakan kereta ni supaya nanti ade depan rumah korang sorg satu. On ta on??? 🤗
.
#AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar
  • Selamat pagi! Meh sis lanje kete baru sis yang akan beli ntah bile 😂 bangun pagi2 je duk tukar tukar main warna cat and design 😍 dasyat yakmatttt.. sis doakan kereta ni supaya nanti ade depan rumah korang sorg satu. On ta on??? 🤗
    .
    #AudiR8 #Audi #R35 #Gtr35 #GadreMotorsportRacing #X70 #Airsoft #BlasterWaterGel #Ferrari #Lamborghini #Italia458 #Huracan #Avantador #JacketKoyakSociety #Amyravengers #KrissVector #MisteriDelaila #Sepahtureunion2019 #Supercar

  •  2,122  107  15 April, 2019