#sentiasaslim Instagram Photos & Videos

sentiasaslim - 580 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
9.6
average likes

Latest #sentiasaslim Posts

  • BODYDREAM COCO's

FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

IG : @bodydream_avy
FB : AVY MARIAN 
BASE KOTA KINABALU

Available post all around sabah/sarawak / semenanjung 
Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

#bodydream_avy
#bodydreamranau
#bodydreampenampang 
#bodydreampapar
#bodydreamkotakinabalu
#bodydreamtambunan 
#bodydreamtenom
#bodydreamkeningau
#bodydreamsarawak 
#bodydreammiri 
#bodydreambintulu
#bodydreamsibu 
#bodydreamsabahsarawak
#bodydreamkudat
#nakkurus
#sentiasaslim
#bodydreamcurve
#jomslim
#jomkurus
#tiadakesansampingan
#turunberatbadan
#jadikurus
#perutkempis
#badansentiasaringan
#tiadapantangdiet
#makansepertibiasa
#bodydream
#bodyteamagent
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamtestimoni
  • BODYDREAM COCO's

    FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

    IG : @bodydream_avy
    FB : AVY MARIAN
    BASE KOTA KINABALU

    Available post all around sabah/sarawak / semenanjung
    Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
    📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

    #bodydream_avy
    #bodydreamranau
    #bodydreampenampang
    #bodydreampapar
    #bodydreamkotakinabalu
    #bodydreamtambunan
    #bodydreamtenom
    #bodydreamkeningau
    #bodydreamsarawak
    #bodydreammiri
    #bodydreambintulu
    #bodydreamsibu
    #bodydreamsabahsarawak
    #bodydreamkudat
    #nakkurus
    #sentiasaslim
    #bodydreamcurve
    #jomslim
    #jomkurus
    #tiadakesansampingan
    #turunberatbadan
    #jadikurus
    #perutkempis
    #badansentiasaringan
    #tiadapantangdiet
    #makansepertibiasa
    #bodydream
    #bodyteamagent
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamtestimoni

  •  6  0  6 January, 2020
  • BODYDREAM COCO's

FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

IG : @bodydream_avy
FB : AVY MARIAN 
BASE KOTA KINABALU

Available post all around sabah/sarawak / semenanjung 
Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

#bodydream_avy
#bodydreamranau
#bodydreampenampang 
#bodydreampapar
#bodydreamkotakinabalu
#bodydreamtambunan 
#bodydreamtenom
#bodydreamkeningau
#bodydreamsarawak 
#bodydreammiri 
#bodydreambintulu
#bodydreamsibu 
#bodydreamsabahsarawak
#bodydreamkudat
#nakkurus
#sentiasaslim
#bodydreamcurve
#jomslim
#jomkurus
#tiadakesansampingan
#turunberatbadan
#jadikurus
#perutkempis
#badansentiasaringan
#tiadapantangdiet
#makansepertibiasa
#bodydream
#bodyteamagent
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamtestimoni
  • BODYDREAM COCO's

    FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

    IG : @bodydream_avy
    FB : AVY MARIAN
    BASE KOTA KINABALU

    Available post all around sabah/sarawak / semenanjung
    Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
    📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

    #bodydream_avy
    #bodydreamranau
    #bodydreampenampang
    #bodydreampapar
    #bodydreamkotakinabalu
    #bodydreamtambunan
    #bodydreamtenom
    #bodydreamkeningau
    #bodydreamsarawak
    #bodydreammiri
    #bodydreambintulu
    #bodydreamsibu
    #bodydreamsabahsarawak
    #bodydreamkudat
    #nakkurus
    #sentiasaslim
    #bodydreamcurve
    #jomslim
    #jomkurus
    #tiadakesansampingan
    #turunberatbadan
    #jadikurus
    #perutkempis
    #badansentiasaringan
    #tiadapantangdiet
    #makansepertibiasa
    #bodydream
    #bodyteamagent
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamtestimoni

  •  7  0  6 January, 2020
  • BODYDREAM COCO's

FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

IG : @bodydream_avy
FB : AVY MARIAN 
BASE KOTA KINABALU

Available post all around sabah/sarawak / semenanjung 
Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

#bodydream_avy
#bodydreamranau
#bodydreampenampang 
#bodydreampapar
#bodydreamkotakinabalu
#bodydreamtambunan 
#bodydreamtenom
#bodydreamkeningau
#bodydreamsarawak 
#bodydreammiri 
#bodydreambintulu
#bodydreamsibu 
#bodydreamsabahsarawak
#bodydreamkudat
#nakkurus
#sentiasaslim
#bodydreamcurve
#jomslim
#jomkurus
#tiadakesansampingan
#turunberatbadan
#jadikurus
#perutkempis
#badansentiasaringan
#tiadapantangdiet
#makansepertibiasa
#bodydream
#bodyteamagent
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamtestimoni
  • BODYDREAM COCO's

    FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

    IG : @bodydream_avy
    FB : AVY MARIAN
    BASE KOTA KINABALU

    Available post all around sabah/sarawak / semenanjung
    Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60128129398 (myself)
    📲http://wasap.my/60128129398 (myself)

    #bodydream_avy
    #bodydreamranau
    #bodydreampenampang
    #bodydreampapar
    #bodydreamkotakinabalu
    #bodydreamtambunan
    #bodydreamtenom
    #bodydreamkeningau
    #bodydreamsarawak
    #bodydreammiri
    #bodydreambintulu
    #bodydreamsibu
    #bodydreamsabahsarawak
    #bodydreamkudat
    #nakkurus
    #sentiasaslim
    #bodydreamcurve
    #jomslim
    #jomkurus
    #tiadakesansampingan
    #turunberatbadan
    #jadikurus
    #perutkempis
    #badansentiasaringan
    #tiadapantangdiet
    #makansepertibiasa
    #bodydream
    #bodyteamagent
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamtestimoni

  •  12  0  6 January, 2020
  • @kilafairyofficial Guys, untuk siapa yang tertanya tanya, kenapa Kila asaskan KILAFIT? Vision Kila adalah untuk membantu lagi orang ramai untuk kurus tanpa side efek! 💯 To be honest, kalau bab bab product yang kena minum ni, Kila selalu emphasize & pentingkan bahan-bahan natural. Why? sebab badan nak pakai lama, mestila kena make sure benda benda selamat dan natural je masuk dalam badan 🤓
So, kepada yang still lagi mencari jalan nak hilang 4KG ke 8KG++ sebulan, jom grab 2 box untuk sebulan & kaknis bgi free postage & free gift lagi... Belum cuba belum tau ✨

#TogetherWeCan
.
 Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis .

#KilafitKurusTanpaSideEfek
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussihat
  • @kilafairyofficial Guys, untuk siapa yang tertanya tanya, kenapa Kila asaskan KILAFIT? Vision Kila adalah untuk membantu lagi orang ramai untuk kurus tanpa side efek! 💯 To be honest, kalau bab bab product yang kena minum ni, Kila selalu emphasize & pentingkan bahan-bahan natural. Why? sebab badan nak pakai lama, mestila kena make sure benda benda selamat dan natural je masuk dalam badan 🤓
    So, kepada yang still lagi mencari jalan nak hilang 4KG ke 8KG++ sebulan, jom grab 2 box untuk sebulan & kaknis bgi free postage & free gift lagi... Belum cuba belum tau ✨

    #TogetherWeCan
    .
    Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis .

    #KilafitKurusTanpaSideEfek
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussihat

  •  8  0  28 November, 2019
  • @kilafairyofficial Guys, untuk siapa yang tertanya tanya, kenapa Kila asaskan KILAFIT? Vision Kila adalah untuk membantu lagi orang ramai untuk kurus tanpa side efek! 💯 To be honest, kalau bab bab product yang kena minum ni, Kila selalu emphasize & pentingkan bahan-bahan natural. Why? sebab badan nak pakai lama, mestila kena make sure benda benda selamat dan natural je masuk dalam badan 🤓
So, kepada yang still lagi mencari jalan nak hilang 4KG ke 8KG++ sebulan, jom grab 2 box untuk sebulan & kaknis bgi free postage & free gift lagi... Belum cuba belum tau ✨

#TogetherWeCan
.
 Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis .

#KilafitKurusTanpaSideEfek
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussihat
  • @kilafairyofficial Guys, untuk siapa yang tertanya tanya, kenapa Kila asaskan KILAFIT? Vision Kila adalah untuk membantu lagi orang ramai untuk kurus tanpa side efek! 💯 To be honest, kalau bab bab product yang kena minum ni, Kila selalu emphasize & pentingkan bahan-bahan natural. Why? sebab badan nak pakai lama, mestila kena make sure benda benda selamat dan natural je masuk dalam badan 🤓
    So, kepada yang still lagi mencari jalan nak hilang 4KG ke 8KG++ sebulan, jom grab 2 box untuk sebulan & kaknis bgi free postage & free gift lagi... Belum cuba belum tau ✨

    #TogetherWeCan
    .
    Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis .

    #KilafitKurusTanpaSideEfek
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussihat

  •  6  0  27 November, 2019
  • Cara Consume 🍑 KILAFIT 🍑
.
1⃣ Sehari *1 sachet* sahaja tidak boleh lebih takut sistem body tidak boleh  support 😊
.
2⃣ Minum 1 sachet kilafit selepas breakfast/lunch. Bancuh dalam air suam 100-120ml (setengah cawan)
.
✅SEELOK-ELOKNYA SELEPAS BREAKFAST/LUNCH YANG BERAT✅
.
3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam/ panas
.

4⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih
.
5⃣ Breast Feeding mother boleh consume selepa 6bulan bersalinğŸ˜ŠğŸ˜»ğŸŽ‰.
.
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Cara Consume 🍑 KILAFIT 🍑
    .
    1⃣ Sehari *1 sachet* sahaja tidak boleh lebih takut sistem body tidak boleh support 😊
    .
    2⃣ Minum 1 sachet kilafit selepas breakfast/lunch. Bancuh dalam air suam 100-120ml (setengah cawan)
    .
    ✅SEELOK-ELOKNYA SELEPAS BREAKFAST/LUNCH YANG BERAT✅
    .
    3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam/ panas
    .

    4⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih
    .
    5⃣ Breast Feeding mother boleh consume selepa 6bulan bersalinğŸ˜ŠğŸ˜»ğŸŽ‰.
    .
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  5  0  20 November, 2019
  • Dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan?
.
Sampai putus asa nak kuruskan badan?
.
Impikan berat badan yang asal selepas bersalin?
.
🍑 KILAFIT JAWAPANNYA 🍑
Dengan consume kilafit ramai pengguna yg berpuas hati dan telah pon berjaya menuru kan berat badan yang di idam2kan..
.
✔ KELULUSAN KKM
✔ DIPERBUAT DARI MAKANAN SUNNAH
✔ HALAL
✔ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔ BOLEH DI AMBIL LELAKI & PEREMPUAN
✔ MUDAH DI BANCUH / DI BAWA KEMANA2
.
JOM DAPATKAN KILAFIT DENGAN KAKNIS
.
FAST RESPON BOLEH KLIK LINK DEKAT BIO KAKNIS 😗
.

#KILAFIT
#KILAFIT
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussihat
  • Dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan?
    .
    Sampai putus asa nak kuruskan badan?
    .
    Impikan berat badan yang asal selepas bersalin?
    .
    🍑 KILAFIT JAWAPANNYA 🍑
    Dengan consume kilafit ramai pengguna yg berpuas hati dan telah pon berjaya menuru kan berat badan yang di idam2kan..
    .
    ✔ KELULUSAN KKM
    ✔ DIPERBUAT DARI MAKANAN SUNNAH
    ✔ HALAL
    ✔ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔ BOLEH DI AMBIL LELAKI & PEREMPUAN
    ✔ MUDAH DI BANCUH / DI BAWA KEMANA2
    .
    JOM DAPATKAN KILAFIT DENGAN KAKNIS
    .
    FAST RESPON BOLEH KLIK LINK DEKAT BIO KAKNIS 😗
    .

    #KILAFIT
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussihat

  •  4  0  19 November, 2019
  • Alhamdulillah, we never stop giving the best for our customers! .
.
After months & months of feedback & testimoni, Kila betul-betul study apa yang you guys nak & how WE, at @kilafit boleh improve lagi dari segi formulation & product 👏
.
.
Terima kasih buat semua pelanggan, agent-agent & stokis-stokis @kilafit for the endless support. Dengan berbesar hati, Kila nak share our new & improved formula for our choco banana flavour. Yang pasti, 2X LEBIH EFEKTIF 😍🔥
.
.
Dah ready nak turun berat badan dengan sihat, selamat & yang pasti - TANPA SIDE EFEK? .
.
#KILAFIT 
#TOGETHERWECAN
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Alhamdulillah, we never stop giving the best for our customers! .
    .
    After months & months of feedback & testimoni, Kila betul-betul study apa yang you guys nak & how WE, at @kilafit boleh improve lagi dari segi formulation & product 👏
    .
    .
    Terima kasih buat semua pelanggan, agent-agent & stokis-stokis @kilafit for the endless support. Dengan berbesar hati, Kila nak share our new & improved formula for our choco banana flavour. Yang pasti, 2X LEBIH EFEKTIF 😍🔥
    .
    .
    Dah ready nak turun berat badan dengan sihat, selamat & yang pasti - TANPA SIDE EFEK? .
    .
    #KILAFIT
    #TOGETHERWECAN
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  3  0  19 November, 2019
  • Hai sayang2 semuaaa...
Seronokkn klo kuar ngn kawan, tbe2 dia tegur kite "waaaaa cantik kulit kau sekarang,badan pon dah susut,tang pinggang tu dah makin ramping" 😉😉😉😉..
.
Sampai dia ingat kite ni pakai product mahal..
Ishhhh tak la,kaknis dah jumpe 1 product ada banyak manfaat dia.. Ni dia KILAFIT.
.
ğŸ’ž MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN
ğŸ’ž MEMBANTU MENCANTIKKN KULIT MUKA
ğŸ’ž MENGHILANGKAN SELULIT
ğŸ’ž RAMBUT SEMAKIN LEBAT
ğŸ’ž MENGHILANGKAN STRETCHMARK PADA BADAN
ğŸ’ž MENCANTIKKAN KUKU
.
fast respon boleh klik link bio kaknis yea .
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Hai sayang2 semuaaa...
    Seronokkn klo kuar ngn kawan, tbe2 dia tegur kite "waaaaa cantik kulit kau sekarang,badan pon dah susut,tang pinggang tu dah makin ramping" 😉😉😉😉..
    .
    Sampai dia ingat kite ni pakai product mahal..
    Ishhhh tak la,kaknis dah jumpe 1 product ada banyak manfaat dia.. Ni dia KILAFIT.
    .
    ğŸ’ž MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN
    ğŸ’ž MEMBANTU MENCANTIKKN KULIT MUKA
    ğŸ’ž MENGHILANGKAN SELULIT
    ğŸ’ž RAMBUT SEMAKIN LEBAT
    ğŸ’ž MENGHILANGKAN STRETCHMARK PADA BADAN
    ğŸ’ž MENCANTIKKAN KUKU
    .
    fast respon boleh klik link bio kaknis yea .
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  6  0  14 November, 2019
  • Kalau dulu dalam family kite la paling gemok.. umur pon jauh beza ngn kakk2 kite,sampai  orang ingat,kite yang kakak,suami pon sampai perli2 😔😔😔
Tapi bile dah jumpe produk yg boleh turunkan berat badan tanpa ada kesan sampingan ni,mula la kakak2 yang lain terasa tercabar..
Suami jangan cakap la.. Sampai kite nak pgi kuar ngn kawan2 pon dia nak ikot 🤣🤣🤣..
.
Jom sape yg nak turunkan berat badan tanpa perlu berlapar,tanpa ada rasa sakit2 perut..
Meh ws kaknis..
.
Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis..
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Kalau dulu dalam family kite la paling gemok.. umur pon jauh beza ngn kakk2 kite,sampai orang ingat,kite yang kakak,suami pon sampai perli2 😔😔😔
    Tapi bile dah jumpe produk yg boleh turunkan berat badan tanpa ada kesan sampingan ni,mula la kakak2 yang lain terasa tercabar..
    Suami jangan cakap la.. Sampai kite nak pgi kuar ngn kawan2 pon dia nak ikot 🤣🤣🤣..
    .
    Jom sape yg nak turunkan berat badan tanpa perlu berlapar,tanpa ada rasa sakit2 perut..
    Meh ws kaknis..
    .
    Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis..
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  13  2  7 November, 2019
  • Jom kita kenali KILAFIT😉😍 KILAFIT ADALAH MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN MENCERAHKAN KULIT DAN MENYIHATKAN RAMBUT TANPA KESAN SAMPINGA!!
.
KEBIHAN KILAFIT‼
🌻Membakar Lemak & Kalori dengan pantas
🌻Meningkatkan metabolisma dengan selamat
🌻Mencantikkan kulit
🌻Membuang toksin & mengempiskan perut
🌻Lulus Kementerian Kesihatan
🌻100% tiada kesan sampingan ‼BAHAN-BAHAN‼
🌻Buah Garcia - Mengawal Selera Makan
🌻L-Carnitine - Membakar Lemak Untuk Tenaga
🌻Kolagen - Mencantikkan Kulit & Rambut
🌻Buah Kurma - Membantu Penghadaman
🌻Buah Delima - Vitamin B
🌻Madu - Meningkatkan Metabolisme Badan
.
Fast respon bolek klik link dekat bio kaknis
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Jom kita kenali KILAFIT😉😍 KILAFIT ADALAH MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN MENCERAHKAN KULIT DAN MENYIHATKAN RAMBUT TANPA KESAN SAMPINGA!!
    .
    KEBIHAN KILAFIT‼
    🌻Membakar Lemak & Kalori dengan pantas
    🌻Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    🌻Mencantikkan kulit
    🌻Membuang toksin & mengempiskan perut
    🌻Lulus Kementerian Kesihatan
    🌻100% tiada kesan sampingan ‼BAHAN-BAHAN‼
    🌻Buah Garcia - Mengawal Selera Makan
    🌻L-Carnitine - Membakar Lemak Untuk Tenaga
    🌻Kolagen - Mencantikkan Kulit & Rambut
    🌻Buah Kurma - Membantu Penghadaman
    🌻Buah Delima - Vitamin B
    🌻Madu - Meningkatkan Metabolisme Badan
    .
    Fast respon bolek klik link dekat bio kaknis
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  6  0  7 November, 2019
  • Kilafit ni untuk orang yg berbadan besar je ke sis????
Tidak sama sekali..
Orang yg kurus pon boleh consume kilafit yea..
Yang ada masalh rambut gugur,kulit kusam,kulit kering,rambut berminyak pon bileh consume tau..kalau korang nak tahu lebih lanjut meh baca ingredient dia kat bawah ni..
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
  • Kilafit ni untuk orang yg berbadan besar je ke sis????
    Tidak sama sekali..
    Orang yg kurus pon boleh consume kilafit yea..
    Yang ada masalh rambut gugur,kulit kusam,kulit kering,rambut berminyak pon bileh consume tau..kalau korang nak tahu lebih lanjut meh baca ingredient dia kat bawah ni..
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm

  •  4  0  6 November, 2019
  • SAMPAI BILA NAK LAP AIR MATA SETIAP MALAM? 
Bangun tidur STRESS.
Buat kerja STRESS.
Nak tidur STRESS.

Berbaloi ke? 
Sebelum ni saya TAK YAKIN dengan diri saya.
Sebelum ni saya TAK YAKIN dengan usaha saya.

Tapi time tu saya lupa, yang memberi tu sebenarnya menguji saya utk jadi LEBIH BAIK. 
Kadang-kadang dugaan ni datang bukan untuk kita DOWN, tetapi untuk kita BANGKIT.

Lepas Saya dah jumpa circle saya yang POSITIVE, tercipta lah MINAT & SEMANGAT saya utk teruskan BISNES bersama KILAFIT.

Siapa taknak kan team yang penuh dengan support & sokongan? 
In Shaa Allah buat yang betul-betul nak berjaya & GROW bersama saya & team saya.. saya alu-alukan PM saya ataupun klik link dekat bio kaknis 🤗

#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#uitm
#unisel
  • SAMPAI BILA NAK LAP AIR MATA SETIAP MALAM?
    Bangun tidur STRESS.
    Buat kerja STRESS.
    Nak tidur STRESS.

    Berbaloi ke?
    Sebelum ni saya TAK YAKIN dengan diri saya.
    Sebelum ni saya TAK YAKIN dengan usaha saya.

    Tapi time tu saya lupa, yang memberi tu sebenarnya menguji saya utk jadi LEBIH BAIK.
    Kadang-kadang dugaan ni datang bukan untuk kita DOWN, tetapi untuk kita BANGKIT.

    Lepas Saya dah jumpa circle saya yang POSITIVE, tercipta lah MINAT & SEMANGAT saya utk teruskan BISNES bersama KILAFIT.

    Siapa taknak kan team yang penuh dengan support & sokongan?
    In Shaa Allah buat yang betul-betul nak berjaya & GROW bersama saya & team saya.. saya alu-alukan PM saya ataupun klik link dekat bio kaknis 🤗

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #uitm
    #unisel

  •  7  0  4 November, 2019
  • Jana pendapatan dengan produk kilafit..
Produk yg dikenali ramai..
Pasaran seluruh negeri termasuk,sabah sarawak,singgapura..😲😲😲
Jom join agent kilafit,modal yg rendah,keuntungan yg tinggi..
.
Promo MINI AGENT ni tak lama tau,why not korang guna duit gaji tu sikit bulan ni untuk join platform yg betul2 boleh bantu korang buat income 4 ke 5 angka sebulan.
.
📣📣📣📣📣HARGA PROMO MINI AGENT HANYA RM146 SAHAJA 📣📣📣📣📣📣
.
Dapat 2 box skli,saya yakin dengan kilafit akan berjaya..
.
www.wasap.my/60192466863
www.wasap.my/60192466863
www.wasap.my/60192466863
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Jana pendapatan dengan produk kilafit..
    Produk yg dikenali ramai..
    Pasaran seluruh negeri termasuk,sabah sarawak,singgapura..😲😲😲
    Jom join agent kilafit,modal yg rendah,keuntungan yg tinggi..
    .
    Promo MINI AGENT ni tak lama tau,why not korang guna duit gaji tu sikit bulan ni untuk join platform yg betul2 boleh bantu korang buat income 4 ke 5 angka sebulan.
    .
    📣📣📣📣📣HARGA PROMO MINI AGENT HANYA RM146 SAHAJA 📣📣📣📣📣📣
    .
    Dapat 2 box skli,saya yakin dengan kilafit akan berjaya..
    .
    www.wasap.my/60192466863
    www.wasap.my/60192466863
    www.wasap.my/60192466863
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  5  0  2 November, 2019
  • Morning guysss..
Tak kan korang nak bazir kan duit nak beli macam untuk korangkan,dengan kilafit ni korang tak perlu lagi nak kuarkan duit byk2 dah..
1 sachet banyak manfaat nya.. Ape tunggu lagi jom ws kaknis skg dapatkan kilafit..
.
Fast respon boleh klink link dekat bio kaknis .
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Morning guysss..
    Tak kan korang nak bazir kan duit nak beli macam untuk korangkan,dengan kilafit ni korang tak perlu lagi nak kuarkan duit byk2 dah..
    1 sachet banyak manfaat nya.. Ape tunggu lagi jom ws kaknis skg dapatkan kilafit..
    .
    Fast respon boleh klink link dekat bio kaknis .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  5  0  2 November, 2019
  • Bile lepas kawen je mula berat badan naik mendadak.. Makan tak di kawal,tak seimbang,kurang aktif dan kurang bersenam..
.
 Apakata bermulanya 1 november ni uolls consume kilafit.. semua masalah korang akan selesai..tak perlu ragu2 lagi nak mkan ape.. yang penting jangan skip 1 sachet pon setiap pagi 😉😉 Kekal bertenaga,akfit,cergas melaksanakan tugasan harian.. .
Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis yea.
.
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Bile lepas kawen je mula berat badan naik mendadak.. Makan tak di kawal,tak seimbang,kurang aktif dan kurang bersenam..
    .
    Apakata bermulanya 1 november ni uolls consume kilafit.. semua masalah korang akan selesai..tak perlu ragu2 lagi nak mkan ape.. yang penting jangan skip 1 sachet pon setiap pagi 😉😉 Kekal bertenaga,akfit,cergas melaksanakan tugasan harian.. .
    Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis yea.
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  5  0  1 November, 2019
  • Woww woowwww
4 sachet turun 4kg uollsss..
uollss  xnak ke kurus mcm dia tu?? Masih lagi nak di "label makcik2" ke??? .
Fikir btl2,nak kurus ke nak gemuk 😅😅😅. .
Jom ws kaknis..fast respon boleh klik link dekat bio kaknis.
.

#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Woww woowwww
    4 sachet turun 4kg uollsss..
    uollss xnak ke kurus mcm dia tu?? Masih lagi nak di "label makcik2" ke??? .
    Fikir btl2,nak kurus ke nak gemuk 😅😅😅. .
    Jom ws kaknis..fast respon boleh klik link dekat bio kaknis.
    .

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  7  0  29 October, 2019
  • Tak perlu risau,tak perlu ragu2 dah,kan kaknis dah ckp,kilafit ni tiada kesan sampingan..ianya pon di perbuat dari bahan2 sunnah... yang ada gastrik pon boleh consume tau..
.
So ape lagi,jom ws kaknis sape yg nak consume kilafit..
.

#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Tak perlu risau,tak perlu ragu2 dah,kan kaknis dah ckp,kilafit ni tiada kesan sampingan..ianya pon di perbuat dari bahan2 sunnah... yang ada gastrik pon boleh consume tau..
    .
    So ape lagi,jom ws kaknis sape yg nak consume kilafit..
    .

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  6  0  29 October, 2019
  • Turun 3.6kg dalam 7hari
💃💃💃💃
Jom sape yg susah sgt nak trun berat badan,jangan risau kilafitkan ada..👍👍👍👍
.  Fast reapon boleh klik link dekat bio kaknis .
#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • Turun 3.6kg dalam 7hari
    💃💃💃💃
    Jom sape yg susah sgt nak trun berat badan,jangan risau kilafitkan ada..👍👍👍👍
    . Fast reapon boleh klik link dekat bio kaknis .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  9  0  29 October, 2019
  • KAKNIS MENCARI DROPSHIP/ MINI AGENT SELURUH MALAYSIA❗❗❗❗
Jom DAPATKAN peluang KEEMASAN dengan join #TEAMKILAFIT #TOGETHERWECAN

DROPSHIP tanpa YURAN ✔
MINI AGENT modal SERENDAH RM146✔
FREE coaching ✔
BAHAN iklan DISEDIAKAN✔
FREE GUIDE from ZERO to HERO ✔

Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis yea
.

#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel
  • KAKNIS MENCARI DROPSHIP/ MINI AGENT SELURUH MALAYSIA❗❗❗❗
    Jom DAPATKAN peluang KEEMASAN dengan join #TEAMKILAFIT #TOGETHERWECAN

    DROPSHIP tanpa YURAN ✔
    MINI AGENT modal SERENDAH RM146✔
    FREE coaching ✔
    BAHAN iklan DISEDIAKAN✔
    FREE GUIDE from ZERO to HERO ✔

    Fast respon boleh klik link dekat bio kaknis yea
    .

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel

  •  6  0  29 October, 2019
  • CINTA PANDANG PERTAMA. HATI RASA BEST JE! TENGOK PHONE PUN TERSENGIH-SENGIH 😍

Ni la feeling husband-husband you all lepas tengok result you dengan KILAFIT! 
Badan slim, kulit glowing & rambut pun lebat & cantik je 😉❤ Dah gaji kan? Jom la join team kita! Product berkesan, income pun best & reward pun lagi best 🔥

Berminat? Jom Whatsapp kaknis atau terus pg klik link dekat bio kaknis 😘

#KILAFIT 
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
#kilafitsquad 
#jomcantekk 
#kulitcantek
#letscantek
#pinggangkerengga 
#teammamagojes
#bazarpaknil 
#uitm
#unisel 
#
  • CINTA PANDANG PERTAMA. HATI RASA BEST JE! TENGOK PHONE PUN TERSENGIH-SENGIH 😍

    Ni la feeling husband-husband you all lepas tengok result you dengan KILAFIT!
    Badan slim, kulit glowing & rambut pun lebat & cantik je 😉❤ Dah gaji kan? Jom la join team kita! Product berkesan, income pun best & reward pun lagi best 🔥

    Berminat? Jom Whatsapp kaknis atau terus pg klik link dekat bio kaknis 😘

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya
    #kilafitsquad
    #jomcantekk
    #kulitcantek
    #letscantek
    #pinggangkerengga
    #teammamagojes
    #bazarpaknil
    #uitm
    #unisel
    #

  •  7  0  29 October, 2019
  • Untunglah korang yang ade banyak masa yang sempat pergi jogging tu..honestly  sis cuma dpat buat lompat bintang and kejar anak jer 😅😆
.
"JANGAN RISAU"✋Yang ade masalah kekurangan masa mcm sis ni pon masih boleh kekalkan cara hidup  sihat ,kekal fit and slim jugak tau ,kalau korang amalkan #kilafit setiap hari korang bole dapat rasa perbezaan sebelum dan selepas😍😃
.
Jom ws kaknis terus 0192466863
.
#KILAFIT
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
  • Untunglah korang yang ade banyak masa yang sempat pergi jogging tu..honestly sis cuma dpat buat lompat bintang and kejar anak jer 😅😆
    .
    "JANGAN RISAU"✋Yang ade masalah kekurangan masa mcm sis ni pon masih boleh kekalkan cara hidup sihat ,kekal fit and slim jugak tau ,kalau korang amalkan #kilafit setiap hari korang bole dapat rasa perbezaan sebelum dan selepas😍😃
    .
    Jom ws kaknis terus 0192466863
    .
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya

  •  7  0  26 October, 2019
  • AGENT-AGENT & STOKIS-STOKIS KILAFIT MAKIN HURU HARA 🔥

Kalau dulu 20 box, sekarang tak kurang 200 box sekali restock! 
Agaknya kenapa team KILAFIT ni boleh bergerak dengan laju? 🔥

Selalunya product ni nak laju makan masa kan? 😭

Simple je.. Sebab product berkualiti & guide yang diberi untuk berniaga pun berkualiti! 
Serious saya share, ni je resipi dia 👏

Berminat tak nak join team #teammamagojes

Saya yakin saya dapat guide awak Kalau awak berminat nak buat RM1K ke RM3k sebulan bersama KILAFIT 🔥

#KILAFIT
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
  • AGENT-AGENT & STOKIS-STOKIS KILAFIT MAKIN HURU HARA 🔥

    Kalau dulu 20 box, sekarang tak kurang 200 box sekali restock!
    Agaknya kenapa team KILAFIT ni boleh bergerak dengan laju? 🔥

    Selalunya product ni nak laju makan masa kan? 😭

    Simple je.. Sebab product berkualiti & guide yang diberi untuk berniaga pun berkualiti!
    Serious saya share, ni je resipi dia 👏

    Berminat tak nak join team #teammamagojes

    Saya yakin saya dapat guide awak Kalau awak berminat nak buat RM1K ke RM3k sebulan bersama KILAFIT 🔥

    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya

  •  9  0  25 October, 2019
  • INGAT NAK KURUS, TAPI GELEBEH!

Ramai Orang Kata Makan Produk Kurus Ni, Pastu Gelebeh sana sini.

mana nak buang, selulit dan lebihan lemak yang ada.

Dengan KILAFIT, jaga anda macam BabY.
.
Kenapa??
.
Bahan2 semulajadi dan tiada bahan terlarang.
Buatkan anda lebih mudah untuk capai berat ideal yang diidamkan.
.
🌹Anda lebih bertenaga.
🌹Mudah bersenam
🌹Tingkatkan imuniti badan dengan makanan sunnah.
🌹membakar lemak lebih cepat.
🌹Turunkan berat badan, kawal selera makan.
🌹nafsu makan ala badak sumbu terkawal
🌹cantikkan kulit, rambut dan kurangkan selulit
🌹kulit lebih anjal, 🌹rambut kurang gugur
🌹cantikkan kuku.

Produk ni harga mampu milik, berbanding guna cara kurus yang menyeksakan di luar sana.

Hanya sekotak boleh turun 2 hingga 8 kilogram ikut metabolisme badan masing2.
.
Jom sape nak kurus ws kaknis skg..
.
#KILAFIT
#KILAFIT
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
  • INGAT NAK KURUS, TAPI GELEBEH!

    Ramai Orang Kata Makan Produk Kurus Ni, Pastu Gelebeh sana sini.

    mana nak buang, selulit dan lebihan lemak yang ada.

    Dengan KILAFIT, jaga anda macam BabY.
    .
    Kenapa??
    .
    Bahan2 semulajadi dan tiada bahan terlarang.
    Buatkan anda lebih mudah untuk capai berat ideal yang diidamkan.
    .
    🌹Anda lebih bertenaga.
    🌹Mudah bersenam
    🌹Tingkatkan imuniti badan dengan makanan sunnah.
    🌹membakar lemak lebih cepat.
    🌹Turunkan berat badan, kawal selera makan.
    🌹nafsu makan ala badak sumbu terkawal
    🌹cantikkan kulit, rambut dan kurangkan selulit
    🌹kulit lebih anjal, 🌹rambut kurang gugur
    🌹cantikkan kuku.

    Produk ni harga mampu milik, berbanding guna cara kurus yang menyeksakan di luar sana.

    Hanya sekotak boleh turun 2 hingga 8 kilogram ikut metabolisme badan masing2.
    .
    Jom sape nak kurus ws kaknis skg..
    .
    #KILAFIT
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya

  •  9  0  24 October, 2019
  • #Kilafit da MELETOPP TOPP‼️‼️ tahun 2020 bakal tiba guyss..
#kilafit akan viral.bukan biasher biasher ni😲😲.so pd uolls yg nk buat income gilers² 🤑🤑sis bantu uolls capai target uolls dgn team sis😍 .
#KILAFIT
#KILAFIT
#TogetherWeCan
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia
#dropshipmalaysiawanted
#teammakcikcantik
#sayanakkurussebelumraya
  • #Kilafit da MELETOPP TOPP‼️‼️ tahun 2020 bakal tiba guyss..
    #kilafit akan viral.bukan biasher biasher ni😲😲.so pd uolls yg nk buat income gilers² 🤑🤑sis bantu uolls capai target uolls dgn team sis😍 .
    #KILAFIT
    #KILAFIT
    #TogetherWeCan
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia
    #dropshipmalaysiawanted
    #teammakcikcantik
    #sayanakkurussebelumraya

  •  6  0  24 October, 2019

Top #sentiasaslim Posts

  • L-Carnitine adalah salah satu bahan aktif dlm KilaFit. Ianya adalah bahan semulajadi, yg blh ditemui dlm makanan2 kita. 🌿
.
L-Carnitine membantu badan membakar lemak kite sendiri utk tenaga! 🔥🔥🔥
.
Menurunkan berat badan sambil mengekalkan tenaga! 🙌😘
.
L-Carnitine juga memendekkan masa pemulihan lepas senaman.🍑🍑🍑.
.
.
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia 
#dropshipwantedmalaysia 
#pujaanhatikanda 
#kilafairy 
#weightlossjourney 
#kurustanpadiet
  • L-Carnitine adalah salah satu bahan aktif dlm KilaFit. Ianya adalah bahan semulajadi, yg blh ditemui dlm makanan2 kita. 🌿
    .
    L-Carnitine membantu badan membakar lemak kite sendiri utk tenaga! 🔥🔥🔥
    .
    Menurunkan berat badan sambil mengekalkan tenaga! 🙌😘
    .
    L-Carnitine juga memendekkan masa pemulihan lepas senaman.🍑🍑🍑.
    .
    .
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia 
    #dropshipwantedmalaysia 
    #pujaanhatikanda 
    #kilafairy 
    #weightlossjourney 
    #kurustanpadiet

  •  17  1  30 January, 2019
  • Siapa mau botol air super cute ni???
.
Sa nak bagi percuma dengan setiap pembelian 2box Body Dream Cocos atau Fibermax atau Combo set. Syok kan? Jangan risau untuk dropshipper pon  Saya sediakan free gift untuk customer kamu. .

Bodydream coco slimming drink

Fibermax detox 
FREE POSTAGE & FREE GIFT! ğŸŽ
DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃
.
Buy Now CoCo S or Fibermax 
FREE POSTAGE, FREE GIFT, FREE COD AND FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

IG : @bodydreamv9494s 
FB : AVY MARIAN
EMAIL : Avymarian12@gmail.com

COD : PAPAR , PENAMPANG, and KOTA KINABALU ❤️😋 Available post all around sabah/sarawak

Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲019-895 9468 (myself)
📲019-895 9468 (myself)

#bodydreamv9494s
#bodydreampenampang 
#bodydreampapar
#bodydreamkotakinabalu
#bodydreamtambunan 
#bodydreamtenom
#bodydreamkeningau
#bodydreamsarawak 
#bodydreammiri 
#bodydreambintulu
#bodydreamsibu 
#bodydreamsabahsarawak
#bodydreamkudat
#nakkurus
#sentiasaslim
#bodydreamcurve
#jomslim
#jomkurus
#tiadakesansampingan
#turunberatbadan
#jadikurus
#perutkempis
#badansentiasaringan
#tiadapantangdiet
#makansepertibiasa

Xoxo🌸
  • Siapa mau botol air super cute ni???
    .
    Sa nak bagi percuma dengan setiap pembelian 2box Body Dream Cocos atau Fibermax atau Combo set. Syok kan? Jangan risau untuk dropshipper pon Saya sediakan free gift untuk customer kamu. .

    Bodydream coco slimming drink

    Fibermax detox
    FREE POSTAGE & FREE GIFT! ğŸŽ
    DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃
    .
    Buy Now CoCo S or Fibermax
    FREE POSTAGE, FREE GIFT, FREE COD AND FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

    IG : @bodydreamv9494s
    FB : AVY MARIAN
    EMAIL : Avymarian12@gmail.com

    COD : PAPAR , PENAMPANG, and KOTA KINABALU ❤️😋 Available post all around sabah/sarawak

    Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲019-895 9468 (myself)
    📲019-895 9468 (myself)

    #bodydreamv9494s
    #bodydreampenampang
    #bodydreampapar
    #bodydreamkotakinabalu
    #bodydreamtambunan
    #bodydreamtenom
    #bodydreamkeningau
    #bodydreamsarawak
    #bodydreammiri
    #bodydreambintulu
    #bodydreamsibu
    #bodydreamsabahsarawak
    #bodydreamkudat
    #nakkurus
    #sentiasaslim
    #bodydreamcurve
    #jomslim
    #jomkurus
    #tiadakesansampingan
    #turunberatbadan
    #jadikurus
    #perutkempis
    #badansentiasaringan
    #tiadapantangdiet
    #makansepertibiasa

    Xoxo🌸

  •  8  1  7 December, 2017
  • Sempena CHINESE NEW YEAR yang  akan datang ni,ramai yg ws & dm sis xad ke promosi untuk kilafit? ?
Ofcouse ada dear.. 😉😉😉😉..
Tgk ni sis dah restock tau,semua untuk uolls yg nak kurus mcm hot  selebriti  @kilafairyofficial kannnn...so ape tgu lagi bermulanya 1.2.2019 sehingga 10.2.2019 kaknis bagi promosi dekat uolls.. nak tahu berapa? Meh ws kaknks cepatttt..
.
Fast respon blh klik link kat bio kaknis 😉😉😉
. .
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia 
#dropshipwantedmalaysia 
#pujaanhatikanda 
#kilafairy 
#weightlossjourney 
#kurustanpadiet
  • Sempena CHINESE NEW YEAR yang akan datang ni,ramai yg ws & dm sis xad ke promosi untuk kilafit? ?
    Ofcouse ada dear.. 😉😉😉😉..
    Tgk ni sis dah restock tau,semua untuk uolls yg nak kurus mcm hot selebriti @kilafairyofficial kannnn...so ape tgu lagi bermulanya 1.2.2019 sehingga 10.2.2019 kaknis bagi promosi dekat uolls.. nak tahu berapa? Meh ws kaknks cepatttt..
    .
    Fast respon blh klik link kat bio kaknis 😉😉😉
    . .
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia 
    #dropshipwantedmalaysia 
    #pujaanhatikanda 
    #kilafairy 
    #weightlossjourney 
    #kurustanpadiet

  •  32  2  30 January, 2019
  • 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 .
Menang RM 1,000 Cash💰 dgn KilaFit!! 💵💵💵
.
Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadakan competition Customer of the Month! 😃
.
Setiap Customer of the Month akan menang RM 1,000 Cash dan menangi tempat dlm Lucky Draw utk join KILAFIT HOLIDAY GETAWAY bersama Kilafairy dan KilaFit Squad pada akhir tahun ini! ğŸğŸ˜Ž
.
Cara nk menang senang je; ğŸŽˆCustomer yg dpt result yg terbaik dgn KilaFit akan menang! Hanya perlu post testimoni atau gambar Before & After
ATAU ğŸŽˆ Post yg paling kreatif atau cantik blh menang jgk!
.
Jgn lupa tag @kilafit dan @kilafit_klang gunakan #KilaFit dlm post🙌
.
Bersama2 kita dlm perjalanan menjadi versi diri kita yg paling baik 😘🍑
.
Together We Can.
.
.
#kilafitbukitkapar 
#kilafitbukittinggi 
#kilafitklang 
#kilafitsetialam 
#kilafitshahalam 
#kilafitmeru 
#kilafitbanting 
#kilafitbukitraja
#kilafitbandarbaru
#kilafit
#kilafitsquad
#jomkurus1malaysia 
#slim 
#sentiasaslim 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#agentwantedmalaysia 
#dropshipwantedmalaysia 
#pujaanhatikanda 
#kilafairy 
#weightlossjourney 
#kurustanpadiet
  • 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 .
    Menang RM 1,000 Cash💰 dgn KilaFit!! 💵💵💵
    .
    Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadakan competition Customer of the Month! 😃
    .
    Setiap Customer of the Month akan menang RM 1,000 Cash dan menangi tempat dlm Lucky Draw utk join KILAFIT HOLIDAY GETAWAY bersama Kilafairy dan KilaFit Squad pada akhir tahun ini! ğŸğŸ˜Ž
    .
    Cara nk menang senang je; ğŸŽˆCustomer yg dpt result yg terbaik dgn KilaFit akan menang! Hanya perlu post testimoni atau gambar Before & After
    ATAU ğŸŽˆ Post yg paling kreatif atau cantik blh menang jgk!
    .
    Jgn lupa tag @kilafit dan @kilafit_klang gunakan  #KilaFit dlm post🙌
    .
    Bersama2 kita dlm perjalanan menjadi versi diri kita yg paling baik 😘🍑
    .
    Together We Can.
    .
    .
    #kilafitbukitkapar 
    #kilafitbukittinggi 
    #kilafitklang 
    #kilafitsetialam 
    #kilafitshahalam 
    #kilafitmeru 
    #kilafitbanting 
    #kilafitbukitraja
    #kilafitbandarbaru
    #kilafit
    #kilafitsquad
    #jomkurus1malaysia 
    #slim 
    #sentiasaslim 
    #ajimaura 
    #terapiinstagram 
    #agentwantedmalaysia 
    #dropshipwantedmalaysia 
    #pujaanhatikanda 
    #kilafairy 
    #weightlossjourney 
    #kurustanpadiet

  •  26  3  30 January, 2019