#senafasrindu Instagram Photos & Videos

senafasrindu - 49.9k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
479.3
average likes

Latest #senafasrindu Posts

  • ❗️ LAST DAYS SALE ❗️
_
Set Combo Aidiladha haa !! korang yang nak cantik cantik aidiladha ni cepat cepat grab okey , harga dia harga durian runtuh tau😭 rugi kalau tak grab sekarang , nanti menangis bucu katil tatauuu !! 
_
Mai piyemm tepii utk details product ya 😍
-
-
-
ONLY RM 129.90‼️ 
-
-
Boleh tekan link di bio untuk order😘 / 
Ws 📲 017-8489218 
-
-

Postage : Seluruh Malaysia 
_
COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kota damansara, sri damansara, damansara damai, subang bestari, damansara perdana, damansara mutiara dan kawasan sekitar. 
_
#carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #muaselangor #bukangadisbiasa
  • ❗️ LAST DAYS SALE ❗️
    _
    Set Combo Aidiladha haa !! korang yang nak cantik cantik aidiladha ni cepat cepat grab okey , harga dia harga durian runtuh tau😭 rugi kalau tak grab sekarang , nanti menangis bucu katil tatauuu !!
    _
    Mai piyemm tepii utk details product ya 😍
    -
    -
    -
    ONLY RM 129.90‼️
    -
    -
    Boleh tekan link di bio untuk order😘 /
    Ws 📲 017-8489218
    -
    -

    Postage : Seluruh Malaysia
    _
    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kota damansara, sri damansara, damansara damai, subang bestari, damansara perdana, damansara mutiara dan kawasan sekitar.
    _
    #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #muaselangor #bukangadisbiasa

  •  0  0  45 minutes ago
  • ❗️ LAST DAYS SALE ❗️
_
Set Combo Aidiladha haa !! korang yang nak cantik cantik aidiladha ni cepat cepat grab okey , harga dia harga durian runtuh tau😭 rugi kalau tak grab sekarang , nanti menangis bucu katil tatauuu !! 
_
Mai piyemm tepii utk details product ya 😍
-
-
-
ONLY RM 129.90‼️ 
-
-
Boleh tekan link di bio untuk order😘 / 
Ws 📲 017-8489218 
-
-

Postage : Seluruh Malaysia 
_
COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kota damansara, sri damansara, damansara damai, subang bestari, damansara perdana, damansara mutiara dan kawasan sekitar. 
_
#carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #muaselangor #bukangadisbiasa
  • ❗️ LAST DAYS SALE ❗️
    _
    Set Combo Aidiladha haa !! korang yang nak cantik cantik aidiladha ni cepat cepat grab okey , harga dia harga durian runtuh tau😭 rugi kalau tak grab sekarang , nanti menangis bucu katil tatauuu !!
    _
    Mai piyemm tepii utk details product ya 😍
    -
    -
    -
    ONLY RM 129.90‼️
    -
    -
    Boleh tekan link di bio untuk order😘 /
    Ws 📲 017-8489218
    -
    -

    Postage : Seluruh Malaysia
    _
    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kota damansara, sri damansara, damansara damai, subang bestari, damansara perdana, damansara mutiara dan kawasan sekitar.
    _
    #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #muaselangor #bukangadisbiasa

  •  2  0  2 hours ago
  • 🔥 EARLYBIRD SPECIAL PROMO 🔥

❣️ Untuk 200 customer yg TERAWAL SAHAJA! ❣️

BAWAL RUBU CLASSIC BATCH 11. 0 OPEN FOR ORDER ♥️

🔥HARGA BAWAL RUBU CLASSIC🔥

✔BIDANG 48 : RM27 EXCLUDE POSTAGE 
✔BIDANG 50: RM28 EXCLUDE POSTAGE 
✔BIDANG 55: RM29 EXCLUDE POSTAGE 

*TAPI KALAU KORANG BELI COMBO, JIMAT SANGAT SANGAT!!*

*🔥4PCS RM100 SAHAJA🔥*
*🔥4PCS RM100  SAHAJA🔥*

🎁3 SPECIAL FREE GIFT 🎁
♥️ Waterproof Travel Bags
♥️ Ear Hook Buckle (mask) [extender mask, mudah untuk gadis bertudung]
♥️ Baby Brooch

✅ JIMAT RM15 
✅ FREE POSTAGE SEMENAJUNG
✅ SABAH & SARAWAK ADD ON RM10

😍CEPAT ORDER! SEBELUM WARNA FEVERET KORANG HABIS!!!😍
  • 🔥 EARLYBIRD SPECIAL PROMO 🔥

    ❣️ Untuk 200 customer yg TERAWAL SAHAJA! ❣️

    BAWAL RUBU CLASSIC BATCH 11. 0 OPEN FOR ORDER ♥️

    🔥HARGA BAWAL RUBU CLASSIC🔥

    ✔BIDANG 48 : RM27 EXCLUDE POSTAGE
    ✔BIDANG 50: RM28 EXCLUDE POSTAGE
    ✔BIDANG 55: RM29 EXCLUDE POSTAGE

    *TAPI KALAU KORANG BELI COMBO, JIMAT SANGAT SANGAT!!*

    *🔥4PCS RM100 SAHAJA🔥*
    *🔥4PCS RM100 SAHAJA🔥*

    🎁3 SPECIAL FREE GIFT 🎁
    ♥️ Waterproof Travel Bags
    ♥️ Ear Hook Buckle (mask) [extender mask, mudah untuk gadis bertudung]
    ♥️ Baby Brooch

    ✅ JIMAT RM15
    ✅ FREE POSTAGE SEMENAJUNG
    ✅ SABAH & SARAWAK ADD ON RM10

    😍CEPAT ORDER! SEBELUM WARNA FEVERET KORANG HABIS!!!😍

  •  13  1  20 hours ago
  • READY STOCK TWIST & SPRAY 😍😍
.
RM49.90 (1 Starter Pack 10ml + Refill 10ml)
.
======
CLASS
======
Formal, elegan namun penuh dengan kesopanan dan hanya untuk wanita yang bercita-cita tinggi. Aroma sitrus seperti bergamot,orange dan currant hitam bergabung dengan aroma bunga lili,ros serta osmanthus untuk wangian yang tersusun rapi. Kesegarannya terserlah 😍😍
.
Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 sekarang! Best sangat tauuuu 😍😍
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
  • READY STOCK TWIST & SPRAY 😍😍
    .
    RM49.90 (1 Starter Pack 10ml + Refill 10ml)
    .
    ======
    CLASS
    ======
    Formal, elegan namun penuh dengan kesopanan dan hanya untuk wanita yang bercita-cita tinggi. Aroma sitrus seperti bergamot,orange dan currant hitam bergabung dengan aroma bunga lili,ros serta osmanthus untuk wangian yang tersusun rapi. Kesegarannya terserlah 😍😍
    .
    Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 sekarang! Best sangat tauuuu 😍😍
    .
    .
    #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
    #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

  •  3  0  21 hours ago
  • REPLY SOALAN COACHEE SAMBIL BERSANTAI
.
Tengoklah tuu!! Seronok sangat reply soalan dalam group coaching sampai lupa wife😝
.
Alhamdulillah, now dua2 dah fulltime coach!! So no worries!! Kami on phone sentiasa!! Korang decide nak join, kami on the spot bantu😁
.
Coach Nissa - 0134202636
Coach Daus - 0197135677
.
#calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin  #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata
  • REPLY SOALAN COACHEE SAMBIL BERSANTAI
    .
    Tengoklah tuu!! Seronok sangat reply soalan dalam group coaching sampai lupa wife😝
    .
    Alhamdulillah, now dua2 dah fulltime coach!! So no worries!! Kami on phone sentiasa!! Korang decide nak join, kami on the spot bantu😁
    .
    Coach Nissa - 0134202636
    Coach Daus - 0197135677
    .
    #calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata

  •  40  1  8 August, 2020
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
.
RM65 FREE POSTAGE
.
🔥2 Zipped Compartment
🔥High Quality (1:1)
🔥Logo Sulam
🔥Colour Silver & Rosegold
🔥Limited Stock
.
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
    .
    RM65 FREE POSTAGE
    .
    🔥2 Zipped Compartment
    🔥High Quality (1:1)
    🔥Logo Sulam
    🔥Colour Silver & Rosegold
    🔥Limited Stock
    .
    .
    Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
    .
    .
    #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

  •  0  0  7 August, 2020
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
.
RM65 FREE POSTAGE
.
🔥2 Zipped Compartment
🔥High Quality (1:1)
🔥Logo Sulam
🔥Colour Silver & Rosegold
🔥Limited Stock
.
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
    .
    RM65 FREE POSTAGE
    .
    🔥2 Zipped Compartment
    🔥High Quality (1:1)
    🔥Logo Sulam
    🔥Colour Silver & Rosegold
    🔥Limited Stock
    .
    .
    Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
    .
    .
    #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

  •  0  0  7 August, 2020
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
.
RM65 FREE POSTAGE
.
🔥2 Zipped Compartment
🔥High Quality (1:1)
🔥Logo Sulam
🔥Colour Silver & Rosegold
🔥Limited Stock
.
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
  • SUPREME X TNF SLINGBAG
    .
    RM65 FREE POSTAGE
    .
    🔥2 Zipped Compartment
    🔥High Quality (1:1)
    🔥Logo Sulam
    🔥Colour Silver & Rosegold
    🔥Limited Stock
    .
    .
    Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
    .
    .
    #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

  •  0  0  7 August, 2020
  • 5 perkara ni perlu ada kalau nak berdiet secara efektif. 
.
1.  Big why - Strong big why akan jadi kompas/waze untuk keep you on track dan istiqamah
2. Ada meal plan sihat - Yes perlu ada so that tak perlu pening-pening fikir nak makan apa setiap hari. Dan ada meal plan ni boleh elak kebosanan makan makanan yang sama sepanjang diet.  Follow je lar meal plan tu.
3.  Support - support memang perlu.  Kalau tak dapat support dari orang sekeliling no problem.  Just need to get it daripada group support yg sama misi. Nak find out which group support, can pm me for details.
4. Rehat yang cukup - Ramai orang abaikan yang ni bila berdiet sendiri. Kita perlu rehat yang cukup so that kita tak trigger hormon stress. Hormon stress ni boleh buat body kita makin tambah lemak.
5. Rewards - Perlu ada untuk reward diri sendiri bila dah unlocked setiap satu achievement tu.  Ini key untuk create habit dan bantu kita utk capai goal diet kita.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
.
#teamlindaradzali#lindaradzali#teamnickhinhussien#youcanloseweightfromhome
.
#himpunanlawakmalays#tipskesihatan#jomsihatjomcantik#pemakanansihat#jagakesihatan#coachkurus#misimengecil#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#bahagiabukanbidaan#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#teamnickhinhussien#tipsdietmalaysia#senafasrindu#ketukketukramadan#kekviral#sambalbelacan#bajukawinmurah#plussizemalaysia#bajubesarmalaysia#nakkurusbadan#astroria#goshop
  • 5 perkara ni perlu ada kalau nak berdiet secara efektif.
    .
    1. Big why - Strong big why akan jadi kompas/waze untuk keep you on track dan istiqamah
    2. Ada meal plan sihat - Yes perlu ada so that tak perlu pening-pening fikir nak makan apa setiap hari. Dan ada meal plan ni boleh elak kebosanan makan makanan yang sama sepanjang diet. Follow je lar meal plan tu.
    3. Support - support memang perlu. Kalau tak dapat support dari orang sekeliling no problem. Just need to get it daripada group support yg sama misi. Nak find out which group support, can pm me for details.
    4. Rehat yang cukup - Ramai orang abaikan yang ni bila berdiet sendiri. Kita perlu rehat yang cukup so that kita tak trigger hormon stress. Hormon stress ni boleh buat body kita makin tambah lemak.
    5. Rewards - Perlu ada untuk reward diri sendiri bila dah unlocked setiap satu achievement tu. Ini key untuk create habit dan bantu kita utk capai goal diet kita.
    .
    Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
    Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
    .
    👉🏻@linda__radzali 🔥
    👉🏻@linda__radzali 🔥
    👉🏻@linda__radzali 🔥
    .
    .
    #teamlindaradzali #lindaradzali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
    .
    #himpunanlawakmalays #tipskesihatan #jomsihatjomcantik #pemakanansihat #jagakesihatan #coachkurus#misimengecil#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#bahagiabukanbidaan#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#teamnickhinhussien#tipsdietmalaysia#senafasrindu#ketukketukramadan#kekviral#sambalbelacan#bajukawinmurah#plussizemalaysia#bajubesarmalaysia#nakkurusbadan#astroria#goshop

  •  23  0  7 August, 2020
  • ❗️ READY STOCK ❗️
-
Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

.
Rm 39.90
.
.
.
Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
_
_
Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • ❗️ READY STOCK ❗️
    -
    Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

    .
    Rm 39.90
    .
    .
    .
    Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
    _
    _
    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  4  0  7 August, 2020
  • PROMO RM50
.
Carla Suit direka khas kepada yang inginkan gaya kasual minimal berseluar tetap tampil ayu dan sopan di samping dapat menutup aurat dengan sempurna. • Material: Premium Heavy Como Crepe
( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )
• Saiz : SS – XXL
• Kategori warna: 5 warna sweet, pastel and bold
• Design baju : Design terkini potongan baju blouse labuh suit yang menampakkan ilusi kurus dilengkapi dengan belahan pendek di kiri dan kanan baju bagi memudahkan pergerakan si pemakai
• Design seluar : Potongan seluar bootcut yang menampakkan ilusi tinggi dengan seluar fully getah mudah dipakai

Istimewa:
• Special dua poket serong di kiri dan kanan baju untuk pelbagai guna
• Mesra wuduk dengan bukaan lengan yang luas tanpa zip
• Mesra menyusu dengan zip sembunyi di hadapan
• Ada span di bahu
• Ada dat di belakang
• Sesuai dijadikan pakaian harian dan mudah digayakan ke semua majlis
.
Whatsapp 014-3580201, klik link di bio @nahara.rtw untuk sebarang pertanyaan
.
.
#pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #korbankasih #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers  #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti  #dramasweetdreams #curicuricinta #ajimaura #ootd  #bajumurah #emmamaembong #jjcm #sweetdreams #zizanrazak
  • PROMO RM50
    .
    Carla Suit direka khas kepada yang inginkan gaya kasual minimal berseluar tetap tampil ayu dan sopan di samping dapat menutup aurat dengan sempurna. • Material: Premium Heavy Como Crepe
    ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )
    • Saiz : SS – XXL
    • Kategori warna: 5 warna sweet, pastel and bold
    • Design baju : Design terkini potongan baju blouse labuh suit yang menampakkan ilusi kurus dilengkapi dengan belahan pendek di kiri dan kanan baju bagi memudahkan pergerakan si pemakai
    • Design seluar : Potongan seluar bootcut yang menampakkan ilusi tinggi dengan seluar fully getah mudah dipakai

    Istimewa:
    • Special dua poket serong di kiri dan kanan baju untuk pelbagai guna
    • Mesra wuduk dengan bukaan lengan yang luas tanpa zip
    • Mesra menyusu dengan zip sembunyi di hadapan
    • Ada span di bahu
    • Ada dat di belakang
    • Sesuai dijadikan pakaian harian dan mudah digayakan ke semua majlis
    .
    Whatsapp 014-3580201, klik link di bio @nahara.rtw untuk sebarang pertanyaan
    .
    .
    #pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #korbankasih #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti #dramasweetdreams #curicuricinta #ajimaura #ootd #bajumurah #emmamaembong #jjcm #sweetdreams #zizanrazak

  •  6  0  7 August, 2020
  • ❗️ READY STOCK ❗️
-
Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

.
Rm 39.90
.
.
.
Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
_
_
Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • ❗️ READY STOCK ❗️
    -
    Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

    .
    Rm 39.90
    .
    .
    .
    Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
    _
    _
    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  4  1  7 August, 2020
  • KEINDAHAN BUMI ALLAH!!🤩
.
Best hiking ni!! Even tercungap-cungap pun, bila sampai kat puncak tuu. MasyaAllah, tengok view dari atas puncak, hilang terus penat😁
.
Tapi ni bukan saya laaa yang tengah duk hiking. Ni en husband yang hiking. Ada dia nak bagi pregnant mom hiking🤣
.
Coach Nissa - 0134202636
Coach Daus - 0197135677
.
#calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin  #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata
  • KEINDAHAN BUMI ALLAH!!🤩
    .
    Best hiking ni!! Even tercungap-cungap pun, bila sampai kat puncak tuu. MasyaAllah, tengok view dari atas puncak, hilang terus penat😁
    .
    Tapi ni bukan saya laaa yang tengah duk hiking. Ni en husband yang hiking. Ada dia nak bagi pregnant mom hiking🤣
    .
    Coach Nissa - 0134202636
    Coach Daus - 0197135677
    .
    #calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata

  •  50  0  7 August, 2020
  • Bukan setakat boleh, tapi memang bagusss sangat minum. Selain dapat bantu mommies detox and kurus, Mocha Ft pun bantu tingkatkan penghasilan susu tau!
_

Sebab dalam Audela Mocha Ft, ada chocolate dan oat. Dah la sedap, berkhasiat pulak tu. 
_

Nak tengok feedback breastfeeding mommies yang minum Mocha Ft? PM or DM k.. 😍

#audela 
#mochafit #makingyouyoungerandhealthiereveryday
#audelalovers 
#sandakancity
  • Bukan setakat boleh, tapi memang bagusss sangat minum. Selain dapat bantu mommies detox and kurus, Mocha Ft pun bantu tingkatkan penghasilan susu tau!
    _

    Sebab dalam Audela Mocha Ft, ada chocolate dan oat. Dah la sedap, berkhasiat pulak tu.
    _

    Nak tengok feedback breastfeeding mommies yang minum Mocha Ft? PM or DM k.. 😍

    #audela
    #mochafit #makingyouyoungerandhealthiereveryday
    #audelalovers
    #sandakancity

  •  5  2  7 August, 2020
  • READY STOCK TWIST & SPRAY 😍😍
.
RM49.90 (1 Starter Pack 10ml + Refill 10ml)
.
====
VIBE
====
Segar, menyenangkan,wangian untuk para lelaki yang aktif.Dimulakan dengan aroma sitrus diikuti rempah seperti lada,kayu guaiac dan di akhiri dengan aroma kacang tonka yang cukup maskulin.
.
Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 sekarang! Best sangat tauuuu 😍😍
.
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
  • READY STOCK TWIST & SPRAY 😍😍
    .
    RM49.90 (1 Starter Pack 10ml + Refill 10ml)
    .
    ====
    VIBE
    ====
    Segar, menyenangkan,wangian untuk para lelaki yang aktif.Dimulakan dengan aroma sitrus diikuti rempah seperti lada,kayu guaiac dan di akhiri dengan aroma kacang tonka yang cukup maskulin.
    .
    Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 sekarang! Best sangat tauuuu 😍😍
    .
    .
    .
    #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
    #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

  •  3  0  7 August, 2020
  • ❗️ READY STOCK ❗️
-
Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

.
Rm 39.90
.
.
.
Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
_
_
Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • ❗️ READY STOCK ❗️
    -
    Alha alfa cosmetics sunscreen + foundation is now available !! 😆😆available in 4 codes . Grab with us now !!❤️❤️

    .
    Rm 39.90
    .
    .
    .
    Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
    _
    _
    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  2  0  7 August, 2020
  • PROMO RM50
POS RM8 SM, RM15 SS
.
DETAILS AFEENA KURUNG💙
🔸Material High Quality Heavy Como Crepe
🔸Design kurung moden poket yang trendy dan terkini
🔸Special dua poket welt potongan serong di hadapan
🔸Ada padding di bahu
🔸BFF friendly dengan zip sembunyi dihadapan baju
🔸Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
🔸Kain fully getah
.
WHATSAPP 0️⃣1️⃣4️⃣〰️3️⃣5️⃣8️⃣0️⃣2️⃣0️⃣1️⃣ klik link di bio @nahara.rtw untuk sebarang pertanyaan
.
.
.
.
.
.
.
#pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #korbankasih #7harimencintaiku2 #ctdk #bukancintaaku #igers  #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti  #dramasweetdreams #curicuricinta #ajimaura #ootd  #bajumurah #emmamaembong #jjcm #sweetdreams #zizanrazak
  • PROMO RM50
    POS RM8 SM, RM15 SS
    .
    DETAILS AFEENA KURUNG💙
    🔸Material High Quality Heavy Como Crepe
    🔸Design kurung moden poket yang trendy dan terkini
    🔸Special dua poket welt potongan serong di hadapan
    🔸Ada padding di bahu
    🔸BFF friendly dengan zip sembunyi dihadapan baju
    🔸Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    🔸Kain fully getah
    .
    WHATSAPP 0️⃣1️⃣4️⃣〰️3️⃣5️⃣8️⃣0️⃣2️⃣0️⃣1️⃣ klik link di bio @nahara.rtw untuk sebarang pertanyaan
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #korbankasih #7harimencintaiku2 #ctdk #bukancintaaku #igers #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti #dramasweetdreams #curicuricinta #ajimaura #ootd #bajumurah #emmamaembong #jjcm #sweetdreams #zizanrazak

  •  18  0  6 August, 2020
  • RESTOCK FINA TEES DARK GREY.
.
Sehelai RM29, dua helai RM50. Jimat banyak ni. Boleh campur design lain, best ke best sangat?
.
Jom whatsapp 014-3580201, klik link di bio @naharahouse untuk sebarang pertanyaan
  • RESTOCK FINA TEES DARK GREY.
    .
    Sehelai RM29, dua helai RM50. Jimat banyak ni. Boleh campur design lain, best ke best sangat?
    .
    Jom whatsapp 014-3580201, klik link di bio @naharahouse untuk sebarang pertanyaan

  •  6  1  6 August, 2020

Top #senafasrindu Posts

  • Season's greeting! Dah nk penutup 2019. Kejap je kakak rasa dah sampai hujung thn. Kali ni kakak rangkumkan semua drama, telemovie & filem lakonan Capik spjg 2019. 3 series, 1 tele & 1 filem. Nmpak mcm sikit je. Tapi tgk capik punya bz tu dari hujung thn lepas smpai skg tak abes² lagi.🤪🤪
.
.
So, mana satu pilihan korang? Share dgn kakak ok!😁
@syafiqkylez
.
.
#syafiqkyle
#SenafasRindu
#Nur2
#BukanCintaAku
#filempusaka
#shibashibadoo
#polisevo3
  • Season's greeting! Dah nk penutup 2019. Kejap je kakak rasa dah sampai hujung thn. Kali ni kakak rangkumkan semua drama, telemovie & filem lakonan Capik spjg 2019. 3 series, 1 tele & 1 filem. Nmpak mcm sikit je. Tapi tgk capik punya bz tu dari hujung thn lepas smpai skg tak abes² lagi.🤪🤪
    .
    .
    So, mana satu pilihan korang? Share dgn kakak ok!😁
    @syafiqkylez
    .
    .
    #syafiqkyle
    #SenafasRindu
    #Nur2
    #BukanCintaAku
    #filempusaka
    #shibashibadoo
    #polisevo3

  •  178  5  24 December, 2019
  • Selamat Pagi semua.  Cuba ambil masa time MCO ni utk dekatkan diri dengan Quran. Bukan setakat baca tapi fahami maknanya juga. Banyak boleh belajar dan ambil ikhtibar juga. Thank you PU Amin for reminder.
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
Coach Anis
0188743145
.
TOMRLevel1#MagnetRezeki#tipskesihatan#jomsihatjomcantik#pemakanansihat#jagakesihatan#coachkurus#misimengecil#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#bahagiabukanbidaan#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#teamnickhinhussien#tipsdietmalaysia#senafasrindu#ketukketukramadan#kekviral#sambalbelacan#bajukawinmurah#plussizemalaysia#bajubesarmalaysia#nakkurusbadan
  • Selamat Pagi semua. Cuba ambil masa time MCO ni utk dekatkan diri dengan Quran. Bukan setakat baca tapi fahami maknanya juga. Banyak boleh belajar dan ambil ikhtibar juga. Thank you PU Amin for reminder.
    .
    .
    Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
    Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
    .
    Coach Anis
    0188743145
    .
    TOMRLevel1 #MagnetRezeki #tipskesihatan #jomsihatjomcantik #pemakanansihat #jagakesihatan #coachkurus #misimengecil #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bahagiabukanbidaan#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#teamnickhinhussien#tipsdietmalaysia#senafasrindu#ketukketukramadan#kekviral#sambalbelacan#bajukawinmurah#plussizemalaysia#bajubesarmalaysia#nakkurusbadan

  •  9,897  6  27 March, 2020
  • Saya sangat setuju dengan Dr @say_shazril ramai tak faham tentang diet ni.Semuanya ditolak disebabkan menggemukkan.
.
Saya ambil contoh nasi putih.Nasi putih boleh makan sebenarnya.Nasi adalah contoh karbo yang baik untuk manusia.
.
Thats why makanan ruji masyarakat Malaysia adalah nasi.Cuma perlu kawal portion nasi tersebut ja.
.
Jangan biarkan diri anda stress disebabkan tak leh makan nasi ok!😅😅 Online Coaching Intake March 2020
.
✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔ Combo workout step by step dari rumah
✔ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
.
Jom join "KURUS Fit Online Coaching" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal & sihat..in shaa allah! 👍💪😘
.
.
Coach Anis
0188743145
.
.
#calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin  #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata
  • Saya sangat setuju dengan Dr @say_shazril ramai tak faham tentang diet ni.Semuanya ditolak disebabkan menggemukkan.
    .
    Saya ambil contoh nasi putih.Nasi putih boleh makan sebenarnya.Nasi adalah contoh karbo yang baik untuk manusia.
    .
    Thats why makanan ruji masyarakat Malaysia adalah nasi.Cuma perlu kawal portion nasi tersebut ja.
    .
    Jangan biarkan diri anda stress disebabkan tak leh makan nasi ok!😅😅 Online Coaching Intake March 2020
    .
    ✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching
    ✔ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
    ✔ Combo workout step by step dari rumah
    ✔ Groceries checklist
    .
    🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
    🚫 SLOT TERHAD
    .
    .
    Jom join "KURUS Fit Online Coaching" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal & sihat..in shaa allah! 👍💪😘
    .
    .
    Coach Anis
    0188743145
    .
    .
    #calvinkleinmalaysia #zaramalaysia #guccimalaysia #muakualalumpur #senafasrindu #AME2020 #aaronaziz #zulariffin #antapermana #asalkandiabahagia #kernasyurgabukanpercuma #arifringsbell #mikrofonimpian #sepahtureunionlive #aidilfasha #setelahcintaitupergi #plancinta #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #pelaminbajet #jomkurus1malaysia #nur2 #encikimamekspres #cintanongrata

  •  1,248  6  15 February, 2020