#semogamurahrezeki Instagram Photos & Videos

semogamurahrezeki - 42.9k posts

Hashtag Popularity

14.9
average comments
1.3k
average likes

Latest #semogamurahrezeki Posts

  • PLAID DRESS 🐱

RM43 (SALE)

NP: RM49
Exclude postage
▪
MATERIAL
Polyester
▪
SIZE
S to XL
*scroll to last pic for measurement ♡
▪
POSTAGE
West Malaysia :RM8 1-3 item
East Malaysia : RM13 1-3 item
✈️ ITEM IS PRE ORDER
worth the wait ♡
.
. ⁣⁣
⁣⁣⁣📲 HOW TO ORDER?

Click the link in my bio✨
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
. ⁣⁣⁣
. 
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣

🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
#tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #outfitoftheday #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #outfitinspiration #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #wasitloves
  • PLAID DRESS 🐱

    RM43 (SALE)

    NP: RM49
    Exclude postage
    ▪
    MATERIAL
    Polyester
    ▪
    SIZE
    S to XL
    *scroll to last pic for measurement ♡
    ▪
    POSTAGE
    West Malaysia :RM8 1-3 item
    East Malaysia : RM13 1-3 item
    ✈️ ITEM IS PRE ORDER
    worth the wait ♡
    .
    . ⁣⁣
    ⁣⁣⁣📲 HOW TO ORDER?

    Click the link in my bio✨
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    . ⁣⁣⁣
    .
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
    #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #outfitoftheday #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #outfitinspiration #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #wasitloves

  •  11  0  8 hours ago
  • KEBAIKAN CHOCOCRISPY 🍫
==================================
🍯Chocojar x perlu direndam.
🍯Coklat yg sedap dan lazat.
🍯Bertih rangup dan x lemau.
🍯Membekalkan tenaga dan  pengganti sarapan.
🍯Tahan lama sehingga 5 bulan.
🍯Memberi "Happy Booster"  apabila dalam kemurungan.
.
.
Bestkan?? Chococrispy ini telah mendapat tempat no 1 di hati pelanggan 😍..Apa tunggu lagi? Xteringin ke nak rasa?mehh  dptkan Chococrispy sekarang 😋
.
JOM DAPATKAN CHOCOCRISPY:

Termasuk TOPPING RM10 🌸 .
Berminat untuk dapatkan chocojar murah2?

DM/ WHATSAPP :
0127114317

ATAU 
KLIK LINK DI BIO UNTUK LEBIH MUDAH.

#assalamualaikum
#semogamurahrezeki
#chococrispy_dila
#chococrispy_dila 
#chococrispy_dila 
#chocojarmilo 
#chocojaroreo 
#chocojarkitkat 
#chocojarbueno 
#chocojarmurahjb 
#choco
  • KEBAIKAN CHOCOCRISPY 🍫
    ==================================
    🍯Chocojar x perlu direndam.
    🍯Coklat yg sedap dan lazat.
    🍯Bertih rangup dan x lemau.
    🍯Membekalkan tenaga dan pengganti sarapan.
    🍯Tahan lama sehingga 5 bulan.
    🍯Memberi "Happy Booster" apabila dalam kemurungan.
    .
    .
    Bestkan?? Chococrispy ini telah mendapat tempat no 1 di hati pelanggan 😍..Apa tunggu lagi? Xteringin ke nak rasa?mehh dptkan Chococrispy sekarang 😋
    .
    JOM DAPATKAN CHOCOCRISPY:

    Termasuk TOPPING RM10 🌸 .
    Berminat untuk dapatkan chocojar murah2?

    DM/ WHATSAPP :
    0127114317

    ATAU
    KLIK LINK DI BIO UNTUK LEBIH MUDAH.

    #assalamualaikum
    #semogamurahrezeki
    #chococrispy_dila
    #chococrispy_dila
    #chococrispy_dila
    #chocojarmilo
    #chocojaroreo
    #chocojarkitkat
    #chocojarbueno
    #chocojarmurahjb
    #choco

  •  1  0  9 hours ago
  • Hayy hayy hayy kini hadir MULTI BEAUTY SKIN CARE ya, skincare dari bahan alami yg pastinya juosss memberikan hasil maksimal. Tapi kali ini aku mau promosikan MULTIBEAUTY SOAP nya dulu guys. MULTI BEAUYTI SOAP ini sangat rekomendet banget buat kalian yg ingin cantik dan glowing ya. Aman sekali dipakai karna dari bahan alami yaitu Gamat, Spirulina dan juga madu sudah berBPOM juga pastinya. MULTI BEAUTY ini dibandrol dg harga 
I box isi 5pcs : Rp 300.000
1 pcs : Rp.75.000
Nah kalau kalian ragu dg MBS (MULTI BEAUTY SOAP) karna baru pertama liat dan belum pernah makek tp pengen nyoba.atauu kalian merasa MBS ini belum mencukupi budget kalian nah tenang aja dong MBS ini juga dijual dg cara dibagi bagi atau dipotong 
1/8 : Rp.10.000
1/6 : Rp. 20.000
1/2 : Rp.40.000
Simak ya ada pict nya diatas 
Nah ga ribet kan. MBS ini banyakkk sekali manfaatnya kalian bisa simak dipict. Jadi yok buruan di order yaa. MBS ini juga bisa dijadikan bisnis lohh udah banyak sekali org yg sukses dg bisnis MBS ini jadi yuk join bisnisnya juga. Tinggal DM ya

#zarastore
#jualanku 
#jualan moga laku
#semogadipermudahkan 
#semogamurahrezeki 
#semogasukses 
#semoga 
#semogaberkah 
#MULTI BEAUTY SKIN CARE
#skincare 
#solusibisnis 
#solusicantik 
#bismillah
  • Hayy hayy hayy kini hadir MULTI BEAUTY SKIN CARE ya, skincare dari bahan alami yg pastinya juosss memberikan hasil maksimal. Tapi kali ini aku mau promosikan MULTIBEAUTY SOAP nya dulu guys. MULTI BEAUYTI SOAP ini sangat rekomendet banget buat kalian yg ingin cantik dan glowing ya. Aman sekali dipakai karna dari bahan alami yaitu Gamat, Spirulina dan juga madu sudah berBPOM juga pastinya. MULTI BEAUTY ini dibandrol dg harga
    I box isi 5pcs : Rp 300.000
    1 pcs : Rp.75.000
    Nah kalau kalian ragu dg MBS (MULTI BEAUTY SOAP) karna baru pertama liat dan belum pernah makek tp pengen nyoba.atauu kalian merasa MBS ini belum mencukupi budget kalian nah tenang aja dong MBS ini juga dijual dg cara dibagi bagi atau dipotong
    1/8 : Rp.10.000
    1/6 : Rp. 20.000
    1/2 : Rp.40.000
    Simak ya ada pict nya diatas
    Nah ga ribet kan. MBS ini banyakkk sekali manfaatnya kalian bisa simak dipict. Jadi yok buruan di order yaa. MBS ini juga bisa dijadikan bisnis lohh udah banyak sekali org yg sukses dg bisnis MBS ini jadi yuk join bisnisnya juga. Tinggal DM ya

    #zarastore
    #jualanku
    #jualan moga laku
    #semogadipermudahkan
    #semogamurahrezeki
    #semogasukses
    #semoga
    #semogaberkah
    #MULTI BEAUTY SKIN CARE
    #skincare
    #solusibisnis
    #solusicantik
    #bismillah

  •  1  0  11 hours ago
  • Toko dioerder masker wajahnya kakak. Masker masker ini terbuat dr bahan organik. Aman jika dipakai. Murah meriah banget semua serba Rp.10.000. beli banyak dapat potongan harga ya.yuk buruan di order. Join resseller boleh banget pastinya ga ada syarat apapun ya. Dan serunya join resseller di ZARA STORE kami sering ngadain give away Lo bagi para ressller. Buruan order dan join resseller yokk 
#zara store 
#jualan moga laku
#kedirihits 
#kedirilagi 
#kediribahagia 
#jual 
#semogaberkah 
#semogasukses 
#semogaberuntung 
#semogadipermudahkan 
#semogamurahrezeki 
#semogalelahkumenjadiberkah 
#grosir 
#yukdiorderyuk 
#buruandiorder
  • Toko dioerder masker wajahnya kakak. Masker masker ini terbuat dr bahan organik. Aman jika dipakai. Murah meriah banget semua serba Rp.10.000. beli banyak dapat potongan harga ya.yuk buruan di order. Join resseller boleh banget pastinya ga ada syarat apapun ya. Dan serunya join resseller di ZARA STORE kami sering ngadain give away Lo bagi para ressller. Buruan order dan join resseller yokk
    #zara store
    #jualan moga laku
    #kedirihits
    #kedirilagi
    #kediribahagia
    #jual
    #semogaberkah
    #semogasukses
    #semogaberuntung
    #semogadipermudahkan
    #semogamurahrezeki
    #semogalelahkumenjadiberkah
    #grosir
    #yukdiorderyuk
    #buruandiorder

  •  1  0  12 hours ago
  • MARCY BASIC SOCKS 🌻
Rm39 (any 3 pairs)
Exclude postage

Freesize 34-39 ⁣
⁣
✈️ ITEM IS PRE ORDER
worth the wait ♡
.
. ⁣⁣
⁣⁣⁣📲 HOW TO ORDER?

Click the link in my bio✨
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
. ⁣⁣⁣
. 
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
#tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday
  • MARCY BASIC SOCKS 🌻
    Rm39 (any 3 pairs)
    Exclude postage

    Freesize 34-39 ⁣
    ⁣
    ✈️ ITEM IS PRE ORDER
    worth the wait ♡
    .
    . ⁣⁣
    ⁣⁣⁣📲 HOW TO ORDER?

    Click the link in my bio✨
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    . ⁣⁣⁣
    .
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
    #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday

  •  9  0  19 hours ago
  • DOA PAGI 
Assalamualaikum Sahabat.
Selamat Pagi

"Ya Allah, jadikanlah hari ini sebagai pembuka pintu rezeki, pintu segala kebaikan, pintu kesabaran dan kekuatan, pintu kesihatan dan keselamatan dan pintu syurga buat kami"

Aamiin ya Allah ya mujib ❤❤
.
#meeracle 
#motivasipagi 
#doapagi 
#SemogaAllahPermudahkan 
#semogamurahrezeki
  • DOA PAGI
    Assalamualaikum Sahabat.
    Selamat Pagi

    "Ya Allah, jadikanlah hari ini sebagai pembuka pintu rezeki, pintu segala kebaikan, pintu kesabaran dan kekuatan, pintu kesihatan dan keselamatan dan pintu syurga buat kami"

    Aamiin ya Allah ya mujib ❤❤
    .
    #meeracle
    #motivasipagi
    #doapagi
    #SemogaAllahPermudahkan
    #semogamurahrezeki

  •  3  0  23 hours ago
  • 👀👀👀
Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
.
.
Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
.
.
Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
.
.
All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
.
.
💋Tegang
💋Anjal
💋Seksi
💋Ramping
💋Gebu
💋Ketat
💋Mantap
.
.
Semua adalah dalam Pink Lady ni.
.
.
Nak cuba Pink Lady?
Whatsapp 👇 
wasap.my/60165049101/PinkLady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • 👀👀👀
    Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
    .
    .
    Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
    .
    .
    Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
    .
    .
    All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
    .
    .
    💋Tegang
    💋Anjal
    💋Seksi
    💋Ramping
    💋Gebu
    💋Ketat
    💋Mantap
    .
    .
    Semua adalah dalam Pink Lady ni.
    .
    .
    Nak cuba Pink Lady?
    Whatsapp 👇
    wasap.my/60165049101/PinkLady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • 👀👀👀
Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
.
.
Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
.
.
Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
.
.
All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
.
.
💋Tegang
💋Anjal
💋Seksi
💋Ramping
💋Gebu
💋Ketat
💋Mantap
.
.
Semua adalah dalam Pink Lady ni.
.
.
Nak cuba Pink Lady?
Whatsapp 👇 
wasap.my/60165049101/PinkLady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • 👀👀👀
    Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
    .
    .
    Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
    .
    .
    Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
    .
    .
    All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
    .
    .
    💋Tegang
    💋Anjal
    💋Seksi
    💋Ramping
    💋Gebu
    💋Ketat
    💋Mantap
    .
    .
    Semua adalah dalam Pink Lady ni.
    .
    .
    Nak cuba Pink Lady?
    Whatsapp 👇
    wasap.my/60165049101/PinkLady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • 👀👀👀
Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
.
.
Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
.
.
Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
.
.
All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
.
.
💋Tegang
💋Anjal
💋Seksi
💋Ramping
💋Gebu
💋Ketat
💋Mantap
.
.
Semua adalah dalam Pink Lady ni.
.
.
Nak cuba Pink Lady?
Whatsapp 👇 
wasap.my/60165049101/PinkLady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • 👀👀👀
    Tengok body pompuan lain solid molid,ramping je..jeles tul 😒😒
    .
    .
    Aku ni bilalh nak dapat body mantap camtu 😞😞
    .
    .
    Hai cik Adik..janganlah bersedih..Pink Lady kan Ada 😉😉
    .
    .
    All in One Produk ni..1001 Manfaat dalam satu produk Terbaik👍👍
    .
    .
    💋Tegang
    💋Anjal
    💋Seksi
    💋Ramping
    💋Gebu
    💋Ketat
    💋Mantap
    .
    .
    Semua adalah dalam Pink Lady ni.
    .
    .
    Nak cuba Pink Lady?
    Whatsapp 👇
    wasap.my/60165049101/PinkLady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  0  0  13 July, 2020
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
.
Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju 
www.wasap.my/60165049101/pinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
    .
    Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju
    www.wasap.my/60165049101/pinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
.
Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju 
www.wasap.my/60165049101/pinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
    .
    Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju
    www.wasap.my/60165049101/pinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  0  0  13 July, 2020
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
.
Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju 
www.wasap.my/60165049101/pinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Nak cantik sihat luar dan dalam?💃🏻💋 Tapi tak suka minum jamu?.. 😔.. jangan risau pinklady kan ad😉..telan 2biji je setiap pagi dah gojes💃🏻🌹..En.hubby pasti makin tertawan,tak pandang yang lain dah. Jangan sampai kena tegur baru nk atasi..nanty merah muka.."
    .
    Jom daptkan sebotol pinklady anda hari ini dengan *SPECIAL PRICE + FREE POSTAGE + FREE GIFT!!* Khas untuk 50 yang terawal je taw!!📣📣 Wasap sis lelaju
    www.wasap.my/60165049101/pinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 
1 botol 60 biji 
Tahan 1-2 bulan makan 
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

FUNGSI PINKLADY:
1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
2️⃣ Perapat Miss V
3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI 
4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
6️⃣ Meningkatkan libido wanita
7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
8️⃣ Mencerahkan kulit
9️⃣ Meremajakan kulit
🔟 Melancarkan peredaran darah
1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis 
1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain 
1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG 
Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL" 

www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
    1 botol 60 biji
    Tahan 1-2 bulan makan
    Period tak perlu makan ye
    100% kandungan herba sahaja
    Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

    1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

    FUNGSI PINKLADY:
    1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
    2️⃣ Perapat Miss V
    3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI
    4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
    5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
    6️⃣ Meningkatkan libido wanita
    7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
    8️⃣ Mencerahkan kulit
    9️⃣ Meremajakan kulit
    🔟 Melancarkan peredaran darah
    1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
    1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
    1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis
    1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
    1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
    1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain
    1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
    1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
    1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
    2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
    2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

    TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG
    Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
    ✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

    Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL"

    www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 
1 botol 60 biji 
Tahan 1-2 bulan makan 
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

FUNGSI PINKLADY:
1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
2️⃣ Perapat Miss V
3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI 
4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
6️⃣ Meningkatkan libido wanita
7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
8️⃣ Mencerahkan kulit
9️⃣ Meremajakan kulit
🔟 Melancarkan peredaran darah
1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis 
1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain 
1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG 
Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL" 

www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
    1 botol 60 biji
    Tahan 1-2 bulan makan
    Period tak perlu makan ye
    100% kandungan herba sahaja
    Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

    1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

    FUNGSI PINKLADY:
    1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
    2️⃣ Perapat Miss V
    3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI
    4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
    5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
    6️⃣ Meningkatkan libido wanita
    7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
    8️⃣ Mencerahkan kulit
    9️⃣ Meremajakan kulit
    🔟 Melancarkan peredaran darah
    1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
    1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
    1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis
    1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
    1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
    1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain
    1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
    1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
    1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
    2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
    2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

    TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG
    Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
    ✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

    Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL"

    www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 
1 botol 60 biji 
Tahan 1-2 bulan makan 
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

FUNGSI PINKLADY:
1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
2️⃣ Perapat Miss V
3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI 
4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
6️⃣ Meningkatkan libido wanita
7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
8️⃣ Mencerahkan kulit
9️⃣ Meremajakan kulit
🔟 Melancarkan peredaran darah
1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis 
1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain 
1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG 
Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL" 

www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
    1 botol 60 biji
    Tahan 1-2 bulan makan
    Period tak perlu makan ye
    100% kandungan herba sahaja
    Kami ada ribuan TESTIMONI & FEEDBACK dari regular customer

    1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luaran & dalaman. Jimat! Dah tak perlu beli macam macam produk lagi dear. -

    FUNGSI PINKLADY:
    1️⃣ Membesar, menganjal dan menggebukan payudara
    2️⃣ Perapat Miss V
    3️⃣ Mengurangkan nafsu makan pada yang BERISI
    4️⃣ Menambahkan selera makan pada yang KURUS
    5️⃣ Menghilangkan MOOD SWING
    6️⃣ Meningkatkan libido wanita
    7️⃣ Meningkatkan tahap collagen
    8️⃣ Mencerahkan kulit
    9️⃣ Meremajakan kulit
    🔟 Melancarkan peredaran darah
    1️⃣1️⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut
    1️⃣2️⃣ Mengurangkan period pain
    1️⃣3️⃣ Mencegah osteoperosis
    1️⃣4️⃣ Menghalang menopause
    1️⃣5️⃣ Menstabilkan emosi
    1️⃣6️⃣ Mengurangkan migrain
    1️⃣7️⃣ Mengurangkan stress & tension
    1️⃣8️⃣ Menghilangkan jeragat
    1️⃣9️⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
    2️⃣0️⃣ Menghilangkan bekas jerawat
    2️⃣1️⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan

    TINDAKBALAS BERGANTUNG KEPADA HORMON SESEORANG
    Open cara bayaran secara ✔️ Ansuran
    ✔️ Cash ✔️ Booking 💄 FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST 💄 FREE BEG BERZIP EXCLUSIVE 💄 FREE POSTAGE

    Berminat untuk grab PinkLady whatsapp sis "NAK PL"

    www.wasap.my/60165049101/sayanakpinklady

    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
💓Prolaktin
💓Progesteron
💓Kalsium
💓Lemak

Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron 
membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
baik untuk kesihatan tulang dada.

Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

www.wasap.my/60165049101/PINKLADY 
#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

    JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

    Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
    💓Prolaktin
    💓Progesteron
    💓Kalsium
    💓Lemak

    Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron
    membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
    untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
    baik untuk kesihatan tulang dada.

    Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

    Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

    www.wasap.my/60165049101/PINKLADY
    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  2  0  13 July, 2020
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
💓Prolaktin
💓Progesteron
💓Kalsium
💓Lemak

Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron 
membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
baik untuk kesihatan tulang dada.

Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

www.wasap.my/60165049101/PINKLADY 
#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

    JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

    Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
    💓Prolaktin
    💓Progesteron
    💓Kalsium
    💓Lemak

    Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron
    membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
    untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
    baik untuk kesihatan tulang dada.

    Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

    Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

    www.wasap.my/60165049101/PINKLADY
    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  3  0  13 July, 2020
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
💓Prolaktin
💓Progesteron
💓Kalsium
💓Lemak

Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron 
membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
baik untuk kesihatan tulang dada.

Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

www.wasap.my/60165049101/PINKLADY 
#mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap  #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok  #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik  #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok  #produkviral2019 #nakcantik  #semogamurahrezeki
  • Kenapa bila consume supplement PINK LADY kami galakkan pengguna mengambil bersama susu/soya? 💓

    JOM BACA INFO YANG MENARIK INI👇

    Bagaimana susu boleh bantu besarkan payudara? 🌟🌟🌟🌟🌟 Payudara kita perlukan zat-zat penting untuk terus membesar dan sihat. 😘👍 Antara zat tersebut adalah:_ 💓Phytoestrogen
    💓Prolaktin
    💓Progesteron
    💓Kalsium
    💓Lemak

    Semua zat ini ada dalam susu. ☺👍 🌟Phytoestrogen/prolaktin/progesteron
    membantu untuk ransang hormon badan, iaitu estrogen. 🌟Lemak
    untuk membentuk payudara. 🌟Kalsium
    baik untuk kesihatan tulang dada.

    Jadi, proses tumbesaran payudara boleh berlaku lebih mudah jika kita consume susu. 👍👍👍👍 So kalau pinklady dan susu bergabung, pastu korang sapu² plak dengan lotion pinklady happy cream, peargh!! hasilnya aset korang akan melimpah² ke ladang gandum😍.. Hehe😁

    Nak tau lagi kelebihan pinklady boleh terus whatsapp

    www.wasap.my/60165049101/PINKLADY
    #mbdshop #trustedseller #pinklady #pinkladymurah #pinkladyhq #tipskecantikkan #pinkladyviral #pinkladytestimoni #pinkladyterbaik #pinkladymantap #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #pinkladymontok #pinkladybodygoals #pinkladypromosi #pinkladyori #pinkladysupplement #pinkladykkm #pinkladyofficial #pinkladycapsule #pinkladyberkesan #pinkladyansuran #pinkladylentik #pinkladybodyperfetion #pinkladyagent #pinkladypenang #bodymontok #produkviral2019 #nakcantik #semogamurahrezeki

  •  1  0  13 July, 2020
  • 🌼 Daisy tutu skirt 🌻

Rm40
Exclude postage

Material : tulle + half lining

Freesize : 
Waist 56-100 cm
Hip 122 cm
Length 80 cm ⁣
⁣
⁣
✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cutetops #springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #dudukdirumah
  • 🌼 Daisy tutu skirt 🌻

    Rm40
    Exclude postage

    Material : tulle + half lining

    Freesize :
    Waist 56-100 cm
    Hip 122 cm
    Length 80 cm ⁣
    ⁣
    ⁣
    ✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #cutetops #springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #dudukdirumah

  •  0  0  13 July, 2020
  • Eligio shoes🍭
Easy and comfy footwear😁
.
.
.
Colour : brown, khaki, black, dark brown
.
.
.
Height : 2.5 cm
 
36 = 23.5 CM
37 = 24 CM
38 = 24.5 CM
39 = 25 CM 
40 = 25.5 CM 
41 = 26 CM 
.
.
.

✔ RM 25 inc postage
✔ Buy any 2 at RM 45 only 
✔ Ready stock
.
.
.
Do dm us to order🙆‍♀️
.

TAGS🏷 #sandals #sandalmurah #sandalmurahmalaysia #aesthaticstylemalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasut #womanfashion #koreanfashion #koreansandal #koreanstyle #trustedseller #readystock #ootdmalaysia #onlineshopmalaysia #koreanstuffmalaysia #kasutcomel #sandalcomel #outfitoftheday #bazaronline  #igshop #sandalmurahcantik #sandalcantik #bazaaronline #workfromhome #malaysiaviral #semogamurahrezeki #sayajualonline #dudukdirumah
  • Eligio shoes🍭
    Easy and comfy footwear😁
    .
    .
    .
    Colour : brown, khaki, black, dark brown
    .
    .
    .
    Height : 2.5 cm

    36 = 23.5 CM
    37 = 24 CM
    38 = 24.5 CM
    39 = 25 CM
    40 = 25.5 CM
    41 = 26 CM
    .
    .
    .

    ✔ RM 25 inc postage
    ✔ Buy any 2 at RM 45 only
    ✔ Ready stock
    .
    .
    .
    Do dm us to order🙆‍♀️
    .

    TAGS🏷 #sandals #sandalmurah #sandalmurahmalaysia #aesthaticstylemalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasut #womanfashion #koreanfashion #koreansandal #koreanstyle #trustedseller #readystock #ootdmalaysia #onlineshopmalaysia #koreanstuffmalaysia #kasutcomel #sandalcomel #outfitoftheday #bazaronline  #igshop #sandalmurahcantik #sandalcantik #bazaaronline #workfromhome #malaysiaviral #semogamurahrezeki #sayajualonline #dudukdirumah

  •  9  0  13 July, 2020
  • Loose long top 🌻

Rm60
Exclude postage

Freesize :
Bust 120 cm
Shoulder 65 cm
Length 105 cm

Material : acrylic wool ⁣
⁣
✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
📲 HOW TO ORDER?
Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣

#comfyoutfits#springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday
  • Loose long top 🌻

    Rm60
    Exclude postage

    Freesize :
    Bust 120 cm
    Shoulder 65 cm
    Length 105 cm

    Material : acrylic wool ⁣
    ⁣
    ✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    📲 HOW TO ORDER?
    Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    #comfyoutfits #springishere #workfromhome #springlookbook #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday

  •  3  0  13 July, 2020

Top #semogamurahrezeki Posts

  • - para IG shop or apa2 servis dibenarkan komen dibawah untuk promote apa yang korang jual. Mana tahu ada yang sedang mencari 😊🛍
.
#semogamurahrezeki #HappyNewYear2019
  • - para IG shop or apa2 servis dibenarkan komen dibawah untuk promote apa yang korang jual. Mana tahu ada yang sedang mencari 😊🛍
    .
    #semogamurahrezeki #HappyNewYear2019

  •  29,229  399  1 January, 2019
  • Evening lace-up heels 🌷
Rm49
Exclude postage

Size : 35-39
Surface material : suede and PU
Heel height : 3.5 cm

Swipe until last pic for video 💟
⁣
⁣
✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
#tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale  #onlineshopmalaysia  #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #kasutraya2020
  • Evening lace-up heels 🌷
    Rm49
    Exclude postage

    Size : 35-39
    Surface material : suede and PU
    Heel height : 3.5 cm

    Swipe until last pic for video 💟
    ⁣
    ⁣
    ✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣
    #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday #kasutraya2020

  •  5,980  51  3 May, 2020
  • " Everything has beauty but not everyone sees it " @haydascarf 💕
  • " Everything has beauty but not everyone sees it " @haydascarf 💕

  •  1,246  28  12 March, 2020
  • "Tiada jalan singkat utk berjaya, Tiada jalan mudah utk bahagia & Tiada jalan senang utk gembira 🤷🏻‍♂️ semuanya memerlukan usaha 🤜🏼🤛🏼 this is Zrcarbon 😎
#stayhumble #semogamurahrezeki #rezekiallah
  • "Tiada jalan singkat utk berjaya, Tiada jalan mudah utk bahagia & Tiada jalan senang utk gembira 🤷🏻‍♂️ semuanya memerlukan usaha 🤜🏼🤛🏼 this is Zrcarbon 😎
    #stayhumble #semogamurahrezeki #rezekiallah

  •  568  9  2 February, 2019