#semanggolaslegacy Instagram Photos & Videos

semanggolaslegacy - 80 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.7
average likes

Latest #semanggolaslegacy Posts

  • Lemak tepu & Selulit degil dekat peha , bawah lengan , perut & bawah punggong tu da hilang belum ? da dapat belum badan yang diidamkan ??
.
.
Nak fast result , hakak-hakak kena rajin sapu bahagian lemak yang degil . . ia dapat membakar lemak-lemak badan , selulit  dan ia jugak dapat melegakan sakit sendi-sendi atau terseliur jugak tau . . bestkan , 1produk macam-macam boleh buat . . Apa lagi dapatkan segera !! Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Lemak tepu & Selulit degil dekat peha , bawah lengan , perut & bawah punggong tu da hilang belum ? da dapat belum badan yang diidamkan ??
    .
    .
    Nak fast result , hakak-hakak kena rajin sapu bahagian lemak yang degil . . ia dapat membakar lemak-lemak badan , selulit dan ia jugak dapat melegakan sakit sendi-sendi atau terseliur jugak tau . . bestkan , 1produk macam-macam boleh buat . . Apa lagi dapatkan segera !! Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  0  0  11 September, 2019
  • Susah kalau semua benda kita nak buat kena bancuh dalam cawan. 
Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman... @as.legacymalaysia memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.

Senang je! Ambil satu sachet dan terus 
minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai 
untuk diminum oleh semua. 
Boleh dapatkan sekarang tau!

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Susah kalau semua benda kita nak buat kena bancuh dalam cawan.
    Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman... @as.legacymalaysia memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.

    Senang je! Ambil satu sachet dan terus
    minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai
    untuk diminum oleh semua.
    Boleh dapatkan sekarang tau!

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  11 September, 2019
  • Ingt nk cod terus ke rumah cust lepas lepak mkn2 sebelah maybank, skali cust dtg ke kedai mkn amik brg, dipermudahkan btol urusan harini..lepas je cod td terus post brg cust pulak..so setel kerja arini..alhamdulillah😘

Kawan tegur hari2 ada je org nk brg..kita senyum je..rezeki dgn as legacy setakat ni xpernah putus😇

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Ingt nk cod terus ke rumah cust lepas lepak mkn2 sebelah maybank, skali cust dtg ke kedai mkn amik brg, dipermudahkan btol urusan harini..lepas je cod td terus post brg cust pulak..so setel kerja arini..alhamdulillah😘

    Kawan tegur hari2 ada je org nk brg..kita senyum je..rezeki dgn as legacy setakat ni xpernah putus😇

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  4 September, 2019
  • NAK BELI BRG LAIN..TERBELI BRG LAIN~~ Alkisahnya...ramai beno yg wasap no phone shida 1 pg ni, semua nk beli quran digital, 🤔pelik jugak sbb xde lg jual produk ni,mula2 nk abaikan je,pastu cm kesian plak kt peniaga tu n customer2 nya😅😅..bila tnya2 rupanya kt page DSV jual quran digital tp tersilap link no phone nya ke no shida...terlari 1 no je..terus shida wasap pd fb DSV gtau dia tersilap buh no..then ok la DSV pon tukar blik link no nya

Tp nk jd kan rezeki jugak,ada pulak tetiba cust wasap lg tnya..last2 nya terbeli produk Dato Aliff pulak..sbnrnye cust ni dh lama mengidam periuk non stick dr AS Legacy..terus sambar 1 set periuk. dh berjodohan..alhamdulillah shida jual ya😍😍 Yg mana tercari2 produk as legacy, terus wasap shida 📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • NAK BELI BRG LAIN..TERBELI BRG LAIN~~ Alkisahnya...ramai beno yg wasap no phone shida 1 pg ni, semua nk beli quran digital, 🤔pelik jugak sbb xde lg jual produk ni,mula2 nk abaikan je,pastu cm kesian plak kt peniaga tu n customer2 nya😅😅..bila tnya2 rupanya kt page DSV jual quran digital tp tersilap link no phone nya ke no shida...terlari 1 no je..terus shida wasap pd fb DSV gtau dia tersilap buh no..then ok la DSV pon tukar blik link no nya

    Tp nk jd kan rezeki jugak,ada pulak tetiba cust wasap lg tnya..last2 nya terbeli produk Dato Aliff pulak..sbnrnye cust ni dh lama mengidam periuk non stick dr AS Legacy..terus sambar 1 set periuk. dh berjodohan..alhamdulillah shida jual ya😍😍 Yg mana tercari2 produk as legacy, terus wasap shida 📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  3 September, 2019
  • Assalamualaikum semua❤️❤️ Lama rasanya xupdate sbb start dr blik tgnu aritu suami n anak2 xsihat..smpi ziqry masuk wad..now semua dh sihat bru maknye rasa lega n buleh come back to biz😍. Apa2 pon hari2 ada aje postage produk viral ni as legacy mmg vavaboom‼️ Yg nk join shida as dropship/agent
wasap
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Assalamualaikum semua❤️❤️ Lama rasanya xupdate sbb start dr blik tgnu aritu suami n anak2 xsihat..smpi ziqry masuk wad..now semua dh sihat bru maknye rasa lega n buleh come back to biz😍. Apa2 pon hari2 ada aje postage produk viral ni as legacy mmg vavaboom‼️ Yg nk join shida as dropship/agent
    wasap
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  1  28 August, 2019
  • Mnggu cuti ni mmg xdan beriklan, awal2 smpi kmpg, bz dgn persiapan raya..bz persiapan majlis adik2, suami n anak berjemaah demam pulak..tp rezeki tetap ada..ada yg dh bank in utk postage(xsmpt lg nk post..maap), ada yg nk cod..done cod..ada yg register dropship..alhamdulillah

Yg berminat nk join biz buat duit tepi join jd agent/dropship produk senang jual, wasap je shida ye
Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Mnggu cuti ni mmg xdan beriklan, awal2 smpi kmpg, bz dgn persiapan raya..bz persiapan majlis adik2, suami n anak berjemaah demam pulak..tp rezeki tetap ada..ada yg dh bank in utk postage(xsmpt lg nk post..maap), ada yg nk cod..done cod..ada yg register dropship..alhamdulillah

    Yg berminat nk join biz buat duit tepi join jd agent/dropship produk senang jual, wasap je shida ye
    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  14 August, 2019
  • Done sesi membungkus mlm ni utk agen2 n cust❤️ senang je keje, ada hp,ada internet, masuk duit kacing2💷💴💵 , meh sape nk join team kami wasap shida 0134804808 ↪️↪️ Slide sebelah tgk stok yg masih ada, bnyk yg dh abes‼️ cthnye td bizzy boddy ada 8, now tinggal 1 je🙊🙊 cpt xcpt stok jln🤧

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Done sesi membungkus mlm ni utk agen2 n cust❤️ senang je keje, ada hp,ada internet, masuk duit kacing2💷💴💵 , meh sape nk join team kami wasap shida 0134804808 ↪️↪️ Slide sebelah tgk stok yg masih ada, bnyk yg dh abes‼️ cthnye td bizzy boddy ada 8, now tinggal 1 je🙊🙊 cpt xcpt stok jln🤧

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  3  0  4 August, 2019
  • Jom check it out bahan apa ada dlm BIZZYBREAKFAST smpi ramai yg order n ckp rasa sedap & kenyang sepanjang hari‼️‼️ 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
 1) Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan  berat badan . 
2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
5) Tingkatkan metabolisme badan . .
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Jom check it out bahan apa ada dlm BIZZYBREAKFAST smpi ramai yg order n ckp rasa sedap & kenyang sepanjang hari‼️‼️ 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan .
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
    3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
    4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan
    5) Tingkatkan metabolisme badan . .
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  4  0  27 July, 2019
  • Comfirm semua nak putih dan wangi . 
Haaa tak  payah susah-susah dan membazir duit pergi cucuk vitamin kat kulit tuu.. Gunalah Losyen badan jamshir daun bidara RM39.90 sahaja , berberapa minit jee kulit da putih . Cepat dapatkan segera sementara stock masih ada .

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Comfirm semua nak putih dan wangi .
    Haaa tak payah susah-susah dan membazir duit pergi cucuk vitamin kat kulit tuu.. Gunalah Losyen badan jamshir daun bidara RM39.90 sahaja , berberapa minit jee kulit da putih . Cepat dapatkan segera sementara stock masih ada .

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  7  1  23 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita bagus untuk mengekalkan kesihatan wanita. 💖 TESTIMONI PENGGUNA 💖

Bagi yang tidak suka makan jenis kapsul boleh cuba Pucuk Harumnita. .
.
Antara khasiat yang terdapat minuman Botani Pucuk Harumnita ialah
.
⚘Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan ⚘Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
⚘Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
⚘Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan.
⚘Menyingkirkan toksin .
⚘Mengetatkan otot fajar .
⚘Merawat masalah keputihan,seggugut,dan kitaran haid yang tidak stabil.
⚘Menganjal dan membesarkan saiz payudara
⚘Mengatasi masalah sakit puan ⚘Membantu memperlahankan proses penuaan & gejala monopos.
⚘Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan .
.
Cara pengambilan ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur. .

Boleh di gunakan bersama Gentel Harumnita. Pucuk Harumnita sebelah pagi & Gentel Harumnita malam sebelum tidur. Selain itu...kami juga ada pencuci nye, Harumnita Feminine Wash dgn wangian sepanjang masa.. Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita bagus untuk mengekalkan kesihatan wanita. 💖 TESTIMONI PENGGUNA 💖

    Bagi yang tidak suka makan jenis kapsul boleh cuba Pucuk Harumnita. .
    .
    Antara khasiat yang terdapat minuman Botani Pucuk Harumnita ialah
    .
    ⚘Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan ⚘Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ⚘Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    ⚘Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan.
    ⚘Menyingkirkan toksin .
    ⚘Mengetatkan otot fajar .
    ⚘Merawat masalah keputihan,seggugut,dan kitaran haid yang tidak stabil.
    ⚘Menganjal dan membesarkan saiz payudara
    ⚘Mengatasi masalah sakit puan ⚘Membantu memperlahankan proses penuaan & gejala monopos.
    ⚘Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan .
    .
    Cara pengambilan ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur. .

    Boleh di gunakan bersama Gentel Harumnita. Pucuk Harumnita sebelah pagi & Gentel Harumnita malam sebelum tidur. Selain itu...kami juga ada pencuci nye, Harumnita Feminine Wash dgn wangian sepanjang masa.. Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  22 July, 2019
  • 😲BIZZY BREAKFAST minum PAGI ni kenyang sampai pagi esok😲MURAH GILA‼️
KESAN SEAWAL 24 JAM‼️‼️‼️‼️‼️ 👉 Mengawal selera makan
👉 Mengawal Berat Badan
👉 Meningkatkan metabolisme
👉 Memberi tenaga

sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
💎WHEY PROTEIN yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. 💎BEET ROOT yang terdapat di dalam BIZZI BREAKFAST ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi 💎* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung. ❤ Cara Penggunaan 🌸 Bancuh dengan air suam (210ml)
🌸 Minum sebagai ganti sarapan pagi

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • 😲BIZZY BREAKFAST minum PAGI ni kenyang sampai pagi esok😲MURAH GILA‼️
    KESAN SEAWAL 24 JAM‼️‼️‼️‼️‼️ 👉 Mengawal selera makan
    👉 Mengawal Berat Badan
    👉 Meningkatkan metabolisme
    👉 Memberi tenaga

    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    💎WHEY PROTEIN yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. 💎BEET ROOT yang terdapat di dalam BIZZI BREAKFAST ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi 💎* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung. ❤ Cara Penggunaan 🌸 Bancuh dengan air suam (210ml)
    🌸 Minum sebagai ganti sarapan pagi

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  5  0  21 July, 2019
  • Sempat kejap keluar td pos skincare n bzboddy..bzboddy smlm dpt 12 terus abes arini..mkn ke mandi weh😱😅😅 ni pon xckup lg..pg td dh restock lain..tgh buat list nk tmbh brg lg..penat ke?? Mmg penat..tp seronok duit masuk🤩🤩 Jom join biz as legacy ni..xtipu best sgt‼️ modal kecik je tp pulangan alhamdulillah...SALES?? Hari2 ada sales awk...mai kita sembang2 mcmana nk buat sales hari2😘

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Sempat kejap keluar td pos skincare n bzboddy..bzboddy smlm dpt 12 terus abes arini..mkn ke mandi weh😱😅😅 ni pon xckup lg..pg td dh restock lain..tgh buat list nk tmbh brg lg..penat ke?? Mmg penat..tp seronok duit masuk🤩🤩 Jom join biz as legacy ni..xtipu best sgt‼️ modal kecik je tp pulangan alhamdulillah...SALES?? Hari2 ada sales awk...mai kita sembang2 mcmana nk buat sales hari2😘

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  15 July, 2019
  • Seram btol dgn bzboddy 🍸🍵 ni..ramai sgt peminat..restock sekotak xckup..kene restock lg..seram sejuk jd nya mau selori restock bzboddy kalau gini gayanya😅😅 Esok kene restock lain..ada yg xckup..insyaallah minggu ni dpt, shida pos utk yg lain2 ye..harap bersabar semua,tq😘

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Seram btol dgn bzboddy 🍸🍵 ni..ramai sgt peminat..restock sekotak xckup..kene restock lg..seram sejuk jd nya mau selori restock bzboddy kalau gini gayanya😅😅 Esok kene restock lain..ada yg xckup..insyaallah minggu ni dpt, shida pos utk yg lain2 ye..harap bersabar semua,tq😘

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  14 July, 2019
  • Jom kita minum dulu! ☕☕ Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *HARUMNITA PEAR’LL COFFEE* ✌🏻 *Khasiat Kopi Harumnita* ☕ Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
☕ Mengurangkan paras gula darah
☕ Mengurangkan paras kolesterol
☕ Meningkatkan stamina
☕ Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. ☕Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. ☕ Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. ☕ Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. ✌🏻 *Cara Penggunaan* ☕ Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi. ✌🏻 *Harga*
WM RM 35.00
EM  RM 38.00
SGD/BND $15
IDR 180,000

Kandungan 
1 kotak ada 10 sachet/25gram

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Jom kita minum dulu! ☕☕ Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *HARUMNITA PEAR’LL COFFEE* ✌🏻 *Khasiat Kopi Harumnita* ☕ Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
    ☕ Mengurangkan paras gula darah
    ☕ Mengurangkan paras kolesterol
    ☕ Meningkatkan stamina
    ☕ Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. ☕Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. ☕ Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. ☕ Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. ✌🏻 *Cara Penggunaan* ☕ Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi. ✌🏻 *Harga*
    WM RM 35.00
    EM RM 38.00
    SGD/BND $15
    IDR 180,000

    Kandungan
    1 kotak ada 10 sachet/25gram

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  11 July, 2019
  • Asslamualaikum semua💖💖 Harini nk saji mata dgn testimoni2 hebat setelah consume bizzy boddy by As Legacy🤩

Testimoni ramai yg dah berjaya kurangkan berat badan dengan bizzy boddy. ❤️
Beribu2 botol BizziBoody terjual dalam masa sehari!!!!! .
.
TERBUKTI BERKESAN
TIADA BAHAN TERLARANG

Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... KEBAIKKAN:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan

Nak lebih berkesan.. Guna bersama bizzy body contour cream.. 😍

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Asslamualaikum semua💖💖 Harini nk saji mata dgn testimoni2 hebat setelah consume bizzy boddy by As Legacy🤩

    Testimoni ramai yg dah berjaya kurangkan berat badan dengan bizzy boddy. ❤️
    Beribu2 botol BizziBoody terjual dalam masa sehari!!!!! .
    .
    TERBUKTI BERKESAN
    TIADA BAHAN TERLARANG

    Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... KEBAIKKAN:
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit
    ✅supply vitamin ke dalam badan

    Nak lebih berkesan.. Guna bersama bizzy body contour cream.. 😍

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  4  0  11 July, 2019
  • *BIZZY BREAKFIRST* 👉 Mengawal selera makan
👉 Mengawal Berat Badan
👉 Meningkatkan metabolisme
👉 Memberi tenaga

sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi 💎*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. 💎*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFIRST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi 💎* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung. ❤ *Cara Penggunaan* 🌸 Bancuh dengan air suam (210ml)
🌸 Minum sebagai ganti sarapan pagi

WM RM49.90
EM RM52.90
10sachet

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • *BIZZY BREAKFIRST* 👉 Mengawal selera makan
    👉 Mengawal Berat Badan
    👉 Meningkatkan metabolisme
    👉 Memberi tenaga

    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi 💎*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. 💎*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFIRST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi 💎* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung. ❤ *Cara Penggunaan* 🌸 Bancuh dengan air suam (210ml)
    🌸 Minum sebagai ganti sarapan pagi

    WM RM49.90
    EM RM52.90
    10sachet

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  7 July, 2019
  • "BUKANNYA SUSAHNYA NAK KURUS"MARI AMALKAN BIZZIBODY SLIMMING GREENTEA, DAN BIZZIBODY  CONTOUR CREAM ✅👍Gabungan yang menghasilkan kesan berganda2 ❤ ✅Kalau awak susah nk control mkn boleh ambik BIZZIBODDY SLIMMING GREENTEA Rm79.90 Sebotol(15 sachet) ✅Kalau awak rasa ada lebihan lemak 2x degil susah nk mengecil. BIZZI CONTOUR CREAM RM42 boleh mmbantu (krim panas tapi tak berbau & tak melekit & kena lah rajin gosok) 👍Bizzi body by Dato Alif Syukri hot item... ramai yang dah try...almost yang dah makan semua dah berjaya loss 4kg-10kg hanya 1 botol. Banyak testimoni yg dh berjaya 👍👍 💁Jom minum Bizzi Boddy setiap pagi....
Nk kurus sebelum raya? Nak cantik,Nak dapat bentuk badan idaman😍
Mesti lah kena consume Set Bizzi Body yg terlajak laris ni😍

saya MOP sah area Parit Buntar
No id : MOP06601

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • "BUKANNYA SUSAHNYA NAK KURUS"MARI AMALKAN BIZZIBODY SLIMMING GREENTEA, DAN BIZZIBODY CONTOUR CREAM ✅👍Gabungan yang menghasilkan kesan berganda2 ❤ ✅Kalau awak susah nk control mkn boleh ambik BIZZIBODDY SLIMMING GREENTEA Rm79.90 Sebotol(15 sachet) ✅Kalau awak rasa ada lebihan lemak 2x degil susah nk mengecil. BIZZI CONTOUR CREAM RM42 boleh mmbantu (krim panas tapi tak berbau & tak melekit & kena lah rajin gosok) 👍Bizzi body by Dato Alif Syukri hot item... ramai yang dah try...almost yang dah makan semua dah berjaya loss 4kg-10kg hanya 1 botol. Banyak testimoni yg dh berjaya 👍👍 💁Jom minum Bizzi Boddy setiap pagi....
    Nk kurus sebelum raya? Nak cantik,Nak dapat bentuk badan idaman😍
    Mesti lah kena consume Set Bizzi Body yg terlajak laris ni😍

    saya MOP sah area Parit Buntar
    No id : MOP06601

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  7 July, 2019
  • PAKAR DIET ANDA !!! 💕 BIZZI BODDY
Membantu mengawal / menyekat selera makan anda
Membuat anda sentiasa kenyang dan tetap bertenaga 💕 BIZZI BODDY CONTOUR CREAM
Mencair dan membakar lebihan lemak dalam badan anda
Membantu anda mendapatkan bentuk badan yg langsing 💕 BIZZI FLUSH 
Menyingkirkan lebihan lemak / minyak / angin dalam badan dengan mudah
Mencuci usus anda agar anda lebih sihat

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • PAKAR DIET ANDA !!! 💕 BIZZI BODDY
    Membantu mengawal / menyekat selera makan anda
    Membuat anda sentiasa kenyang dan tetap bertenaga 💕 BIZZI BODDY CONTOUR CREAM
    Mencair dan membakar lebihan lemak dalam badan anda
    Membantu anda mendapatkan bentuk badan yg langsing 💕 BIZZI FLUSH
    Menyingkirkan lebihan lemak / minyak / angin dalam badan dengan mudah
    Mencuci usus anda agar anda lebih sihat

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  0  0  6 July, 2019
  • Bzboddy contour cream
Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Berminat pm/wsp ema
📲 www.wasap.my/0137726980
🚗 Cod kulai-jb

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Bzboddy contour cream
    Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Berminat pm/wsp ema
    📲 www.wasap.my/0137726980
    🚗 Cod kulai-jb

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  6 July, 2019
  • Bzboddy contour cream
Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Bzboddy contour cream
    Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  6 July, 2019
  • Bizzy flush

Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat kena bancuh dalam cawan. 
Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @as.legacymalaysia memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.

Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Bizzy flush

    Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat kena bancuh dalam cawan. 
    Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @as.legacymalaysia memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.

    Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  6 July, 2019
  • BIZZY BODDY 📍Kelebihan Bizzi Body : .
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
.
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
❤GASTRIK : 1/2JAM LEPAS MAKAN
❤MENYUSU : LEPAS BABY 4BULAN
❤SAKIT KRONIK : TAK DIGALAKKAN .
.
1 botol ada 15 sachet
.
Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • BIZZY BODDY 📍Kelebihan Bizzi Body : .
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit
    📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
    ❤GASTRIK : 1/2JAM LEPAS MAKAN
    ❤MENYUSU : LEPAS BABY 4BULAN
    ❤SAKIT KRONIK : TAK DIGALAKKAN .
    .
    1 botol ada 15 sachet
    .
    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  6 July, 2019
  • Bizzy breakfast

5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
.
1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan . 
2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
5) Tingkatkan metabolisme badan . .
.
kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Bizzy breakfast

    5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    .
    1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan . 
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
    3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
    4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
    5) Tingkatkan metabolisme badan . .
    .
    kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  0  0  6 July, 2019
  • JOM NGOPI...LAJAT YA AMATTT...RASA KOPI SEBENAR...TERUS TERANG BIJIK MATA...😅😅😅KOPI BUKAN SEBARANG KOPI MOMMY OIII😄😄😄😄 Ramai tanya sis apa yg bestnye Kopi Harumnita??? Awak jom tengok ape kelebihan kopi harumnita yg lajattt berkrim ni... *HARUMNITA PEAR’LL COFFEE* ✌🏻 *Khasiat Kopi Harumnita* ☕ Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
☕ Mengurangkan paras gula darah
☕ Mengurangkan paras kolesterol
☕ Meningkatkan stamina
☕ Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. ☕Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. ☕ Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. ☕ Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. ✌🏻 *Cara Penggunaan* ☕ Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi. ✌🏻 *Harga*
WM RM 35.00
EM  RM 38.00
Tak termasuk kos postage

Kandungan 
1 kotak ada 10 sachets/25gram
Jum order.. Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • JOM NGOPI...LAJAT YA AMATTT...RASA KOPI SEBENAR...TERUS TERANG BIJIK MATA...😅😅😅KOPI BUKAN SEBARANG KOPI MOMMY OIII😄😄😄😄 Ramai tanya sis apa yg bestnye Kopi Harumnita??? Awak jom tengok ape kelebihan kopi harumnita yg lajattt berkrim ni... *HARUMNITA PEAR’LL COFFEE* ✌🏻 *Khasiat Kopi Harumnita* ☕ Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
    ☕ Mengurangkan paras gula darah
    ☕ Mengurangkan paras kolesterol
    ☕ Meningkatkan stamina
    ☕ Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. ☕Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. ☕ Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. ☕ Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause. ✌🏻 *Cara Penggunaan* ☕ Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi. ✌🏻 *Harga*
    WM RM 35.00
    EM RM 38.00
    Tak termasuk kos postage

    Kandungan
    1 kotak ada 10 sachets/25gram
    Jum order.. Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  0  0  5 July, 2019
  • "BUKANNYA SUSAHNYA NAK KURUS"MARI AMALKAN BIZZIBODY SLIMMING GREENTEA, BIZZIFLUSH DAN BIZZIBODY  CONTOUR CREAM ✅👍Gabungan yang menghasilkan kesan berganda2 ❤ ✅Kalau awak susah nk control mkn boleh ambik BIZZIBODDY SLIMMING GREENTEA Rm79.90 Sebotol(15 sachet) ✅kalau awak jenis sembelit, susah nk mmbuang, berat susah nk turun. Boleh ambik BIZZIFLUSH RM75.00 sekotak(15sachet) ✅Kalau awak rasa ada lebihan lemak 2x degil susah nk mengecil. BIZZI CONTOUR CREAM RM42 boleh mmbantu (krim panas tapi tak berbau & tak melekit & kena lah rajin gosok) 👍Bizzi body by Dato Alif Syukri hot item... ramai yang dah try...almost yang dah makan semua dah berjaya loss 4kg-10kg hanya 1 botol. Banyak testimoni yg dh berjaya 👍👍 💁Jom minum Bizzi Boddy setiap pagi....
Nk kurus sebelum raya? Nak cantik,Nak dapat bentuk badan idaman😍
Mesti lah kena consume Set Bizzi Body yg terlajak laris ni😍

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • "BUKANNYA SUSAHNYA NAK KURUS"MARI AMALKAN BIZZIBODY SLIMMING GREENTEA, BIZZIFLUSH DAN BIZZIBODY CONTOUR CREAM ✅👍Gabungan yang menghasilkan kesan berganda2 ❤ ✅Kalau awak susah nk control mkn boleh ambik BIZZIBODDY SLIMMING GREENTEA Rm79.90 Sebotol(15 sachet) ✅kalau awak jenis sembelit, susah nk mmbuang, berat susah nk turun. Boleh ambik BIZZIFLUSH RM75.00 sekotak(15sachet) ✅Kalau awak rasa ada lebihan lemak 2x degil susah nk mengecil. BIZZI CONTOUR CREAM RM42 boleh mmbantu (krim panas tapi tak berbau & tak melekit & kena lah rajin gosok) 👍Bizzi body by Dato Alif Syukri hot item... ramai yang dah try...almost yang dah makan semua dah berjaya loss 4kg-10kg hanya 1 botol. Banyak testimoni yg dh berjaya 👍👍 💁Jom minum Bizzi Boddy setiap pagi....
    Nk kurus sebelum raya? Nak cantik,Nak dapat bentuk badan idaman😍
    Mesti lah kena consume Set Bizzi Body yg terlajak laris ni😍

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  2  0  5 July, 2019

Top #semanggolaslegacy Posts

  • Done sesi membungkus mlm ni utk agen2 n cust❤️ senang je keje, ada hp,ada internet, masuk duit kacing2💷💴💵 , meh sape nk join team kami wasap shida 0134804808 ↪️↪️ Slide sebelah tgk stok yg masih ada, bnyk yg dh abes‼️ cthnye td bizzy boddy ada 8, now tinggal 1 je🙊🙊 cpt xcpt stok jln🤧

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Done sesi membungkus mlm ni utk agen2 n cust❤️ senang je keje, ada hp,ada internet, masuk duit kacing2💷💴💵 , meh sape nk join team kami wasap shida 0134804808 ↪️↪️ Slide sebelah tgk stok yg masih ada, bnyk yg dh abes‼️ cthnye td bizzy boddy ada 8, now tinggal 1 je🙊🙊 cpt xcpt stok jln🤧

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  3  0  4 August, 2019
  • Ada ni ha..tgh balut gel mandian bidara cust ,cust dr DS Ayu..bru join sehari terus dpt cust,congratessss Ayu👏👏 arini nk wat biskut raya..terpaksa mntk tlg suami lg g pos..tq ye bang😘😂 Ada lg nk selit order? Arini postage mcm biasa ye!! Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Ada ni ha..tgh balut gel mandian bidara cust ,cust dr DS Ayu..bru join sehari terus dpt cust,congratessss Ayu👏👏 arini nk wat biskut raya..terpaksa mntk tlg suami lg g pos..tq ye bang😘😂 Ada lg nk selit order? Arini postage mcm biasa ye!! Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  7  0  25 May, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik 
Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik
    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  7  0  14 June, 2019
  • Mnggu cuti ni mmg xdan beriklan, awal2 smpi kmpg, bz dgn persiapan raya..bz persiapan majlis adik2, suami n anak berjemaah demam pulak..tp rezeki tetap ada..ada yg dh bank in utk postage(xsmpt lg nk post..maap), ada yg nk cod..done cod..ada yg register dropship..alhamdulillah

Yg berminat nk join biz buat duit tepi join jd agent/dropship produk senang jual, wasap je shida ye
Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Mnggu cuti ni mmg xdan beriklan, awal2 smpi kmpg, bz dgn persiapan raya..bz persiapan majlis adik2, suami n anak berjemaah demam pulak..tp rezeki tetap ada..ada yg dh bank in utk postage(xsmpt lg nk post..maap), ada yg nk cod..done cod..ada yg register dropship..alhamdulillah

    Yg berminat nk join biz buat duit tepi join jd agent/dropship produk senang jual, wasap je shida ye
    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  1  0  14 August, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita

Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
- Kelondehan Otot Faraj
- Mudah Berasa Letih
- Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
- Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita

    Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
    - Kelondehan Otot Faraj
    - Mudah Berasa Letih
    - Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
    - Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  4  4  9 June, 2019
  • Comfirm semua nak putih dan wangi . 
Haaa tak  payah susah-susah dan membazir duit pergi cucuk vitamin kat kulit tuu.. Gunalah Losyen badan jamshir daun bidara RM39.90 sahaja , berberapa minit jee kulit da putih . Cepat dapatkan segera sementara stock masih ada .

Berminat pm/wsp shida
📲 www.wasap.my/60134804808
🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

#aslegacy 
#bizzyboddy 
#bizzibreakfast
#bbcreamcontour
#gentelharumnita 
#pucukharumnita
#femininewashharumnita
#kopiharumnita
#melaleuca 
#gelmandianbidara
#bizziflush 
#sabunjamshir
#losyenjamshirbidara
#balmbidara
#nibongtebalaslegacy
#paritbuntaraslegacy
#baganseraiaslegacy
#kualakurauaslegacy
#semanggolaslegacy
#selingsingaslegacy
#taipingaslegacy
#TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri
  • Comfirm semua nak putih dan wangi .
    Haaa tak payah susah-susah dan membazir duit pergi cucuk vitamin kat kulit tuu.. Gunalah Losyen badan jamshir daun bidara RM39.90 sahaja , berberapa minit jee kulit da putih . Cepat dapatkan segera sementara stock masih ada .

    Berminat pm/wsp shida
    📲 www.wasap.my/60134804808
    🚗 Cod nibong tebal,parit buntar,bagan serai,taiping

    #aslegacy
    #bizzyboddy
    #bizzibreakfast
    #bbcreamcontour
    #gentelharumnita
    #pucukharumnita
    #femininewashharumnita
    #kopiharumnita
    #melaleuca
    #gelmandianbidara
    #bizziflush
    #sabunjamshir
    #losyenjamshirbidara
    #balmbidara
    #nibongtebalaslegacy
    #paritbuntaraslegacy
    #baganseraiaslegacy
    #kualakurauaslegacy
    #semanggolaslegacy
    #selingsingaslegacy
    #taipingaslegacy
    #TrustedSellerAsLegacyDatoAliffSyukri

  •  7  1  23 July, 2019