#seluruhmalaysia Instagram Photos & Videos

seluruhmalaysia - 81.6k posts

Hashtag Popularity

4
average comments
50.9
average likes

Latest #seluruhmalaysia Posts

  • [TESTIMONI BERGAMBAR] 60 KG- 54 KG
TURUN 6 KG DALAM MASA SEBULAN
.
Bila dah kurus makin mengancam uiiii... tak kelip mata kita tengok. Hahahah gitu.. 
.
Serba serbi selim melim bila dah cuba klubna laleh. Bila selera makan membuak-buak je terus grab klubna laleh ni, berat badan tetap turun tau.

#NHST0720#teamkaktila#teamwork#nakslim#slimmacamartis#kakikurus#pehakurus#klubnalalehkopikurus#lalehdetox#detoxtea#buanglemak#buanglemakperut#kopiviralsedap#berasperang#dietplans#genggemok#sayajual#produkkecantikan#perutkempismudah#kebaya#baazar#bazarpaknilonlinemalaysia#terbaik#serikembangan#codserikembangan#postage#seluruhmalaysia
  • [TESTIMONI BERGAMBAR] 60 KG- 54 KG
    TURUN 6 KG DALAM MASA SEBULAN
    .
    Bila dah kurus makin mengancam uiiii... tak kelip mata kita tengok. Hahahah gitu..
    .
    Serba serbi selim melim bila dah cuba klubna laleh. Bila selera makan membuak-buak je terus grab klubna laleh ni, berat badan tetap turun tau.

    #NHST0720 #teamkaktila #teamwork #nakslim #slimmacamartis #kakikurus #pehakurus #klubnalalehkopikurus #lalehdetox #detoxtea#buanglemak#buanglemakperut#kopiviralsedap#berasperang#dietplans#genggemok#sayajual#produkkecantikan#perutkempismudah#kebaya#baazar#bazarpaknilonlinemalaysia#terbaik#serikembangan#codserikembangan#postage#seluruhmalaysia

  •  3  2  2 hours ago
  • ❤️Kualiti adalah jaminan, kami memastikan setiap item dalam keadaan good condition

GUCCI 30402 

👉 PENGAMBARAN SECARA LANGSUNG
 (REAL SHOT VIDEO) 

👉GRED AAA 

RM 132 exc postage

DELIVERED DAY

3-5 WORKING DAY (SEMENANJUNG)

5-7 WORKING DAY (SARAWAK /SABAH)

[WARNING] Semua stok handbag yang dipamerkan adalah sangat terhad. Direct wasap admin utk order, admin akan cek stok and dh confirm stok boleh payment immediately bagi mengelakkan sebarang kesulitan. Maybe tanya harini esk nak buat payment warna or stok handbag yg anda nak akan habis😭

Meh wasap sis cepat2 takut kehabisan stok
📲01139122617

#sayajual #handbegmurah #sayajualhandbag #visitmyig #handbagmalaysia #handbagmurah #handbaghoney
#seluruhmalaysia #pahang #kualalumpur
  • ❤️Kualiti adalah jaminan, kami memastikan setiap item dalam keadaan good condition

    GUCCI 30402

    👉 PENGAMBARAN SECARA LANGSUNG
    (REAL SHOT VIDEO)

    👉GRED AAA

    RM 132 exc postage

    DELIVERED DAY

    3-5 WORKING DAY (SEMENANJUNG)

    5-7 WORKING DAY (SARAWAK /SABAH)

    [WARNING] Semua stok handbag yang dipamerkan adalah sangat terhad. Direct wasap admin utk order, admin akan cek stok and dh confirm stok boleh payment immediately bagi mengelakkan sebarang kesulitan. Maybe tanya harini esk nak buat payment warna or stok handbag yg anda nak akan habis😭

    Meh wasap sis cepat2 takut kehabisan stok
    📲01139122617

    #sayajual #handbegmurah #sayajualhandbag #visitmyig #handbagmalaysia #handbagmurah #handbaghoney
    #seluruhmalaysia #pahang #kualalumpur

  •  1  0  2 hours ago

Top #seluruhmalaysia Posts

  • lately saya selalu tgk org pompuan yg naik moto mcm ni... saya ada bertegur jugak bila berdepan dengan org2 yg mcm ni... cuma bila tegur kita balik yg kena marah... maaf la bukan nak sibuk ka apa... tapi cuma nak ingtkan ja.... ini salah satu punca yg boleh menyebabkan peragut utk bertindak.... kalau ya pon dalam xdak isi.. syg la sikit diri tu... peragut ni dia xbaca dalam tu ada isi ka dak... sbb dia xtau dalam tu ada isi ka dak.... so berhati2 lah kaum hawa... demi keselamat anda.. beringatlah bertindak sebelum terkena... #azwanramliee #langkawi #iglangkawi #malaysia #seluruhmalaysia #berhati2 #peringatan #beringatsebelumterkena
  • lately saya selalu tgk org pompuan yg naik moto mcm ni... saya ada bertegur jugak bila berdepan dengan org2 yg mcm ni... cuma bila tegur kita balik yg kena marah... maaf la bukan nak sibuk ka apa... tapi cuma nak ingtkan ja.... ini salah satu punca yg boleh menyebabkan peragut utk bertindak.... kalau ya pon dalam xdak isi.. syg la sikit diri tu... peragut ni dia xbaca dalam tu ada isi ka dak... sbb dia xtau dalam tu ada isi ka dak.... so berhati2 lah kaum hawa... demi keselamat anda.. beringatlah bertindak sebelum terkena... #azwanramliee #langkawi #iglangkawi #malaysia #seluruhmalaysia #berhati2 #peringatan #beringatsebelumterkena

  •  250  5  16 July, 2016
  • EXTEND ANOTHER 3 DAYS
.
PROMOSI ANNIVERSARY❤️❤️❤️
Booking RM30 (min) sahaja. SILA baca caption 👇🏻👇🏻
.
.
Harga Asal RM150
Harga Promo RM130
Exc postage
(Hanya untuk 50 naskah terawal sahaja)
Siapa cepat dia dapat ye. Detail size swipe tepi ye
.
Admin payung lagi half cas postage dan admin ambil postage 
RM10sm/RM15ss sahaja
.
Nak bagi hadiah? Admin payung lagi small card FREE untuk luvly customer(if request)
.
.
Al-QURAN REPLIKA KHAABAH
.
PRE ORDER 
CODE: K-Big (kain putih)
ETA: 20/3/2019
Promosi tamat: 4/3/2019 @ dah cukup 50 naskah 
Hanya di HQ sahaja
.
Cepat grab harga promo ni ye
.
.
🌹Untuk Dijadikan Hantaran memang meletop.. rare sangat
.
🌹Untuk dijadikan hadiah kepada yang tersayang pun sangat2 cantik.
.
Detail dah ada cepat watsap ye
.
Postage seluruh Malaysia. Watsap admin: 0132348860
.
#kerjakahwin #hantaran #alquran #zamadinahgifts #supplier #seluruhmalaysia #postage#alquranreplikakaabah #replikakaabah
  • EXTEND ANOTHER 3 DAYS
    .
    PROMOSI ANNIVERSARY❤️❤️❤️
    Booking RM30 (min) sahaja. SILA baca caption 👇🏻👇🏻
    .
    .
    Harga Asal RM150
    Harga Promo RM130
    Exc postage
    (Hanya untuk 50 naskah terawal sahaja)
    Siapa cepat dia dapat ye. Detail size swipe tepi ye
    .
    Admin payung lagi half cas postage dan admin ambil postage
    RM10sm/RM15ss sahaja
    .
    Nak bagi hadiah? Admin payung lagi small card FREE untuk luvly customer(if request)
    .
    .
    Al-QURAN REPLIKA KHAABAH
    .
    PRE ORDER
    CODE: K-Big (kain putih)
    ETA: 20/3/2019
    Promosi tamat: 4/3/2019 @ dah cukup 50 naskah
    Hanya di HQ sahaja
    .
    Cepat grab harga promo ni ye
    .
    .
    🌹Untuk Dijadikan Hantaran memang meletop.. rare sangat
    .
    🌹Untuk dijadikan hadiah kepada yang tersayang pun sangat2 cantik.
    .
    Detail dah ada cepat watsap ye
    .
    Postage seluruh Malaysia. Watsap admin: 0132348860
    .
    #kerjakahwin #hantaran #alquran #zamadinahgifts #supplier #seluruhmalaysia #postage #alquranreplikakaabah #replikakaabah

  •  146  3  2 March, 2019
  • Sis mencari 10 orang DROPSHIP diseluruh malaysia & keutamaan SABAH & SARAWAK. 
Pengambilan percuma sahaja.....knpa open  10 orang jaa..senang sis pntau...😉 Tapi hanya untuk yang betul² SERIUS sahaja

YANG PENTING!!!
🌹Tak payah keluar modal 🌹Tak payah simpan stok 🌹Tak payah risau barang xhabis
🌹Tak payah susah keluar pos barang
🌹bahan iklan semua disediakan...tggal kopipes sahaja...kalau malas juga x tau lah..hehe

Promote ➡dapat order ➡untung awak 😍😍😍 Berminat?? Sila Whtsapp sis segera
wasap.my/60197942635/nakjoindropshipklubnalaleh

#teamkakna
#dropshipneeded
#seluruhmalaysia
#SABAH #SARAWAK
#KOPIKURUS
#agenklubnalaleh
#dropshipklubnalaleh
#teamAFviral0743
  • Sis mencari 10 orang DROPSHIP diseluruh malaysia & keutamaan SABAH & SARAWAK.
    Pengambilan percuma sahaja.....knpa open 10 orang jaa..senang sis pntau...😉 Tapi hanya untuk yang betul² SERIUS sahaja

    YANG PENTING!!!
    🌹Tak payah keluar modal 🌹Tak payah simpan stok 🌹Tak payah risau barang xhabis
    🌹Tak payah susah keluar pos barang
    🌹bahan iklan semua disediakan...tggal kopipes sahaja...kalau malas juga x tau lah..hehe

    Promote ➡dapat order ➡untung awak 😍😍😍 Berminat?? Sila Whtsapp sis segera
    wasap.my/60197942635/nakjoindropshipklubnalaleh

    #teamkakna
    #dropshipneeded
    #seluruhmalaysia
    #SABAH #SARAWAK
    #KOPIKURUS
    #agenklubnalaleh
    #dropshipklubnalaleh
    #teamAFviral0743

  •  162  47  19 June, 2019
  • READY STOCK
CODE: K-Big .
Sekarang ada 2 pilihan warna.. bezanya cuma kain sebelah dalam replika..
.
GOLD : Colour Mewah
WHITE : Sesuci Murni
.
Cepat grab.. Stock dh x byk ye..
.
Nak COD area kota bharu kelantan sahaja.. direct wtsap agent kita.
Nadia: 01129414871
.
Postage seluruh Malaysia. Watsap admin: 0132348860
.
#kerjakahwin #hantaran #alquran #zamadinahgifts #supplier #seluruhmalaysia #postage
  • READY STOCK
    CODE: K-Big .
    Sekarang ada 2 pilihan warna.. bezanya cuma kain sebelah dalam replika..
    .
    GOLD : Colour Mewah
    WHITE : Sesuci Murni
    .
    Cepat grab.. Stock dh x byk ye..
    .
    Nak COD area kota bharu kelantan sahaja.. direct wtsap agent kita.
    Nadia: 01129414871
    .
    Postage seluruh Malaysia. Watsap admin: 0132348860
    .
    #kerjakahwin #hantaran #alquran #zamadinahgifts #supplier #seluruhmalaysia #postage

  •  102  28  23 September, 2018
  • selesai pos today😄 semoga sampai esok ya #seluruhmalaysia
  • selesai pos today😄 semoga sampai esok ya #seluruhmalaysia

  •  173  16  15 March, 2018