#sekatseleramakan Instagram Photos & Videos

sekatseleramakan - 4.1k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
5.3
average likes

Latest #sekatseleramakan Posts

  • Boleh shake2 and go dgn LATTE. Rasai magicnya seawal 3 hari ❤️
.
Tambah energy ✅
Rasa kenyang lebih lama ✅
Bakar lemak lebih efektif ✅
Meningkatkan metabolisma ✅
.
Happy working everyone. Stay healthy and safe 💋
.
For more details klik link di bio awa. Tq❤
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Boleh shake2 and go dgn LATTE. Rasai magicnya seawal 3 hari ❤️
    .
    Tambah energy ✅
    Rasa kenyang lebih lama ✅
    Bakar lemak lebih efektif ✅
    Meningkatkan metabolisma ✅
    .
    Happy working everyone. Stay healthy and safe 💋
    .
    For more details klik link di bio awa. Tq❤
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  3  0  10 hours ago
  • Standby buah epal hijau dengan kacang badam or pistachio kat rumah..if lapar je gigit epal if lapar je kunyah kacang tapi pastikan kacang badam & pistachio yg original tanpa tambahan perasa yea..🤗🤗
.
.
p/s :🙅🏻‍♀️ flavour, 🙅🏻‍♀️masin-masin
.
.
.

#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Standby buah epal hijau dengan kacang badam or pistachio kat rumah..if lapar je gigit epal if lapar je kunyah kacang tapi pastikan kacang badam & pistachio yg original tanpa tambahan perasa yea..🤗🤗
    .
    .
    p/s :🙅🏻‍♀️ flavour, 🙅🏻‍♀️masin-masin
    .
    .
    .

    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  4  0  10 hours ago
  • “KHAS YANG NAK KURUS JE” 
Korang akan nangis gembira tau bila minum xs perfect drinks ni. 
.
Tgk sis ni. Perbezaan ketara sangat!
Mana taknya berjaya hilang 18.5kg. 
Saya doakan semua pengguna2 xs drinks dapat hasil macam ni jugak okeh. 
Nak turunkan berat badan dgn serious?
Klik link di bio
.
#✅ agentsahharqisempire#agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • “KHAS YANG NAK KURUS JE”
    Korang akan nangis gembira tau bila minum xs perfect drinks ni.
    .
    Tgk sis ni. Perbezaan ketara sangat!
    Mana taknya berjaya hilang 18.5kg.
    Saya doakan semua pengguna2 xs drinks dapat hasil macam ni jugak okeh.
    Nak turunkan berat badan dgn serious?
    Klik link di bio
    .
    #✅ agentsahharqisempire #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  3  0  10 hours ago
  • Hantu coklat dan kopi xs ni beza dgn hantu jenama biasa. 
Sbb apa?
.
Dia minum xs drinks hari2 dia dpt pinggang kerengga. 
Klu awk minum kopi coklat jenama lain dengan tambahan gula dan susu,ada makin GEMUK. 
.
buat pilihan bijak sayang sayangku. 
Jom dptkan xs drinks sekarang. 
Klik link di bio
.
#✅ agentsahharqisempire#agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Hantu coklat dan kopi xs ni beza dgn hantu jenama biasa.
    Sbb apa?
    .
    Dia minum xs drinks hari2 dia dpt pinggang kerengga.
    Klu awk minum kopi coklat jenama lain dengan tambahan gula dan susu,ada makin GEMUK.
    .
    buat pilihan bijak sayang sayangku.
    Jom dptkan xs drinks sekarang.
    Klik link di bio
    .
    #✅ agentsahharqisempire #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  3  0  10 hours ago
  • Ramai yg beranggapan bahawa makan selepas pukul 6pm or 7pm akan membuatkan kita jadi gemuk..actually makan pukul 9pm pun boleh lagi asalkan lepas makan jangan terus tidur jerrr..pastikan jarakkan 3-4 jam lepas makan malam sebelum tidur😊

p/s : sebaiknya makan malam sebelum pukul 9 malam lah yea sebabnya boleh tidur pukul 12 lebih takdelah melarat sampai pukul 1 pagi😉

#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Ramai yg beranggapan bahawa makan selepas pukul 6pm or 7pm akan membuatkan kita jadi gemuk..actually makan pukul 9pm pun boleh lagi asalkan lepas makan jangan terus tidur jerrr..pastikan jarakkan 3-4 jam lepas makan malam sebelum tidur😊

    p/s : sebaiknya makan malam sebelum pukul 9 malam lah yea sebabnya boleh tidur pukul 12 lebih takdelah melarat sampai pukul 1 pagi😉

    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  4  0  7 August, 2020
  • Nak putih GEBU⁉️ Nak selim-melim macam SUPERMODEL⁉️ Nak cik SUAMI bertambah sayang sebab body LETOPS plus ASET makin MENAWAN⁉️Nak pakai baju LOOSE ikut fashion terkini tapi takut nampak GEMUK⁉️
.
.
Don’t worry gaisss..minum jerrr satu set XS Perfect Drink confirm “CIK SOMI” melekat jerr dengan korang 24jam‼️😉😉
.
.
Klik link ⬇️ for order. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Nak putih GEBU⁉️ Nak selim-melim macam SUPERMODEL⁉️ Nak cik SUAMI bertambah sayang sebab body LETOPS plus ASET makin MENAWAN⁉️Nak pakai baju LOOSE ikut fashion terkini tapi takut nampak GEMUK⁉️
    .
    .
    Don’t worry gaisss..minum jerrr satu set XS Perfect Drink confirm “CIK SOMI” melekat jerr dengan korang 24jam‼️😉😉
    .
    .
    Klik link ⬇️ for order. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  14  1  7 August, 2020
  • Stop cipta alasan if betul nak kurus gaisss‼️😘😘
.
.

Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Stop cipta alasan if betul nak kurus gaisss‼️😘😘
    .
    .

    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  6  0  7 August, 2020
  • "Orang yang sama, baju yang sama cuma dah alter bagi sesuai dengan perubahan berat.
Lengan sado ghaib.
Cincin dulu jari manis skrg dah pindah jari hantu 💍
3 set #xsperfectdrinkmochalatte turun 10kg...
Makan kekadang ke laut kekadang ke pangkal jalan 😋
Exercise kekadang on kekadang off 😅
Yang penting lebih selesa bila nak buat apa²😍
.
Yes itu feedback ikhlas dr cikgu anita.
.
Klik link di bio for more details.
.
#agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • "Orang yang sama, baju yang sama cuma dah alter bagi sesuai dengan perubahan berat.
    Lengan sado ghaib.
    Cincin dulu jari manis skrg dah pindah jari hantu 💍
    3 set #xsperfectdrinkmochalatte turun 10kg...
    Makan kekadang ke laut kekadang ke pangkal jalan 😋
    Exercise kekadang on kekadang off 😅
    Yang penting lebih selesa bila nak buat apa²😍
    .
    Yes itu feedback ikhlas dr cikgu anita.
    .
    Klik link di bio for more details.
    .
    #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  6  0  7 August, 2020
  • Suka kopi⁉️ nak kopi yg rasa PREMIUM macam “Starbuck”⁉️ nak minum “Starbuck” tapi takut gemuk + mahal⁉️🤔🤔
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Suka kopi⁉️ nak kopi yg rasa PREMIUM macam “Starbuck”⁉️ nak minum “Starbuck” tapi takut gemuk + mahal⁉️🤔🤔
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  5  0  7 August, 2020
  • Fokus “TURUN LEMAK” bukannya “BERAT BADAN” sahaja‼️
.
.
Nak inchloss & langsing seperti anak dara dulu-dulu⁉️ Nak pakai baju cantik-cantik⁉️ meh lelaju whatsapp sis..tekan jerr link kat bawah ni ⬇️ http://www.wasap.my/60124133248/naklangsingpersisanakdara🤗🤗
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Fokus “TURUN LEMAK” bukannya “BERAT BADAN” sahaja‼️
    .
    .
    Nak inchloss & langsing seperti anak dara dulu-dulu⁉️ Nak pakai baju cantik-cantik⁉️ meh lelaju whatsapp sis..tekan jerr link kat bawah ni ⬇️ http://www.wasap.my/60124133248/naklangsingpersisanakdara🤗🤗
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  10  0  7 August, 2020
  • Korang yg mana 1❓❓🤔 hat mana yang serius nak kuruihhh sahaja whatsapp sis nah😉😉
.
.

Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkuruihhh🤗🤗
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Korang yg mana 1❓❓🤔 hat mana yang serius nak kuruihhh sahaja whatsapp sis nah😉😉
    .
    .

    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkuruihhh🤗🤗
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  4  0  7 August, 2020
  • Mocha sebagai “detox” sebelum tidur..bangun pagi esok confirm membuang dengan lancarnya gaisss tapi bukan cirit-birit yea‼️☕️🍃
.
.
👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
.
.
🚗 Cod covered area Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Mocha sebagai “detox” sebelum tidur..bangun pagi esok confirm membuang dengan lancarnya gaisss tapi bukan cirit-birit yea‼️☕️🍃
    .
    .
    👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
    👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
    👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
    .
    .
    🚗 Cod covered area Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  4  0  7 August, 2020
  • Kenapa korang wajib amik latte setiap pagi⁉️
👇👇👇
Sebab bahan2 power dalam coffee ni. Selain manjakani dan serapat ada lagi bahan lain dalam latte. Antaranya ada serat oat, arabica coffee, ekstrak kopi hijau, garcinia cambogia dan jangan risau latte takder gula. Cuma guna non dairy creamer
.
So awak tak perlu risau bahan2 nya memang perfect. Jadi BOOSTER kita yang nak kurus ni. Bestkan XS PERFECT DRINK ni memang bebetul perfect untuk yang nak jaga penampilan luaran sekaligus terjaga dalaman sekali gituuuuu🤗🤗
.
Minum je kenyang minum je kurus ♥️
.
.
🚗 Cod covered area
Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Kenapa korang wajib amik latte setiap pagi⁉️
    👇👇👇
    Sebab bahan2 power dalam coffee ni. Selain manjakani dan serapat ada lagi bahan lain dalam latte. Antaranya ada serat oat, arabica coffee, ekstrak kopi hijau, garcinia cambogia dan jangan risau latte takder gula. Cuma guna non dairy creamer
    .
    So awak tak perlu risau bahan2 nya memang perfect. Jadi BOOSTER kita yang nak kurus ni. Bestkan XS PERFECT DRINK ni memang bebetul perfect untuk yang nak jaga penampilan luaran sekaligus terjaga dalaman sekali gituuuuu🤗🤗
    .
    Minum je kenyang minum je kurus ♥️
    .
    .
    🚗 Cod covered area
    Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  7  0  7 August, 2020
  • Gemuk air⁉️ Gemuk angin⁉️ Gemuk lemak⁉️ Gemuk daging⁉️ Berat 100kg ka 90kg ka apa ka semua boleh di atasi dengan XS Perfect Drink jerr gaisss..nak lagi “POWER”⁉️ meh cuba XS Premium Chocolate gaisssss confirm londeh semua lemak-lemak yg ada tu🤗🤗 apa tunggu lagi gaisss meh whatsapp sis lelaju utk dapatkan harga PROMOSI👇🏻👇🏻
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakxspremiumchocolate🍫🍫
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Gemuk air⁉️ Gemuk angin⁉️ Gemuk lemak⁉️ Gemuk daging⁉️ Berat 100kg ka 90kg ka apa ka semua boleh di atasi dengan XS Perfect Drink jerr gaisss..nak lagi “POWER”⁉️ meh cuba XS Premium Chocolate gaisssss confirm londeh semua lemak-lemak yg ada tu🤗🤗 apa tunggu lagi gaisss meh whatsapp sis lelaju utk dapatkan harga PROMOSI👇🏻👇🏻
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakxspremiumchocolate🍫🍫
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  5  1  6 August, 2020
  • Alhamdulillah dia konsisten amalkan xs drinks maka ini hasilnya. 
Berjaya loss 12kg. 
Pipi,lengan,perut,dan badan makin susut. 
.
Goodluck cantik utk capai berat badan ideal. Teruskan konsisten consume xs drinks ok. !

Sedap,berkesan,perfect!

Siapa lagi nak kurus?
Jom klik link di bio awa utk dapatkan sekarang!!
.
#✅agensahharqisempire
#agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ # #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Alhamdulillah dia konsisten amalkan xs drinks maka ini hasilnya.
    Berjaya loss 12kg.
    Pipi,lengan,perut,dan badan makin susut.
    .
    Goodluck cantik utk capai berat badan ideal. Teruskan konsisten consume xs drinks ok. !

    Sedap,berkesan,perfect!

    Siapa lagi nak kurus?
    Jom klik link di bio awa utk dapatkan sekarang!!
    .
    #✅agensahharqisempire
    #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ # #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  0  0  4 August, 2020
  • PERUBAHAN KETARA LEPAS KENAL XS DRINKS
.
Sekian lama ternak lemak2 dlm badan. 
Dh cuba mcm2 cara nak buang lemak dlm badan tp xberjaya. 
.
Tup2 kenal Minuman kurus viral ni. 
Ajaibnya lemak2 tepu yg diternak bertahun2 hilang beberapa bulan je!
.
Yg dah dah cuba xs drinks,anda dh buat pilihan yg sgt bijak!!
Yg belum cuba,awk sgt la rugi. 
Jom dapatkan sekarang dgn harga mampu milik. 
.
Jom grab sekarang!! Klik link di bio awa. Tq❤
.
#✅agensahharqisempire #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • PERUBAHAN KETARA LEPAS KENAL XS DRINKS
    .
    Sekian lama ternak lemak2 dlm badan.
    Dh cuba mcm2 cara nak buang lemak dlm badan tp xberjaya.
    .
    Tup2 kenal Minuman kurus viral ni.
    Ajaibnya lemak2 tepu yg diternak bertahun2 hilang beberapa bulan je!
    .
    Yg dah dah cuba xs drinks,anda dh buat pilihan yg sgt bijak!!
    Yg belum cuba,awk sgt la rugi.
    Jom dapatkan sekarang dgn harga mampu milik.
    .
    Jom grab sekarang!! Klik link di bio awa. Tq❤
    .
    #✅agensahharqisempire #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  2  0  4 August, 2020
  • Alhamdulillah..Berturut turut feedback positive dr customer yg dah beli dan minum xs perfect drinks. 
.
Siapa yg tak cuba lagi mmg RUGI RUGI RUGI. 
Selagi tak cuba korang tak kan tau keberkesanannya. 
Sekali dah cuba confirm jatuh hati takmo cari produk lain dh😉
.
Info lanjut klik link di bio awa. Tq
.
#✅ agensahharqisempire#agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Alhamdulillah..Berturut turut feedback positive dr customer yg dah beli dan minum xs perfect drinks.
    .
    Siapa yg tak cuba lagi mmg RUGI RUGI RUGI.
    Selagi tak cuba korang tak kan tau keberkesanannya.
    Sekali dah cuba confirm jatuh hati takmo cari produk lain dh😉
    .
    Info lanjut klik link di bio awa. Tq
    .
    #✅ agensahharqisempire #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  2  0  4 August, 2020
  • Nak citer ni.. teruja dpt feedback custemer KOPi GORGEOUS niii..

Try KOPI GORGEOUS mula² try BADAN RINGAN,BERTENAGA...
Tup tup hari ni bagi feedback TURUN KILO dlm masa 3 mnggu dari 93 kg ke 88 kg...walaupun tk jaga mkn tuuu tapi berat blh turun juga.

Hari ni repeat dia ripid 3 kotak KOPI GORGEOUS...tahniah dh dpt kesan yg nak ...

Uolls baca ,teliti betul² apa komen custemer KOPI GORGEOUS nii☺👍.

Www.wasap.my/601111228446/kopigojess

#GadisGorgeous
#sekatseleramakan
#sihatdalamanjugaluaran
#agenwantedkopigojess#kopidetoxsedap#kopikikislemak#kopisihat
  • Nak citer ni.. teruja dpt feedback custemer KOPi GORGEOUS niii..

    Try KOPI GORGEOUS mula² try BADAN RINGAN,BERTENAGA...
    Tup tup hari ni bagi feedback TURUN KILO dlm masa 3 mnggu dari 93 kg ke 88 kg...walaupun tk jaga mkn tuuu tapi berat blh turun juga.

    Hari ni repeat dia ripid 3 kotak KOPI GORGEOUS...tahniah dh dpt kesan yg nak ...

    Uolls baca ,teliti betul² apa komen custemer KOPI GORGEOUS nii☺👍.

    Www.wasap.my/601111228446/kopigojess

    #GadisGorgeous
    #sekatseleramakan
    #sihatdalamanjugaluaran
    #agenwantedkopigojess #kopidetoxsedap #kopikikislemak #kopisihat

  •  0  0  4 August, 2020
  • Lelaki boleh minum ke xs drink ni?
Of course la boleh. 
Tgk macam abam ni loss weight sampai 38kg tau!
. 
Dulu dah la gemuks nampak macam orang yg dah berumur sgt. Sekarang dah segak nampak cam orang muda berumur belasan tahun tau👍🏻
.
Jom dapatkan xs drink sekarang!!
.
Whatsapp awa 0124133248 atau klik link di bio. Tq❤
.
#✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Lelaki boleh minum ke xs drink ni?
    Of course la boleh.
    Tgk macam abam ni loss weight sampai 38kg tau!
    .
    Dulu dah la gemuks nampak macam orang yg dah berumur sgt. Sekarang dah segak nampak cam orang muda berumur belasan tahun tau👍🏻
    .
    Jom dapatkan xs drink sekarang!!
    .
    Whatsapp awa 0124133248 atau klik link di bio. Tq❤
    .
    #✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  6  0  3 August, 2020
  • KAN DAH CAKAP JGN MINUM, TGK APA DAH JADI 😡
.
Hehehe, jgn minum xs drinks ni kalau awk x nak 
pipi yg tembam semakin runcing. 
Perut yg buncit semakin kempis
Lengan yg sado semakin mengecil
Peha bergesel hilang. 
Nak ke tak nak?
Nak ke tak nak?
Nak ke taknak?
.
Nak kan????

Mana yg baju seluar makin ketat, baik order cepat.
.
KLIK LINK DI BIO AWA. Tq❤
.
#✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • KAN DAH CAKAP JGN MINUM, TGK APA DAH JADI 😡
    .
    Hehehe, jgn minum xs drinks ni kalau awk x nak
    pipi yg tembam semakin runcing.
    Perut yg buncit semakin kempis
    Lengan yg sado semakin mengecil
    Peha bergesel hilang.
    Nak ke tak nak?
    Nak ke tak nak?
    Nak ke taknak?
    .
    Nak kan????

    Mana yg baju seluar makin ketat, baik order cepat.
    .
    KLIK LINK DI BIO AWA. Tq❤
    .
    #✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  4  0  3 August, 2020
  • Mocha sebagai “detox” sebelum tidur..bangun pagi esok confirm membuang dengan lancarnya gaisss tapi bukan cirit-birit yea‼️☕️🍃
.
.
👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
.
.
🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Mocha sebagai “detox” sebelum tidur..bangun pagi esok confirm membuang dengan lancarnya gaisss tapi bukan cirit-birit yea‼️☕️🍃
    .
    .
    👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
    👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
    👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
    .
    .
    🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  6  0  2 August, 2020
  • “Latte” membantu kawal selera makan buatkan kita rasa kenyang lebih lama dan ia juga memberikan tenaga serta membakar lemak tepu yang ada gaisss🔥🔥
.
.
👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
.
.
🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • “Latte” membantu kawal selera makan buatkan kita rasa kenyang lebih lama dan ia juga memberikan tenaga serta membakar lemak tepu yang ada gaisss🔥🔥
    .
    .
    👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
    👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
    👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
    .
    .
    🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  7  0  2 August, 2020
  • Nak putih GEBU⁉️ Nak selim-melim macam SUPERMODEL⁉️ Nak cik SUAMI bertambah sayang sebab body LETOPS plus ASET makin MENAWAN⁉️Nak pakai baju LOOSE ikut fashion terkini tapi takut nampak GEMUK⁉️
.
.
Don’t worry gaisss..minum jerrr satu set XS Perfect Drink confirm “CIK SOMI” melekat jerr dengan korang 24jam‼️😉😉
.
.
Klik link ⬇️ for order. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
.
.
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Nak putih GEBU⁉️ Nak selim-melim macam SUPERMODEL⁉️ Nak cik SUAMI bertambah sayang sebab body LETOPS plus ASET makin MENAWAN⁉️Nak pakai baju LOOSE ikut fashion terkini tapi takut nampak GEMUK⁉️
    .
    .
    Don’t worry gaisss..minum jerrr satu set XS Perfect Drink confirm “CIK SOMI” melekat jerr dengan korang 24jam‼️😉😉
    .
    .
    Klik link ⬇️ for order. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakkopibakarlemak☕️🍃
    .
    .
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  8  0  29 July, 2020

Top #sekatseleramakan Posts

  • Hasil gabungan XS Latte & XS Mocha tadaaaaa👉🏻👉🏻 memperkenalkan XS Premium Chocolate🍫🍫
.
.
👉🏻Memadai untuk diminum 1 kali sehari sahaja
👉🏻Lepas minum akan rasa dahaga (proses pembakaran lemak berlaku)
👉🏻Selera makan terkawal (rasa kenyang lebih lama)
👉🏻 Akan membuang lepas 6-8 jam (bukan cirit birit) : ini adalah proses detox dan cuci usus
.
.
🔥Boleh diminum pagi atau malam (Digalakkan sebelum tidur)
🔥Nak minum 2 kali sehari boleh ke❓❓
👉🏻Boleh. Kesan akan jadi 2x ganda cepat
.
.
**Fungsi XS PREMIUM CHOCO 💯 untuk orang yg nak kurus cepat‼️🤗🤗
**Sesuai untuk lelaki & perempuan sebabnya tiada tambahan serapat & manjakani😊😊
.
.

Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/nakxspremiumchocolate🍫🍫
.
.
.

#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Hasil gabungan XS Latte & XS Mocha tadaaaaa👉🏻👉🏻 memperkenalkan XS Premium Chocolate🍫🍫
    .
    .
    👉🏻Memadai untuk diminum 1 kali sehari sahaja
    👉🏻Lepas minum akan rasa dahaga (proses pembakaran lemak berlaku)
    👉🏻Selera makan terkawal (rasa kenyang lebih lama)
    👉🏻 Akan membuang lepas 6-8 jam (bukan cirit birit) : ini adalah proses detox dan cuci usus
    .
    .
    🔥Boleh diminum pagi atau malam (Digalakkan sebelum tidur)
    🔥Nak minum 2 kali sehari boleh ke❓❓
    👉🏻Boleh. Kesan akan jadi 2x ganda cepat
    .
    .
    **Fungsi XS PREMIUM CHOCO 💯 untuk orang yg nak kurus cepat‼️🤗🤗
    **Sesuai untuk lelaki & perempuan sebabnya tiada tambahan serapat & manjakani😊😊
    .
    .

    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/nakxspremiumchocolate🍫🍫
    .
    .
    .

    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #xspremiumchocolate🍫#xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  5  0  7 July, 2020
  • Hahahahahah...Sape yg macam ni? Baik mengaku cpt✋🏻😂 Jangan “hangat-hangat tahi ayam” taw korang if nak hasil yg memuaskan..kena consistent, kena kuat semangat dan paling penting NEKAD‼️💪🏻
.
👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
.
🚗 Cod covered area Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/NakOrderXSPD
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Hahahahahah...Sape yg macam ni? Baik mengaku cpt✋🏻😂 Jangan “hangat-hangat tahi ayam” taw korang if nak hasil yg memuaskan..kena consistent, kena kuat semangat dan paling penting NEKAD‼️💪🏻
    .
    👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
    👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
    👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
    .
    🚗 Cod covered area Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/NakOrderXSPD
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  9  0  2 July, 2020
  • Haaa...if susah sgt nak control nafsu makan yg membuak-buak tu korang boleh cuba biasakan senaman ni yea😂😂
👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
.
Postage fee👇🏻👇🏻
📌 add RM10(sm)
📌 add RM15(ss)
.
Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
http://www.wasap.my/60124133248/NakOrderXSPD
.
#✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Haaa...if susah sgt nak control nafsu makan yg membuak-buak tu korang boleh cuba biasakan senaman ni yea😂😂
    👏🏻 1 hari loss 1kg‼️
    👏🏻 9 hari loss 5kg‼️
    👏🏻 16 hari loss 10kg‼️
    🚗 Cod covered area Batu Kurau, Kamunting,Taiping & Simpang sahaja
    🚗 Caj cod dalam RM2-RM5 ikut kawasan
    .
    Postage fee👇🏻👇🏻
    📌 add RM10(sm)
    📌 add RM15(ss)
    .
    Klik link ⬇️ for fast respon. Tq 💕
    http://www.wasap.my/60124133248/NakOrderXSPD
    .
    #✅agensahXSPerfectDrink #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal💯 #kopikurusviral☕️🍃 #teameyna🍃 #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium☕️ #codtaiping🚗 #codsimpang🚗 #codkamunting🚗 #⬇️seharisekilo #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja💃🏻💃🏻#cikabammakinsayang🥰 #asetmakinmenawan😱😱 #membuangtanpaciritbirit #membuang1-3kalisehari💩 #freeguide #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  7  0  2 July, 2020
  • Amazing kn sis ni boleh loss 30kg. 
Sis ni bagus. Dia amalkan diet sihat. 
Sampai 1 masa brt badan dia statik walau dia eat clean. 
.
Sbb tu dia cuba xs perfect drinks utk boostkan lg metabolisme badan dia. 
.
Lepas berat dia mula turun semula. 
So far dh 30kg dia turun brt badan  dgn cara pemakanan sihat + bantuan xspd. 
Tahniah dear customer 👏🏻👏🏻 Info lanjut?
Klik link di bio awa❤
.
#✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan
  • Amazing kn sis ni boleh loss 30kg.
    Sis ni bagus. Dia amalkan diet sihat.
    Sampai 1 masa brt badan dia statik walau dia eat clean.
    .
    Sbb tu dia cuba xs perfect drinks utk boostkan lg metabolisme badan dia.
    .
    Lepas berat dia mula turun semula.
    So far dh 30kg dia turun brt badan dgn cara pemakanan sihat + bantuan xspd.
    Tahniah dear customer 👏🏻👏🏻 Info lanjut?
    Klik link di bio awa❤
    .
    #✅ #agentaiping #agenkamunting #XSPerfectDrinkoriginal #kopikurusviral #xsperfecttaiping #xsperfectkamunting #mochalattetaiping #mochalattekamunting #daretotransform #kopipremium #codtaiping #codsimpang #codkamunting #⬇ #xspdtaiping #xspdsimpang #xspdkamunting #terkurustanpasengaja #cikabammakinsayang #asetmakinmenawan #membuangtanpaciritbirit #membuang1 #xspremiumchocolate #xspremiumchocolatetaiping #xspremiumchocolatekamunting #xspremiumchocolatesimpang #bakarlemak5xgandacepat #rasakenyangsampaimalam #sekatseleramakan

  •  9  0  7 July, 2020