#sayajualsayapakaijugak Instagram Photos & Videos

sayajualsayapakaijugak - 2.2k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
8.2
average likes

Latest #sayajualsayapakaijugak Posts

  • Pernah dengar ka prodak skincare luvQis ...!!! Taraaa....ni laa dia prodak yg tengah viral sekarang LUVQIS 😍😍..
Skrg dia ada 7in1 set seaweed skincare luvqis kio....
Sangat2 mampu milik..klaw berminat dm/ pm ja ....

#sayajualsayapakaijugak 
#imluvqislover😍
#SkincareluvQis
  • Pernah dengar ka prodak skincare luvQis ...!!! Taraaa....ni laa dia prodak yg tengah viral sekarang LUVQIS 😍😍..
    Skrg dia ada 7in1 set seaweed skincare luvqis kio....
    Sangat2 mampu milik..klaw berminat dm/ pm ja ....

    #sayajualsayapakaijugak
    #imluvqislover😍
    #SkincareluvQis

  •  1  1  17 hours ago
  • “The struggle you're in today is developing the strength you need for tomorrow. Don't give up beautiful”
-
Who else love our soft satin matte shawl? ❤️
Get them now, only for RM20! BUY 3 FOR FREE POSTAGE 😌, who doesn’t love the word FREE right? 
-
Click whatsapp link at bio now lovelies 🥳
  • “The struggle you're in today is developing the strength you need for tomorrow. Don't give up beautiful”
    -
    Who else love our soft satin matte shawl? ❤️
    Get them now, only for RM20! BUY 3 FOR FREE POSTAGE 😌, who doesn’t love the word FREE right?
    -
    Click whatsapp link at bio now lovelies 🥳

  •  14  4  7 August, 2020
  • Pom‼️pom‼️pom‼️
Nak bagitau y raya haji da nk dkt..skin uollz da cantik bersih ke dari jerawat jeragat tu❓klau belum,sempat lagi grab az cosmetic skincare nie uollz..uollz boleh nampak hasil seawal seminggu..x caye❓❓ meh la cepat grab..mesti uollz nak cantik di pagi raya nanti kan..
Wassap sis sebarang pertanyaan/order : ⤵️⤵️⤵️⤵️
📱011-17178419 (ain)
Cod area ampang/kl/gombak
Self pickup ampang point

#azcosmetichotskincare #azcosmeticgombak #azcosmetickualalumpur #azcosmeticoriginal #azoriginal #azampang #azampang #azcosmeticampang #azcosmetic #azcosmeticori #azcosmeticagentampang #azcosmeticminiagentampang #azcosmeticterbaik #azcosmetictestimoni #sayajualsayapakai #sayajualsayapakaijgk #sayajualsayapakaijugak #nakcantik
  • Pom‼️pom‼️pom‼️
    Nak bagitau y raya haji da nk dkt..skin uollz da cantik bersih ke dari jerawat jeragat tu❓klau belum,sempat lagi grab az cosmetic skincare nie uollz..uollz boleh nampak hasil seawal seminggu..x caye❓❓ meh la cepat grab..mesti uollz nak cantik di pagi raya nanti kan..
    Wassap sis sebarang pertanyaan/order : ⤵️⤵️⤵️⤵️
    📱011-17178419 (ain)
    Cod area ampang/kl/gombak
    Self pickup ampang point

    #azcosmetichotskincare #azcosmeticgombak #azcosmetickualalumpur #azcosmeticoriginal #azoriginal #azampang #azampang #azcosmeticampang #azcosmetic #azcosmeticori #azcosmeticagentampang #azcosmeticminiagentampang #azcosmeticterbaik #azcosmetictestimoni #sayajualsayapakai #sayajualsayapakaijgk #sayajualsayapakaijugak #nakcantik

  •  0  0  15 July, 2020
  • Jangan lupa ye syg2 az cosmetic skincare sume apply night cream + treatment sblm tido tu ye..nak cantik kena la rajin..nak cantik kena la konsisten..bukan consume sesuatu produk then esok nak terus cantik..paling awal kesan pom seminggu syg2 sume ye..so,y mne y mmg nak cantik nak skin putih bersih tulis mulus cm lady boss nie,jgn skip night dgn treatment ye..sbb night & treatment nie la y merawat skin kite mase kite tido tu..esok bgn tido kulit rase fresh sgt2..kalau x percaya,korg try la sendiri..iollz mmg x boleh kalau night dgn treatment x de..rase mcm x lengkap klau sblm tido x apply night + treatment tu..hehe..so,sape nak cantik..nak skin sihat bebas jerawat jeragat..jum wassap iollz tok order az cosmetic nie..

Wassap iollz📞📞📞📞
📱011-17178419 ain

#azcosmetichotskincare #azcosmeticgombak #azcosmetickualalumpur #azcosmeticoriginal 
#azoriginal #azampang #azcosmeticampang #azcosmetic #azcosmeticori #azcosmeticagentampang #azcosmeticterbaik #azcosmetictestimoni #azcosmeticskincare #sayajualsayapakai #sayajualsayapakaijugak
  • Jangan lupa ye syg2 az cosmetic skincare sume apply night cream + treatment sblm tido tu ye..nak cantik kena la rajin..nak cantik kena la konsisten..bukan consume sesuatu produk then esok nak terus cantik..paling awal kesan pom seminggu syg2 sume ye..so,y mne y mmg nak cantik nak skin putih bersih tulis mulus cm lady boss nie,jgn skip night dgn treatment ye..sbb night & treatment nie la y merawat skin kite mase kite tido tu..esok bgn tido kulit rase fresh sgt2..kalau x percaya,korg try la sendiri..iollz mmg x boleh kalau night dgn treatment x de..rase mcm x lengkap klau sblm tido x apply night + treatment tu..hehe..so,sape nak cantik..nak skin sihat bebas jerawat jeragat..jum wassap iollz tok order az cosmetic nie..

    Wassap iollz📞📞📞📞
    📱011-17178419 ain

    #azcosmetichotskincare #azcosmeticgombak #azcosmetickualalumpur #azcosmeticoriginal
    #azoriginal #azampang #azcosmeticampang #azcosmetic #azcosmeticori #azcosmeticagentampang #azcosmeticterbaik #azcosmetictestimoni #azcosmeticskincare #sayajualsayapakai #sayajualsayapakaijugak

  •  0  0  2 July, 2020
  • Takut nak cuba local skincare la!
.
 Jangan pandang rendah pada local skincare sis 😊. Zaffy.co memang menggunakan bahan-bahan yang selamat. Cuba Google ingredients seperti kojic acid, witch hazel,niacinamide dan hyaluronic acid yang digunakan dalam serum kami dan banyak research akan keluar tentang kebaikan ingredients ni. Bahan-bahan ni  juga antara ingredients yang banyak digunakan dalam skincare berjenama dari overseas tau. Yang penting kami bukan skincare timbang kilo.
.
Produk kami memang direka khas  disesuaikan untuk kulit orang Asia. Dan product Zaffy.co semua  KKM approved dan lab SIRIM tested. Proudly made in Malaysia for Malaysians! 🇲🇾 #sayajualsayapakaijugak
  • Takut nak cuba local skincare la!
    .
    Jangan pandang rendah pada local skincare sis 😊. Zaffy.co memang menggunakan bahan-bahan yang selamat. Cuba Google ingredients seperti kojic acid, witch hazel,niacinamide dan hyaluronic acid yang digunakan dalam serum kami dan banyak research akan keluar tentang kebaikan ingredients ni. Bahan-bahan ni juga antara ingredients yang banyak digunakan dalam skincare berjenama dari overseas tau. Yang penting kami bukan skincare timbang kilo.
    .
    Produk kami memang direka khas disesuaikan untuk kulit orang Asia. Dan product Zaffy.co semua KKM approved dan lab SIRIM tested. Proudly made in Malaysia for Malaysians! 🇲🇾 #sayajualsayapakaijugak

  •  10  2  24 June, 2020
  • Kebaikan Omega Guard Shaklee

1. Kesihatan Jantung
.
- Mengurangkan keradangan di mana keradangan boleh menyebabkan  kerosakan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung.
.
- EPA dan DHA membantu dalam mengawal triglyceride (kolestrol) dan  tekanan darah, meningkatkan peredaran darah serta maintain a healthy  heart rhythm.

2. Fungsi Otak.
. - Otak kita diperbuat daripada 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf  adalah daripada lemak. Bahagian cerebral cortex mengandungi lebih kurang  20% DHA.
.
- EPA dan DHA dapat membantu transmission between nerves. Ianya juga  membantu dari kesan positif terhadap mood, perlakuan, kognitif, memori  dan pembelajaran serta mengurangkan penyakit berkaitan kerosakan otak  seperti Alzheimer dan dementia.

3. Kesihatan Sendi dan Tulang.
.
- Membantu mengekalkan densiti mineral tulang.
.
- Membantu pergerakan sendi iaitu lebih fleksibel, mengurangkan bengkak  dan sakit.

4. Kebaikan Bagi Ibu Hamil dan Menyusu .
- Membantu dalam perkembangan otak anak-anak dan sistem imunisasi.
.
- Membantu ibu berpantang untuk sentiasa positif.
.
- Mengurangkan risiko allergic pada bayi.

#omegaguardipoh #omegaguards #omegaguardjimat #promo #promoshakleeterkini #promoshakleemurah #promosiomega #sayajualsayapakaijugak
  • Kebaikan Omega Guard Shaklee

    1. Kesihatan Jantung
    .
    - Mengurangkan keradangan di mana keradangan boleh menyebabkan kerosakan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung.
    .
    - EPA dan DHA membantu dalam mengawal triglyceride (kolestrol) dan tekanan darah, meningkatkan peredaran darah serta maintain a healthy  heart rhythm.

    2. Fungsi Otak.
    . - Otak kita diperbuat daripada 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf adalah daripada lemak. Bahagian cerebral cortex mengandungi lebih kurang 20% DHA.
    .
    - EPA dan DHA dapat membantu transmission between nerves. Ianya juga membantu dari kesan positif terhadap mood, perlakuan, kognitif, memori dan pembelajaran serta mengurangkan penyakit berkaitan kerosakan otak seperti Alzheimer dan dementia.

    3. Kesihatan Sendi dan Tulang.
    .
    - Membantu mengekalkan densiti mineral tulang.
    .
    - Membantu pergerakan sendi iaitu lebih fleksibel, mengurangkan bengkak  dan sakit.

    4. Kebaikan Bagi Ibu Hamil dan Menyusu .
    - Membantu dalam perkembangan otak anak-anak dan sistem imunisasi.
    .
    - Membantu ibu berpantang untuk sentiasa positif.
    .
    - Mengurangkan risiko allergic pada bayi.

    #omegaguardipoh #omegaguards #omegaguardjimat #promo #promoshakleeterkini #promoshakleemurah #promosiomega #sayajualsayapakaijugak

  •  0  0  10 June, 2020

Top #sayajualsayapakaijugak Posts

  • -
Sebenarnya nak dapatkan kulit yang sihat, korang kena pilih produk yang sesuai dan selamat untuk kulit. Lepastu amalkan skincare routine yang betul 💗
.
.
  • -
    Sebenarnya nak dapatkan kulit yang sihat, korang kena pilih produk yang sesuai dan selamat untuk kulit. Lepastu amalkan skincare routine yang betul 💗
    .
    .

  •  17  2  13 November, 2018
  • Apa Beza Pencuci muka whitefluffy dengan pencuci lain?

Kelebihan dan kelainan whitefluffy .MERUPAKAN PENCUCI MUKA 2 IN 1....BOLEH JADI PENCUCI MUKA ..PADA MASA YANG SAMA BOLEH JADI MASK MUKA. JIMAT GILERR UOLLSS..HANYA RM35 SAHAJA BOLEH DAPAT 1 PENCUCI MUKA YANG MUTLI PURPOSE..HEBAT BUKAN!! SO APA TUNGGU LAGI..CEPT2 WHATSP NAAA
013 3744078

013 3744078

#sephia #sephiabyjannanick #sephiareview #whitefluffy #whitefluffylovers #whitefluffyjannanick nick#pembersihmuka #pembersihmuka2in1#productjannanick 
#sayajualsayapakaijugak #sayajualsayapakai #penggunasetia #sephiaselangor  #sayajualwhitefluffydansephiajannanick #sephiaarganoil arganoil #sephiasyampoo #sephiacreamplus #sephiabodyshampoo #sephiabanting #sephiaklang #sephialovers#jannanick#whatsap0133744078#sephiaraya #whitefluffyraya #murahdanberkualiti #jimatdanberbaloi
  • Apa Beza Pencuci muka whitefluffy dengan pencuci lain?

    Kelebihan dan kelainan whitefluffy .MERUPAKAN PENCUCI MUKA 2 IN 1....BOLEH JADI PENCUCI MUKA ..PADA MASA YANG SAMA BOLEH JADI MASK MUKA. JIMAT GILERR UOLLSS..HANYA RM35 SAHAJA BOLEH DAPAT 1 PENCUCI MUKA YANG MUTLI PURPOSE..HEBAT BUKAN!! SO APA TUNGGU LAGI..CEPT2 WHATSP NAAA
    013 3744078

    013 3744078

    #sephia #sephiabyjannanick #sephiareview #whitefluffy #whitefluffylovers #whitefluffyjannanick nick #pembersihmuka #pembersihmuka2in1 #productjannanick
    #sayajualsayapakaijugak #sayajualsayapakai #penggunasetia #sephiaselangor #sayajualwhitefluffydansephiajannanick #sephiaarganoil arganoil #sephiasyampoo #sephiacreamplus #sephiabodyshampoo #sephiabanting #sephiaklang #sephialovers#jannanick#whatsap0133744078#sephiaraya #whitefluffyraya #murahdanberkualiti #jimatdanberbaloi

  •  22  1  18 April, 2019
  • Takut nak cuba local skincare la!
.
 Jangan pandang rendah pada local skincare sis 😊. Zaffy.co memang menggunakan bahan-bahan yang selamat. Cuba Google ingredients seperti kojic acid, witch hazel,niacinamide dan hyaluronic acid yang digunakan dalam serum kami dan banyak research akan keluar tentang kebaikan ingredients ni. Bahan-bahan ni  juga antara ingredients yang banyak digunakan dalam skincare berjenama dari overseas tau. Yang penting kami bukan skincare timbang kilo.
.
Produk kami memang direka khas  disesuaikan untuk kulit orang Asia. Dan product Zaffy.co semua  KKM approved dan lab SIRIM tested. Proudly made in Malaysia for Malaysians! 🇲🇾 #sayajualsayapakaijugak
  • Takut nak cuba local skincare la!
    .
    Jangan pandang rendah pada local skincare sis 😊. Zaffy.co memang menggunakan bahan-bahan yang selamat. Cuba Google ingredients seperti kojic acid, witch hazel,niacinamide dan hyaluronic acid yang digunakan dalam serum kami dan banyak research akan keluar tentang kebaikan ingredients ni. Bahan-bahan ni juga antara ingredients yang banyak digunakan dalam skincare berjenama dari overseas tau. Yang penting kami bukan skincare timbang kilo.
    .
    Produk kami memang direka khas disesuaikan untuk kulit orang Asia. Dan product Zaffy.co semua KKM approved dan lab SIRIM tested. Proudly made in Malaysia for Malaysians! 🇲🇾 #sayajualsayapakaijugak

  •  10  2  24 June, 2020