#sayajualprodukkurus Instagram Photos & Videos

sayajualprodukkurus - 58.3k posts

Hashtag Popularity

4.8
average comments
131.8
average likes

Latest #sayajualprodukkurus Posts

  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
-
Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
-
Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
-
Sayangi diri & kesihatan anda .
-
Contact ; 0195996405
-
#KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
    -
    Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
    -
    Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
    -
    Sayangi diri & kesihatan anda .
    -
    Contact ; 0195996405
    -
    #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  2  0  4 hours ago
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
-
Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
-
Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
-
Sayangi diri & kesihatan anda .
-
Contact ; 0195996405
-
#KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
    -
    Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
    -
    Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
    -
    Sayangi diri & kesihatan anda .
    -
    Contact ; 0195996405
    -
    #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  4  0  4 hours ago
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
-
Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
-
Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
-
Sayangi diri & kesihatan anda .
-
Contact ; 0195996405
-
#KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
    -
    Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
    -
    Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
    -
    Sayangi diri & kesihatan anda .
    -
    Contact ; 0195996405
    -
    #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  0  0  4 hours ago
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
-
Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
-
Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
-
Sayangi diri & kesihatan anda .
-
Contact ; 0195996405
-
#KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • NAK KURUS, KURANGKAN MAKANAN TINGGI GARAM ❗️
    -
    Untuk capai berat badan yang ideal & sihat, anda perlu buat pengorbanan .try anda start harini untuk kurangkan makanan jajan yang bergaram tinggi sebab garam ni akan sekat air dalam badan & akan sebabkan susah untuk turunkan berat badan .
    -
    Kerepek pisang ke atau ubi kayu, makanlah dengan kadar yang sederhana, jangan pula satu balang habis dihentam, itu memang akan beri kesan, makan secaraa sederhana yee .
    -
    Sayangi diri & kesihatan anda .
    -
    Contact ; 0195996405
    -
    #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MsSenaRos #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  2  0  4 hours ago
  • BOSEN GENDUT...???😣⁣
SUSAH KURUS...???💃⁣
PASTI BELUM COBAIN ACAIPLUS nasa⁣
Masih ragu...???🤔⁣
Atau takut,,???⁣
⁣
Coba dulu yuk biar hasil yang bicara😊⁣
Diet menyenangkan tanpa menyiksa diri 🍝⁣
Sekarang berat badan ideal didapatkan dengan mudah say,,⁣
.⁣
.⁣
.⁣
💊AMAN Dikonsumsi Bagi Yang Punya Sakit Maag dan Jantung.⁣
💊AcaiPlus TIDAK menyerang dan membahayakan ginjal dan organ lainnya,,⁣
⁣
Diet sehat yaaa,,ACAIPLUS NASA👌⁣
Bye bye...endut ⁣
⁣
═══════════════════════⁣
INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI ⁣
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :⁣
═══════════════════════⁣
Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA⁣
Maaf jarang balas komentar ataupun DM⁣
Daftar Member Nasa langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987⁣
atau klik ⁣
wa.me/6289672440987⁣
( Langsung terhubung dengan wa saya )⁣
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa⁣
MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA⁣
═══════════════════════ ⁣
⁣
#solusidietsehat #solusidiet #diet #dietsehatmurah #acaiplusnasa #acaiplus #diettanparibet #acaiplusori#lemakhilang #obatkurusan #oddbodhaterlaris #herbalkurus #jiangzhitea #langsunglangsing #tehkesehatan #dytozym #mengurangiberatbadan #pelangsingasli #sayajualprodukkurus #kuruspantas #badanlangsing #buanglemakperut #langsingmaksimal #solusiperutbuncit #turunkanberatbadan #obatlangsingalami #tehdetoks #sehatherbal #ubatkurusselamat #pinggangkerengga @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal
  • BOSEN GENDUT...???😣⁣
    SUSAH KURUS...???💃⁣
    PASTI BELUM COBAIN ACAIPLUS nasa⁣
    Masih ragu...???🤔⁣
    Atau takut,,???⁣

    Coba dulu yuk biar hasil yang bicara😊⁣
    Diet menyenangkan tanpa menyiksa diri 🍝⁣
    Sekarang berat badan ideal didapatkan dengan mudah say,,⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    💊AMAN Dikonsumsi Bagi Yang Punya Sakit Maag dan Jantung.⁣
    💊AcaiPlus TIDAK menyerang dan membahayakan ginjal dan organ lainnya,,⁣

    Diet sehat yaaa,,ACAIPLUS NASA👌⁣
    Bye bye...endut ⁣

    ═══════════════════════⁣
    INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI ⁣
    MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :⁣
    ═══════════════════════⁣
    Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA⁣
    Maaf jarang balas komentar ataupun DM⁣
    Daftar Member Nasa langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987⁣
    atau klik ⁣
    wa.me/6289672440987⁣
    ( Langsung terhubung dengan wa saya )⁣
    🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa
    MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA⁣
    ═══════════════════════ ⁣

    #solusidietsehat #solusidiet #diet #dietsehatmurah #acaiplusnasa #acaiplus #diettanparibet #acaiplusori #lemakhilang #obatkurusan #oddbodhaterlaris #herbalkurus #jiangzhitea #langsunglangsing #tehkesehatan #dytozym #mengurangiberatbadan #pelangsingasli #sayajualprodukkurus #kuruspantas #badanlangsing #buanglemakperut #langsingmaksimal #solusiperutbuncit #turunkanberatbadan #obatlangsingalami #tehdetoks #sehatherbal #ubatkurusselamat #pinggangkerengga @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal Credit- @pelangsing.badan.herbal

  •  0  0  17 hours ago
  • Puan iela Lost 32KG dlm masa 8bulan (Sebelum 85KG Dan Kini 53KG).
.
“Sebelum ini Usia perkahwinan saya sudah cecah 3 tahun tetapi saya tidak mempunyai zuriat. Doktor menyarankan saya supaya menurunkan berat badan sebanyak 20KG jika ingin mengandung. Saya tiada pilihan, itulah pembakar semangat saya utk menurunkan berat badan kerana saya & suami teramat sgt inginkan cahaya mata. Selepas saya consume MS SenaRos dengan displin & konsisten Alhamdullillah... saya berjaya LOST 32KG dalam masa 8bulan. Dengan izinNya selepas itu saya disahkan mengandung anak pertama kami. Kini saya sudah punyai 2orang anak. Utk menurunkan berat badan ini kita perlu ada sebab yang kuat kenapa nak turunkan berat itu, perlu juga bersabar, & displin serta konsisten. Percaya pada diri adalah sgt2 penting. Kini berat bdn sy tetap maintain walaupun saya baru lps bersalin anak kedua yg kini usianya masih 4bulan lagi. Selepas berpantang sy kembali consume MS SenaRos semula supaya dpt maintain berat badan saya, melawaskan sistem pembuangan saya, menstabilkan hormon & semestinya badan saya bertenaga & cergas bila saya consume MS SenaRos ni.” - Puan iela

Anda juga pasti boleh!

Info lanjut swipe iG Story. 😍
.
#KhaiRosma #MSSenaRos #KurusRaya #KurusSihat  #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • Puan iela Lost 32KG dlm masa 8bulan (Sebelum 85KG Dan Kini 53KG).
    .
    “Sebelum ini Usia perkahwinan saya sudah cecah 3 tahun tetapi saya tidak mempunyai zuriat. Doktor menyarankan saya supaya menurunkan berat badan sebanyak 20KG jika ingin mengandung. Saya tiada pilihan, itulah pembakar semangat saya utk menurunkan berat badan kerana saya & suami teramat sgt inginkan cahaya mata. Selepas saya consume MS SenaRos dengan displin & konsisten Alhamdullillah... saya berjaya LOST 32KG dalam masa 8bulan. Dengan izinNya selepas itu saya disahkan mengandung anak pertama kami. Kini saya sudah punyai 2orang anak. Utk menurunkan berat badan ini kita perlu ada sebab yang kuat kenapa nak turunkan berat itu, perlu juga bersabar, & displin serta konsisten. Percaya pada diri adalah sgt2 penting. Kini berat bdn sy tetap maintain walaupun saya baru lps bersalin anak kedua yg kini usianya masih 4bulan lagi. Selepas berpantang sy kembali consume MS SenaRos semula supaya dpt maintain berat badan saya, melawaskan sistem pembuangan saya, menstabilkan hormon & semestinya badan saya bertenaga & cergas bila saya consume MS SenaRos ni.” - Puan iela

    Anda juga pasti boleh!

    Info lanjut swipe iG Story. 😍
    .
    #KhaiRosma #MSSenaRos #KurusRaya #KurusSihat #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  3  1  3 July, 2020
  • JAMU SWEETDARA penyelasaian masalah wanita❤️❤️❤
.
Keputihan?
Miss V longgar,berbau dan kentut miss v?
Miss V gatal?
Berat dan lemak berlebihan?
Susah nak dapat anak?
Masalah kesuburan?
Badan berbau dan kulit kasar?
Haid tak teratur?
Haid susah keluar?
Lemak dlm badan susah terbakar?
Metabolisme rendah?
Banyak angin dan mudah lesu?
Badan lenguh lenguh?
Selalu sakit di bahagian pinggang?
Payudara kendur?
Pinggul jatuh?
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174350254 📲0174350254
.
💌Postage 1 Malaysia 🚘Cod Area Kulim

#sweetdara #sweetdarakulim #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #jamuuntukperempuan #jamusihat #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #kckskincare #ciumcollagen  #penyelesaianmasalahwanita
  • JAMU SWEETDARA penyelasaian masalah wanita❤️❤️❤
    .
    Keputihan?
    Miss V longgar,berbau dan kentut miss v?
    Miss V gatal?
    Berat dan lemak berlebihan?
    Susah nak dapat anak?
    Masalah kesuburan?
    Badan berbau dan kulit kasar?
    Haid tak teratur?
    Haid susah keluar?
    Lemak dlm badan susah terbakar?
    Metabolisme rendah?
    Banyak angin dan mudah lesu?
    Badan lenguh lenguh?
    Selalu sakit di bahagian pinggang?
    Payudara kendur?
    Pinggul jatuh?
    .
    Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174350254 📲0174350254
    .
    💌Postage 1 Malaysia 🚘Cod Area Kulim

    #sweetdara #sweetdarakulim #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #jamuuntukperempuan #jamusihat #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #kckskincare #ciumcollagen #penyelesaianmasalahwanita

  •  1  0  3 July, 2020
  • #Repost @khayra.armoire
• • • • • •
💜 READY STOCK 💜
🌼 Ms Sena Ros 🌼
.
More Info:-
#AMBMsSenaRos 
#AMBMsSenaRos 
#AMBMsSenaRos
.
🛒Now Available at:-
.
🛍 @madangcube
(Sebaris Ajwa Kitchen Madang)
Cube No : C33
.
📲 Kindly watsapp 714969 or simply click Link at Bio for enquiries 💞
.
#BeAuthenticBeU❤ 
#brunei #tutong #Belait #KualaBelait
#temburong #MsSenaRosBn 
#MSbyKhaiRosma #MsSenaRos 
#MsSenaRosBrunei #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin
  • #Repost @khayra.armoire
    • • • • • •
    💜 READY STOCK 💜
    🌼 Ms Sena Ros 🌼
    .
    More Info:-
    #AMBMsSenaRos
    #AMBMsSenaRos
    #AMBMsSenaRos
    .
    🛒Now Available at:-
    .
    🛍 @madangcube
    (Sebaris Ajwa Kitchen Madang)
    Cube No : C33
    .
    📲 Kindly watsapp 714969 or simply click Link at Bio for enquiries 💞
    .
    #BeAuthenticBeU
    #brunei #tutong #Belait #KualaBelait
    #temburong #MsSenaRosBn
    #MSbyKhaiRosma #MsSenaRos
    #MsSenaRosBrunei #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin

  •  3  0  2 July, 2020
  • LOST 28KG INCHLOSS KAW2 DARI SIZE XL KE S DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
.
Nmpk tak perubahan ketara sis ni. Hanya amalkan detox dgn klubnalaleh je setiap hari peha pinggul yg lebar skrg dh mengecil, body slim melim, perut pun makin kempis 😍
.
Dh slim melim terus nmpk muda mcm anak dara kan. Haa siapa nk slim, cantik, awet muda dgn hanya consume 1 produk saja? Klubnalaleh la jwpnnya. Benefits berpuluh2 dgn harga bwh seratus plus 100% selamat lulus KKM. So awk xperlu ragu2 nk mencuba. Grab 1 set skrg sblm stock licin 😉
.
🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LOST 28KG INCHLOSS KAW2 DARI SIZE XL KE S DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
    .
    Nmpk tak perubahan ketara sis ni. Hanya amalkan detox dgn klubnalaleh je setiap hari peha pinggul yg lebar skrg dh mengecil, body slim melim, perut pun makin kempis 😍
    .
    Dh slim melim terus nmpk muda mcm anak dara kan. Haa siapa nk slim, cantik, awet muda dgn hanya consume 1 produk saja? Klubnalaleh la jwpnnya. Benefits berpuluh2 dgn harga bwh seratus plus 100% selamat lulus KKM. So awk xperlu ragu2 nk mencuba. Grab 1 set skrg sblm stock licin 😉
    .
    🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  4  1  2 July, 2020
  • INCHLOSS DGN 2 SET #KLUBNALALEH 🔥
.
Sebulan sis ni detox alhamdulillah body start reshape. Nmpk kan pinggang makin ramping, perut kempis, lengan peha mengecil, double chin pun hilang uolls 😍
.
Happy sgt katanya sbb dulu mmg berat ssh turun sejenis gemuk daging. Dh try mcm2 tp tak menjadi. Tp dgn #kopikurusviral mmg btl2 serasi & mujarab. Haa x kira awk gemuk apa pun berat berapa sekali pun asalkan awk consistent detox sis jamin mmg confirm sepantas kilat nmpk perubahan positive 👍👍👍
.
🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • INCHLOSS DGN 2 SET #KLUBNALALEH 🔥
    .
    Sebulan sis ni detox alhamdulillah body start reshape. Nmpk kan pinggang makin ramping, perut kempis, lengan peha mengecil, double chin pun hilang uolls 😍
    .
    Happy sgt katanya sbb dulu mmg berat ssh turun sejenis gemuk daging. Dh try mcm2 tp tak menjadi. Tp dgn #kopikurusviral mmg btl2 serasi & mujarab. Haa x kira awk gemuk apa pun berat berapa sekali pun asalkan awk consistent detox sis jamin mmg confirm sepantas kilat nmpk perubahan positive 👍👍👍
    .
    🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  3  3  2 July, 2020
  • SEBULAN LOST 8KG DGN #KOPIKLUBNALALEH 🔥
.
Customer sis jeera semua pakat nk capai target SIZE S sblm new year uolls! Tgk sis ni sebulan je detox lesap 8kg. Pinggang curvy maut punya siap blh berkebaya haa kau hadoooo 🤣
.
Anak dara pinggang ramping tu biasa, tp kalau ibu2 yg dh ada anak 2 3 org pinggang kerengga tu luar biasa❗No pantang larang strict, blh mkn nasi, xperlu berlapar, xperlu stress. Kita ajar awk diet santai dgn minum kopi ajaib bantu buang lemak ni❗Haa siapa nk? Meh lekaih pm sis jeera segera sblm stock licin okay 👍😉
.
🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • SEBULAN LOST 8KG DGN #KOPIKLUBNALALEH 🔥
    .
    Customer sis jeera semua pakat nk capai target SIZE S sblm new year uolls! Tgk sis ni sebulan je detox lesap 8kg. Pinggang curvy maut punya siap blh berkebaya haa kau hadoooo 🤣
    .
    Anak dara pinggang ramping tu biasa, tp kalau ibu2 yg dh ada anak 2 3 org pinggang kerengga tu luar biasa❗No pantang larang strict, blh mkn nasi, xperlu berlapar, xperlu stress. Kita ajar awk diet santai dgn minum kopi ajaib bantu buang lemak ni❗Haa siapa nk? Meh lekaih pm sis jeera segera sblm stock licin okay 👍😉
    .
    🎁 FREE CORSET EXCLUSIVE + SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  2  1  2 July, 2020
  • #ReadyStock_KA
#ReadyStockAMB
.
#Repost @msbykhairosma
• • • • • •
.
💥Awas Kenal Pasti 10 Gejala Usus Bertoksin ;

1. Sembelit
2. Obes / Susah Turun Berat Badan
3. Pedih Ulu Hati
4. Perut Buncit
5. Ketidakhadaman
6. Cirit-Birit
7. Kulit Berjerawat
8. Perut Kembung
9. Nafas & Badan Berbau
10. Gastrik
.
#KhaiRosma #MSSenaRos #KurusRaya #KurusSihat  #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #SlimmingProduct #SlimmingDetox
  • #ReadyStock_KA
    #ReadyStockAMB
    .
    #Repost @msbykhairosma
    • • • • • •
    .
    💥Awas Kenal Pasti 10 Gejala Usus Bertoksin ;

    1. Sembelit
    2. Obes / Susah Turun Berat Badan
    3. Pedih Ulu Hati
    4. Perut Buncit
    5. Ketidakhadaman
    6. Cirit-Birit
    7. Kulit Berjerawat
    8. Perut Kembung
    9. Nafas & Badan Berbau
    10. Gastrik
    .
    #KhaiRosma #MSSenaRos #KurusRaya #KurusSihat #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #TestimoniMsSenaros #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #SlimmingProduct #SlimmingDetox

  •  3  0  2 July, 2020
  • LAST STOCK ! PERCUMA EXCLUSIVE CORSET BERNILAI RM59.90 🔥🔥🔥
.
YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗
.
Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma EXCLUSIVE CORSET + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg grab set #klubnalaleh !
.
Stock sgt terhad order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS
🎁FREE EXCLUSIVE CORSET + SHAKER
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LAST STOCK ! PERCUMA EXCLUSIVE CORSET BERNILAI RM59.90 🔥🔥🔥
    .
    YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗
    .
    Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma EXCLUSIVE CORSET + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg grab set #klubnalaleh !
    .
    Stock sgt terhad order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS
    🎁FREE EXCLUSIVE CORSET + SHAKER
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  2  1  2 July, 2020

Top #sayajualprodukkurus Posts

  • SIAPA TAK SUKA DOUBLE CHIN?
.
Biasanya kalau u'olls ada masalah kegemukan ni memang lemak ni syokkkk je duduk bawah dagu tapi tapi jangan tak tahu orang kurus pun boleh ada jugak tau double chin ni, tak percaya cuba tengok kawan sebelah . Ehhhh 😝
.
Mesti kita tertanya tanya kan apa tabiat yang buat kita dapat double chin. Aku ni hari hari amalkan gaya hidup sihat, hari hari aku bersenam tapi kenapa double chin ni wujud jugak ??? Haaa okay meh dekat meh rapat nihhh yang Zura nak share dengan u'olls ni sebenarnya 🤗
.
Kalau tak nak double chin datang berlapis lapis please STOP amalkan benda ni 👇👇👇
.
1⃣ Jangan amalkan tidur siang.
Bila tidur waktu siang u'olls akan cepat lesu dan muka akan mula sembap. Bila dah sembap muka akan jadi "bengkak" bila dah membengkak peratus untuk double chin tu semakin berlapis lapis adalah tinggi 😱
.
2⃣ Jangan tidur dengan bantal.
Susah woo sebab kita akan rasa tak selesa kan kalau tidur tanpa bantal, kita rasa nak sedap je tapi dalam masa yang sama double chin semakin berlapis lapis . Lagi lagi kalau dah lepas makan tu jangan lah terus baring , kemain dah kenyang terus baring pakai bantal  pulak tu, habislah berlapis lapis double chin awak tu tau. Sebab kita akan menekan dagu ke bawah bila pakai bantal lagi lagi guna bantal yang tinggi², dan bila dah amalkan selalu memang akan menjadi jadi double chin tu 😱
.
.
Beauty is pain kan orang kata ? Nak cantik kan ? Kenalah amalkan tak gitu ☺️ Cuba tag kawan2 yg suka amalkan 2 tabiat ats tadi supaya awal2 ni kita boleh cegah.
.
#EAF190925 
#onlinecoaching #cabarankurus #lunchboxkl #turunberat #turunlemak #sayanakkurus #kuruscepat #coachkurus #coachturunberat #jomkurus #bakarlemak #ubatkurus #produkkurus #dietatkins #dietherbalife #ajimaura #neelofa  #sayajualprodukkurus #sayajualubatkurus #viralmalaysia #eatcleankl #doublechin #bruneionlinesellers
  • SIAPA TAK SUKA DOUBLE CHIN?
    .
    Biasanya kalau u'olls ada masalah kegemukan ni memang lemak ni syokkkk je duduk bawah dagu tapi tapi jangan tak tahu orang kurus pun boleh ada jugak tau double chin ni, tak percaya cuba tengok kawan sebelah . Ehhhh 😝
    .
    Mesti kita tertanya tanya kan apa tabiat yang buat kita dapat double chin. Aku ni hari hari amalkan gaya hidup sihat, hari hari aku bersenam tapi kenapa double chin ni wujud jugak ??? Haaa okay meh dekat meh rapat nihhh yang Zura nak share dengan u'olls ni sebenarnya 🤗
    .
    Kalau tak nak double chin datang berlapis lapis please STOP amalkan benda ni 👇👇👇
    .
    1⃣ Jangan amalkan tidur siang.
    Bila tidur waktu siang u'olls akan cepat lesu dan muka akan mula sembap. Bila dah sembap muka akan jadi "bengkak" bila dah membengkak peratus untuk double chin tu semakin berlapis lapis adalah tinggi 😱
    .
    2⃣ Jangan tidur dengan bantal.
    Susah woo sebab kita akan rasa tak selesa kan kalau tidur tanpa bantal, kita rasa nak sedap je tapi dalam masa yang sama double chin semakin berlapis lapis . Lagi lagi kalau dah lepas makan tu jangan lah terus baring , kemain dah kenyang terus baring pakai bantal pulak tu, habislah berlapis lapis double chin awak tu tau. Sebab kita akan menekan dagu ke bawah bila pakai bantal lagi lagi guna bantal yang tinggi², dan bila dah amalkan selalu memang akan menjadi jadi double chin tu 😱
    .
    .
    Beauty is pain kan orang kata ? Nak cantik kan ? Kenalah amalkan tak gitu ☺️ Cuba tag kawan2 yg suka amalkan 2 tabiat ats tadi supaya awal2 ni kita boleh cegah.
    .
    #EAF190925
    #onlinecoaching #cabarankurus #lunchboxkl #turunberat #turunlemak #sayanakkurus #kuruscepat #coachkurus #coachturunberat #jomkurus #bakarlemak #ubatkurus #produkkurus #dietatkins #dietherbalife #ajimaura #neelofa #sayajualprodukkurus #sayajualubatkurus #viralmalaysia #eatcleankl #doublechin #bruneionlinesellers

  •  117  44  25 September, 2019
  • JUS VS BUAH, MANA LEBIH ELOK YE 🤔
.
Disebabkan ada yg tanya fiya jus buah ni okay tak ?? Fiya huraikan sikit ye. Jus memang nampak sihat. Tapi perlu ingat yg kandungan zat dalam buah yg original tidak sama dengan buah yg telah dijadikan jus.
.
Especially jus buah yg dipasaran kebiasaanya ditambah gula utk menambahkan rasa manis buahnya. Itu sama sekali tidak baik utk kesihatan ye dia sudah dikategori kan dlm air manis ye ☝🏻☝🏻
.
Jadi persoalannya apa akan jadi pada zat fiber dalam buah tersebut ?? Of course fiber itu akan jdi ZERO. Jadi jgn sia sia kan fiber yg ada dlm buah tu ye ☝🏻Rugi laa kan.....
.
Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️
.
#keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya 
#onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
.
Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
.
#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife
  • JUS VS BUAH, MANA LEBIH ELOK YE 🤔
    .
    Disebabkan ada yg tanya fiya jus buah ni okay tak ?? Fiya huraikan sikit ye. Jus memang nampak sihat. Tapi perlu ingat yg kandungan zat dalam buah yg original tidak sama dengan buah yg telah dijadikan jus.
    .
    Especially jus buah yg dipasaran kebiasaanya ditambah gula utk menambahkan rasa manis buahnya. Itu sama sekali tidak baik utk kesihatan ye dia sudah dikategori kan dlm air manis ye ☝🏻☝🏻
    .
    Jadi persoalannya apa akan jadi pada zat fiber dalam buah tersebut ?? Of course fiber itu akan jdi ZERO. Jadi jgn sia sia kan fiber yg ada dlm buah tu ye ☝🏻Rugi laa kan.....
    .
    Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥️
    .
    #keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya
    #onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
    .
    Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
    .
    #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife

  •  128  3  29 September, 2017
  • MAKAN SATAY AYAM BOLEH KURUS TAK ??
.
Wahhh, sedapkan satay ni ?? Siapa yg selalu fikir makan satay boleh kurus. Masih ramai yang menganggap satay bukan makanan yang berat. Sebenarnya satay ni jadi makanan kurang baik disebabkan bahan perapan tu.
.
Kalau satay yg kita buat sendiri tapa sbb kita tahu kuantiti sesuatu barang yg kita gunakan. Tapi malang, satay selalunya kita beli, sangat jarang rajin nak buat sendiri.
.
Niat diet tu dah ada tapi dok makan satay ayam. Sampai ada makan 10 cucuk tanpa menyedari bahawa 1 cucuk satay bersamaan 40 kalori.
.
Bayangkan 10 cucuk ✖ 40 kalori = 400 kalori, belum campur dengan nasi himpit beserta kuah kacang lagi.
.
Cukup sebulan terus menangis tepi bucu katil sebab berat bukan turun bahkan naik mendadak. Setiap lebihan 7700 kalori akan menyebabkan lemak bertambah 1kg.
.
Itu formula nak kurus kena ingat tu ☝🏻☝🏻. Dan sama juga kalau nak turun berat, kita kena kurangkan pengambilan makan, sampai ckup 7700 kalori lemak berkurang sebanyak 1kg.
.
#keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya 
#onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
.
Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
.
#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife
  • MAKAN SATAY AYAM BOLEH KURUS TAK ??
    .
    Wahhh, sedapkan satay ni ?? Siapa yg selalu fikir makan satay boleh kurus. Masih ramai yang menganggap satay bukan makanan yang berat. Sebenarnya satay ni jadi makanan kurang baik disebabkan bahan perapan tu.
    .
    Kalau satay yg kita buat sendiri tapa sbb kita tahu kuantiti sesuatu barang yg kita gunakan. Tapi malang, satay selalunya kita beli, sangat jarang rajin nak buat sendiri.
    .
    Niat diet tu dah ada tapi dok makan satay ayam. Sampai ada makan 10 cucuk tanpa menyedari bahawa 1 cucuk satay bersamaan 40 kalori.
    .
    Bayangkan 10 cucuk ✖ 40 kalori = 400 kalori, belum campur dengan nasi himpit beserta kuah kacang lagi.
    .
    Cukup sebulan terus menangis tepi bucu katil sebab berat bukan turun bahkan naik mendadak. Setiap lebihan 7700 kalori akan menyebabkan lemak bertambah 1kg.
    .
    Itu formula nak kurus kena ingat tu ☝🏻☝🏻. Dan sama juga kalau nak turun berat, kita kena kurangkan pengambilan makan, sampai ckup 7700 kalori lemak berkurang sebanyak 1kg.
    .
    #keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya
    #onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
    .
    Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
    .
    #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife

  •  116  2  8 August, 2017
  • BERPANTANG LEPAS BERSALIN BUKAN ALASAN TAK BOLEH NAK TURUN BERAT BADAN. IN FACT! MASA BERPANTANG IALAH MASA TERBAIK JOIN ONLINE COACHING❗
•
Waktu berpantang ialah waktu paling kritikal bagi seorang wanita yang baru melahirkan anak. Yelah! Mana taknya kalau silap sikit bukan diri sendiri je bahaya, baby pun kena kesannya.
•
Silap makan baby boleh sakit perut, silap aktiviti ibunya pula boleh masuk angin atau bentan, dari hujung kepala sampai hujung kaki baby semua nak kena jaga.
•
Sesuai sangat la nak turunkan berat badan tanpa senaman sebab tu lah yang kami coach team #getfitnowonline ajarkan dalam online coaching. Cara makan yang betul dan sihat, minum air secukupnya, tips detox dan pelbagai ilmu kesihatan dan pemakanan.
•
Contohi coachee 👆🏼last timbang sebelum bersalin berat 76.7KG. Selepas bersalin, minus placenta, air ketuban, baby and all other things yang sepatutnya dikeluarkan berat turun kepada 68.7KG. Selepas seminggu kakak, dia turun 3KG lagi😍 dan ni tak exercise yer hanya jaga makan.
•
Uols pun boleh macam ni! Siapa cakap tak boleh kurus lepas bersalin dan semasa berpantang? Tag diorang kat sini😜
•
Nota: Yuran pendaftaran disediakan untuk setiap penyertaan
•
#getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline
•
Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
•
#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia
  • BERPANTANG LEPAS BERSALIN BUKAN ALASAN TAK BOLEH NAK TURUN BERAT BADAN. IN FACT! MASA BERPANTANG IALAH MASA TERBAIK JOIN ONLINE COACHING❗

    Waktu berpantang ialah waktu paling kritikal bagi seorang wanita yang baru melahirkan anak. Yelah! Mana taknya kalau silap sikit bukan diri sendiri je bahaya, baby pun kena kesannya.

    Silap makan baby boleh sakit perut, silap aktiviti ibunya pula boleh masuk angin atau bentan, dari hujung kepala sampai hujung kaki baby semua nak kena jaga.

    Sesuai sangat la nak turunkan berat badan tanpa senaman sebab tu lah yang kami coach team #getfitnowonline ajarkan dalam online coaching. Cara makan yang betul dan sihat, minum air secukupnya, tips detox dan pelbagai ilmu kesihatan dan pemakanan.

    Contohi coachee 👆🏼last timbang sebelum bersalin berat 76.7KG. Selepas bersalin, minus placenta, air ketuban, baby and all other things yang sepatutnya dikeluarkan berat turun kepada 68.7KG. Selepas seminggu kakak, dia turun 3KG lagi😍 dan ni tak exercise yer hanya jaga makan.

    Uols pun boleh macam ni! Siapa cakap tak boleh kurus lepas bersalin dan semasa berpantang? Tag diorang kat sini😜

    Nota: Yuran pendaftaran disediakan untuk setiap penyertaan

    #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline

    Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391

    #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia

  •  112  0  16 January, 2018
  • PANCAKE FOR BREAKFAST 😋😋
.
Wowww 😱😱, ada resepi pancake laa, jom kita cuba buat utk breakfast kita nak. Terbukak selera terus nak breakfast kan. Mcam ni baru lahhh harihari tanak skip breakfast 😝😝
.
Kalau tak balik balik menu sama je kan, nak breakfast setiap bagi pon jadi bosan tambah malas. Kalau ada banyak resepi baru laa semangat kan 😉😉
.
Kongsi resepi mudah dan sedap ni dengan kawan2 dan orang yg tersayang ♥️. Save tips, Tag mereka👇🏻dan  jangan lupa follow ig fiya untuk tips kurus percuma, tak bayar pon 😆😆
.
keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya 
#onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
.
Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
.
#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife
  • PANCAKE FOR BREAKFAST 😋😋
    .
    Wowww 😱😱, ada resepi pancake laa, jom kita cuba buat utk breakfast kita nak. Terbukak selera terus nak breakfast kan. Mcam ni baru lahhh harihari tanak skip breakfast 😝😝
    .
    Kalau tak balik balik menu sama je kan, nak breakfast setiap bagi pon jadi bosan tambah malas. Kalau ada banyak resepi baru laa semangat kan 😉😉
    .
    Kongsi resepi mudah dan sedap ni dengan kawan2 dan orang yg tersayang ♥️. Save tips, Tag mereka👇🏻dan jangan lupa follow ig fiya untuk tips kurus percuma, tak bayar pon 😆😆
    .
    keepfitteamfiya #keepfiteverywhere #teamcoachingfiya
    #onlinecoaching #tipscoachsafiyahhh #teamcoachingfanaj
    .
    Coach Safiyahhh 📱 +6019 635 9391
    .
    #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife

  •  124  1  30 September, 2017
  • BARU RAYA DAH SENDAT KETAT PADAHAL BARU JE PAKAI SEKALI 😰 🤦🏻‍♀️
.
Haa?? Siapa yg alami masalah macamni ?? Baju raya boleh pakai dihari raya pertama je, tapi lepas raya.....
.
Baju raya dah mula sendat dan ketat. Dalam makan tanpa sedar tu, rupanya dah naik 5kg rupanya, patut laa baju dah tak muat. Terkejut tak 😱😱
.
Tak perlu terkejut kalau korang memang sedar yang korang overeating raya haritu. Mesti ada yang mula kembali berdiet, makan berpantang dan yg paling teruk sanggup tak makan langsung semata mata nak kurus balik!
.
Penat tau diet tanpa ilmu ni. Jadi apakata korang join cabaran kurus selepas raya ni? Sebab program ni sesuai utk mereka yg dah naik berat semasa raya dan nak turun berat balik.
.
Personal mealplan akan diberi ✅
Group support supaya sentiasa bersemangat ✅
Personal coaching boleh tanya apa sahaja soalan bab diet nak kurus ✅
.
#befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa
.
🔥🔥JOIN TEAM FIYA🔥🔥
🧕🏻 Coach fiyaaaa 📲 +6019 635 9391
.
#onlinecoaching #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #keepfitteamfiya #teamcoachingfiya #tipscoachsafiyahhh #herbalifeshake #shakeherbalife #cookiesandcream #herbalifemalaysia #herbalifekl #cabarankurus #cabaranturunberatbadan #cabaran30hari #tipskurus #jomkurus #sayanakkurus #herbalifecoach #coachherbalifemalaysia #sayajualprodukkurus #kurusdenganherbalife #dietherbalife
  • BARU RAYA DAH SENDAT KETAT PADAHAL BARU JE PAKAI SEKALI 😰 🤦🏻‍♀️
    .
    Haa?? Siapa yg alami masalah macamni ?? Baju raya boleh pakai dihari raya pertama je, tapi lepas raya.....
    .
    Baju raya dah mula sendat dan ketat. Dalam makan tanpa sedar tu, rupanya dah naik 5kg rupanya, patut laa baju dah tak muat. Terkejut tak 😱😱
    .
    Tak perlu terkejut kalau korang memang sedar yang korang overeating raya haritu. Mesti ada yang mula kembali berdiet, makan berpantang dan yg paling teruk sanggup tak makan langsung semata mata nak kurus balik!
    .
    Penat tau diet tanpa ilmu ni. Jadi apakata korang join cabaran kurus selepas raya ni? Sebab program ni sesuai utk mereka yg dah naik berat semasa raya dan nak turun berat balik.
    .
    Personal mealplan akan diberi ✅
    Group support supaya sentiasa bersemangat ✅
    Personal coaching boleh tanya apa sahaja soalan bab diet nak kurus ✅
    .
    #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa
    .
    🔥🔥JOIN TEAM FIYA🔥🔥
    🧕🏻 Coach fiyaaaa 📲 +6019 635 9391
    .
    #onlinecoaching #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #keepfitteamfiya #teamcoachingfiya #tipscoachsafiyahhh #herbalifeshake #shakeherbalife #cookiesandcream #herbalifemalaysia #herbalifekl #cabarankurus #cabaranturunberatbadan #cabaran30hari #tipskurus #jomkurus #sayanakkurus #herbalifecoach #coachherbalifemalaysia #sayajualprodukkurus #kurusdenganherbalife #dietherbalife

  •  142  3  28 June, 2018
  • Cak 🤩  nampak ketidok... hahaha
.
Jumpa Kami Di Festival Raya, @moodrepublik  @ SULTAN AHMAD SHAH CONVENTION CENTER, (ZENITH HOTEL, KUANTAN) pada 2 & 3 Jun 2018. 🚀🚀🚀🔥🔥🔥
.
MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
.
Dptkan SAMPUL RAYA MSbyKR & MENANGI WANG TUNAI DUIT RAYA RM1,000💋💋💋💰💰💰
.
PROMOSI RAYA MENANTI ANDA ❗️❗️❗️💥💥💥
.
@magic_slims 
@ms_tourmaline_bodysuit
@moodrepublik .
#KhaiRosma #MagicSlims #MSbyKhaiRosma #MoodRepublik #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MoodRepublikKuantan #MoodRepublik #Kuantan #TheZenithHotel #SultanAhmadShahConventionCenter
  • Cak 🤩 nampak ketidok... hahaha
    .
    Jumpa Kami Di Festival Raya, @moodrepublik @ SULTAN AHMAD SHAH CONVENTION CENTER, (ZENITH HOTEL, KUANTAN) pada 2 & 3 Jun 2018. 🚀🚀🚀🔥🔥🔥
    .
    MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
    MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
    MS BY KHAIROSMA 🔊🔊🔊BOOTH 95❗️
    .
    Dptkan SAMPUL RAYA MSbyKR & MENANGI WANG TUNAI DUIT RAYA RM1,000💋💋💋💰💰💰
    .
    PROMOSI RAYA MENANTI ANDA ❗️❗️❗️💥💥💥
    .
    @magic_slims
    @ms_tourmaline_bodysuit
    @moodrepublik .
    #KhaiRosma #MagicSlims #MSbyKhaiRosma #MoodRepublik #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #KurusSihat #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaLapar #KurusSebelumKahwin #KurusUntukSihat #KurusCantik #KurusRaya #MoodRepublikKuantan #MoodRepublik #Kuantan #TheZenithHotel #SultanAhmadShahConventionCenter

  •  163  2  2 June, 2018