#sayajualfacemistmurah Instagram Photos & Videos

sayajualfacemistmurah - 581 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
8
average likes

Latest #sayajualfacemistmurah Posts

  • pegi mana-mana mesti bawa DYXY MINERAL GREEN TEA FACE MIST NI sebab Nana x sukaaaa drivinggggg. cepat mengantuk.

nasib ada DYXY SPRAY ni. spray-spray terus segar. bestttt, sejukkkkk. tapi actuallyyyy, function DYXY SPRAY ni bukan untuk hilang kan ngantuk😂 kalau nak hilang kan ngantuk, spray pakai air pun boleh. tapi spray pakai DYXY SPRAY lagi bestt. whyyy??? baca kelebihan DYXY SPRAY kat bawah ni.

Kelebihan DYXY Face Mist:
🍃Kandungan 160 ml
🍃Glowing effect serta merta
🍃Memberi kelembapan pada wajah
🍃Menyegarkan wajah agar tidak kusam
🍃Mengecutkan jerawat dgn green tea dan vit e
🍃Makeup tahan lama dan tidak cakey (bercapuk)
🍃Menggantikan toner
🍃Boleh dijadikan makeup based
🍃Tidak melekit tidak meleleh
🍃Anti radang
🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka
🍃Sentitif skin pun boleh pakai
🍃Tiada bahan kimia
🍃Sesuai untuk semua kulit
🍃Bahan organik dan selamat digunakan
🍃Tahan 2-3 bulan bergantung pada rutin pemakaian
🍃Sesuai untuk lelaki & perempuan

sekarang packaging DYXY baharuuu. lawaaaaa. Nana ada jual loose item DYXY sehingga complete set. Nana pengguna tegar DYXY tauuu, besttttt. nak try produk DYXY, whatsapp Nana tau 013 962 7692 atau tekan link di profile

Ps: Bagi chance sikit tokey kedai up gambar sendiri dalam IG shop😘

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream #tokeynnbs
  • pegi mana-mana mesti bawa DYXY MINERAL GREEN TEA FACE MIST NI sebab Nana x sukaaaa drivinggggg. cepat mengantuk.

    nasib ada DYXY SPRAY ni. spray-spray terus segar. bestttt, sejukkkkk. tapi actuallyyyy, function DYXY SPRAY ni bukan untuk hilang kan ngantuk😂 kalau nak hilang kan ngantuk, spray pakai air pun boleh. tapi spray pakai DYXY SPRAY lagi bestt. whyyy??? baca kelebihan DYXY SPRAY kat bawah ni.

    Kelebihan DYXY Face Mist:
    🍃Kandungan 160 ml
    🍃Glowing effect serta merta
    🍃Memberi kelembapan pada wajah
    🍃Menyegarkan wajah agar tidak kusam
    🍃Mengecutkan jerawat dgn green tea dan vit e
    🍃Makeup tahan lama dan tidak cakey (bercapuk)
    🍃Menggantikan toner
    🍃Boleh dijadikan makeup based
    🍃Tidak melekit tidak meleleh
    🍃Anti radang
    🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka
    🍃Sentitif skin pun boleh pakai
    🍃Tiada bahan kimia
    🍃Sesuai untuk semua kulit
    🍃Bahan organik dan selamat digunakan
    🍃Tahan 2-3 bulan bergantung pada rutin pemakaian
    🍃Sesuai untuk lelaki & perempuan

    sekarang packaging DYXY baharuuu. lawaaaaa. Nana ada jual loose item DYXY sehingga complete set. Nana pengguna tegar DYXY tauuu, besttttt. nak try produk DYXY, whatsapp Nana tau 013 962 7692 atau tekan link di profile

    Ps: Bagi chance sikit tokey kedai up gambar sendiri dalam IG shop😘

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream #tokeynnbs

  •  8  0  30 April, 2018
  • (SWIPE LEFT) DYXY MATTE LIPSTICK 📢 READY STOCK

Harga @nanabeauty.shop :
RM 45 (SM)
RM 50 (SS)

Harga dah masuk pos😊
Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__

Hi darling! Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? Pakai Dyxy Matte Lipstick je uols memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yg menyerlah. Ada 3 pilihan colour: Flirty Me, Sexy Nude, Cherry Red. DYXY lipstick ni bila restock, cepat je habis stock. Sumpah Nana cakap, x tipuu.

Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
💖Warna yang cantik dan gorgeous
💖Tak melekat pada cawan atau gelas
💖Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
💖Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
💖Moist kan bibir walaupun matte
💖Bibir lebih lembut dan mungil
💖Tahan lama long lasting sehingga 8jam
💖Mudah dan selesa dipakai
💖Bauan fruity yang memikat
💖Sesuai untuk semua tona kulit

#dyxyfacemist #dyxymattelipstick #mattelipstickdyxy #sayajualmattelipstick #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxynattelipstick #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • (SWIPE LEFT) DYXY MATTE LIPSTICK 📢 READY STOCK

    Harga @nanabeauty.shop :
    RM 45 (SM)
    RM 50 (SS)

    Harga dah masuk pos😊
    Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __

    Hi darling! Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? Pakai Dyxy Matte Lipstick je uols memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yg menyerlah. Ada 3 pilihan colour: Flirty Me, Sexy Nude, Cherry Red. DYXY lipstick ni bila restock, cepat je habis stock. Sumpah Nana cakap, x tipuu.

    Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
    💖Warna yang cantik dan gorgeous
    💖Tak melekat pada cawan atau gelas
    💖Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
    💖Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
    💖Moist kan bibir walaupun matte
    💖Bibir lebih lembut dan mungil
    💖Tahan lama long lasting sehingga 8jam
    💖Mudah dan selesa dipakai
    💖Bauan fruity yang memikat
    💖Sesuai untuk semua tona kulit

    #dyxyfacemist #dyxymattelipstick #mattelipstickdyxy #sayajualmattelipstick #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxynattelipstick #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  2  2  26 January, 2018
  • DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST 📢 READY STOCK

Harga @nanabeauty.shop:
RM 50 (SM)
RM 55 (SS)

Harga dah masuk pos😊
Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__

Kelebihan DYXY Face Mist:
🍃Kandungan 160 ml
🍃Glowing effect serta merta
🍃Memberi kelembapan pada wajah
🍃Menyegarkan wajah agar tidak kusam
🍃Mengecutkan jerawat dgn green tea dan vit e
🍃Makeup tahan lama dan tidak cakey (bercapuk)
🍃Menggantikan toner
🍃Boleh dijadikan makeup based
🍃Tidak melekit tidak meleleh
🍃Anti radang
🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka
🍃Sentitif skin pun boleh pakai
🍃Tiada bahan kimia
🍃Sesuai untuk semua kulit
🍃Bahan organik dan selamat digunakan
🍃Tahan 2-3 bulan bergantung pada rutin pemakaian
🍃Sesuai untuk lelaki & perempuan

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST 📢 READY STOCK

    Harga @nanabeauty.shop:
    RM 50 (SM)
    RM 55 (SS)

    Harga dah masuk pos😊
    Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __

    Kelebihan DYXY Face Mist:
    🍃Kandungan 160 ml
    🍃Glowing effect serta merta
    🍃Memberi kelembapan pada wajah
    🍃Menyegarkan wajah agar tidak kusam
    🍃Mengecutkan jerawat dgn green tea dan vit e
    🍃Makeup tahan lama dan tidak cakey (bercapuk)
    🍃Menggantikan toner
    🍃Boleh dijadikan makeup based
    🍃Tidak melekit tidak meleleh
    🍃Anti radang
    🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka
    🍃Sentitif skin pun boleh pakai
    🍃Tiada bahan kimia
    🍃Sesuai untuk semua kulit
    🍃Bahan organik dan selamat digunakan
    🍃Tahan 2-3 bulan bergantung pada rutin pemakaian
    🍃Sesuai untuk lelaki & perempuan

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  3  0  26 January, 2018
  • DYXY BC CREAM FOUNDATION (KOD BEIGE / NATURAL) 📢 READY STOCK

Normal Price:
RM 85 (SM)
RM 90 (SS)

Harga offer @nanabeauty.shop:
RM 75 (SM)
RM 80 (SS)

Harga dah masuk pos😊
Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__

DYXY BC Cream ialah revolusi baru solekan dari Korea yg menggabungkan BB CREAM + CONCEALER. Diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin yg dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit.

Dyxy BC Cream Foundation ada 2 kod pilihan:
💖Beige: Untuk kulit cerah
💖Natural: Untuk kulit sawo matang / gelap / hitam manis

Kelebihan:
💖Menyekatakan warna kulit
💖Menutup cela di samping merawat kulit
💖Mampu merawat segala cela
💖SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
💖Memberi kesan 3D flawless tapi masih natural
💖Mudah meresap ke dalam kulit
💖Pemakaian mudah. Jimat masa untuk bersiap
💖Sesuai untuk semua jenis kulit
💖Anti minyak
💖Tekstur krim yg ringan dan selesa dipakai
💖Tahan lama dan tidak bercapuk

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • DYXY BC CREAM FOUNDATION (KOD BEIGE / NATURAL) 📢 READY STOCK

    Normal Price:
    RM 85 (SM)
    RM 90 (SS)

    Harga offer @nanabeauty.shop:
    RM 75 (SM)
    RM 80 (SS)

    Harga dah masuk pos😊
    Nak tau harga set combo, whatsapp Nana tau😘

    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __

    DYXY BC Cream ialah revolusi baru solekan dari Korea yg menggabungkan BB CREAM + CONCEALER. Diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin yg dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit.

    Dyxy BC Cream Foundation ada 2 kod pilihan:
    💖Beige: Untuk kulit cerah
    💖Natural: Untuk kulit sawo matang / gelap / hitam manis

    Kelebihan:
    💖Menyekatakan warna kulit
    💖Menutup cela di samping merawat kulit
    💖Mampu merawat segala cela
    💖SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    💖Memberi kesan 3D flawless tapi masih natural
    💖Mudah meresap ke dalam kulit
    💖Pemakaian mudah. Jimat masa untuk bersiap
    💖Sesuai untuk semua jenis kulit
    💖Anti minyak
    💖Tekstur krim yg ringan dan selesa dipakai
    💖Tahan lama dan tidak bercapuk

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  0  0  26 January, 2018
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
__
Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__
Single product:
BC Cream:
RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

Green Tea Face Mist:
RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

Brush:
RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

Matte Lipstick:
RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

Mascara:
RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
__
Set Combo:
BC Cream + Brush:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush:
RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

Set Complete Lady D:
RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
    __
    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __
    Single product:
    BC Cream:
    RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

    Green Tea Face Mist:
    RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

    Brush:
    RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

    Matte Lipstick:
    RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

    Mascara:
    RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
    __
    Set Combo:
    BC Cream + Brush:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush:
    RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
    RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
    RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

    Set Complete Lady D:
    RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  1  0  26 January, 2018
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
__
Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__
Single product:
BC Cream:
RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

Green Tea Face Mist:
RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

Brush:
RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

Matte Lipstick:
RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

Mascara:
RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
__
Set Combo:
BC Cream + Brush:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush:
RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

Set Complete Lady D:
RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
    __
    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __
    Single product:
    BC Cream:
    RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

    Green Tea Face Mist:
    RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

    Brush:
    RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

    Matte Lipstick:
    RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

    Mascara:
    RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
    __
    Set Combo:
    BC Cream + Brush:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush:
    RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
    RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
    RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

    Set Complete Lady D:
    RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  0  0  26 January, 2018
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
__
Ready stock
Setiap pembelian dapat free gift
Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
Semua produk boleh beli mix in one parcel
WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
__
Single product:
BC Cream:
RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

Green Tea Face Mist:
RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

Brush:
RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

Matte Lipstick:
RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

Mascara:
RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
__
Set Combo:
BC Cream + Brush:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist:
RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush:
RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

Set Complete Lady D:
RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

#dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist 
#dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream
  • Hello DYXY lovers. Kat bawah ni Nana list kan senarai harga single product DYXY & set combo product DYXY. Harga dah masuk pos😘
    __
    Ready stock
    Setiap pembelian dapat free gift
    Payment sblm 3 PM terus pos pada hari yg sama
    Semua produk boleh beli mix in one parcel
    WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
    __
    Single product:
    BC Cream:
    RM 75 (SM) / RM 80 (SS)

    Green Tea Face Mist:
    RM 50 (SM) / RM 55 (SS)

    Brush:
    RM 40 (SM) / RM 45 (SS)

    Matte Lipstick:
    RM 45 (SM) / RM 50 (SS)

    Mascara:
    RM 60 (SM) / RM 65 (SS)
    __
    Set Combo:
    BC Cream + Brush:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist:
    RM 110 (SM) / RM 115 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush:
    RM 145 (SM) / RM 150 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Lipstick:
    RM 180 (SM) / RM 185 (SS)

    BC Cream + Face Mist + Brush + Mascara:
    RM 200 (SM) / RM 205 (SS)

    Set Complete Lady D:
    RM 240 (SM) / RM 245 (SS)

    #dyxyfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxyfacemistoriginal #dyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxyfacemistmurah #sayajualdyxyfacemistoriginal #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemist
    #dyxynnbs #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybccream #sayajualdyxybccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybbcream #dyxyproducts #produkdyxy #sayajualdyxyproducts #dyxybbcreammurah #sayajualdyxybbcream

  •  4  0  26 January, 2018
  • Hai . Selamat pagi 🌞 . 
Siapa dekat sini ada masalah muka kulit yang pori pori terbuka ? One pore serum (OPS) Boleh menutup segala pori pori terbuka . Kepada mereka yang yang ada masalah di atas . Boleh la try pakai OPS nie confirm lepas nie korang tak perlu nak pakai foundation tebal tebal sebab nak tutup pori pori korang tau 😊 . .
.
Macam mana nak order Cikyah ? Senang je 
Jika anda berminat dengan One Pore Serum boleh terus Whatsapp or Dm kami ye 🌸.
Cikyah | 013-7392409
Bonda | 013-5942789
#sobella #sobellasolawa #sayajualsobella #flashsale #sayajualsobellalipmatte #sayajualsobellalipstick #sayajuasobellaeyeshadow #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemisthoney #sayajuallipstick #sayajualliptintmurah #sayajualsobellaserum #sayajualserummurah #sayajualserummuka #sayajualserumporipori #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #sayajualbarangmakeupmurah2 #sayajualbarangmake #sayajualsemua #sayajualbarangmakeupviral #sayajualbarangmakeuporiginal #sayaagentjohorbahru #teamkakeza #teamshashamy #teamjampi #teambonda #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipwanted
  • Hai . Selamat pagi 🌞 .
    Siapa dekat sini ada masalah muka kulit yang pori pori terbuka ? One pore serum (OPS) Boleh menutup segala pori pori terbuka . Kepada mereka yang yang ada masalah di atas . Boleh la try pakai OPS nie confirm lepas nie korang tak perlu nak pakai foundation tebal tebal sebab nak tutup pori pori korang tau 😊 . .
    .
    Macam mana nak order Cikyah ? Senang je
    Jika anda berminat dengan One Pore Serum boleh terus Whatsapp or Dm kami ye 🌸.
    Cikyah | 013-7392409
    Bonda | 013-5942789
    #sobella #sobellasolawa #sayajualsobella #flashsale #sayajualsobellalipmatte #sayajualsobellalipstick #sayajuasobellaeyeshadow #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemisthoney #sayajuallipstick #sayajualliptintmurah #sayajualsobellaserum #sayajualserummurah #sayajualserummuka #sayajualserumporipori #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #sayajualbarangmakeupmurah2 #sayajualbarangmake #sayajualsemua #sayajualbarangmakeupviral #sayajualbarangmakeuporiginal #sayaagentjohorbahru #teamkakeza #teamshashamy #teamjampi #teambonda #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipwanted

  •  5  0  18 January, 2018
  • Hai . Selamat petang . Tadi cikyah dan bonda keluar sekejap pi beli makanan untuk si bulus² cikyah . Sebelum cikyah keluar mesti calit calit sikit Eye shadow Majestick dengan Lipstick by Sobella Code dear juliet (Liptint) . Sebelum keluar kemana mana mesti kena ada calit sikit SoBella Kosmetik . Kalau tak mesti tak perfect untuk cikyah kalau tak calit sikit Eye shadow dan lipstick SoBella . .
.
Jika anda berminat boleh terus Whatsapp or Dm kami ye 🌸.
Cikyah | 013-7392409
Bonda | 013-5942789
#sobella #sobellasolawa #sayajualsobella #flashsale #sayajualsobellalipmatte #sayajualsobellalipstick #sayajuasobellaeyeshadow #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemisthoney #sayajuallipstick #sayajualliptintmurah #sayajualsobellaserum #sayajualserummurah #sayajualserummuka #sayajualserumporipori #sayajualeyeshadow #sayajualeyeshadowpencil #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #sayajualbarangmakeupmurah2 #sayajualbarangmake #sayajualsemua #sayajualbarangmakeupviral #sayajualbarangmakeuporiginal #sayaagentjohorbahru #teamkakeza #teamshashamy #teamjampi #teambonda
  • Hai . Selamat petang . Tadi cikyah dan bonda keluar sekejap pi beli makanan untuk si bulus² cikyah . Sebelum cikyah keluar mesti calit calit sikit Eye shadow Majestick dengan Lipstick by Sobella Code dear juliet (Liptint) . Sebelum keluar kemana mana mesti kena ada calit sikit SoBella Kosmetik . Kalau tak mesti tak perfect untuk cikyah kalau tak calit sikit Eye shadow dan lipstick SoBella . .
    .
    Jika anda berminat boleh terus Whatsapp or Dm kami ye 🌸.
    Cikyah | 013-7392409
    Bonda | 013-5942789
    #sobella #sobellasolawa #sayajualsobella #flashsale #sayajualsobellalipmatte #sayajualsobellalipstick #sayajuasobellaeyeshadow #sayajualfacemist #sayajualfacemistmurah #sayajualfacemisthoney #sayajuallipstick #sayajualliptintmurah #sayajualsobellaserum #sayajualserummurah #sayajualserummuka #sayajualserumporipori #sayajualeyeshadow #sayajualeyeshadowpencil #sayajualbarangmakeup #sayajualbarangmakeupmurah #sayajualbarangmakeupmurah2 #sayajualbarangmake #sayajualsemua #sayajualbarangmakeupviral #sayajualbarangmakeuporiginal #sayaagentjohorbahru #teamkakeza #teamshashamy #teamjampi #teambonda

  •  17  0  17 January, 2018

Top #sayajualfacemistmurah Posts