#sayajualdetoxtea Instagram Photos & Videos

sayajualdetoxtea - 49.3k posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
30.9
average likes

Latest #sayajualdetoxtea Posts

  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  13 hours ago
  • SENTIASA CUBA TURUN KAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL? .
Meh cuba set KLUBNA LALEH, insyaallah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga
.
.
Klubna laleh diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semukajadi yg mampu :
.
❤️ bantu untuk rasa kenyang lebih lama
❤️bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
❤️bantu kawal selera makan
❤️bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
❤️bantu sistem pencernaan dan pelawasan
❤️memberi lebih tenaga
❤️mencuci dalaman dan usus
❤️bantu mngenpiskan perut
❤️bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
.
.

Whatsapp : 013-9115567
. .
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • SENTIASA CUBA TURUN KAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL? .
    Meh cuba set KLUBNA LALEH, insyaallah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga
    .
    .
    Klubna laleh diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semukajadi yg mampu :
    .
    ❤️ bantu untuk rasa kenyang lebih lama
    ❤️bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
    ❤️bantu kawal selera makan
    ❤️bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
    ❤️bantu sistem pencernaan dan pelawasan
    ❤️memberi lebih tenaga
    ❤️mencuci dalaman dan usus
    ❤️bantu mngenpiskan perut
    ❤️bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
    .
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    . .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  3  0  13 hours ago
  • JANGAN TERKEJUT !!
Saya tak diet! 
Saya tak jogging! 
Saya hanya ambil KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan dan MLAM MINUM LALEH . Hanya minum 2x sehari.
.
Lepas seminggu perut kempis.
Bestnyee.

Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas?
. .
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • JANGAN TERKEJUT !!
    Saya tak diet!
    Saya tak jogging!
    Saya hanya ambil KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan dan MLAM MINUM LALEH . Hanya minum 2x sehari.
    .
    Lepas seminggu perut kempis.
    Bestnyee.

    Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas?
    . .
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  2  0  14 hours ago
  • Assalamualaikum & Hi 😘...👀 Wow result founder kte pakai Bengkung & Wondercurve🔥...mesti korang pun nak jugak😳...so meh GRAB cepat 2...if korang nk dapatkan bengkung for now kena pre order dulu✅...tpi wondercurve memang tinggal sikit je lagi...sebelum SOLD OUT😔...korang GRAB CEPAT 2 SEKARANG TAU❗❗❗

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

 POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi 😘...👀 Wow result founder kte pakai Bengkung & Wondercurve🔥...mesti korang pun nak jugak😳...so meh GRAB cepat 2...if korang nk dapatkan bengkung for now kena pre order dulu✅...tpi wondercurve memang tinggal sikit je lagi...sebelum SOLD OUT😔...korang GRAB CEPAT 2 SEKARANG TAU❗❗❗

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  8  0  22 hours ago
  • Assalamualaikum & Hi korang👋...Krim Bakar Lemak🔥LETOPS dari SexyCurve...wangi & panas 2 je bila pakai...tapi jangan risau tak pedih pun😃...seriously memang BEST...korang pun akan suka & fell in love😍 with this krim...macam mane Q suka & seronok ✅ guna krim ni...korang pun akan rasa...so GRAB NOW...BEFORE SOLD OUT😖

1. Membakar lemak🔥 peha, lengan & perut
2. Buang angin 💨 dalam badan
3. Melegakan sakit sengugut💢
4. Menghilangkan selulit🙍
5. Mengempiskan perut yg buncit🙀
6. Mengecilkan bahagian yg bermasalah😳

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

 POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi korang👋...Krim Bakar Lemak🔥LETOPS dari SexyCurve...wangi & panas 2 je bila pakai...tapi jangan risau tak pedih pun😃...seriously memang BEST...korang pun akan suka & fell in love😍 with this krim...macam mane Q suka & seronok ✅ guna krim ni...korang pun akan rasa...so GRAB NOW...BEFORE SOLD OUT😖

    1. Membakar lemak🔥 peha, lengan & perut
    2. Buang angin 💨 dalam badan
    3. Melegakan sakit sengugut💢
    4. Menghilangkan selulit🙍
    5. Mengempiskan perut yg buncit🙀
    6. Mengecilkan bahagian yg bermasalah😳

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  3 August, 2020
  • Assalamualaikum & Hi guys...Hot Item dri SexyCurve...Koko Shake🍫 breakfeast memang BEST & SEDAP😋 atau pun korang blh skip mana 2 meal and gantikan dengan Koko Shake🍫...RUGI TAK CUBA😩...Q personally highly recommended you guys untuk GRAB & TRY sendiri produck ni💯✨

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

 POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi guys...Hot Item dri SexyCurve...Koko Shake🍫 breakfeast memang BEST & SEDAP😋 atau pun korang blh skip mana 2 meal and gantikan dengan Koko Shake🍫...RUGI TAK CUBA😩...Q personally highly recommended you guys untuk GRAB & TRY sendiri produck ni💯✨

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  5  0  3 August, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  3  1  3 August, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  2  0  3 August, 2020
  • Assalamualaikum & Hi 👋...Korang ni Q nk bagi tahu...if korang nk grab Gridle Pants dari SexyCurve...korang kena pre order dulu tau❗❗❗...insyallah soon stock masuk😘...kalau nk GRAB atau try...jom cepat 2 📱➡ Ws Q 019-3166720 atau 👆 Click link in bio

BENEFITS GIRDLE PANTS :

1. Make your body round & firm
2. Anti chlorine, anti friction, quick drying & won't roll up
3. Make the cellulite skin becomes tender & smooth
4. Wear 8 hours per day for maximum results
5. Burn fat & make yiur thigh smaller
6. Tourmaline Fabric to improve blood circulation, relieve fatigue, balarang ying and yang

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi 👋...Korang ni Q nk bagi tahu...if korang nk grab Gridle Pants dari SexyCurve...korang kena pre order dulu tau❗❗❗...insyallah soon stock masuk😘...kalau nk GRAB atau try...jom cepat 2 📱➡ Ws Q 019-3166720 atau 👆 Click link in bio

    BENEFITS GIRDLE PANTS :

    1. Make your body round & firm
    2. Anti chlorine, anti friction, quick drying & won't roll up
    3. Make the cellulite skin becomes tender & smooth
    4. Wear 8 hours per day for maximum results
    5. Burn fat & make yiur thigh smaller
    6. Tourmaline Fabric to improve blood circulation, relieve fatigue, balarang ying and yang

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  2 August, 2020
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  2 August, 2020
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  6  0  2 August, 2020
  • Hi korang...tadi Q dh sahre bengkung dengan korang kan...ni Q nk share jugak...KOMBO LETOPES💯🔥alang 2 dah beli bengkung beli detea🍹 sekali😘...tak pun korang boleh try 2 produk LETOPS✅dalam masa yg sama😍...RUGI tak cuba....meh lah cuba ...tak RUGI pun😊

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Hi korang...tadi Q dh sahre bengkung dengan korang kan...ni Q nk share jugak...KOMBO LETOPES💯🔥alang 2 dah beli bengkung beli detea🍹 sekali😘...tak pun korang boleh try 2 produk LETOPS✅dalam masa yg sama😍...RUGI tak cuba....meh lah cuba ...tak RUGI pun😊

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  1 August, 2020
  • Assalamualaikum & Hi guys👋....Bengkung LETOPS🔥dari SexyCurve...korang dh try belom?😖....kalau korang nk try atau korang nk grab...Blh 📱➡Ws Q 019-3166720 atau👆Click link n bio😘

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi guys👋....Bengkung LETOPS🔥dari SexyCurve...korang dh try belom?😖....kalau korang nk try atau korang nk grab...Blh 📱➡Ws Q 019-3166720 atau👆Click link n bio😘

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  1 August, 2020
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0139115567
. .

Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0139115567
    . .

    Whatsapp : 013-9115567
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  1  0  1 August, 2020
  • Assalamualaikum & Hi guys😃...ni Q nk share 1 produk yg LETOPS 💯dri Sexy Curve...iaitu Wondercurve...Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥...kte mesti ada LEMAK 2 YG DEGIL 💆...so tunggu apa lgi JOM TRY WONDURCURVE😘..grab CEPAT 2✨tau korang❗❗❗

1.Membakar lemak🔥 peha, lengan & perut
2.Buang angin 💨 dalam badan
3.Melegakan sakit sengugut💢
4.Menghilangkan selulit🙍
5.Mengempiskan perut yg buncit🙀
6.Mengecilkan bahagian yg bermasalah😳

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi guys😃...ni Q nk share 1 produk yg LETOPS 💯dri Sexy Curve...iaitu Wondercurve...Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥...kte mesti ada LEMAK 2 YG DEGIL 💆...so tunggu apa lgi JOM TRY WONDURCURVE😘..grab CEPAT 2✨tau korang❗❗❗

    1.Membakar lemak🔥 peha, lengan & perut
    2.Buang angin 💨 dalam badan
    3.Melegakan sakit sengugut💢
    4.Menghilangkan selulit🙍
    5.Mengempiskan perut yg buncit🙀
    6.Mengecilkan bahagian yg bermasalah😳

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  31 July, 2020
  • 🎉Selamat Hari Raya Aidil Adha🎉& Assalamualikum korang👋...korang Q nk tanya ni...korang dh try ke belum ?😩...kalau belum meh lah GRAB..TAK RUGI pun...Cepat 2 grab sebelum SOLD OUT❗❗❗

Benefits DeTea from SexyCurve 😍 :

1. Minuman fiber berasaskan buah -buahan semulajadi 🍹✅
2. Meningkatkan kadar metabolisma📈, menyahtoksin & menurunkan berat badan📉💃pengguna
3. Membersihkan dalaman dari toxin yg mengakibatkan masalah percernaan, kembung perut 🐡 & masalah sembelit
4. Membantu secara semulajadi mengurangkan keradangan⬇, meningkatkan tenaga⬆, membantu pencernaan & menggalakkan kulit yg sihat💁
5. Dinasihatkan untk minum🍹 sebelum tidur😴
6.  Sesuai untk lelaki👨 & perempuan👩

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio

* COD🚗✅ : Area cod - Taman Melawati,  Ukay Perdana , Bukit Antarabangsa, Lembah & Seri Keramat, Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Ampang, Lembah Klang & KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2 Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak 
 
*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • 🎉Selamat Hari Raya Aidil Adha🎉& Assalamualikum korang👋...korang Q nk tanya ni...korang dh try ke belum ?😩...kalau belum meh lah GRAB..TAK RUGI pun...Cepat 2 grab sebelum SOLD OUT❗❗❗

    Benefits DeTea from SexyCurve 😍 :

    1. Minuman fiber berasaskan buah -buahan semulajadi 🍹✅
    2. Meningkatkan kadar metabolisma📈, menyahtoksin & menurunkan berat badan📉💃pengguna
    3. Membersihkan dalaman dari toxin yg mengakibatkan masalah percernaan, kembung perut 🐡 & masalah sembelit
    4. Membantu secara semulajadi mengurangkan keradangan⬇, meningkatkan tenaga⬆, membantu pencernaan & menggalakkan kulit yg sihat💁
    5. Dinasihatkan untk minum🍹 sebelum tidur😴
    6. Sesuai untk lelaki👨 & perempuan👩

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio

    * COD🚗✅ : Area cod - Taman Melawati, Ukay Perdana , Bukit Antarabangsa, Lembah & Seri Keramat, Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Ampang, Lembah Klang & KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2 Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  5  0  31 July, 2020
  • Assalamualaikum & Hi guys👋😘...another KOMBO LETOPS🔥😵...👀gambar yg you guys tengok tu...tu lah founder SexyCurve Sasha Aziz...dari dia pregnant👶 and now dah jadi Hot Mummy💃...memang 💯 cantiklah✨...if you guys pun nak...tunggu apa lagi JOM GRAB CEPAT 2 BEFORE SOLD OUT😓...RUGI TAK TRY KORANG😮

Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
 📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

 COD🚗✅ 
 🚗Taman Melawati
 🚗Ukay Perdana
 🚗 Bukit Antarabangsa
🚗 Lembah & Seri Keramat
 🚗Wangsa Maju
 🚗Setiawangsa
 🚗Ampang
 🚗Damansara
 🚗1 KL

* POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

*Othe Items from SexyCurve✅:
1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
5.  Short Girdle Pants RM 110
6. Long Girdle Pants Rm 129.90

#sexycurve 
#sexycurvedropship
#sayajualsexycurve
#sayajualdetoxtea 
#sayajualbengkungmurah
#sayajualkokoshake
#sayajualkribakarlemakmurah
#sayajualgirdlepants
#sayacodharihari
#sayapostageharihari
#sayadropship
#sayacoverareakl
  • Assalamualaikum & Hi guys👋😘...another KOMBO LETOPS🔥😵...👀gambar yg you guys tengok tu...tu lah founder SexyCurve Sasha Aziz...dari dia pregnant👶 and now dah jadi Hot Mummy💃...memang 💯 cantiklah✨...if you guys pun nak...tunggu apa lagi JOM GRAB CEPAT 2 BEFORE SOLD OUT😓...RUGI TAK TRY KORANG😮

    Jom dptkan skrg korang🙀💸🙀💸🙀💸
    📱Ws Q @ 019-3166720 or Click link in bio👆

    COD🚗✅
    🚗Taman Melawati
    🚗Ukay Perdana
    🚗 Bukit Antarabangsa
    🚗 Lembah & Seri Keramat
    🚗Wangsa Maju
    🚗Setiawangsa
    🚗Ampang
    🚗Damansara
    🚗1 KL

    * POSTAGE 📦✅ : Hari 2x

    *Othe Items from SexyCurve✅:
    1. Waist Trainer ( Bengkung ) RM 110
    2. Koko Shake ( 15 Sachet perbox ) RM 100
    3. DeTea ( 15 Sachet perbox ) RM 65.90
    4. Wonder Curve ( Krim Bakar Lemak🔥🔥🔥) RM 88
    5. Short Girdle Pants RM 110
    6. Long Girdle Pants Rm 129.90

    #sexycurve
    #sexycurvedropship
    #sayajualsexycurve
    #sayajualdetoxtea
    #sayajualbengkungmurah
    #sayajualkokoshake
    #sayajualkribakarlemakmurah
    #sayajualgirdlepants
    #sayacodharihari
    #sayapostageharihari
    #sayadropship
    #sayacoverareakl

  •  6  0  30 July, 2020

Top #sayajualdetoxtea Posts

  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

baik korang tukar kopi yang sedap namanyee  ni ala ala capucchino starbucks. 
kurus dapat. buncit pun hilang. 
utk order whatsapp 0197942635
. .

Whatsapp : 019 - 7942635
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #teamAFviral0762 #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus  #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi.

    baik korang tukar kopi yang sedap namanyee  ni ala ala capucchino starbucks.
    kurus dapat. buncit pun hilang.
    utk order whatsapp 0197942635
    . .

    Whatsapp : 019 - 7942635
    .
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #teamAFviral0762 #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  120  30  24 June, 2019
  • Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

Kita guide awak sampai kurus ok! 📲Wasap : +6011-3357-1740
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.

    Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
    Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
    Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
    Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

    Tea kurus No.1 Malaysia...
    Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

    Harga?
    Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

    Kita guide awak sampai kurus ok! 📲Wasap : +6011-3357-1740
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  204  22  5 April, 2018
  • #paidreview
.
RAYA… BERAT NAIK???? PERUT BUNCIT ???😥😥😔 RISAU SELERA MAKAN BERGANDA-GANDA ????😥 Jom detoks dengan set combo  teatox by Medina desire  untuk kecapi berat ideal .ia dapat membantu anda detoks akibat pengambilan makanan secara berlebihan.

Kesan pengambilannya dapat dirasai seawal 24jam 😱 pengambilan dimana lebihan makanan tidak terhadam, lemak, lendir, minyak & toksin akan disingkirkan dari badan melalui proses pelawasan.

Minum kaki cantiq tea🍵 sebelum sarapan pagi  untuk kenyangkan perut bagi mengurangkan pengambilan makanan.

Minum slimming & detox tea🍵 sebelum tido untuk mencucikan usus kita 
Jom dapat kan combo teatox🍵🍵 dengan serendah RM40 
Berminat?😊
WHATSAPP 012-9740451
012-9740451
012-9740451

#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #legsteamalaysia  #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus #pmstea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #skinnytea
  • #paidreview
    .
    RAYA… BERAT NAIK???? PERUT BUNCIT ???😥😥😔 RISAU SELERA MAKAN BERGANDA-GANDA ????😥 Jom detoks dengan set combo teatox by Medina desire untuk kecapi berat ideal .ia dapat membantu anda detoks akibat pengambilan makanan secara berlebihan.

    Kesan pengambilannya dapat dirasai seawal 24jam 😱 pengambilan dimana lebihan makanan tidak terhadam, lemak, lendir, minyak & toksin akan disingkirkan dari badan melalui proses pelawasan.

    Minum kaki cantiq tea🍵 sebelum sarapan pagi untuk kenyangkan perut bagi mengurangkan pengambilan makanan.

    Minum slimming & detox tea🍵 sebelum tido untuk mencucikan usus kita
    Jom dapat kan combo teatox🍵🍵 dengan serendah RM40
    Berminat?😊
    WHATSAPP 012-9740451
    012-9740451
    012-9740451

    #legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #legsteamalaysia #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus #pmstea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #skinnytea

  •  190  2  28 July, 2016
  • #paidreview
.
RAYA… BERAT NAIK???? PERUT BUNCIT ???😥😥😔 RISAU SELERA MAKAN BERGANDA-GANDA ????😥 Jom detoks dengan set combo  teatox by Medina desire  untuk kecapi berat ideal .ia dapat membantu anda detoks akibat pengambilan makanan secara berlebihan.

Kesan pengambilannya dapat dirasai seawal 24jam 😱 pengambilan dimana lebihan makanan tidak terhadam, lemak, lendir, minyak & toksin akan disingkirkan dari badan melalui proses pelawasan.

Minum kaki cantiq tea🍵 sebelum sarapan pagi  untuk kenyangkan perut bagi mengurangkan pengambilan makanan.

Minum slimming & detox tea🍵 sebelum tido untuk mencucikan usus kita 
Jom dapat kan combo teatox🍵🍵 dengan serendah RM40 
Berminat?😊
WHATSAPP 012-9740451
012-9740451
012-9740451

#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #legsteamalaysia  #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus #pmstea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #skinnytea
  • #paidreview
    .
    RAYA… BERAT NAIK???? PERUT BUNCIT ???😥😥😔 RISAU SELERA MAKAN BERGANDA-GANDA ????😥 Jom detoks dengan set combo teatox by Medina desire untuk kecapi berat ideal .ia dapat membantu anda detoks akibat pengambilan makanan secara berlebihan.

    Kesan pengambilannya dapat dirasai seawal 24jam 😱 pengambilan dimana lebihan makanan tidak terhadam, lemak, lendir, minyak & toksin akan disingkirkan dari badan melalui proses pelawasan.

    Minum kaki cantiq tea🍵 sebelum sarapan pagi untuk kenyangkan perut bagi mengurangkan pengambilan makanan.

    Minum slimming & detox tea🍵 sebelum tido untuk mencucikan usus kita
    Jom dapat kan combo teatox🍵🍵 dengan serendah RM40
    Berminat?😊
    WHATSAPP 012-9740451
    012-9740451
    012-9740451

    #legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #medinadesire #medinadesireagentkl #skinnyteaMalaysia #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #legsteamalaysia #kurussebelumraya #sayanakkurus #jomkurus #pmstea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #teatoxmalaysia #skinnytea

  •  116  3  26 July, 2016
  • Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

Kita guide awak sampai kurus ok! 📲Wasap : +6011-3357-1740
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.

    Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
    Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
    Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
    Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

    Tea kurus No.1 Malaysia...
    Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

    Harga?
    Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

    Kita guide awak sampai kurus ok! 📲Wasap : +6011-3357-1740
    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  139  2  5 April, 2018
  • Dalam fitea ada 20 teabags tau tetapi ada beberapa teabags yang berlainan dalam 1 pack ini iaitu ada .
.
🍇8 teabags for tummy tea 🍇8 teabags for arms & legs tea 🍇4 teabags for cleanse tea
.
.
👉🏻Kelebihan fitea 💗Menurunkan berat badan berlebihan
💗Meningkatkan metabolism badan
💗Mengempiskan perut buncit / boroi
💗Mengawal selera makan
💗Mengecilkan kaki, peha, lengan, betis
💗Menghilangkan dagu berlapis
💗Melawaskan kencing manis
💗Menyahkan toksin dalam badan
💗Mencuci usus sebersih bersihnya
💗Obesiti
.
.
Setiap 3 jenis tea dalam fitea ni ada banyak kelebihannya tersendiri tau. Rugi kalau tak consume fitea ni. Dah lah murah, berkualiti, by homemade! And ofcourselah halal 💯
.
.
Nak tanya apa2 atau order boleh
☎WHATSAPP :01125354179
☎WHATSAPP :01125354179
☎WHATSAPP :01125354179
.
#nakkuruscarisaya  #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya  #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea  #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia 
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus  #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe
  • Dalam fitea ada 20 teabags tau tetapi ada beberapa teabags yang berlainan dalam 1 pack ini iaitu ada .
    .
    🍇8 teabags for tummy tea 🍇8 teabags for arms & legs tea 🍇4 teabags for cleanse tea
    .
    .
    👉🏻Kelebihan fitea 💗Menurunkan berat badan berlebihan
    💗Meningkatkan metabolism badan
    💗Mengempiskan perut buncit / boroi
    💗Mengawal selera makan
    💗Mengecilkan kaki, peha, lengan, betis
    💗Menghilangkan dagu berlapis
    💗Melawaskan kencing manis
    💗Menyahkan toksin dalam badan
    💗Mencuci usus sebersih bersihnya
    💗Obesiti
    .
    .
    Setiap 3 jenis tea dalam fitea ni ada banyak kelebihannya tersendiri tau. Rugi kalau tak consume fitea ni. Dah lah murah, berkualiti, by homemade! And ofcourselah halal 💯
    .
    .
    Nak tanya apa2 atau order boleh
    ☎WHATSAPP :01125354179
    ☎WHATSAPP :01125354179
    ☎WHATSAPP :01125354179
    .
    #nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #cantiksebelumraya #skinnyteamalaysia
    #legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

  •  123  5  13 June, 2017