#sayajualbizziboddy Instagram Photos & Videos

sayajualbizziboddy - 27 posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
6.6
average likes

Latest #sayajualbizziboddy Posts

  • 💞
Korang dah cuba tak bizzy body ni❓Korang semua nak kurus❓
Haaa‼️trylah bizzi boddy ni😃
.
Kelebihan #bizziboddy⬇️⬇️⬇️
➡️Mengatasi masalah obesity
➡️memberi tenaga sepanjang hari
➡️menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
➡️mengatasi masalah sembelit
➡️Menurunkan kadar kolestrol
➡️mengawal selera makan
➡️mencantikkan kulit
➡️membantu menyingkirkan toksik dalam badan
.
Dah ramai testimoni yg ramping dan slim tau😍Korang bila lagi❓
.
.
BIZZI BODDY SLIMMING DRINK
1 botol 15 sachets RM79.90
✅Cod Melaka Tengah
✅Poslaju RM8sm / RM12ss
.
.
Link whatsapp ada di bio😊
www.wasap.my/60137011215/bizziboddy
  • 💞
    Korang dah cuba tak bizzy body ni❓Korang semua nak kurus❓
    Haaa‼️trylah bizzi boddy ni😃
    .
    Kelebihan #bizziboddy⬇️⬇️⬇️
    ➡️Mengatasi masalah obesity
    ➡️memberi tenaga sepanjang hari
    ➡️menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
    ➡️mengatasi masalah sembelit
    ➡️Menurunkan kadar kolestrol
    ➡️mengawal selera makan
    ➡️mencantikkan kulit
    ➡️membantu menyingkirkan toksik dalam badan
    .
    Dah ramai testimoni yg ramping dan slim tau😍Korang bila lagi❓
    .
    .
    BIZZI BODDY SLIMMING DRINK
    1 botol 15 sachets RM79.90
    ✅Cod Melaka Tengah
    ✅Poslaju RM8sm / RM12ss
    .
    .
    Link whatsapp ada di bio😊
    www.wasap.my/60137011215/bizziboddy

  •  6  2  1 August, 2019
  • 🔴
Sapu-sapu dah kurus‼️Dapat menghapuskan lemak dan selulit degil😱 Sesuai untuk lemak degil di bawah lengan,paha dan perut. Lagi pula sekarang bulan raya, secara tak langsung korang dapat mengawal makanan lepas try guna pulak #bizzybodycontourcream,
.
Fuhh😮 Hasilnya lebih cepat dan misi untuk kurus lebih berjaya. Pastikan sapu setiap hari tau dan jangan skip😉😉
.
Badan reshape mudah dan boleh la bergaya dengan kebaya nanti💃😊
.
.
Bizzi Boddy Contour Cream
1 x RM42.00
🚚COD Melaka Tengah
🚚POSLAJU RM8sm / RM12ss
.
.
Link whatsapp ada di bio😉
www.wasap.my/60137011215/bbcontourcream
  • 🔴
    Sapu-sapu dah kurus‼️Dapat menghapuskan lemak dan selulit degil😱 Sesuai untuk lemak degil di bawah lengan,paha dan perut. Lagi pula sekarang bulan raya, secara tak langsung korang dapat mengawal makanan lepas try guna pulak #bizzybodycontourcream,
    .
    Fuhh😮 Hasilnya lebih cepat dan misi untuk kurus lebih berjaya. Pastikan sapu setiap hari tau dan jangan skip😉😉
    .
    Badan reshape mudah dan boleh la bergaya dengan kebaya nanti💃😊
    .
    .
    Bizzi Boddy Contour Cream
    1 x RM42.00
    🚚COD Melaka Tengah
    🚚POSLAJU RM8sm / RM12ss
    .
    .
    Link whatsapp ada di bio😉
    www.wasap.my/60137011215/bbcontourcream

  •  13  1  20 June, 2019
  • Penangan BB Boddy💕💕
.
Bukan nak cakap bohong tapi siapa dah cuba pasti akan rasa perbezaannya💪💪
.
Antara kesan lain BB BODY :
💃Mengawal Selera Makan
💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
💃Mengurangkan masalah obes
💃Memberikan Tenaga
💃Menurunkan Kolestrol
💃Mengatasi masalah Sembelit
💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
.
Cara Minum⤵️
- Campurkan 1 shacet kedalam air suam
- Minum setiap pagi sebelum makan
- Sehari 1 sachet sahaja tau😉
.
Sis nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri?
.
Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy okeyhh😘😘
.
.
1 botol 15 sachets RM79.90
🚚COD Melaka Tengah
🚚POSLAJU RM8sm / RM12ss
.
.
Alahh korang ni 1 hari rm5.30++ jurr😝
.
.
Link whatsapp ada di bio😉
www.wasap.my/60137011215/bbboddy
  • Penangan BB Boddy💕💕
    .
    Bukan nak cakap bohong tapi siapa dah cuba pasti akan rasa perbezaannya💪💪
    .
    Antara kesan lain BB BODY :
    💃Mengawal Selera Makan
    💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
    💃Mengurangkan masalah obes
    💃Memberikan Tenaga
    💃Menurunkan Kolestrol
    💃Mengatasi masalah Sembelit
    💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
    .
    Cara Minum⤵️
    - Campurkan 1 shacet kedalam air suam
    - Minum setiap pagi sebelum makan
    - Sehari 1 sachet sahaja tau😉
    .
    Sis nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri?
    .
    Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy okeyhh😘😘
    .
    .
    1 botol 15 sachets RM79.90
    🚚COD Melaka Tengah
    🚚POSLAJU RM8sm / RM12ss
    .
    .
    Alahh korang ni 1 hari rm5.30++ jurr😝
    .
    .
    Link whatsapp ada di bio😉
    www.wasap.my/60137011215/bbboddy

  •  20  2  26 April, 2019
  • ‼️3hari HILANG 5kg‼

Dengan hanya ber Bizzi Boddy mampu menyembunyikan usia sebenar anda!! Kerana Bizzi Boddy mempunyai 7 kesan kemantapan badan anda:- 💕 membakar lemak tanpa perlu menyiksa badan
💕 badan lebih bertenaga..
💕 Kulit wajah berseri dan cerah
💕 Kulit lebih lembab
💕 Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan asbab green tea dlm bizzi body
💕 kurangkan nafsu makan yg membuak2 💥💥Tiada dijual dikedai, hanya saya online trusted seller yang sah💥💥 Jom kurus sebelum raya!

Cepatttt...!!!!
Pm/Whatsapp 60172194243

#bizziboddy #aslegacy #aslegacyseremban #terlajaklaris #bazarpaknil #sayajualbizziboddy #codseremban #codsenawang #aliffsyukri
  • ‼️3hari HILANG 5kg‼

    Dengan hanya ber Bizzi Boddy mampu menyembunyikan usia sebenar anda!! Kerana Bizzi Boddy mempunyai 7 kesan kemantapan badan anda:- 💕 membakar lemak tanpa perlu menyiksa badan
    💕 badan lebih bertenaga..
    💕 Kulit wajah berseri dan cerah
    💕 Kulit lebih lembab
    💕 Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan asbab green tea dlm bizzi body
    💕 kurangkan nafsu makan yg membuak2 💥💥Tiada dijual dikedai, hanya saya online trusted seller yang sah💥💥 Jom kurus sebelum raya!

    Cepatttt...!!!!
    Pm/Whatsapp 60172194243

    #bizziboddy #aslegacy #aslegacyseremban #terlajaklaris #bazarpaknil #sayajualbizziboddy #codseremban #codsenawang #aliffsyukri

  •  8  1  9 March, 2019
  • KESAN SEAWAL 10 KALI GANDA . .

Susah tidur, sugar craving, badan malas, celat letih, susah membuang, jerawat kerap naik ? Tanda tanda toksin dalam badan banyak. Jadi kita kena detox segala toksin supaya kekal sihat dan cergas serta cantikkan kulit dengan BIZZI FLUSH #aslegacymalaysia 💪🏻 Tak perlu bancuh, hanya koyak dan masukkan kedalam mulut... Dijamin sedap... RM75.00 jeee. .
.
.

Diperbuat dari Aloe Vera, Timun, Green Tea, Apple Fibre dan Physlium Husk. . . .
.
.

Siapa nak ?? Komen nak ! 😀 sebab kalau lambat uolss kena tunggu lambat sikit dan ikut turn 😗 .
.

Jom dapatkan SEKARANG !

#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacysabah #legacytour #aslegacysingapore #aslegacyipoh #aslegacyhq #bizziboddy #sayajualbizziboddy #sayajualharumnita #harumnita #pucukharumnita #harumnitafemininewash #aslegacy_teammaiza
  • KESAN SEAWAL 10 KALI GANDA . .

    Susah tidur, sugar craving, badan malas, celat letih, susah membuang, jerawat kerap naik ? Tanda tanda toksin dalam badan banyak. Jadi kita kena detox segala toksin supaya kekal sihat dan cergas serta cantikkan kulit dengan BIZZI FLUSH #aslegacymalaysia 💪🏻 Tak perlu bancuh, hanya koyak dan masukkan kedalam mulut... Dijamin sedap... RM75.00 jeee. .
    .
    .

    Diperbuat dari Aloe Vera, Timun, Green Tea, Apple Fibre dan Physlium Husk. . . .
    .
    .

    Siapa nak ?? Komen nak ! 😀 sebab kalau lambat uolss kena tunggu lambat sikit dan ikut turn 😗 .
    .

    Jom dapatkan SEKARANG !

    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #aslegacysabah #legacytour #aslegacysingapore #aslegacyipoh #aslegacyhq #bizziboddy #sayajualbizziboddy #sayajualharumnita #harumnita #pucukharumnita #harumnitafemininewash #aslegacy_teammaiza

  •  6  4  6 March, 2019
  • Dia jeling kata badan kita macam IKAN PAUS....KO RASAAAA??!! Best kannnn adik manis semua, kalau pinggang kita macam kerengga boleh pakai kebaya merah mak jemah glamour yang saiz XS ke M.

Bila pandang cermin masa kat fitting room, tengok body sendiri hati berbunga boleh senyum lebar memanjang..Ewahhh2.. Bukan nak kena angkat dumb bell..bukan nak kena angkat batu bata ...TAPI hanya Minum Air POWER  jerrrrrr... Sambil exercise pagi dengan mop dan sambil karate ikan sayur kat dapur, adik manis..kakak abang...mokcik pokcik minum segelas BIZZY BODDY.. Ada orang 2 hari dah kurang 5 kilo. Ada orang ambil masa 5 hari dah nangis bucu katil sebab  hilang lemak 4 kilo. BIZZY BODDY ni memang cairkan lemak-lemak nakal kat perut tu tau... Tak dapat jadi Miss World, dapat jadi Pujaan Hati Kanda pun cukup lahhh. 
Kos sehari dlm RM5.30 je utk jd gorgeous uols!!
Baru la meletop raya nnti..xde la org nampak kita kurus bile jauh 5km!! Dpn2 ya ampuunn!

1 botol ade 15 sachet

Harga: RM79.90 SM/ RM82.90 SS
Postage: RM8.00 SM/ RM12.00 SS

Ready stock jom whatsapp 60172194243
Cpt order sebelum abes sbb produk ni laku keras hokeyy!
#aslegacy #aslegacyseremban #aslegacyteamemma #sayajualbizziboddy #jomkurus #codsenawang #codseremban #bazarpaknil
  • Dia jeling kata badan kita macam IKAN PAUS....KO RASAAAA??!! Best kannnn adik manis semua, kalau pinggang kita macam kerengga boleh pakai kebaya merah mak jemah glamour yang saiz XS ke M.

    Bila pandang cermin masa kat fitting room, tengok body sendiri hati berbunga boleh senyum lebar memanjang..Ewahhh2.. Bukan nak kena angkat dumb bell..bukan nak kena angkat batu bata ...TAPI hanya Minum Air POWER  jerrrrrr... Sambil exercise pagi dengan mop dan sambil karate ikan sayur kat dapur, adik manis..kakak abang...mokcik pokcik minum segelas BIZZY BODDY.. Ada orang 2 hari dah kurang 5 kilo. Ada orang ambil masa 5 hari dah nangis bucu katil sebab  hilang lemak 4 kilo. BIZZY BODDY ni memang cairkan lemak-lemak nakal kat perut tu tau... Tak dapat jadi Miss World, dapat jadi Pujaan Hati Kanda pun cukup lahhh.
    Kos sehari dlm RM5.30 je utk jd gorgeous uols!!
    Baru la meletop raya nnti..xde la org nampak kita kurus bile jauh 5km!! Dpn2 ya ampuunn!

    1 botol ade 15 sachet

    Harga: RM79.90 SM/ RM82.90 SS
    Postage: RM8.00 SM/ RM12.00 SS

    Ready stock jom whatsapp 60172194243
    Cpt order sebelum abes sbb produk ni laku keras hokeyy!
    #aslegacy #aslegacyseremban #aslegacyteamemma #sayajualbizziboddy #jomkurus #codsenawang #codseremban #bazarpaknil

  •  10  1  5 March, 2019
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
.
Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
.
So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01156599598
📲 01156599598 .
#bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
    .
    Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
    .
    So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01156599598
    📲 01156599598 .
    #bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri

  •  24  2  5 March, 2019
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
.
Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
.
So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0132571351
📲 0132571351
📲 0132571351
.
#bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
    .
    Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
    .
    So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    .
    #bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong

  •  16  0  4 March, 2019
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
.
Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
.
So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0132571351
📲 0132571351
📲 0132571351
.
#bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
    .
    Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
    .
    So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    .
    #bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong

  •  7  1  4 March, 2019
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
.
Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
.
So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0132571351
📲 0132571351
📲 0132571351
.
#bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong
  • Dah ambil Bizzibody kalau boleh cukupkan 2L at least sehari tau
    .
    Minum air masak bagus untuk boost lagi pembakaran lemak
    .
    So jangan ada alasan malas nak minum air kalau dah start consume Bizziboddy dan nak body cantik ok!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    📲 0132571351
    .
    #bizziboddy #sayajualbizziboddy #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #curvebody #collagen #jeragat #jerawat #aslegacy #slimmingcontour #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #aliffsyukri #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong

  •  14  1  4 March, 2019
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60138737704/BIZZIBODDY

#sayajualbizziboddy #bizziboddy #bizziboddyslimming
#bizziboddyaslegacy
#bizzibodyipoh #codipoh #aslegacybyaliffsyukri #sayajualipoh #sayajual
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60138737704/BIZZIBODDY

    #sayajualbizziboddy #bizziboddy #bizziboddyslimming
    #bizziboddyaslegacy
    #bizzibodyipoh #codipoh #aslegacybyaliffsyukri #sayajualipoh #sayajual

  •  4  6  9 January, 2019
  • 📍Kelebihan Bizzi Body :
.
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.
.
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu Pagi.
.
1 botol ada 15 sachet
.
Harga : Rm79.90(SM)/Rm82(SS)

Nak tambah income!!? sertai kami dengan modal serendah rm500? Whatsapp 0133769779

#sayajualbizziboddy
#sayajual
#aslegacy 
#aliffsyukriterlajaklaris
#kongsirezeki
#mobilepartner
#dropship
  • 📍Kelebihan Bizzi Body :
    .
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit
    📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.
    .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu Pagi.
    .
    1 botol ada 15 sachet
    .
    Harga : Rm79.90(SM)/Rm82(SS)

    Nak tambah income!!? sertai kami dengan modal serendah rm500? Whatsapp 0133769779

    #sayajualbizziboddy
    #sayajual
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #kongsirezeki
    #mobilepartner
    #dropship

  •  3  0  4 January, 2019

Top #sayajualbizziboddy Posts

  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60138737704/BIZZIBODDY

#sayajualbizziboddy #bizziboddy #bizziboddyslimming
#bizziboddyaslegacy
#bizzibodyipoh #codipoh #aslegacybyaliffsyukri #sayajualipoh #sayajual
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃*BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔ 💧Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘

    Jika berminat hubungi : http://www.wasap.my/60138737704/BIZZIBODDY

    #sayajualbizziboddy #bizziboddy #bizziboddyslimming
    #bizziboddyaslegacy
    #bizzibodyipoh #codipoh #aslegacybyaliffsyukri #sayajualipoh #sayajual

  •  4  6  9 January, 2019