#sayajual Instagram Photos & Videos

sayajual - 28.9m posts

Hashtag Popularity

2.5
average comments
91.9
average likes

Latest #sayajual Posts

  • 24 HOURS MV KASI CHANCE! ❤️💙
 
Mesti ramai dah tunggu bila lagi lah Myravallyn nak buat s4le. Haa, hari ni je  kami bagi special deals untuk MYRAVALLYN LOVERS sehingga malam ni tau. 
 
Kali ni lain sikit dari yang lain. Hanya MERAH dan BIRU sahaja. 
 
INGAT, HANYA 24JAM SAHAJA 💙❤️

😋😋Norma RM139😋😋

To order Whatsapp sis⤵️
.
___
➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
.
.
Atau dear boleh klik link di bio😘
Bayar item dan pos✔️
Tanpa service charge ✔️
.
___
#psninifeedback #teampseira #eiravangers  #ironless #kurungcantik  #comfortraya #viral #DramaSangat #bukanbeshebeshe #onxon #bajumurah #myravallyndropship #myravallynwhimsicalraya #Myravallyn #sayajual #sayajualmurah #ajimaura #aurainstagram #neelofa #mirafilzah #viral #brocade #wedding #malaywedding
#MyravallynVictoriaDress
  • 24 HOURS MV KASI CHANCE! ❤️💙

    Mesti ramai dah tunggu bila lagi lah Myravallyn nak buat s4le. Haa, hari ni je kami bagi special deals untuk MYRAVALLYN LOVERS sehingga malam ni tau.

    Kali ni lain sikit dari yang lain. Hanya MERAH dan BIRU sahaja.

    INGAT, HANYA 24JAM SAHAJA 💙❤️

    😋😋Norma RM139😋😋

    To order Whatsapp sis⤵️
    .
    ___
    ➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
    ➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
    ➕6️⃣0️⃣1️⃣0️⃣➖8️⃣2️⃣2️⃣7️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
    .
    .
    Atau dear boleh klik link di bio😘
    Bayar item dan pos✔️
    Tanpa service charge ✔️
    .
    ___
    #psninifeedback #teampseira #eiravangers #ironless #kurungcantik #comfortraya #viral #DramaSangat #bukanbeshebeshe #onxon #bajumurah #myravallyndropship #myravallynwhimsicalraya #Myravallyn #sayajual #sayajualmurah #ajimaura #aurainstagram #neelofa #mirafilzah #viral #brocade #wedding #malaywedding
    #MyravallynVictoriaDress

  •  0  0  1 minute ago
  • COLLAGEN PLUS POWDER ~ RM298
—-
.
SERI KECANTIKAN
KEKAL BERSERI DARI DALAM KE LUAR.

Kembalikan keremajaan kulit dengan Shaklee Collagen Powder. 
.
---
Order klik link di bio.
Atau
.
📲012.480.3554
📲012.480.3554
📲012.480.3554
---
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia
  • COLLAGEN PLUS POWDER ~ RM298
    —-
    .
    SERI KECANTIKAN
    KEKAL BERSERI DARI DALAM KE LUAR.

    Kembalikan keremajaan kulit dengan Shaklee Collagen Powder.
    .
    ---
    Order klik link di bio.
    Atau
    .
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    ---
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    #shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia

  •  2  0  1 minute ago
  • "MACAM RASA NAK 😭😭😭 KAT BUCU KATIL JE, LEPAIH TENGOK MUKA SENDRI !"
.
"Makin hari makin banyak perubahan, tak payah pi laser dah kawan2, Tak payah kos yang mahai, Sumpah tak tipu !"
-Wan syukri,Penang
.
Jom Selesaikan Segala Masalah Kulit 
👇🏻👇🏻👇🏻

👉🏻 www.wasap.my/+60145119366/ESW
.
.
KEBAIKKAN ESW !
.
❤ Jerawatt mengecut dan menghaluskan liang pori.
❤ Kulit menjadi lembab dan glowing
❤ Menghapuskan Hama Resdung punca Jerawat
❤ melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
❤ Tak perlu pakai foundation untuk keluar rumah
❤ Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
❤ memudarkan parut jerawatt & luka
❤ Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
❤ Menanggalkan Blackhead & Whitehead
❤ Makin ramai akn tegur kulit ploles
#WWOOWW! 👏👏👏

.
✅ DILULUSKAN KKM
✅ MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✅ MUSLIM PRODUCT
.
❌ Tiada kesann sampingann
❌ Tiada pengelupasan
❌ Organik & sgt sesuai untuk kulit sensetif !!
.
Nanti kami bagi info, diskaun & free gift utk awak2 yaa.

#esw #putihbersih #putihbersih #extraskinwhite 
#cinderellaglowslim #cgssupplemenet #cgscinderella #cepatkurus#putihcepat #sayajual #sayajualmurah  #ariani #telekungsitikhadijah #sayajualhandbag #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia  #telekungsitikhadijah #naelofa #lokalah  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #moodrepublik #uitmdihatiku #cherylbombshell
  • "MACAM RASA NAK 😭😭😭 KAT BUCU KATIL JE, LEPAIH TENGOK MUKA SENDRI !"
    .
    "Makin hari makin banyak perubahan, tak payah pi laser dah kawan2, Tak payah kos yang mahai, Sumpah tak tipu !"
    -Wan syukri,Penang
    .
    Jom Selesaikan Segala Masalah Kulit
    👇🏻👇🏻👇🏻

    👉🏻 www.wasap.my/+60145119366/ESW
    .
    .
    KEBAIKKAN ESW !
    .
    ❤ Jerawatt mengecut dan menghaluskan liang pori.
    ❤ Kulit menjadi lembab dan glowing
    ❤ Menghapuskan Hama Resdung punca Jerawat
    ❤ melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
    ❤ Tak perlu pakai foundation untuk keluar rumah
    ❤ Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
    ❤ memudarkan parut jerawatt & luka
    ❤ Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
    ❤ Menanggalkan Blackhead & Whitehead
    ❤ Makin ramai akn tegur kulit ploles
    #WWOOWW! 👏👏👏

    .
    ✅ DILULUSKAN KKM
    ✅ MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
    ✅ MUSLIM PRODUCT
    .
    ❌ Tiada kesann sampingann
    ❌ Tiada pengelupasan
    ❌ Organik & sgt sesuai untuk kulit sensetif !!
    .
    Nanti kami bagi info, diskaun & free gift utk awak2 yaa.

    #esw #putihbersih #putihbersih #extraskinwhite
    #cinderellaglowslim #cgssupplemenet #cgscinderella #cepatkurus #putihcepat #sayajual #sayajualmurah #ariani #telekungsitikhadijah #sayajualhandbag #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #telekungsitikhadijah #naelofa #lokalah #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #moodrepublik #uitmdihatiku #cherylbombshell

  •  2  0  2 minutes ago
  • This ALL-IN-ONE MAKEUP KIT sesuai utk semua skin tones tau! Utk bahagian mata, Lady Boss guna LIPCREAM as eyeshadow then tambah eyeshadow yg berwarna cerah on top utk set & buat eye makeup look yg soft gituuu 😻🥰 Korang perasan tak mata Sabrina nampak lagi fresh & besar bila tambah DRAMATIC LIQUID EYELINER? Yasss! LOVEEEE sangatt! 💃
-
Atie suka sangat makeup look NATURAL yg sesuai utk everyday mcm ni! Sesuai utk pergi kerja, pergi kelas, pergi dating or even pergi event pun boleh!

#caryacosmetic
#jomberCarya
#caryaraya
#caryakl
#caryajohor
#caryamuar
#caryacosmeticsmuar
#caryamelaka
#caryaselangor
#caryabakri
#caryapagoh
#caryauthmpagoh
#motd
#muamuar
#muabatupahat
#muamelaka
#muakl
#makeuptutorial
#makeupkit
#makeuptravel
#makeupmalaysia
#stayathome
#buatduitkepukkepuk
#norelegacy
#teamsismy
#agentwanted
#dropshipwanted
#sideincome
#sayajual
  • This ALL-IN-ONE MAKEUP KIT sesuai utk semua skin tones tau! Utk bahagian mata, Lady Boss guna LIPCREAM as eyeshadow then tambah eyeshadow yg berwarna cerah on top utk set & buat eye makeup look yg soft gituuu 😻🥰 Korang perasan tak mata Sabrina nampak lagi fresh & besar bila tambah DRAMATIC LIQUID EYELINER? Yasss! LOVEEEE sangatt! 💃
    -
    Atie suka sangat makeup look NATURAL yg sesuai utk everyday mcm ni! Sesuai utk pergi kerja, pergi kelas, pergi dating or even pergi event pun boleh!

    #caryacosmetic
    #jomberCarya
    #caryaraya
    #caryakl
    #caryajohor
    #caryamuar
    #caryacosmeticsmuar
    #caryamelaka
    #caryaselangor
    #caryabakri
    #caryapagoh
    #caryauthmpagoh
    #motd
    #muamuar
    #muabatupahat
    #muamelaka
    #muakl
    #makeuptutorial
    #makeupkit
    #makeuptravel
    #makeupmalaysia
    #stayathome
    #buatduitkepukkepuk
    #norelegacy
    #teamsismy
    #agentwanted
    #dropshipwanted
    #sideincome
    #sayajual

  •  1  0  2 minutes ago
  • Yes! All range is on sale for 100ml tonic! RM58 only 

_

Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70 

_

‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks 

_

_

Kindly search 👉🏻 #9ampixi  or 
story highlight under "Pixi" for available items
_

1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
2 ✨ click link in bio or DM to order

_
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic  #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty  #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia
  • Yes! All range is on sale for 100ml tonic! RM58 only

    _

    Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70

    _

    ‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks

    _

    _

    Kindly search 👉🏻 #9ampixi or
    story highlight under "Pixi" for available items
    _

    1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
    2 ✨ click link in bio or DM to order

    _
    #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia

  •  1  0  2 minutes ago
  • 🌸
BATH & BODY WORKS SIGNATURE MIST SPECIAL (236mL)
.
Warm Vanilla Sugar Shimmer - Bau vanilla & powdery coconut
.
RM55 ONLY !
RM55 ONLY !
RM55 ONLY !
.
EXCLUDE POSTAGE !
.
Postage 🚚:
Semenanjung (J&T Express): RM8
Sabah & Sarawak (PosLaju): RM12
.
Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍
.
How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 014 515 9337 or just click the link at the profile. 😊
.
Any information to ask ? Do contact me at this number now, 014 515 9337 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
.
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #bathandbodyworksmurah #victoriasecret #bathandbodyworks #bathandbodyworksmurahmalaysia #bathandbodyworkssugarsweettco
  • 🌸
    BATH & BODY WORKS SIGNATURE MIST SPECIAL (236mL)
    .
    Warm Vanilla Sugar Shimmer - Bau vanilla & powdery coconut
    .
    RM55 ONLY !
    RM55 ONLY !
    RM55 ONLY !
    .
    EXCLUDE POSTAGE !
    .
    Postage 🚚:
    Semenanjung (J&T Express): RM8
    Sabah & Sarawak (PosLaju): RM12
    .
    Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍
    .
    How to order?
    📸 Screenshot the picture.
    📲 Whatapps to 014 515 9337 or just click the link at the profile. 😊
    .
    Any information to ask ? Do contact me at this number now, 014 515 9337 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
    .
    #perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #bathandbodyworksmurah #victoriasecret #bathandbodyworks #bathandbodyworksmurahmalaysia #bathandbodyworkssugarsweettco

  •  1  0  2 minutes ago
  • Kalau nak clear and glowing face, parut-parut hitam pudar, cuba Pixi Glow Tonic ni, confirm nampak perubahan seawal seminggu! Now tengah sale RM58 je for 100ml

_

Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70 

_

‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks 

_

_

Kindly search 👉🏻 #9ampixi  or 
story highlight under "Pixi" for available items
_

1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
2 ✨ click link in bio or DM to order

_
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic  #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty  #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia
  • Kalau nak clear and glowing face, parut-parut hitam pudar, cuba Pixi Glow Tonic ni, confirm nampak perubahan seawal seminggu! Now tengah sale RM58 je for 100ml

    _

    Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70

    _

    ‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks

    _

    _

    Kindly search 👉🏻 #9ampixi or
    story highlight under "Pixi" for available items
    _

    1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
    2 ✨ click link in bio or DM to order

    _
    #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia

  •  2  0  2 minutes ago
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

.

worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

.

#kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu 
 #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat 
#stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

    .

    worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

    .

    #kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu
    #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat
    #stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus

  •  1  0  3 minutes ago
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

.

worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

.

#kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu 
 #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat 
#stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

    .

    worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

    .

    #kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu
    #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat
    #stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus

  •  1  0  3 minutes ago
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

.

worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

.

#kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu 
 #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat 
#stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus
  • morning alhamdulillah 1 uncang detox tea n longlegstea dapat cust turun 2kg. sis dah ckp dah nak loose weight amek set combo detox tea n longlegstea. mmg best n padu teruk . korang pun suka nnt serious ly berbalooiii.

    .

    worth every penny 🤩thank you yangg for support us. nak slim jugak? cannot resist the feedback? come buy from us and taste it!

    .

    #kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu
    #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat
    #stayathomechallenge #sayajual #malaysia #tehkurus

  •  1  0  3 minutes ago
  • Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70 

_

‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks 

_

_

Kindly search 👉🏻 #9ampixi  or 
story highlight under "Pixi" for available items
_

1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
2 ✨ click link in bio or DM to order

_
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic  #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty  #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia
  • Jarang-jarang Pixi Sale! Glow Tonic 100ml RM58 je, normal price kat Sephora sekarang RM70

    _

    ‼️ LIMITED TIME SALE FOR PIXI! 100ml Toner RM58 ONLY for all range but the eta is 1-3 weeks

    _

    _

    Kindly search 👉🏻 #9ampixi or
    story highlight under "Pixi" for available items
    _

    1✨ Postage RM8 sm / RM12 ss
    2 ✨ click link in bio or DM to order

    _
    #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmariobadescu #sayajualmariobadescufacialspray #mariobadescu #facialspray #sayajualfacialspray #sayajualrosewater #sephorapersonalshopper #macpersonalshopper #makeup #kedaikecantikan #original #loffatah #fattzura #mycoffeeprince #mua #muakb #muamalaysia #muakl #sayajualpixiglow #sayajualpixiglowtonic #sayajualpixi #motd #sayajual #sayajualshaklee #piximalaysia #sayajualpixibeauty #pixiglowtonicmalaysia #pixirosetonicmalaysia #pixiglowtonicmalaysia #piximalaysia

  •  1  0  3 minutes ago
  • Hai uolls , bersempena dengan merdeka sales pada bulan ini yang bertema kan "MALAYSIA PRIHATIN" untuk pengetahuan cik/puan kami ada discount potongan harga sebanyak rm20 pada setiap kotak jika cik/puan join kami punya group telegram, 

ini linknya https://t.me/joinchat/AAAAAEP9fIThcC62u7KaOA

*MERDEKA SALES 2020🇲🇾*

MERDEKA SALE 🇲🇾??
mesti ada yang terlepas pandang dengan flashsale88 kan? uolss jangan risau kami nak bagi uolss harga yang tak masuk akal dengan potongan sebanyak rm20 untuk setiap pembelian 1 box !!! siapa je taknak kan???

Dapatkan harga *Merdeka Sales sekotak hanya RM109.90. Rebut peluang ini anda jimat banyak *RM20 Wow*😱🔥

📌🚗Beli 4box Free Delivery
📌📮Beli 2Box Free Postage
📌🎁Free gifts special

#serilady #jusserilady #periodpain #jamu4in1 #produkkesihatanDalaman #produkkecantikanluaran #produkMalaysia #jamuhebat #jamumoden #produksupplement #kesancepat #Stayathome #sellerpuchong #Whitening #Slimming #Detox #SayaJual #AmazingResults #Kurus #missv #keputihan #BustUp #dropshipwanted
  • Hai uolls , bersempena dengan merdeka sales pada bulan ini yang bertema kan "MALAYSIA PRIHATIN" untuk pengetahuan cik/puan kami ada discount potongan harga sebanyak rm20 pada setiap kotak jika cik/puan join kami punya group telegram,

    ini linknya https://t.me/joinchat/AAAAAEP9fIThcC62u7KaOA

    *MERDEKA SALES 2020🇲🇾*

    MERDEKA SALE 🇲🇾??
    mesti ada yang terlepas pandang dengan flashsale88 kan? uolss jangan risau kami nak bagi uolss harga yang tak masuk akal dengan potongan sebanyak rm20 untuk setiap pembelian 1 box !!! siapa je taknak kan???

    Dapatkan harga *Merdeka Sales sekotak hanya RM109.90. Rebut peluang ini anda jimat banyak *RM20 Wow*😱🔥

    📌🚗Beli 4box Free Delivery
    📌📮Beli 2Box Free Postage
    📌🎁Free gifts special

    #serilady #jusserilady #periodpain #jamu4in1 #produkkesihatanDalaman #produkkecantikanluaran #produkMalaysia #jamuhebat #jamumoden #produksupplement #kesancepat #Stayathome #sellerpuchong #Whitening #Slimming #Detox #SayaJual #AmazingResults #Kurus #missv #keputihan #BustUp #dropshipwanted

  •  1  0  3 minutes ago
  • Hai uolls , bersempena dengan merdeka sales pada bulan ini yang bertema kan "MALAYSIA PRIHATIN" untuk pengetahuan cik/puan kami ada discount potongan harga sebanyak rm20 pada setiap kotak jika cik/puan join kami punya group telegram, 

ini linknya https://t.me/joinchat/AAAAAEP9fIThcC62u7KaOA

*MERDEKA SALES 2020🇲🇾*

MERDEKA SALE 🇲🇾??
mesti ada yang terlepas pandang dengan flashsale88 kan? uolss jangan risau kami nak bagi uolss harga yang tak masuk akal dengan potongan sebanyak rm20 untuk setiap pembelian 1 box !!! siapa je taknak kan???

Dapatkan harga *Merdeka Sales sekotak hanya RM109.90. Rebut peluang ini anda jimat banyak *RM20 Wow*😱🔥

📌🚗Beli 4box Free Delivery
📌📮Beli 2Box Free Postage
📌🎁Free gifts special

#serilady #jusserilady #periodpain #jamu4in1 #produkkesihatanDalaman #produkkecantikanluaran #produkMalaysia #jamuhebat #jamumoden #produksupplement #kesancepat #Stayathome #sellerpuchong #Whitening #Slimming #Detox #SayaJual #AmazingResults #Kurus #missv #keputihan #BustUp #dropshipwanted
  • Hai uolls , bersempena dengan merdeka sales pada bulan ini yang bertema kan "MALAYSIA PRIHATIN" untuk pengetahuan cik/puan kami ada discount potongan harga sebanyak rm20 pada setiap kotak jika cik/puan join kami punya group telegram,

    ini linknya https://t.me/joinchat/AAAAAEP9fIThcC62u7KaOA

    *MERDEKA SALES 2020🇲🇾*

    MERDEKA SALE 🇲🇾??
    mesti ada yang terlepas pandang dengan flashsale88 kan? uolss jangan risau kami nak bagi uolss harga yang tak masuk akal dengan potongan sebanyak rm20 untuk setiap pembelian 1 box !!! siapa je taknak kan???

    Dapatkan harga *Merdeka Sales sekotak hanya RM109.90. Rebut peluang ini anda jimat banyak *RM20 Wow*😱🔥

    📌🚗Beli 4box Free Delivery
    📌📮Beli 2Box Free Postage
    📌🎁Free gifts special

    #serilady #jusserilady #periodpain #jamu4in1 #produkkesihatanDalaman #produkkecantikanluaran #produkMalaysia #jamuhebat #jamumoden #produksupplement #kesancepat #Stayathome #sellerpuchong #Whitening #Slimming #Detox #SayaJual #AmazingResults #Kurus #missv #keputihan #BustUp #dropshipwanted

  •  0  0  3 minutes ago
  • Hampa tengok kotak pon dah melting tak sangga 😍 
.
Qasa macam sayang nak bukak kan?
Lipstick tak payah qisaw sebab hampa confirm akan inlove sangat sangat taw ❤❤❤ 
.
Warna memang menarik senang man matchy dengan daily looks😍 
.
Harga 1box Ada 2pcs CODE yang berbeza. 
Jimat sangat sangat hampa. 
Untuk yang dekat kami boleh COD . Habaq sahaja area mana . 
Yang jauh jauh Kami post bagi .. 
Tak payah qisaw nak grab kekasih , memang mudah 
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Click Link on Bio .
Laju laju terus pm😘
.
Jum pakat pakat grab kekasih 😘😘
.
.
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar
  • Hampa tengok kotak pon dah melting tak sangga 😍
    .
    Qasa macam sayang nak bukak kan?
    Lipstick tak payah qisaw sebab hampa confirm akan inlove sangat sangat taw ❤❤❤
    .
    Warna memang menarik senang man matchy dengan daily looks😍
    .
    Harga 1box Ada 2pcs CODE yang berbeza.
    Jimat sangat sangat hampa.
    Untuk yang dekat kami boleh COD . Habaq sahaja area mana .
    Yang jauh jauh Kami post bagi ..
    Tak payah qisaw nak grab kekasih , memang mudah
    ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
    Click Link on Bio .
    Laju laju terus pm😘
    .
    Jum pakat pakat grab kekasih 😘😘
    .
    .
    .
    #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar

  •  1  0  9 minutes ago

Top #sayajual Posts

  • Buat yang mau ganti sprei depan tivi. 
Harga murah tapi bahan tebal, halus dan dingin. 

Bisa request ukuran. 

Tinggi 20 cm : 
200 x 200 : 92 rbu
180 x 200 : 89 rbu
160 x 200 : 86 rbu
140 x 200 : 83 rbu
120 x 200 : 69 rbu
100 x 200 : 66 rbu

HARGA BC SET, RUMBAI DAN KASUR BUSA ... Langsung dari aja ya bunda. 

WA. 081 330 191419

#murah #spreimurah #sprei #murahmeriah #spreikatun #murahmurah #spreianak #spreicantik #murah2 #murahbanget #spreilucu #spreidewasa #onlineshop #spreiadem #spreiunik #spreishabby #sayajual #bedcover #murahdancantik #spreibagus #onlineshopping #spreimotif #murahgiler #spreipolos
  • Buat yang mau ganti sprei depan tivi.
    Harga murah tapi bahan tebal, halus dan dingin.

    Bisa request ukuran.

    Tinggi 20 cm :
    200 x 200 : 92 rbu
    180 x 200 : 89 rbu
    160 x 200 : 86 rbu
    140 x 200 : 83 rbu
    120 x 200 : 69 rbu
    100 x 200 : 66 rbu

    HARGA BC SET, RUMBAI DAN KASUR BUSA ... Langsung dari aja ya bunda.

    WA. 081 330 191419

    #murah #spreimurah #sprei #murahmeriah #spreikatun #murahmurah #spreianak #spreicantik #murah2 #murahbanget #spreilucu #spreidewasa #onlineshop #spreiadem #spreiunik #spreishabby #sayajual #bedcover #murahdancantik #spreibagus #onlineshopping #spreimotif #murahgiler #spreipolos

  •  397  35  12 August, 2020
  • Buat yang mau ganti sprei depan tivi. 
Harga murah tapi bahan tebal, halus dan dingin. 

Bisa request ukuran. 

Tinggi 20 cm : 
200 x 200 : 92 rbu
180 x 200 : 89 rbu
160 x 200 : 86 rbu
140 x 200 : 83 rbu
120 x 200 : 69 rbu
100 x 200 : 66 rbu

HARGA BC SET, RUMBAI DAN KASUR BUSA ... Langsung dari aja ya bunda. 

WA. 081 330 191419

#murah #spreimurah #sprei #murahmeriah #spreikatun #murahmurah #spreianak #spreicantik #murah2 #murahbanget #spreilucu #spreidewasa #onlineshop #spreiadem #spreiunik #spreishabby #sayajual #bedcover #murahdancantik #spreibagus #onlineshopping #spreimotif #murahgiler #spreipolos
  • Buat yang mau ganti sprei depan tivi.
    Harga murah tapi bahan tebal, halus dan dingin.

    Bisa request ukuran.

    Tinggi 20 cm :
    200 x 200 : 92 rbu
    180 x 200 : 89 rbu
    160 x 200 : 86 rbu
    140 x 200 : 83 rbu
    120 x 200 : 69 rbu
    100 x 200 : 66 rbu

    HARGA BC SET, RUMBAI DAN KASUR BUSA ... Langsung dari aja ya bunda.

    WA. 081 330 191419

    #murah #spreimurah #sprei #murahmeriah #spreikatun #murahmurah #spreianak #spreicantik #murah2 #murahbanget #spreilucu #spreidewasa #onlineshop #spreiadem #spreiunik #spreishabby #sayajual #bedcover #murahdancantik #spreibagus #onlineshopping #spreimotif #murahgiler #spreipolos

  •  365  1  23 hours ago
  • Berita baik untuk bakal pengantin di luar sana 😍 Cepat tag/share pada kawan-kawan or kenalan terdekat yang nak kahwin tu 🥰
.
Sebabkan terlalu banyak permintaan wedding cake dari kesayangan kami semua, team decide untuk mengambil preorder wedding cake 
Untuk design Nerissa Flynn ☺️ .

Untuk Nerissa Flynn Design, warna & figure seperti dalam gambar diatas. EARLYBIRD PRICE WILL END ON 31 August 2020 😱 Normal price afterwards 🙈 .

First tier 6 inches
Second tier 4 inches .

#seksyen3bangi #bandarbarubangi #bangi #kekbangi  #keksedap #keksedapmurah #sayajual #kekdelivery #cakedelivery #putrajaya #terasjernang #kajang #bangi #cheras #kekcantikbangi #kekcantik #kekkawinbangi #weddingcakebangi
  • Berita baik untuk bakal pengantin di luar sana 😍 Cepat tag/share pada kawan-kawan or kenalan terdekat yang nak kahwin tu 🥰
    .
    Sebabkan terlalu banyak permintaan wedding cake dari kesayangan kami semua, team decide untuk mengambil preorder wedding cake
    Untuk design Nerissa Flynn ☺️ .

    Untuk Nerissa Flynn Design, warna & figure seperti dalam gambar diatas. EARLYBIRD PRICE WILL END ON 31 August 2020 😱 Normal price afterwards 🙈 .

    First tier 6 inches
    Second tier 4 inches .

    #seksyen3bangi #bandarbarubangi #bangi #kekbangi #keksedap #keksedapmurah #sayajual #kekdelivery #cakedelivery #putrajaya #terasjernang #kajang #bangi #cheras #kekcantikbangi #kekcantik #kekkawinbangi #weddingcakebangi

  •  956  28  10 August, 2020
  • CUSTOM DESIGN DOTMOD PLATE 

🛑 RESTOCK 

Razi-01112151182
Qayyum - 01121500776
Eddy - 0143600891
🔞🔞🔞🔞🔞 ____________________________________
SHAH ALAM .
🏢:VapeXprezz Shah Alam ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, 40000,Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok) .
🚙Waze:Vapexprezz
———————————————————
SUBANG JAYA .
🏢:Vapexprezz Subang Jaya No 4, Jalan SS15/4, 47500,Subang Jaya( Next To Canai Cafe) .
🚙Waze:Vapexprezz SS15 .
———————————————————
TAMAN DATO HARUN PJ .
🏢:VAPEXPREZZPJ Jalan 7 Taman Dato Harun , Petaling Jaya . 🚙Waze:VX@PJ .
———————————————————
#vapexprezz 
#vape
#kakimoto 
#vapeselangor 
#vapemalaysia #vapemalaysiaonline 
#selangor
#sau
#malaysianvapers #malaysianvapors 
#vapeonline
#vxonline
#malaysiavape
#kedaivapemurah 
#vapormalaysia 
#kedaivape 
#stopsmoking
#vapeon 
#vapemalaysian
#vapepetalingjaya 
#sayajual
  • CUSTOM DESIGN DOTMOD PLATE

    🛑 RESTOCK

    Razi-01112151182
    Qayyum - 01121500776
    Eddy - 0143600891
    🔞🔞🔞🔞🔞 ____________________________________
    SHAH ALAM .
    🏢:VapeXprezz Shah Alam ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, 40000,Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok) .
    🚙Waze:Vapexprezz
    ———————————————————
    SUBANG JAYA .
    🏢:Vapexprezz Subang Jaya No 4, Jalan SS15/4, 47500,Subang Jaya( Next To Canai Cafe) .
    🚙Waze:Vapexprezz SS15 .
    ———————————————————
    TAMAN DATO HARUN PJ .
    🏢:VAPEXPREZZPJ Jalan 7 Taman Dato Harun , Petaling Jaya . 🚙Waze:VX@PJ .
    ———————————————————
    #vapexprezz
    #vape
    #kakimoto
    #vapeselangor
    #vapemalaysia #vapemalaysiaonline
    #selangor
    #sau
    #malaysianvapers #malaysianvapors
    #vapeonline
    #vxonline
    #malaysiavape
    #kedaivapemurah
    #vapormalaysia
    #kedaivape
    #stopsmoking
    #vapeon
    #vapemalaysian
    #vapepetalingjaya
    #sayajual

  •  166  1  19 hours ago