#sayaguna Instagram Photos & Videos

sayaguna - 111.1k posts

Hashtag Popularity

3.4
average comments
50.3
average likes

Latest #sayaguna Posts

  • DIET SECARA SIHAT TANPA PERLU BERLAPAR❗❗❗
DIJAMIN VAVAVOOM TIADA UBAT KURUS SIBUTRAMINE!!! BOLEH AMBIL CEK DENGAN KKM YE!
.
Jangan silap tafsir dengan VAVAVOOM ye , vavavoom ni dia bukan ubat kurus tapi dia kopi yg mengandungi bahan yg mengenyangkan ibarat kita da makan nasi ! 

Kalau ubat kurus tu kita makan dia terus bg isyarat kepada otak kita supaya jangan makan dan menghilangkan sekera makan kita ! Tapi Vavavoom ni dia bagi perut kita kenyang !

Kalau UBAT KURUS YG ADE SIBUTRAMINE tu uolss mmg boleh turun berat badan tp dgn cara yg xsihat , sbb xde zat ! 

Dalam VAVAVOOM mengandungi bahan2 ni sahaja sebab tu la anda minum vavavoom jadi kenyang dan bertenaga walaupon xmakan nasi satu hari: 

πŸ‘‰Chiaseed - bagi perut kita kenyang , sbb dia carbohydrates ! Jadi bila kita ambil produk yg ade chiaseed kita jadi kenyang mcm mkan nasi .
.
πŸ‘‰L-carnitine - dia tukar lemak kita menjadi tenaga , jadi mmg ramai atlet suka amik l-carnitine tu buang lemak mereka 
.
πŸ‘‰Spirulina - mengandungi protein , zat besi dan vitamin b
.
πŸ‘‰Green tea - boleh membantu untuk meningkat metabolisma dan merangsang penurunan berat badan dan membakar lemak
.
πŸ‘‰Garcinia cambogia - mengurangkan nafsu makan dan mengempiskan perut 
.
πŸ‘‰Acai berry - melawaskan pembuangan , kaya dengan antioxidant, memberi tanaga 
.
So faham macam mana VAVAVOOM boleh bantu anda untuk turunkan berat badan?
.
.
#coffee #coffeekurus #kurus #kurussihat 
#susu #susuviral #susukambing #viral #sedap #sayajual #sayaguna #susumomegojes #momegojes #momegojessusuviral #susuibuhamil #tumpat #kelantan #putih #cantik #instafamous #cerah #igkelantan
  • DIET SECARA SIHAT TANPA PERLU BERLAPAR❗❗❗
    DIJAMIN VAVAVOOM TIADA UBAT KURUS SIBUTRAMINE!!! BOLEH AMBIL CEK DENGAN KKM YE!
    .
    Jangan silap tafsir dengan VAVAVOOM ye , vavavoom ni dia bukan ubat kurus tapi dia kopi yg mengandungi bahan yg mengenyangkan ibarat kita da makan nasi !

    Kalau ubat kurus tu kita makan dia terus bg isyarat kepada otak kita supaya jangan makan dan menghilangkan sekera makan kita ! Tapi Vavavoom ni dia bagi perut kita kenyang !

    Kalau UBAT KURUS YG ADE SIBUTRAMINE tu uolss mmg boleh turun berat badan tp dgn cara yg xsihat , sbb xde zat !

    Dalam VAVAVOOM mengandungi bahan2 ni sahaja sebab tu la anda minum vavavoom jadi kenyang dan bertenaga walaupon xmakan nasi satu hari:

    πŸ‘‰Chiaseed - bagi perut kita kenyang , sbb dia carbohydrates ! Jadi bila kita ambil produk yg ade chiaseed kita jadi kenyang mcm mkan nasi .
    .
    πŸ‘‰L-carnitine - dia tukar lemak kita menjadi tenaga , jadi mmg ramai atlet suka amik l-carnitine tu buang lemak mereka
    .
    πŸ‘‰Spirulina - mengandungi protein , zat besi dan vitamin b
    .
    πŸ‘‰Green tea - boleh membantu untuk meningkat metabolisma dan merangsang penurunan berat badan dan membakar lemak
    .
    πŸ‘‰Garcinia cambogia - mengurangkan nafsu makan dan mengempiskan perut
    .
    πŸ‘‰Acai berry - melawaskan pembuangan , kaya dengan antioxidant, memberi tanaga
    .
    So faham macam mana VAVAVOOM boleh bantu anda untuk turunkan berat badan?
    .
    .
    #coffee #coffeekurus #kurus #kurussihat
    #susu #susuviral #susukambing #viral #sedap #sayajual #sayaguna #susumomegojes #momegojes #momegojessusuviral #susuibuhamil #tumpat #kelantan #putih #cantik #instafamous #cerah #igkelantan

  •  6  0  27 minutes ago
  • Sebelum guna sn0wy l0tion ni memang tak y a k i n nak snap gambar sendiri sebab apa tau k u l i t m u k a k u s a m sangat dah la b e r j e r a w a t 😞😫

Tapi semua m a s a l a h k u l i t m u k a tu makin h i l a n g sejak g u n a benda alah ni.  Kakii tangan m u k a pun iols sapu tau.  Jimat sungguh dih 😍 satu ni untuk semua

#sayajual #sayaguna
#snowylotion
  • Sebelum guna sn0wy l0tion ni memang tak y a k i n nak snap gambar sendiri sebab apa tau k u l i t m u k a k u s a m sangat dah la b e r j e r a w a t 😞😫

    Tapi semua m a s a l a h k u l i t m u k a tu makin h i l a n g sejak g u n a benda alah ni. Kakii tangan m u k a pun iols sapu tau. Jimat sungguh dih 😍 satu ni untuk semua

    #sayajual #sayaguna
    #snowylotion

  •  0  0  38 minutes ago
  • Good morning lovelies ❀❀❀

Anyone yang ada masalah bulu badan, badan berkerak & hitam, ketiak berbau, tak sempat nk recycle strips & sticks bokeh dptkan product wawawax dgn sy, insyallah boleh selesai semua masalah korang.

Blh dm me or tekan link dekat bio 🌸

www.wasap.my/60132221060

#wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #sayajual #terbaik
  • Good morning lovelies ❀❀❀

    Anyone yang ada masalah bulu badan, badan berkerak & hitam, ketiak berbau, tak sempat nk recycle strips & sticks bokeh dptkan product wawawax dgn sy, insyallah boleh selesai semua masalah korang.

    Blh dm me or tekan link dekat bio 🌸

    www.wasap.my/60132221060

    #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #sayajual #terbaik

  •  6  1  4 hours ago
  • Korang ada masalah ketiak hitam?? Celah paha hitam?? Haa meh guna scrub wawawax ni. Sental area tu buang segala kulit mati dan daki degil. Lepas tu sesi waxing pon smooth jer ❀❀❀

Harga RM29 untuk 200g tau. Siap ada spatula skali kt dlm parcel. Yang ni klu grab dgn pakej regular or mini wawawax mmg LENGKAP sgt dah!! 

Jangan lambat ye. Promo postage RM5 and free gift masih onz!! Dapatkan dgn sy sekarang!😊

www.wasap.my/60132221060

#wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik
  • Korang ada masalah ketiak hitam?? Celah paha hitam?? Haa meh guna scrub wawawax ni. Sental area tu buang segala kulit mati dan daki degil. Lepas tu sesi waxing pon smooth jer ❀❀❀

    Harga RM29 untuk 200g tau. Siap ada spatula skali kt dlm parcel. Yang ni klu grab dgn pakej regular or mini wawawax mmg LENGKAP sgt dah!!

    Jangan lambat ye. Promo postage RM5 and free gift masih onz!! Dapatkan dgn sy sekarang!😊

    www.wasap.my/60132221060

    #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik

  •  3  0  15 hours ago
  • READY STOCK!! 
READY STOCK!! 
READY STOCK!! 

Haa kalau ikutkan sebenarnya ramai cust tanya, sis ada jual kain lebih tak? Sebabnya tanak recycle. Haa ni ada solusinya, dalam satu kotak ni ada 100 helai kain & 4 kayu tau. So no problem klu korang xnk recycle pon. Memang best!  Means masa korang lg jimat! Yeayy ❀❀❀

Berminat blh tekan link kat bio πŸ˜† www.wasap.my/60132221060

#wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik
  • READY STOCK!!
    READY STOCK!!
    READY STOCK!!

    Haa kalau ikutkan sebenarnya ramai cust tanya, sis ada jual kain lebih tak? Sebabnya tanak recycle. Haa ni ada solusinya, dalam satu kotak ni ada 100 helai kain & 4 kayu tau. So no problem klu korang xnk recycle pon. Memang best! Means masa korang lg jimat! Yeayy ❀❀❀

    Berminat blh tekan link kat bio πŸ˜† www.wasap.my/60132221060

    #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik

  •  8  0  20 hours ago
  • Pagi cantekk!! Happy working semuaaaa. Moga harini mood korang hepi je ye hehe. 

Ramai tanya antara 2 ni mana y best seller? Jawapan dia Regular set or known as Jimat Set sis panggil. Kenapa? Sebab kuantiti wax, strips & sticks kita bg bnyk compared to mini set @ trial set πŸ˜‰

Berminat?? My link ada di bio ye. 

www.wasap.my/60132221060

#wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik
  • Pagi cantekk!! Happy working semuaaaa. Moga harini mood korang hepi je ye hehe.

    Ramai tanya antara 2 ni mana y best seller? Jawapan dia Regular set or known as Jimat Set sis panggil. Kenapa? Sebab kuantiti wax, strips & sticks kita bg bnyk compared to mini set @ trial set πŸ˜‰

    Berminat?? My link ada di bio ye.

    www.wasap.my/60132221060

    #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik

  •  2  0  6 July, 2020
  • Kecik bukan sebarang kecik. Kecik penuh bermakna tau.. Ha.. Kalau beli di Centre mesti kena Beli 2 batang Aloe lips ni.
Ada cerita Dia ni kita nak bgtau. 1 tu boleh guna Kat bibir yg kering. Lagi 1 boleh guna untuk pertolongan kecemasan. Kena luka ke kena gigit dgn serangga ke.
Kecik Molek boleh isi dlm Beg didompet.kalau beg dompet awak besar lah.. 🀭

Kalau saya mmg sentiasa ada Aloe lips ni. Sebab tau banyak kegunaan Dia siap ada minyak jojoba. Bahan utama mesti lah Aloe vera Kan.. 😍😍

#ikhtiarsihat
#helpmorepeople
#iamforever
#sayajual
#sayasuka
#sayaguna
  • Kecik bukan sebarang kecik. Kecik penuh bermakna tau.. Ha.. Kalau beli di Centre mesti kena Beli 2 batang Aloe lips ni.
    Ada cerita Dia ni kita nak bgtau. 1 tu boleh guna Kat bibir yg kering. Lagi 1 boleh guna untuk pertolongan kecemasan. Kena luka ke kena gigit dgn serangga ke.
    Kecik Molek boleh isi dlm Beg didompet.kalau beg dompet awak besar lah.. 🀭

    Kalau saya mmg sentiasa ada Aloe lips ni. Sebab tau banyak kegunaan Dia siap ada minyak jojoba. Bahan utama mesti lah Aloe vera Kan.. 😍😍

    #ikhtiarsihat
    #helpmorepeople
    #iamforever
    #sayajual
    #sayasuka
    #sayaguna

  •  0  0  6 July, 2020
  • Keajaiban BVSM sebab ada teknologi yg digunakan mempunyai unsur sinaran matahari pada waktu dhuha. Unsur ni merupakan tenaga semula jadi yang dibukti secara saintifik
---
Anti Bakteria
Menguatkan sistem imun
Menstabilkan emosi
Mengurangkan tekanan
Menyeimbangkan sifat Ph tubuh badan 
Membekalkan kandungan Oxygen yang lebih aktif
Meningkatkan aura dalam tubuh badan
---
www.wasap.my/60179385286bvsm

#TilamBVSM #TilamMagic #RawatStroke #RawatInsomnia #BVSM #SayaJual #sayaguna
  • Keajaiban BVSM sebab ada teknologi yg digunakan mempunyai unsur sinaran matahari pada waktu dhuha. Unsur ni merupakan tenaga semula jadi yang dibukti secara saintifik
    ---
    Anti Bakteria
    Menguatkan sistem imun
    Menstabilkan emosi
    Mengurangkan tekanan
    Menyeimbangkan sifat Ph tubuh badan
    Membekalkan kandungan Oxygen yang lebih aktif
    Meningkatkan aura dalam tubuh badan
    ---
    www.wasap.my/60179385286bvsm

    #TilamBVSM #TilamMagic #RawatStroke #RawatInsomnia #BVSM #SayaJual #sayaguna

  •  0  0  6 July, 2020
  • 𝘼π™₯𝙖 𝙠𝙖𝙩𝙖 π™₯π™šπ™£π™œπ™œπ™ͺ𝙣𝙖

β€œDUA MINGGU PAKAI RC PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR”

β€œPARUT LAMA DAH PUDAR, NAK GRAB 2 TERUS BOLEH, SEBAB MEMANG ELOK DENGAN MUKA..

https://bit.ly/3fkmarV

#BirdNestTMC #BirdNestSoap
#BirdsNestSerum #OilSerumTMC
#BirdNestbytmc
#RepairCream
#MiniStokistmcPuncakAlam 
#codPuncakAlam 
#pecahminyak
#minyaksaka #jeragat #kulitkusam #jerawat #sayajual #sayaguna #natural #bazaarpaknil #visitmyig #buatanmalaysia #malaysiaonlineshop #PuncakAlam #Meru #Selangor #SungaiBuloh #igshopmalaysia #malaysiaboleh #produkkecantikan #hargaterbaik #kedaionline
  • 𝘼π™₯𝙖 𝙠𝙖𝙩𝙖 π™₯π™šπ™£π™œπ™œπ™ͺ𝙣𝙖

    β€œDUA MINGGU PAKAI RC PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR”

    β€œPARUT LAMA DAH PUDAR, NAK GRAB 2 TERUS BOLEH, SEBAB MEMANG ELOK DENGAN MUKA..

    https://bit.ly/3fkmarV

    #BirdNestTMC #BirdNestSoap
    #BirdsNestSerum #OilSerumTMC
    #BirdNestbytmc
    #RepairCream
    #MiniStokistmcPuncakAlam
    #codPuncakAlam
    #pecahminyak
    #minyaksaka #jeragat #kulitkusam #jerawat #sayajual #sayaguna #natural #bazaarpaknil #visitmyig #buatanmalaysia #malaysiaonlineshop #PuncakAlam #Meru #Selangor #SungaiBuloh #igshopmalaysia #malaysiaboleh #produkkecantikan #hargaterbaik #kedaionline

  •  1  0  5 July, 2020
  • Happy weekend guys!! Jangan lupa untuk berme-time dgn wawawax ye. Kasi licin semua bulus di badan. Baru lah badan terasa ringan yahuu ❀❀❀

Belum ada wawawax lagi???? Cepat dapatkan dgn sis. Dekat kita cod, jauh kita pos. Jangan risau untuk y jauh, caj pos hanya RM5 special untuk korang future or repeat cust wawawax!! 🌸😊

My link ada di bio 😊😁

www.wasap.my/60132221060

#wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik
  • Happy weekend guys!! Jangan lupa untuk berme-time dgn wawawax ye. Kasi licin semua bulus di badan. Baru lah badan terasa ringan yahuu ❀❀❀

    Belum ada wawawax lagi???? Cepat dapatkan dgn sis. Dekat kita cod, jauh kita pos. Jangan risau untuk y jauh, caj pos hanya RM5 special untuk korang future or repeat cust wawawax!! 🌸😊

    My link ada di bio 😊😁

    www.wasap.my/60132221060

    #wawawaxcodbsp #wawawaxuser #wawawaxcodkuis #wawawaxcodreko #wawawaxcodukm #wawawaxcodbangi #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #bazarbangi #bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxbangi #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik

  •  2  0  5 July, 2020
  • Beli Sebotol Tahan Berbulan2❗

6 bulan baru habis tau❗
.
Deodorant ni mmg best. Bau hapak ketiak semua hilang. Pakai la tiap2 hari pun confirm ketiak tak hitam malah akan memutihkan lagi 😍😍
.
Rmai pulak yang berminat nak cuba.. πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
βœ”Tidak mengandungi alkohol. Deodorant Amway Roll On G&H menggunakan formula 100% berasas air tanpa alkohol
.
βœ” Kekal 48 jam .
βœ” Boleh menghilangkan bau badan
.
βœ” Boleh digunakan untuk hilangkan bau kaki
.
βœ”Jimat, tahan sehingga 8 bulan guna
.
βœ” MEMUTIHKAN KETIAK
.
Jom Cuba Satu❗

https://www.wasap.my/60122769707

#deodorantamway #deodorant #sayaguna #sayajual #muar #melaka #ketiak #muadzam #batupahat #dropshipkosmetik #uthmbatupahat #ukm
  • Beli Sebotol Tahan Berbulan2❗

    6 bulan baru habis tau❗
    .
    Deodorant ni mmg best. Bau hapak ketiak semua hilang. Pakai la tiap2 hari pun confirm ketiak tak hitam malah akan memutihkan lagi 😍😍
    .
    Rmai pulak yang berminat nak cuba.. πŸ’ͺπŸ’ͺ
    .
    βœ”Tidak mengandungi alkohol. Deodorant Amway Roll On G&H menggunakan formula 100% berasas air tanpa alkohol
    .
    βœ” Kekal 48 jam .
    βœ” Boleh menghilangkan bau badan
    .
    βœ” Boleh digunakan untuk hilangkan bau kaki
    .
    βœ”Jimat, tahan sehingga 8 bulan guna
    .
    βœ” MEMUTIHKAN KETIAK
    .
    Jom Cuba Satu❗

    https://www.wasap.my/60122769707

    #deodorantamway #deodorant #sayaguna #sayajual #muar #melaka #ketiak #muadzam #batupahat #dropshipkosmetik #uthmbatupahat #ukm

  •  4  0  5 July, 2020
  • Ramai orang tanya, susu MoMeGojes ni untuk ibu hamil je ke??πŸ€”πŸ€”
.
Tak laaa... susu MoMeGojes ni sesuai untuk semua lelaki ke perempuan.. orang yang tak minat susu pun boleh minum tau..πŸ™ˆ
.
Kanak2 seawal 2 tahun sebenarnya pun dah boleh minum..hehehh..🀭😍
.
.
#susu #susuviral #susukambing #viral #sedap #sayajual #sayaguna #susumomegojes #momegojes #momegojessusuviral #susuibuhamil #tumpat #kelantan #putih #cantik #instafamous #cerah #nakcantik #instagram  #instafamousmalaysia #preggy #pregnant #ibuhamil #hamil #igkelantan
  • Ramai orang tanya, susu MoMeGojes ni untuk ibu hamil je ke??πŸ€”πŸ€”
    .
    Tak laaa... susu MoMeGojes ni sesuai untuk semua lelaki ke perempuan.. orang yang tak minat susu pun boleh minum tau..πŸ™ˆ
    .
    Kanak2 seawal 2 tahun sebenarnya pun dah boleh minum..hehehh..🀭😍
    .
    .
    #susu #susuviral #susukambing #viral #sedap #sayajual #sayaguna #susumomegojes #momegojes #momegojessusuviral #susuibuhamil #tumpat #kelantan #putih #cantik #instafamous #cerah #nakcantik #instagram #instafamousmalaysia #preggy #pregnant #ibuhamil #hamil #igkelantan

  •  12  1  5 July, 2020
  • Bulu kaki korang lebat??? Malu dgn suami?? Nak kaki persis model dalam iklan tv?? Haaa saya ada solusi untuk korang tau!! 

Dengan wawawax kaki korang boleh licin macam model dlm iklan tv tau. Sepantas 1 saat jer ❀

Best sikit ke best banyak?? Haa belom cuba belum tahu result wawawax ni korang. Konpem puas hati!! 

Happy watching our tutorial 🌸😊

And my link kat bio. 

#wawawaxcodjohor #wawawaxuser #wawawax #organichairremoval #hairremoval #waxmurah#sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxjb #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik
  • Bulu kaki korang lebat??? Malu dgn suami?? Nak kaki persis model dalam iklan tv?? Haaa saya ada solusi untuk korang tau!!

    Dengan wawawax kaki korang boleh licin macam model dlm iklan tv tau. Sepantas 1 saat jer ❀

    Best sikit ke best banyak?? Haa belom cuba belum tahu result wawawax ni korang. Konpem puas hati!!

    Happy watching our tutorial 🌸😊

    And my link kat bio.

    #wawawaxcodjohor #wawawaxuser #wawawax #organichairremoval #hairremoval #waxmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualwax #kulitbersihtanpabulu #spamurah #homespa #miniwax #sideincome #cabutbulu #wawawaxjb #onlineshopping #bestseller #topseller #waxing #wax #sayaguna #akusuka #terbaik

  •  2  0  4 July, 2020
  • NAK SENTIASA BAU HARUMAN YANG WANGI & NYAMAN.. NI LAH DIE... PERFUM BALQISH FABRIK!! 
PERFUM SERBAGUNA!
BOLEH DI SEMBUR SEMUA JENIS KAIN!
TAHAN LAMA!
TERDAPAT 4 JENIS WANGIAN! 3 BOTOL YANG BERBEAZA! TAPI...HANYA 1 JENIS JENAMA...!
BOLEH HADIAHKAN UNTUK KELUARGA...KAWAN2...SEDARA MARA!
UNTUK BUAT HANTARAN PON BOLEH...! 
NAK KERJA LAGI MUDAH MEH BELI SEKALI DENGAN HUMI CAT & HUMIDIFIER!! HARGA LEBIH JIMAT!! JUST ELEKTRIK CAS SAHAJA!! BOLEH DI LETAKKAN DALAM KERETA! ☺☺☺
#SAYABELI 
#SAYAPAKAI 
#SAYAGUNA 

BERMINAT MEH WASSAP
0129594046
  • NAK SENTIASA BAU HARUMAN YANG WANGI & NYAMAN.. NI LAH DIE... PERFUM BALQISH FABRIK!!
    PERFUM SERBAGUNA!
    BOLEH DI SEMBUR SEMUA JENIS KAIN!
    TAHAN LAMA!
    TERDAPAT 4 JENIS WANGIAN! 3 BOTOL YANG BERBEAZA! TAPI...HANYA 1 JENIS JENAMA...!
    BOLEH HADIAHKAN UNTUK KELUARGA...KAWAN2...SEDARA MARA!
    UNTUK BUAT HANTARAN PON BOLEH...!
    NAK KERJA LAGI MUDAH MEH BELI SEKALI DENGAN HUMI CAT & HUMIDIFIER!! HARGA LEBIH JIMAT!! JUST ELEKTRIK CAS SAHAJA!! BOLEH DI LETAKKAN DALAM KERETA! ☺☺☺
    #SAYABELI
    #SAYAPAKAI
    #SAYAGUNA

    BERMINAT MEH WASSAP
    0129594046

  •  11  0  4 July, 2020
  • NAK SENTIASA BAU HARUMAN YANG WANGI & NYAMAN.. NI LAH DIE... PERFUM BALQISH FABRIK!! 
PERFUM SERBAGUNA!
BOLEH DI SEMBUR SEMUA JENIS KAIN!
TAHAN LAMA!
TERDAPAT 4 JENIS WANGIAN! 3 BOTOL YANG BERBEAZA! TAPI...HANYA 1 JENIS JENAMA...!
BOLEH HADIAHKAN UNTUK KELUARGA...KAWAN2...SEDARA MARA!
UNTUK BUAT HANTARAN PON BOLEH...! 
#SAYABELI 
#SAYAPAKAI 
#SAYAGUNA 

BERMINAT MEH WASSAP
0129594046
  • NAK SENTIASA BAU HARUMAN YANG WANGI & NYAMAN.. NI LAH DIE... PERFUM BALQISH FABRIK!!
    PERFUM SERBAGUNA!
    BOLEH DI SEMBUR SEMUA JENIS KAIN!
    TAHAN LAMA!
    TERDAPAT 4 JENIS WANGIAN! 3 BOTOL YANG BERBEAZA! TAPI...HANYA 1 JENIS JENAMA...!
    BOLEH HADIAHKAN UNTUK KELUARGA...KAWAN2...SEDARA MARA!
    UNTUK BUAT HANTARAN PON BOLEH...!
    #SAYABELI
    #SAYAPAKAI
    #SAYAGUNA

    BERMINAT MEH WASSAP
    0129594046

  •  5  0  4 July, 2020

Top #sayaguna Posts

  • Anda ada masalah JERAWAT yang susah nak hilang? Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian badan ramai orang di luar sana. Serum menghilangkan JERAWAT yang pertama di Malaysia. ACNE BODY SPRAY dijamin bantu memudarkan jerawat seawal seminggu, tanpa bahan kimia berbahaya. Berkesan seakan magik, itulah keajaiban sains. So, tunggu apa lagi, jom dapatkan produk yang kini tengah hot diperkatakan tanpa ragu-ragu. #igreview #sayaguna  #azanis #ACNEBODYSPRAYbyazanisproduct #azanisacnebodyspray #acnebodyspray
  • Anda ada masalah JERAWAT yang susah nak hilang? Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian badan ramai orang di luar sana. Serum menghilangkan JERAWAT yang pertama di Malaysia. ACNE BODY SPRAY dijamin bantu memudarkan jerawat seawal seminggu, tanpa bahan kimia berbahaya. Berkesan seakan magik, itulah keajaiban sains. So, tunggu apa lagi, jom dapatkan produk yang kini tengah hot diperkatakan tanpa ragu-ragu. #igreview #sayaguna #azanis #ACNEBODYSPRAYbyazanisproduct #azanisacnebodyspray #acnebodyspray

  •  570  5  26 February, 2016
  • ・・・
βœ”βœ”WAJIB BACA!!!!!!
.
Nak share tentang jenis kulit. Supaya uols tahu mengenali jenis kulit masing masing. 😊 pentingnya kita untuk tahu jenis kulit kerana senang untuk kita menyesuaikan jenis produk berdasarkan jenis kulit kita.
.
πŸ’„ kulit normal πŸ’„
Jumlah minyak semula jadi atau sebum yang dihasilkan amat rendah, tekstur kulit sangat lembut dan mempunyai liang roma yang kecil dan mempunyai kandungan air yang cukup. Hanya sesekali anda akan mendapat jerawat, jeragat atau bintik hitam.
.
πŸ’„ kulit kering πŸ’„
Sebum yang dihasilkan oleh kulit kering sangat kurang. Jadi wajah akan kelihatan kurang berkilat serta sentiasa kusam dan liang roma kelihatan terlalu kecil atau tidak kelihatan. Kulit seperti ini kadangkala mengelupas dan memberi efek yang sangat tidak selesa.
.
πŸ’„ kulit berminyak πŸ’„
Kulit berminyak merupakan jenis kulit yang tidak disukai oleh kebanyakan wanita. Ianya menghasilkan sebum yang banyak sehingga ianya jelas tampak diwajah. Kilatan yang dihasilkan memberi impak yang buruk. Liang pori yang besar menyebabkan mudahnya terjadi jerawat.
.
πŸ’„ kulit kombinasi πŸ’„
Ia mengabungkan ketiga tiga jenis kulit . Normal, berminyak dan kering. Biasanya Tempat yang kering adalah disekitar pipi dan berminyak dibahagian dahi serta hidung.
.
Mudahkan untuk mengetahui jenis kulit wajah kita.

#tipskecantikan #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzbeauty #dianvitamin #nanolightenercream #nanocreambydianz 
#sayajual 
#sayaguna
#lajumelawa
  • ・・・
    βœ”βœ”WAJIB BACA!!!!!!
    .
    Nak share tentang jenis kulit. Supaya uols tahu mengenali jenis kulit masing masing. 😊 pentingnya kita untuk tahu jenis kulit kerana senang untuk kita menyesuaikan jenis produk berdasarkan jenis kulit kita.
    .
    πŸ’„ kulit normal πŸ’„
    Jumlah minyak semula jadi atau sebum yang dihasilkan amat rendah, tekstur kulit sangat lembut dan mempunyai liang roma yang kecil dan mempunyai kandungan air yang cukup. Hanya sesekali anda akan mendapat jerawat, jeragat atau bintik hitam.
    .
    πŸ’„ kulit kering πŸ’„
    Sebum yang dihasilkan oleh kulit kering sangat kurang. Jadi wajah akan kelihatan kurang berkilat serta sentiasa kusam dan liang roma kelihatan terlalu kecil atau tidak kelihatan. Kulit seperti ini kadangkala mengelupas dan memberi efek yang sangat tidak selesa.
    .
    πŸ’„ kulit berminyak πŸ’„
    Kulit berminyak merupakan jenis kulit yang tidak disukai oleh kebanyakan wanita. Ianya menghasilkan sebum yang banyak sehingga ianya jelas tampak diwajah. Kilatan yang dihasilkan memberi impak yang buruk. Liang pori yang besar menyebabkan mudahnya terjadi jerawat.
    .
    πŸ’„ kulit kombinasi πŸ’„
    Ia mengabungkan ketiga tiga jenis kulit . Normal, berminyak dan kering. Biasanya Tempat yang kering adalah disekitar pipi dan berminyak dibahagian dahi serta hidung.
    .
    Mudahkan untuk mengetahui jenis kulit wajah kita.

    #tipskecantikan #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzbeauty #dianvitamin #nanolightenercream #nanocreambydianz
    #sayajual
    #sayaguna
    #lajumelawa

  •  447  23  16 April, 2016
  • .
BE FREE

JOIN US NOW | Forever Living Products

Ahli biasa
RM90 | Free 1 x Aloe Vera Gel | 15% off on each products

Ahli VIP
RM1440 | 30% off on each products | 5% Monthly Personal Sales Bonus | 20% Monthly Team Bonus | Recruit Allowance min. RM288

No Pairing
No PV/BV/EV
No Middleman

For Inquiry; WhatsApp
@shahazmieflp +60102252821
@shahirosan +60123852721
  • .
    BE FREE

    JOIN US NOW | Forever Living Products

    Ahli biasa
    RM90 | Free 1 x Aloe Vera Gel | 15% off on each products

    Ahli VIP
    RM1440 | 30% off on each products | 5% Monthly Personal Sales Bonus | 20% Monthly Team Bonus | Recruit Allowance min. RM288

    No Pairing
    No PV/BV/EV
    No Middleman

    For Inquiry; WhatsApp
    @shahazmieflp +60102252821
    @shahirosan +60123852721

  •  102  7  18 May, 2015
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
.
Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
.
Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
.
Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
.
.
#kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
    Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
    .
    Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
    .
    Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
    .
    Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
    .
    Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI [email protected] WHATSAPP:
    .
    .
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    .
    .
    #kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam

  •  127  17  11 June, 2017
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
.
Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
.
Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
.
Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
.
.
#kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
    Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
    .
    Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
    .
    Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
    .
    Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
    .
    Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI [email protected] WHATSAPP:
    .
    .
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    .
    .
    #kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam

  •  106  11  11 June, 2017
  • INILAH SPECIAL NYE WD NIE antaranya : πŸ’œ saiz badan semakin 'slim'
πŸ’œ berat badan kembali ideal
πŸ’œ 4bulan bersama WD
πŸ’œ 10kg dah Turun
πŸ’œ kurus tidak sengaja
πŸ’œ berjaya mendapat berat badan ideal
πŸ’œ sungguh mudah untuk kurus

Ajomm ape tggu2 lagi jgn tangguh lama sgt ramai yg dh berjaya.. Anda bila lagi?? πŸ˜‰
.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
.
.
#kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah
  • INILAH SPECIAL NYE WD NIE antaranya : πŸ’œ saiz badan semakin 'slim'
    πŸ’œ berat badan kembali ideal
    πŸ’œ 4bulan bersama WD
    πŸ’œ 10kg dah Turun
    πŸ’œ kurus tidak sengaja
    πŸ’œ berjaya mendapat berat badan ideal
    πŸ’œ sungguh mudah untuk kurus

    Ajomm ape tggu2 lagi jgn tangguh lama sgt ramai yg dh berjaya.. Anda bila lagi?? πŸ˜‰
    .
    .
    Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI [email protected] WHATSAPP:
    .
    .
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    .
    .
    #kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah

  •  155  15  9 June, 2017
  • Tiada lagi lingkaran gelap, pipi pau, kulit kusam yang membelenggu hidup ku sehari hari. Hanya hari hari yang indah ku dambakan sejak terjatuh chenta dengan WD ❀️ Cream serbaguna EKSKLUSIF keluaran adleesya beauty ni memang menjadi kegilaan  segenap pelusuk dunia. 
Buktinya masih laris walaupun sudah 3 tahun di pasaran. Dan 80% pengguna repeat order cream teknologi nano yang hanya perlu buat sapuan mudah di nadi nadi.
.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
.
.
#kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam
  • Tiada lagi lingkaran gelap, pipi pau, kulit kusam yang membelenggu hidup ku sehari hari. Hanya hari hari yang indah ku dambakan sejak terjatuh chenta dengan WD ❀️ Cream serbaguna EKSKLUSIF keluaran adleesya beauty ni memang menjadi kegilaan segenap pelusuk dunia.
    Buktinya masih laris walaupun sudah 3 tahun di pasaran. Dan 80% pengguna repeat order cream teknologi nano yang hanya perlu buat sapuan mudah di nadi nadi.
    .
    .
    Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI [email protected] WHATSAPP:
    .
    .
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    .
    .
    #kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam

  •  103  15  12 June, 2017
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
.
Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
.
Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
.
Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
πŸ“±πŸ“² 011-15757453
.
.
#kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam
  • Alamakkk lagi berapa hari nak raya. Nak nangis pun ada. Apalah nasib pakai skincare ini salah ,itu salah dah buat aku jadi serba salah. Nak pakai yang mana lagi. Asyik tukar skincare muka makin hancur. Nak je keluar rumah bernikap alahai macam buang tabiat le pulak.
    Ada ke yang alami nasib sama sepertiku?
    .
    Sayang jangan putus asa. Ramai yang muka hancur di sebabkan skincare mereka guna WD elok seperti sedia kala. WD ni tak sama dengan skincare. Ia bukan krim muka. WD ni menggunakan bioteknologi nano yang femes di korea. Ia cepat meresap ke bawah kulit untuk baikpulih kulit yang berjerawat tu la
    .
    Krim wd juga ada ekstrak bunga peony yang boleh menjadi ejen detox dalam badan kita.Ye racun di muka boleh dinyah bersama. Lulus KKM Dan BPFK. Testimoni dah berpuluh ribu semua pengguna setia
    .
    Kini pengguna setia WD ramai dah senyum meleret sampai ke telinga. Syukur jerawat bertahun boleh gaip dengan krim cenonit ni aje. Raya mesti ramai yang bertanya Eh jerawat dah tak de? Hang pakai apa? Iktiar guna wd saja. Sempat lagi muka nak cun raya.
    .
    Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI [email protected] WHATSAPP:
    .
    .
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    πŸ“±πŸ“² 011-15757453
    .
    .
    #kitagunani #terapiinstagram #krimkecantikan #krimhormon #sayaguna #sayajual #sayagunakrimwd #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #produkkecantikan #produkkesihatan #wdec #wdvh #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #kedaionline #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitbersih #bebasjerawat #kualaselangor #uitmshahalam

  •  101  5  11 June, 2017
  • #testimoniwd 
_
Tudiaaa perbezaan gambar ketika anak 1, anak 2 & anak 3. Mana korang rasa lagi cun?? Pada mata cikyunn ofkos la gambar yang ketika anak 3 tu kan.πŸ‘πŸ»
.
.
Kalau ikut pemahaman kita la kan, anak 1 tu mesti cun lagi kan. Ye la kan anak baru sorg org kata, nak belek manja manja kan badan tu ada masa la lagi kan. Tapi bila masuk anak 3, uiii jangan kata nak bersiap berdandan, tengah2 mandi pun anak dok ketuk pintu bilik air .
.
Haaa! Korang rasa ada masa ke nak melawa cecantik jaga badan, belek muka kalau dah macam tu??
Kalau cikyunn sendiri anak pun 5 org  memang tak dan la saiyanggg. Mandi pun nak cepat siap jer.
.
.
Tapi saiyanggg tu bukan alasan nya la. Nak cantik zaman sekarang dah tak susah dah cam dulu. Tak perlu ambil masa lelama nak belek muka, nak telek badan. Ada produk lagi senang, cepat dan mudah utk cantik sekarang ni. Bukan takat muka je tau cantik berseri seri, tapi keseluruhan badan dalam dan luar. Hanya dengan SATU PRODUK KECANTIKKAN. Cara guna pulak CALIT CALIT KAT NADI jer. 2x sehari setiap hari selepas mandi pagi dan malam. Minum air secukupnya. SETTLE!
.
.
Produk itu adalah KRIM KECANTIKAN WD. Krim yang menggunakan Teknologi Bio Nano di mana molekulnya sangattt halus dan ia meresap 12x ganda pantas terus ke salur pembuluh darah yang ada kat nadi nadi kita. Sebab itulah krim ni kena sapu kat nadi nadi.
.
.
Senang kan? Jadi tak mustahil lah bila kita dah beranak 3 lagi cantik cun melecun dari beranak 1 sebab nya dgn ada nya 4 fungsi WD ni, iaitu mencerah, menegang, menganjal & anti penuaan, semakin di calit, semakin gojes, semakin awet muda.
.
.
Jom saiyang, cantik sesama dgn krim WD. Tak perlu telan, tak perlu shake, tak perlu kemam. Calit calit jer☺️
Whatsapp cikyunn 0182655485 sekarang utk dapatkan WD dgn harga RM75. Jimat RM20 dari hage biasa.
  • #testimoniwd
    _
    Tudiaaa perbezaan gambar ketika anak 1, anak 2 & anak 3. Mana korang rasa lagi cun?? Pada mata cikyunn ofkos la gambar yang ketika anak 3 tu kan.πŸ‘πŸ»
    .
    .
    Kalau ikut pemahaman kita la kan, anak 1 tu mesti cun lagi kan. Ye la kan anak baru sorg org kata, nak belek manja manja kan badan tu ada masa la lagi kan. Tapi bila masuk anak 3, uiii jangan kata nak bersiap berdandan, tengah2 mandi pun anak dok ketuk pintu bilik air .
    .
    Haaa! Korang rasa ada masa ke nak melawa cecantik jaga badan, belek muka kalau dah macam tu??
    Kalau cikyunn sendiri anak pun 5 org memang tak dan la saiyanggg. Mandi pun nak cepat siap jer.
    .
    .
    Tapi saiyanggg tu bukan alasan nya la. Nak cantik zaman sekarang dah tak susah dah cam dulu. Tak perlu ambil masa lelama nak belek muka, nak telek badan. Ada produk lagi senang, cepat dan mudah utk cantik sekarang ni. Bukan takat muka je tau cantik berseri seri, tapi keseluruhan badan dalam dan luar. Hanya dengan SATU PRODUK KECANTIKKAN. Cara guna pulak CALIT CALIT KAT NADI jer. 2x sehari setiap hari selepas mandi pagi dan malam. Minum air secukupnya. SETTLE!
    .
    .
    Produk itu adalah KRIM KECANTIKAN WD. Krim yang menggunakan Teknologi Bio Nano di mana molekulnya sangattt halus dan ia meresap 12x ganda pantas terus ke salur pembuluh darah yang ada kat nadi nadi kita. Sebab itulah krim ni kena sapu kat nadi nadi.
    .
    .
    Senang kan? Jadi tak mustahil lah bila kita dah beranak 3 lagi cantik cun melecun dari beranak 1 sebab nya dgn ada nya 4 fungsi WD ni, iaitu mencerah, menegang, menganjal & anti penuaan, semakin di calit, semakin gojes, semakin awet muda.
    .
    .
    Jom saiyang, cantik sesama dgn krim WD. Tak perlu telan, tak perlu shake, tak perlu kemam. Calit calit jer☺️
    Whatsapp cikyunn 0182655485 sekarang utk dapatkan WD dgn harga RM75. Jimat RM20 dari hage biasa.

  •  149  34  6 November, 2017