#saunaku Instagram Photos & Videos

saunaku - 21.5k posts

Hashtag Popularity

13.7
average comments
39.8
average likes

Latest #saunaku Posts

  • Jgn risauuu la mmg takkan terasa pun duk dlm sauna ni sbb boleh layan phone and tv yee. Boleh tgk #7harimencintaiku2 ๐Ÿ˜๐Ÿคช
.
SAMBIL LAYAN DRAMA, BADAN BERPELUH SIHAT ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Postage semenanjung, 
RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ 
.
Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
.
#jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
#saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang 
#neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality  #7harimencintaiku2  #prayforlebanon
  • Jgn risauuu la mmg takkan terasa pun duk dlm sauna ni sbb boleh layan phone and tv yee. Boleh tgk #7harimencintaiku2 ๐Ÿ˜๐Ÿคช
    .
    SAMBIL LAYAN DRAMA, BADAN BERPELUH SIHAT ๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Postage semenanjung,
    RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ
    .
    Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
    .
    #jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
    #saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang
    #neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality #7harimencintaiku2 #prayforlebanon

  •  0  0  3 hours ago
  • Sauna kat rumah je, skrg ni nak pergi spa pun rasa risau sbb covid tak habis lg ๐Ÿฅบ
.
Postage semenanjung, 
RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ 
.
Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
.
#jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
#saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang 
#neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality  #7harimencintaiku2  #prayforlebanon
  • Sauna kat rumah je, skrg ni nak pergi spa pun rasa risau sbb covid tak habis lg ๐Ÿฅบ
    .
    Postage semenanjung,
    RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ
    .
    Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
    .
    #jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
    #saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang
    #neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality #7harimencintaiku2 #prayforlebanon

  •  0  0  3 hours ago
  • Sauna kat rumah je, skrg ni nak pergi spa pun rasa risau sbb covid tak habis lg ๐Ÿฅบ
.
Postage semenanjung, 
RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ 
.
Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
.
#jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
#saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang 
#neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality  #7harimencintaiku2  #prayforlebanon
  • Sauna kat rumah je, skrg ni nak pergi spa pun rasa risau sbb covid tak habis lg ๐Ÿฅบ
    .
    Postage semenanjung,
    RM 20 sahaja. COD pun boleh ya kawasan berdekatan, COD charge ikut jarak ๐Ÿ˜ƒ
    .
    Whatsapp 0192063252 ๐Ÿ˜˜
    .
    #jomkurus #saunaportable #saunakumalaysia
    #saunakajang #saunabangi #saunacheras #kurusselamat #nakkurus #jomfit #sabunzumbakajang
    #neelofa #umieaida #saunaPKP #stayhome #saunaku #sauna #saunamurah #portablesauna #saunakuputrajaya #saunakukajang #ibubersalin #setberpantang #setbersalin #kurus #saunakupuchong #highquality #7harimencintaiku2 #prayforlebanon

  •  1  0  3 hours ago
  • Ni sebabnya saya bersauna. Mengurangkan sengal, lenguh dan sakit badan semua. ๐Ÿคฉ
.
Promosi Saunaku masih berjalan. Berminat sila klik Link di profile @jomsauna.
  • Ni sebabnya saya bersauna. Mengurangkan sengal, lenguh dan sakit badan semua. ๐Ÿคฉ
    .
    Promosi Saunaku masih berjalan. Berminat sila klik Link di profile @jomsauna.

  •  11  4  14 hours ago
  • Herba dah habis? Jangan risau, herba ada jual asing.

Ada 2 jenis iaitu Wap Tangas dan Serai Wangi.

1 Pek: RM20 (5 uncang)
2 Pek: RM30 (10 uncang)
4 Pek: RM50 (20 uncang)

Postage: RM8 SM / RM10 SS

Untuk oder sila klik Link di profile @jomsauna.
  • Herba dah habis? Jangan risau, herba ada jual asing.

    Ada 2 jenis iaitu Wap Tangas dan Serai Wangi.

    1 Pek: RM20 (5 uncang)
    2 Pek: RM30 (10 uncang)
    4 Pek: RM50 (20 uncang)

    Postage: RM8 SM / RM10 SS

    Untuk oder sila klik Link di profile @jomsauna.

  •  15  2  17 hours ago
  • Bersauna banyak beri kebaikan kepada kesihatan. Anda boleh bersauna pada bila-bila masa saja. Digalakkan bersauna 2 kali seminggu untuk turunkan tekanan darah tinggi juga.

Ada dua pilihan Set Sauna iaitu Sauna Pink dan Sauna Pearl. Jika nak tahu perbezaan antara dua Set Sauna tersebut boleh roger saya.

Sila klik Link di profile @jomsauna untuk info lanjut.
  • Bersauna banyak beri kebaikan kepada kesihatan. Anda boleh bersauna pada bila-bila masa saja. Digalakkan bersauna 2 kali seminggu untuk turunkan tekanan darah tinggi juga.

    Ada dua pilihan Set Sauna iaitu Sauna Pink dan Sauna Pearl. Jika nak tahu perbezaan antara dua Set Sauna tersebut boleh roger saya.

    Sila klik Link di profile @jomsauna untuk info lanjut.

  •  15  4  10 August, 2020
  • Assalamualaikum โค๏ธ

Terima Kasih pelanggan sis sudi shopping2 dengan sis ๐Ÿฅฐ

Dazita 0143381860

#saunaku #sauna #saunamurah #saunamalaysia #saunamurahmalaysia #kutusauna #kutusaunamurah #saunapearl #saunakupearl #saunapearlmurah #kutusaunamurah #agensaunaku #agensauna #saunamurah #kurusdengansauna  #herbamandiansauna #herbawangi #herbauntuksauna #herbabersalin #saunamurah #herbasaunamurah #saunaperlis #saunaipoh  #saunakumalaysia #saunamurah #kutusaunamurah #saunagoldmurah #saunadirumah #berpantangdengansauna #tipsberpantang #saunamudahalih #saunalipat #kutusaunamalaysia  #herbasauna #herbauntuksauna #saunamurah
  • Assalamualaikum โค๏ธ

    Terima Kasih pelanggan sis sudi shopping2 dengan sis ๐Ÿฅฐ

    Dazita 0143381860

    #saunaku #sauna #saunamurah #saunamalaysia #saunamurahmalaysia #kutusauna #kutusaunamurah #saunapearl #saunakupearl #saunapearlmurah #kutusaunamurah #agensaunaku #agensauna #saunamurah #kurusdengansauna #herbamandiansauna #herbawangi #herbauntuksauna #herbabersalin #saunamurah #herbasaunamurah #saunaperlis #saunaipoh #saunakumalaysia #saunamurah #kutusaunamurah #saunagoldmurah #saunadirumah #berpantangdengansauna #tipsberpantang #saunamudahalih #saunalipat #kutusaunamalaysia #herbasauna #herbauntuksauna #saunamurah

  •  5  0  10 August, 2020
  • Lekaihh cepatt je abis ni ๐Ÿ“ฃ
๐Ÿ“ŒSet Sauna Pink 
๐Ÿ“ŒSet sauna Pearl
.
.
๐Ÿ”นTIADA MASA NAK BERSENAM โ‰๏ธ
๐Ÿ”นTAPI NAK BERPELUH DAN KEKAL AKTIF ๐Ÿค”โ“
๐Ÿ”นNAK BAKAR KALORI โ“ 
๐Ÿ”นNAK KURUS SIHAT โ“
๐Ÿ”นNAK KULIT BADAN GEBU โ“
๐Ÿ”นNAK AWET MUDA โ“
๐Ÿ”นNAK BERTANGAS UTK WANITA โ‰๏ธ
๐Ÿ”นANDA SEMPUT โ‰๏ธ

๐Ÿ“ฃSenang je .JOM BERSAUNA ๐Ÿคซ
.
๐Ÿ“ŒBELI SEKALI GUNA BERKALI2 .JIMAT โ˜‘๏ธ
.
.
๐Ÿ“ŒLayanan selepas pembelian .
.
.
โ˜‘๏ธ#Trustedseller
.
.
๐Ÿ“ŒWA terus admin LiZa

๐ŸŽฏ WA - 0133279699
๐ŸŽฏ WA - 0133279699
๐ŸŽฏ WA - 0133279699
  • Lekaihh cepatt je abis ni ๐Ÿ“ฃ
    ๐Ÿ“ŒSet Sauna Pink
    ๐Ÿ“ŒSet sauna Pearl
    .
    .
    ๐Ÿ”นTIADA MASA NAK BERSENAM โ‰๏ธ
    ๐Ÿ”นTAPI NAK BERPELUH DAN KEKAL AKTIF ๐Ÿค”โ“
    ๐Ÿ”นNAK BAKAR KALORI โ“
    ๐Ÿ”นNAK KURUS SIHAT โ“
    ๐Ÿ”นNAK KULIT BADAN GEBU โ“
    ๐Ÿ”นNAK AWET MUDA โ“
    ๐Ÿ”นNAK BERTANGAS UTK WANITA โ‰๏ธ
    ๐Ÿ”นANDA SEMPUT โ‰๏ธ

    ๐Ÿ“ฃSenang je .JOM BERSAUNA ๐Ÿคซ
    .
    ๐Ÿ“ŒBELI SEKALI GUNA BERKALI2 .JIMAT โ˜‘๏ธ
    .
    .
    ๐Ÿ“ŒLayanan selepas pembelian .
    .
    .
    โ˜‘๏ธ #Trustedseller
    .
    .
    ๐Ÿ“ŒWA terus admin LiZa

    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699
    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699
    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699

  •  5  1  10 August, 2020
  • Lekaihh cepatt je abis ni ๐Ÿ“ฃ
๐Ÿ“ŒSet Sauna Pearl 
.
.
๐Ÿ”นTIADA MASA NAK BERSENAM โ‰๏ธ
๐Ÿ”นTAPI NAK BERPELUH DAN KEKAL AKTIF ๐Ÿค”โ“
๐Ÿ”นNAK BAKAR KALORI โ“ 
๐Ÿ”นNAK KURUS SIHAT โ“
๐Ÿ”นNAK KULIT BADAN GEBU โ“
๐Ÿ”นNAK AWET MUDA โ“
๐Ÿ”นNAK BERTANGAS UTK WANITA โ‰๏ธ
๐Ÿ”นANDA SEMPUT โ‰๏ธ

๐Ÿ“ฃSenang je .JOM BERSAUNA ๐Ÿคซ
.
๐Ÿ“ŒBELI SEKALI GUNA BERKALI2 .JIMAT โ˜‘๏ธ
.
.
๐Ÿ“ŒLayanan selepas pembelian .
.
.
โ˜‘๏ธ#Trustedseller
.
.
๐Ÿ“ŒWA terus admin LiZa

๐ŸŽฏ WA - 0133279699
๐ŸŽฏ WA - 0133279699
๐ŸŽฏ WA - 0133279699
  • Lekaihh cepatt je abis ni ๐Ÿ“ฃ
    ๐Ÿ“ŒSet Sauna Pearl
    .
    .
    ๐Ÿ”นTIADA MASA NAK BERSENAM โ‰๏ธ
    ๐Ÿ”นTAPI NAK BERPELUH DAN KEKAL AKTIF ๐Ÿค”โ“
    ๐Ÿ”นNAK BAKAR KALORI โ“
    ๐Ÿ”นNAK KURUS SIHAT โ“
    ๐Ÿ”นNAK KULIT BADAN GEBU โ“
    ๐Ÿ”นNAK AWET MUDA โ“
    ๐Ÿ”นNAK BERTANGAS UTK WANITA โ‰๏ธ
    ๐Ÿ”นANDA SEMPUT โ‰๏ธ

    ๐Ÿ“ฃSenang je .JOM BERSAUNA ๐Ÿคซ
    .
    ๐Ÿ“ŒBELI SEKALI GUNA BERKALI2 .JIMAT โ˜‘๏ธ
    .
    .
    ๐Ÿ“ŒLayanan selepas pembelian .
    .
    .
    โ˜‘๏ธ #Trustedseller
    .
    .
    ๐Ÿ“ŒWA terus admin LiZa

    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699
    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699
    ๐ŸŽฏ WA - 0133279699

  •  2  1  10 August, 2020
  • "SANGAT BAGUS BILA ADA SAUNA KAT RUMAH. BILA BILA MASA BOLEH BERSAUNA. SAUNA PINK EXCELLENT FUNCTION ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘" 
.
.
Kulit nampak kusam dan tidak bermaya? Jom bersauna bersama set portable Saunaku. Pek herba PERCUMA diberikan sekali untuk bantu cerahkan kulit anda dan anda kekal segar sepanjang hari. Pilih set Saunaku Pink berwajah baharu material 3 layer dengan harga RM290 sahaja.
.
Feedback dr pengguna @saunakubangi โคต๏ธ
.
"Memang berbaloi beli saunaku. Tak rugi beli. Jimat duit banyak drpd pergi sauna di spa. Best sgt ๐Ÿ˜"
. 
.
KELEBIHAN SAUNAKU PINK ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’— Warranty steamer / periuk selama 6 bulan
๐Ÿ’—  Ketebalan kain khemah : 3 lapisan
๐Ÿ’— Jenis sauna steam/wap air (boleh digunakan bersama herba)
๐Ÿ’— Boleh ubah tahap kepanasan ikut keselesaan (grade 1-9)
๐Ÿ’— Zip keluar/masuk di sebelah kiri dan kanan khemah 
๐Ÿ’— Mudah dilipat, dipasang & dibawa kemana-mana
. 
. 
PAKEJ SET SAUNAKU PINK ๐Ÿ‘‡ 
โœ… Khemah Pink & Travel Bag
โœ… Steamer / Periuk
โœ… 2 Tiub Getah
โœ… Remote Control
โœ… Bekas Penyebar Wap / Tangas
 โœ…FREE 5 UNCANG HERBA BERNILAI RM20 ๐Ÿ˜
โœ… Pos gdex sem RM20. Pos malaysia sabah sarawak RM40. 
.
. 
.
.
.
.
.
.
. 
#saunakubangi #saunabajet  #saunaku #sauna #mobilespa #rawatanberpantang #slimming #jomkurus #saunabangi #setberpantang #ibubersalin #ibuberpantang #barangbaby #saunakukajang #saunakuputrajaya #saunakuserdang
  • "SANGAT BAGUS BILA ADA SAUNA KAT RUMAH. BILA BILA MASA BOLEH BERSAUNA. SAUNA PINK EXCELLENT FUNCTION ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘"
    .
    .
    Kulit nampak kusam dan tidak bermaya? Jom bersauna bersama set portable Saunaku. Pek herba PERCUMA diberikan sekali untuk bantu cerahkan kulit anda dan anda kekal segar sepanjang hari. Pilih set Saunaku Pink berwajah baharu material 3 layer dengan harga RM290 sahaja.
    .
    Feedback dr pengguna @saunakubangi โคต๏ธ
    .
    "Memang berbaloi beli saunaku. Tak rugi beli. Jimat duit banyak drpd pergi sauna di spa. Best sgt ๐Ÿ˜"
    .
    .
    KELEBIHAN SAUNAKU PINK ๐Ÿ‘‡
    ๐Ÿ’— Warranty steamer / periuk selama 6 bulan
    ๐Ÿ’— Ketebalan kain khemah : 3 lapisan
    ๐Ÿ’— Jenis sauna steam/wap air (boleh digunakan bersama herba)
    ๐Ÿ’— Boleh ubah tahap kepanasan ikut keselesaan (grade 1-9)
    ๐Ÿ’— Zip keluar/masuk di sebelah kiri dan kanan khemah
    ๐Ÿ’— Mudah dilipat, dipasang & dibawa kemana-mana
    .
    .
    PAKEJ SET SAUNAKU PINK ๐Ÿ‘‡
    โœ… Khemah Pink & Travel Bag
    โœ… Steamer / Periuk
    โœ… 2 Tiub Getah
    โœ… Remote Control
    โœ… Bekas Penyebar Wap / Tangas
    โœ…FREE 5 UNCANG HERBA BERNILAI RM20 ๐Ÿ˜
    โœ… Pos gdex sem RM20. Pos malaysia sabah sarawak RM40.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #saunakubangi #saunabajet #saunaku #sauna #mobilespa #rawatanberpantang #slimming #jomkurus #saunabangi #setberpantang #ibubersalin #ibuberpantang #barangbaby #saunakukajang #saunakuputrajaya #saunakuserdang

  •  1  0  10 August, 2020
  • "BEST SAUNA NI. TAK SIA SIA BELI. NAK BAGI ADIK TRY SEKALI "
.
.
Saunaku pink dengan wajah baru ๐Ÿ˜‰ 
Lebih menawan lebih tertarik lebih menyerlah dengan kualiti lebih premium ๐Ÿ˜
Dapatkan dengan harga RM290 sahaja
๐Ÿ’•Khemah 3 layer
๐Ÿ’•Waranty 6 bulan
. 
Tidak dilupakan Saunaku Pearl yang masih menawan still on promotion ya ๐Ÿ˜
Dengan hrga RM330 - potongan RM50 ditambah extra free gift 4pcs face mask ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ’•Khemah 3 layer
๐Ÿ’•Waranty 1 tahun
. 
. 
Note: mksd waranty - sekiranya ada sebarang masalah selepas pembelian dan masih dalam tempoh waranty, servis repair adalah PERCUMA
.
.
Nak tanya soalan? Jom klik link wasap kami diatas di bio ig kami ya!! ๐Ÿ˜
.
.
. 
.
.
. 
#sauna #saunaku #slimming #jomkurus #saunabangi #saunakubangi #setberpantang #ibubersalin
  • "BEST SAUNA NI. TAK SIA SIA BELI. NAK BAGI ADIK TRY SEKALI "
    .
    .
    Saunaku pink dengan wajah baru ๐Ÿ˜‰
    Lebih menawan lebih tertarik lebih menyerlah dengan kualiti lebih premium ๐Ÿ˜
    Dapatkan dengan harga RM290 sahaja
    ๐Ÿ’•Khemah 3 layer
    ๐Ÿ’•Waranty 6 bulan
    .
    Tidak dilupakan Saunaku Pearl yang masih menawan still on promotion ya ๐Ÿ˜
    Dengan hrga RM330 - potongan RM50 ditambah extra free gift 4pcs face mask ๐Ÿ˜Š
    ๐Ÿ’•Khemah 3 layer
    ๐Ÿ’•Waranty 1 tahun
    .
    .
    Note: mksd waranty - sekiranya ada sebarang masalah selepas pembelian dan masih dalam tempoh waranty, servis repair adalah PERCUMA
    .
    .
    Nak tanya soalan? Jom klik link wasap kami diatas di bio ig kami ya!! ๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #sauna #saunaku #slimming #jomkurus #saunabangi #saunakubangi #setberpantang #ibubersalin

  •  2  0  10 August, 2020
  • Saunaku Blanket 

KELEBIHAN SAUNAKU BLANKET :

โค๏ธ Warranty motor selama 6 BULAN
โค๏ธ Selimut yg tebal dan lembut
โค๏ธ Jenis sauna Infrared (panas kering) 
โค๏ธ Boleh ubah tahap kepanasan ikut keselesaan
โค๏ธ Zip keluar/masuk di seluruh blanket
โค๏ธMudah dilipat, dipasang & dibawa kemana-mana

PAKEJ SET SAUNAKU BLANKET:

โ™ฅ๏ธBlanket / Selimut
โ™ฅ๏ธRemote Control
โ™ฅ๏ธMesin Konfigurasi

Utk tau lebih details whatapps 0175404066 atau klik link di bio

#saunapink
#saunakupink
#saunapearl
#saunaku
#sauna4u
#saunagold
#sengalbadan
#mandiwap
#segarbadan
#saunadirumah
#kesihatanwanita 
#singkirtoksin 
#kulitcantik
#wanitaharini
#tipkurus 
#mandipeluh 
#testimonisauna
#promosauna
#loveyourself 
#ajimaura 
#assalamualaikum 
#Saunamalaysia
#saunamurah 
#portablesauna
#bazaar
#saunakublanket
  • Saunaku Blanket

    KELEBIHAN SAUNAKU BLANKET :

    โค๏ธ Warranty motor selama 6 BULAN
    โค๏ธ Selimut yg tebal dan lembut
    โค๏ธ Jenis sauna Infrared (panas kering)
    โค๏ธ Boleh ubah tahap kepanasan ikut keselesaan
    โค๏ธ Zip keluar/masuk di seluruh blanket
    โค๏ธMudah dilipat, dipasang & dibawa kemana-mana

    PAKEJ SET SAUNAKU BLANKET:

    โ™ฅ๏ธBlanket / Selimut
    โ™ฅ๏ธRemote Control
    โ™ฅ๏ธMesin Konfigurasi

    Utk tau lebih details whatapps 0175404066 atau klik link di bio

    #saunapink
    #saunakupink
    #saunapearl
    #saunaku
    #sauna4u
    #saunagold
    #sengalbadan
    #mandiwap
    #segarbadan
    #saunadirumah
    #kesihatanwanita
    #singkirtoksin
    #kulitcantik
    #wanitaharini
    #tipkurus
    #mandipeluh
    #testimonisauna
    #promosauna
    #loveyourself
    #ajimaura
    #assalamualaikum
    #Saunamalaysia
    #saunamurah
    #portablesauna
    #bazaar
    #saunakublanket

  •  5  0  10 August, 2020
  • ๐™๐™€๐™๐˜ฝ๐™Š๐™‰๐™‚๐™†๐˜ผ๐™, "๐™ ๐™š๐™œ๐™š๐™ข๐™ช๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™ฎ ๐™จ๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™š๐™Ÿ๐™–๐™  ๐™™๐™–๐™ง๐™ž ๐™—๐™–๐™ฃ๐™œ๐™ ๐™ช ๐™จ๐™š๐™ ๐™ค๐™ก๐™–๐™ ๐™๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™œ๐™– ๐™–๐™ฃ๐™–๐™  ๐™™๐™ช๐™– ๐™™๐™–๐™ ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™จ๐™–๐™ž ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™ฅ๐™–๐™จ ๐™ฉ๐™ž๐™œ๐™– ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™œ๐™ช ๐™จ๐™ฎ ๐™œ๐™ช๐™ฃ๐™–๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™๐™ž๐™ฉ๐™œ๐™ช๐™ฃ".
๐™Ž๐™ช๐™๐™–๐™ž๐™ก ๐™ˆ๐™™ ๐™„๐™จ๐™– - ๐™„๐™ฅ๐™ค๐™.

Sy berjaya kurangkan berat tanpa bersenam.
kalau nk ikutkan makan memang tak banyak sangat, mungkin sebab tak bersenam ni stok lemak tak hilang2.

Sy serius sngt ni sbb dlu asyik kne ejek nak jumpe membe pon malu. yelah peluh bnyk jadi bau tak menyenangkan. nk jumpe orang pon tak konfiden.
kalau jalan tu memang goyang2 lah atas bawah. memang tak selesa.

Sekarang nk lari pon boleh. duduk seat kereta pon dah tak sempit. senang nak cari baju lengan tak ketat peha tak sendat. buncit pon xde dah. sy target nk dapat sixpack lagi sebulan.

FITGUN menggerakkan otot dengan automatik guna sistem Nano Volt, (ade renjatan elektrik stabil utk meransang otot bergerak).
gerakan otot dihasilkan sama seperti bersenam.
Enam program berbeza gerakkankn otat sama seperti:
1- sit up
2- plank
3- angkat dumbell
4- push up
5- hang bar
6- tricep rope
juga terdapat volume kekuatan sehing 10 kali ganda untuk meningkatkan tekanan. dengan guna fitgun sama membuat senaman seperti main basikal berlari dan berenang.

Beli yang origial sahaja dari laman ini untuk mengelakkan anda ditipu dan dapat barang tiruan.

tekan link pada bio

#ubatkurusmalaysia
#fitgunmurah
#chococurve
#barangsukan #ubatkuruskkm
#menudiet #saunaku #sumosauna #ubatkuat #bajumelayuslimfit #kurtaslimfit #putihkurus #proteinmurah #proteinmalaysia #resepidiet #awektiktok #ubatkuatmalaysia #fitgunoriginal #fitgunmurah #fitgunmalaysia #kurussihat #coachkurus #kkm
  • ๐™๐™€๐™๐˜ฝ๐™Š๐™‰๐™‚๐™†๐˜ผ๐™, "๐™ ๐™š๐™œ๐™š๐™ข๐™ช๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™ฎ ๐™จ๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™š๐™Ÿ๐™–๐™  ๐™™๐™–๐™ง๐™ž ๐™—๐™–๐™ฃ๐™œ๐™ ๐™ช ๐™จ๐™š๐™ ๐™ค๐™ก๐™–๐™ ๐™๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™œ๐™– ๐™–๐™ฃ๐™–๐™  ๐™™๐™ช๐™– ๐™™๐™–๐™ ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™จ๐™–๐™ž ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™ฅ๐™–๐™จ ๐™ฉ๐™ž๐™œ๐™– ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™œ๐™ช ๐™จ๐™ฎ ๐™œ๐™ช๐™ฃ๐™–๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™๐™ž๐™ฉ๐™œ๐™ช๐™ฃ".
    ๐™Ž๐™ช๐™๐™–๐™ž๐™ก ๐™ˆ๐™™ ๐™„๐™จ๐™– - ๐™„๐™ฅ๐™ค๐™.

    Sy berjaya kurangkan berat tanpa bersenam.
    kalau nk ikutkan makan memang tak banyak sangat, mungkin sebab tak bersenam ni stok lemak tak hilang2.

    Sy serius sngt ni sbb dlu asyik kne ejek nak jumpe membe pon malu. yelah peluh bnyk jadi bau tak menyenangkan. nk jumpe orang pon tak konfiden.
    kalau jalan tu memang goyang2 lah atas bawah. memang tak selesa.

    Sekarang nk lari pon boleh. duduk seat kereta pon dah tak sempit. senang nak cari baju lengan tak ketat peha tak sendat. buncit pon xde dah. sy target nk dapat sixpack lagi sebulan.

    FITGUN menggerakkan otot dengan automatik guna sistem Nano Volt, (ade renjatan elektrik stabil utk meransang otot bergerak).
    gerakan otot dihasilkan sama seperti bersenam.
    Enam program berbeza gerakkankn otat sama seperti:
    1- sit up
    2- plank
    3- angkat dumbell
    4- push up
    5- hang bar
    6- tricep rope
    juga terdapat volume kekuatan sehing 10 kali ganda untuk meningkatkan tekanan. dengan guna fitgun sama membuat senaman seperti main basikal berlari dan berenang.

    Beli yang origial sahaja dari laman ini untuk mengelakkan anda ditipu dan dapat barang tiruan.

    tekan link pada bio

    #ubatkurusmalaysia
    #fitgunmurah
    #chococurve
    #barangsukan #ubatkuruskkm
    #menudiet #saunaku #sumosauna #ubatkuat #bajumelayuslimfit #kurtaslimfit #putihkurus #proteinmurah #proteinmalaysia #resepidiet #awektiktok #ubatkuatmalaysia #fitgunoriginal #fitgunmurah #fitgunmalaysia #kurussihat #coachkurus #kkm

  •  1  0  10 August, 2020
  • Stok SAUNA SUIT semakin menipis. Tinggal saiz XL dan 5XL saja. Saiz lain habis. Jom rebut lekas sebelum kehabisan. ๐Ÿคฉ

SAUNA SUIT - Peluh 5 kali ganda
Harga Promo: RM70
Harga biasa: RM120
Postage: RM20 SM
Saiz: XL & 5XL

Untuk oder sila klik Link di profile @jomsauna.
  • Stok SAUNA SUIT semakin menipis. Tinggal saiz XL dan 5XL saja. Saiz lain habis. Jom rebut lekas sebelum kehabisan. ๐Ÿคฉ

    SAUNA SUIT - Peluh 5 kali ganda
    Harga Promo: RM70
    Harga biasa: RM120
    Postage: RM20 SM
    Saiz: XL & 5XL

    Untuk oder sila klik Link di profile @jomsauna.

  •  24  2  10 August, 2020
  • Insyaallah K. Sue pastikan yg berpengalaman & terlatih shj๐Ÿ’‹
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Thanks to all cust k. Sue buat treatment di spa, salon ๐Ÿ˜ sebhgn yg sempat k. Sue snap gambar @suehanadbeauty
dear customers.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Nanti dtg santai2 lagi yea๐Ÿ˜

When you guys happy... We happy.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿค—

Seronok tengok customer happy berspa di @suehanadbeauty & boleh juga dapatkan @justemukunci_official

Konsep spa kami Rileks Santai & enjoy.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Memberi keselesaan pada anda untuk memanjakan diri.. Kemudahan Ruang menunggu yg selesa & kemudahan tempat bersolat disediakan disini.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Apa tunggu lagi jom buat temujanji๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60132893144/spasalon

Facebook fb. Me/SuehanaDBeauty

Jom intai 2 ig @suehanapostnatalcare  utk pakej2 pantang & spa mobile
@justemukunci_official
โค๏ธAS SEEN ON WHI (TV3) 

#facialsweedskin #facialcollogen #facialwhitening #bodyscrub #resdung #waxing #spamuslimahselayang #salonmuslimahselayang #pakejberpantang#saunaku #natalismothercare#postnatalselangor#postnatalkualalumpur#saunaku#postnatalshahalam#momtobemassage#urutanibumengandung#clsemenyih #clkajang #clnilai#clcyberjaya #clputrajaya #bridalpackage#penutuppantang#mandibunga#tangasbasah#clkl#clselangor#cl shahalam
  • Insyaallah K. Sue pastikan yg berpengalaman & terlatih shj๐Ÿ’‹
    โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    Thanks to all cust k. Sue buat treatment di spa, salon ๐Ÿ˜ sebhgn yg sempat k. Sue snap gambar @suehanadbeauty
    dear customers.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Nanti dtg santai2 lagi yea๐Ÿ˜

    When you guys happy... We happy.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿค—

    Seronok tengok customer happy berspa di @suehanadbeauty & boleh juga dapatkan @justemukunci_official

    Konsep spa kami Rileks Santai & enjoy.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Memberi keselesaan pada anda untuk memanjakan diri.. Kemudahan Ruang menunggu yg selesa & kemudahan tempat bersolat disediakan disini.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Apa tunggu lagi jom buat temujanji๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    www.wasap.my/60132893144/spasalon

    Facebook fb. Me/SuehanaDBeauty

    Jom intai 2 ig @suehanapostnatalcare utk pakej2 pantang & spa mobile
    @justemukunci_official
    โค๏ธAS SEEN ON WHI (TV3)

    #facialsweedskin #facialcollogen #facialwhitening #bodyscrub #resdung #waxing #spamuslimahselayang #salonmuslimahselayang #pakejberpantang #saunaku #natalismothercare#postnatalselangor#postnatalkualalumpur#saunaku#postnatalshahalam#momtobemassage#urutanibumengandung#clsemenyih #clkajang #clnilai#clcyberjaya #clputrajaya #bridalpackage#penutuppantang#mandibunga#tangasbasah#clkl#clselangor#cl shahalam

  •  0  0  10 August, 2020
  • Insyaallah K. Sue pastikan yg berpengalaman & terlatih shj๐Ÿ’‹
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Thanks to all cust k. Sue buat treatment di spa, salon ๐Ÿ˜ sebhgn yg sempat k. Sue snap gambar @suehanadbeauty
dear customers.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Nanti dtg santai2 lagi yea๐Ÿ˜

When you guys happy... We happy.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿค—

Seronok tengok customer happy berspa di @suehanadbeauty & boleh juga dapatkan @justemukunci_official

Konsep spa kami Rileks Santai & enjoy.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Memberi keselesaan pada anda untuk memanjakan diri.. Kemudahan Ruang menunggu yg selesa & kemudahan tempat bersolat disediakan disini.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Apa tunggu lagi jom buat temujanji๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60132893144/spasalon

Facebook fb. Me/SuehanaDBeauty

Jom intai 2 ig @suehanapostnatalcare  utk pakej2 pantang & spa mobile
@justemukunci_official
โค๏ธAS SEEN ON WHI (TV3) 

#facialsweedskin #facialcollogen #facialwhitening #bodyscrub #resdung #waxing #spamuslimahselayang #salonmuslimahselayang #pakejberpantang#saunaku #natalismothercare#postnatalselangor#postnatalkualalumpur#saunaku#postnatalshahalam#momtobemassage#urutanibumengandung#clsemenyih #clkajang #clnilai#clcyberjaya #clputrajaya #bridalpackage#penutuppantang#mandibunga#tangasbasah#clkl#clselangor#cl shahalam
  • Insyaallah K. Sue pastikan yg berpengalaman & terlatih shj๐Ÿ’‹
    โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    Thanks to all cust k. Sue buat treatment di spa, salon ๐Ÿ˜ sebhgn yg sempat k. Sue snap gambar @suehanadbeauty
    dear customers.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Nanti dtg santai2 lagi yea๐Ÿ˜

    When you guys happy... We happy.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿค—

    Seronok tengok customer happy berspa di @suehanadbeauty & boleh juga dapatkan @justemukunci_official

    Konsep spa kami Rileks Santai & enjoy.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Memberi keselesaan pada anda untuk memanjakan diri.. Kemudahan Ruang menunggu yg selesa & kemudahan tempat bersolat disediakan disini.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Apa tunggu lagi jom buat temujanji๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    www.wasap.my/60132893144/spasalon

    Facebook fb. Me/SuehanaDBeauty

    Jom intai 2 ig @suehanapostnatalcare utk pakej2 pantang & spa mobile
    @justemukunci_official
    โค๏ธAS SEEN ON WHI (TV3)

    #facialsweedskin #facialcollogen #facialwhitening #bodyscrub #resdung #waxing #spamuslimahselayang #salonmuslimahselayang #pakejberpantang #saunaku #natalismothercare#postnatalselangor#postnatalkualalumpur#saunaku#postnatalshahalam#momtobemassage#urutanibumengandung#clsemenyih #clkajang #clnilai#clcyberjaya #clputrajaya #bridalpackage#penutuppantang#mandibunga#tangasbasah#clkl#clselangor#cl shahalam

  •  0  0  10 August, 2020
  • SAUNA PEARL

Promosi sehingga habis stok. Jom dapatkan segera. Boleh bermini spa sendiri di rumah. Beli sekali boleh bersauna pada bila-bila masa. ๐Ÿคฉ
.
Harga Promo: RM330
Harga biasa: RM380
Postage: RM20 SM
Free 1 Pek Herba
Free Ebook Tips Sauna
Free Video Tutorial
.
Jika berminat sila klik Link di profile @jomsauna.
  • SAUNA PEARL

    Promosi sehingga habis stok. Jom dapatkan segera. Boleh bermini spa sendiri di rumah. Beli sekali boleh bersauna pada bila-bila masa. ๐Ÿคฉ
    .
    Harga Promo: RM330
    Harga biasa: RM380
    Postage: RM20 SM
    Free 1 Pek Herba
    Free Ebook Tips Sauna
    Free Video Tutorial
    .
    Jika berminat sila klik Link di profile @jomsauna.

  •  10  3  10 August, 2020
  • Promosi Saunaku masih berjalan..
Maghi derah3 dapatkan dengan Cik Esyah..
Wassap je ke no ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601152394535/promosisaunkuogos

#saunakuterengganu
#saunaku
#nantrgstory
  • Promosi Saunaku masih berjalan..
    Maghi derah3 dapatkan dengan Cik Esyah..
    Wassap je ke no ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/601152394535/promosisaunkuogos

    #saunakuterengganu
    #saunaku
    #nantrgstory

  •  1  0  9 August, 2020

Top #saunaku Posts

  • Lamanya tak update IG ni. Simpan buat kenangan. Gambar kiri, masa awal nikoh. Gambar kanan baru-baru ini. ๐Ÿคญ
.
Promosi Jualan Awal Tahun Saunaku masih berjalan sehingga 31/1/2020. Jika berminat boleh Klik Whatsapp di profile @intanhanina atau di Story.
.
Segala Info dan testimoni produk Saunaku boleh lihat di IG @jomsauna.
  • Lamanya tak update IG ni. Simpan buat kenangan. Gambar kiri, masa awal nikoh. Gambar kanan baru-baru ini. ๐Ÿคญ
    .
    Promosi Jualan Awal Tahun Saunaku masih berjalan sehingga 31/1/2020. Jika berminat boleh Klik Whatsapp di profile @intanhanina atau di Story.
    .
    Segala Info dan testimoni produk Saunaku boleh lihat di IG @jomsauna.

  •  190  51  13 January, 2020
  • Berita Baik untuk anda! Mana yg terlepas Sale 11.11 hari tu, haaa kita tunggu yg ni.

Setiap pembelian Set Saunaku akan dapat FREE POSTAGE dan FREE GEL COOLUS SAUNAKU. (bergantung pada terma & syarat)

Jom rebut peluang promosi ini pada 28hb hingga 30hb Nov 2019.

Info Lanjut boleh Klik Link Whatsapp di profile @intanhanina. Atau Swipe Up di Story.
  • Berita Baik untuk anda! Mana yg terlepas Sale 11.11 hari tu, haaa kita tunggu yg ni.

    Setiap pembelian Set Saunaku akan dapat FREE POSTAGE dan FREE GEL COOLUS SAUNAKU. (bergantung pada terma & syarat)

    Jom rebut peluang promosi ini pada 28hb hingga 30hb Nov 2019.

    Info Lanjut boleh Klik Link Whatsapp di profile @intanhanina. Atau Swipe Up di Story.

  •  137  36  22 November, 2019
  • SAUNA BROWN. ๐Ÿ‘‰khemah,
๐Ÿ‘‰penutup kepala,
๐Ÿ‘‰mat(alas kaki, letak bawah kerusi).
๐Ÿ‘‰periuk boleh ejas suhu dan masa,
๐Ÿ‘‰2 tiub getah,
๐Ÿ‘‰bekas herba/sebar wap,
๐Ÿ‘‰remote,
๐Ÿ‘‰bateri,
๐Ÿ‘‰herba 5uncg,
๐Ÿ‘‰kerusi,
๐Ÿ‘‰waranty 1 tahun. โคKelebihan sauna brown.
โ™จketebalan kain 3 lapis.
โ™จperiuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan.
โ™จ remote control. โ™จwaranty 1 tahun(periuk).. kalau ada problem selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda ๐Ÿ˜˜.. selepas setahun caj repair akan dikenakan around rm50-rm100

saunakuu #saunaku.hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin
  • SAUNA BROWN. ๐Ÿ‘‰khemah,
    ๐Ÿ‘‰penutup kepala,
    ๐Ÿ‘‰mat(alas kaki, letak bawah kerusi).
    ๐Ÿ‘‰periuk boleh ejas suhu dan masa,
    ๐Ÿ‘‰2 tiub getah,
    ๐Ÿ‘‰bekas herba/sebar wap,
    ๐Ÿ‘‰remote,
    ๐Ÿ‘‰bateri,
    ๐Ÿ‘‰herba 5uncg,
    ๐Ÿ‘‰kerusi,
    ๐Ÿ‘‰waranty 1 tahun. โคKelebihan sauna brown.
    โ™จketebalan kain 3 lapis.
    โ™จperiuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan.
    โ™จ remote control. โ™จwaranty 1 tahun(periuk).. kalau ada problem selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda ๐Ÿ˜˜.. selepas setahun caj repair akan dikenakan around rm50-rm100

    saunakuu #saunaku.hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin

  •  106  161  26 February, 2018
  • Setel memvakum, mengemop, lap kipas siling, sental dapur.

Esok-esok sental bilik ayaQ pulak.

Gi kedai sat, beli ayam.

Promosi Saunaku โžก๏ธ @jomsauna.
  • Setel memvakum, mengemop, lap kipas siling, sental dapur.

    Esok-esok sental bilik ayaQ pulak.

    Gi kedai sat, beli ayam.

    Promosi Saunaku โžก๏ธ @jomsauna.

  •  153  11  21 May, 2020
  • Memandangkan ada yang tak zabar nak tahu harga runtuh Set Saunaku Portable, jeng jeng jengg. Nin dia tawaran menarik untuk ada.

Jom rebut peluang ini. Hanya satu hari saja promosi iaitu pada 11.11.2019.

Jika berminat boleh whatsapp Intan segera. Sila Klik Link di profile @intanhanina.
  • Memandangkan ada yang tak zabar nak tahu harga runtuh Set Saunaku Portable, jeng jeng jengg. Nin dia tawaran menarik untuk ada.

    Jom rebut peluang ini. Hanya satu hari saja promosi iaitu pada 11.11.2019.

    Jika berminat boleh whatsapp Intan segera. Sila Klik Link di profile @intanhanina.

  •  154  30  8 November, 2019
  • Empat pilihan sauna yg memenuhi citarasa anda ๐Ÿ˜

Sauna pink
โคSauna bajet dgn hrga yg berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua ๐Ÿ˜˜

Sauna Gold
โคAll the time BEST SELLER..Pilihan yg berbaloi didatangkan dengan kelebihan 2 org boleh bersauna serentak (sorg full body, sorg lg msukan kaki sahaja dr luar) ๐Ÿ˜

Sauna Brown
โคPilihan esklusif dgn struktur yg tegap beserta dengan tutup kepala yg membolehkan anda bersauna from head to toe ๐Ÿ˜‰

Sauna Infrared
โคSauna moden yg memudahkan proses penggunaan sauna..just plug in, set masa dan suhu, sedia utk bersauna..sinar infrared menembusi lapisan kulit lebih dlam berbanding wap air dan lebih effective for slimming purpose ๐Ÿ˜„

Whatsapp
016 233 5295 Nisa
016 710 5296 Syaza
016 713 5295 Nadia

saunakuu #saunaku.hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin
  • Empat pilihan sauna yg memenuhi citarasa anda ๐Ÿ˜

    Sauna pink
    โคSauna bajet dgn hrga yg berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua ๐Ÿ˜˜

    Sauna Gold
    โคAll the time BEST SELLER..Pilihan yg berbaloi didatangkan dengan kelebihan 2 org boleh bersauna serentak (sorg full body, sorg lg msukan kaki sahaja dr luar) ๐Ÿ˜

    Sauna Brown
    โคPilihan esklusif dgn struktur yg tegap beserta dengan tutup kepala yg membolehkan anda bersauna from head to toe ๐Ÿ˜‰

    Sauna Infrared
    โคSauna moden yg memudahkan proses penggunaan sauna..just plug in, set masa dan suhu, sedia utk bersauna..sinar infrared menembusi lapisan kulit lebih dlam berbanding wap air dan lebih effective for slimming purpose ๐Ÿ˜„

    Whatsapp
    016 233 5295 Nisa
    016 710 5296 Syaza
    016 713 5295 Nadia

    saunakuu #saunaku.hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin

  •  130  151  6 March, 2018