#saujanautama3 Instagram Photos & Videos

saujanautama3 - 9.5k posts

Hashtag Popularity

4.7
average comments
42.9
average likes

Latest #saujanautama3 Posts

  • Waktu itu masih slim 5tahun yang lalu masa kat malaysia
#saujanautama3
  • Waktu itu masih slim 5tahun yang lalu masa kat malaysia
    #saujanautama3

  •  8  0  22 hours ago
  • BARANG BOEKK !!

Leten Surge Wireless Egg Vibrator With Usb Recharge

Leten Surge invisible remote control vibrating egg !

✓ Wearable IPX7 100% waterproof 
✓ N20 High Speed Motor with 3 speeds & 7 frequency 
✓ Usb wireless charging
✓ Human Skin safe medical grade Silicone+ABS material Double sided design remote can be wear as pendant Discreet Packaging.

SEL.F PIC.KUP DI PAD.ANG JA.WA S.HAH AL.AM
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • BARANG BOEKK !!

    Leten Surge Wireless Egg Vibrator With Usb Recharge

    Leten Surge invisible remote control vibrating egg !

    ✓ Wearable IPX7 100% waterproof
    ✓ N20 High Speed Motor with 3 speeds & 7 frequency
    ✓ Usb wireless charging
    ✓ Human Skin safe medical grade Silicone+ABS material Double sided design remote can be wear as pendant Discreet Packaging.

    SEL.F PIC.KUP DI PAD.ANG JA.WA S.HAH AL.AM
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  2  11 August, 2020
  • BARANG BOEKK !!

Leten Surge Wireless Egg Vibrator With Usb Recharge

Leten Surge invisible remote control vibrating egg !

✓ Wearable IPX7 100% waterproof 
✓ N20 High Speed Motor with 3 speeds & 7 frequency 
✓ Usb wireless charging
✓ Human Skin safe medical grade Silicone+ABS material Double sided design remote can be wear as pendant Discreet Packaging.

SEL.F PIC.KUP DI PAD.ANG JA.WA S.HAH AL.AM
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • BARANG BOEKK !!

    Leten Surge Wireless Egg Vibrator With Usb Recharge

    Leten Surge invisible remote control vibrating egg !

    ✓ Wearable IPX7 100% waterproof
    ✓ N20 High Speed Motor with 3 speeds & 7 frequency
    ✓ Usb wireless charging
    ✓ Human Skin safe medical grade Silicone+ABS material Double sided design remote can be wear as pendant Discreet Packaging.

    SEL.F PIC.KUP DI PAD.ANG JA.WA S.HAH AL.AM
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  1  11 August, 2020
  • .
Kentut vagina perkara yang paling ditakuti oleh semua wanita. Memalukan jika dalam perhubungan berlaku kentut vagina. Jangan malu jika anda ada masalah kentut vagina.
.

Kebiasaannya kentut vagina berlaku disebabkan faktor penuaan, otot rahim dan vagina lemah, berpantang yang tidak betul, batuk berpanjangan, mengangkat muatan berat, .

Sangat disarankan amalkan Royal V kerana formulasi seperti akar serapat, kunyit hitam, morhabshi, manjakani, ubi bidadari putih dan banyak lagi yang bersifat anti-inflamasi, antiseptik, mempunyai manfaat rangsangan sel kulit sihat untuk menegangkan kulit dan otot, komponen penyembuhan luka, melancarkan peredaran darah, mengecutkan rahim dan paling penting seimbangkan hormon.
.

Produk terbaik untuk wanita, produk penjagaan hormon untuk kekal cantik dan nampak muda sepanjang usia secara holistik.
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#yearendsales #ctdk #paidreviee #sheilarusly #bazaarpaknil #ikhtiarhamil #kentutvagina #YanniJRM
  • .
    Kentut vagina perkara yang paling ditakuti oleh semua wanita. Memalukan jika dalam perhubungan berlaku kentut vagina. Jangan malu jika anda ada masalah kentut vagina.
    .

    Kebiasaannya kentut vagina berlaku disebabkan faktor penuaan, otot rahim dan vagina lemah, berpantang yang tidak betul, batuk berpanjangan, mengangkat muatan berat, .

    Sangat disarankan amalkan Royal V kerana formulasi seperti akar serapat, kunyit hitam, morhabshi, manjakani, ubi bidadari putih dan banyak lagi yang bersifat anti-inflamasi, antiseptik, mempunyai manfaat rangsangan sel kulit sihat untuk menegangkan kulit dan otot, komponen penyembuhan luka, melancarkan peredaran darah, mengecutkan rahim dan paling penting seimbangkan hormon.
    .

    Produk terbaik untuk wanita, produk penjagaan hormon untuk kekal cantik dan nampak muda sepanjang usia secara holistik.
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #yearendsales #ctdk #paidreviee #sheilarusly #bazaarpaknil #ikhtiarhamil #kentutvagina #YanniJRM

  •  8  0  10 August, 2020
  • Apa itu Gambir Emas Plus Gel?
.
GAMBIR EMAS INI MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG
.
• Melancarkan sistem peredaran dan pengaliran darah
• Kesan dapat dilihat serta merta
• Menyihatkan permukaan kulit dan urat boboy
• 100% bahan semulajadi dan organik yang terpilih
• Halal, bersih dan selamat tanpa barang terlarang
• Tiada kesan sampingan yang bahan berbahaya
• Mudah dibawa pek kemas dan mudah digunakan
.
GAMBIR EMAS INI BERKESAN UNTUK:

• Dapat membantu para suami
• Mengeratkan hubungan suami isteri
• Selamat dari bakteria dan bersih
• Tidak kebas
• Tidak panas dan selesa
• Tiada kesan sampingan untuk kulit Sensitif
• Mendapat Kelulusan KKM
.
ALAMI KEHEBATANNYA BERSAMA GAMBIR EMAS PLUS GEL!!!
UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN.. BOLEH HUBUNGI KAMI 🇲🇾
.
🔹Sebotol boleh tahan 1-2 bulan
🔹100% daripada bahan organik

Boleh dipakai hari2 tujuan rawatan !!

SE.LF PI.CKUP DI PA.DANG JA.WA SH.AH AL.AM
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • Apa itu Gambir Emas Plus Gel?
    .
    GAMBIR EMAS INI MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG
    .
    • Melancarkan sistem peredaran dan pengaliran darah
    • Kesan dapat dilihat serta merta
    • Menyihatkan permukaan kulit dan urat boboy
    • 100% bahan semulajadi dan organik yang terpilih
    • Halal, bersih dan selamat tanpa barang terlarang
    • Tiada kesan sampingan yang bahan berbahaya
    • Mudah dibawa pek kemas dan mudah digunakan
    .
    GAMBIR EMAS INI BERKESAN UNTUK:

    • Dapat membantu para suami
    • Mengeratkan hubungan suami isteri
    • Selamat dari bakteria dan bersih
    • Tidak kebas
    • Tidak panas dan selesa
    • Tiada kesan sampingan untuk kulit Sensitif
    • Mendapat Kelulusan KKM
    .
    ALAMI KEHEBATANNYA BERSAMA GAMBIR EMAS PLUS GEL!!!
    UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN.. BOLEH HUBUNGI KAMI 🇲🇾
    .
    🔹Sebotol boleh tahan 1-2 bulan
    🔹100% daripada bahan organik

    Boleh dipakai hari2 tujuan rawatan !!

    SE.LF PI.CKUP DI PA.DANG JA.WA SH.AH AL.AM
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  1  8 August, 2020
  • FLM PHEROMONE SEX DROP!

JENIS CECAIR

JENIS CECAIR DAN SERBUK

Sex Drop/Cecair Perangsang Seks untuk Perempuan.

✓ Sentiasa Horny & inginkan Seks.
✓ Kuat Nafsu Seks
✓ Mempercepat Klimaks.
✓ Mudah Terangsang.

Cara penggunaan :

- Campurkan setengah botol dalam apa apa air minuman.
- kesan bertindak selepas 15 ke 30 minit.

Tak kering Bulu.....abam2 kat sana kalau pompuan pakai yang ni wajib pakai ubat Kuat.

INFO : Jangan disalah guna untuk hubungan tidak bermoral

perlu dapat kebenaran dari pasangan terlebih dahulu !!

SE.LF PIC.KUP DI PA.DANG JA.WA SHA.H AL.AM
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • FLM PHEROMONE SEX DROP!

    JENIS CECAIR

    JENIS CECAIR DAN SERBUK

    Sex Drop/Cecair Perangsang Seks untuk Perempuan.

    ✓ Sentiasa Horny & inginkan Seks.
    ✓ Kuat Nafsu Seks
    ✓ Mempercepat Klimaks.
    ✓ Mudah Terangsang.

    Cara penggunaan :

    - Campurkan setengah botol dalam apa apa air minuman.
    - kesan bertindak selepas 15 ke 30 minit.

    Tak kering Bulu.....abam2 kat sana kalau pompuan pakai yang ni wajib pakai ubat Kuat.

    INFO : Jangan disalah guna untuk hubungan tidak bermoral

    perlu dapat kebenaran dari pasangan terlebih dahulu !!

    SE.LF PIC.KUP DI PA.DANG JA.WA SHA.H AL.AM
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  1  5 August, 2020
  • Hyeeeeee uolsssss dah rasa belom NASI DALCA AYAM BAWANG SURRRRRRR kita kat puncak alam????Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • Hyeeeeee uolsssss dah rasa belom NASI DALCA AYAM BAWANG SURRRRRRR kita kat puncak alam????Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  2  0  5 August, 2020
  • Komuniti Taekwondo ITF (Europe) menambah ilmu sports science kepada silibus asal Taekwondo (Korea)

Terdapat perincian yang penting pada silibus baru hasil gabungan sport science & Taekwondo itu

Contoh perincian tersebut adalah sudut kedua² tapak kaki perlulah ~ '12 degree outward'  ketika melakukan L stance, atau shoulder muscle perlu lah dalam keaddan relax ketika melakukan preparation untuk 'outer forearm block'

Perincian ini lah yang menjadi modal kami untuk mengasah fokus & kemahiran mendengar arahan para pelajar

Kerana perincian ini akan menentukan tahap promotion (single, double atau triple) pelajar ketika sesi grading/peperiksaan nanti

Kami akan beritahu pelajar, "Haa tu la, awak kene lebih fokus & dengar arahan Sir, baru boleh dapat double promotion, naik 2 tali pinggang"

Sangat bagus kan modal ni?

Mungkin anda terfikir.. tidak, kami tidak sembang kosong, pendekatan ini telah kami uji & perbaiki selama hampir 4 tahun, kini ianya 'executable', efektif & praktikal

Bukan sekadar Taekwondo, lebih kepada Membina Karakter Pelajar

- Azzumaar

#learningbeyondclassroom #saujanautama #saujanautama2 #saujanautama3 #azzumaar #hillparkpuncakalam #FIGHTTHECOVID
  • Komuniti Taekwondo ITF (Europe) menambah ilmu sports science kepada silibus asal Taekwondo (Korea)

    Terdapat perincian yang penting pada silibus baru hasil gabungan sport science & Taekwondo itu

    Contoh perincian tersebut adalah sudut kedua² tapak kaki perlulah ~ '12 degree outward' ketika melakukan L stance, atau shoulder muscle perlu lah dalam keaddan relax ketika melakukan preparation untuk 'outer forearm block'

    Perincian ini lah yang menjadi modal kami untuk mengasah fokus & kemahiran mendengar arahan para pelajar

    Kerana perincian ini akan menentukan tahap promotion (single, double atau triple) pelajar ketika sesi grading/peperiksaan nanti

    Kami akan beritahu pelajar, "Haa tu la, awak kene lebih fokus & dengar arahan Sir, baru boleh dapat double promotion, naik 2 tali pinggang"

    Sangat bagus kan modal ni?

    Mungkin anda terfikir.. tidak, kami tidak sembang kosong, pendekatan ini telah kami uji & perbaiki selama hampir 4 tahun, kini ianya 'executable', efektif & praktikal

    Bukan sekadar Taekwondo, lebih kepada Membina Karakter Pelajar

    - Azzumaar

    #learningbeyondclassroom #saujanautama #saujanautama2 #saujanautama3 #azzumaar #hillparkpuncakalam #FIGHTTHECOVID

  •  5  0  4 August, 2020
  • EPM BREAST CAPSULE

😍Epm breast capsule adalah produk untuk kecantikan menyeluruh wanita,sesuai untuk wanita berumur 18 tahun hingga 65 tahun.

😍Epm breast capsule merupakan SOFTGEL dimana didalamnya mengandungi cecair yang mudah larut bila di ambil,ia juga senang di hadam oleh tubuh.

Fungsi

✔Payudara menjadi besar,anjal dan montok
✔Punggung menjadi bulat dan cantik
✔Kulit muda dan gebu
✔Merawat dalaman wanita
✔Mengetatkan vagina

Kandungan

✔L-glutathione
✔Vit C
✔Collogen
✔Pueraria mirifica

100% natural,no artificial colour,no chemical and no preservatives

500mg X 60capsule

Cara makan

😘Sebiji sehari sejam lepas sarapan 60kg dan kebawah

😘Sebiji sehari sebelum sarapan 70kg dan ke atas

*Ucapkan selamat tinggal kepada kulit gelap dan kusam,payudara yang kendur dan pepes,punggung yang hodoh dan tidak melentik..

PRO.DUK POST.AGE SAH.AJA !!
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • EPM BREAST CAPSULE

    😍Epm breast capsule adalah produk untuk kecantikan menyeluruh wanita,sesuai untuk wanita berumur 18 tahun hingga 65 tahun.

    😍Epm breast capsule merupakan SOFTGEL dimana didalamnya mengandungi cecair yang mudah larut bila di ambil,ia juga senang di hadam oleh tubuh.

    Fungsi

    ✔Payudara menjadi besar,anjal dan montok
    ✔Punggung menjadi bulat dan cantik
    ✔Kulit muda dan gebu
    ✔Merawat dalaman wanita
    ✔Mengetatkan vagina

    Kandungan

    ✔L-glutathione
    ✔Vit C
    ✔Collogen
    ✔Pueraria mirifica

    100% natural,no artificial colour,no chemical and no preservatives

    500mg X 60capsule

    Cara makan

    😘Sebiji sehari sejam lepas sarapan 60kg dan kebawah

    😘Sebiji sehari sebelum sarapan 70kg dan ke atas

    *Ucapkan selamat tinggal kepada kulit gelap dan kusam,payudara yang kendur dan pepes,punggung yang hodoh dan tidak melentik..

    PRO.DUK POST.AGE SAH.AJA !!
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  1  4 August, 2020
  • .
Masalah saraf sering berlaku kepada ramai golongan tidak kira usia. Antara punca masalah dan kerosakan saraf seperti penggunaan gajet seperti telefon pintar, tablet, laptop yang mengeluarkan radiasi magnetik, pemakanan yang tidak sihat, genetik, kurang nutrisi dan banyak lagi
.
Formulasi mushtanir sangat bagus untuk pemulihan saraf, melancarkan peredaran darah, kuatkan sistem imun dan memenuhi nutrisi hebat untuk fungsi tubuh. Bukan sahaja suplemen yang meningkatkan kesihatan tubuh, malah membantu mengelakkan gangguan jin, syaitan dan frekuensi negatif
.
Mushtanir juga memberi kesan kepada penyembuhan luka, membekalkan tenaga, penyembuhan luka, membuang angin dalam badan dan memanaskan badan, ibu-ibu selepas bersalin sangat digalakkan untuk minum Mushtanir.
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#promosijrm  #YESJRM #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM
  • .
    Masalah saraf sering berlaku kepada ramai golongan tidak kira usia. Antara punca masalah dan kerosakan saraf seperti penggunaan gajet seperti telefon pintar, tablet, laptop yang mengeluarkan radiasi magnetik, pemakanan yang tidak sihat, genetik, kurang nutrisi dan banyak lagi
    .
    Formulasi mushtanir sangat bagus untuk pemulihan saraf, melancarkan peredaran darah, kuatkan sistem imun dan memenuhi nutrisi hebat untuk fungsi tubuh. Bukan sahaja suplemen yang meningkatkan kesihatan tubuh, malah membantu mengelakkan gangguan jin, syaitan dan frekuensi negatif
    .
    Mushtanir juga memberi kesan kepada penyembuhan luka, membekalkan tenaga, penyembuhan luka, membuang angin dalam badan dan memanaskan badan, ibu-ibu selepas bersalin sangat digalakkan untuk minum Mushtanir.
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #promosijrm #YESJRM #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM

  •  20  0  4 August, 2020
  • U.BAT K.UAT JENIS C.ANDY KEMAM ISAP SAMPAI HABIS DAN TGGU 30 MINIT++ GAME ONN💪

SWI.SS CA.NDY penyelesaian kepada MASALAH ANDA:
 
✔ LE.MAH & CE.PAT PA.NCUT
✔ LE.MBIK & TIDAK KER.AS
✔ CE.PAT LETIH
✔ TAK TA.HAN LA.MA
✔ KE.CIL & PE.NDEK

SWI.SS CANDY adalah produk kes.ihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah spe.rma a.k.a air m.ani secara semulajadi. 

Dengan kan.dungan he.rba-h.erba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, SW.ISS CA.NDY adalah jawapan buat anda.

12 BIJI SW.ISS CAN.DY

SE.LF PIC.KUP DI PA.DANG J.AWA SH.AH ALAM
.
#supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang  #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh
  • U.BAT K.UAT JENIS C.ANDY KEMAM ISAP SAMPAI HABIS DAN TGGU 30 MINIT++ GAME ONN💪

    SWI.SS CA.NDY penyelesaian kepada MASALAH ANDA:

    ✔ LE.MAH & CE.PAT PA.NCUT
    ✔ LE.MBIK & TIDAK KER.AS
    ✔ CE.PAT LETIH
    ✔ TAK TA.HAN LA.MA
    ✔ KE.CIL & PE.NDEK

    SWI.SS CANDY adalah produk kes.ihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah spe.rma a.k.a air m.ani secara semulajadi.

    Dengan kan.dungan he.rba-h.erba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, SW.ISS CA.NDY adalah jawapan buat anda.

    12 BIJI SW.ISS CAN.DY

    SE.LF PIC.KUP DI PA.DANG J.AWA SH.AH ALAM
    .
    #supplement_selangor #kualalumpurcity #saujanautama #saujanautama3 #kepong #sungaibulohpayajaras #puncakalam #kualaselangor #jeram #klangvalley #klang #kualalumpur #meru #selayang #kualalumpurmalaysia #puncakperdana #meruklang #puncakperdanau10 #puncakalamfasa3 #ijok #codklang #gombak #subang #gmklang #subangjaya #puncakalamfasa2 #saujanautamasungaibuloh #rawang #sungaibuloh

  •  0  1  2 August, 2020
  • DAGING MASAK HITAM ni laaaaaaaaaaaa customer punya Dok suka gila nak habaq mai, ni resepi turun temurun ni...lain dr lain sikit rs dia....kena sekali mau tersandaq tak bangun2 dah🤭🤭🤭🤭 Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • DAGING MASAK HITAM ni laaaaaaaaaaaa customer punya Dok suka gila nak habaq mai, ni resepi turun temurun ni...lain dr lain sikit rs dia....kena sekali mau tersandaq tak bangun2 dah🤭🤭🤭🤭 Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  3  0  2 August, 2020
  • BENDI REBUS/TELOQ REBUS/TELOQ REBUS GORENG side dish paling customer sukaaaaaaa ni hohoiiiiiiiiiiii....Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM.  Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam
  • BENDI REBUS/TELOQ REBUS/TELOQ REBUS GORENG side dish paling customer sukaaaaaaa ni hohoiiiiiiiiiiii....Dok tgu apa lagi tu???? Mai la singgah ‘FOOD STALL-NASI KANDAR DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM. Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻 VENUE: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers#hillparkpuncakalam

  •  3  0  2 August, 2020
  • Ada Yg tercari2 makan ka?? Raya pun Dh raya p dah...Yg Dok umah tak sempat Nk masak cuti2 hujung Minggu ni ampa bleh la mai singgah kt ‘FOOD STALL’ kami ... kami Dh Start niaga dah arini... Mai2 kasi isi Perot ampa Yg tgh dok berdendang lagu keroncong tu. Mai rasa kita punya NASI KANDAQ DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM....sempoiiiiii baq hg....paling sempoi sekli kita punya COCONUT CHUTNEY a.k.a SAMBAL NYOK(sambal kelapa) kena ni dgn kita punya nasik kandaq dalca mmg surrrrrrrrrrrrrr kadawale😁  Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 BERTEMPAT DI: berhadapan pondok polis alam jaya  OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai)  WASAP/CALL:0172139959(mamu wan)  WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam#puncakalam#alamjaya#saujanautama#bandardesacoalfields#desacoalfields#sgbuloh#sgbulohdelivery #puncakalamfasa3#puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalam#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers
  • Ada Yg tercari2 makan ka?? Raya pun Dh raya p dah...Yg Dok umah tak sempat Nk masak cuti2 hujung Minggu ni ampa bleh la mai singgah kt ‘FOOD STALL’ kami ... kami Dh Start niaga dah arini... Mai2 kasi isi Perot ampa Yg tgh dok berdendang lagu keroncong tu. Mai rasa kita punya NASI KANDAQ DALCA AYAM BAWANG SURRR PUNCAK ALAM....sempoiiiiii baq hg....paling sempoi sekli kita punya COCONUT CHUTNEY a.k.a SAMBAL NYOK(sambal kelapa) kena ni dgn kita punya nasik kandaq dalca mmg surrrrrrrrrrrrrr kadawale😁 Kt mn food stall kita???👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 BERTEMPAT DI: berhadapan pondok polis alam jaya OPEN HOURS: 10pagi-10mlm (sampai clearrrrrrrr la senang cita,clear awai kita katop awai) WASAP/CALL:0172139959(mamu wan) WALK-IN & DELIVERY📌📌📌📌📌 #shahalam #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bandardesacoalfields #desacoalfields #sgbuloh #sgbulohdelivery #puncakalamfasa3 #puncakalamfooddelivery#puncakalamfasa2#puncakalamresident#puncakalamvendor#puncakalamfasa1#puncakalamuitm#puncakalambakers#saujanautamasungaibuloh#saujanautamafooddelivery#saujanautama3#saujanautamasgbuloh#puncakperdana#budimanvalley#alambudiman #alambudimanfooddelivery#alambudimanu10#meruklang#setiaalam#setiaalamfooddelivery#setiaalamresident#setiaalambakers

  •  8  1  2 August, 2020

Top #saujanautama3 Posts

  • Penat lelah Bonda cipta formulasi Kurma Dhuha yang sangat hebat khasiatnya untuk memperbaiki masalah kesihatan baik lelaki mahupun perempuan. Special pembuatan produk yang satu ini, dibuat pada waktu Dhuha. MasyaAllah😍
.
Ya Allah. Engkau rahmati lah kehidupan pengasas kami Bonda Rozita Ibrahim..
.
Jom tonton video CARA PEMBUATAN KURMA DHUHA ni sama sama sampai habis...
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Penat lelah Bonda cipta formulasi Kurma Dhuha yang sangat hebat khasiatnya untuk memperbaiki masalah kesihatan baik lelaki mahupun perempuan. Special pembuatan produk yang satu ini, dibuat pada waktu Dhuha. MasyaAllah😍
    .
    Ya Allah. Engkau rahmati lah kehidupan pengasas kami Bonda Rozita Ibrahim..
    .
    Jom tonton video CARA PEMBUATAN KURMA DHUHA ni sama sama sampai habis...
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  251  25  20 June, 2019
  • .
.
#COLONIS D'MESTICA🎀 (300 gm)
Harga Asal RM 70.00 (Tidak termasuk postage)

Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi serat membantu menyingkirkan toksin, pembakaran lemak dengan cepat semasa melakukan detoksifikasi. 
Istimewanya Colonis Dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu merangsang hormon leptin untuk memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan untuk memiliki bentuk badan yang langsing dan menawan. .
TANDA-TANDA BADAN BERTOKSIN
•	Cirit Birit
•	Masalah sembelit
•	Keletihan dan kelesuan
•	Sakit kepala
•	Gangguan pernafasan
•	Masalah penglihatan mata
•	Penyakit kulit
•	Kulit kusam
•	Badan berjerawat dan berbintik
•	Sakit otot dan sendi
•	Masalah saraf
•	Nafas dan badan berbau
•	Stres dan kemurungan
•	Tahap kolesterol tinggi
•	Peningkatan gula dalam darah
•	Hipertensi
•	Obesiti
•	Hilang ghairah seks •	Kurang kesuburan
•	Mudah lupa
.
Kelebihan Colonis Dmestica •	Mengatasi masalah sembelit.
•	Membantu masalah buasir dan kesakitan akibat buasir.
•	Menurunkan kolesterol jahat (LDL)
•	Menurunkan paras gula dalam darah.
•	Membersihkan kolon.
•	Meningkatkan metabolisma badan.
•	Menurunkan berat badan.
•	Kenyang sepanjang hari dan mengurangkan keinginan untuk makan berlebihan.
•	Mengelakkan pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri.
•	Meningkatkan sistem imun badan.
•	Mengandungi karotin yang membantu memelihara kesihatan mata, rambut dan kulit.
•	Menurunkan kadar leptin untuk orang yang menghidapi obesiti.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#colonisdmestica
#gegarvaganza2018 #ctdk #syintagila #ajimaura #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil
  • .
    .
    #COLONIS D'MESTICA🎀 (300 gm)
    Harga Asal RM 70.00 (Tidak termasuk postage)

    Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi serat membantu menyingkirkan toksin, pembakaran lemak dengan cepat semasa melakukan detoksifikasi.
    Istimewanya Colonis Dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu merangsang hormon leptin untuk memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan untuk memiliki bentuk badan yang langsing dan menawan. .
    TANDA-TANDA BADAN BERTOKSIN
    • Cirit Birit
    • Masalah sembelit
    • Keletihan dan kelesuan
    • Sakit kepala
    • Gangguan pernafasan
    • Masalah penglihatan mata
    • Penyakit kulit
    • Kulit kusam
    • Badan berjerawat dan berbintik
    • Sakit otot dan sendi
    • Masalah saraf
    • Nafas dan badan berbau
    • Stres dan kemurungan
    • Tahap kolesterol tinggi
    • Peningkatan gula dalam darah
    • Hipertensi
    • Obesiti
    • Hilang ghairah seks • Kurang kesuburan
    • Mudah lupa
    .
    Kelebihan Colonis Dmestica • Mengatasi masalah sembelit.
    • Membantu masalah buasir dan kesakitan akibat buasir.
    • Menurunkan kolesterol jahat (LDL)
    • Menurunkan paras gula dalam darah.
    • Membersihkan kolon.
    • Meningkatkan metabolisma badan.
    • Menurunkan berat badan.
    • Kenyang sepanjang hari dan mengurangkan keinginan untuk makan berlebihan.
    • Mengelakkan pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri.
    • Meningkatkan sistem imun badan.
    • Mengandungi karotin yang membantu memelihara kesihatan mata, rambut dan kulit.
    • Menurunkan kadar leptin untuk orang yang menghidapi obesiti.
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #colonisdmestica
    #gegarvaganza2018 #ctdk #syintagila #ajimaura #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil

  •  167  8  27 October, 2018
  • REQUEST MAKEUP ROCK N ROLL BUT REMAIN NATURAL | 29.08.18 | SUNGAI BULOH
.
.
.
Klau suka like 1 kali❤️ ‼️ .
.

for Booking http://www.wasap.my/60189748865
.
.  #makeupdinner #makeupmurah #makeupphotoshoot #saujanautama #saujanautama3 #saujanautamasungaibuloh #sungaibuloh #selangor #shahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #muaselangor #muasungaibuloh #makeuphariguru  #muaijok #muakualaselangor #muamalaysia #makeupartist  #makeupnaturallook #muasungaibuloh #muaselangor  #schatzsfoundation #alhaalfacosmetics#makeupclass #ferrarossaeyeshadow #makeuplessismore #makeupsanding #makeuppengantin #makeupnikah #makeupbridesmaidmurah #alhaalfa #alhaalfaagent
  • REQUEST MAKEUP ROCK N ROLL BUT REMAIN NATURAL | 29.08.18 | SUNGAI BULOH
    .
    .
    .
    Klau suka like 1 kali❤️ ‼️ .
    .

    for Booking http://www.wasap.my/60189748865
    .
    . #makeupdinner #makeupmurah #makeupphotoshoot #saujanautama #saujanautama3 #saujanautamasungaibuloh #sungaibuloh #selangor #shahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #muaselangor #muasungaibuloh #makeuphariguru #muaijok #muakualaselangor #muamalaysia #makeupartist #makeupnaturallook #muasungaibuloh #muaselangor #schatzsfoundation #alhaalfacosmetics#makeupclass #ferrarossaeyeshadow #makeuplessismore #makeupsanding #makeuppengantin #makeupnikah #makeupbridesmaidmurah #alhaalfa #alhaalfaagent

  •  320  2  29 September, 2018
  • #throwback .
Sedar tak sedar dah hari ke 3 kita melangkah di bulan Ogos😆
Alhamdulillah akak akhiri penghujung Julai yang lepas dengan penuh warna warni🌈
.
Alhamdulillah jugak dipermudahkan dapat bersama sama hakak Nazimah untuk join group coaching IVMIST dengan #ketuakelas hakak Suzana😍😍😍
.
Sesi sharing pengalaman masing masing dari pagi sampai tak sedar dah tengahari😅Biasalah kalau dah #gengmakmak ni bertemu😂
.
Antara topik hangat yang dibincangkan ialah cemana cara nak handle customer yang pelbagai ragam, yang skema, yang tak sabar termasuk yang krik krik😁
.
Dapat lak sama sama kongsi impian dan harapan untuk bagi reward kat diri memasing😀 Semangat betul dikelilingi aura positif macam ni😄
.
Alhamdulillah segala rezeki dari Allah. Hari yang sama akak dapat restock IVKIDS dan dapat lantik sorang lagi Agent baru untuk handle kawasan Kajang😘
.
Mudah mudahan Allah bukakan lagi pintu rezeki seluasnya dan terus memberkati perjalanan akak berkongsi manfaat IVMIST ni buat korang semua😄
.
Ogos memang bulan istimewa yang akak nantikan💕
Pada korang yang selalu like dan tinggalkan komen, akan ada kejutan buat korang..tunggu tau!😆
.
Akak doakan semoga sahabat sahabat terus cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat. Aamin
  • #throwback .
    Sedar tak sedar dah hari ke 3 kita melangkah di bulan Ogos😆
    Alhamdulillah akak akhiri penghujung Julai yang lepas dengan penuh warna warni🌈
    .
    Alhamdulillah jugak dipermudahkan dapat bersama sama hakak Nazimah untuk join group coaching IVMIST dengan #ketuakelas hakak Suzana😍😍😍
    .
    Sesi sharing pengalaman masing masing dari pagi sampai tak sedar dah tengahari😅Biasalah kalau dah #gengmakmak ni bertemu😂
    .
    Antara topik hangat yang dibincangkan ialah cemana cara nak handle customer yang pelbagai ragam, yang skema, yang tak sabar termasuk yang krik krik😁
    .
    Dapat lak sama sama kongsi impian dan harapan untuk bagi reward kat diri memasing😀 Semangat betul dikelilingi aura positif macam ni😄
    .
    Alhamdulillah segala rezeki dari Allah. Hari yang sama akak dapat restock IVKIDS dan dapat lantik sorang lagi Agent baru untuk handle kawasan Kajang😘
    .
    Mudah mudahan Allah bukakan lagi pintu rezeki seluasnya dan terus memberkati perjalanan akak berkongsi manfaat IVMIST ni buat korang semua😄
    .
    Ogos memang bulan istimewa yang akak nantikan💕
    Pada korang yang selalu like dan tinggalkan komen, akan ada kejutan buat korang..tunggu tau!😆
    .
    Akak doakan semoga sahabat sahabat terus cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat. Aamin

  •  173  120  2 August, 2017