#satinfinishingfoundation Instagram Photos & Videos

satinfinishingfoundation - 894 posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
2.1
average likes

Latest #satinfinishingfoundation Posts

  • 💄💄LIPSTICK HER.LIPS💄💄.
.
.
.
Lipstik atau gincu adalah benda yang wajib ada bagi setiap wanita . Fesyen telah menjadi satu tarikan utama untuk mereka bergaya dengan pelbagai warna . .
.
LIPSTICK HER.LIPS dari AslCosmestic @aslcosmetic.my dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan .
.
Dapatkan sekarang daripada partner kami @aslegacysingapura .
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
💄 MANDARIN
💄 RETRO
💄 PINKISH CORAL
💄 BROWN ROSE
💄 HONEY LOVE
.
.
HARGA $17
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄LIPSTICK HER.LIPS💄💄.
    .
    .
    .
    Lipstik atau gincu adalah benda yang wajib ada bagi setiap wanita . Fesyen telah menjadi satu tarikan utama untuk mereka bergaya dengan pelbagai warna . .
    .
    LIPSTICK HER.LIPS dari AslCosmestic @aslcosmetic.my dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan .
    .
    Dapatkan sekarang daripada partner kami @aslegacysingapura .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
    💄 MANDARIN
    💄 RETRO
    💄 PINKISH CORAL
    💄 BROWN ROSE
    💄 HONEY LOVE
    .
    .
    HARGA $17
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  2 August, 2020
  • 💄💄LIPSTICK HER LIPS💄💄
.
.
👄 HER LIPS ni mmg favourite lipstick dan sentiasa sold out tau. .
👄 Tak mengeringkan, mudah dicuci dan pilihan warna yg sesuai untuk semua.
.
Dapatkan sekarang ☝đŸģ
.
.
DI DATANGKAN DENGAN 5 WARNA.
.
💄 MANDARIN - READY STOCK
💄 RETRO - READY STOCK
💄 PINKISH CORAL - READY STOCK
💄 BROWN ROSE - READY STOCK
💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
.
HARGA $17
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbase #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄LIPSTICK HER LIPS💄💄
    .
    .
    👄 HER LIPS ni mmg favourite lipstick dan sentiasa sold out tau. .
    👄 Tak mengeringkan, mudah dicuci dan pilihan warna yg sesuai untuk semua.
    .
    Dapatkan sekarang ☝đŸģ
    .
    .
    DI DATANGKAN DENGAN 5 WARNA.
    .
    💄 MANDARIN - READY STOCK
    💄 RETRO - READY STOCK
    💄 PINKISH CORAL - READY STOCK
    💄 BROWN ROSE - READY STOCK
    💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
    .
    HARGA $17
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  0  2 August, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak mendapatkan kekemasan bulu keningnya.
.
Easy eyebrow pensil  didatangkan dengan berus dibelakang, memudahkan & mengemaskan lagi bulu kening.
.
Easy Eyebrow Pencil dari ASL Cosmetics hanya:
.
RM 25  WM 
RM 28  EM
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇đŸģ
.
www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak mendapatkan kekemasan bulu keningnya.
    .
    Easy eyebrow pensil didatangkan dengan berus dibelakang, memudahkan & mengemaskan lagi bulu kening.
    .
    Easy Eyebrow Pencil dari ASL Cosmetics hanya:
    .
    RM 25 WM
    RM 28 EM
    .
    Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇đŸģ
    .
    www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
    .
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs

  •  2  0  27 July, 2020
  • 💄💄 LIQUID LIPSTICK-CREAMY MATTE💄💄
.
.
Cara-cara nak pakai LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE:- -
-
👄 Oles lip matte pada bibir dengan rata, biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu
-
👄 Jangan sesekali kemam bibir anda kononnya untuk meratakan warna
-
👄 Apabila texture warna lip matte pada bibir sudah kering 100%, barulah boleh kemam bibir
-
👄 Texture lip matte yang kering dan melekat pada bibir akan lebih tahan lama. Kalau perasan, apabila anda makan atau minum warna lip matte pada bibir anda tidak akan berubah dan tertanggal.
.
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA
.
💄 RUBY - READY STOCK .
💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
💄 RUSSIAN RED - READY STOCK .
💄 FRESH NUDE - READY STOCK 💄 CREAMY BUTTER - READY STOCK.
.
.
.
HARGA $16
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbase #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄 LIQUID LIPSTICK-CREAMY MATTE💄💄
    .
    .
    Cara-cara nak pakai LIQUID LIPSTICK CREAMY MATTE:- -
    -
    👄 Oles lip matte pada bibir dengan rata, biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu
    -
    👄 Jangan sesekali kemam bibir anda kononnya untuk meratakan warna
    -
    👄 Apabila texture warna lip matte pada bibir sudah kering 100%, barulah boleh kemam bibir
    -
    👄 Texture lip matte yang kering dan melekat pada bibir akan lebih tahan lama. Kalau perasan, apabila anda makan atau minum warna lip matte pada bibir anda tidak akan berubah dan tertanggal.
    .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA
    .
    💄 RUBY - READY STOCK .
    💄 HONEY LOVE - READY STOCK .
    💄 RUSSIAN RED - READY STOCK .
    💄 FRESH NUDE - READY STOCK 💄 CREAMY BUTTER - READY STOCK.
    .
    .
    .
    HARGA $16
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • đŸ”ĨđŸ”ĨLIQUID LIPSTICK CREAMY MATTEđŸ”ĨđŸ”Ĩ
.
.
.
Dalam hal ketahanan lipstik adalah lipstik matte . .
.
Sebab lipstik glossy mudah tertanggal dan tidak tahan lama tapi sebalik lipstik matte  mampu bertahan dibibir dalam waktu yang lama . .
.
CREAMY MATTE dari Asl Cosmetic , menanmpilkam wajah yang lebih glamor dan elegan.
.
Dapatkan hari ini daripada @aslegacysingapura .
.
DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
💄 RUBY
💄 HONEY LOVE
💄 RUSSIAN RED
💄 FRESH NUDE
💄 CREAMY BUTTER .
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
. 
READY STOCK 
READY STOCK
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • đŸ”ĨđŸ”ĨLIQUID LIPSTICK CREAMY MATTEđŸ”ĨđŸ”Ĩ
    .
    .
    .
    Dalam hal ketahanan lipstik adalah lipstik matte . .
    .
    Sebab lipstik glossy mudah tertanggal dan tidak tahan lama tapi sebalik lipstik matte mampu bertahan dibibir dalam waktu yang lama . .
    .
    CREAMY MATTE dari Asl Cosmetic , menanmpilkam wajah yang lebih glamor dan elegan.
    .
    Dapatkan hari ini daripada @aslegacysingapura .
    .
    DI DATANGKAN DALAM 5 WARNA :
    💄 RUBY
    💄 HONEY LOVE
    💄 RUSSIAN RED
    💄 FRESH NUDE
    💄 CREAMY BUTTER .
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  0  25 July, 2020
  • 💄💄ASL CREAMY MATTE💄💄.
.
.
.
.
KELUARAN TERBARU DARI ASL COSMETIC 
CREAMY MATTE ... .
.
.
Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
.
Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
.
.
💄 APRICOT.
💄 PARADISE PINK
💄 FLUSH BROWN
💄 DARK CHESTNUT.
💄 CASHEW NUT
.
.
HARGA $16
.
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄ASL CREAMY MATTE💄💄.
    .
    .
    .
    .
    KELUARAN TERBARU DARI ASL COSMETIC
    CREAMY MATTE ... .
    .
    .
    Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
    .
    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
    .
    .
    💄 APRICOT.
    💄 PARADISE PINK
    💄 FLUSH BROWN
    💄 DARK CHESTNUT.
    💄 CASHEW NUT
    .
    .
    HARGA $16
    .
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  2  25 July, 2020
  • 💄💄ASL CREAMY MATTE💄💄.
.
.
.
.
Collection Lipmatte From Asl Cosmetic .
.

Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
.
Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
.
.
💄 APRICOT.
💄 PARADISE PINK.
💄 FLUSH BROWN.
💄 DARK CHESTNUT.
💄 CASHEW NUT.
.
.
HARGA $16
.
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
.
READY STOCK 
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 💄💄ASL CREAMY MATTE💄💄.
    .
    .
    .
    .
    Collection Lipmatte From Asl Cosmetic .
    .

    Creamy Matte utk bibir yang kekal menawan dan memukau, dengan tekstur yang cantik dan warna yang kekal menawan di bibir.
    .
    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic yang berhampiran anda @aslegacysingapura.
    .
    .
    💄 APRICOT.
    💄 PARADISE PINK.
    💄 FLUSH BROWN.
    💄 DARK CHESTNUT.
    💄 CASHEW NUT.
    .
    .
    HARGA $16
    .
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    .
    READY STOCK
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  0  0  25 July, 2020
  • Getaran bibir mungil 💋💄
.
Kebaikan #LipstickCollagenMaduKelulut sangat berkesan!
Kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar.
.
Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Harga Lipstick Collagen : RM29.90
.
Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
â–ļ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
.
Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇đŸģ
.
www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
.
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
  • Getaran bibir mungil 💋💄
    .
    Kebaikan #LipstickCollagenMaduKelulut sangat berkesan!
    Kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar.
    .
    Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Harga Lipstick Collagen : RM29.90
    .
    Cara Penggunaan Dherbs Lipstick Collagen :
    â–ļ Sapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.
    .
    Berminat untuk grab, bole terus klik link di bawah 🌹👇đŸģ
    .
    www.wasap.my/0162071983/aslcosmetic
    .
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs

  •  0  0  25 July, 2020
  • Hi korang! Bagaimana dengan hari korang hari ini ??
.
Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
.
.
Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
.
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/dherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#perawanherbalwash
#jusperawangold
  • Hi korang! Bagaimana dengan hari korang hari ini ??
    .
    Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
    .
    .
    Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
    Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
    .
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
    www.wasap.my/60162071983/dherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs
    #perawanherbalwash
    #jusperawangold

  •  2  0  22 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  0  4  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  0  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  1  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  3  2  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  1  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  0  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  0  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  1  0  20 July, 2020
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
👉argan oil
👉honey bee venom
👉vitamin c
👉vitamin e

Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

đŸ’ĢMedium to full coverage
đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

@NRCosmetics.NegeriSembilan

📱019 277 6304

🚗💨COD : #Seremban  #Senawang  kawasan terdekat

📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak

Ready stock please walk-in :-
@ButikMayaGallery
No.115-G,
Jalan Komersial Senawang 6,
#DataranSenawang ( #Taipan )
#NegeriSembilan

#Nrc
#NRCNegeriSembilan
#NRCSeremban
#NRCSenawang
#NRCosmetics
#NRCosmeticsNegeriSembilan
#NRCosmeticsSeremban
#NRCosmeticsSenawang
#NuexRosliCosmetics
#NuexRosli
#MuaNegeriSembilan 
#MuA
#MuAMalaysia 
#NegeriSembilan
#NRCPerfectionTreatmentFoundation
#NRCFoundation
#Foundation
#NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • 🐝𝙉𝙍𝘾 𝙋𝙀𝙍𝙁𝙀𝘾𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙏𝙍𝙀đ˜ŧ𝙏𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙁𝙊𝙐𝙉đ˜ŋđ˜ŧ𝙏𝙄𝙊𝙉🐝

    NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi:
    👉argan oil
    👉honey bee venom
    👉vitamin c
    👉vitamin e

    Didatangi dengan 7 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

    KELEBIHAN NRC FOUNDATION :-

    đŸ’ĢMedium to full coverage
    đŸ’ĢSatin finished (glowing ok)
    đŸ’ĢBuildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, tapi still boleh topup dekat mana2 kawasan yang still kita nak cover) sebab sesetengah fd, kalau kite topup macamtu, dia tak cantik tau. Dengan NRC dont worry k. Dia still cantik
    đŸ’ĢDiperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
    đŸ’ĢDiperkaya dengan argan kernel oil dan vitamin E juga untuk memudarkan parut

    @NRCosmetics.NegeriSembilan

    📱019 277 6304

    🚗💨COD : #Seremban #Senawang kawasan terdekat

    📮POS seluruh 🇲🇾 #Semenanjung #Sabah #Sarawak

    Ready stock please walk-in :-
    @ButikMayaGallery
    No.115-G,
    Jalan Komersial Senawang 6,
    #DataranSenawang ( #Taipan )
    #NegeriSembilan

    #Nrc
    #NRCNegeriSembilan
    #NRCSeremban
    #NRCSenawang
    #NRCosmetics
    #NRCosmeticsNegeriSembilan
    #NRCosmeticsSeremban
    #NRCosmeticsSenawang
    #NuexRosliCosmetics
    #NuexRosli
    #MuaNegeriSembilan
    #MuA
    #MuAMalaysia
    #NegeriSembilan
    #NRCPerfectionTreatmentFoundation
    #NRCFoundation
    #Foundation
    #NRCosmeticsPerfectionTreatmentFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  0  0  20 July, 2020
  • SATIN FINISHING FOUNDATION

Ada 3 pilihan mengikut tona kulit
💕Light
💕Natural
💕Medium

Mempunyai SPF untuk melindungi kulit dari sinaran UV

Harga mampu milik, hanya RM59.90 sahaja

Berminat bole terus whatsapp 📱 +60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉

#ASLCosmetics
#ASLFoundation
#SatinFinishingFoundation
  • SATIN FINISHING FOUNDATION

    Ada 3 pilihan mengikut tona kulit
    💕Light
    💕Natural
    💕Medium

    Mempunyai SPF untuk melindungi kulit dari sinaran UV

    Harga mampu milik, hanya RM59.90 sahaja

    Berminat bole terus whatsapp 📱 +60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉

    #ASLCosmetics
    #ASLFoundation
    #SatinFinishingFoundation

  •  2  0  17 July, 2020
  • New! Now live! These Satin Matte glosses will BREAK THE INTERNET!  Pair with your favorite #nudes for a #natural but powerful look. $80 for the collection, including the adorable case. These #limitededition glosses won’t last long. Is it too early to think of #fallmakeup? I see these pairing nicely with a #pumpkinspicelatte  #senegenceusa #senegencemakeup #lipsense #shadowsense #makeup #wakeupandmakeup #boldmakeup #neutralmakeup #naturalmakeup #shoplocal #senegencedistributor #hmbeautiful #beautycomesfromwithin #bekind #girlpower #bebrave #lipstick #lipgloss #waterproofmakeup #antiagingmakeup #blondie  #neutraltones #sendnudes #mattegloss #satinfinishingfoundation
  • New! Now live! These Satin Matte glosses will BREAK THE INTERNET! Pair with your favorite #nudes for a #natural but powerful look. $80 for the collection, including the adorable case. These #limitededition glosses won’t last long. Is it too early to think of #fallmakeup? I see these pairing nicely with a #pumpkinspicelatte #senegenceusa #senegencemakeup #lipsense #shadowsense #makeup #wakeupandmakeup #boldmakeup #neutralmakeup #naturalmakeup #shoplocal #senegencedistributor #hmbeautiful #beautycomesfromwithin #bekind #girlpower #bebrave #lipstick #lipgloss #waterproofmakeup #antiagingmakeup #blondie #neutraltones #sendnudes #mattegloss #satinfinishingfoundation

  •  10  2  12 July, 2020
  • Morning ! Bagaimana hari anda ??
.
Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
.
.
Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
.
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/dherbs
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
.
.
#aslegacytaiping
#aslegacy 
#aslegacyperak
#aslcosmetic
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#concealeraslcosmetic 
#taiping
#sayasukamakeup
#bazaarpaknil 
#sayajual
#linesmoothingconcealer
#datinshahidahdherbs
#concealer
#easyayebrowpencil
#satinfinishingfoundation
#aslcosmetic
#makeupaslcosmetics
#makeupmurah
#kakaljualkakakpakai
#aslegacytaiping
#dherbs
#lipstickcollagendherbs
#perawanherbalwash
#jusperawangold
  • Morning ! Bagaimana hari anda ??
    .
    Siapa pernah try perawan herba wash ? Sila komen dibawah ! Besttt sangat tau , sebab apa ? Sebab dia menyegarkan hari anda... selesa , hindar dari bakteria , dan paling penting JIMAT! .
    .
    .
    Masalah keputihan hilang dan bau yang kurang menyenangkan pun lesap! .
    Wangi dan rasa fresh sepanjang hari!
    .
    Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
    www.wasap.my/60162071983/dherbs
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)
    .
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslcosmetic
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #concealeraslcosmetic
    #taiping
    #sayasukamakeup
    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #linesmoothingconcealer
    #datinshahidahdherbs
    #concealer
    #easyayebrowpencil
    #satinfinishingfoundation
    #aslcosmetic
    #makeupaslcosmetics
    #makeupmurah
    #kakaljualkakakpakai
    #aslegacytaiping
    #dherbs
    #lipstickcollagendherbs
    #perawanherbalwash
    #jusperawangold

  •  2  0  8 July, 2020

Top #satinfinishingfoundation Posts

  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

Jom Grab Sekarang!!!
#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #satinfinishingfoundation
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

    WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

    P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

    Jom Grab Sekarang!!!
    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #satinfinishingfoundation

  •  0  0  21 May, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

Jom Grab Sekarang!!!
#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #satinfinishingfoundation
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

    WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

    P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

    Jom Grab Sekarang!!!
    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #satinfinishingfoundation

  •  0  0  21 May, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

Jom Grab Sekarang!!!
#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #satinfinishingfoundation
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

    WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

    P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

    Jom Grab Sekarang!!!
    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #satinfinishingfoundation

  •  0  0  25 June, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

Jom Grab Sekarang!!!
#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #satinfinishingfoundation
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

    WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

    P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

    Jom Grab Sekarang!!!
    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #satinfinishingfoundation

  •  0  0  25 June, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

Jom Grab Sekarang!!!
#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #satinfinishingfoundation
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .

    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍

    WhatsApp sis utk dapatkan SATIN FINISHING FOUNDITION super awesome ini!!! http://www.wasap.my/601114999267/NakASL

    P/s : Produk As Legacy hanya dijual secara online

    Jom Grab Sekarang!!!
    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #satinfinishingfoundation

  •  0  0  25 June, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
.
1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍👍
.
Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #satinfinishingfoundation #aslcosmetics
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
    .
    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍👍
    .
    Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #satinfinishingfoundation #aslcosmetics

  •  8  5  12 March, 2020
  • 🌹🌹🌹PERFECTING LOOSE POWDER🌹🌹🌹
.
.
Loose powder adalah pilihan yang baik jika anda ingin mendapatkan makeup yang luminous, dan juga tekstur yang licin, dan ianya bagus dan sering digunakan sebagai setting powder sebagai penamat makeup.
.
Coverage yang disediakan oleh loose powder adalah ringan, dan anda lebih cenderung untuk mencari mineral makeup dalam loose powder berbanding pressed powder.
.
.
HARGA $17
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK .
.
ASL COSMETICS 
#teamkakyan #aslcosmeticssingapura
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
#sayajual @aslegacysingapura
#satinfinishingfoundation
#linesmoothingconcealer
#eyeneedcolourpallette
#maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
#perfectingmakeupbased #puffyliner
#lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
#satinfinishingtwowaycakepowder
#silkycleansingoil #perfectingloosepowder
#easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
#basicbeautybrushset
#professionalbeautybrushset
#creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg
  • 🌹🌹🌹PERFECTING LOOSE POWDER🌹🌹🌹
    .
    .
    Loose powder adalah pilihan yang baik jika anda ingin mendapatkan makeup yang luminous, dan juga tekstur yang licin, dan ianya bagus dan sering digunakan sebagai setting powder sebagai penamat makeup.
    .
    Coverage yang disediakan oleh loose powder adalah ringan, dan anda lebih cenderung untuk mencari mineral makeup dalam loose powder berbanding pressed powder.
    .
    .
    HARGA $17
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK .
    .
    ASL COSMETICS
    #teamkakyan #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore
    #sayajual @aslegacysingapura
    #satinfinishingfoundation
    #linesmoothingconcealer
    #eyeneedcolourpallette
    #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbased #puffyliner
    #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette
    #satinfinishingtwowaycakepowder
    #silkycleansingoil #perfectingloosepowder
    #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer
    #basicbeautybrushset
    #professionalbeautybrushset
    #creamymatte #bizzyboddy #bizzyboddysg

  •  1  1  18 February, 2020
  • đŸ”ĨđŸ”ĨLINE SMOOTHING CONCEALER đŸ”ĨđŸ”Ĩ
.
.
.
Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
.
Kebaikan Concelear : - đŸ”Ĩ1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
đŸ”Ĩ2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung đŸ”Ĩ3. Sembunyi Bintik Hitam & Parut pada kulit .
.
.
Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalam bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang .
.
. .

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
.
.
DI DATANGI DALAM 2 WARNA
.
đŸ”Ĩ LIGHT
đŸ”Ĩ MEDIUM .
.
.
HARGA $ 16
.
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK 
READY STOCK
.
#teamkakyan 
#aslcosmeticssingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore #sayajual 
#aslegacysingapura #satinfinishingfoundation #linesmoothingconcealer #eyeneedcolourpallette #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte 
#perfectingmakeupbase #puffyliner #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette #satinfinishingtwowaycakepowder #silkycleansingoil #perfectingloosepowder #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer #basicbeautybrushset #professionalbeautybrushset #creamymatte #bizzyboddy #bizziboddysg
  • đŸ”ĨđŸ”ĨLINE SMOOTHING CONCEALER đŸ”ĨđŸ”Ĩ
    .
    .
    .
    Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
    .
    Kebaikan Concelear : - đŸ”Ĩ1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
    đŸ”Ĩ2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung đŸ”Ĩ3. Sembunyi Bintik Hitam & Parut pada kulit .
    .
    .
    Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalam bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang .
    .
    . .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi Beauty Partner ASL Cosmetic @aslegacysingapura yang berhampiran anda.
    .
    .
    DI DATANGI DALAM 2 WARNA
    .
    đŸ”Ĩ LIGHT
    đŸ”Ĩ MEDIUM .
    .
    .
    HARGA $ 16
    .
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎ī¸ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK
    READY STOCK
    .
    #teamkakyan
    #aslcosmeticssingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslcosmeticsmalaysia #aslcosmeticssingapore #sayajual
    #aslegacysingapura #satinfinishingfoundation #linesmoothingconcealer #eyeneedcolourpallette #maxilashmascara #liquidlipstickcreamymatte
    #perfectingmakeupbase #puffyliner #lipstickherlips #wearboostingsettingspray #ultrablushpallette #satinfinishingtwowaycakepowder #silkycleansingoil #perfectingloosepowder #easyeyebrowpencil #zeroporeprimer #basicbeautybrushset #professionalbeautybrushset #creamymatte #bizzyboddy #bizziboddysg

  •  0  3  17 January, 2020