#sarangburung Instagram Photos & Videos

sarangburung - 107.9k posts

Hashtag Popularity

4.5
average comments
85.2
average likes

Latest #sarangburung Posts

  • Update; nettadotcom

Morning daripada Admin, apa khabar Sarawakian!!

Admin harini sangatla excited sebab bukan apa bila Admin terlihat design yang dibuat nampak sangat menarik. 

Apa yang Admin nak hebohkan harini ialah pasti ramai yang menunggu kemunculan pasangan suami isteri lah yang ibaratkan Tongkat Ali dan Kacip Fatimah PERISA BAHARU keluaran FG Walet By Fouziah Gous.

Penantian pasti akan berakhir juga nanti apabila BATCH 3 Admin sampai tidak lama lagi. Kami pun bersabar menunggu wahai kamu Ali dan Fatimah.

Apapun jangan lupa Admin nak dorong korang semua untuk TIDAK dan jangan lupa cekup seberapa banyak pun termasuk perisa-perisa yang lain yaa!

Admin berbesar hati sebab Batch 3 kali ini lebih GEMPAK dengan kemunculan 6 Flavours sekali gus berpeluang mendapat ruang di pasaran tempatan di SARAWAK. Hep Hep Horayyyy gaisss!

Terakhir sekali Admin nak pesan jangan lupa Buat Tempahan Awal di bawah Agent SAH Kami

Kuching/Samarahan (Miss Fyza)
Kuching/ Petrajaya (Miss Jannet)
Sri Aman / Simanggang (Miss Rinie)
Miri / Marudi (Miss Julia)

Stay Young Feel Young
Sihat Dan Cantik Bersama FG Walet

#fgwaletnetta #fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #birdnests #sarangburung #stayyoungfeelyoung
  • Update; nettadotcom

    Morning daripada Admin, apa khabar Sarawakian!!

    Admin harini sangatla excited sebab bukan apa bila Admin terlihat design yang dibuat nampak sangat menarik.

    Apa yang Admin nak hebohkan harini ialah pasti ramai yang menunggu kemunculan pasangan suami isteri lah yang ibaratkan Tongkat Ali dan Kacip Fatimah PERISA BAHARU keluaran FG Walet By Fouziah Gous.

    Penantian pasti akan berakhir juga nanti apabila BATCH 3 Admin sampai tidak lama lagi. Kami pun bersabar menunggu wahai kamu Ali dan Fatimah.

    Apapun jangan lupa Admin nak dorong korang semua untuk TIDAK dan jangan lupa cekup seberapa banyak pun termasuk perisa-perisa yang lain yaa!

    Admin berbesar hati sebab Batch 3 kali ini lebih GEMPAK dengan kemunculan 6 Flavours sekali gus berpeluang mendapat ruang di pasaran tempatan di SARAWAK. Hep Hep Horayyyy gaisss!

    Terakhir sekali Admin nak pesan jangan lupa Buat Tempahan Awal di bawah Agent SAH Kami

    Kuching/Samarahan (Miss Fyza)
    Kuching/ Petrajaya (Miss Jannet)
    Sri Aman / Simanggang (Miss Rinie)
    Miri / Marudi (Miss Julia)

    Stay Young Feel Young
    Sihat Dan Cantik Bersama FG Walet

    #fgwaletnetta #fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #birdnests #sarangburung #stayyoungfeelyoung

  •  0  0  41 seconds ago
  • Bird nest benefits:
๐Ÿ’ช๐Ÿป improve blood pressure
๐Ÿ’ช๐Ÿป aid in muscle / tissue repair in ๐Ÿ’ช๐Ÿป the healing / recovering process
๐Ÿ’ช๐Ÿป improve metabolism
๐Ÿ’ช๐Ÿป improve human immunity
๐Ÿ’ช๐Ÿป nourishes the lungs 
.
Link in bio to shop:
8g = was $69 NOW $32!
30g = was $180 NOW $120!
37.5g = was $210 NOW $150!
50g = was $240 NOW $200!
100g = was $480 NOW $400!
  • Bird nest benefits:
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป improve blood pressure
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป aid in muscle / tissue repair in ๐Ÿ’ช๐Ÿป the healing / recovering process
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป improve metabolism
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป improve human immunity
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป nourishes the lungs
    .
    Link in bio to shop:
    8g = was $69 NOW $32!
    30g = was $180 NOW $120!
    37.5g = was $210 NOW $150!
    50g = was $240 NOW $200!
    100g = was $480 NOW $400!

  •  0  1  21 minutes ago
  • King Of Nests 100% Made In Indonesia, link in bio to shop:
8g = was $69 NOW $32!
30g = was $180 NOW $120!
37.5g = was $210 NOW $150!
50g = was $240 NOW $200!
100g = was $480 NOW $400!
  • King Of Nests 100% Made In Indonesia, link in bio to shop:
    8g = was $69 NOW $32!
    30g = was $180 NOW $120!
    37.5g = was $210 NOW $150!
    50g = was $240 NOW $200!
    100g = was $480 NOW $400!

  •  0  1  23 minutes ago
  • Super Grade A Dried Whole Bird Nest (Bai Yan). Link in bio to shop:
8g = was $69 NOW $32!
30g = was $180 NOW $120!
37.5g = was $210 NOW $150!
50g = was $240 NOW $200!
100g = was $480 NOW $400!
  • Super Grade A Dried Whole Bird Nest (Bai Yan). Link in bio to shop:
    8g = was $69 NOW $32!
    30g = was $180 NOW $120!
    37.5g = was $210 NOW $150!
    50g = was $240 NOW $200!
    100g = was $480 NOW $400!

  •  0  1  24 minutes ago
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
.
.
Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
.
Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
.
Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
.
.
Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
    .
    .
    Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
    .
    Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
    .
    Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
    .
    .
    Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
    ๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
    ๐Ÿ“ฒ 014 - 599 2068
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  2  0  52 minutes ago
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
.
.
Entahlah kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni๐Ÿ˜
.
Mungkin sebab dia rasa seakan- akan boba yang tengah viral tu. Tapiย tda telampau manisย tula ramai suka & tak sabar mo minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
.
Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ada stock.
.
.
Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 0178688840
๐Ÿ“ฒ 0178688840
๐Ÿ“ฒ 0178688840
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
    .
    .
    Entahlah kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni๐Ÿ˜
    .
    Mungkin sebab dia rasa seakan- akan boba yang tengah viral tu. Tapiย tda telampau manisย tula ramai suka & tak sabar mo minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
    .
    Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ada stock.
    .
    .
    Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 0178688840
    ๐Ÿ“ฒ 0178688840
    ๐Ÿ“ฒ 0178688840
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  1  55 minutes ago
  • Alhamdulillah,
Hujan FINALLY -

Sejuk akhirnya bumi lepas berapa lama rasa bahang sangat ๐Ÿ’•

Dah berapa lama rasa bahang,
Bila hujan tiba-tiba rasa nikmatkan?

Nyaman je cuaca โ˜บ๏ธ

By the way,
Happy working semua ๐Ÿค—

https://linktr.ee/birdnestsential

#birdnestmurah #birdnestmalaysia #bffbirdnest #bffbirdnesthq #sarangburung #sarangburungwalet #kudat #sabah #kotakinabalu #lahaddatu #dengkil #banting #putrajaya #cantikdgnbirdnest #tipsflawless #kulitflawlessgebu #sarangburungwalit #minumankesihatan #birdnestdrinkviral #kulitkusam #tonikmudaremaja #toniktenaga #birdnesthalal #unico #unicoprimer
  • Alhamdulillah,
    Hujan FINALLY -

    Sejuk akhirnya bumi lepas berapa lama rasa bahang sangat ๐Ÿ’•

    Dah berapa lama rasa bahang,
    Bila hujan tiba-tiba rasa nikmatkan?

    Nyaman je cuaca โ˜บ๏ธ

    By the way,
    Happy working semua ๐Ÿค—

    https://linktr.ee/birdnestsential

    #birdnestmurah #birdnestmalaysia #bffbirdnest #bffbirdnesthq #sarangburung #sarangburungwalet #kudat #sabah #kotakinabalu #lahaddatu #dengkil #banting #putrajaya #cantikdgnbirdnest #tipsflawless #kulitflawlessgebu #sarangburungwalit #minumankesihatan #birdnestdrinkviral #kulitkusam #tonikmudaremaja #toniktenaga #birdnesthalal #unico #unicoprimer

  •  0  0  1 hour ago
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
.
.
Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
.
Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
.
Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
.
.
Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
    .
    .
    Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
    .
    Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
    .
    Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
    .
    .
    Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
    ๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
    ๐Ÿ“ฒ 019 - 7176443
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  2  1 hour ago
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
.
.
Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
.
Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
.
Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
.
.
Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 012-7448633
๐Ÿ“ฒ 012-7448633
๐Ÿ“ฒ 012-7448633
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—ง๐—›๐—˜ ๐— ๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐—ฃ๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—— ๐—™๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐——
    .
    .
    Tak tahu la kenapa tapi Gula Melaka ni antara perisa yang most wanted dalam kalangan peminat sarang burung Annona ni tau.
    .
    Mungkin sebab dia rasa seakan akan boba yang tengah viral tu. Tapiย ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€ย buatkan ramai suka & tak sabar nak minum. Nyummy ๐Ÿ˜‹
    .
    Jangan lupa grab sekarang flavored ni sementara ade stock.
    .
    .
    Whatsapp/DM sekarang ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 012-7448633
    ๐Ÿ“ฒ 012-7448633
    ๐Ÿ“ฒ 012-7448633
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • Hati ceria,
Riang gembira,
Bila sudah mencuba,
IBN perisa Bunga Raya ๐Ÿฅฐ
.
Ewaaahhh bukan main seronok lagi bila dapat tahu yang IBN ni sangat bagos untuk dalaman dan luaran kita.
.
Dengan minuman kesihatan berperisa bunga raya dan juga sarang burung walit memang menjadi kegemaran ramai. Best ke best sangat? ๐Ÿฅฐ
.
Mestilah best sangat kan? Benda dah sedia ada, tinggal nak grab dan amalkan je.
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • Hati ceria,
    Riang gembira,
    Bila sudah mencuba,
    IBN perisa Bunga Raya ๐Ÿฅฐ
    .
    Ewaaahhh bukan main seronok lagi bila dapat tahu yang IBN ni sangat bagos untuk dalaman dan luaran kita.
    .
    Dengan minuman kesihatan berperisa bunga raya dan juga sarang burung walit memang menjadi kegemaran ramai. Best ke best sangat? ๐Ÿฅฐ
    .
    Mestilah best sangat kan? Benda dah sedia ada, tinggal nak grab dan amalkan je.
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  1  0  1 hour ago
  • Gula Melaka bewarna coklat,
Dibuat dari nira kelapa,
Minuman sedap lagi berkhasiat,
IBN Gula Melaka mesti cuba.
.
Best sangat dengan IBN Gula Melaka ni tau. Korang boleh dapatkan khasiat sarang burung dan khasiat gula melaka tu dalam satu botol.
.
Rasanya sedap sampai tak perasan mak mertua lalu sebelah. Ehhh hahaha ๐Ÿ˜‚
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • Gula Melaka bewarna coklat,
    Dibuat dari nira kelapa,
    Minuman sedap lagi berkhasiat,
    IBN Gula Melaka mesti cuba.
    .
    Best sangat dengan IBN Gula Melaka ni tau. Korang boleh dapatkan khasiat sarang burung dan khasiat gula melaka tu dalam satu botol.
    .
    Rasanya sedap sampai tak perasan mak mertua lalu sebelah. Ehhh hahaha ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  1  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  1  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
.
Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
.
ORIGINAL 175ml
HIBISCUS 175ml
BUNGA RAYA 175ml
.
.
๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
.
.
Sangat menarik kan?
.
Jadi, apa tunggu lagi?
Stock Limited
.
Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ก๐—ง ๐—•๐—œ๐—ฅ๐—— ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—œ๐—ง๐—› ๐—–๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—•๐—ฌ ๐—”๐—ก๐—ก๐—ข๐—ก๐—” (๐—œ๐—•๐—ก)
    .
    Ramai yang ternanti-nanti IBN ni. IBN ni ade kandungan collagen & mempunyai perisa yang sangat sedap ๐Ÿ˜‹
    .
    ORIGINAL 175ml
    HIBISCUS 175ml
    BUNGA RAYA 175ml
    .
    .
    ๐Ÿฐ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—•๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—จ ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐—ง๐—”๐—›๐—จ
    1โƒฃ IBN menggunakan sarang burung asli berkualiti premium
    2โƒฃ IBN menggunakan kolagen marin berkualiti tinggi. Tidak berbau & tidak berasa hanyir
    3โƒฃ IBN tidak ada bahan pengawet tiruan
    4โƒฃ IBN menggunakan penutup keselamatan berteknologi tinggi supaya khasiat sarang burung & kolagen terpelihara
    .
    .
    Sangat menarik kan?
    .
    Jadi, apa tunggu lagi?
    Stock Limited
    .
    Whatsapp/DM sekarang untuk dapatkan segera ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    ๐Ÿ“ฒ 016 - 852 5251
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  0  0  1 hour ago
  • Morning lovelies! 
 

Nak tahu?

Ada kajian yang menunjukkan di dalam sarang burung yang terhasil dari air liur burung walet ni mengandungi Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF).

EGF ni dapat membantu 
๐ŸŒผmemperbaiki kompleksi kulit 
๐ŸŒผmengawal iritasi kulit 
๐ŸŒผmemperbaiki tisu kulit dengan pantas 

Sebab itulah ia menjadi makanan kecantikan yang di amalkan oleh Maharaja dan Maharani China sejak zaman Dinasti Ming lagi. 
 

Harga sekotak : RM 18/3botol 
Harga sebotol : RM 6 

Klik link di bio ! 

#annonabirdnest #abnannona 
#sarangburung #ginseng
#annonapuchong #puchongprima #puchongpermai #puchongperdana #bukitpuchong 
#bangi #serdang 
#putrajaya #cyberjaya
  • Morning lovelies!


    Nak tahu?

    Ada kajian yang menunjukkan di dalam sarang burung yang terhasil dari air liur burung walet ni mengandungi Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF).

    EGF ni dapat membantu
    ๐ŸŒผmemperbaiki kompleksi kulit
    ๐ŸŒผmengawal iritasi kulit
    ๐ŸŒผmemperbaiki tisu kulit dengan pantas

    Sebab itulah ia menjadi makanan kecantikan yang di amalkan oleh Maharaja dan Maharani China sejak zaman Dinasti Ming lagi.


    Harga sekotak : RM 18/3botol
    Harga sebotol : RM 6

    Klik link di bio !

    #annonabirdnest #abnannona
    #sarangburung #ginseng
    #annonapuchong #puchongprima #puchongpermai #puchongperdana #bukitpuchong
    #bangi #serdang
    #putrajaya #cyberjaya

  •  2  0  2 hours ago
  • Kenapa harus jadikan BFF Birdnest minuman harian?
. 
Bukan sekadar minuman biasa, semua golongan wanita mahupun lelaki patut amalkan BFF Birdnest sebab badan kita selalu letih dan kadangkala terabai akibat rutin harian yang memenatkan.
. 
Badan kita jugak perlukan nutrien atau zat tambahan bagi mengekalkan kecergasan dan prestasi badan untuk menjalankan aktiviti harian. Dengan meminum sebotol BFF Birdnest setiap pagi ketika perut kosong, ia mampu menjana tenaga berpanjangan.
. 
Amalkan BFF Birdnest setiap hari untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan, dan ekstra! Kulit yang lebih anjal dan awet muda. ๐Ÿ˜‰.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0127635417
.
๐Ÿš™ COD AREA Pekan Semporna
๐Ÿ“ฆ Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU
๐Ÿ“ฎ POSTAGE SELURUH MALAYSIA
  • Kenapa harus jadikan BFF Birdnest minuman harian?
    .
    Bukan sekadar minuman biasa, semua golongan wanita mahupun lelaki patut amalkan BFF Birdnest sebab badan kita selalu letih dan kadangkala terabai akibat rutin harian yang memenatkan.
    .
    Badan kita jugak perlukan nutrien atau zat tambahan bagi mengekalkan kecergasan dan prestasi badan untuk menjalankan aktiviti harian. Dengan meminum sebotol BFF Birdnest setiap pagi ketika perut kosong, ia mampu menjana tenaga berpanjangan.
    .
    Amalkan BFF Birdnest setiap hari untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan, dan ekstra! Kulit yang lebih anjal dan awet muda. ๐Ÿ˜‰.
    .
    ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0127635417
    .
    ๐Ÿš™ COD AREA Pekan Semporna
    ๐Ÿ“ฆ Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU
    ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SELURUH MALAYSIA

  •  0  1  2 hours ago
  • SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? ๐Ÿค—
. 
๐Ÿ‘ถKANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS
โœ”๏ธMeningkatkan sistem imunisasi badan
โœ”๏ธMeningkatkan selera makan
โœ”๏ธMenguatkan daya ingatan
. 
๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸฆฐWANITA
โœ”๏ธMeningkatkan metabolisma
โœ”๏ธMenstabilkan hormon
โœ”๏ธMengurangkan sakit senggugut ketika haid
โœ”๏ธPengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah.
. 
๐Ÿ‘จLELAKI
โœ”๏ธKesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti )
โœ”๏ธDapatkan tidur yang berkualiti
โœ”๏ธPengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah.
. 
๐ŸคฐIBU HAMIL
โœ”๏ธMeningkatkan stamina
โœ”๏ธMenyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan.
โœ”๏ธMemberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung.
โœ”๏ธMengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan
โœ”๏ธMempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin.
โœ”๏ธMelegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan
. 
๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตORANG TUA
โœ”๏ธMengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan
โœ”๏ธMengurangkan sakit sendi
โœ”๏ธMelancarkan peredaran darah,
โœ”๏ธMeningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan
โœ”๏ธmengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang.
.
๐ŸฅคRm8 sebotol 
๐Ÿ“ฆPostage seluruh Sabah.
๐Ÿš™ Area Semporna
.
https://www.wasap.my/60127635417
  • SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? ๐Ÿค—
    .
    ๐Ÿ‘ถKANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS
    โœ”๏ธMeningkatkan sistem imunisasi badan
    โœ”๏ธMeningkatkan selera makan
    โœ”๏ธMenguatkan daya ingatan
    .
    ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸฆฐWANITA
    โœ”๏ธMeningkatkan metabolisma
    โœ”๏ธMenstabilkan hormon
    โœ”๏ธMengurangkan sakit senggugut ketika haid
    โœ”๏ธPengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah.
    .
    ๐Ÿ‘จLELAKI
    โœ”๏ธKesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti )
    โœ”๏ธDapatkan tidur yang berkualiti
    โœ”๏ธPengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah.
    .
    ๐ŸคฐIBU HAMIL
    โœ”๏ธMeningkatkan stamina
    โœ”๏ธMenyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan.
    โœ”๏ธMemberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung.
    โœ”๏ธMengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan
    โœ”๏ธMempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin.
    โœ”๏ธMelegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan
    .
    ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตORANG TUA
    โœ”๏ธMengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan
    โœ”๏ธMengurangkan sakit sendi
    โœ”๏ธMelancarkan peredaran darah,
    โœ”๏ธMeningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan
    โœ”๏ธmengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang.
    .
    ๐ŸฅคRm8 sebotol
    ๐Ÿ“ฆPostage seluruh Sabah.
    ๐Ÿš™ Area Semporna
    .
    https://www.wasap.my/60127635417

  •  0  1  2 hours ago
  • Hati ceria,
Riang gembira,
Bila sudah mencuba,
IBN perisa Bunga Raya ๐Ÿฅฐ
.
Ewaaahhh bukan main seronok lagi bila dapat tahu yang IBN ni sangat bagos untuk dalaman dan luaran kita.
.
Dengan minuman kesihatan berperisa bunga raya dan juga sarang burung walit memang menjadi kegemaran ramai. Best ke best sangat? ๐Ÿฅฐ
.
Mestilah best sangat kan? Benda dah sedia ada, tinggal nak grab dan amalkan je.
.
.
#AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam  #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted
  • Hati ceria,
    Riang gembira,
    Bila sudah mencuba,
    IBN perisa Bunga Raya ๐Ÿฅฐ
    .
    Ewaaahhh bukan main seronok lagi bila dapat tahu yang IBN ni sangat bagos untuk dalaman dan luaran kita.
    .
    Dengan minuman kesihatan berperisa bunga raya dan juga sarang burung walit memang menjadi kegemaran ramai. Best ke best sangat? ๐Ÿฅฐ
    .
    Mestilah best sangat kan? Benda dah sedia ada, tinggal nak grab dan amalkan je.
    .
    .
    #AnnonaBirdsNest #IBNwithCollagen #SarangBurungAnnona #BirdNestDrink #SarangBurung #BirdNest #SarangBurungWalit #AnnonaSarangBurung #BirdNestAnnona #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihatย  #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #CantikDalaman #HealthyDrink #Collagen #KesihatanDalaman #MilkBooster #JerawatKecut #MinumanSarangBurung #EnergyBooster #IbuMengandung #IbuMenyusu #DropshipWanted #AgentWanted #ResellerWanted

  •  1  0  9 hours ago
  • Apa yang besh sangat dengan si botol kenit ni?

Sarang burung dalam BFF Birdnest ni kaya dengan EPG ( Epidermal Growth Factor) yang berfungdsi memperbaiki tisu kulit. Bila di amalkan secara berterusan dan kulit baru terbentuk, maka itulah yang membuat awet muda. ๐Ÿ˜‰

Kandungan Asid Sialik dalam sarang burung ini pula merangsang penghasilan susu badan supaya lebih banyak dan pekat. Sebab itulah ibu-ibu yang menyusukan anak sangat-sangat di galakkan minum. ๐Ÿ˜Š

Jangan tak tau,  selsema, masalah gastrik dan asma pun dapat dikurangkan bila korang consume si botol kenit ni. 

Paling best, teguk sebotol waktu pagi boleh kekalkan kecergasan sepanjang hari. Kalau teguk waktu malam pulak esok pagi bangun badan pun tak letih. Kulit muka rasa lebih lembut dan lembab.

Tak cuba tak tau tau. ๐Ÿ˜˜

๐Ÿš™ COD AREA Pekan Semporna
๐Ÿ“ฆ Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU
๐Ÿ“ฎ POSTAGE SELURUH MALAYSIA

https://www.wasap.my/60127635417 

#BffbirdnestSemporna
#BffbirdnestSungaiBesar
#Teambffauraborneo
  • Apa yang besh sangat dengan si botol kenit ni?

    Sarang burung dalam BFF Birdnest ni kaya dengan EPG ( Epidermal Growth Factor) yang berfungdsi memperbaiki tisu kulit. Bila di amalkan secara berterusan dan kulit baru terbentuk, maka itulah yang membuat awet muda. ๐Ÿ˜‰

    Kandungan Asid Sialik dalam sarang burung ini pula merangsang penghasilan susu badan supaya lebih banyak dan pekat. Sebab itulah ibu-ibu yang menyusukan anak sangat-sangat di galakkan minum. ๐Ÿ˜Š

    Jangan tak tau, selsema, masalah gastrik dan asma pun dapat dikurangkan bila korang consume si botol kenit ni.

    Paling best, teguk sebotol waktu pagi boleh kekalkan kecergasan sepanjang hari. Kalau teguk waktu malam pulak esok pagi bangun badan pun tak letih. Kulit muka rasa lebih lembut dan lembab.

    Tak cuba tak tau tau. ๐Ÿ˜˜

    ๐Ÿš™ COD AREA Pekan Semporna
    ๐Ÿ“ฆ Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU
    ๐Ÿ“ฎ POSTAGE SELURUH MALAYSIA

    https://www.wasap.my/60127635417

    #BffbirdnestSemporna
    #BffbirdnestSungaiBesar
    #Teambffauraborneo

  •  2  1  16 hours ago

Top #sarangburung Posts

  • Kalian paling suka varian rasa Birdnest yang mana? ๐Ÿค”
  • Kalian paling suka varian rasa Birdnest yang mana? ๐Ÿค”

  •  763  11  29 June, 2020
  • Focus on simplicity and attention to details ๐Ÿง๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโœจ
New packaging for our 500 ml Birdnest to make sure they arrived safe and sound๐Ÿ’—
  • Focus on simplicity and attention to details ๐Ÿง๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโœจ
    New packaging for our 500 ml Birdnest to make sure they arrived safe and sound๐Ÿ’—

  •  327  33  18 June, 2020
  • ๐Ÿ”Ÿ SEBAB KENAPA KENA AMALKAN LOVLIN๐Ÿ•Š๏ธ .โœ… Meningkatkan metabolisma
.โœ… Menstabilkan hormon
.โœ… Mengurangkan sakit senggugut ketika haid
.โœ… Meningkatkan kesuburan
.โœ… Mengekalkan tekanan darah yang sihat
.โœ… Mengurangkan risiko kanser
.โœ… Membantu melawaskan penghadaman
.โœ… Megelakkan sakit kepala dan pening
.โœ… Megelakkan insomnia dan mendapat tidur yang lebih nyenyak
.โœ… Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan, mencantikkan dan menganjal serta mencerahkan kulit wajah

Harus la โค๏ธ love giler. Itu ajur nak cakap๐Ÿค— 
#IdLV386193
#lovinbirdnest #sarangburung
#mampumilik #mampusihat #mampucantik
#kesihatandalamandanluaran #gokgoksahaja
#selamatdiminum #tanpabahanpengawet
  • ๐Ÿ”Ÿ SEBAB KENAPA KENA AMALKAN LOVLIN๐Ÿ•Š๏ธ .โœ… Meningkatkan metabolisma
    .โœ… Menstabilkan hormon
    .โœ… Mengurangkan sakit senggugut ketika haid
    .โœ… Meningkatkan kesuburan
    .โœ… Mengekalkan tekanan darah yang sihat
    .โœ… Mengurangkan risiko kanser
    .โœ… Membantu melawaskan penghadaman
    .โœ… Megelakkan sakit kepala dan pening
    .โœ… Megelakkan insomnia dan mendapat tidur yang lebih nyenyak
    .โœ… Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan, mencantikkan dan menganjal serta mencerahkan kulit wajah

    Harus la โค๏ธ love giler. Itu ajur nak cakap๐Ÿค—
    #IdLV386193
    #lovinbirdnest #sarangburung
    #mampumilik #mampusihat #mampucantik
    #kesihatandalamandanluaran #gokgoksahaja
    #selamatdiminum #tanpabahanpengawet

  •  138  47  24 April, 2020
  • .
Hai... Siapa yg ga tau Birdnest alias Sarang Burung Walet? Pastinya tau donk? Pada zaman dahulu birdnest ini merupakan bahan makanan untuk para petinggi kerajaan loh? So uda pasti banyak khasiatnya donk?

Nah, klo di zaman now pastinya mau yg simple n ga ribet tapi tetap bisa sehat kan?

Jadi mommy Helen mau kenalin READY TO COOK PREMIUM BIRDNEST @purenest.inc yg 100% AUTHENTIC  alami dan
NO PRESERVATIVES
NO ADDITIVES
NO CHEMICAL INGREDIENTS

1 Box itu isinya:
- 5gr cleaned raw birdโ€™s nest
- 1 pouch rock sugar
- 1 pouch immune herbs (Dried longan,gojiberry,angco)
- 1 pouch chiaseed
- How to cook Recipe

Kandungan di dalam sarang burung walet:
* sumber mineral yang penting
* Mengandung antioksidan tinggi
* Kaya asam amino penting
* Mengandung asam sialat yang sangat bagus untuk perkembangan otak

Manfaat sarang burung walet:
* meningkatkan daya tahan tubuh, memerangi influenza, menyembuhkan luka, membuat tulang kuat
* Meredakan peradangan
* Memperkuat paru-paru dan jantung
* Menjaga kesehatan kulit
* Menjaga kesehatan otak (sangat baik untuk ibu hamil)
* Dan masih banyak lg manfaat baik sarang burung walet

Cara masaknya super gampang dan no ribet2 loh. Komposisinya juga uda pas, masukin aja semua yg sudah disediain. Rasanya, manisnya, herbalnya, semuanya pasti pas deh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.

Yuk diordernya cuma di @purenest.inc ya? 

#sarangburungwalet #birdnest #sarangburung #sarangburungmentah #sarangburungsiapmasak #purenest.inc #birdnestdrink #sarangburungwaletasli
  • .
    Hai... Siapa yg ga tau Birdnest alias Sarang Burung Walet? Pastinya tau donk? Pada zaman dahulu birdnest ini merupakan bahan makanan untuk para petinggi kerajaan loh? So uda pasti banyak khasiatnya donk?

    Nah, klo di zaman now pastinya mau yg simple n ga ribet tapi tetap bisa sehat kan?

    Jadi mommy Helen mau kenalin READY TO COOK PREMIUM BIRDNEST @purenest.inc yg 100% AUTHENTIC alami dan
    NO PRESERVATIVES
    NO ADDITIVES
    NO CHEMICAL INGREDIENTS

    1 Box itu isinya:
    - 5gr cleaned raw birdโ€™s nest
    - 1 pouch rock sugar
    - 1 pouch immune herbs (Dried longan,gojiberry,angco)
    - 1 pouch chiaseed
    - How to cook Recipe

    Kandungan di dalam sarang burung walet:
    * sumber mineral yang penting
    * Mengandung antioksidan tinggi
    * Kaya asam amino penting
    * Mengandung asam sialat yang sangat bagus untuk perkembangan otak

    Manfaat sarang burung walet:
    * meningkatkan daya tahan tubuh, memerangi influenza, menyembuhkan luka, membuat tulang kuat
    * Meredakan peradangan
    * Memperkuat paru-paru dan jantung
    * Menjaga kesehatan kulit
    * Menjaga kesehatan otak (sangat baik untuk ibu hamil)
    * Dan masih banyak lg manfaat baik sarang burung walet

    Cara masaknya super gampang dan no ribet2 loh. Komposisinya juga uda pas, masukin aja semua yg sudah disediain. Rasanya, manisnya, herbalnya, semuanya pasti pas deh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.

    Yuk diordernya cuma di @purenest.inc ya?

    #sarangburungwalet #birdnest #sarangburung #sarangburungmentah #sarangburungsiapmasak #purenest.inc #birdnestdrink #sarangburungwaletasli

  •  1,177  31  1 August, 2020