#salammenjemputrezeki Instagram Photos & Videos

salammenjemputrezeki - 15.4k posts

Hashtag Popularity

5.1
average comments
45.7
average likes

Latest #salammenjemputrezeki Posts

  • SALAM JUMAAT ❤
.
.
Ketahuilah sesungguhnya setiap anggota badan mu itu mempunyai sahabat.

Sahabat bagi mata mu ialah AIRMATA TAUBAT,

Sahabat bibir mu adalah ZIKRULLAH,

Sahabat bagi telinga mu adalah bacaan 
AL-QURAN dan

Sahabat dahi mu adalah TIKAR SEJADAH.

Setelah engkau menemukan 'mereka' dengan sahabat-sahabatnya,

Percayalah hidup mu tidak akan pernah SUNYI di DUNIA dan

Mereka akan menyebut-nyebut kebaikanmu di AKHIRAT kelak

#salammenjemputrezeki
#salamjumaatpenghuluhari
#assalamualaikum
  • SALAM JUMAAT ❤
    .
    .
    Ketahuilah sesungguhnya setiap anggota badan mu itu mempunyai sahabat.

    Sahabat bagi mata mu ialah AIRMATA TAUBAT,

    Sahabat bibir mu adalah ZIKRULLAH,

    Sahabat bagi telinga mu adalah bacaan
    AL-QURAN dan

    Sahabat dahi mu adalah TIKAR SEJADAH.

    Setelah engkau menemukan 'mereka' dengan sahabat-sahabatnya,

    Percayalah hidup mu tidak akan pernah SUNYI di DUNIA dan

    Mereka akan menyebut-nyebut kebaikanmu di AKHIRAT kelak

    #salammenjemputrezeki
    #salamjumaatpenghuluhari
    #assalamualaikum

  •  1  0  21 hours ago
  • “PUTUS ASA”
.
.
Siapa bila buat sekali tak jadi rasa nak “give up”?? 😭
Bila kali kedua pon sama jugak. 
Ahhhhhhh aku betul2 malas dah nak buat.
GIVE UP‼️‼️
.
.
Sorang Customer pun tak dapat nii..
Waktu tu menangis !! Tutup muka dengan selimut apaaa nii... ❓😭😅
.
.
Tapi........ cik ain tak berhenti di situ....
Esok nya di cabar lagi... Dapatkan 10-20 Customer.. di sebabkan seorang “ain” pantang di cabar. 😎😎
.
.
Waktu permulaan target 10 customer dapat tup2 20 Customer.. Allah menangis masa tu!! Nampak tak.. kita letak target tapi kita dapat lebih dari target tuu 😍🥰😭
.
.
Terus terang, belajar sendiri. 
Masa mula2 tu siap bukak buku business wktu belajar kt kolej dulu... dpt la sikit2..
Tulis pastu tmbah dengan google.. + buku business lain...
.
Haaaaa masa nii otak mmg function 24jam/7hari.. start sini smpi skrg.. Alhamdulilah game plan strategy berubah2.. sbb trend tu berubah2.. kita try and error lps tu apply..😎🔥otak penuh strategy skrg🙆‍♀️
.
Sekarangg‼️ Kita pula bagi TEAM agent kita apply terus guna pakai ayat closing power kita. Senang/mudah/best semua cik ain bagi terus solution 🔥🔥 dengan hanya perlu “bertanya”. Mmg kita akan bg jalan..😉
Sebab ? Kami run dulu sendiri dah lama.. segala apa yg team lalui kami dah lalui (pengalaman) sebelum ini..😎😌😌 best sangat kannn ? Siap ada team cakap “kalau ada masalah kena cepat2 cari ibu nya ni baru nampak mana salah & betul” 😍😍
.
.
Cant wait‼️‼️Stock next batch sampai next week. Tak sabar nak meroket bersama team🔥 coaching team dengan new project campaign 😍💸
Kalau cik ain sendiri boleh buat sales “sendirian” banyak2 mcm nii😎Kita nak pastikan team juga akan rasa ledakan SALES kaw kaw yg sama🔥🔥😎😎💸
.
.
Awas! Bukan beshe beshe.
.
#salamjumaat #salammenjemputrezeki #menjemputrezeki #positivevibes #positivevibesonly💯 #ladyboss #entrepreneurlife #katakatacikain #agentwantedmalaysia #businesswoman #businesswoman #cofounder
  • “PUTUS ASA”
    .
    .
    Siapa bila buat sekali tak jadi rasa nak “give up”?? 😭
    Bila kali kedua pon sama jugak.
    Ahhhhhhh aku betul2 malas dah nak buat.
    GIVE UP‼️‼️
    .
    .
    Sorang Customer pun tak dapat nii..
    Waktu tu menangis !! Tutup muka dengan selimut apaaa nii... ❓😭😅
    .
    .
    Tapi........ cik ain tak berhenti di situ....
    Esok nya di cabar lagi... Dapatkan 10-20 Customer.. di sebabkan seorang “ain” pantang di cabar. 😎😎
    .
    .
    Waktu permulaan target 10 customer dapat tup2 20 Customer.. Allah menangis masa tu!! Nampak tak.. kita letak target tapi kita dapat lebih dari target tuu 😍🥰😭
    .
    .
    Terus terang, belajar sendiri.
    Masa mula2 tu siap bukak buku business wktu belajar kt kolej dulu... dpt la sikit2..
    Tulis pastu tmbah dengan google.. + buku business lain...
    .
    Haaaaa masa nii otak mmg function 24jam/7hari.. start sini smpi skrg.. Alhamdulilah game plan strategy berubah2.. sbb trend tu berubah2.. kita try and error lps tu apply..😎🔥otak penuh strategy skrg🙆‍♀️
    .
    Sekarangg‼️ Kita pula bagi TEAM agent kita apply terus guna pakai ayat closing power kita. Senang/mudah/best semua cik ain bagi terus solution 🔥🔥 dengan hanya perlu “bertanya”. Mmg kita akan bg jalan..😉
    Sebab ? Kami run dulu sendiri dah lama.. segala apa yg team lalui kami dah lalui (pengalaman) sebelum ini..😎😌😌 best sangat kannn ? Siap ada team cakap “kalau ada masalah kena cepat2 cari ibu nya ni baru nampak mana salah & betul” 😍😍
    .
    .
    Cant wait‼️‼️Stock next batch sampai next week. Tak sabar nak meroket bersama team🔥 coaching team dengan new project campaign 😍💸
    Kalau cik ain sendiri boleh buat sales “sendirian” banyak2 mcm nii😎Kita nak pastikan team juga akan rasa ledakan SALES kaw kaw yg sama🔥🔥😎😎💸
    .
    .
    Awas! Bukan beshe beshe.
    .
    #salamjumaat #salammenjemputrezeki #menjemputrezeki #positivevibes #positivevibesonly💯 #ladyboss #entrepreneurlife #katakatacikain #agentwantedmalaysia #businesswoman #businesswoman #cofounder

  •  80  0  10 July, 2020
  • Bli kuih sblm p keje tdi . Terserempak dgn ayah kwn 1 kelas dlu . .

"Ayu kan ? "

" Haah cik , knl lgi eh.  Hehehe 😊😊😊😊"

" Laaa knl lahh muke cmtuu jea laa dri zaman sekolah . Muke budak² "

Sis be like . . . . . 🤨🤨🤨🤨

Gud mornim korg . Happy dop pgi nie ?? 
Happy² slalu key. . Bru rezeki ta takot na dtg menyapa . .
Haa gettew . . 

#SalamMagnetRezeki #SalamMenjemputRezeki #PositifViber #SuccessPrggyMummy
  • Bli kuih sblm p keje tdi . Terserempak dgn ayah kwn 1 kelas dlu . .

    "Ayu kan ? "

    " Haah cik , knl lgi eh. Hehehe 😊😊😊😊"

    " Laaa knl lahh muke cmtuu jea laa dri zaman sekolah . Muke budak² "

    Sis be like . . . . . 🤨🤨🤨🤨

    Gud mornim korg . Happy dop pgi nie ??
    Happy² slalu key. . Bru rezeki ta takot na dtg menyapa . .
    Haa gettew . .

    #SalamMagnetRezeki #SalamMenjemputRezeki #PositifViber #SuccessPrggyMummy

  •  7  0  9 July, 2020
  • Assalamualaikum kesayangn... 

BLUSHER TANAM NI TAK HARAM 🤣🤣

20jahhhhhh

#salammenjemputrezeki
  • Assalamualaikum kesayangn...

    BLUSHER TANAM NI TAK HARAM 🤣🤣

    20jahhhhhh

    #salammenjemputrezeki

  •  0  0  9 July, 2020
  • Ready stok
 rm110

BUFFET KETAM STAINLESS STEEL 
❤️Hot item!! Hot item!! Hot item!!

🐝 material tray ( stell berqualiti)
🐝 material tudung Stell n kaca
🐝 material kaki steel berqualiti n colour gold
🐝 Food warmer
🐝 tahan lasak/tahan karat/tahan kemek
🐝 Saiz 28cm
.
.
.
.
#getrepost 
#makan #makanmakan #newpost #vidmakan
#food #makansampaikenyang #makanenak
#negerisembilan #sedap #naklagi #brownies
#meatball #kuihraya #kekbatik #assalamualaikum #alhamdulillah #salammenjemputrezeki
  • Ready stok
    rm110

    BUFFET KETAM STAINLESS STEEL
    ❤️Hot item!! Hot item!! Hot item!!

    🐝 material tray ( stell berqualiti)
    🐝 material tudung Stell n kaca
    🐝 material kaki steel berqualiti n colour gold
    🐝 Food warmer
    🐝 tahan lasak/tahan karat/tahan kemek
    🐝 Saiz 28cm
    .
    .
    .
    .
    #getrepost
    #makan #makanmakan #newpost #vidmakan
    #food #makansampaikenyang #makanenak
    #negerisembilan #sedap #naklagi #brownies
    #meatball #kuihraya #kekbatik #assalamualaikum #alhamdulillah #salammenjemputrezeki

  •  2  0  7 July, 2020
  • Dah minum pagi?? 
TF tentu lh pilihan di hati #MinKaffe

Baru nk besfast ni hari besfast have² cikit #brownies

Kalau belum jom mengopi! 
Membawang jangan ok, mengopi takpe. 😁

Kopi sihat, melawaskan dan juga boleh jana income 🤑

#CyunkKamor_fara 
#salammenjemputrezeki
  • Dah minum pagi??
    TF tentu lh pilihan di hati #MinKaffe

    Baru nk besfast ni hari besfast have² cikit #brownies

    Kalau belum jom mengopi!
    Membawang jangan ok, mengopi takpe. 😁

    Kopi sihat, melawaskan dan juga boleh jana income 🤑

    #CyunkKamor_fara
    #salammenjemputrezeki

  •  2  0  7 July, 2020
  • Assalamualaikum,selamat pagi

 semoga kita semua dilimpahkan rezeki seperti air yang mengalir aamin dan dpermudahkan segala urusan amin..

#salamceria
#salammenjemputrezeki
 #syukur selalu
  • Assalamualaikum,selamat pagi

    semoga kita semua dilimpahkan rezeki seperti air yang mengalir aamin dan dpermudahkan segala urusan amin..

    #salamceria
    #salammenjemputrezeki
    #syukur selalu

  •  3  0  7 July, 2020
  • kita ni tak sempurna sebab tu Allah hantar macam2 jenis manusia untuk betul kan kita 

*ada yang tegur*
*ada yang kutuk*
#sabar itu perlu di cari
#marah itu perlu di sembunyi 

selamat pagi...😍 semua sahabat  HEBAT sahabat POSITIF
#focus_on_Good
#salamsukses
#salammenjemputrezeki
  • kita ni tak sempurna sebab tu Allah hantar macam2 jenis manusia untuk betul kan kita

    *ada yang tegur*
    *ada yang kutuk*
    #sabar itu perlu di cari
    #marah itu perlu di sembunyi

    selamat pagi...😍 semua sahabat HEBAT sahabat POSITIF
    #focus_on_Good
    #salamsukses
    #salammenjemputrezeki

  •  9  0  6 July, 2020

Top #salammenjemputrezeki Posts

  • Bismillahhirahmanirrahimmm
Assalamualaikum..
Good morning :-)
Alhamdulillah... sehari lg bernafas di muka bumi Allah ini. Semoga hari ini lebih baik daripada hari semalam buat kita semua ;)
.
#salammenjemputrezeki
#magnetrezeki
  • Bismillahhirahmanirrahimmm
    Assalamualaikum..
    Good morning :-)
    Alhamdulillah... sehari lg bernafas di muka bumi Allah ini. Semoga hari ini lebih baik daripada hari semalam buat kita semua ;)
    .
    #salammenjemputrezeki
    #magnetrezeki

  •  130  0  29 March, 2017
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
💘Cepat Meresap
💘Tidak melekit
👍Tidak panas 🔥
👍Berangin sejuk💧
👍Bau wangi 🌿
✅Luluskkm
✅100% bahan semulajadi

Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

Mengandungi beberapa jenis  herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih.  Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
😔Melecur terkena air panas
😟Menghilangkan parut bersalin
😕Sakit gigi/bengkak gusi
🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
😷batuk 🤧selsema🤒demam
☹️Mengecutkan jerawat
😖Terapi bagi pesakit insomnia
😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi,kejang otot,kebas2 
Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
Harga tidak termasuk postage 
Nak cuba klik je link di bawah:

http://www.wasap.my/60124559629/KSL

#krimsekapurlimaujitra
#krimsekapurlimaukedah
#inspirasiayumurny
#krimserbagunakesansertamerta
#ksldihati #krimviral #waterbased
#agenwanted #kslterbaik
#salammenjemputrezeki
#teamilamagnetksl
#teamAFCV200214
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
    💘Cepat Meresap
    💘Tidak melekit
    👍Tidak panas 🔥
    👍Berangin sejuk💧
    👍Bau wangi 🌿
    ✅Luluskkm
    ✅100% bahan semulajadi

    Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

    Mengandungi beberapa jenis herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih. Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
    😔Melecur terkena air panas
    😟Menghilangkan parut bersalin
    😕Sakit gigi/bengkak gusi
    🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
    😷batuk 🤧selsema🤒demam
    ☹️Mengecutkan jerawat
    😖Terapi bagi pesakit insomnia
    😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
    💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
    🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
    🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
    👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
    🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi,kejang otot,kebas2
    Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
    Harga tidak termasuk postage
    Nak cuba klik je link di bawah:

    http://www.wasap.my/60124559629/KSL

    #krimsekapurlimaujitra
    #krimsekapurlimaukedah
    #inspirasiayumurny
    #krimserbagunakesansertamerta
    #ksldihati #krimviral #waterbased
    #agenwanted #kslterbaik
    #salammenjemputrezeki
    #teamilamagnetksl
    #teamAFCV200214

  •  152  44  18 February, 2020
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
💘Cepat Meresap
💘Tidak melekit
👍Tidak panas 🔥
👍Berangin sejuk💧
👍Bau wangi 🌿
✅Luluskkm
✅100% bahan semulajadi

Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

Mengandungi beberapa jenis  herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih.  Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
😔Melecur terkena air panas
😟Menghilangkan parut bersalin
😕Sakit gigi/bengkak gusi
🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
☹️Mengecutkan jerawat
😖Terapi bagi pesakit insomnia
😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi

Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
Harga tidak termasuk postage 
Nak cuba klik je link di bawah:

http://www.wasap.my/60124559629/KSL

#krimsekapurlimaujitra
#krimsekapurlimaukedah
#inspirasiayumurny
#krimserbagunakesansertamerta #buasirlega
#ksldihati #krimviral #waterbased
#agenwanted
#teamAFCV200166
#salammenjemputrezeki
#jointeamsaya
#teamilamagnetksl
#sakittumit #tumitberdenyut
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
    💘Cepat Meresap
    💘Tidak melekit
    👍Tidak panas 🔥
    👍Berangin sejuk💧
    👍Bau wangi 🌿
    ✅Luluskkm
    ✅100% bahan semulajadi

    Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

    Mengandungi beberapa jenis herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih. Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
    😔Melecur terkena air panas
    😟Menghilangkan parut bersalin
    😕Sakit gigi/bengkak gusi
    🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
    ☹️Mengecutkan jerawat
    😖Terapi bagi pesakit insomnia
    😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
    💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
    🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
    🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
    👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
    🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi

    Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
    Harga tidak termasuk postage
    Nak cuba klik je link di bawah:

    http://www.wasap.my/60124559629/KSL

    #krimsekapurlimaujitra
    #krimsekapurlimaukedah
    #inspirasiayumurny
    #krimserbagunakesansertamerta #buasirlega
    #ksldihati #krimviral #waterbased
    #agenwanted
    #teamAFCV200166
    #salammenjemputrezeki
    #jointeamsaya
    #teamilamagnetksl
    #sakittumit #tumitberdenyut

  •  131  35  7 February, 2020
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
💘Meresap
💘Tidak melekit

Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

Mengandungi beberapa jenis  herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih.  Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
😔Melecur terkena air panas
😟Menghilangkan parut bersalin
😕Sakit gigi/bengkak gusi
🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
☹️Mengecutkan jerawat
😖Terapi bagi pesakit insomnia
😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi

Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
Harga tidak termasuk postage 
Nak cuba klik je link di bawah:

http://www.wasap.my/60124559629/KSL

#krimsekapurlimaujitra
#krimsekapurlimaukedah
#inspirasiayumurny
#krimserbagunakesansertamerta
#ksldihati #krimviral #waterbased
#agenwanted
#teamAFCV200162
#salammenjemputrezeki
#jointeamsaya
#teamilamagnetksl
#sakittumit #tumitberdenyut
  • *Apa itu Krim Sekapur Limau?* Krim urutan Moden serbaguna bersifat 💘Waterbased
    💘Meresap
    💘Tidak melekit

    Sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan perempuan juga kanak2

    Mengandungi beberapa jenis herba terpilih seperti Limau Nipis, Halia, Serai Wangi. Kayu Putih. Air Mawar, Kapur Sireh, Herba susu Nabi Vitamin C&E... Krim Sekapur Limau membantu melegakan 😢Resdung/selsema/batuk/asthma
    😔Melecur terkena air panas
    😟Menghilangkan parut bersalin
    😕Sakit gigi/bengkak gusi
    🙁Sakit senggugut/sebu/kembong perut
    ☹️Mengecutkan jerawat
    😖Terapi bagi pesakit insomnia
    😫Pecahkan lemak pada bahagian tubuh
    💆🏻‍♀Pening/sakit kepala/migrain
    🤰🏻Sesuai untuk ibu mengandung dan bersalin
    🤱🏻Sesuai untuk bayi kembung
    👵🏼Sakit pinggang, sakit tengkuk
    🧓🏼Lenguh kaki, sakit lutut dan sendi

    Berminat ???😍 Sebotol RM 20sm / RM 25 ss
    Harga tidak termasuk postage
    Nak cuba klik je link di bawah:

    http://www.wasap.my/60124559629/KSL

    #krimsekapurlimaujitra
    #krimsekapurlimaukedah
    #inspirasiayumurny
    #krimserbagunakesansertamerta
    #ksldihati #krimviral #waterbased
    #agenwanted
    #teamAFCV200162
    #salammenjemputrezeki
    #jointeamsaya
    #teamilamagnetksl
    #sakittumit #tumitberdenyut

  •  115  35  5 February, 2020
  • Rezeki depan mata pun kalau bukan milik kita, memang takkan jadi milik kita.
.
Tapi konsep rezeki itu luas, tersembunyi, perlu dicari dan diusahakan 😊
.
.
#salammenjemputrezeki
#morning
#assalammualaikum
  • Rezeki depan mata pun kalau bukan milik kita, memang takkan jadi milik kita.
    .
    Tapi konsep rezeki itu luas, tersembunyi, perlu dicari dan diusahakan 😊
    .
    .
    #salammenjemputrezeki
    #morning
    #assalammualaikum

  •  106  1  28 March, 2019