#saizbesar Instagram Photos & Videos

saizbesar - 109.1k posts

Hashtag Popularity

6.1
average comments
304
average likes

Latest #saizbesar Posts

  • Are you ready ? .
.
Mula ikut je. 
Lepas 21 hari Sudah jadi 
.
.
Sebab Goal sudah Set. 
Jangan fikir lagi. .
.
Masa ini , kali ini. Mesti boleh. .
Ada tips info join online Group ,πŸ’ͺ
Lepas 21 hari semua coachee dapat best kesan. .
Siapa Yang next nak online kurus di rumah? 
Dapat faham dulu ,ikut U Fit 
ONLINE PROGRAM utk target nak turun 3-8 kg pada bulan Aug 2020🀩
.
➑️Dapat WhatsApp Group Coaching & Supports .
➑️Pelan Pemakanan kira Calories dan Makanan Seimbang Nutrisi .
➑️Pemantauan & Bimbangan setiap hari portion yg betul . .
➑️Makanan sarapan dan malam bagi memudahkan penyediaan kepada orang yg sibuk
➑️30 -hari EAT CLEAN bersama Topik2 Penting dapat tips ilmu utk turun dan maintain berat
.
Kepada new peserta 
Tanya diri sendiri 
Why ikut Program ?
1.Nak sihat 
2.Nak Kurus 
3.Nak berat ideal & fit 
FOLLOW @coach_anneyap utk tips diet dan pemakanan best2 setiap hari
Or 
Klik link to Bio .
@coach_anneyap .
.
#teamcoachanne 
#klikigikutkurus .
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#cuticuti #saizbesar #enjoythejourney #beautymakeup #beauty #sihat #eatclean #enjoythejourney #makan #makanan #makanmakan #makanpagi #makanbanyak #online #onlineshop #onlineshopping #onlineboutique #onlinegaming #onlineseller #onlineshopmurah #sehat #kurus #cantik #team #teamwork #teamo #fun #sehatcantik #kuruscepat
  • Are you ready ? .
    .
    Mula ikut je.
    Lepas 21 hari Sudah jadi
    .
    .
    Sebab Goal sudah Set.
    Jangan fikir lagi. .
    .
    Masa ini , kali ini. Mesti boleh. .
    Ada tips info join online Group ,πŸ’ͺ
    Lepas 21 hari semua coachee dapat best kesan. .
    Siapa Yang next nak online kurus di rumah?
    Dapat faham dulu ,ikut U Fit
    ONLINE PROGRAM utk target nak turun 3-8 kg pada bulan Aug 2020🀩
    .
    ➑️Dapat WhatsApp Group Coaching & Supports .
    ➑️Pelan Pemakanan kira Calories dan Makanan Seimbang Nutrisi .
    ➑️Pemantauan & Bimbangan setiap hari portion yg betul . .
    ➑️Makanan sarapan dan malam bagi memudahkan penyediaan kepada orang yg sibuk
    ➑️30 -hari EAT CLEAN bersama Topik2 Penting dapat tips ilmu utk turun dan maintain berat
    .
    Kepada new peserta
    Tanya diri sendiri
    Why ikut Program ?
    1.Nak sihat
    2.Nak Kurus
    3.Nak berat ideal & fit
    FOLLOW @coach_anneyap utk tips diet dan pemakanan best2 setiap hari
    Or
    Klik link to Bio .
    @coach_anneyap .
    .
    #teamcoachanne
    #klikigikutkurus .
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    #cuticuti #saizbesar #enjoythejourney #beautymakeup #beauty #sihat #eatclean #enjoythejourney #makan #makanan #makanmakan #makanpagi #makanbanyak #online #onlineshop #onlineshopping #onlineboutique #onlinegaming #onlineseller #onlineshopmurah #sehat #kurus #cantik #team #teamwork #teamo #fun #sehatcantik #kuruscepat

  •  0  0  6 minutes ago
  • πŸƒ 🌸 πŸƒ 🌸 πŸƒ

KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
.
Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
.
Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
.
Nak order cococurv 🍫
JOm Order dgn Umie
.
@cococurv_umie 😎
🌼013 3603401🌼
.
.
@cococurvkl_yana
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

.
.
#chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • πŸƒ 🌸 πŸƒ 🌸 πŸƒ

    KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
    .
    Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
    .
    Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
    .
    Nak order cococurv 🍫
    JOm Order dgn Umie
    .
    @cococurv_umie 😎
    🌼013 3603401🌼
    .
    .
    @cococurvkl_yana
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    .
    .
    #chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  13 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
---
#Repost @cococurv_trustsellerkl
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Skrg ni kak ijan byk belajar kecek kelate dr kak Za mungπŸ₯°πŸ˜… 

Khasiat berrycurv πŸ₯°πŸ‡πŸ«

Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TEAMDIVAMEKZACOCOCURV 
#TEAMSQUARDMEQLA
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
    ---
    #Repost @cococurv_trustsellerkl
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Skrg ni kak ijan byk belajar kecek kelate dr kak Za mungπŸ₯°πŸ˜…

    Khasiat berrycurv πŸ₯°πŸ‡πŸ«

    Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TEAMDIVAMEKZACOCOCURV
    #TEAMSQUARDMEQLA

  •  1  0  21 minutes ago
  • πŸ’– 🌟 πŸ’– 🌟 πŸ’–

Testimoni Cococurv 🍫
.
.
Klik link di bio IG
@cococurv_umie 😎
πŸ‘‰ 013 3603401 πŸ‘ˆ
Dapatkan segera!!!
.
.
.
.
#Repost @cococurv_hq
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
#Repost @cococurv.my
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Posted @withregram β€’ @cococurvmiera ni sis ye gaiss..
berat mata memandang..
berat lagi lemak yang memikul..
..
bermacam produk sis guna buat abis modal je gais..
lastly abis ikhtiar amik coco curv
konsisten 5bulan dengan  coco curv dan hasilnya..jeng jeng jeng...
..
JOM DAPATKAN COCOCURV 🍫 COD SETIAP HARIπŸ’•
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
@cococurv.my 
@cococurv.my 
@cococurv.my 
.
COD πŸ’’
βœ…BANGI βœ…KAJANG βœ…CHERAS βœ…BALAKONG βœ…AMPANG
.
πŸ‡²πŸ‡ΎPostage SETIAP HARIπŸ’―
.
Click link di bio untuk proceed order
.
πŸ“²012-2916210
πŸ“²012-2916210
πŸ“²012-2916210
#cococurv #berrycurv #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet  #dietsihat #cococurvbangi #cococurvputrajaya #cococurvkualalumpur #cococurvkajang #cococurvcodbangi #cococurvcodkl #cococurvcheras
  • πŸ’– 🌟 πŸ’– 🌟 πŸ’–

    Testimoni Cococurv 🍫
    .
    .
    Klik link di bio IG
    @cococurv_umie 😎
    πŸ‘‰ 013 3603401 πŸ‘ˆ
    Dapatkan segera!!!
    .
    .
    .
    .
    #Repost @cococurv_hq
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    #Repost @cococurv.my
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Posted @withregram β€’ @cococurvmiera ni sis ye gaiss..
    berat mata memandang..
    berat lagi lemak yang memikul..
    ..
    bermacam produk sis guna buat abis modal je gais..
    lastly abis ikhtiar amik coco curv
    konsisten 5bulan dengan coco curv dan hasilnya..jeng jeng jeng...
    ..
    JOM DAPATKAN COCOCURV 🍫 COD SETIAP HARIπŸ’•
    .
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    @cococurv.my
    @cococurv.my
    @cococurv.my
    .
    COD πŸ’’
    βœ…BANGI βœ…KAJANG βœ…CHERAS βœ…BALAKONG βœ…AMPANG
    .
    πŸ‡²πŸ‡ΎPostage SETIAP HARIπŸ’―
    .
    Click link di bio untuk proceed order
    .
    πŸ“²012-2916210
    πŸ“²012-2916210
    πŸ“²012-2916210
    #cococurv #berrycurv #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #dietsihat #cococurvbangi #cococurvputrajaya #cococurvkualalumpur #cococurvkajang #cococurvcodbangi #cococurvcodkl #cococurvcheras

  •  1  0  21 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
---
Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
    ---
    Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  23 minutes ago
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap abg, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now abg nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»

www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap 
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap abg, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now abg nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»

    www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  53 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  54 minutes ago
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap abg, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now abg nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»

www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap 
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap abg, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now abg nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»

    www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  54 minutes ago
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  10  0  56 minutes ago
  • KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
.
Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
.
Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
    .
    Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
    .
    Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
---
Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
    ---
    Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
.
Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
.
Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
.
W H A T S A P PπŸ‘‡
0 1 7 5 7 5 2 6 1 2
. 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • KETUA Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya memakai pelitup muka dengan cara betul.
    .
    Ha sis dh share Cara utk memakai penutup muka dengan betul.so jgn lupa sharekn pada yg Lain juga ye.
    .
    Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu πŸ˜…πŸ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang πŸ€Ύβ€β™€
    .
    W H A T S A P PπŸ‘‡
    0 1 7 5 7 5 2 6 1 2
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurvhq
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.πŸ˜πŸ‘
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvhq
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.πŸ˜πŸ‘
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurv_sitiaminahmohamadzain
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
#Repost @zarynajamal_cococurv
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Esok COD Perodua Rawang 😊😊
Sape berminat nk cuba COCOCURV🍫🍫 call@ wasap 0193061032 @ 0195049024

Dapatkan COCOCURV🍫🍫 dari Agent yang sah yae...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ”½πŸ”½DM& FOLLOWπŸ”½πŸ”½
@cococurv_sitiaminahmohamadzain
0195049024 
@zarynajamal_cococurv
0193061032
β—Žβ—Žβ—Žβ—Žβ—Ž
https://cococurvhqoriginal.wasap.my/

https://cococurvhqoriginalina.wasap.my/
β—Žβ—Žβ—Žβ—Žβ—Ž

COD AREA 🚘 
KUALA LUMPUR
RAWANG
SG.CHOH
SERENDAH
BKT BERUNTUNG
BTG KALI
ULU YAM
HULU SELANGOR
SELAYANG
BATU CAVES
SETAPAK
WANGSA MAJU
KEPONG
.
POSTAGE πŸ“¦ SELURUH MALAYSIA.
#teamrossasera
#teamrossaborneo
#chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_sitiaminahmohamadzain
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    #Repost @zarynajamal_cococurv
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Esok COD Perodua Rawang 😊😊
    Sape berminat nk cuba COCOCURV🍫🍫 [email protected] wasap 0193061032 @ 0195049024

    Dapatkan COCOCURV🍫🍫 dari Agent yang sah yae...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    .
    πŸ”½πŸ”½DM& FOLLOWπŸ”½πŸ”½
    @cococurv_sitiaminahmohamadzain
    0195049024
    @zarynajamal_cococurv
    0193061032
    β—Žβ—Žβ—Žβ—Žβ—Ž
    https://cococurvhqoriginal.wasap.my/

    https://cococurvhqoriginalina.wasap.my/
    β—Žβ—Žβ—Žβ—Žβ—Ž

    COD AREA 🚘
    KUALA LUMPUR
    RAWANG
    SG.CHOH
    SERENDAH
    BKT BERUNTUNG
    BTG KALI
    ULU YAM
    HULU SELANGOR
    SELAYANG
    BATU CAVES
    SETAPAK
    WANGSA MAJU
    KEPONG
    .
    POSTAGE πŸ“¦ SELURUH MALAYSIA.
    #teamrossasera
    #teamrossaborneo
    #chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  4  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurv_hq
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurv.kl
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Alhamdulillah...bende baik kita kne share..nak kurus tekan link biru kat bio atas ek πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Reposted from manrajalawak

#cococurvselamatdiminum
.

@cococurv.my @cococurv.my
@cococurv.my 
.
COD πŸ’’
βœ…BANGI βœ…KAJANG βœ…CHERAS βœ…BALAKONG βœ…PUTRAJAYA βœ…SG BESI βœ…SEMENYIH (MYDIN MALL)
.
πŸ‡²πŸ‡ΎPostage SETIAP HARIπŸ’―
.
Click link di bio untuk proceed order
.
πŸ“²012-2916210
πŸ“²012-2916210
πŸ“²012-2916210
.
#TeamEyyka #TeamMemey 
#cococurv #berrycurv #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #cococurvbangi #cococurvputrajaya #cococurvsetapak #cococurvkualalumpur #cococurvkajang #cococurvcodbangi #cococurvcodkl #cococurvcheras
  • #Repost @cococurv.kl
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Alhamdulillah...bende baik kita kne share..nak kurus tekan link biru kat bio atas ek πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
    Reposted from manrajalawak

    #cococurvselamatdiminum
    .

    @cococurv.my @cococurv.my
    @cococurv.my
    .
    COD πŸ’’
    βœ…BANGI βœ…KAJANG βœ…CHERAS βœ…BALAKONG βœ…PUTRAJAYA βœ…SG BESI βœ…SEMENYIH (MYDIN MALL)
    .
    πŸ‡²πŸ‡ΎPostage SETIAP HARIπŸ’―
    .
    Click link di bio untuk proceed order
    .
    πŸ“²012-2916210
    πŸ“²012-2916210
    πŸ“²012-2916210
    .
    #TeamEyyka #TeamMemey
    #cococurv #berrycurv #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #cococurvbangi #cococurvputrajaya #cococurvsetapak #cococurvkualalumpur #cococurvkajang #cococurvcodbangi #cococurvcodkl #cococurvcheras

  •  3  0  1 hour ago
  • Kita ni selalu dimomokkan yang nanas ni tak elok❌❌
Tajam katanya. Tak elok untuk orang mengandung, tak elok untuk orang gastrik, tak elok makan ketika period. Penyudahnya kita lupakan si nanas ini🍍🍍
.
.
Kesian nanas jadi mangsa. Walhal kita ni yang malas cari kebaikan nanas. Asyik fokus pada negatif je! Macam mana nak sihat, kurus dan cantik ni??πŸ€”πŸ€”
.
Dah. Jangan pening pening. Sis listkan untuk uolls khasiat nanas siap siap ok!
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Kita ni selalu dimomokkan yang nanas ni tak elok❌❌
    Tajam katanya. Tak elok untuk orang mengandung, tak elok untuk orang gastrik, tak elok makan ketika period. Penyudahnya kita lupakan si nanas ini🍍🍍
    .
    .
    Kesian nanas jadi mangsa. Walhal kita ni yang malas cari kebaikan nanas. Asyik fokus pada negatif je! Macam mana nak sihat, kurus dan cantik ni??πŸ€”πŸ€”
    .
    Dah. Jangan pening pening. Sis listkan untuk uolls khasiat nanas siap siap ok!
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  1 hour ago
  • #Repost @bobbafitzkajang with @make_repost
・・・
BETUL KE BOLEH KURUS?β €
.β €
Jangan risau! Kami beri jaminan selepas 1 kotak Bobba Fitz pasti akan ada perubahan! Kalau tak turun KG, pasti turun Inci πŸ‘πŸ» Tak sempat beli dengan harga promo? Jangan risau tak mahal pun πŸ˜‰ Dapatkan Bobba Fitz dengan  harga RM 79 sekotak!
.

DM / whatsapp 0198721806 untuk dapatkan BobbaFitz dan BobbaToxx anda sekarang πŸ₯°

#bobbafitz #eirasyazira #coklatkurus #airbobbasedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #makansihat #bobbafitzgombak #bobbafitzkajang #bobbafitzcheras #bobbafitzkualalumpur #bobbafitzselangor #bobbafitzampang #bobbafitzkl#mcp
  • #Repost @bobbafitzkajang with @make_repost
    ・・・
    BETUL KE BOLEH KURUS?β €
    .β €
    Jangan risau! Kami beri jaminan selepas 1 kotak Bobba Fitz pasti akan ada perubahan! Kalau tak turun KG, pasti turun Inci πŸ‘πŸ» Tak sempat beli dengan harga promo? Jangan risau tak mahal pun πŸ˜‰ Dapatkan Bobba Fitz dengan harga RM 79 sekotak!
    .

    DM / whatsapp 0198721806 untuk dapatkan BobbaFitz dan BobbaToxx anda sekarang πŸ₯°

    #bobbafitz #eirasyazira #coklatkurus #airbobbasedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #makansihat #bobbafitzgombak #bobbafitzkajang #bobbafitzcheras #bobbafitzkualalumpur #bobbafitzselangor #bobbafitzampang #bobbafitzkl#mcp

  •  2  0  1 hour ago
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
__
BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
.
SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
    __
    BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
    .
    SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

    http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
__
BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
.
SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
    __
    BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
    .
    SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

    http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
__
BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
.
SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APAKAH ITU COCOCURV? 🍫
    __
    BERPERISA CHOCOLATE BELGIAN TERLAZAT PERTAMA DI MALAYSIA! πŸ’― Fuhhhh takpayah le susah payah pergi Belgium semata-mata nak cari chocolate Belgian. πŸ™Š Minuman ini dapat membantu untuk penurunan berat badan serta dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing. Saaaaangat sedap dan sesuai dibancuh bersama air sejuk. Sumpah rasa yang lazat boleh fefeeling minum kat Belgium. πŸ’ƒπŸ»
    .
    SEDAP, SENSASI & MEMANG UMMPPPH! πŸ”₯ Consume setiap kali lepas sarapan. KENYANG tu takpayah kata. MEMANG KENYANG tau uolls! .

    http://www.wasap.my/60127502258/CocoCurvHQ

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • BAYANGKAN MINGGU PERTAMA JE DAH TURUN LEBIH 3KG. KALAU SEBULAN? PERGH GEMPAK SIS! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Alhamdulillah august intake  ni memang the best & highest energy sgt!! Rasa macam semua sangat flow . All coachee makan bukan tak makan tapi still turun berat. Fuhhhh 🀩 Eeee tak sabar nak tunggu result final all coachee esok😍
.
Next intake nanti memang special untuk yang serius nak FOCUS πŸ”₯bakar lemakπŸ”₯ bakar lemak di bahagian perut dan peha.. EXPRESS MODE! Yeahhh body transformation project!!! Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama kami.
.
Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama saya.
.
Click link di bio ig @ckhaslina untuk mendaftar πŸ‘†πŸΌ
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team programme kami offer?
βœ” Meal Plan terbaek secara harian!
βœ” Group Coaching Online
βœ” Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
βœ” Nutrisi Seimbang Peribadi
βœ”οΈ Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
.
Coach Lin +60199195466
http//ckhaslina.wasap.my
.
#teamckhaslina
#teamckrosliza
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #brunei #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
#onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantikΒ  #jubahmurah #sarawak # dramamelayu #plussize
  • BAYANGKAN MINGGU PERTAMA JE DAH TURUN LEBIH 3KG. KALAU SEBULAN? PERGH GEMPAK SIS! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    .
    Alhamdulillah august intake ni memang the best & highest energy sgt!! Rasa macam semua sangat flow . All coachee makan bukan tak makan tapi still turun berat. Fuhhhh 🀩 Eeee tak sabar nak tunggu result final all coachee esok😍
    .
    Next intake nanti memang special untuk yang serius nak FOCUS πŸ”₯bakar lemakπŸ”₯ bakar lemak di bahagian perut dan peha.. EXPRESS MODE! Yeahhh body transformation project!!! Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama kami.
    .
    Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama saya.
    .
    Click link di bio ig @ckhaslina untuk mendaftar πŸ‘†πŸΌ
    .
    Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
    ❌ tak ada bimbingan coach
    ❌ tak tahu nak makan apa
    ❌ tak ada orang monitor progress
    ❌ tak ada target yang realistik
    ❌ kurang faham konsep turun berat badan
    ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
    .
    Apa yang team programme kami offer?
    βœ” Meal Plan terbaek secara harian!
    βœ” Group Coaching Online
    βœ” Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
    βœ” Nutrisi Seimbang Peribadi
    βœ”οΈ Teknik diet yang mudah & fun!!!
    .
    Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
    .
    .
    Coach Lin +60199195466
    http//ckhaslina.wasap.my
    .
    #teamckhaslina
    #teamckrosliza
    #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #brunei #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
    #onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantikΒ  #jubahmurah #sarawak # dramamelayu #plussize

  •  3  0  1 hour ago
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
.
Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Malam sblm tido jangan lupa minum Berry Curv utk detox semua yg uols makan harini yaπŸ˜‹
    .
    Nyah kauuu lemak2 dalam usus!!
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago

Top #saizbesar Posts

  • Alhamdulillah, kita kat ganu takder lagi kes aktif COVID-19..Negeri pertama bebas covid 19..tahniah org ganu kiter..terbaikk!!
.
Jom org ganu kiter terus amalkan kebersihan seperti saranan Kementerian Kesihatan.πŸ’ͺ
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
KLIK LINK DI BIO IG πŸ‘†UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
.
Coach Lin +60199195466
http://ckhaslina.wasap.my
.
#teamckhaslina
#teamckrosliza
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #sarawak #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #makansedap
#onlinecoaching #noradanish #makeup #ootdraya #astro #bajusaizbesar #produkcantikΒ  #jubahmurah #sarawak #mariedwomen #plussize
  • Alhamdulillah, kita kat ganu takder lagi kes aktif COVID-19..Negeri pertama bebas covid 19..tahniah org ganu kiter..terbaikk!!
    .
    Jom org ganu kiter terus amalkan kebersihan seperti saranan Kementerian Kesihatan.πŸ’ͺ
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    KLIK LINK DI BIO IG πŸ‘†UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
    .
    Coach Lin +60199195466
    http://ckhaslina.wasap.my
    .
    #teamckhaslina
    #teamckrosliza
    #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #sarawak #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #makansedap
    #onlinecoaching #noradanish #makeup #ootdraya #astro #bajusaizbesar #produkcantikΒ  #jubahmurah #sarawak #mariedwomen #plussize

  •  146  4  30 May, 2020
  • AMARAN : KOPI NI HANYA SESUAI UTK YANG NAK TURUN 10KG SEBULAN SAHAJA !! .
.
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 
3hari lost 2kg
1 minggu lost 5kg
1 bulan lost 20kg

Komen NAK. Utk lebih pantas klik BIO πŸ‘†

#teamAFCV200149
#saizbesar #saizxs  #losingweight  #xsperfectdrink
  • AMARAN : KOPI NI HANYA SESUAI UTK YANG NAK TURUN 10KG SEBULAN SAHAJA !! .
    .
    Saya tak diet! Saya tak jogging!
    Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
    Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
    3hari lost 2kg
    1 minggu lost 5kg
    1 bulan lost 20kg

    Komen NAK. Utk lebih pantas klik BIO πŸ‘†

    #teamAFCV200149
    #saizbesar #saizxs #losingweight #xsperfectdrink

  •  104  48  28 January, 2020
  • Sis nak bagitahu korang berita gembira, yang mulai sekarang uolls dah boleh kurus tanpa perlu makan makanan tawar semata. ☝🏼
.
.
Eh macam mana tu sis? Boleh ke? Betul ke sis ni?πŸ€”πŸ€”
.
Betul lah dear. Takkan lah sis tergamak nak tipu uolls. Uolls tahu kan bahan utama Cococurv adalah coklat Belgian? Coklat Belgian ni berasal dari Belgium. Haa kelassss gituuuhhhh! Takdapat pergi Belgium pun mampu rasa coklat sana uolllss!!🍫🍫. Lagi pun selain Coklat Belgian Cococurv mengandungi bahan terbaik untuk kesihatan uolls
.
Kalau nak tahu rasa coklat Belgian, cepat cepat lah dm sis! Sis pun nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
.
Jom follow
@cococurvmeklaa.laa
@cococurvmeklaa.laa
@cococurvmeklaa.laa
@cococurvmeklaa.laa
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet#meklakakibebel #exersize#teamperangmekla
  • Sis nak bagitahu korang berita gembira, yang mulai sekarang uolls dah boleh kurus tanpa perlu makan makanan tawar semata. ☝🏼
    .
    .
    Eh macam mana tu sis? Boleh ke? Betul ke sis ni?πŸ€”πŸ€”
    .
    Betul lah dear. Takkan lah sis tergamak nak tipu uolls. Uolls tahu kan bahan utama Cococurv adalah coklat Belgian? Coklat Belgian ni berasal dari Belgium. Haa kelassss gituuuhhhh! Takdapat pergi Belgium pun mampu rasa coklat sana uolllss!!🍫🍫. Lagi pun selain Coklat Belgian Cococurv mengandungi bahan terbaik untuk kesihatan uolls
    .
    Kalau nak tahu rasa coklat Belgian, cepat cepat lah dm sis! Sis pun nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    .
    Jom follow
    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurvmeklaa.laa
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet#meklakakibebel #exersize#teamperangmekla

  •  7,560  72  20 June, 2020
  • Kalau PKP sampai RAYA, kita OOTD di tengah jalan raya depan rumah je lah ! πŸ˜†πŸ˜‚πŸ€£
.
Tips OOTD:-
Jgn lupa crop kasi hilang tong sampah depan rumah jiran. Barulah cun OOTD 😬 πŸ›΅ .
.
Model memakai Baju Melayu Grey Pewter Saiz 5XL ========== .
Pre-order BAJU MELAYU SAIZ BESAR kami & dapatkan diskaun menarik!
.
Layari website kami:- .
https://www.bobrocklovelily.com.my
.
🚨Promosi sah sehingga 1 Mei🚨
.
CEPAT‼️
Garenti JIMAT dan berbaloi-baloiπŸ‘πŸ»
.
Pesanan Ikhlas Daripada Bob Rock:-
Duduk Di Rumah & Jaga Kesihatan Anda.
.
#stayathome #kitajagakita
#bobrocklovelily #brll #iambodypositive #bodypositivity #plussize #plazashahalam #plazamasalam #plussizemalaysia #saizbesar #bigsize #jumbosize #bajumelayu
#supportlocalproduct #shahalam
  • Kalau PKP sampai RAYA, kita OOTD di tengah jalan raya depan rumah je lah ! πŸ˜†πŸ˜‚πŸ€£
    .
    Tips OOTD:-
    Jgn lupa crop kasi hilang tong sampah depan rumah jiran. Barulah cun OOTD 😬 πŸ›΅ .
    .
    Model memakai Baju Melayu Grey Pewter Saiz 5XL ========== .
    Pre-order BAJU MELAYU SAIZ BESAR kami & dapatkan diskaun menarik!
    .
    Layari website kami:- .
    https://www.bobrocklovelily.com.my
    .
    🚨Promosi sah sehingga 1 Mei🚨
    .
    CEPAT‼️
    Garenti JIMAT dan berbaloi-baloiπŸ‘πŸ»
    .
    Pesanan Ikhlas Daripada Bob Rock:-
    Duduk Di Rumah & Jaga Kesihatan Anda.
    .
    #stayathome #kitajagakita
    #bobrocklovelily #brll #iambodypositive #bodypositivity #plussize #plazashahalam #plazamasalam #plussizemalaysia #saizbesar #bigsize #jumbosize #bajumelayu
    #supportlocalproduct #shahalam

  •  106  26  30 April, 2020
  • Happy for you, im proud of you =========================== Tahniah abang @manrajalawak , kekurusan abang Man dah jadi bualan skrg, bukti dah depan mata, sape blm cuba Cococurv sangatla rugi, nangisla bucu katil sengsorang tgk org lain kurus k❀
.
Sape2 nak dapatkan Cococurv boleh direct dm abang @manrajalawak sbb abg Man pun jual tau, dia dah jadi stokist sah kami! Abang @manrajalawak boleh guide sendiri uols utk kurus & sihat okay❀
.
Jom follow 
@manrajalawak 
@nana_ampangcococurv

Now Abang @manrajalawak nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
β€’
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Happy for you, im proud of you =========================== Tahniah abang @manrajalawak , kekurusan abang Man dah jadi bualan skrg, bukti dah depan mata, sape blm cuba Cococurv sangatla rugi, nangisla bucu katil sengsorang tgk org lain kurus k❀
    .
    Sape2 nak dapatkan Cococurv boleh direct dm abang @manrajalawak sbb abg Man pun jual tau, dia dah jadi stokist sah kami! Abang @manrajalawak boleh guide sendiri uols utk kurus & sihat okay❀
    .
    Jom follow
    @manrajalawak
    @nana_ampangcococurv

    Now Abang @manrajalawak nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! πŸ‘πŸ»
    β€’
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  205  3  2 June, 2020