#sabunhilangkandaki Instagram Photos & Videos

sabunhilangkandaki - 1.8k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
22.3
average likes

Latest #sabunhilangkandaki Posts

  • .
.

SEGAN SANGAT!!

Celah2 Hitam abis Keluar, ingat pakai sabun pencuci biasa dah hilang!...Tapi hemm x
.
Terima Kasih kenalkan dengn BELLEENA WHITENING &SCRUB SOAP ni, seriiuuss tak jangka kesan secepat tak sampai 7 hari guna.

Sy sental dekat celah-celah peha dan ehem2 HABIS Keluar HITAM2 Daki2 Degil sbelum niee🤦

.
Tak SABAR nk tunggu sebulan tgk makin CERAH, nanti tak adalah SEGAN SANGAT!! Happy sy rasa mcm nak nangis pun ada.... HAPPY semacam jeerrrr🤣
.

Seriyess tauuu!!!.. Sape yang betul2 NAK Hilangkan Daki dan Cerah Kulit Kat Celah2

Boleh guna BELLEENA WHITENING & SCRUB SOAP 2 in 1(Scrub+Whitening)... 

Sape yg betul2 NAK CUBA IKHTIAR HILANGKAN DAKI & CERAHKAN KULIT take action cepat jika takkan rasa MALU

❗✅LULUS KKM : NOT200700329K

Www.wasap.my/+60139542711/belleena

#teambelleenajutawan #belleenawhiteningscrubsoap #sabunmandiscrubpertamamalaysia #scrubsoap #bahannatural #bahansemulajadi💯 #sabunhilangkandaki #sabunhilangkanparut #sabunpemutihwajah #sabunpemutihviral #sabunhilangkanjeragat #sabunhilangkanjeragat #sabunhilangkansunburn #sabunscrubmukabadan
  • .
    .

    SEGAN SANGAT!!

    Celah2 Hitam abis Keluar, ingat pakai sabun pencuci biasa dah hilang!...Tapi hemm x
    .
    Terima Kasih kenalkan dengn BELLEENA WHITENING &SCRUB SOAP ni, seriiuuss tak jangka kesan secepat tak sampai 7 hari guna.

    Sy sental dekat celah-celah peha dan ehem2 HABIS Keluar HITAM2 Daki2 Degil sbelum niee🤦

    .
    Tak SABAR nk tunggu sebulan tgk makin CERAH, nanti tak adalah SEGAN SANGAT!! Happy sy rasa mcm nak nangis pun ada.... HAPPY semacam jeerrrr🤣
    .

    Seriyess tauuu!!!.. Sape yang betul2 NAK Hilangkan Daki dan Cerah Kulit Kat Celah2

    Boleh guna BELLEENA WHITENING & SCRUB SOAP 2 in 1(Scrub+Whitening)...

    Sape yg betul2 NAK CUBA IKHTIAR HILANGKAN DAKI & CERAHKAN KULIT take action cepat jika takkan rasa MALU

    ❗✅LULUS KKM : NOT200700329K

    Www.wasap.my/+60139542711/belleena

    #teambelleenajutawan #belleenawhiteningscrubsoap #sabunmandiscrubpertamamalaysia #scrubsoap #bahannatural #bahansemulajadi💯 #sabunhilangkandaki #sabunhilangkanparut #sabunpemutihwajah #sabunpemutihviral #sabunhilangkanjeragat #sabunhilangkanjeragat #sabunhilangkansunburn #sabunscrubmukabadan

  •  2  0  12 hours ago
  • Yuyu update feedback yang hot hot dari oven jaa. Sehari satu cukup lah, setiap hari dapat, setiap masa group penuh team anta testimoni. Kangg muntah korang tengok testimoni dari customer kami 😌😂
.
.

Takkan nak muka je bersih cantik dengan makeup apa tapi Body penuh Daki, no no no...seluruh badan mesti kena jaga jgk taww. Jangan la bagi daki korang berselindung di sebalik baju.Tak stress ka?
. 

🌹Meh kita wangi kan dan buang Daki celah-celah tu. . Invest untuk diri sikit ape salah nyaa ye takk. Harga mampu milikk kesan taraa tara hotel 5 star hanya beberapa hari sahaja. 
.
❌ perlu produk mahal² hanya seketul sabun jah skinnn da boleh cantik, cerah, glowingg & membuatkan diri yakin untuk berdepan dengan orang ramai💫

Dak mohongg aih. Meh teraiii dulu. 

LULUS KKM : NOT200700329K

Www.wasap.my/+60139542711/belleena

#belleenawhiteningandscrubSoap #teambelleenajutawan
#belleenasoap #sabunmandiscrubpertamamalaysia #sabunglowingnatural #sabunhilangkandaki #sabunviral  #sabunviralmukabadan #sabunscrubmukabadan #sabunhilangkanparut #sabunhilangkanjeragat
  • Yuyu update feedback yang hot hot dari oven jaa. Sehari satu cukup lah, setiap hari dapat, setiap masa group penuh team anta testimoni. Kangg muntah korang tengok testimoni dari customer kami 😌😂
    .
    .

    Takkan nak muka je bersih cantik dengan makeup apa tapi Body penuh Daki, no no no...seluruh badan mesti kena jaga jgk taww. Jangan la bagi daki korang berselindung di sebalik baju.Tak stress ka?
    .

    🌹Meh kita wangi kan dan buang Daki celah-celah tu. . Invest untuk diri sikit ape salah nyaa ye takk. Harga mampu milikk kesan taraa tara hotel 5 star hanya beberapa hari sahaja.
    .
    ❌ perlu produk mahal² hanya seketul sabun jah skinnn da boleh cantik, cerah, glowingg & membuatkan diri yakin untuk berdepan dengan orang ramai💫

    Dak mohongg aih. Meh teraiii dulu.

    LULUS KKM : NOT200700329K

    Www.wasap.my/+60139542711/belleena

    #belleenawhiteningandscrubSoap #teambelleenajutawan
    #belleenasoap #sabunmandiscrubpertamamalaysia #sabunglowingnatural #sabunhilangkandaki #sabunviral #sabunviralmukabadan #sabunscrubmukabadan #sabunhilangkanparut #sabunhilangkanjeragat

  •  1  0  5 July, 2020
  • LUTUT BERKERAK , DAKi CELAH2 KETIAK & BADAN LENYAP DLM 7 HARI JER!!!🔥🔥
.
.
Macam x caya kan?😱

🔥Jom Risik Sabun Viral
✅ LULUS KKM NOT200700329K🔥
———————————————
🌹KELEBIHAN BELLEENA Whitening & Scrub Soap🌹

👍🏻Diformulasi dgn bahan utama OAT & AMPAS KELAPA
👍🏻Diperkaya dgn MINYAK ARGAN,MINYAK TEA TREA,VITAMIN C & E dan GOLD DUST
👍🏻2 Fungsi 🔥SCRUB & WHiTeNiNg🔥
👍🏻Menhilangkan daki degil pd badan
👍🏻Menghilangkan kesan hitam di celah2 badan
👍🏻Menghilangkan kesan parut jerawat & jeragat
👍🏻Bertindak mengecutkan jerawat
👍🏻Menghilangkan kesan sunburn
👍🏻Menghilangkan bau badan
👍🏻Mencerahkan kulit
👍🏻Melembutkan dan menyegarkan kulit
👍🏻Sesuai digunakan pada wajah dan seluruh badan
👍🏻Sesuai utk lelaki dan wanita
👍🏻Sabun besar (100g)
👍🏻Haruman Rose 🌹 & mengandungi menthol yg memberi  Rasa nyaman dan berangin💃
.
.
Nak ke daki2 pada badan makin menebal dan masalah2 pada badan tu makin berpanjangan???
.
Xmalu ke pada kawan,cik abg,pn isteri??
.
.
Cpt2 grab BELLEENA sebelum terlambat🔥🔥🔥

www.wasap.my/60139542711/sabunbelleena

#belleenawhiteningandscrubSoap
#sabunmandiscrubpertamamalaysia
#sabunhilangkandaki #sabunviralmukabadan #belleenasoap #sabunpemutih
  • LUTUT BERKERAK , DAKi CELAH2 KETIAK & BADAN LENYAP DLM 7 HARI JER!!!🔥🔥
    .
    .
    Macam x caya kan?😱

    🔥Jom Risik Sabun Viral
    ✅ LULUS KKM NOT200700329K🔥
    ———————————————
    🌹KELEBIHAN BELLEENA Whitening & Scrub Soap🌹

    👍🏻Diformulasi dgn bahan utama OAT & AMPAS KELAPA
    👍🏻Diperkaya dgn MINYAK ARGAN,MINYAK TEA TREA,VITAMIN C & E dan GOLD DUST
    👍🏻2 Fungsi 🔥SCRUB & WHiTeNiNg🔥
    👍🏻Menhilangkan daki degil pd badan
    👍🏻Menghilangkan kesan hitam di celah2 badan
    👍🏻Menghilangkan kesan parut jerawat & jeragat
    👍🏻Bertindak mengecutkan jerawat
    👍🏻Menghilangkan kesan sunburn
    👍🏻Menghilangkan bau badan
    👍🏻Mencerahkan kulit
    👍🏻Melembutkan dan menyegarkan kulit
    👍🏻Sesuai digunakan pada wajah dan seluruh badan
    👍🏻Sesuai utk lelaki dan wanita
    👍🏻Sabun besar (100g)
    👍🏻Haruman Rose 🌹 & mengandungi menthol yg memberi Rasa nyaman dan berangin💃
    .
    .
    Nak ke daki2 pada badan makin menebal dan masalah2 pada badan tu makin berpanjangan???
    .
    Xmalu ke pada kawan,cik abg,pn isteri??
    .
    .
    Cpt2 grab BELLEENA sebelum terlambat🔥🔥🔥

    www.wasap.my/60139542711/sabunbelleena

    #belleenawhiteningandscrubSoap
    #sabunmandiscrubpertamamalaysia
    #sabunhilangkandaki #sabunviralmukabadan #belleenasoap #sabunpemutih

  •  0  0  4 July, 2020
  • Apakah keistimewaan Sabun Scrub BELLEENA WHITENING & SCRUB ?

Selain daripada bahan2 organik yg digunakan, setiap bahan yg digunakan mempunyai kelebihan dan khasiat yg amat bagus utk kecantikan kulit kita.

Bahan-bahan sabun scrub soap
.

OAT🌾

Bukan hanya baik sebagai menu sarapan, oat punya segudang manfaat lain untuk kulit, 
Manfaat oat untuk wajah dan kulit mungkin belum banyak diketahui.

KELEBIHAN OAT.

🌾Bertindak sebagai scrub menanggalkan daki & kulit mati.
🌾Menghasilkan kulit yg licin, halus & anjal.
🌾Membantu menyerap minyak yg berlebihan pada kulit.
🌾Mengurangkan kekeringan & gatal pada kulit.
🌾Membantu merawat jerawat.
🌾Bersifat antioksidan & anti radang.

#whitening_scrub #belleenawhiteningscrubsoap
#oats #kelebihanoat #kulitcantik
#kecantikankulit #antijerawat #belleenascrub #teambellenajutawan #belleenasoap #sabunhilangkandaki #sabunscrubbadanmuka #sabunhilangkanparut #sabunhilangkanparutjerawat #sabunpemutih
  • Apakah keistimewaan Sabun Scrub BELLEENA WHITENING & SCRUB ?

    Selain daripada bahan2 organik yg digunakan, setiap bahan yg digunakan mempunyai kelebihan dan khasiat yg amat bagus utk kecantikan kulit kita.

    Bahan-bahan sabun scrub soap
    .

    OAT🌾

    Bukan hanya baik sebagai menu sarapan, oat punya segudang manfaat lain untuk kulit,
    Manfaat oat untuk wajah dan kulit mungkin belum banyak diketahui.

    KELEBIHAN OAT.

    🌾Bertindak sebagai scrub menanggalkan daki & kulit mati.
    🌾Menghasilkan kulit yg licin, halus & anjal.
    🌾Membantu menyerap minyak yg berlebihan pada kulit.
    🌾Mengurangkan kekeringan & gatal pada kulit.
    🌾Membantu merawat jerawat.
    🌾Bersifat antioksidan & anti radang.

    #whitening_scrub #belleenawhiteningscrubsoap
    #oats #kelebihanoat #kulitcantik
    #kecantikankulit #antijerawat #belleenascrub #teambellenajutawan #belleenasoap #sabunhilangkandaki #sabunscrubbadanmuka #sabunhilangkanparut #sabunhilangkanparutjerawat #sabunpemutih

  •  1  0  1 July, 2020
  • #throwback cerita hari sabtu lepas.
.
Gi melawat parents in law kat #bangi
Lepas tu, gi hantar  3 ke t u i #sabunsempurna dan  1 b o t o l #tamargo  kat kawan kektan ni since dah ada kat kawasan.
Sebelum ni, dia dah cuba pakai 1 ketui.
Alhamdulillah, sesuai dengan kulitnya yang #sensitif tu.  Terus lah g r a b  c o m b o  3 beradik dan #tabletkurma sekali untuk #antibodibadan dan masalah #sembelit
.
Dah lama betul tak jumpa geng masa DIA kat ITM ni. Rasanya last jumpa masa BTN under MARA nak gi oversea.
Sempatlah beraya dan membawang 😉 huhu..
.
Stay healthy and keep clean always.
.
.
.
#zabeaurangers
#30syawal
#perfectsoap
#sabunhilangbaubadan 
#sabunantibaubadan 
#sabunantistress 
#sabunhilangkandaki #soap #premiumsoap #tiadabahankimia #tiadaparaben  #freeparaben #trialpek #pekcombo #minireunion❤️ #cashondelivery📦 
#hantarbarang #reunions 
#membawang
  • #throwback cerita hari sabtu lepas.
    .
    Gi melawat parents in law kat #bangi
    Lepas tu, gi hantar 3 ke t u i #sabunsempurna dan 1 b o t o l #tamargo kat kawan kektan ni since dah ada kat kawasan.
    Sebelum ni, dia dah cuba pakai 1 ketui.
    Alhamdulillah, sesuai dengan kulitnya yang #sensitif tu. Terus lah g r a b c o m b o 3 beradik dan #tabletkurma sekali untuk #antibodibadan dan masalah #sembelit
    .
    Dah lama betul tak jumpa geng masa DIA kat ITM ni. Rasanya last jumpa masa BTN under MARA nak gi oversea.
    Sempatlah beraya dan membawang 😉 huhu..
    .
    Stay healthy and keep clean always.
    .
    .
    .
    #zabeaurangers
    #30syawal
    #perfectsoap
    #sabunhilangbaubadan
    #sabunantibaubadan
    #sabunantistress
    #sabunhilangkandaki #soap #premiumsoap #tiadabahankimia #tiadaparaben #freeparaben #trialpek #pekcombo #minireunion❤️ #cashondelivery📦
    #hantarbarang #reunions
    #membawang

  •  16  0  22 June, 2020

Top #sabunhilangkandaki Posts

  • SABUN KEGILAAN RAMAI . SEKALI CUBA PASTI REPEAT ORDER - MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN SEAWAL 3HARI . BUKAN PUTIH JE JERAWAT DAN PARUT HITAM PUN HILANG !! . -
JAUH LEBIH BERKESAN DARI PRODUK LAIN . SABUN 2IN1 YANG BOLEH DIGUNAKAN DI MUKA DAN BADAN 🔥
-
-
PRODUK TERBAIK ! . LEBIH 100k FEEDBACK DARI CUSTOMER DAN TERBUKTI BERKESAN . DAPATKAN SEKARANG SEMPENA PROMOSI 12.12 . HARGA JAUH LEBIH MURAH DAN JIMAT ‼️
#codterengganu #codkualaterengganu #codkl #codkualalumpur #sparklesoapmalaysia #sparklesoapterengganu #sparklesoapmurah #sabundaki #sabununtukhilangkandaki #sabunhilangkandaki #sparklesoapkualalumpur #blackheadhilang #sabunputih #sabunhilangkanparutjerawat #sabunjerawat #codkualanerus #codtelukketapang #codwangsamaju #hilangkansunburn #sunburnhilang #sabunhilangkansunburn #freepostage #codkl #codkualalumpur #lulurflawlesskualalumpur #lulurflawlessterengganu #lulurflawlesskualaterengganu #scrubmurah
  • SABUN KEGILAAN RAMAI . SEKALI CUBA PASTI REPEAT ORDER - MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN SEAWAL 3HARI . BUKAN PUTIH JE JERAWAT DAN PARUT HITAM PUN HILANG !! . -
    JAUH LEBIH BERKESAN DARI PRODUK LAIN . SABUN 2IN1 YANG BOLEH DIGUNAKAN DI MUKA DAN BADAN 🔥
    -
    -
    PRODUK TERBAIK ! . LEBIH 100k FEEDBACK DARI CUSTOMER DAN TERBUKTI BERKESAN . DAPATKAN SEKARANG SEMPENA PROMOSI 12.12 . HARGA JAUH LEBIH MURAH DAN JIMAT ‼️
    #codterengganu #codkualaterengganu #codkl #codkualalumpur #sparklesoapmalaysia #sparklesoapterengganu #sparklesoapmurah #sabundaki #sabununtukhilangkandaki #sabunhilangkandaki #sparklesoapkualalumpur #blackheadhilang #sabunputih #sabunhilangkanparutjerawat #sabunjerawat #codkualanerus #codtelukketapang #codwangsamaju #hilangkansunburn #sunburnhilang #sabunhilangkansunburn #freepostage #codkl #codkualalumpur #lulurflawlesskualalumpur #lulurflawlessterengganu #lulurflawlesskualaterengganu #scrubmurah

  •  27  1  16 November, 2019
  • Sabun di bilik mandi sabun...
Oh sabun.. di bilik mandi sabun.. Oh sabuunnnn ... 🤣

Haa.. kektan nak kenalkan baby baru #zabeaulegacy ni.

Namanya 'Sempurna'. Berat 40g (trial set)
Antara bahan-bahan dalam 'Sempurna' ni daun bidara, peppermint, lemon, lavender dan lemongrass.

Fuhh.. dah terasa aroma wangi semua bahan kat atas ni kan. Sure nyaman jek rasa bila pakai sabun ni. Macam ada kat spa.

Sape hati yang tak rasa tenang tu, cubalah pakai sabun ni. Inshaallah terasa tenang je.

Dengar kata baru jer launching 2 minggu, dah ramai yang berebut ni. Jangan pulak nanti #salamsoldout nangis kat tepi pasu nanti 🤣

#zabeaurangers #instafamous #instaboomakademi
#artismalaysia #skuadkembaraimpian #berpantang #ibuberpantang #harumansegar #bazaarmalaysiaonline #bazaarpaknil #zabeaulegacy #senangbawa #sabunhilangbaubadan #sabunhilangkandaki #semenanjungmalaysia #sempurnasoap #sabunsempurna #igersmy #igersmalaysia #sepertidispa #refreshing #hilangstress
  • Sabun di bilik mandi sabun...
    Oh sabun.. di bilik mandi sabun.. Oh sabuunnnn ... 🤣

    Haa.. kektan nak kenalkan baby baru #zabeaulegacy ni.

    Namanya 'Sempurna'. Berat 40g (trial set)
    Antara bahan-bahan dalam 'Sempurna' ni daun bidara, peppermint, lemon, lavender dan lemongrass.

    Fuhh.. dah terasa aroma wangi semua bahan kat atas ni kan. Sure nyaman jek rasa bila pakai sabun ni. Macam ada kat spa.

    Sape hati yang tak rasa tenang tu, cubalah pakai sabun ni. Inshaallah terasa tenang je.

    Dengar kata baru jer launching 2 minggu, dah ramai yang berebut ni. Jangan pulak nanti #salamsoldout nangis kat tepi pasu nanti 🤣

    #zabeaurangers #instafamous #instaboomakademi
    #artismalaysia #skuadkembaraimpian #berpantang #ibuberpantang #harumansegar #bazaarmalaysiaonline #bazaarpaknil #zabeaulegacy #senangbawa #sabunhilangbaubadan #sabunhilangkandaki #semenanjungmalaysia #sempurnasoap #sabunsempurna #igersmy #igersmalaysia #sepertidispa #refreshing #hilangstress

  •  158  1  2 November, 2019
  • Alhamdulillah . Terima kasih sudi order dengan hanah ❤️ . -
-
Sparkle soap lebih baik potong tau kalau taknak potong pun takpe . Tpi potong lah baru jimat 🤣 . Potong enam pun ok lapan pun ok jangan lah sampai 12 😂 . -
-
Normally sparkle soap tahan sehingga 3bulan tapi kalau yg jenis pakai sikit sikit 4bulan jugaklah baru habis . Kalau pakai untuk satu badan mmg cepat habisssszz ya 😉
-
-
Cust ni dah dapat sparkle soap , korang bila lagi ? 🤪
#codterengganu #codkualaterengganu #codkl #codkualalumpur #sparklesoapmalaysia #sparklesoapterengganu #sparklesoapmurah #sabundaki #sabununtukhilangkandaki #sabunhilangkandaki #sparklesoapkualalumpur #blackheadhilang #sabunputih #sabunhilangkanparutjerawat #sabunjerawat #codkualanerus #codtelukketapang #codwangsamaju #hilangkansunburn #sunburnhilang #sabunhilangkansunburn #freepostage #codkl #codkualalumpur
  • Alhamdulillah . Terima kasih sudi order dengan hanah ❤️ . -
    -
    Sparkle soap lebih baik potong tau kalau taknak potong pun takpe . Tpi potong lah baru jimat 🤣 . Potong enam pun ok lapan pun ok jangan lah sampai 12 😂 . -
    -
    Normally sparkle soap tahan sehingga 3bulan tapi kalau yg jenis pakai sikit sikit 4bulan jugaklah baru habis . Kalau pakai untuk satu badan mmg cepat habisssszz ya 😉
    -
    -
    Cust ni dah dapat sparkle soap , korang bila lagi ? 🤪
    #codterengganu #codkualaterengganu #codkl #codkualalumpur #sparklesoapmalaysia #sparklesoapterengganu #sparklesoapmurah #sabundaki #sabununtukhilangkandaki #sabunhilangkandaki #sparklesoapkualalumpur #blackheadhilang #sabunputih #sabunhilangkanparutjerawat #sabunjerawat #codkualanerus #codtelukketapang #codwangsamaju #hilangkansunburn #sunburnhilang #sabunhilangkansunburn #freepostage #codkl #codkualalumpur

  •  13  4  24 September, 2019