#ruamlampin Instagram Photos & Videos

ruamlampin - 24k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
35.5
average likes

Latest #ruamlampin Posts

  • Herbal Blend

TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak,  lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak.  Means macam kulit kaki kering ke.  Boleh la sapu jugak.  Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik.  So,  kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR,  ALAHAN KULIT,  why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
.
.
Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
.
COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
.
Postage: Everyday 📦
.
.
#herbalblendshaklee
#ruamlampin
#shaklee
#shakleeherbalblend
#shakleecream
  • Herbal Blend

    TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

    Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

    apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
    💟Buah berangan (horse chestnut)
    Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
    💟Rosemary
    Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
    💟Yarrow
    Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

    Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
    .
    .
    Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
    .
    COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
    .
    Postage: Everyday 📦
    .
    .
    #herbalblendshaklee
    #ruamlampin
    #shaklee
    #shakleeherbalblend
    #shakleecream

  •  3  1  8 hours ago
  • Herbal Blend

TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak,  lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak.  Means macam kulit kaki kering ke.  Boleh la sapu jugak.  Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik.  So,  kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR,  ALAHAN KULIT,  why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
.
.
Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
.
COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
.
Postage: Everyday 📦
.
.
#herbalblendshaklee
#ruamlampin
#shaklee
#shakleeherbalblend
#shakleecream
  • Herbal Blend

    TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

    Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

    apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
    💟Buah berangan (horse chestnut)
    Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
    💟Rosemary
    Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
    💟Yarrow
    Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

    Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
    .
    .
    Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
    .
    COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
    .
    Postage: Everyday 📦
    .
    .
    #herbalblendshaklee
    #ruamlampin
    #shaklee
    #shakleeherbalblend
    #shakleecream

  •  1  1  8 hours ago
  • Herbal Blend

TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak,  lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak.  Means macam kulit kaki kering ke.  Boleh la sapu jugak.  Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik.  So,  kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR,  ALAHAN KULIT,  why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
.
.
Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
.
COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
.
Postage: Everyday 📦
.
.
#herbalblendshaklee
#ruamlampin
#shaklee
#shakleeherbalblend
#shakleecream
  • Herbal Blend

    TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

    Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

    apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
    💟Buah berangan (horse chestnut)
    Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
    💟Rosemary
    Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
    💟Yarrow
    Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

    Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
    .
    .
    Whatsapp Bell to purchase : 016-2958447 📱
    .
    COD : Kg Pandan, Cempaka, Pandan Indah, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Bukit Tinggi, Ampang, Ukay Perdana, Melawati, Wangsa Maju, Sri Rampai 🚗
    .
    Postage: Everyday 📦
    .
    .
    #herbalblendshaklee
    #ruamlampin
    #shaklee
    #shakleeherbalblend
    #shakleecream

  •  5  1  8 hours ago
  • Boomibaby Hair & bodywash is beneficial for eczema, sensitive skin, hair growth and to retain skin moisture
.
.
#bodywashboomibaby #mandianeczema
#sabunkhaseczema #babycare #productbaby 
#tipseczema #tipsruam #sabunbayi #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct
  • Boomibaby Hair & bodywash is beneficial for eczema, sensitive skin, hair growth and to retain skin moisture
    .
    .
    #bodywashboomibaby #mandianeczema
    #sabunkhaseczema #babycare #productbaby
    #tipseczema #tipsruam #sabunbayi #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct

  •  2  0  3 August, 2020
  • #FeedbacksBoomibaby ❤️
.
.
Hair & bodywash dirumuskhas dari bahan bahan terpilih semulajadi yang membantu dalam merawat masalah kulit sensitif dan ekzema.
.
.
Kandungan calendula oil hair& bodywash boomibaby mampu merawat ruam, eczema dan masalah kulit sensitif. .
.
Selain calendula oil yang sememangnya bagus dalam merawat luka dan masalah kulit, hair & bodywash boomibaby mempunyai kandungan jojoba oil dan ektrak tomato yang sememangnya mampu merawat masalah masalah kulit sensitif. .
.
#ekzema #bodywash #mandianboomibaby #testimoniboomibabyhq #ruam ##tipsruam #ruamlampin #ruampeluh #babyproduct #babycare #productcarebaby #mandianboomibaby #testimoniboomibabyhq 
#mandianeczema #tipsekzema #anakgatalkulit 
#tipskulitgatal #mandianbayi #babycare #productbaby #boomibaby #boomibabyhq
  • #FeedbacksBoomibaby ❤️
    .
    .
    Hair & bodywash dirumuskhas dari bahan bahan terpilih semulajadi yang membantu dalam merawat masalah kulit sensitif dan ekzema.
    .
    .
    Kandungan calendula oil hair& bodywash boomibaby mampu merawat ruam, eczema dan masalah kulit sensitif. .
    .
    Selain calendula oil yang sememangnya bagus dalam merawat luka dan masalah kulit, hair & bodywash boomibaby mempunyai kandungan jojoba oil dan ektrak tomato yang sememangnya mampu merawat masalah masalah kulit sensitif. .
    .
    #ekzema #bodywash #mandianboomibaby #testimoniboomibabyhq #ruam # #tipsruam #ruamlampin #ruampeluh #babyproduct #babycare #productcarebaby #mandianboomibaby #testimoniboomibabyhq
    #mandianeczema #tipsekzema #anakgatalkulit
    #tipskulitgatal #mandianbayi #babycare #productbaby #boomibaby #boomibabyhq

  •  4  0  3 August, 2020
  • Baby menguap banyak kali dah tapi bagaikan tunggu bulan jatuh ke riba baby tak nak tidur jugak  dia😱

Mama duk tunggu baby terlena siap boleh tersengguk- sengguk gitu. Tak larat dah rasa badan ni. Badan mama pun nak rest babyku sayang😔

Teringat kawan pernah cakap baby kena selesa baru boleh boleh tido lena.

Meh la mama sembur sleepy spray kat tilam baby, bauan lavender tu boleh tenangkan baby.

Urut pulak baby dengan balm calm time. Kasi baby selesa dan bertenang.

Alhamdulilah dah lena baby mama. Mama boleh rest untuk berjuang pada hari esok.

Mama di luar sana tak sempat nak rest jugak? Meh la cuba kombo tido lena dari
tasneem ni. Sangat membantu mama tau

#momQhalif #tasneemnaturel#demampanas
#babybalm#batuk#kembungperut
#babytidurlena#tidurlena#selesema
#tantrum#meragam#ruambayi#ruamsusu
#ruamlampin#baby#bayi#bayicantik
#bayisihat #7harimencintaiku2
  • Baby menguap banyak kali dah tapi bagaikan tunggu bulan jatuh ke riba baby tak nak tidur jugak dia😱

    Mama duk tunggu baby terlena siap boleh tersengguk- sengguk gitu. Tak larat dah rasa badan ni. Badan mama pun nak rest babyku sayang😔

    Teringat kawan pernah cakap baby kena selesa baru boleh boleh tido lena.

    Meh la mama sembur sleepy spray kat tilam baby, bauan lavender tu boleh tenangkan baby.

    Urut pulak baby dengan balm calm time. Kasi baby selesa dan bertenang.

    Alhamdulilah dah lena baby mama. Mama boleh rest untuk berjuang pada hari esok.

    Mama di luar sana tak sempat nak rest jugak? Meh la cuba kombo tido lena dari
    tasneem ni. Sangat membantu mama tau

    #momQhalif #tasneemnaturel #demampanas
    #babybalm #batuk #kembungperut
    #babytidurlena #tidurlena #selesema
    #tantrum#meragam#ruambayi#ruamsusu
    #ruamlampin#baby#bayi#bayicantik
    #bayisihat #7harimencintaiku2

  •  4  0  2 August, 2020
  • The best body wash that is formulated with natural ingredients and chemical free. Does not iritates skin or cause dryness  and etc.
.
#mandianboomibaby #sabunkhaseczema
#sabunbayi #babycare #productbaby
#tipseczema #tanganikulitkering #kulitsensitif #bodywashterbaik #bodywashbaby
#sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct
  • The best body wash that is formulated with natural ingredients and chemical free. Does not iritates skin or cause dryness and etc.
    .
    #mandianboomibaby #sabunkhaseczema
    #sabunbayi #babycare #productbaby
    #tipseczema #tanganikulitkering #kulitsensitif #bodywashterbaik #bodywashbaby
    #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct

  •  2  0  31 July, 2020
  • Elakkan bayi anda terkena ruam lampin adalah dengan menukar lampin bayi anda secara kerap. .
.
Pemilihan product penjagaan mandian si manja juga sangat penting bagi memastikan kulit anak serasi dengan mandian pilihan. .
Pastikan mandian si manja bebas dari bahan bahan kimia yang merbahaya seperti silicone, paraben, mineral oil atau sls. .
.
Untuk memastikan mandian si manja mommy selamat, tidak merbahaya dan sangat serasi untuk semua jenis kulit bayi, bertukarlah kepada Hair & Bodywash Boomibaby ❤️
.
.
#mandianboomibaby #mandianbaby #sabunbaby #sabunbayi #tipseczema #ruam #tipsruambayi #kulitsensitif #babycareproduct #productbaby #bodywashterbaik #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips
  • Elakkan bayi anda terkena ruam lampin adalah dengan menukar lampin bayi anda secara kerap. .
    .
    Pemilihan product penjagaan mandian si manja juga sangat penting bagi memastikan kulit anak serasi dengan mandian pilihan. .
    Pastikan mandian si manja bebas dari bahan bahan kimia yang merbahaya seperti silicone, paraben, mineral oil atau sls. .
    .
    Untuk memastikan mandian si manja mommy selamat, tidak merbahaya dan sangat serasi untuk semua jenis kulit bayi, bertukarlah kepada Hair & Bodywash Boomibaby ❤️
    .
    .
    #mandianboomibaby #mandianbaby #sabunbaby #sabunbayi #tipseczema #ruam #tipsruambayi #kulitsensitif #babycareproduct #productbaby #bodywashterbaik #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips

  •  5  0  30 July, 2020
  • Hair & bodywash boomibaby dirumuskhas dari bahan bahan semulajadi yang terpilih yang terdiri daripada habattusauda, tomato, calendula oil, jojoba oil, daun semambu & minyak kelapa dara. Setiap satu kandungannya mempunyai pelbagai manfaat dan sangat membantu dalam merawat masalah kulit seperti eczema, sensitif & kering
.
.
Hair & bodywash boomibaby untuk seisi keluarga. 250ml / per bottle hanya RM39. Dapatkan hari ini untuk seisi keluarga anda ❤️
.
.
#bodywashterbaik #bodywashbaby
#sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct #babycare #babyshampoo #bayiadaekzema
  • Hair & bodywash boomibaby dirumuskhas dari bahan bahan semulajadi yang terpilih yang terdiri daripada habattusauda, tomato, calendula oil, jojoba oil, daun semambu & minyak kelapa dara. Setiap satu kandungannya mempunyai pelbagai manfaat dan sangat membantu dalam merawat masalah kulit seperti eczema, sensitif & kering
    .
    .
    Hair & bodywash boomibaby untuk seisi keluarga. 250ml / per bottle hanya RM39. Dapatkan hari ini untuk seisi keluarga anda ❤️
    .
    .
    #bodywashterbaik #bodywashbaby
    #sabunkhaseczema #tipseczema #tipshilangkanruam #ruamlampin #babyproduct #babycare #infobabyeczema #mandianboomibaby #testimoniboomibaby #babycare #sabunkhaseczema #tipseczema #babyinfo #productbaby #mandianbaby #mandianbayi #mandianekzema #mandianbebaskimia #hairwash #bodywash #hairbodywash #healthy #kulitkering #kulitgatal #kulitbayi #KulitSensitif #babytips #babyadaeczema #babysetcare #babyproduct #babycare #babyshampoo #bayiadaekzema

  •  2  0  30 July, 2020
  • WE CARE ABOUT YOU BEATY 🌸🌸 

لكل بنت ، اسالينا فى اى وقت وهنعرفك كل ما يفيد بشرتك 🎉

استنونا بمنتجات جديده 🍋 انت تستحقين كل مهو جميل .

#naturalhairstyles #sheabutter #naturalingredients #allnatural #homemade #love #bodycare #naturalhaircare #smallbusiness #aromatherapy #cleanbeauty #plantbased #selflove #entrepreneur #batuk #healthyliving #naturalskincareproducts #skincaretips #balm #veganskincare #loveyourskin #selsema #kembungperut #ruamlampin #beautycare #tasneemnaturel #babybalm #agentwanted #demampanas #babybatuk
  • WE CARE ABOUT YOU BEATY 🌸🌸

    لكل بنت ، اسالينا فى اى وقت وهنعرفك كل ما يفيد بشرتك 🎉

    استنونا بمنتجات جديده 🍋 انت تستحقين كل مهو جميل .

    #naturalhairstyles #sheabutter #naturalingredients #allnatural #homemade #love #bodycare #naturalhaircare #smallbusiness #aromatherapy #cleanbeauty #plantbased #selflove #entrepreneur #batuk #healthyliving #naturalskincareproducts #skincaretips #balm #veganskincare #loveyourskin #selsema #kembungperut #ruamlampin #beautycare #tasneemnaturel #babybalm #agentwanted #demampanas #babybatuk

  •  4  0  29 July, 2020
  • Selamat malam semua😊
.
.
Hari ni Nurul akan kongsi kan tips hilangkan ruam lampin utk mummy2 kt luar sana tue.. Don't worry ,ikut tips ni Insha Allah boleh baik😉
.
Nurul bgi point2 la senang nk fhm 😁 First sekali :
.
√ Pastikan kulit bayi sentiasa kering
√ Tukar lampin sekerap mungkin
√ Cuci guna sabun yang khas utk kulit sensitif
√ Jangan pakai bedak, lotion bby (segala wangian X boleh taw, biar je kering )
√ Longgarkan lampin
√ Breastfeeding (utk ketahanan antibody bby)
.
.
Mudahkann 😉

#senszema
#pakarkulitsensitif
#eczema
#psiorasis
#ruamlampin
  • Selamat malam semua😊
    .
    .
    Hari ni Nurul akan kongsi kan tips hilangkan ruam lampin utk mummy2 kt luar sana tue.. Don't worry ,ikut tips ni Insha Allah boleh baik😉
    .
    Nurul bgi point2 la senang nk fhm 😁 First sekali :
    .
    √ Pastikan kulit bayi sentiasa kering
    √ Tukar lampin sekerap mungkin
    √ Cuci guna sabun yang khas utk kulit sensitif
    √ Jangan pakai bedak, lotion bby (segala wangian X boleh taw, biar je kering )
    √ Longgarkan lampin
    √ Breastfeeding (utk ketahanan antibody bby)
    .
    .
    Mudahkann 😉

    #senszema
    #pakarkulitsensitif
    #eczema
    #psiorasis
    #ruamlampin

  •  0  0  29 July, 2020
  • C3 Face Mask
For Healthy and Glowing Skin
Get a chance to experience the perfect luxury face clean up at home with *Mamaearth’s C3 Face Mask* that leaves the skin glowing by sucking out all the impurities and stress in a few minutes only. This product purely has my heart because normal face clean ups empty our pockets within no time and this product comes in a big jar that can be utilised upto months because only a pea sized amount is used at a time. I don’t feel like going to the salon anymore, all thanks to Mamaearth for introducing a new pocket friendly best friend for my skin. The texture is a full add on as the little grains help in better scrubbing. The combined super powers of charcoal, coffee and clay surely does wonders on the skin

 What are you waiting for? HURRY and order now! 

*COD Available*. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
. 
#naturalhairstyles #sheabutter #naturalingredients #allnatural #homemade #love #bodycare #naturalhaircare #smallbusiness #aromatherapy #cleanbeauty #plantbased #selflove #entrepreneur #batuk #healthyliving #naturalskincareproducts #skincaretips #balm #veganskincare #loveyourskin #selsema #kembungperut #ruamlampin #beautycare #tasneemnaturel #babybalm #agentwanted #demampanas #babybatuk
  • C3 Face Mask
    For Healthy and Glowing Skin
    Get a chance to experience the perfect luxury face clean up at home with *Mamaearth’s C3 Face Mask* that leaves the skin glowing by sucking out all the impurities and stress in a few minutes only. This product purely has my heart because normal face clean ups empty our pockets within no time and this product comes in a big jar that can be utilised upto months because only a pea sized amount is used at a time. I don’t feel like going to the salon anymore, all thanks to Mamaearth for introducing a new pocket friendly best friend for my skin. The texture is a full add on as the little grains help in better scrubbing. The combined super powers of charcoal, coffee and clay surely does wonders on the skin

    What are you waiting for? HURRY and order now!

    *COD Available*.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #naturalhairstyles #sheabutter #naturalingredients #allnatural #homemade #love #bodycare #naturalhaircare #smallbusiness #aromatherapy #cleanbeauty #plantbased #selflove #entrepreneur #batuk #healthyliving #naturalskincareproducts #skincaretips #balm #veganskincare #loveyourskin #selsema #kembungperut #ruamlampin #beautycare #tasneemnaturel #babybalm #agentwanted #demampanas #babybatuk

  •  6  0  29 July, 2020
  • Herbal Blend

TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
💟Buah berangan (horse chestnut)
Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak,  lebam
💟Rosemary
Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak.  Means macam kulit kaki kering ke.  Boleh la sapu jugak.  Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
💟Yarrow
Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik.  So,  kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR,  ALAHAN KULIT,  why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
.berminat meh lelaju wassap sue
📲0134609247

Syuhaila
Shaklee independent distributor
#shakleemalaysia
#shakleekedah
#shakleesungaipetani
#shakleebaling
#shakleekupang
#shakleelovers
#herbalblendshaklee
#ruamlampin
#shaklee
#shakleeherbalblend
#shakleecream
  • Herbal Blend

    TAK SEMUA CREAM SELAMAT UNTUK BABY

    Tapi Multipurpose Herbal Blend Cream ni memang selamat, bagus and sesuai untuk baby tau

    apa yang ada dalam Herbal Blend Cream ni?
    💟Buah berangan (horse chestnut)
    Dia sangat membantu untuk kurangkan bengkak, lebam
    💟Rosemary
    Bantu kurangkan kedutan dan kulit rosak. Means macam kulit kaki kering ke. Boleh la sapu jugak. Sebab tu kita boleh jadikan HB cream ni sebagai LOSYEN HARIAN
    💟Yarrow
    Dalam Yarrow ni pulak ada bahan anti radang dan anti septik. So, kalau ada LUKA LECUR, LUKA TERBAKAR, ALAHAN KULIT, why not korang ikhtiar dengan Herbal Blend Cream ni

    Tak sampai RM50 pun satu tiub and boleh tahan berbulan bulan 😍
    .berminat meh lelaju wassap sue
    📲0134609247

    Syuhaila
    Shaklee independent distributor
    #shakleemalaysia
    #shakleekedah
    #shakleesungaipetani
    #shakleebaling
    #shakleekupang
    #shakleelovers
    #herbalblendshaklee
    #ruamlampin
    #shaklee
    #shakleeherbalblend
    #shakleecream

  •  1  0  29 July, 2020

Top #ruamlampin Posts

  • Haa ni ada lagi testimoni terbaru dari pengguna balm #SleepTime & #Cfrub.
.
Anak puan ni susah nak tidur & selalu batuk-batuk, jadi meksu suggest 2 balm ni ikut masalah anak puan ni tadi 😘
.
Sekarang promo YES dah bermula tau 😍😍😍
. 
Beli mana-mana 2 item akan dapat 10% Diskaun + 2 freegift + free keahlian
. 
Beli fullset 5balm akan dapat 10% Diskaun + free tote bag Tasneem Naturel + free keahlian
. 
Wasap Meksu sekarang tau! . 
wasap.my/60196192329/Promo12.12
.
.
#bayibatuk #tasneemnaturelmeru #tasneemnaturel #codmeru #tasneemnaturelsetiaalam #batuk #selsema #ruamsusu #codmeruklang #bayitantrum #babybalm #ruamlampin #newborn #anakdemampanas #keperluanbayi #anakmeragam #bayikembungperut #bazaarpaknil #arifjiwaasyraf #newborngift #hadiahnewborn #hadiahhariibu #sayajual #agentdiperlukan #trustedseller
  • Haa ni ada lagi testimoni terbaru dari pengguna balm #SleepTime & #Cfrub.
    .
    Anak puan ni susah nak tidur & selalu batuk-batuk, jadi meksu suggest 2 balm ni ikut masalah anak puan ni tadi 😘
    .
    Sekarang promo YES dah bermula tau 😍😍😍
    .
    Beli mana-mana 2 item akan dapat 10% Diskaun + 2 freegift + free keahlian
    .
    Beli fullset 5balm akan dapat 10% Diskaun + free tote bag Tasneem Naturel + free keahlian
    .
    Wasap Meksu sekarang tau! .
    wasap.my/60196192329/Promo12.12
    .
    .
    #bayibatuk #tasneemnaturelmeru #tasneemnaturel #codmeru #tasneemnaturelsetiaalam #batuk #selsema #ruamsusu #codmeruklang #bayitantrum #babybalm #ruamlampin #newborn #anakdemampanas #keperluanbayi #anakmeragam #bayikembungperut #bazaarpaknil #arifjiwaasyraf #newborngift #hadiahnewborn #hadiahhariibu #sayajual #agentdiperlukan #trustedseller

  •  147  4  14 December, 2019
  • Perhatian kepada ibu-ibu yang risau bila anak kena ruam lampin !
.

Bila anak kena ruam mesti tergaru -garu je ,tak nyenyak tido .Ibu pun risau tahap tak boleh nak tidur lena.

Dah sapu macam-macam krim tapi tak jadi?

Ni ha nak kenalkan satu krim iaitu krim HERBAL BLEND SHAKLEE.

Pelbagai kegunaan krim ni .
.
APA FUNGSI HERBAL BLEND?
✔melembutkan kulit/tumit kasar
✔merawat ruam susu/ruam panas/ruam lampin/muka/kepala
✔menghilangkan luka dan merawat eczema
✔melegakan gigitan serangga/nyamuk
✔merawat kulit gatal
✔menghilangkan parut jerawat/parut chicken pox .
Bertukarlah kepada yang lebih selamat dan bebas kimia❤❤❤
.

#terapinstagram 
#ajimaura
#ekzema
#resdung 
#putrajaya
 #ruambayi 
#perutbuncit
 #herbalife 
#herbalifecoachmalaysia #amwaymalaysiahq 
#marykaymalaysia 
#shakleemurah #shakleemalaysia
#shakleemurah#jerawat#parutjerawat#chickenpox#ruam #ruamlampin
  • Perhatian kepada ibu-ibu yang risau bila anak kena ruam lampin !
    .

    Bila anak kena ruam mesti tergaru -garu je ,tak nyenyak tido .Ibu pun risau tahap tak boleh nak tidur lena.

    Dah sapu macam-macam krim tapi tak jadi?

    Ni ha nak kenalkan satu krim iaitu krim HERBAL BLEND SHAKLEE.

    Pelbagai kegunaan krim ni .
    .
    APA FUNGSI HERBAL BLEND?
    ✔melembutkan kulit/tumit kasar
    ✔merawat ruam susu/ruam panas/ruam lampin/muka/kepala
    ✔menghilangkan luka dan merawat eczema
    ✔melegakan gigitan serangga/nyamuk
    ✔merawat kulit gatal
    ✔menghilangkan parut jerawat/parut chicken pox .
    Bertukarlah kepada yang lebih selamat dan bebas kimia❤❤❤
    .

    #terapinstagram
    #ajimaura
    #ekzema
    #resdung
    #putrajaya
    #ruambayi
    #perutbuncit
    #herbalife
    #herbalifecoachmalaysia #amwaymalaysiahq
    #marykaymalaysia
    #shakleemurah #shakleemalaysia
    #shakleemurah#jerawat#parutjerawat#chickenpox#ruam #ruamlampin

  •  113  1  15 November, 2017
  • Inilah bahan dalam Sleepy Pillow Mist. .
Semuanya bahan semulajadi tau, tak ada bahan kimia lansung. Wangiii sangat 💕💕💕
. 
Membantu untuk mudahkan anak-anak tido 🥰🥰🥰
.
Nak cuba? Meh wassap meksu tau.
.
www.wassap.my/60196192329/IG+SleepyPillow
.
.
#bayibatuk #tasneemnaturelmeru #tasneemnaturel #codmeru #tasneemnaturelsetiaalam #batuk #babylotion #selsema #ruamsusu #codmeruklang #bayitantrum #babybalm #ruamlampin #newborn #anakdemampanas #keperluanbayi #anakmeragam #bayikembungperut #bayimeragam #bazaarpaknil  #newborngift #hadiahnewborn #sayajual #agentdiperlukan #trustedseller
  • Inilah bahan dalam Sleepy Pillow Mist. .
    Semuanya bahan semulajadi tau, tak ada bahan kimia lansung. Wangiii sangat 💕💕💕
    .
    Membantu untuk mudahkan anak-anak tido 🥰🥰🥰
    .
    Nak cuba? Meh wassap meksu tau.
    .
    www.wassap.my/60196192329/IG+SleepyPillow
    .
    .
    #bayibatuk #tasneemnaturelmeru #tasneemnaturel #codmeru #tasneemnaturelsetiaalam #batuk #babylotion #selsema #ruamsusu #codmeruklang #bayitantrum #babybalm #ruamlampin #newborn #anakdemampanas #keperluanbayi #anakmeragam #bayikembungperut #bayimeragam #bazaarpaknil #newborngift #hadiahnewborn #sayajual #agentdiperlukan #trustedseller

  •  150  2  2 November, 2019
  • Yup, you must try it. The best product ever 👍😊 #Repost from @cosmoderm with @repostapp --- Lindungi kulit bayi dan anak anda dari serangan nyamuk!!
Dapatkan Tea Tree Loition Talc segera..
Ia juga berfungsi:
1. Mengelak dari gigitan nyamuk dan serangga
2. Melindungi kulit dari ruam lampin, ruam susu, ruam badan dan kegatalan
3. Merawat dan melegakan kanak2 dan bayi ketika demam campak atau chicken pox
4. Bertindak sebagai bahan antibakteria yg menjadi punca iritasi dan tidak keselesaan kulit

RM11.90 anda boleh dapat di farmasi2 persendirian berhampiran, Vitacare, Alpro, retail agent Cosmoderm yg sah atau pembelian online di www.cosmoderm.com.my

#Cosmoderm
#teatreeseries
#teatreelotiontalc
#nyamuk
#nyamukades
#denggi 
#ruam 
#ruamlampin 
#ruamsusu
#chickenpox
#demamcampak
#amriyahyah 
#amriyahyah17
  • Yup, you must try it. The best product ever 👍😊 #Repost from @cosmoderm with @repostapp --- Lindungi kulit bayi dan anak anda dari serangan nyamuk!!
    Dapatkan Tea Tree Loition Talc segera..
    Ia juga berfungsi:
    1. Mengelak dari gigitan nyamuk dan serangga
    2. Melindungi kulit dari ruam lampin, ruam susu, ruam badan dan kegatalan
    3. Merawat dan melegakan kanak2 dan bayi ketika demam campak atau chicken pox
    4. Bertindak sebagai bahan antibakteria yg menjadi punca iritasi dan tidak keselesaan kulit

    RM11.90 anda boleh dapat di farmasi2 persendirian berhampiran, Vitacare, Alpro, retail agent Cosmoderm yg sah atau pembelian online di www.cosmoderm.com.my

    #Cosmoderm
    #teatreeseries
    #teatreelotiontalc
    #nyamuk
    #nyamukades
    #denggi
    #ruam
    #ruamlampin
    #ruamsusu
    #chickenpox
    #demamcampak
    #amriyahyah
    #amriyahyah17

  •  261  7  19 May, 2014
  • .
PAKEJ KOMBO 3 DALAM 1 datang lagiii..yeay!!😁
Jangan cakap akak tak payung tau,  Sebab payung lah nak bagi korang grab harga murah ni😅
.
💖IVMIST💖
Sangat berkesan melegakan:
🌻 RESDUNG
🌻 Selesema
🌻 Migrain
🌻 Sakit kepala
🌻 Sakit gigi
🌻 Lenguh otot dan sakit badan
🌻 Rambut gugur
🌻 Bisul
🌻 Gatal dan alahan
🌻 Gigitan serangga
🌻 Senggugut
🌻 Buasir
🌻 Cekam Kuku
.
💚IVKIDS💚
Sangat sesuai untuk anak kecil seawal usia 1bln dan mereka yang berkulit sensitif.
Membantu melegakan:
😊ruam
😊kembung perut
😊selesema
😊kahak
😊kudis
😊asthma/lelah
😊gigitan nyamuk/serangga
.
💜IVSOAP💜
Sabun organik yang membersih, melembap, merawat jerawat dan menjadikan kulit segar, kembali muda dan cerah.
Sesuai untuk merawat ekzema, ruam lampin, gatal2 badan. Juga mujarab untuk rawatan kelemumur dan kulit kepala.
.
Kenapa akak panggil Kombo 3 dalam 1?😨
Sebab 3 barang kumpul dalam 1 harga yang sangat istimewa😍
Memang sesuai sangat lah untuk 1 Keluarga😅
.
👍Murah dan jimat
👍Mudah digunakan
👍Mujarab dan berkesan
👍Terdiri dari herba terpilih serata dunia
👍Produk Muslim dijamin bersih, halal, selamat dan suci
👍Ada kelulusan KKM
👍Tiada kesan sampingan
👍Sesuai untuk semua golongan
.
Meh 📲 #whatsapp0123934394 akak cecepat. Untung2 boleh join COD, barang dapat, terus rembat, boleh terus rawat!😂
.
Harga biasa RM87.80 tapi akak nak payung korang RM65 jer!!😍😍
.
#ivmist_charm #ivmistcharmsharing #luluskkm #sabunorganik #bazarmalaysia #ukhwahti #ruamgatal #ruamlampin #minyakmurah #bahankimiaberbahaya #herbasemulajadi #tiadakesansampingan #pakejbajet #siscuba #jangancakapakaktakpayung #surirumah #kerjasambilan #janaincome #cariduitraya #jualminyak #jombeli #dropshipdiperlukan #igersmalaysia #agentdiperlukansegera #stokisdiperlukansegera #stokisivmistjelebu #codkualaklawang #codpetronasampangjaya
  • .
    PAKEJ KOMBO 3 DALAM 1 datang lagiii..yeay!!😁
    Jangan cakap akak tak payung tau, Sebab payung lah nak bagi korang grab harga murah ni😅
    .
    💖IVMIST💖
    Sangat berkesan melegakan:
    🌻 RESDUNG
    🌻 Selesema
    🌻 Migrain
    🌻 Sakit kepala
    🌻 Sakit gigi
    🌻 Lenguh otot dan sakit badan
    🌻 Rambut gugur
    🌻 Bisul
    🌻 Gatal dan alahan
    🌻 Gigitan serangga
    🌻 Senggugut
    🌻 Buasir
    🌻 Cekam Kuku
    .
    💚IVKIDS💚
    Sangat sesuai untuk anak kecil seawal usia 1bln dan mereka yang berkulit sensitif.
    Membantu melegakan:
    😊ruam
    😊kembung perut
    😊selesema
    😊kahak
    😊kudis
    😊asthma/lelah
    😊gigitan nyamuk/serangga
    .
    💜IVSOAP💜
    Sabun organik yang membersih, melembap, merawat jerawat dan menjadikan kulit segar, kembali muda dan cerah.
    Sesuai untuk merawat ekzema, ruam lampin, gatal2 badan. Juga mujarab untuk rawatan kelemumur dan kulit kepala.
    .
    Kenapa akak panggil Kombo 3 dalam 1?😨
    Sebab 3 barang kumpul dalam 1 harga yang sangat istimewa😍
    Memang sesuai sangat lah untuk 1 Keluarga😅
    .
    👍Murah dan jimat
    👍Mudah digunakan
    👍Mujarab dan berkesan
    👍Terdiri dari herba terpilih serata dunia
    👍Produk Muslim dijamin bersih, halal, selamat dan suci
    👍Ada kelulusan KKM
    👍Tiada kesan sampingan
    👍Sesuai untuk semua golongan
    .
    Meh 📲 #whatsapp0123934394 akak cecepat. Untung2 boleh join COD, barang dapat, terus rembat, boleh terus rawat!😂
    .
    Harga biasa RM87.80 tapi akak nak payung korang RM65 jer!!😍😍
    .
    #ivmist_charm #ivmistcharmsharing #luluskkm #sabunorganik #bazarmalaysia #ukhwahti #ruamgatal #ruamlampin #minyakmurah #bahankimiaberbahaya #herbasemulajadi #tiadakesansampingan #pakejbajet #siscuba #jangancakapakaktakpayung #surirumah #kerjasambilan #janaincome #cariduitraya #jualminyak #jombeli #dropshipdiperlukan #igersmalaysia #agentdiperlukansegera #stokisdiperlukansegera #stokisivmistjelebu #codkualaklawang #codpetronasampangjaya

  •  109  36  9 May, 2017