#roshila Instagram Photos & Videos

roshila - 2.1k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
7.1
average likes

Latest #roshila Posts

  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  3  0  5 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  5  0  5 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  7  0  5 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  4  0  5 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  7  0  7 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  16  0  7 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  12  0  7 hours ago
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
BETUL KE CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGGA??
.
Tak percaya~~???
tadaaaa ini antara feedback2 customers hasil penangan Chocolicious Mango😍😉
Bella dah kata, Chocolicious Mango memang terbaik!!
Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
.
Nak order?? Pape roger Bella sini yeah! 😊
www.wassap.my/601123019723/nakchocolicious
.
DROPSHIP NEEDED 😉 click link below :
www.wassap.my/601123019723/joindropship
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
    BETUL KE CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGGA??
    .
    Tak percaya~~???
    tadaaaa ini antara feedback2 customers hasil penangan Chocolicious Mango😍😉
    Bella dah kata, Chocolicious Mango memang terbaik!!
    Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
    .
    Nak order?? Pape roger Bella sini yeah! 😊
    www.wassap.my/601123019723/nakchocolicious
    .
    DROPSHIP NEEDED 😉 click link below :
    www.wassap.my/601123019723/joindropship
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  1  0  7 hours ago
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
BETUL KA CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGO??
.
Tak percaya..???
Haaa....ini antara feedback customer hasil penangan chocolicious mango😍😉 Dah kata pun,chocolicious mango memang terbaik!!

Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang! 
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #chocolicious #chocoliciouslovers #chocoliciousbrunei #chocolicioussedap #chocoliciousbn #chocoliciousteam #teamchocoliciousbrunei #teamchocoliciousiffahbn #chocolatelovers #brunei #foodbn #foodiebn #chocoliciousmurah #chocoliciousroshila #chocoliciousterbaik
#chocolatelovers
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
    BETUL KA CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGO??
    .
    Tak percaya..???
    Haaa....ini antara feedback customer hasil penangan chocolicious mango😍😉 Dah kata pun,chocolicious mango memang terbaik!!

    Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #chocolicious #chocoliciouslovers #chocoliciousbrunei #chocolicioussedap #chocoliciousbn #chocoliciousteam #teamchocoliciousbrunei #teamchocoliciousiffahbn #chocolatelovers #brunei #foodbn #foodiebn #chocoliciousmurah #chocoliciousroshila #chocoliciousterbaik
    #chocolatelovers

  •  4  0  7 hours ago
  • "Alaa...teringin nak makan coklat..tpi aku tengah diet..gemuk dah nii"😣
.
Selalu kita dengar ayat ni kan...nak makan coklat tpi takut gemuk...takut rosak diet
TAPI!! 
.
ADA SATU JENIS COKLAT YANG BILA KITA MAKAN, KITA TAKKAN GEMUK, KOLESTROL TAK NAIK, LEMAK TAK BERTAMBAH
HAAA JAWAPANNYA....DARK CHOCOLATE!!
.
Tambah2 pulak chocolicious dark chocolate by shilawafiy, TAK MENGGEMUKKAN, TAK PAHIT, SEDAP SMUA CUKUP😋
.
Awak nak pm or wasap Fatin okay....Fatin gerenti awak mesti puas hati😉
Klik Link di BIO!!😍
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • "Alaa...teringin nak makan coklat..tpi aku tengah diet..gemuk dah nii"😣
    .
    Selalu kita dengar ayat ni kan...nak makan coklat tpi takut gemuk...takut rosak diet
    TAPI!!
    .
    ADA SATU JENIS COKLAT YANG BILA KITA MAKAN, KITA TAKKAN GEMUK, KOLESTROL TAK NAIK, LEMAK TAK BERTAMBAH
    HAAA JAWAPANNYA....DARK CHOCOLATE!!
    .
    Tambah2 pulak chocolicious dark chocolate by shilawafiy, TAK MENGGEMUKKAN, TAK PAHIT, SEDAP SMUA CUKUP😋
    .
    Awak nak pm or wasap Fatin okay....Fatin gerenti awak mesti puas hati😉
    Klik Link di BIO!!😍
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  8  0  8 hours ago
  • WAHHHHHH KRUP KRAP KRUP KRAP ADIK NI MAKAN CHOCOLICIOUS ORIGINAL😍😍
.
Budak2 pun suka makan chocolicious original tauuu
SEBAB APA?? 
Sebab chocolicious Original  ni SANGAT SEDAP, TAK PAHIT, MEMANG SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR😘😘
.
untuk original lovers, anda wajib cuba chocolicious original😘
.
Untuk yang tak pernah cuba,Anda kena cuba sekarang sbb limited edition tauu! Nanti melepas😉
.
Awak nak pm or wasap min okay....Fatin gerenti awak mesti puas hati😉
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • WAHHHHHH KRUP KRAP KRUP KRAP ADIK NI MAKAN CHOCOLICIOUS ORIGINAL😍😍
    .
    Budak2 pun suka makan chocolicious original tauuu
    SEBAB APA??
    Sebab chocolicious Original ni SANGAT SEDAP, TAK PAHIT, MEMANG SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR😘😘
    .
    untuk original lovers, anda wajib cuba chocolicious original😘
    .
    Untuk yang tak pernah cuba,Anda kena cuba sekarang sbb limited edition tauu! Nanti melepas😉
    .
    Awak nak pm or wasap min okay....Fatin gerenti awak mesti puas hati😉
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  7  0  11 hours ago

Top #roshila Posts

  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  16  0  7 hours ago
  • AGENT DIPERLUKAN

ANDA TAK TAHU NAK BUAT BISNES APA?
BUNTU ASYIK TAK JADI JE BUAT BISNES.
JOM BERSAMA TEAM ROSHILA. 

Kelebihan jadi agent Roshila :

★Support dan Ilmu berterusan dari Leader & Ahli group supporter.
- ilmu seperti tips close sale, tips follow up, cara betul memilih customer dan macam2 lagi 😃

★ Ilmu marketing SUPERB

★ Kelas interaktif yang padat dengan ilmu.

★ Berpeluang untuk catch up reward dari HQ dan mcm2 lagi. 

Best kan? 

Jadi apa tunggu lagi? Daftar sekarang dan jana pendapatan bersama produk Roshila.

Wassap 01155014008 

#roshilapenang #roshila #chocolicious #chocojar #chocoliciouspenang #cravings #chocolate #chocoliciouslover #chocoliciousviral #usahawanroshilachocolate #FGL #teampenang #acanerchocolicious #achanerchocolicious #food #melting #chocolatelover #hijab #viral
  • AGENT DIPERLUKAN

    ANDA TAK TAHU NAK BUAT BISNES APA?
    BUNTU ASYIK TAK JADI JE BUAT BISNES.
    JOM BERSAMA TEAM ROSHILA.

    Kelebihan jadi agent Roshila :

    ★Support dan Ilmu berterusan dari Leader & Ahli group supporter.
    - ilmu seperti tips close sale, tips follow up, cara betul memilih customer dan macam2 lagi 😃

    ★ Ilmu marketing SUPERB

    ★ Kelas interaktif yang padat dengan ilmu.

    ★ Berpeluang untuk catch up reward dari HQ dan mcm2 lagi.

    Best kan?

    Jadi apa tunggu lagi? Daftar sekarang dan jana pendapatan bersama produk Roshila.

    Wassap 01155014008

    #roshilapenang #roshila #chocolicious #chocojar #chocoliciouspenang #cravings #chocolate #chocoliciouslover #chocoliciousviral #usahawanroshilachocolate #FGL #teampenang #acanerchocolicious #achanerchocolicious #food #melting #chocolatelover #hijab #viral

  •  4  0  10 August, 2020
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
Chocolicious white chocolate is here!!! 
.
Min nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
.
Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap min okay....Min gerenti awak mesti puas hati😉
klik link 👇👇👇

https://linktr.ee/roshilachocolate_penang 
https://linktr.ee/roshilachocolate_penang
https://linktr.ee/roshilachocolate_penang
https://linktr.ee/roshilachocolate_penang

.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
    Chocolicious white chocolate is here!!!
    .
    Min nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
    Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
    .
    Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap min okay....Min gerenti awak mesti puas hati😉
    klik link 👇👇👇

    https://linktr.ee/roshilachocolate_penang
    https://linktr.ee/roshilachocolate_penang
    https://linktr.ee/roshilachocolate_penang
    https://linktr.ee/roshilachocolate_penang

    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  3  0  10 August, 2020