#rosespringwater Instagram Photos & Videos

rosespringwater - 6.3k posts

Hashtag Popularity

85.9
average comments
414
average likes

Latest #rosespringwater Posts

  • Selesai sudah c.o.d kepada c.u.s.t. Tq semua๐Ÿ˜Š Cover sekitar Johor Bahru 

Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
.
.
p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" 
.
#mudajelita
#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
#Mustanir #MegaRatu  #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm
  • Selesai sudah c.o.d kepada c.u.s.t. Tq semua๐Ÿ˜Š Cover sekitar Johor Bahru

    Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
    Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    .
    .
    p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

    ๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!"
    .
    #mudajelita
    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
    #Mustanir #MegaRatu #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm

  •  3  0  5 hours ago
  • ๐™๐™ค๐™จ๐™š ๐™Ž๐™ฅ๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™’๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐ŸŒน yang berasaskan air mata air, pati bunga ros, ekstrak Aloe Vera dan Castor Oil yang membantu menghaluskan kulit, menutup liang pori-pori terbuka, memberikan kesegaran sepanjang masa, salah satu cara untuk meninggikan kolagen pada muka wanita.
.

Wasap ciksha 0185769975 utk pembelian dan daftar ahli bersama ciksha
.
COD PANTAS BERSAMA CIKSHA AREA IPOH
.
๐Ÿ“ฌ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #kurmadhuha #MEGARATU #wajarrgunaJRM #royalv #rosespringwater #jrmipoh #jrmtasek #jrmtanjungrambutan #jrmmeruipoh #jrmsilibin #jrmmanjoi
  • ๐™๐™ค๐™จ๐™š ๐™Ž๐™ฅ๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™’๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐ŸŒน yang berasaskan air mata air, pati bunga ros, ekstrak Aloe Vera dan Castor Oil yang membantu menghaluskan kulit, menutup liang pori-pori terbuka, memberikan kesegaran sepanjang masa, salah satu cara untuk meninggikan kolagen pada muka wanita.
    .

    Wasap ciksha 0185769975 utk pembelian dan daftar ahli bersama ciksha
    .
    COD PANTAS BERSAMA CIKSHA AREA IPOH
    .
    ๐Ÿ“ฌ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #kurmadhuha #MEGARATU #wajarrgunaJRM #royalv #rosespringwater #jrmipoh #jrmtasek #jrmtanjungrambutan #jrmmeruipoh #jrmsilibin #jrmmanjoi

  •  2  0  11 hours ago
  • UNTUK WANITA SAHAJA! Nak Sihat & Cerdas? Kopi ni Wajib Anda Minum

Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
.
.
p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" 
.
#mudajelita
#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
#Mustanir #MegaRatu  #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm
  • UNTUK WANITA SAHAJA! Nak Sihat & Cerdas? Kopi ni Wajib Anda Minum

    Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
    Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    .
    .
    p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

    ๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!"
    .
    #mudajelita
    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
    #Mustanir #MegaRatu #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm

  •  1  0  1 July, 2020
  • UNTUK WANITA SAHAJA! Nak Sihat & Cerdas? Kopi ni Wajib Anda Minum

Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
www.wasap.my/60167767315/jrm
.
.
p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" 
.
#mudajelita
#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
#Mustanir #MegaRatu  #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm
  • UNTUK WANITA SAHAJA! Nak Sihat & Cerdas? Kopi ni Wajib Anda Minum

    Ingin mengatahui lebih lanjut berkenaan JRM
    Sila klik Di bawah:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    www.wasap.my/60167767315/jrm
    .
    .
    p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ?

    ๐Ÿ’ŽLike fb page : Jrm.jb.cikpana
    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!"
    .
    #mudajelita
    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
    #Mustanir #MegaRatu #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover #SilkySunscreen#kopiratujrm

  •  7  1  1 July, 2020
  • Reposted from @jrm.official Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

Rose Spring Water RM38.00
Mellia Micellar Water RM30.00

Info/order, whtsp 0123127069
Or klik link di bio

#jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater #wajarrgunaJRM - #regrann
  • Reposted from @jrm.official Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

    Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

    Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

    Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

    Rose Spring Water RM38.00
    Mellia Micellar Water RM30.00

    Info/order, whtsp 0123127069
    Or klik link di bio

    #jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater #wajarrgunaJRM - #regrann

  •  7  0  1 July, 2020
  • Masalah PORI MUKA TERBUKA?? JERAGAT DAH MENGGANAS??? 
BIJI KOLESTROL PENUH KAT MUKA??
KULIT KERING DAN KUSAM???

SEMBUR JE โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
ROSE SPRING WATER๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
Produk HEBAT daripada JAMU RATU MALAYA๐Ÿ€๐Ÿ€
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60129396494/rose

RM38 SHJโ€ผ๏ธ
#kakidajrm
#mamakimi
#rosespringwater
  • Masalah PORI MUKA TERBUKA?? JERAGAT DAH MENGGANAS???
    BIJI KOLESTROL PENUH KAT MUKA??
    KULIT KERING DAN KUSAM???

    SEMBUR JE โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    ROSE SPRING WATER๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
    Produk HEBAT daripada JAMU RATU MALAYA๐Ÿ€๐Ÿ€
    โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60129396494/rose

    RM38 SHJโ€ผ๏ธ
    #kakidajrm
    #mamakimi
    #rosespringwater

  •  5  0  30 June, 2020
  • Masalah PORI MUKA TERBUKA?? JERAGAT DAH MENGGANAS??? 
BIJI KOLESTROL PENUH KAT MUKA??
KULIT KERING DAN KUSAM???

SEMBUR JE โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
ROSE SPRING WATER๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
Produk HEBAT daripada JAMU RATU MALAYA๐Ÿ€๐Ÿ€
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60129396494/rose

RM38 SHJโ€ผ๏ธ
#kakidajrm
#mamakimi
#rosespringwater
  • Masalah PORI MUKA TERBUKA?? JERAGAT DAH MENGGANAS???
    BIJI KOLESTROL PENUH KAT MUKA??
    KULIT KERING DAN KUSAM???

    SEMBUR JE โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    ROSE SPRING WATER๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
    Produk HEBAT daripada JAMU RATU MALAYA๐Ÿ€๐Ÿ€
    โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60129396494/rose

    RM38 SHJโ€ผ๏ธ
    #kakidajrm
    #mamakimi
    #rosespringwater

  •  9  0  30 June, 2020
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajahโฃ
โฃ
Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?โฃ
โฃ
Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :โฃ
โฃ
๐Ÿ“Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.โฃ
โฃ
๐Ÿ“Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.โฃ
โฃ
๐Ÿ“ Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.โฃ
โฃ
Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihatโฃ
โฃ
PERINGATANโ—โ—โฃ
โฃ
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!โฃ
โฃ
Zinnia Magenta โฃ
RM35.00 (SM) RM 38.00 (SS)โฃ
โฃ
Order / Pertanyaanโฃ
๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
โฃ
โฃ
#jamuratumalaya4u #menopause #jamukeputihan #produkjrm #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #keputihan #jamuberpantang #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #rosespringwater #jerawat #jeragat #faceoil #kulitputih #kulitkusam #kulitflawless #kulitberminyak #missvwangi #micellarwater #mengandung #buasir #kencingmanis #sembelit
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajahโฃ
    โฃ
    Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?โฃ
    โฃ
    Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :โฃ
    โฃ
    ๐Ÿ“Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.โฃ
    โฃ
    ๐Ÿ“Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.โฃ
    โฃ
    ๐Ÿ“ Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.โฃ
    โฃ
    Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihatโฃ
    โฃ
    PERINGATANโ—โ—โฃ
    โฃ
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!โฃ
    โฃ
    Zinnia Magenta โฃ
    RM35.00 (SM) RM 38.00 (SS)โฃ
    โฃ
    Order / Pertanyaanโฃ
    ๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
    ๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
    ๐Ÿ“ฒ0178684806โฃ
    โฃ
    โฃ
    #jamuratumalaya4u #menopause #jamukeputihan #produkjrm #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #keputihan #jamuberpantang #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #rosespringwater #jerawat #jeragat #faceoil #kulitputih #kulitkusam #kulitflawless #kulitberminyak #missvwangi #micellarwater #mengandung #buasir #kencingmanis #sembelit

  •  15  0  30 June, 2020
  • BUKAN SEKADAR SPRAY WAJAH !

Rose Spring Water bukan sekadar penyegar untuk kulit muka tetapi boleh membantu & mencegah rambut gugur. .
.
Ekstrak bunga ros yang terkandung di dalam produk ini sangat bagus untuk menguatkan akar rambut agar tidak mudah gugur. โœ”ready stock.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป berminat terus wasap ya.. (โŒ’_โŒ’;) #rosespringwater
#jrm #jamuratumalaya #pengendarjrmperlis
  • BUKAN SEKADAR SPRAY WAJAH !

    Rose Spring Water bukan sekadar penyegar untuk kulit muka tetapi boleh membantu & mencegah rambut gugur. .
    .
    Ekstrak bunga ros yang terkandung di dalam produk ini sangat bagus untuk menguatkan akar rambut agar tidak mudah gugur. โœ”ready stock.
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป berminat terus wasap ya.. (โŒ’_โŒ’;) #rosespringwater
    #jrm #jamuratumalaya #pengendarjrmperlis

  •  3  0  29 June, 2020
  • ๐—ง๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต! ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ฎ ๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ'. ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ต๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ก๐˜†๐—ฎ

#๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ๐Ÿ€
.
๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ต.

Bahan herba Muhstanir juga mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak
kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda.
.
Konsep rawatan Mushtanir terdiri daripada 3 jenis iaitu Herba + Doa dan ayat Quran
(pengamal perlu baca dan buat sendiri sebagai pergantungan hamba dengan Allah) + Rawatan Rukyah.

Fokus utama Mushtanir adalah untuk merawat penyakit kronik yang sukar dirawat serta masalah rohani dan gangguan jiwa.
.
. . . 
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayanilai
#jamuratumalayanegerisembilan
#jamuratumalayabukitmahkota
#jamuratumalayabangiavenue
#jamuratumalayabandarseiputra
#jrmnilai
#jrmbukitmahkota
#jrmbandarsriputra
#jrmbangiavenue
#jrmnilai3
#jrmnilaiimpian
#jrmpajam 
#jamuratumalayapajam
#jrmmantin
#jamuratumalayamantin
#jrmbatangbenar
#jamuratumalayabatangbenar
#mustanir
#Mushtanir
#0139153732
#kurmadhuha
#royalv
#kopiratu
#megaratu
#AngelicaHerbs
#madudhuhaakasia
#rosespringwater
  • ๐—ง๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต! ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ฎ ๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ'. ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ต๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ก๐˜†๐—ฎ

    #๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ๐Ÿ€
    .
    ๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ต.

    Bahan herba Muhstanir juga mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak
    kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda.
    .
    Konsep rawatan Mushtanir terdiri daripada 3 jenis iaitu Herba + Doa dan ayat Quran
    (pengamal perlu baca dan buat sendiri sebagai pergantungan hamba dengan Allah) + Rawatan Rukyah.

    Fokus utama Mushtanir adalah untuk merawat penyakit kronik yang sukar dirawat serta masalah rohani dan gangguan jiwa.
    .
    . . .
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayanilai
    #jamuratumalayanegerisembilan
    #jamuratumalayabukitmahkota
    #jamuratumalayabangiavenue
    #jamuratumalayabandarseiputra
    #jrmnilai
    #jrmbukitmahkota
    #jrmbandarsriputra
    #jrmbangiavenue
    #jrmnilai3
    #jrmnilaiimpian
    #jrmpajam
    #jamuratumalayapajam
    #jrmmantin
    #jamuratumalayamantin
    #jrmbatangbenar
    #jamuratumalayabatangbenar
    #mustanir
    #Mushtanir
    #0139153732
    #kurmadhuha
    #royalv
    #kopiratu
    #megaratu
    #AngelicaHerbs
    #madudhuhaakasia
    #rosespringwater

  •  2  0  29 June, 2020
  • ๐—ง๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต! ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ฎ ๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ'. ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ต๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ก๐˜†๐—ฎ

#๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ๐Ÿ€
.
๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ต.

Bahan herba Muhstanir juga mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak
kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda.
.
Konsep rawatan Mushtanir terdiri daripada 3 jenis iaitu Herba + Doa dan ayat Quran
(pengamal perlu baca dan buat sendiri sebagai pergantungan hamba dengan Allah) + Rawatan Rukyah.

Fokus utama Mushtanir adalah untuk merawat penyakit kronik yang sukar dirawat serta masalah rohani dan gangguan jiwa.
.
. . . 
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayanilai
#jamuratumalayanegerisembilan
#jamuratumalayabukitmahkota
#jamuratumalayabangiavenue
#jamuratumalayabandarseiputra
#jrmnilai
#jrmbukitmahkota
#jrmbandarsriputra
#jrmbangiavenue
#jrmnilai3
#jrmnilaiimpian
#jrmpajam 
#jamuratumalayapajam
#jrmmantin
#jamuratumalayamantin
#jrmbatangbenar
#jamuratumalayabatangbenar
#mustanir
#Mushtanir
#0139153732
#kurmadhuha
#royalv
#kopiratu
#megaratu
#AngelicaHerbs
#madudhuhaakasia
#rosespringwater
  • ๐—ง๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต! ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ฎ ๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ'. ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ต๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ก๐˜†๐—ฎ

    #๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ๐Ÿ€
    .
    ๐— ๐˜‚๐˜€๐—ต๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ธ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ต.

    Bahan herba Muhstanir juga mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak
    kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda.
    .
    Konsep rawatan Mushtanir terdiri daripada 3 jenis iaitu Herba + Doa dan ayat Quran
    (pengamal perlu baca dan buat sendiri sebagai pergantungan hamba dengan Allah) + Rawatan Rukyah.

    Fokus utama Mushtanir adalah untuk merawat penyakit kronik yang sukar dirawat serta masalah rohani dan gangguan jiwa.
    .
    . . .
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayanilai
    #jamuratumalayanegerisembilan
    #jamuratumalayabukitmahkota
    #jamuratumalayabangiavenue
    #jamuratumalayabandarseiputra
    #jrmnilai
    #jrmbukitmahkota
    #jrmbandarsriputra
    #jrmbangiavenue
    #jrmnilai3
    #jrmnilaiimpian
    #jrmpajam
    #jamuratumalayapajam
    #jrmmantin
    #jamuratumalayamantin
    #jrmbatangbenar
    #jamuratumalayabatangbenar
    #mustanir
    #Mushtanir
    #0139153732
    #kurmadhuha
    #royalv
    #kopiratu
    #megaratu
    #AngelicaHerbs
    #madudhuhaakasia
    #rosespringwater

  •  0  0  29 June, 2020
  • Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM40

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM40

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  3  0  29 June, 2020
  • Jom renjis2 air mawar uollssss๐Ÿ˜
. 
Bukan senang naikan balik seri muka, kecikan pori2 terbuka dn buang kutil atau oil seed, rawatan laser mahal.. sbb tu sy formulakan Rose Spring Water ni superb mewah kesan cantik pd muka
.
Boleh spray rambut mengalakan pertumbuhan rambut, spray masa muka kering, lebih disenangi ia dipakai sebelum dn selepas make up
.
Kalau kt rumah hutan bonda suka sgt pelanggan therapist spraykan semasa urutan muka dekat spa dewi kemangi.
.
Rose spring water spray ni banyak khasiatnya.. sbb tu sy x sabar nk jual saiz besar.. sblm ni sy buat saiz kecik tp terlalu banyak permintaan utk besarkan saiz..
.
Sy masukkan ekstrak pati bunga rose (Rosa centifolia) dn juga air mata air semula jadi yg mana mmg bagus utk kecantikan kulit dn rambut.. ia mbantu melembapkan kulit.. menegangkan wajah.. meremajakan kulit dn bagi kesegaran pd wajah..
.
sangat wangi.. ada juga yg spray di ketiak dn badan utk menghilangkan bau badan.. bersifat antisptik.. anti bakteria.. dn anti flamasi.. bagus utk kawal oil seed, kulit kusam, kedutan dn pigmentasi..
.
Jenis yg kulit ruam.. pori terbuka.. banyak parut jerawat.. banyak kelimumur.. sgt bagus gunakan spray ni.. org yg kerap stress juga bagus gunakan rose spring water spray sebab ia juga termasuk dlm salh satu rawatan aromaterapi yg mana bagus utk mengurangkan stress..
.
Selain tu sy masukkan spring water iaitu air mata air.. air mata air tersangatlah mahal.. dn ramai yg tahu ttg kebagusan air mata air.. blh search sendiri utk tahu kebaikannya.. tp apa sy blh ckp air mata air ni blh melambatkan kekenduran pada wajah.. kandungannya x ada campuran dgn mineral lain.. semula jadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan..
.
Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
.
Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
.
Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah #rosespringwater
.
www.wasap.my/60183104868/rosespringwate
  • Jom renjis2 air mawar uollssss๐Ÿ˜
    .
    Bukan senang naikan balik seri muka, kecikan pori2 terbuka dn buang kutil atau oil seed, rawatan laser mahal.. sbb tu sy formulakan Rose Spring Water ni superb mewah kesan cantik pd muka
    .
    Boleh spray rambut mengalakan pertumbuhan rambut, spray masa muka kering, lebih disenangi ia dipakai sebelum dn selepas make up
    .
    Kalau kt rumah hutan bonda suka sgt pelanggan therapist spraykan semasa urutan muka dekat spa dewi kemangi.
    .
    Rose spring water spray ni banyak khasiatnya.. sbb tu sy x sabar nk jual saiz besar.. sblm ni sy buat saiz kecik tp terlalu banyak permintaan utk besarkan saiz..
    .
    Sy masukkan ekstrak pati bunga rose (Rosa centifolia) dn juga air mata air semula jadi yg mana mmg bagus utk kecantikan kulit dn rambut.. ia mbantu melembapkan kulit.. menegangkan wajah.. meremajakan kulit dn bagi kesegaran pd wajah..
    .
    sangat wangi.. ada juga yg spray di ketiak dn badan utk menghilangkan bau badan.. bersifat antisptik.. anti bakteria.. dn anti flamasi.. bagus utk kawal oil seed, kulit kusam, kedutan dn pigmentasi..
    .
    Jenis yg kulit ruam.. pori terbuka.. banyak parut jerawat.. banyak kelimumur.. sgt bagus gunakan spray ni.. org yg kerap stress juga bagus gunakan rose spring water spray sebab ia juga termasuk dlm salh satu rawatan aromaterapi yg mana bagus utk mengurangkan stress..
    .
    Selain tu sy masukkan spring water iaitu air mata air.. air mata air tersangatlah mahal.. dn ramai yg tahu ttg kebagusan air mata air.. blh search sendiri utk tahu kebaikannya.. tp apa sy blh ckp air mata air ni blh melambatkan kekenduran pada wajah.. kandungannya x ada campuran dgn mineral lain.. semula jadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan..
    .
    Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
    .
    Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
    .
    Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah #rosespringwater
    .
    www.wasap.my/60183104868/rosespringwate

  •  12  4  28 June, 2020
  • Ekstrak bunga rose diperkaya dengan unsur  antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit  dan mampu mencegah  pembiakan bakteria yang jadi punya jerawat di muka. .
.
Sesuai untuk anda yang mengalami  masalah kulit berjerawat, oil seed (milia seed) , kulit kusam , kering menggelupas , kedutan dan pigmentasi memang sangat sesuai amalkan Rose spring water.
.
Teksturnya tidak berminyak atau melekit pada muka. Sesuai jadikan makeup base dan primer atau pakai bergitu sahaja pun boleh. .
Yang mengalami keguguran rambut juga sangat sesuai. Spray sahaja di kulit kepala. InshaAllah berkesan jika diamalkan.
.

Rose Spring Water - RM38
.
.
Whatsapp Yana 0193347692
.
#rosespringwater #skyawani #promo #kualalumpur 
#jamuratumalaya #jrmampangkl
  • Ekstrak bunga rose diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punya jerawat di muka. .
    .
    Sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berjerawat, oil seed (milia seed) , kulit kusam , kering menggelupas , kedutan dan pigmentasi memang sangat sesuai amalkan Rose spring water.
    .
    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pada muka. Sesuai jadikan makeup base dan primer atau pakai bergitu sahaja pun boleh. .
    Yang mengalami keguguran rambut juga sangat sesuai. Spray sahaja di kulit kepala. InshaAllah berkesan jika diamalkan.
    .

    Rose Spring Water - RM38
    .
    .
    Whatsapp Yana 0193347692
    .
    #rosespringwater #skyawani #promo #kualalumpur
    #jamuratumalaya #jrmampangkl

  •  3  0  28 June, 2020
  • Sebelum tidur.. apa kata spray je ROSE SPRING WATER kat muka ...fuhh ...!!! tidur rasa nyenyak ...๐Ÿ’ค Lepas ni uolls pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00
Ready stock here..!!! Jom order dengan โคต๏ธ
Jamu Ratu Malaya Kuantan
www.wasap.my/60192166458

#rosespringwater
#jamuratumalayabrunei
  • Sebelum tidur.. apa kata spray je ROSE SPRING WATER kat muka ...fuhh ...!!! tidur rasa nyenyak ...๐Ÿ’ค Lepas ni uolls pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00
    Ready stock here..!!! Jom order dengan โคต๏ธ
    Jamu Ratu Malaya Kuantan
    www.wasap.my/60192166458

    #rosespringwater
    #jamuratumalayabrunei

  •  3  0  28 June, 2020
  • Ada ke anda tahu, Ekstrak bunga rose diperkaya dengan unsur  antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit  dan mampu mencegah  pembiakan bakteria yang jadi punya jerawat di muka. .
.
Siapa yang mengalami  masalah kulit berjerawat , ruam , oil seed (milia seed) , kulit kusam , kering menggelupas , kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan Rose spring water.
.
Teksturnya tidak berminyak atau melekit pada muka. Sesuai jadikan makeup base dan primer atau pakai bergitu sahaja pun boleh. .
Rose Spring Water - RM38
.
#RoseSpringWater
#JRMJalanDutaKL
#jamuratumalaya
#azizanosman
  • Ada ke anda tahu, Ekstrak bunga rose diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punya jerawat di muka. .
    .
    Siapa yang mengalami masalah kulit berjerawat , ruam , oil seed (milia seed) , kulit kusam , kering menggelupas , kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan Rose spring water.
    .
    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pada muka. Sesuai jadikan makeup base dan primer atau pakai bergitu sahaja pun boleh. .
    Rose Spring Water - RM38
    .
    #RoseSpringWater
    #JRMJalanDutaKL
    #jamuratumalaya
    #azizanosman

  •  12  0  28 June, 2020
  • Wajah pon nak kena jaga jugak , time cuaca tak menentu mcm nie mmg sempurna sgt kalau bawak #rosespringwater Supaya wajah kekal hydrate and soothing , x mengelupas dan tak kering
.
Selain tu, korang kompom la ber mekap kan , time nie wajib ada #melliamicellarwater utk cuci bersih wajah awak supaya tiada sisa.. So wajah pon xd laa breakout and mslh bintik putih dan sebagainya.. .

Rose Spring Water RM38.00
Mellia Micellar Water RM30.00
  • Wajah pon nak kena jaga jugak , time cuaca tak menentu mcm nie mmg sempurna sgt kalau bawak #rosespringwater Supaya wajah kekal hydrate and soothing , x mengelupas dan tak kering
    .
    Selain tu, korang kompom la ber mekap kan , time nie wajib ada #melliamicellarwater utk cuci bersih wajah awak supaya tiada sisa.. So wajah pon xd laa breakout and mslh bintik putih dan sebagainya.. .

    Rose Spring Water RM38.00
    Mellia Micellar Water RM30.00

  •  9  0  28 June, 2020
  • Renjis-Renjis, Di Pilis, Di Tepungi Lah Tawar, Hai beras Kunyit Di Tabur, Di Siram Si Air Mawar..
.
Biasa dengar lagu ni kan? Air mawar ni bukan formula rahsia lagi, tapi dah di amalkan beratus tahun dulu oleh penduduk nusantara dan orang2 dari timur tengah sebagai pelembab, toner, penaik seri, merawat masalah kulit wajah dan pembersih muka..
.
Apa beza dengan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya dari Bonda Rozita ni? Formula masih lagi sama seperti yang di buat oleh orang2 dulu tetapi zaman sekarang mungkin sukar nak jumpa dengan air mawar yang di ekstrak menggunakan Air Mata Air..Air mata air ni memang khas bonda bawak dari air2 mata air yang sangat dara dan tidak tercemar dari rumah hutan bonda..Air mata air ni juga bonda sediakan sebagai minuman khas utk pengunjung2 kafe rumah hutan..Special sangat..
.
Oleh sebab sumber air yang special ni membuatkan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya ni tak sama dengan air mawar yang boleh di beli dari kedai2 luar..Tak percaya, cubalah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
.
.
#rosespringwater 
#legasijrmampang 
#jamuratumalayacherasmyra 
#jrmcherasmyra 
#jutawanbonda
  • Renjis-Renjis, Di Pilis, Di Tepungi Lah Tawar, Hai beras Kunyit Di Tabur, Di Siram Si Air Mawar..
    .
    Biasa dengar lagu ni kan? Air mawar ni bukan formula rahsia lagi, tapi dah di amalkan beratus tahun dulu oleh penduduk nusantara dan orang2 dari timur tengah sebagai pelembab, toner, penaik seri, merawat masalah kulit wajah dan pembersih muka..
    .
    Apa beza dengan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya dari Bonda Rozita ni? Formula masih lagi sama seperti yang di buat oleh orang2 dulu tetapi zaman sekarang mungkin sukar nak jumpa dengan air mawar yang di ekstrak menggunakan Air Mata Air..Air mata air ni memang khas bonda bawak dari air2 mata air yang sangat dara dan tidak tercemar dari rumah hutan bonda..Air mata air ni juga bonda sediakan sebagai minuman khas utk pengunjung2 kafe rumah hutan..Special sangat..
    .
    Oleh sebab sumber air yang special ni membuatkan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya ni tak sama dengan air mawar yang boleh di beli dari kedai2 luar..Tak percaya, cubalah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
    .
    .
    #rosespringwater
    #legasijrmampang
    #jamuratumalayacherasmyra
    #jrmcherasmyra
    #jutawanbonda

  •  9  0  28 June, 2020
  • Renjis-Renjis, Di Pilis, Di Tepungi Lah Tawar, Hai beras Kunyit Di Tabur, Di Siram Si Air Mawar..
.
Biasa dengar lagu ni kan? Air mawar ni bukan formula rahsia lagi, tapi dah di amalkan beratus tahun dulu oleh penduduk nusantara dan orang2 dari timur tengah sebagai pelembab, toner, penaik seri, merawat masalah kulit wajah dan pembersih muka..
.
Apa beza dengan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya dari Bonda Rozita ni? Formula masih lagi sama seperti yang di buat oleh orang2 dulu tetapi zaman sekarang mungkin sukar nak jumpa dengan air mawar yang di ekstrak menggunakan Air Mata Air..Air mata air ni memang khas bonda bawak dari air2 mata air yang sangat dara dan tidak tercemar dari rumah hutan bonda..Air mata air ni juga bonda sediakan sebagai minuman khas utk pengunjung2 kafe rumah hutan..Special sangat..
.
Oleh sebab sumber air yang special ni membuatkan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya ni tak sama dengan air mawar yang boleh di beli dari kedai2 luar..Tak percaya, cubalah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
.
.
#rosespringwater 
#legasijrmampang 
#jamuratumalayacherasmyra 
#jrmcherasmyra 
#jutawanbonda
  • Renjis-Renjis, Di Pilis, Di Tepungi Lah Tawar, Hai beras Kunyit Di Tabur, Di Siram Si Air Mawar..
    .
    Biasa dengar lagu ni kan? Air mawar ni bukan formula rahsia lagi, tapi dah di amalkan beratus tahun dulu oleh penduduk nusantara dan orang2 dari timur tengah sebagai pelembab, toner, penaik seri, merawat masalah kulit wajah dan pembersih muka..
    .
    Apa beza dengan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya dari Bonda Rozita ni? Formula masih lagi sama seperti yang di buat oleh orang2 dulu tetapi zaman sekarang mungkin sukar nak jumpa dengan air mawar yang di ekstrak menggunakan Air Mata Air..Air mata air ni memang khas bonda bawak dari air2 mata air yang sangat dara dan tidak tercemar dari rumah hutan bonda..Air mata air ni juga bonda sediakan sebagai minuman khas utk pengunjung2 kafe rumah hutan..Special sangat..
    .
    Oleh sebab sumber air yang special ni membuatkan Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya ni tak sama dengan air mawar yang boleh di beli dari kedai2 luar..Tak percaya, cubalah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
    .
    .
    #rosespringwater
    #legasijrmampang
    #jamuratumalayacherasmyra
    #jrmcherasmyra
    #jutawanbonda

  •  2  0  28 June, 2020
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
 Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00
.
WhatsApp๐Ÿ“ฑ013-4225395 
@ klik link pada bio๐Ÿ‘†
.
@stokisjrmampang

@jrm.official
#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
    Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00
    .
    WhatsApp๐Ÿ“ฑ013-4225395
    @ klik link pada bio๐Ÿ‘†
    .
    @stokisjrmampang

    @jrm.official
    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  7  0  28 June, 2020
  • #Repost @jrmratu (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tanpa spray mist ni tak lengkap rasanya bila berada di luar rumah.
.
Semburan ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air dpt membantu memberi kelembapan pda kulit, memudarkan parut jerawat, jeragat, menegangkan, meremajakan kulit dan memberikan kesegaran pada wajah.
.
Sesiapa yg ada masalah oil seed bawah mata dh tk perlu susah payah bayar mahal buat facial treatment utk buangkannya.
.
Spray je Rose Spring Water dan urut muka dgn lembut memang akn senang je oil seed tu dipicit keluar. Apa yg perlu mesti kosisten sbb bahan alami memerlukan masa juga utk penyembuhan.
.
Sesuai dijadikan makeup base (primer) ataupun selepas makeup sebagai setting spray. 
Nak pakai gitu-gitu macam tu je pun boleh! Haruman bunga ros nya sangat teraputik. Spray je sekali hilang segala mengantuk ๐Ÿ˜ด dan stress ๐Ÿคฏ .
.
Rose Spring Water RM38
.
Nak tau lebih lagi jom chatting dgn Ziira 
Klik link ๐Ÿ“ฒ >> https://jrmratu.wasap.my
.
@jrmratu ๐Ÿ“ฒ
.
#rosespringwater
#jamuratumalaya
#legasijrmampang
#jrmratu
  • #Repost @jrmratu (@get_repost)
    ใƒปใƒปใƒป
    Tanpa spray mist ni tak lengkap rasanya bila berada di luar rumah.
    .
    Semburan ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air dpt membantu memberi kelembapan pda kulit, memudarkan parut jerawat, jeragat, menegangkan, meremajakan kulit dan memberikan kesegaran pada wajah.
    .
    Sesiapa yg ada masalah oil seed bawah mata dh tk perlu susah payah bayar mahal buat facial treatment utk buangkannya.
    .
    Spray je Rose Spring Water dan urut muka dgn lembut memang akn senang je oil seed tu dipicit keluar. Apa yg perlu mesti kosisten sbb bahan alami memerlukan masa juga utk penyembuhan.
    .
    Sesuai dijadikan makeup base (primer) ataupun selepas makeup sebagai setting spray.
    Nak pakai gitu-gitu macam tu je pun boleh! Haruman bunga ros nya sangat teraputik. Spray je sekali hilang segala mengantuk ๐Ÿ˜ด dan stress ๐Ÿคฏ .
    .
    Rose Spring Water RM38
    .
    Nak tau lebih lagi jom chatting dgn Ziira
    Klik link ๐Ÿ“ฒ >> https://jrmratu.wasap.my
    .
    @jrmratu ๐Ÿ“ฒ
    .
    #rosespringwater
    #jamuratumalaya
    #legasijrmampang
    #jrmratu

  •  19  0  28 June, 2020
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
 Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
    Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  4  0  28 June, 2020
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
 Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi.
    Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  4  0  28 June, 2020
  • .
Kemana mana dengan Rose Spring Water agar kulit muka sentiasa segar bagaikan bunga rose yg indah ๐ŸŒน๐Ÿฅฐ
.
SILA KLIK FAST RESPON โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿงก
http://wasap.my/60146879894/jrmorder atau tekan link Di bio
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama #SeriPristana #Hillpark 
#EcoGrandeur #BandarSeriCoalfields
#SBCR #BukitSaujana #McDPuncakAlam #UITMPuncakAlam #Elmina #AlamBudiman #Meru
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! .
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu #rosespringwater
#kurmadhuha #resdung #asma #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • .
    Kemana mana dengan Rose Spring Water agar kulit muka sentiasa segar bagaikan bunga rose yg indah ๐ŸŒน๐Ÿฅฐ
    .
    SILA KLIK FAST RESPON โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿงก
    http://wasap.my/60146879894/jrmorder atau tekan link Di bio
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama #SeriPristana #Hillpark
    #EcoGrandeur #BandarSeriCoalfields
    #SBCR #BukitSaujana #McDPuncakAlam #UITMPuncakAlam #Elmina #AlamBudiman #Meru
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! .
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu #rosespringwater
    #kurmadhuha #resdung #asma #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  4  0  28 June, 2020
  • #Repost @jrm.official
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • #Repost @jrm.official
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  4  0  28 June, 2020
  • untuk dapatkan make up yg smooth dan cantik pastikan anda care tentang penjagaan kulit dlu . skin routine sebelum make up Fatin spray dlu dengan rose water  sebab Campuran ekstrak bunga ros rm38, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress
.
Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda.
kemudian Fatin  guna 2-3 titis marjan oil  rm 50 kerana Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan. Melembapkan kulit, kurangkan bintik hitam , mengurangkan garis halus dll. .
Kemudian baru Fatin guna vinifera cc cover SPF 48 +++ Rm55 memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah. Kalau malas pakai compac powder pun xpe sebab vinifera ni x melekit mmg sangat jimay 1 botol boleh guna 1-3 bulan. #rosespringwater  #jamuratumalayasungaibesi  #jrmkualalumpur  #onlineshop  #bazarpaknil
  • untuk dapatkan make up yg smooth dan cantik pastikan anda care tentang penjagaan kulit dlu . skin routine sebelum make up Fatin spray dlu dengan rose water sebab Campuran ekstrak bunga ros rm38, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress
    .
    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda.
    kemudian Fatin guna 2-3 titis marjan oil rm 50 kerana Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan. Melembapkan kulit, kurangkan bintik hitam , mengurangkan garis halus dll. .
    Kemudian baru Fatin guna vinifera cc cover SPF 48 +++ Rm55 memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah. Kalau malas pakai compac powder pun xpe sebab vinifera ni x melekit mmg sangat jimay 1 botol boleh guna 1-3 bulan. #rosespringwater #jamuratumalayasungaibesi #jrmkualalumpur #onlineshop #bazarpaknil

  •  1  0  28 June, 2020

Top #rosespringwater Posts

  • Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  2,071  775  8 May, 2019
  • Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

Rose Spring Water RM38.00
Mellia Micellar Water RM30.00

#jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

    Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

    Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

    Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

    Rose Spring Water RM38.00
    Mellia Micellar Water RM30.00

    #jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  4,633  620  17 May, 2019
  • Waktu ni tengah shooting gambar produk baru JRM. Last minute plan, memang tak bermakeup cuma sempat sapu Marjane Oil, lukis kening dan pakai Pinky Roses lip balm je ๐Ÿ˜…

Sebelum Rose Spring Water dikeluarkan, Ajah antara testimoni awal yang menggunakan produk baru tu.

Kalau untuk sesiapa yang ada oil seed di bawah mata, tak perlu susah payah bayar mahal buat facial treatment untuk buangkannya.

Spray je Rose Spring Water dan urut muka dengan lembut memang akan senang je oil seed tu dipicit keluar. Yang penting perlu konsisten sebab bahan alami ambil masa juga untuk penyembuhan

Campuran semulajadi ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air sangat membantu memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah serta memudarkan parut jerawat dan jeragat

Spray mist ini boleh digunapakai sebelum sapu produk skincare yang lain, sebelum pakai makeup (primer) ataupun selepas makeup sebagai setting spray

Kalau nak pakai gitu-gitu je pun boleh! haruman bunga ros nya sangat terapeutik, boleh hilang segala mengantuk atau stress ๐Ÿ˜

Siapa yang dah selamat borong Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water waktu PRO lepas? Cuba comment sikit testimonial di bawah ๐Ÿฅฐ

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Waktu ni tengah shooting gambar produk baru JRM. Last minute plan, memang tak bermakeup cuma sempat sapu Marjane Oil, lukis kening dan pakai Pinky Roses lip balm je ๐Ÿ˜…

    Sebelum Rose Spring Water dikeluarkan, Ajah antara testimoni awal yang menggunakan produk baru tu.

    Kalau untuk sesiapa yang ada oil seed di bawah mata, tak perlu susah payah bayar mahal buat facial treatment untuk buangkannya.

    Spray je Rose Spring Water dan urut muka dengan lembut memang akan senang je oil seed tu dipicit keluar. Yang penting perlu konsisten sebab bahan alami ambil masa juga untuk penyembuhan

    Campuran semulajadi ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air sangat membantu memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah serta memudarkan parut jerawat dan jeragat

    Spray mist ini boleh digunapakai sebelum sapu produk skincare yang lain, sebelum pakai makeup (primer) ataupun selepas makeup sebagai setting spray

    Kalau nak pakai gitu-gitu je pun boleh! haruman bunga ros nya sangat terapeutik, boleh hilang segala mengantuk atau stress ๐Ÿ˜

    Siapa yang dah selamat borong Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water waktu PRO lepas? Cuba comment sikit testimonial di bawah ๐Ÿฅฐ

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  2,825  479  8 May, 2019
  • Salam Ramadhan! Alhamdulillah dah hari ke-4, puasa anda semua macam mana?

Puasa, puasa juga. Yang penting, jangan lupa minum air yang banyak ya. Dengan cuaca panas macam ni boleh buat kita sakit luar dan dalam.

Kopi Ratu memang boleh minum waktu sahur. Tapi Ajah jenis kurang minum air, badan Ajah jadi panas dalam. Habis demam disebabkan dehidrasi. Kulit muka pun ikut mengelupas.. aduh tertewas๐Ÿ˜…

Alhamdulillah Ajah semakin sihat sebab ikhtiar minum Mustanir dan paksa diri minum air banyak.

Kulit muka Ajah pun dah tak kering. Cepat je kesan dari Spray Rose Spring Water ni. Sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Kalau nak bawa solat pun boleh! Sebab memang mesra wudhu dan solat. Bauan terapeutik dalamnya pun dari ekstrak semulajadi bunga ros dan bukan dari bahan artificial atau alkohol ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Salam Ramadhan! Alhamdulillah dah hari ke-4, puasa anda semua macam mana?

    Puasa, puasa juga. Yang penting, jangan lupa minum air yang banyak ya. Dengan cuaca panas macam ni boleh buat kita sakit luar dan dalam.

    Kopi Ratu memang boleh minum waktu sahur. Tapi Ajah jenis kurang minum air, badan Ajah jadi panas dalam. Habis demam disebabkan dehidrasi. Kulit muka pun ikut mengelupas.. aduh tertewas๐Ÿ˜…

    Alhamdulillah Ajah semakin sihat sebab ikhtiar minum Mustanir dan paksa diri minum air banyak.

    Kulit muka Ajah pun dah tak kering. Cepat je kesan dari Spray Rose Spring Water ni. Sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Kalau nak bawa solat pun boleh! Sebab memang mesra wudhu dan solat. Bauan terapeutik dalamnya pun dari ekstrak semulajadi bunga ros dan bukan dari bahan artificial atau alkohol ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  3,008  229  9 May, 2019
  • Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penih dengan manfaat kecantikan dan kesihatan

Adakah anda tahu, ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka?

Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penih dengan manfaat kecantikan dan kesihatan

    Adakah anda tahu, ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka?

    Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  1,464  612  13 May, 2019
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
  • Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

  •  1,380  613  18 May, 2019
  • .
๐Ÿ’—๐Ÿ’—READY STOCK..!! READY STOCK..!!
๐Ÿ›๏ธPROMOSI ROSE WATER + ZINNIA ๐ŸŒˆ
.
๐Ÿ’ฅHARGA PROMOSI COMBO :
๐Ÿ’ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
.
โœ…ADA GUIDE DARI KAMIโ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿš˜NAK COD PUN BOLEH
.
๐Ÿ’ Jom rapatยฒ wasap Fiza ๐Ÿ˜˜ jangan seganยฒ .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ
โ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธ
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00
. 
#jamuratumalaya #rosespringwater #zinniamagenta #Rduse #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    ๐Ÿ’—๐Ÿ’—READY STOCK..!! READY STOCK..!!
    ๐Ÿ›๏ธPROMOSI ROSE WATER + ZINNIA ๐ŸŒˆ
    .
    ๐Ÿ’ฅHARGA PROMOSI COMBO :
    ๐Ÿ’ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
    .
    โœ…ADA GUIDE DARI KAMIโ˜บ๏ธ
    ๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    ๐Ÿš˜NAK COD PUN BOLEH
    .
    ๐Ÿ’ Jom rapatยฒ wasap Fiza ๐Ÿ˜˜ jangan seganยฒ .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
    โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
    โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ
    โ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธโ‡๏ธ
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00
    .
    #jamuratumalaya #rosespringwater #zinniamagenta #Rduse #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  274  9  25 August, 2019
  • .
SALAM SAYANG SEMUA๐Ÿ’ž
.
๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ“ฃ S  A  L  E sampai 28 OKT 2019 - ISNIN
.
๐ŸŒนROSE SPRING WATER : RM34 (JIMAT RM4)
.
โœ”๏ธSAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
โœ”๏ธADA GUIDE DARI KAMIโ˜บ๏ธ
.
๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ’ฅJom rapatยฒ wasap Fiza ๐Ÿ˜˜ jangan seganยฒ .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Apa manfaatnya..?? Pati minyak ros sgt mahal digunakan sebagai anti stress dn sesuai utk org depresi atau mengurangkan virus canser..Org ada kanser kena tenang xboleh stress sbb tu walau sekadar memcium dn digosok pd nadi ia bagus sebagai perawatan sakit yg susah dirawat ..Itu kesan aromaterapi dr bunga ros..!! Kandungan zat didalam bunga mawar juga mampu melancarkn sistem pencernaan dlm badan..melancarkn kitaran haid yg x teratur...dn menghilangkan bau mulut yg tidak menyenangkn

Dari segi kecantikan pula air mawar juga berfungsi sbg khasiat yg sngt bagus utk mengawal pH pd kulit wajah...dpt menghilangkn jerawat.. dn menyegarkn wajah...kerana air ini berkemampuan dlm mengurangkn minyak pd wajah

Bonda juga mengamalkn semburan air mawar dn campuran air mata air pd wajah..!! Utk tujuan kecantikan dn kesihatan kulit..yg sy buat dirumah hutan ini..Air mata air sgt bgus utk kesihatan samada minum atau pd kulit
. 
#jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #rosespringwater #jrmpwtc #sunwayputramall #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
  • .
    SALAM SAYANG SEMUA๐Ÿ’ž
    .
    ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ“ฃ S A L E sampai 28 OKT 2019 - ISNIN
    .
    ๐ŸŒนROSE SPRING WATER : RM34 (JIMAT RM4)
    .
    โœ”๏ธSAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
    โœ”๏ธADA GUIDE DARI KAMIโ˜บ๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    ๐Ÿ’ฅJom rapatยฒ wasap Fiza ๐Ÿ˜˜ jangan seganยฒ .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza๐Ÿ˜Š
    ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
    ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
    ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    Apa manfaatnya..?? Pati minyak ros sgt mahal digunakan sebagai anti stress dn sesuai utk org depresi atau mengurangkan virus canser..Org ada kanser kena tenang xboleh stress sbb tu walau sekadar memcium dn digosok pd nadi ia bagus sebagai perawatan sakit yg susah dirawat ..Itu kesan aromaterapi dr bunga ros..!! Kandungan zat didalam bunga mawar juga mampu melancarkn sistem pencernaan dlm badan..melancarkn kitaran haid yg x teratur...dn menghilangkan bau mulut yg tidak menyenangkn

    Dari segi kecantikan pula air mawar juga berfungsi sbg khasiat yg sngt bagus utk mengawal pH pd kulit wajah...dpt menghilangkn jerawat.. dn menyegarkn wajah...kerana air ini berkemampuan dlm mengurangkn minyak pd wajah

    Bonda juga mengamalkn semburan air mawar dn campuran air mata air pd wajah..!! Utk tujuan kecantikan dn kesihatan kulit..yg sy buat dirumah hutan ini..Air mata air sgt bgus utk kesihatan samada minum atau pd kulit
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #rosespringwater #jrmpwtc #sunwayputramall #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim

  •  210  0  28 October, 2019
  • ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
I am thrilled to post about this today. ๐ŸŒน Our steam distilled Rosewater Hydrosol will definitely be in our shop update tomorrow thanks to a sweet friend who gifted me with a few of her baby pink beauties.๐ŸŒธ๐Ÿฅ€๐ŸŒธ Mixed with the few Iโ€™ve been blessed with this year, we have success!!๐ŸŒนShop update will launch tomorrow, 5/31, 6pm cst.๐ŸŒน
.
.
.
.
.
#aroseisarose #loveisarose #rosewater #rosehydrosol #rosekook #rosegarden #rosespringwater #rosespray #rosespritzer #spritzer #sparklingrose #roseskincare #apothecary #earthpixieapothecary #earthpixie #shopupdate #standwithsmall #rosegardens #roseharvest #rosehipoil #rosegardening #roselover #rosebush
  • ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
    I am thrilled to post about this today. ๐ŸŒน Our steam distilled Rosewater Hydrosol will definitely be in our shop update tomorrow thanks to a sweet friend who gifted me with a few of her baby pink beauties.๐ŸŒธ๐Ÿฅ€๐ŸŒธ Mixed with the few Iโ€™ve been blessed with this year, we have success!!๐ŸŒนShop update will launch tomorrow, 5/31, 6pm cst.๐ŸŒน
    .
    .
    .
    .
    .
    #aroseisarose #loveisarose #rosewater #rosehydrosol #rosekook #rosegarden #rosespringwater #rosespray #rosespritzer #spritzer #sparklingrose #roseskincare #apothecary #earthpixieapothecary #earthpixie #shopupdate #standwithsmall #rosegardens #roseharvest #rosehipoil #rosegardening #roselover #rosebush

  •  127  7  30 May, 2020