#roadtaxpantas Instagram Photos & Videos

roadtaxpantas - 2.1k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
34.8
average likes

Latest #roadtaxpantas Posts

  • CUKAI JALAN MOTOR DAN KERETA DH EXPIRED??

Tak de masa nk renew? tak pe runner ada utk kawasan ni👇👇👇
kuala lumpur
shah alam
klang
puchong
putrajaya
petaling jaya
subang
kajang
telok panglima garang

bg yg luar kawasan kita pos laju je ya

www.wasap.my/60162449978

#myeg
#roadtaxpantas
#roadtaxmurah
#insuransmurah
#cukaijalanonline
  • CUKAI JALAN MOTOR DAN KERETA DH EXPIRED??

    Tak de masa nk renew? tak pe runner ada utk kawasan ni👇👇👇
    kuala lumpur
    shah alam
    klang
    puchong
    putrajaya
    petaling jaya
    subang
    kajang
    telok panglima garang

    bg yg luar kawasan kita pos laju je ya

    www.wasap.my/60162449978

    #myeg
    #roadtaxpantas
    #roadtaxmurah
    #insuransmurah
    #cukaijalanonline

  •  2  4  24 July, 2020
  • Sampai depan pintu kilang kita hantar..
renewal insurance & roadtax
🚚  PINTU KE PINTU 🏠📅

✔Renew TANPA GERAN ORI !!!
✔Siap Dalam Masa 1 Hari
✔Insuran
     ▶First  Party
     ▶Third Party Fire and Theft
     ▶Third Party
✔Penghantaran 1 Malaysia Boleh Diuruskan
✔FREE Quotation

wakil insurans ⬇⬇⬇
PACIFIC INSURANCE
AXA
TAKAFUL MALAYSIA
LIBERTY
Etiqa

Apa lagi tekan sahaja link di bawah 
Hubungi saya 👇👇👇
www.wasap.my/60175560394/nakrenew
#roadtaxpantas #roadtaxonline #takafulmalaysia #pacificinsurance #etiqatakaful #axaaffin #paritbuntar #nibongtebal #bandarbaharukedah
  • Sampai depan pintu kilang kita hantar..
    renewal insurance & roadtax
    🚚  PINTU KE PINTU 🏠📅

    ✔Renew TANPA GERAN ORI !!!
    ✔Siap Dalam Masa 1 Hari
    ✔Insuran
         ▶First Party
         ▶Third Party Fire and Theft
         ▶Third Party
    ✔Penghantaran 1 Malaysia Boleh Diuruskan
    ✔FREE Quotation

    wakil insurans ⬇⬇⬇
    PACIFIC INSURANCE
    AXA
    TAKAFUL MALAYSIA
    LIBERTY
    Etiqa

    Apa lagi tekan sahaja link di bawah
    Hubungi saya 👇👇👇
    www.wasap.my/60175560394/nakrenew
    #roadtaxpantas #roadtaxonline #takafulmalaysia #pacificinsurance #etiqatakaful #axaaffin #paritbuntar #nibongtebal #bandarbaharukedah

  •  0  0  20 July, 2020

Top #roadtaxpantas Posts

  • ‼[ ROADTAX DAH EXPIRED? NAK RENEW TAK SEMPAT? ] ‼
.
.
.
Kita ada di UTC Ampangan, UTC Melaka, SEPANG, Shah Alam & JPJ Cheras. Anda ada di sekitar sini? Boleh berjumpa dengan kami untuk urusan RENEW ROADTAX 🚗🚕🛵🚚
.
.
.
⚠Tiada masa nak singgah?
⚠Sibuk di tempat kerja?
⚠Jauh dari tempat anda?
.
.
Anda senaraikan semua masalah anda, Insyaallah kami di Roadtax.Segera komited membantu anda! ✨
.
.
.
Dengan servis kami:
➡Jimat masa & tenaga
➡Tidak perlu beratur panjang
➡Tidak perlu ke puspakom
➡All in one
➡Roadtax siap on the spot & pos ke rumah anda.
.
.
.
⬇Jom follow kami untuk info lebih lanjut⬇
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
@roadtax.segera
.
.
.
Anda tunggu apa lagi? Ws kami atau DM kami segera 😊
.
.
.
Hanya dengan beberapa langkah berikut, roadtax anda sudah sampai ke pintu rumah 🚀
.
.
🛑 STEP 1: WS@DM kami gambar geran anda.
🛑STEP 2: Kami akan bagi Quotation
🛑STEP 3: Anda setuju dengan Quotation.
🛑STEP 4: Kami renewkan roadtax anda.
🛑STEP 5: Anda tunggu di rumah sehingga roadtax tiba di depan pintu
.
.
KENAPA PERLU BUAT DENGAN KAMI?
✅Kami company yang berdaftar dengan SSM
✅Mempunyai 5 branch di sekitar Malaysia
✅Trusted and Superb!
✅Kepercayaan pelanggan, keutamaan kami!
.
.
.
Tunggu apa lagi? Jom cepat2 renew roadtax dengan kami!
.
.
.
#roadtax.segera #roadtaxmurah #roadtaxkereta #roadtaxonline #roadtaxrenewal #roadtaxmotor #roadtaxassist #roadtaxmati #roadtaxmalaysia #renewroadtax #roadtaxpantas #roadtaxtakaful #roadtaxexpired #uitm #uitmshahalam
  • ‼[ ROADTAX DAH EXPIRED? NAK RENEW TAK SEMPAT? ] ‼
    .
    .
    .
    Kita ada di UTC Ampangan, UTC Melaka, SEPANG, Shah Alam & JPJ Cheras. Anda ada di sekitar sini? Boleh berjumpa dengan kami untuk urusan RENEW ROADTAX 🚗🚕🛵🚚
    .
    .
    .
    ⚠Tiada masa nak singgah?
    ⚠Sibuk di tempat kerja?
    ⚠Jauh dari tempat anda?
    .
    .
    Anda senaraikan semua masalah anda, Insyaallah kami di Roadtax.Segera komited membantu anda! ✨
    .
    .
    .
    Dengan servis kami:
    ➡Jimat masa & tenaga
    ➡Tidak perlu beratur panjang
    ➡Tidak perlu ke puspakom
    ➡All in one
    ➡Roadtax siap on the spot & pos ke rumah anda.
    .
    .
    .
    ⬇Jom follow kami untuk info lebih lanjut⬇
    @roadtax.segera
    @roadtax.segera
    @roadtax.segera
    @roadtax.segera
    @roadtax.segera
    .
    .
    .
    Anda tunggu apa lagi? Ws kami atau DM kami segera 😊
    .
    .
    .
    Hanya dengan beberapa langkah berikut, roadtax anda sudah sampai ke pintu rumah 🚀
    .
    .
    🛑 STEP 1: WS@DM kami gambar geran anda.
    🛑STEP 2: Kami akan bagi Quotation
    🛑STEP 3: Anda setuju dengan Quotation.
    🛑STEP 4: Kami renewkan roadtax anda.
    🛑STEP 5: Anda tunggu di rumah sehingga roadtax tiba di depan pintu
    .
    .
    KENAPA PERLU BUAT DENGAN KAMI?
    ✅Kami company yang berdaftar dengan SSM
    ✅Mempunyai 5 branch di sekitar Malaysia
    ✅Trusted and Superb!
    ✅Kepercayaan pelanggan, keutamaan kami!
    .
    .
    .
    Tunggu apa lagi? Jom cepat2 renew roadtax dengan kami!
    .
    .
    .
    #roadtax.segera #roadtaxmurah #roadtaxkereta #roadtaxonline #roadtaxrenewal #roadtaxmotor #roadtaxassist #roadtaxmati #roadtaxmalaysia #renewroadtax #roadtaxpantas #roadtaxtakaful #roadtaxexpired #uitm #uitmshahalam

  •  181  6  15 August, 2019
  •  7  2  2 July, 2020
  • Mula menceburi bidang nie tahun 2011 alhamdulillah takdak la nak tipu orang merata, sebab aku pegang satu ayat jaa “kepercayaan takkan boleh aku beli”. Sekali aku menipu, aku akan hilang 10 pelanggan. 10 kali aku menipu? Bungkus laa aku meniaga.
.
Orang dok menipu aku nie jangan dok kira laa. “Abg buat dulu, esok siap saya bayar”, “sy tengah keja, satg habis keja sy pi bankin” , “alaa takkan tak caya aku kita kawan lama dah kot” , pinjam 500 esok aku bayar balik”
.
Alhamdulillah, terima kasih terus berurusan dengan saya. Semoga kita semua terus diberkati.
.
Urusan pantas roadtax tanpa geran 0174920502
.
#roadtaxpantas #roadtaxmurah #roadtaxtanpageran #roadtax #roadtaxkereta #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmotor #roadtaxmalaysia #roadtaxassist #roadtaxmati #roadtaxsegera #HarusTenang #HeroHarusTenang
  • Mula menceburi bidang nie tahun 2011 alhamdulillah takdak la nak tipu orang merata, sebab aku pegang satu ayat jaa “kepercayaan takkan boleh aku beli”. Sekali aku menipu, aku akan hilang 10 pelanggan. 10 kali aku menipu? Bungkus laa aku meniaga.
    .
    Orang dok menipu aku nie jangan dok kira laa. “Abg buat dulu, esok siap saya bayar”, “sy tengah keja, satg habis keja sy pi bankin” , “alaa takkan tak caya aku kita kawan lama dah kot” , pinjam 500 esok aku bayar balik”
    .
    Alhamdulillah, terima kasih terus berurusan dengan saya. Semoga kita semua terus diberkati.
    .
    Urusan pantas roadtax tanpa geran 0174920502
    .
    #roadtaxpantas #roadtaxmurah #roadtaxtanpageran #roadtax #roadtaxkereta #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmotor #roadtaxmalaysia #roadtaxassist #roadtaxmati #roadtaxsegera #HarusTenang #HeroHarusTenang

  •  967  20  9 January, 2019