#rjcanopy Instagram Photos & Videos

rjcanopy - 592 posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
255.1
average likes

Latest #rjcanopy Posts

  • Assalamualaikum. Dah lama x bersiaran. Alhamdulillah sekarang kita dah boleh buat event mengikut sop yang ditetapkan. ❤️
.
.
Yang mana nk booking utk event dah boleh start book ya. 🥰 link whatsapp kt bio❤️
.
.

#canopy #wedding #kahwin #khemahkahwin #weddingtent #rjcanopy #khemahn9 #khemahseremban #khemahnilai #khemahbangi #khemahkajang #transparent #arabiancanopy #chiavari #transparentcanopy #khemahtransparent #transparentcanopy #sewaankhemah #canopyrental #eventtent #eventcanopy #canopyarabian #khemaharabian #khemaharabiann9 #khemaharabianseremban #khemaharabianbangi #khemaharabiankajang #khemaharabiannilai #canopyservice #canopyservicemalaysia #canopyservicenilai
  • Assalamualaikum. Dah lama x bersiaran. Alhamdulillah sekarang kita dah boleh buat event mengikut sop yang ditetapkan. ❤️
    .
    .
    Yang mana nk booking utk event dah boleh start book ya. 🥰 link whatsapp kt bio❤️
    .
    .

    #canopy #wedding #kahwin #khemahkahwin #weddingtent #rjcanopy #khemahn9 #khemahseremban #khemahnilai #khemahbangi #khemahkajang #transparent #arabiancanopy #chiavari #transparentcanopy #khemahtransparent #transparentcanopy #sewaankhemah #canopyrental #eventtent #eventcanopy #canopyarabian #khemaharabian #khemaharabiann9 #khemaharabianseremban #khemaharabianbangi #khemaharabiankajang #khemaharabiannilai #canopyservice #canopyservicemalaysia #canopyservicenilai

  •  2  0  24 June, 2020
  • Alhamdulillah. Settle job urgent malam tadi. ❤️
.
.
Thank you cust kerana mempercayai kami.
.
.
Utk client seterusnya boleh booking atleast 2 mgu awal utk kita deliver hasil yg memuaskan ya. .
.
Semoga dipermudahkan urusan semua harini. Semoga hari ni lebih baik dari smlm🤲🏼🤲🏼
.
.

#canopyseremban #canopybangi #canopykajang #khemahseremban #khemahkajang #khemahbangi #canopy #canopyn9 #canopynilai #canopykahwin #canopypackage #kanopi #engagement #tunang #majlis #majlisperkahwinan #majlisaqiqah #transparent #transparentcanopy #chiavari #chiavary #chiavarychair #chiavarichair #arabiancanopy #rjcanopy
  • Alhamdulillah. Settle job urgent malam tadi. ❤️
    .
    .
    Thank you cust kerana mempercayai kami.
    .
    .
    Utk client seterusnya boleh booking atleast 2 mgu awal utk kita deliver hasil yg memuaskan ya. .
    .
    Semoga dipermudahkan urusan semua harini. Semoga hari ni lebih baik dari smlm🤲🏼🤲🏼
    .
    .

    #canopyseremban #canopybangi #canopykajang #khemahseremban #khemahkajang #khemahbangi #canopy #canopyn9 #canopynilai #canopykahwin #canopypackage #kanopi #engagement #tunang #majlis #majlisperkahwinan #majlisaqiqah #transparent #transparentcanopy #chiavari #chiavary #chiavarychair #chiavarichair #arabiancanopy #rjcanopy

  •  0  0  14 December, 2019
  • Full set sekali underlayer. Lawa ke lawa???🙈🙈
.
.
Nak camni tak? Senang je. .
.
Contact kami di no 0132987879 - Nurul untuk sebarang pertanyaan. .
.
Boleh click link kat profile. Masuk wa terus. FAST RESPONS tau😘
.
.
Servis kami 🚚🚚🚚
seluruh NEGERI SEMBILAN, SELANGOR DAN KL🌸
.
Thank you🌸 . . 
Thank you

#canopyseremban #canopybangi #canopykajang #khemahseremban #khemahkajang #khemahbangi #canopy #canopyn9 #canopynilai #canopykahwin #canopypackage #kanopi #engagement #tunang #majlis #majlisperkahwinan #majlisaqiqah #transparent #transparentcanopy #chiavari #chiavary #chiavarychair #chiavarichair #arabiancanopy #rjcanopy
  • Full set sekali underlayer. Lawa ke lawa???🙈🙈
    .
    .
    Nak camni tak? Senang je. .
    .
    Contact kami di no 0132987879 - Nurul untuk sebarang pertanyaan. .
    .
    Boleh click link kat profile. Masuk wa terus. FAST RESPONS tau😘
    .
    .
    Servis kami 🚚🚚🚚
    seluruh NEGERI SEMBILAN, SELANGOR DAN KL🌸
    .
    Thank you🌸 . .
    Thank you

    #canopyseremban #canopybangi #canopykajang #khemahseremban #khemahkajang #khemahbangi #canopy #canopyn9 #canopynilai #canopykahwin #canopypackage #kanopi #engagement #tunang #majlis #majlisperkahwinan #majlisaqiqah #transparent #transparentcanopy #chiavari #chiavary #chiavarychair #chiavarichair #arabiancanopy #rjcanopy

  •  6  0  27 November, 2018

Top #rjcanopy Posts