#rangup Instagram Photos & Videos

rangup - 44.4k posts

Hashtag Popularity

28.9
average comments
1.6k
average likes

Latest #rangup Posts

  • Ni favourite kuu โ€ผ๏ธEnakkk bangettttttt ๐Ÿ˜‹Sape tak suka cekelat, korang boleh try snow white baby crunch ni ๐Ÿ‘๐Ÿผ TQ awaaa order 3 balang terus ๐Ÿ˜˜.
.

.

Sumpah #RANGUP baby crunch ni ๐Ÿ’– 
.
.

๐Ÿ˜‹ Sedap + tak muak/manis sangat (guna bahan premium)

๐Ÿ‘๐Ÿผ bekas besar + isi banyak + coklat melimpah ruah = puas makan ๐Ÿ˜‹

๐Ÿ’ฐ RM15 sebekas (baby crunch + almond + coklat premium)

๐Ÿš— ORDER : COD CHERAS, KAJANG, BANGI (๐Ÿ“ฒ WA 011-11290610)

.
.

#chocolate #chocorice #bubblerice #babycrunch #babycrunchalmond #babycrunchseremban #babycrunchmurah #almond #sayajual
  • Ni favourite kuu โ€ผ๏ธEnakkk bangettttttt ๐Ÿ˜‹Sape tak suka cekelat, korang boleh try snow white baby crunch ni ๐Ÿ‘๐Ÿผ TQ awaaa order 3 balang terus ๐Ÿ˜˜.
    .

    .

    Sumpah #RANGUP baby crunch ni ๐Ÿ’–
    .
    .

    ๐Ÿ˜‹ Sedap + tak muak/manis sangat (guna bahan premium)

    ๐Ÿ‘๐Ÿผ bekas besar + isi banyak + coklat melimpah ruah = puas makan ๐Ÿ˜‹

    ๐Ÿ’ฐ RM15 sebekas (baby crunch + almond + coklat premium)

    ๐Ÿš— ORDER : COD CHERAS, KAJANG, BANGI (๐Ÿ“ฒ WA 011-11290610)

    .
    .

    #chocolate #chocorice #bubblerice #babycrunch #babycrunchalmond #babycrunchseremban #babycrunchmurah #almond #sayajual

  •  1  0  23 minutes ago
  • DENGAR LAH BUNYI CRUNCHY DIA TUU ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ

Rata rata customer kita kata sedap dan wajib repeat order tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Macam mana lah tak repeat order kalau dpt makanan berkualiti macam ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿง€ Premium cheese yang import dari New Zealand
๐Ÿง€ Ikan Dory yang berkualiti dan digoreng kulitnya tanpa minyak
๐Ÿง€ Terasa salted egg yang mesti padu
๐Ÿง€ Dory penuh satu balanggg
๐Ÿง€ Rangup dia memang gilaaa

Kita ada buat promosi kaww kaww untuk 30 orang yang terawal sahaja tauu!๐Ÿ˜
 kalau nak rebut peluang ni, cepat cepat tekan link di bio sekarangg !! Stok amat terhad

#DoryRangups #doryrangups #makananviral #snackviral #saltedegg #dorysaltedegg #goodfood #foodviral #trending #sedapp #makanansedap #snacksedap #saltedeggcheese #cheese #rangup
  • DENGAR LAH BUNYI CRUNCHY DIA TUU ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ

    Rata rata customer kita kata sedap dan wajib repeat order tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Macam mana lah tak repeat order kalau dpt makanan berkualiti macam ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    ๐Ÿง€ Premium cheese yang import dari New Zealand
    ๐Ÿง€ Ikan Dory yang berkualiti dan digoreng kulitnya tanpa minyak
    ๐Ÿง€ Terasa salted egg yang mesti padu
    ๐Ÿง€ Dory penuh satu balanggg
    ๐Ÿง€ Rangup dia memang gilaaa

    Kita ada buat promosi kaww kaww untuk 30 orang yang terawal sahaja tauu!๐Ÿ˜
    kalau nak rebut peluang ni, cepat cepat tekan link di bio sekarangg !! Stok amat terhad

    #DoryRangups #doryrangups #makananviral #snackviral #saltedegg #dorysaltedegg #goodfood #foodviral #trending #sedapp #makanansedap #snacksedap #saltedeggcheese #cheese #rangup

  •  1  0  28 minutes ago
  • Pakai pelitup muka di tempat sesak bagi melindungi kita daripada risiko jangkitan #COVID19. 

Pelitup muka tidak menyebabkan kita kekurangan oksigen. 

Pakai dengan betul supaya kita selesa 
(tidak terlalu ketat & longgar) 
dan boleh bernafas seperti biasa.

#crunchiz
#crunchizhq
#sekalingaptakcukupsepaket
#cocombeesnacks
#produkmuslim
#krupkrappenang 
#codpenang
#cod 
#penang 
#seberangperaisuprisedelivery 
#seberangperaiselatan
#seberangperaitengah 
#seberangperai 
#pulaupinang
 #crunchiz
#sekalingaptakcukupsepaket
#cocombeesnacks
#produkmuslim
#katakatahikmahhq
#beatmrpotato!
 #kerepek #cheese #keju #sedap #rangup #krupkrap #klang #raya #kuihraya #kerepekcheese
  • Pakai pelitup muka di tempat sesak bagi melindungi kita daripada risiko jangkitan #COVID19.

    Pelitup muka tidak menyebabkan kita kekurangan oksigen.

    Pakai dengan betul supaya kita selesa
    (tidak terlalu ketat & longgar)
    dan boleh bernafas seperti biasa.

    #crunchiz
    #crunchizhq
    #sekalingaptakcukupsepaket
    #cocombeesnacks
    #produkmuslim
    #krupkrappenang
    #codpenang
    #cod
    #penang
    #seberangperaisuprisedelivery
    #seberangperaiselatan
    #seberangperaitengah
    #seberangperai
    #pulaupinang
    #crunchiz
    #sekalingaptakcukupsepaket
    #cocombeesnacks
    #produkmuslim
    #katakatahikmahhq
    #beatmrpotato!
    #kerepek #cheese #keju #sedap #rangup #krupkrap #klang #raya #kuihraya #kerepekcheese

  •  1  0  48 minutes ago
  • Buset tu bakso jumbo. Hati hati mba makannya jgn Kebanyakan ntar kolesterol๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹โฃ
โฃ
DM for creditโฃ
โฃ
.โฃโฃโฃโฃโฃ
#makanlahaapโฃโฃ
___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃ
Mau Video Masakan Kalian di Repost?โฃโฃโฃโฃ
Follow, Tag dan Mention. @makanlahaap atau bisa DM ke @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
Follow @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
Follow @makanlahaap โฃโฃโฃโฃ
Follow @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
#makan #makanmakan #makanapa #makansiang #makananindonesia #sarapan #ayambakar #enak #indonesiafood #makanbesar #makanantradisional #makanansedap #kudapan #lontong #makananviral #sedapsangat #rangup #jommakan #kuih #sayajualmakanan #sedap #makan2 #sedapgiler #rotijohn #masakanmelayu #kerepek #minicococrunch #shahalamfooddelivery #kerepekmurah
  • Buset tu bakso jumbo. Hati hati mba makannya jgn Kebanyakan ntar kolesterol๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹โฃ
    โฃ
    DM for creditโฃ
    โฃ
    .โฃโฃโฃโฃโฃ
    #makanlahaapโฃโฃ
    ___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃโฃ
    Mau Video Masakan Kalian di Repost?โฃโฃโฃโฃ
    Follow, Tag dan Mention. @makanlahaap atau bisa DM ke @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
    ___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
    Follow @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
    Follow @makanlahaap โฃโฃโฃโฃ
    Follow @makanlahaapโฃโฃโฃโฃ
    ___________________________________________โฃโฃโฃโฃ
    #makan #makanmakan #makanapa #makansiang #makananindonesia #sarapan #ayambakar #enak #indonesiafood #makanbesar #makanantradisional #makanansedap #kudapan #lontong #makananviral #sedapsangat #rangup #jommakan #kuih #sayajualmakanan #sedap #makan2 #sedapgiler #rotijohn #masakanmelayu #kerepek #minicococrunch #shahalamfooddelivery #kerepekmurah

  •  1  0  1 hour ago
  • UPDATEโ€ผ๏ธ
PROMO POSTAGE RAYA HAJI ๐Ÿ•Š๏ธ

๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต
1-3 JAR = RM6.50
4-10 JAR = RM7
.

 JOM MAKAN BERSAMA....

CHOCOCRISPY YANG MEMBANTU ANDA UNTUK CERIA DAN BERTENAGA!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜..

Ada 4 topping  yang anda perlu cuba๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹!!
1) MILO 
2) KITKAT
3) OREO 
4) KINDER BUENO
.
๐Ÿ”ธ Hanya
 = RM10 BERTOPPING
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!๐Ÿคค๐Ÿคค
.
๐Ÿ‘‰๐ŸผPromo Postage sah sehingga 5 Ogos๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ

๐ŸซCHOCOCRISPY๐Ÿซ

.
#chocotum #chocotumviral #crunchy #chocotummurah #rangup #kukis #chocotumhq
#biskutbrownieshq #biskutbrownies #niknuyubakehouse #browniesbyniknuyu  #browniesrangup #browniessedap #browniesmurah #biskutbrowniesmurah
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chococrispy #chococrispyhq #chococrispyviral #chococrispymurah #krunchychocomelts #krunchychocomeltsshahalam #krunchychocomeltsviral #krunchychocomeltsshahalam #chocomeltsviral #krunchychocomeltsmurah #crunchychocomeltshq #postage #biskutbrowniesviral #biskutbrowniesmurah
  • UPDATEโ€ผ๏ธ
    PROMO POSTAGE RAYA HAJI ๐Ÿ•Š๏ธ

    ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต
    1-3 JAR = RM6.50
    4-10 JAR = RM7
    .

    JOM MAKAN BERSAMA....

    CHOCOCRISPY YANG MEMBANTU ANDA UNTUK CERIA DAN BERTENAGA!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜..

    Ada 4 topping yang anda perlu cuba๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹!!
    1) MILO
    2) KITKAT
    3) OREO
    4) KINDER BUENO
    .
    ๐Ÿ”ธ Hanya
    = RM10 BERTOPPING
    .
    JANGAN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!๐Ÿคค๐Ÿคค
    .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸผPromo Postage sah sehingga 5 Ogos๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ

    ๐ŸซCHOCOCRISPY๐Ÿซ

    .
    #chocotum #chocotumviral #crunchy #chocotummurah #rangup #kukis #chocotumhq
    #biskutbrownieshq #biskutbrownies #niknuyubakehouse #browniesbyniknuyu #browniesrangup #browniessedap #browniesmurah #biskutbrowniesmurah
    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chococrispy #chococrispyhq #chococrispyviral #chococrispymurah #krunchychocomelts #krunchychocomeltsshahalam #krunchychocomeltsviral #krunchychocomeltsshahalam #chocomeltsviral #krunchychocomeltsmurah #crunchychocomeltshq #postage #biskutbrowniesviral #biskutbrowniesmurah

  •  7  0  1 hour ago
  • ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Jom beli Bezkot bersama saya ๐Ÿ”ฅ
Bezkot memang menggunakan Coklat Premium tau, kita yang agent pun tak tahu jenama coklat apa yang digunanya ๐Ÿ˜‚
Itulahh yang membuatkan Bezkot sangat berbeza daripada cookies lain ๐Ÿคฉ
Sekali rasa pastii nak lagi ๐Ÿค—
.
Hanya RM19 ๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“Œ + Freegifts ๐Ÿ˜
.
#Bezkot #TeamBezkot #TeamBezkotTaiping #bezkotpremium #bezkotclassic #classic  #premium #coklatlover #cookies #cookieshimemade #halal #bazaronline #rangup #sedap #coklat #gift #hadiah #business #agent #trustedseller #Taiping #Kamunting #delivery #cod #repeat
  • ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
    .
    Jom beli Bezkot bersama saya ๐Ÿ”ฅ
    Bezkot memang menggunakan Coklat Premium tau, kita yang agent pun tak tahu jenama coklat apa yang digunanya ๐Ÿ˜‚
    Itulahh yang membuatkan Bezkot sangat berbeza daripada cookies lain ๐Ÿคฉ
    Sekali rasa pastii nak lagi ๐Ÿค—
    .
    Hanya RM19 ๐Ÿ˜Ž
    ๐Ÿ“Œ + Freegifts ๐Ÿ˜
    .
    #Bezkot #TeamBezkot #TeamBezkotTaiping #bezkotpremium #bezkotclassic #classic #premium #coklatlover #cookies #cookieshimemade #halal #bazaronline #rangup #sedap #coklat #gift #hadiah #business #agent #trustedseller #Taiping #Kamunting #delivery #cod #repeat

  •  3  0  2 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
kecewa dengan rasa yang hambar? 

Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah. 

Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

#NzcrunchiesKuantan 
#COD
#postage 
#malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

    hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
    kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
    kecewa dengan rasa yang hambar?

    Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

    Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah.

    Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

    #NzcrunchiesKuantan
    #COD
    #postage
    #malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies

  •  6  0  2 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
kecewa dengan rasa yang hambar? 

Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah. 

Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

#NzcrunchiesKuantan 
#COD
#postage 
#malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

    hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
    kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
    kecewa dengan rasa yang hambar?

    Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

    Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah.

    Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

    #NzcrunchiesKuantan
    #COD
    #postage
    #malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies

  •  5  0  2 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
kecewa dengan rasa yang hambar? 

Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah. 

Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

#NzcrunchiesKuantan 
#COD
#postage 
#malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies
  • ๐Ÿ’ฅ OPEN ORDER NZ CRUNCHIES LAZAT DAN SANGAT SEDAP ๐Ÿ’ฅ

    hai! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
    kakak abang adik makcik pakcik tengah cari makanan untuk kunyah tapi tak jumpa yang sedap dan murah?
    kecewa dengan rasa yang hambar?

    Ha, ini dia Nz Crunchies boleh tolong anda semua. Beli satu pasti tak cukup!

    Rasa yang padu, rangup, manis, pedas dan sangat sedap! in shaa Allah.

    Tekan je link di bio untuk order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™ˆ

    #NzcrunchiesKuantan
    #COD
    #postage
    #malaysia #viral #popular #rangup #kunyahkunyah #bestseller #trustedseller #terbaik #seluruhnegeri #all #firstcomefirstserve #thebest #wau #hangat #hot #produkviral #food #makanan #per #crunchies

  •  8  0  2 hours ago
  • ARTIS PON KATA SEDAP TAUU!!! 
Rata rata customer kita kata sedap dan wajib repeat order tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Macam mana lah tak repeat order kalau dpt makanan berkualiti macam ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿง€ Premium cheese yang import dari New Zealand
๐Ÿง€ Ikan Dory yang berkualiti dan digoreng kulitnya tanpa minyak
๐Ÿง€ Terasa salted egg yang mesti padu
๐Ÿง€ Dory penuh satu balanggg
๐Ÿง€ Rangup dia memang gilaaa

Untuk pengetahuan semua, kita ada buat promosi tauu, nak tahu promosi apa? Tekan link di bio sekarangg !!

#DoryRangups #doryrangups #makananviral #snackviral #saltedegg #dorysaltedegg #goodfood #foodviral #trending #sedapp #makanansedap #snacksedap #saltedeggcheese #cheese #rangup
  • ARTIS PON KATA SEDAP TAUU!!!
    Rata rata customer kita kata sedap dan wajib repeat order tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Macam mana lah tak repeat order kalau dpt makanan berkualiti macam ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    ๐Ÿง€ Premium cheese yang import dari New Zealand
    ๐Ÿง€ Ikan Dory yang berkualiti dan digoreng kulitnya tanpa minyak
    ๐Ÿง€ Terasa salted egg yang mesti padu
    ๐Ÿง€ Dory penuh satu balanggg
    ๐Ÿง€ Rangup dia memang gilaaa

    Untuk pengetahuan semua, kita ada buat promosi tauu, nak tahu promosi apa? Tekan link di bio sekarangg !!

    #DoryRangups #doryrangups #makananviral #snackviral #saltedegg #dorysaltedegg #goodfood #foodviral #trending #sedapp #makanansedap #snacksedap #saltedeggcheese #cheese #rangup

  •  4  0  2 hours ago
  • Chocojar by Coperto jadilah COPERTOJAR๐Ÿ˜

Uniknya copertojar ni sebab kami xguna bertih beras..
Kami guna baby chococrunch comei ii + cornflakes yg rangup..bila mkn krup krap krup krap bunyi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Disalut bersama coklat premium yg cair dan meleleh serta xmuak !!.. 
Xcaya? Mai grab sebalang dua dulu๐Ÿ˜Ž

Boleh makan bersama roti,oat,biskut dan sbgainya ikut kreativiti msg ii๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚

Berminat utk dptkan?
Klik link di bio @copertojar_selangor  atau
Ws ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60197069027/copertojar

#copertojarselangor #coklatpremium  #rangup #xmuak #coklatmeleleh #copertojarketagih
  • Chocojar by Coperto jadilah COPERTOJAR๐Ÿ˜

    Uniknya copertojar ni sebab kami xguna bertih beras..
    Kami guna baby chococrunch comei ii + cornflakes yg rangup..bila mkn krup krap krup krap bunyi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Disalut bersama coklat premium yg cair dan meleleh serta xmuak !!..
    Xcaya? Mai grab sebalang dua dulu๐Ÿ˜Ž

    Boleh makan bersama roti,oat,biskut dan sbgainya ikut kreativiti msg ii๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚

    Berminat utk dptkan?
    Klik link di bio @copertojar_selangor atau
    Ws ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60197069027/copertojar

    #copertojarselangor #coklatpremium #rangup #xmuak #coklatmeleleh #copertojarketagih

  •  0  0  2 hours ago
  • only 5 days until the 8.8 sale ends! ๐Ÿคญ go get your very own 350g pack of scrumptious kacang salut for RM10 only! ๐Ÿคฉ๐Ÿฅต and enjoy free shipping with min. purchase of RM15 if you place your order on shopee~ link in bio ๐ŸŒŸ
.
.
#kacang #salut #rangup #kerepek #seremban #dijazseremban #shopee #curry #kari #original #bbq #seaweed #sedap #hotsale #sale #nuts #peanuts #crunchy #malaysia #local #handmade #kacangsedap #kacangrangup #kacangtanah #hamper #hamperseremban #kl #kualalumpur #iks #kacangseremban
  • only 5 days until the 8.8 sale ends! ๐Ÿคญ go get your very own 350g pack of scrumptious kacang salut for RM10 only! ๐Ÿคฉ๐Ÿฅต and enjoy free shipping with min. purchase of RM15 if you place your order on shopee~ link in bio ๐ŸŒŸ
    .
    .
    #kacang #salut #rangup #kerepek #seremban #dijazseremban #shopee #curry #kari #original #bbq #seaweed #sedap #hotsale #sale #nuts #peanuts #crunchy #malaysia #local #handmade #kacangsedap #kacangrangup #kacangtanah #hamper #hamperseremban #kl #kualalumpur #iks #kacangseremban

  •  2  0  3 hours ago
  • Ramai dah cuba CRISPY SEAWEED BERHANTUUU ni!!! Dan memang akan sentiasa menghantui anda! ๐Ÿ‘ป
.
Peminat tegar cheese ๐Ÿง€ tak akan lepaskan peluang merasai Crispy Seaweed Spicy Cheese..THORBAIKKKK ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Nak rasakan keaslian seaweed, boleh cuba Crispy Seaweed Original..GEMPAK rasa!! ๐Ÿ˜Š
.
Harga sebalang RM15 SHJ!
Nak jimat???
Beli COMBO 3BALANG, JIMAT RM5..Hanya RM40..
.
Jom segera call atau whatapps kami dan agent di daerah anda!๐Ÿ˜Šwww.wasap.my/60134619702
.
.
.
.
#crispyseaweedberhantuuu #crispyseaweed #crispy #seaweed #kerepekseaweed #rumpailauk #amani's1989 #original #spicycheese #cheezy #kerepeksedap #kudapan #rangup #crunchy #kerepekrangup #seaweedsushi #likefor #crispyMalaysia #crispyhalal  #crispyseaweedoriginal #crispyseaweedspicycheese #jjcm #lapar #kerepekraya #kerepekoffice #jajan #like4comment #like4like #crispybudak #crispysihat
  • Ramai dah cuba CRISPY SEAWEED BERHANTUUU ni!!! Dan memang akan sentiasa menghantui anda! ๐Ÿ‘ป
    .
    Peminat tegar cheese ๐Ÿง€ tak akan lepaskan peluang merasai Crispy Seaweed Spicy Cheese..THORBAIKKKK ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Nak rasakan keaslian seaweed, boleh cuba Crispy Seaweed Original..GEMPAK rasa!! ๐Ÿ˜Š
    .
    Harga sebalang RM15 SHJ!
    Nak jimat???
    Beli COMBO 3BALANG, JIMAT RM5..Hanya RM40..
    .
    Jom segera call atau whatapps kami dan agent di daerah anda!๐Ÿ˜Šwww.wasap.my/60134619702
    .
    .
    .
    .
    #crispyseaweedberhantuuu #crispyseaweed #crispy #seaweed #kerepekseaweed #rumpailauk #amani's1989 #original #spicycheese #cheezy #kerepeksedap #kudapan #rangup #crunchy #kerepekrangup #seaweedsushi #likefor #crispyMalaysia #crispyhalal #crispyseaweedoriginal #crispyseaweedspicycheese #jjcm #lapar #kerepekraya #kerepekoffice #jajan #like4comment #like4like #crispybudak #crispysihat

  •  2  0  3 hours ago
  • ๐Ÿ€Nak makan benda yang manis,rangup & sedap!?
@dd.crunchyomo menjual manisan yg krup krap untuk orang ramai๐Ÿ˜‰
Dijamin HALAL & semestinya SEDAPโ—๏ธMemang kena betul dengan harganyaโ—๏ธ

Pasti ada diskaun untuk pembelian yg banyak๐Ÿ˜ฑ
.
๐ŸซBISKUT BROWNIES
๐ŸŒˆalmond original
๐ŸŒˆalmond cheese
๐ŸŒˆalmond chocochip
๐ŸŒˆalmond red velvet
๐ŸŒˆalmond mocha latte
๐ŸŒˆalmond cappuccino
๐ŸซCHOCOTUM
๐ŸซCHOCOJAR
๐ŸŒˆChocoCrispy
๐ŸŒˆKrunchy ChocoMelts
.
Visit & follow ig  @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo

Ws๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
0175262240
.
#chocotum #chocotumviral #chocotummurah #rangup #kukis #chocotumhq
#biskutbrownieshq #biskutbrownies #niknuyubakehouse #browniesbyniknuyu  #browniesrangup #browniessedap #browniesmurah #biskutbrowniesmurah
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chococrispy #chococrispyhq #chocomeltsviral #krunchychocomeltsmurah #crunchychocomelt #postage #biskutbrowniesviral #biskutbrowniesmurah
  • ๐Ÿ€Nak makan benda yang manis,rangup & sedap!?
    @dd.crunchyomo menjual manisan yg krup krap untuk orang ramai๐Ÿ˜‰
    Dijamin HALAL & semestinya SEDAPโ—๏ธMemang kena betul dengan harganyaโ—๏ธ

    Pasti ada diskaun untuk pembelian yg banyak๐Ÿ˜ฑ
    .
    ๐ŸซBISKUT BROWNIES
    ๐ŸŒˆalmond original
    ๐ŸŒˆalmond cheese
    ๐ŸŒˆalmond chocochip
    ๐ŸŒˆalmond red velvet
    ๐ŸŒˆalmond mocha latte
    ๐ŸŒˆalmond cappuccino
    ๐ŸซCHOCOTUM
    ๐ŸซCHOCOJAR
    ๐ŸŒˆChocoCrispy
    ๐ŸŒˆKrunchy ChocoMelts
    .
    Visit & follow ig @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo @dd.crunchyomo

    Ws๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    0175262240
    .
    #chocotum #chocotumviral #chocotummurah #rangup #kukis #chocotumhq
    #biskutbrownieshq #biskutbrownies #niknuyubakehouse #browniesbyniknuyu #browniesrangup #browniessedap #browniesmurah #biskutbrowniesmurah
    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chococrispy #chococrispyhq #chocomeltsviral #krunchychocomeltsmurah #crunchychocomelt #postage #biskutbrowniesviral #biskutbrowniesmurah

  •  2  0  4 hours ago
  • Thank You โค๏ธ

Mini Karipap Inti serunding ikan Ready Stok. ALWAYS READY STOCK! Snek harian yang mengenyangkan Dan berkhasiat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tempahan Sepanjang Tahun!! 

Snek tradisional paling lazat Sejak pada zaman dahulu โค๏ธ
 
Rangup
Lazat
Terbaik ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
๐Ÿ“ฒWhatsapp/Call - 018 3936765 018 3936765 0183936765

#Kimaminikaripap
#Rangup
#Lazat
#Terbaik ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
#minikaripap
#intiserundingikan
  • Thank You โค๏ธ

    Mini Karipap Inti serunding ikan Ready Stok. ALWAYS READY STOCK! Snek harian yang mengenyangkan Dan berkhasiat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tempahan Sepanjang Tahun!!

    Snek tradisional paling lazat Sejak pada zaman dahulu โค๏ธ

    Rangup
    Lazat
    Terbaik ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    ๐Ÿ“ฒWhatsapp/Call - 018 3936765 018 3936765 0183936765

    #Kimaminikaripap
    #Rangup
    #Lazat
    #Terbaik ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    #minikaripap
    #intiserundingikan

  •  1  0  6 hours ago

Top #rangup Posts

  • S I L E N T  P L E A S E ๐Ÿ˜™
On set!๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ
โค๏ธcinta๐Ÿ‹lemon๐Ÿ‘ญmadu
  • S I L E N T P L E A S E ๐Ÿ˜™
    On set!๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ
    โค๏ธcinta๐Ÿ‹lemon๐Ÿ‘ญmadu

  •  1,324  17  3 December, 2017
  • D A Y  3
S I N G A P O R E  E X P O
@megaxpress 
Tqsm kpd yg support expo hr ni..
To @endang_bintangcinta (penyanyi spore) pun beli ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
Alhamdulillah utk hari ini..
Esk last day..
Jemput dtg guys..sementara stock #kingmangifera masih ade.๐Ÿ˜
  • D A Y 3
    S I N G A P O R E E X P O
    @megaxpress
    Tqsm kpd yg support expo hr ni..
    To @endang_bintangcinta (penyanyi spore) pun beli ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
    Alhamdulillah utk hari ini..
    Esk last day..
    Jemput dtg guys..sementara stock #kingmangifera masih ade.๐Ÿ˜

  •  1,038  19  5 May, 2018
  • Assalammualaikum guys td i stop kat station petronas di jln Tampoi sblm menuju ke Angsana. Adik Ni jual Kacang rebus, masih penuh lagi bakulnye...dekat pintu Masuk petronas dia tido tu.....mungkin letih lagipun area sini hujan lebat tadi, now gerimis....kesian dia maybe letih....Tadi Saya dah kejut dia bangun then tido semula. Jom support beli jualan dia ...Saya dah beli.... Sebak Tengoklah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ .
Korang yg stop isi Minyak tu belilah ya, anggap Kita bersedekah....ingat dlm rezeki Kita Ada rezeki org lain juga... ๐ŸคฒSEMOGA ANDA YANG MEMBACA STATUS SAYA INI DIBERKATI DUNIA DAN AKHIRAT.
.
Cdt: shazzahinzs
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #keropok #kerepek #maruku #muruku #kacang #biskut #jajan #rangup #kerepekkentang #sihat #kesihatan #motivasi #kkm #ustaz #ustazsyamsuldebat #ustazazharidrus #ustazdon #motivasi
  • Assalammualaikum guys td i stop kat station petronas di jln Tampoi sblm menuju ke Angsana. Adik Ni jual Kacang rebus, masih penuh lagi bakulnye...dekat pintu Masuk petronas dia tido tu.....mungkin letih lagipun area sini hujan lebat tadi, now gerimis....kesian dia maybe letih....Tadi Saya dah kejut dia bangun then tido semula. Jom support beli jualan dia ...Saya dah beli.... Sebak Tengoklah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ .
    Korang yg stop isi Minyak tu belilah ya, anggap Kita bersedekah....ingat dlm rezeki Kita Ada rezeki org lain juga... ๐ŸคฒSEMOGA ANDA YANG MEMBACA STATUS SAYA INI DIBERKATI DUNIA DAN AKHIRAT.
    .
    Cdt: shazzahinzs
    .
    .
    .
    #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #keropok #kerepek #maruku #muruku #kacang #biskut #jajan #rangup #kerepekkentang #sihat #kesihatan #motivasi #kkm #ustaz #ustazsyamsuldebat #ustazazharidrus #ustazdon #motivasi

  •  6,641  106  8 March, 2020
  • Setelah bertahun tahun mengidam , akhirnya ๐Ÿ˜Œโ˜๐Ÿป. Korang pernah makan tak benda ni?
.
cc CallMeJahar
.
.
.
#keropok #kerepek #maruku #muruku #kacang #biskut #jajan #rangup #kerepekkentang #coklat #kekcoklat #kekcoklatmoist #kitkat #nutella #milo #hershey #farmfresh #ferrerorocher #kuih #kuihraya #kuihviral #mamee #nostalgia #kenangan #bahagia #motivasi #jepsepahtu #zizanrazak #shuibsepahtu #astrowarna
  • Setelah bertahun tahun mengidam , akhirnya ๐Ÿ˜Œโ˜๐Ÿป. Korang pernah makan tak benda ni?
    .
    cc CallMeJahar
    .
    .
    .
    #keropok #kerepek #maruku #muruku #kacang #biskut #jajan #rangup #kerepekkentang #coklat #kekcoklat #kekcoklatmoist #kitkat #nutella #milo #hershey #farmfresh #ferrerorocher #kuih #kuihraya #kuihviral #mamee #nostalgia #kenangan #bahagia #motivasi #jepsepahtu #zizanrazak #shuibsepahtu #astrowarna

  •  5,868  276  29 April, 2020