#qurvesingapore Instagram Photos & Videos

qurvesingapore - 516 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
3.3
average likes

Latest #qurvesingapore Posts

  • Ya betul tu, sebab apa? Sebab  #bodydreamkanada! 🥰

Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum  selepas breakfast.

Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

Apa yg anda dapat selepas itu?
.

Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S! .

Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba,  whatsapp 019-2711494 atau

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). http://bodydreamklumpur.wasap.my/

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras 
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal
  • Ya betul tu, sebab apa? Sebab #bodydreamkanada! 🥰

    Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum selepas breakfast.

    Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

    Apa yg anda dapat selepas itu?
    .

    Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S! .

    Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, whatsapp 019-2711494 atau

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). http://bodydreamklumpur.wasap.my/

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal

  •  2  0  31 January, 2020
  • Jika YA, uolls tak perlu risau lagi sebab #bodydreamkanada!

Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum  selepas breakfast.

Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

Apa yg anda dapat selepas itu?
Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S! 
Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, contact kite cepat ye!
.
Whatsapp : 019-2711494 
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). https://nakorderbodydream.wasap.my/ 
#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras 
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal
  • Jika YA, uolls tak perlu risau lagi sebab #bodydreamkanada!

    Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum selepas breakfast.

    Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

    Apa yg anda dapat selepas itu?
    Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S!
    Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, contact kite cepat ye!
    .
    Whatsapp : 019-2711494
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). https://nakorderbodydream.wasap.my/
    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal

  •  3  0  24 January, 2020
  • semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
.
Baju kahwin dah tempah??
Berat tak turun-turun lagi??
Masih tak muat??
.
Jangan PANIC!
.
Kepada bakal pengantin,
uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
.
Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
.
MESTI CUBA!
.
CEPAT ORDER SEKARANG!
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
    Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
    .
    Baju kahwin dah tempah??
    Berat tak turun-turun lagi??
    Masih tak muat??
    .
    Jangan PANIC!
    .
    Kepada bakal pengantin,
    uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
    .
    Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
    .
    MESTI CUBA!
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG!
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  1  0  8 October, 2019
  • ,,semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
.
Baju kahwin dah tempah??
Berat tak turun-turun lagi??
Masih tak muat??
.
Jangan PANIC!
.
Kepada bakal pengantin,
uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
.
Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
.
MESTI CUBA!
.
CEPAT ORDER SEKARANG!
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • ,,semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
    Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
    .
    Baju kahwin dah tempah??
    Berat tak turun-turun lagi??
    Masih tak muat??
    .
    Jangan PANIC!
    .
    Kepada bakal pengantin,
    uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
    .
    Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
    .
    MESTI CUBA!
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG!
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  3  0  26 August, 2019
  • semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
.
Baju kahwin dah tempah??
Berat tak turun-turun lagi??
Masih tak muat??
.
Jangan PANIC!
.
Kepada bakal pengantin,
uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
.
Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
.
MESTI CUBA!
.
CEPAT ORDER SEKARANG!
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • semestinya ramai yg nk menamatkan zaman bujang kn???? Calling for all bakal pengantin !
    Semua bakal pengantin diminta kehadapan 📣
    .
    Baju kahwin dah tempah??
    Berat tak turun-turun lagi??
    Masih tak muat??
    .
    Jangan PANIC!
    .
    Kepada bakal pengantin,
    uolls masih sempat kecilkan susuk tubuh!
    .
    Bodydream Coco-S BOLEH BANTU ANDA!
    .
    MESTI CUBA!
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG!
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177095343/bodydream

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #pasirgudang #kotamasai #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #jb #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  5  0  26 August, 2019
  • Morning gais.. Mommy nak share announcement dari Body Dream HQ.
👇 "PERHATIAN!!.
.
.
Untuk makluman semua pelanggan bodydream jika terdapat kesan torehan atau liqiud pada kotak bodydream coco s terutamanya pada bahgian batch no iainya bukan dari agent atau stokis hq berdaftar.
.
.
Itu adalah produk tiruan FAKE BODYDREAM yang dikeluarkan  oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dan sekiranya berlaku apa2  perkara yang tidak diingini, pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
.
.
Pihak HQ  menyarankan kepada pelanggan  di luar sana berhati hati terhadap produk tiruan BODYDREAM ni dan berharap para pelanggan membuat pembelian dengan HQ dan stokis agent berdaftar sahaja.
Jangan disebabkan  harga murah anda membeli tanpa memikirkan kesan sampingan yang bakal anda terima.
.
.
Dapatkan yang original dari hq dan stokis/ agent berdaftar sahaja. ❤💋 .

Bodydream HQ"

So uolls, nak dapatkan yg ori,yg insyaAllah akan memberikan effect yg elok dan bagus, mai whatsapp mommy okai!

Www.wasap.my/+60189505512 /cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreamKelantan
#bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocosKelantan
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxkelantan
#fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvekelantan #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Morning gais.. Mommy nak share announcement dari Body Dream HQ.
    👇 "PERHATIAN!!.
    .
    .
    Untuk makluman semua pelanggan bodydream jika terdapat kesan torehan atau liqiud pada kotak bodydream coco s terutamanya pada bahgian batch no iainya bukan dari agent atau stokis hq berdaftar.
    .
    .
    Itu adalah produk tiruan FAKE BODYDREAM yang dikeluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dan sekiranya berlaku apa2 perkara yang tidak diingini, pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
    .
    .
    Pihak HQ menyarankan kepada pelanggan di luar sana berhati hati terhadap produk tiruan BODYDREAM ni dan berharap para pelanggan membuat pembelian dengan HQ dan stokis agent berdaftar sahaja.
    Jangan disebabkan harga murah anda membeli tanpa memikirkan kesan sampingan yang bakal anda terima.
    .
    .
    Dapatkan yang original dari hq dan stokis/ agent berdaftar sahaja. ❤💋 .

    Bodydream HQ"

    So uolls, nak dapatkan yg ori,yg insyaAllah akan memberikan effect yg elok dan bagus, mai whatsapp mommy okai!

    Www.wasap.my/+60189505512 /cocos

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreamKelantan
    #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocosKelantan
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxkelantan
    #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvekelantan #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  5  0  16 August, 2019
  • Jika YA, uolls tak perlu risau lagi sebab #bodydreamkanada!

Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum  selepas breakfast.

Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

Apa yg anda dapat selepas itu?
Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S! 
Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, contact kite cepat ye! 
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). http://bodydreamklumpur.wasap.my/

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras 
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal
  • Jika YA, uolls tak perlu risau lagi sebab #bodydreamkanada!

    Sehari 1 sachet sahaja, Coco-S perlu diminum selepas breakfast.

    Cara bancuh senang sgt, hanya bancuh dgn menggunakan air panas/suam 150 ml.

    Apa yg anda dapat selepas itu?
    Dapat mengecilkan bahagian PERUT yang buncit, LENGAN, PEHA , PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Ini kerana Coco-S bertindak sebagai FAT BURNER. Oleh itu, lemak akan dibakar dengan cepat dan pantas tapi yg best nya,uollls akan rasa bertenaga selepas minum Coco-S!
    Rugi sgt sgt kalau uolls tak cuba minum Coco-S ni. Kalau nk cuba, contact kite cepat ye!
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). http://bodydreamklumpur.wasap.my/

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamselangor #bodydreamkl #bodydreamcheras #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocoskl #bodydreamkelantan #fibermaxcheras
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxkl #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal

  •  2  0  29 May, 2019
  • Assalamualaikum.
Salam subuh.

Mommy nak share menu sahur mommy hari ni.
Roti telur + Bellashake 🍨

Semoga hari ni lebih bertenaga & kulit mommy pun lebih glowing 😍 
Pstttt, uolls dah habis ganti puasa ke?
Mommy plan nak habiskan minggu ni.
Jangan lupa ganti puasa ok😉 
Order Bellashake jom!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum.
    Salam subuh.

    Mommy nak share menu sahur mommy hari ni.
    Roti telur + Bellashake 🍨

    Semoga hari ni lebih bertenaga & kulit mommy pun lebih glowing 😍
    Pstttt, uolls dah habis ganti puasa ke?
    Mommy plan nak habiskan minggu ni.
    Jangan lupa ganti puasa ok😉
    Order Bellashake jom!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  6  0  22 April, 2019
  • 😱
Hanya tinggal 12 hari sahaja sebelum Ramadhan menjelma.

Uolls dah habis ganti puasa?
Dah get ready untuk puasa nanti?
Uolls nak kurus sebelum raya tak?
Nak puasa 30 hari dengan tenaga maximum tanpa rasa lapar?

Uolls perlukan Body Dream Coco-S Slimming drink.

Minuman Coco yang dapat membantu uolls memiliki bentuk & berat badan idaman. Memberikan tenaga yang tiptop sepanjang hari. Mengecilkan paha dan lengan dan seterusnya size pakaian uolls pun akan berkurang.
Mungkin dari size L ke S.
Tak mustahil tau!

Berminat nak cuba & dapatkan info lebih lagi, uolls boleh whatsapp mommy okayh😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 😱
    Hanya tinggal 12 hari sahaja sebelum Ramadhan menjelma.

    Uolls dah habis ganti puasa?
    Dah get ready untuk puasa nanti?
    Uolls nak kurus sebelum raya tak?
    Nak puasa 30 hari dengan tenaga maximum tanpa rasa lapar?

    Uolls perlukan Body Dream Coco-S Slimming drink.

    Minuman Coco yang dapat membantu uolls memiliki bentuk & berat badan idaman. Memberikan tenaga yang tiptop sepanjang hari. Mengecilkan paha dan lengan dan seterusnya size pakaian uolls pun akan berkurang.
    Mungkin dari size L ke S.
    Tak mustahil tau!

    Berminat nak cuba & dapatkan info lebih lagi, uolls boleh whatsapp mommy okayh😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  22 April, 2019
  • Assalamualaikum 🧕

Woot woot!

Janji nak upload set baru hari Sabtu, sekarang ni dah masuk Isnin dah. Baru la sempat. Hu hu hu 😂 ampuuuuuun uolls.

Tadaaa. New sets untuk uolls.
Prices maintain harga yang sama, cumanya free gifts mommy tukar a bit.

Untuk pengetahuan uolls yang masih belum tahu, bottle/henna/mug/eyeliner tu semua mommy bagi free tau. Tulus ikhlas dari hati mommy. Janji uollls happy 💃

Yang penting, FREE POSTAGE uollls.

Nak segak kurus selim melim sebelum raya? Mai lekaih whatsapp mommy okai, kuruih dapat, free gifts pun dapat 🤭

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum 🧕

    Woot woot!

    Janji nak upload set baru hari Sabtu, sekarang ni dah masuk Isnin dah. Baru la sempat. Hu hu hu 😂 ampuuuuuun uolls.

    Tadaaa. New sets untuk uolls.
    Prices maintain harga yang sama, cumanya free gifts mommy tukar a bit.

    Untuk pengetahuan uolls yang masih belum tahu, bottle/henna/mug/eyeliner tu semua mommy bagi free tau. Tulus ikhlas dari hati mommy. Janji uollls happy 💃

    Yang penting, FREE POSTAGE uollls.

    Nak segak kurus selim melim sebelum raya? Mai lekaih whatsapp mommy okai, kuruih dapat, free gifts pun dapat 🤭

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  4  1  21 April, 2019
  • Reposted from @lia_natalia -  Hai everyone. Good Morning!!! Dah breakfast ke belum..?? Breakfast apa tu..?? Lia pun baru nak breakfast ni.. haa..bukan main heavent kan breakfast Lia pagi ni..😆
.
Korang jangan risau tak ada masalah bila pagi2 mcm ni kita ambil heavy breakfast untuk tenaga nak lagi bertenaga korang jangan lupa minum COCO S jugak ye sebab Coco S  ni lagi menambahkan energy booster kita untuk seharian..💪🏻
.
Korang semua pun dah tahu kan COCO S mengawal diet seimbang kita untuk setiap hari.. So setiap hari just ambil satu sachet saja dan bancuh menggunakan air panas atau suam and boleh terus minum.. The best part is.. bila korang minum COCO S ni korang tak perlu nak pantang atau berdiet apa2 ok.. awesome kan..🥳
.
Jom dapatkan COCO S sekarang..🍫
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Reposted from @lia_natalia - Hai everyone. Good Morning!!! Dah breakfast ke belum..?? Breakfast apa tu..?? Lia pun baru nak breakfast ni.. haa..bukan main heavent kan breakfast Lia pagi ni..😆
    .
    Korang jangan risau tak ada masalah bila pagi2 mcm ni kita ambil heavy breakfast untuk tenaga nak lagi bertenaga korang jangan lupa minum COCO S jugak ye sebab Coco S ni lagi menambahkan energy booster kita untuk seharian..💪🏻
    .
    Korang semua pun dah tahu kan COCO S mengawal diet seimbang kita untuk setiap hari.. So setiap hari just ambil satu sachet saja dan bancuh menggunakan air panas atau suam and boleh terus minum.. The best part is.. bila korang minum COCO S ni korang tak perlu nak pantang atau berdiet apa2 ok.. awesome kan..🥳
    .
    Jom dapatkan COCO S sekarang..🍫
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  5  0  19 April, 2019
  • Reposted from @lia_natalia -  Good Morning everybody!! Haaa jangan lupa tau lepas breakfast wajib minum Coco S. Tak kira kemana saja Lia pergi mesti tak lupa bawak buah hati Lia  COCO S ni.. harap sampai jugak ke hati korang semua ye giteww..🙊
.
Korang semua yang follow Lia mesti tahu kan dulu Lia macam mana.. sangat Chubby ok.. betul tak?? Tapi sekarang tengok lah.. Lia dapat turun kan berat badan and kekal slim mcm ni.. dengan bantuan COCO S jugak sebab korang semua pun dah tahu. Coco S ni memang sangat2 bagus dalam mengawal selera  makan and diet seimbang kita setiap hari taw.
.
Yang penting bukan untuk perempuan yang nak kurus saja yang boleh minum Coco S ni. Lelaki yang dekat luar sana yang rasa perut dah buncit, badan dah tak sado, berat timbang meter pun dah tak tahu nak tunjuk berapa kilo pun boleh minum tau.. korang boleh tengok dekat #bodydreamtestimoni dekat situ memang banyak testimoni yang berjaya turunkan berata badan.
.
Mudah saja nak minum Coco S ni cuma ambil 1 sachet dan bancuh menggunakan air panas/suam selepas korang breakfast.. confirm malam nanti baru korang cari makanan..😉 So.. order lah COCO S sekarang.. jangan sampai stock dah habis baru korang nak cari sudah. Coco S now makin high demand tau..😊
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Reposted from @lia_natalia - Good Morning everybody!! Haaa jangan lupa tau lepas breakfast wajib minum Coco S. Tak kira kemana saja Lia pergi mesti tak lupa bawak buah hati Lia COCO S ni.. harap sampai jugak ke hati korang semua ye giteww..🙊
    .
    Korang semua yang follow Lia mesti tahu kan dulu Lia macam mana.. sangat Chubby ok.. betul tak?? Tapi sekarang tengok lah.. Lia dapat turun kan berat badan and kekal slim mcm ni.. dengan bantuan COCO S jugak sebab korang semua pun dah tahu. Coco S ni memang sangat2 bagus dalam mengawal selera makan and diet seimbang kita setiap hari taw.
    .
    Yang penting bukan untuk perempuan yang nak kurus saja yang boleh minum Coco S ni. Lelaki yang dekat luar sana yang rasa perut dah buncit, badan dah tak sado, berat timbang meter pun dah tak tahu nak tunjuk berapa kilo pun boleh minum tau.. korang boleh tengok dekat #bodydreamtestimoni dekat situ memang banyak testimoni yang berjaya turunkan berata badan.
    .
    Mudah saja nak minum Coco S ni cuma ambil 1 sachet dan bancuh menggunakan air panas/suam selepas korang breakfast.. confirm malam nanti baru korang cari makanan..😉 So.. order lah COCO S sekarang.. jangan sampai stock dah habis baru korang nak cari sudah. Coco S now makin high demand tau..😊
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  4  0  15 April, 2019
  • Assalamualaikum.
Lama sangat mommy tak bersiaran.
Finally kembali.

Maklumlah dah almost a week stock kering kontang, ibarat padang pasir. Huhuhu 😭

Sedih uollls, ramai yang mencari Coco-S tapi xde stock. Even HQ pun sold out 💆‍♀️💆‍♀️ Ni stock dah on their way to mommy, boleh la uolls start order. Tengok ni yang dah booking berderet-deret2 nama. Hopefully tak dak yang mommy left out lah 😅

Owh ya, uolls yang selalu minum Fibermax, after this dah tak dak tau. Dah end production. Will be replaced with something new. So sapa yang nak grab Fibermax jugak, cepat ya. Limited stock ni. 
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum.
    Lama sangat mommy tak bersiaran.
    Finally kembali.

    Maklumlah dah almost a week stock kering kontang, ibarat padang pasir. Huhuhu 😭

    Sedih uollls, ramai yang mencari Coco-S tapi xde stock. Even HQ pun sold out 💆‍♀️💆‍♀️ Ni stock dah on their way to mommy, boleh la uolls start order. Tengok ni yang dah booking berderet-deret2 nama. Hopefully tak dak yang mommy left out lah 😅

    Owh ya, uolls yang selalu minum Fibermax, after this dah tak dak tau. Dah end production. Will be replaced with something new. So sapa yang nak grab Fibermax jugak, cepat ya. Limited stock ni.
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  1  0  15 April, 2019
  • Gemorning sweetie pie!

Uolls, STOCK COCO-S sekarang sangat-sangat limited. Merata sold out. Sebab tengah laku keras, agents & stokist sume pun tak sempat nak grab.

Stock mommy pun sangat-sangat limited tau. Ada 5 boxes ja, tatau new stock nak mendarat bila pulak 😖😖😖. Siapa yang nak, uolls kena lekas-lekas grab okay. Mommy utamakan yang terus payment, soooo sorry, kali ni mommy tak boleh nak reserve first.

Nak kurus, cantik, sihat, bertenaga, whatsapp mommy okay⤵️
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177158900

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
#stokisjohorbahru
  • Gemorning sweetie pie!

    Uolls, STOCK COCO-S sekarang sangat-sangat limited. Merata sold out. Sebab tengah laku keras, agents & stokist sume pun tak sempat nak grab.

    Stock mommy pun sangat-sangat limited tau. Ada 5 boxes ja, tatau new stock nak mendarat bila pulak 😖😖😖. Siapa yang nak, uolls kena lekas-lekas grab okay. Mommy utamakan yang terus payment, soooo sorry, kali ni mommy tak boleh nak reserve first.

    Nak kurus, cantik, sihat, bertenaga, whatsapp mommy okay⤵️
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60177158900

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
    #stokisjohorbahru

  •  7  2  3 April, 2019
  • Reposted from @lia_natalia -  Siapa yang dah consume FIBERMAX kita geng. Apa korang rasa bila dah consume Fibermax ni..?? Mesti best kan.. kepada sesiapa yg ada masalah susah nak membuang air besar tu. Lia sarankan korang ambik Fibermax ni.. sebab apa..sebab Lia sendiri dah consume Fibermax ni almost 2 month sbb Lia memang ade masalah nk buang air besar.
.
FIBERMAX dapat membantu korang yang ade masalah sembelit atau susah nk buang air besar tu. Fibermax ni membantu melancarkan usus dan membuang segala toksin serta bahan2 yang tidak diperlukan dalam badan korang tu dan membantu korang untuk menurunkan berat badan juga.. just minum pada waktu malam sebelum korang nak tidor.. esok confirm lancar and ringan je perut. Memang flushhh habis!!
.
Tunggu apa lagi.. jom dapatkan FIBERMAX sekarang..
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Reposted from @lia_natalia - Siapa yang dah consume FIBERMAX kita geng. Apa korang rasa bila dah consume Fibermax ni..?? Mesti best kan.. kepada sesiapa yg ada masalah susah nak membuang air besar tu. Lia sarankan korang ambik Fibermax ni.. sebab apa..sebab Lia sendiri dah consume Fibermax ni almost 2 month sbb Lia memang ade masalah nk buang air besar.
    .
    FIBERMAX dapat membantu korang yang ade masalah sembelit atau susah nk buang air besar tu. Fibermax ni membantu melancarkan usus dan membuang segala toksin serta bahan2 yang tidak diperlukan dalam badan korang tu dan membantu korang untuk menurunkan berat badan juga.. just minum pada waktu malam sebelum korang nak tidor.. esok confirm lancar and ringan je perut. Memang flushhh habis!!
    .
    Tunggu apa lagi.. jom dapatkan FIBERMAX sekarang..
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  4  0  27 March, 2019
  • Gemorning sweetie pie!

Uolls, STOCK COCO-S sekarang sangat-sangat limited. Merata sold out. Sebab tengah laku keras, agents & stokist sume pun tak sempat nak grab.

Stock mommy pun sangat-sangat limited tau. Ada 5 boxes ja, tatau new stock nak mendarat bila pulak 😖😖😖. Siapa yang nak, uolls kena lekas-lekas grab okay. Mommy utamakan yang terus payment, soooo sorry, kali ni mommy tak boleh nak reserve first.

Nak kurus, cantik, sihat, bertenaga, whatsapp mommy okay⤵️
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Gemorning sweetie pie!

    Uolls, STOCK COCO-S sekarang sangat-sangat limited. Merata sold out. Sebab tengah laku keras, agents & stokist sume pun tak sempat nak grab.

    Stock mommy pun sangat-sangat limited tau. Ada 5 boxes ja, tatau new stock nak mendarat bila pulak 😖😖😖. Siapa yang nak, uolls kena lekas-lekas grab okay. Mommy utamakan yang terus payment, soooo sorry, kali ni mommy tak boleh nak reserve first.

    Nak kurus, cantik, sihat, bertenaga, whatsapp mommy okay⤵️
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  26 March, 2019
  • Assalamualaikum.
Selamat pagi!

Kita ada exactly 40 days lagi sebelum kita sambut Ramadhan Al-Mubarak.🙀
Uolls dah start or habis ganti puasa belum?
Kena start dah ni. Kang tak sempat habis pulak kan.
Mommy pun tengah marathon puasa la ni. Dah nak dekat,baru nak kalut 😂😆 Owh ya, tahukah uolls, Coco-S juga boleh diamalkan ketika berpuasa?
Lagi best tau berpuasa dengan Coco-S. Sebab uolls akan rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari.

Kalau tak percaya, uolls boleh la start sekarang. Minum 1 sachet, ketika uolls ganti puasa ni. Puasa terbayar, kurus pun dapat. 😁

Untuk sebarang pertanyaan atau orders, boleh cari mommy naa. Sedia berkhidmat untuk uolls 😘

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum.
    Selamat pagi!

    Kita ada exactly 40 days lagi sebelum kita sambut Ramadhan Al-Mubarak.🙀
    Uolls dah start or habis ganti puasa belum?
    Kena start dah ni. Kang tak sempat habis pulak kan.
    Mommy pun tengah marathon puasa la ni. Dah nak dekat,baru nak kalut 😂😆 Owh ya, tahukah uolls, Coco-S juga boleh diamalkan ketika berpuasa?
    Lagi best tau berpuasa dengan Coco-S. Sebab uolls akan rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari.

    Kalau tak percaya, uolls boleh la start sekarang. Minum 1 sachet, ketika uolls ganti puasa ni. Puasa terbayar, kurus pun dapat. 😁

    Untuk sebarang pertanyaan atau orders, boleh cari mommy naa. Sedia berkhidmat untuk uolls 😘

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  25 March, 2019

Top #qurvesingapore Posts

  • Assalamualaikum uolls.. Mommy nak habaq,stock baru, baru je sampai semalam. Tapi hari ni dah habis almost separuh. Alhamdulillah.

Ramai yang dok msg mommy tanya, ramai yg dah start mintak acc#. Nampaknya Coco-S ni memang laku keras. Ramai ni yang nak kurus before 2019.

Uolls xnak join diorang ke? 😉

Jom kurus secara sihat dengan Coco-S. InsyaAllah berkesan dengan hanya 1 kotak penggunaan. Belum cuba, belum tahu 😎

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum uolls.. Mommy nak habaq,stock baru, baru je sampai semalam. Tapi hari ni dah habis almost separuh. Alhamdulillah.

    Ramai yang dok msg mommy tanya, ramai yg dah start mintak acc#. Nampaknya Coco-S ni memang laku keras. Ramai ni yang nak kurus before 2019.

    Uolls xnak join diorang ke? 😉

    Jom kurus secara sihat dengan Coco-S. InsyaAllah berkesan dengan hanya 1 kotak penggunaan. Belum cuba, belum tahu 😎

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  4  0  21 September, 2018
  • Hi uolls..selamat berhujung minggu 🌈

Ramai yang tanya mommy, antara Coco-S & Fibermax, mana yang lebih bagus.

Mommy selalu jawab, Coco-S untuk slimming while Fibermax untuk Detox.
If uolls nak slimming boleh ambil Coco-S. In fact, kebanyakan customers memang amalkan Coco-S. 
If uolls nak detox jugak, supaya badan rasa lebih ringan, boleh ambil Fibermax jugak. Minum waktu malam, sebelum tidur.

Semuanya tepuk dada, tanya lah hati uolls. Nak try 2,2 pun boleh aje. Takde hal lah 🤭

Ni mommy share kebaikan both products ye, supaya uolls boleh la kaji dan decide which one yang uolls nak cuba.

Dah decide, whatsapp mommy okai 🤗

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Hi uolls..selamat berhujung minggu 🌈

    Ramai yang tanya mommy, antara Coco-S & Fibermax, mana yang lebih bagus.

    Mommy selalu jawab, Coco-S untuk slimming while Fibermax untuk Detox.
    If uolls nak slimming boleh ambil Coco-S. In fact, kebanyakan customers memang amalkan Coco-S.
    If uolls nak detox jugak, supaya badan rasa lebih ringan, boleh ambil Fibermax jugak. Minum waktu malam, sebelum tidur.

    Semuanya tepuk dada, tanya lah hati uolls. Nak try 2,2 pun boleh aje. Takde hal lah 🤭

    Ni mommy share kebaikan both products ye, supaya uolls boleh la kaji dan decide which one yang uolls nak cuba.

    Dah decide, whatsapp mommy okai 🤗

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  19 January, 2019