#pwis Instagram Photos & Videos

pwis - 22.5k posts

Hashtag Popularity

4.9
average comments
49.9
average likes

Latest #pwis Posts

  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Night Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
⁣
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Night Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Siapa dah cuba Licen Serum KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    .
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  6 July, 2020
  • What are benefits #PinkisWhiteInstantScrub?🙊
.
• Merawat kulit kusam
• Menanggalkan sel kulit mati
• Memberi efek instant putih dengan sekali penggunaan
• Memberi kesan pencerahan kulit
• Sesuai untuk kepada siapa yang ada kulit sunburn
.
Suggestion: All skin types
Type: Exfoliater Scrubbing/Maskerring
Uses: Twice per week. Tahan penggunaan selama 30-60 hari atau ikut pemakain tani sendiri.

Untuk breakout skin🙊inda disarankan untuk guna scrubbing sebab ya akan membagi tekanan pressure arah skin breakout so boleh digunakan untuk maskerring sahaja!💋
.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • What are benefits #PinkisWhiteInstantScrub?🙊
    .
    • Merawat kulit kusam
    • Menanggalkan sel kulit mati
    • Memberi efek instant putih dengan sekali penggunaan
    • Memberi kesan pencerahan kulit
    • Sesuai untuk kepada siapa yang ada kulit sunburn
    .
    Suggestion: All skin types
    Type: Exfoliater Scrubbing/Maskerring
    Uses: Twice per week. Tahan penggunaan selama 30-60 hari atau ikut pemakain tani sendiri.

    Untuk breakout skin🙊inda disarankan untuk guna scrubbing sebab ya akan membagi tekanan pressure arah skin breakout so boleh digunakan untuk maskerring sahaja!💋
    .
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣.
Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
.
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    .
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  1  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣.
Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
.
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    .
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  0  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣.
Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
.
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    .
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  2  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣.
Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
.
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Tiah nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    .
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  15  1  6 July, 2020
  • ❤️
.
SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
.
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣.
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣.
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    .
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣.
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣.
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  3  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
.
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣.
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣.
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    .
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣.
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣.
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  2  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
.
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣.
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣.
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    .
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣.
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣.
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  1  0  6 July, 2020
  • ❤️
.
SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
.
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣.
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣.
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    .
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣.
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣.
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  13  0  6 July, 2020

Top #pwis Posts

  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
.
Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik

  •  180  9  25 December, 2019
  • Alhamdulillah dapat kesan yang memuaskan hati pelanggan dan hat liaa 😍😝 uolss sampai bila nak tunggu je mehh lekaihh whatsapp liaa. Liaa akan consult skin sampai dapat skin peloles
.
Whatsapp 01127508033 / klik link di bio 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #satukanrasa #gegarvaganza
  • Alhamdulillah dapat kesan yang memuaskan hati pelanggan dan hat liaa 😍😝 uolss sampai bila nak tunggu je mehh lekaihh whatsapp liaa. Liaa akan consult skin sampai dapat skin peloles
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik link di bio 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #satukanrasa #gegarvaganza

  •  263  0  20 November, 2019
  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸
  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸

  •  187  112  14 May, 2020