#putihcepat Instagram Photos & Videos

putihcepat - 463.5k posts

Hashtag Popularity

4
average comments
126.3
average likes

Latest #putihcepat Posts

  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

    Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

    Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  53 seconds ago
  • ..
APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION 😍 .

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas. .

Komen “NAK” sekarang! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • ..
    APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION 😍 .

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas. .

    Komen “NAK” sekarang! .

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  1 minute ago
  • BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH?

Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih!

Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan?
Klik link pada bio IG utk order lotion putih viral harini!

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • BETUL KE PAKAI DEMICA LOTION NI BOLEH JADI PUTIH?

    Tengok abe handsome ni sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan sampai lengan, terus putih sekata kulit. Walaupun sekarang ni banyak duk rumah atau ulang alik kerja je, tetap kena jaga kesihatan kulit. Spray spray je, ratakan, terus putih bersih!

    Tunggu apa lagi? Takkan taknak putih kan?
    Klik link pada bio IG utk order lotion putih viral harini!

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  1  0  7 minutes ago
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

    Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

    Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  2  0  8 minutes ago
  • DEMICA LOTION BUKAN SEKADAR LOTION PUTIH

1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
•Bukan hanya pelembap muka, nak sapu kat tangan, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️ .

2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu Demica Lotion utk smooth kan kulit. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun flawless je 👏🏻 .

3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
•Demica Lotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit  dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai 🌊 .

Best kan? Ke best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • DEMICA LOTION BUKAN SEKADAR LOTION PUTIH

    1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
    •Bukan hanya pelembap muka, nak sapu kat tangan, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️ .

    2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
    •Sblm make up tu, sapu dulu Demica Lotion utk smooth kan kulit. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun flawless je 👏🏻 .

    3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
    •Demica Lotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai 🌊 .

    Best kan? Ke best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
    Tak sabar lettuww nak grab kan kan?

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  10 minutes ago
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

    Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

    Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  11 minutes ago
  • APA KANDUNGAN DLM DEMICA LOTION?
.
🥛Milk Extract - merawat sel kulit mati & melembutkan kulit agar putih berseri.
🐚Pearl Extract - melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB.
🥥Olive Oil - menghidrasi kulit agar tetap lembap & halus.
🌝Pro Vitamin B3 - melembutkan kulit wajah.

Jom dapatkan Demica Lotion dari #DemicaSquad, recommended sgt utk korang yg tak suka sunscreen melekit.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA KANDUNGAN DLM DEMICA LOTION?
    .
    🥛Milk Extract - merawat sel kulit mati & melembutkan kulit agar putih berseri.
    🐚Pearl Extract - melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB.
    🥥Olive Oil - menghidrasi kulit agar tetap lembap & halus.
    🌝Pro Vitamin B3 - melembutkan kulit wajah.

    Jom dapatkan Demica Lotion dari #DemicaSquad, recommended sgt utk korang yg tak suka sunscreen melekit.

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  46 minutes ago
  • JATUH CINTA dengan semua produk DEMICA

Ofcoz lah fall in love dengan semua produk #Demica ni sbb lepas pakai #Demicawhiteninglotion buat kulit glowing & lembut giteww. Bila pakai #DemicaSerum semua jerawat terus kejut dan kulit makin halus. Then apply je #DemicaLipmatte terus nampak berseri dan cantik😍

 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters  #teammimifighters #kitabaikramaisayang
#demicacodbukitberuntung
#demicacodrawang
#demicaOotd
  • JATUH CINTA dengan semua produk DEMICA

    Ofcoz lah fall in love dengan semua produk #Demica ni sbb lepas pakai #Demicawhiteninglotion buat kulit glowing & lembut giteww. Bila pakai #DemicaSerum semua jerawat terus kejut dan kulit makin halus. Then apply je #DemicaLipmatte terus nampak berseri dan cantik😍

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #teammimifighters #kitabaikramaisayang
    #demicacodbukitberuntung
    #demicacodrawang
    #demicaOotd

  •  0  0  48 minutes ago
  • JATUH CINTA dengan semua produk DEMICA

Ofcoz lah fall in love dengan semua produk #Demica ni sbb lepas pakai #Demicawhiteninglotion buat kulit glowing & lembut giteww. Bila pakai #DemicaSerum semua jerawat terus kejut dan kulit makin halus. Then apply je #DemicaLipmatte terus nampak berseri dan cantik😍

 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters  #teammimifighters #kitabaikramaisayang
#demicacodbukitberuntung
#demicacodrawang
#demicaOotd
  • JATUH CINTA dengan semua produk DEMICA

    Ofcoz lah fall in love dengan semua produk #Demica ni sbb lepas pakai #Demicawhiteninglotion buat kulit glowing & lembut giteww. Bila pakai #DemicaSerum semua jerawat terus kejut dan kulit makin halus. Then apply je #DemicaLipmatte terus nampak berseri dan cantik😍

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #teammimifighters #kitabaikramaisayang
    #demicacodbukitberuntung
    #demicacodrawang
    #demicaOotd

  •  0  0  48 minutes ago
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

    Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

    Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  51 minutes ago

Top #putihcepat Posts

  • KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
  • KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
    .
    Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
    .
    Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
    Komen “NAKK” sekarang.
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

  •  360  13  15 February, 2020
  • KULIT PUTIH TANPA KESAN MELEKIT

Nampak kan muka Wawa lepas apply #wawamilkskin ? Kulit semakin cerah dan cantikx Paling best lotion ni tak melekit langsung. Terus meresap ke dlm kulit & nampak mcm warna kulit asal kita. Bau pun wangiiii ❤️ .

Korang mesti nak kulit putih kan?

Sepa yg nak putih tu blh komen ‘nak’ nanti admin reply satu2😉 .

#wawazainal #AerilZafrel #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawacosmetics #wawaloveedition
  • KULIT PUTIH TANPA KESAN MELEKIT

    Nampak kan muka Wawa lepas apply #wawamilkskin ? Kulit semakin cerah dan cantikx Paling best lotion ni tak melekit langsung. Terus meresap ke dlm kulit & nampak mcm warna kulit asal kita. Bau pun wangiiii ❤️ .

    Korang mesti nak kulit putih kan?

    Sepa yg nak putih tu blh komen ‘nak’ nanti admin reply satu2😉 .

    #wawazainal #AerilZafrel #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawacosmetics #wawaloveedition

  •  115  2  18 June, 2020
  • POSITIVE VS NEGATIVE 🔥

Semuanya berbalik pada DIRI SENDIRI.
Kehidupan kita tak pernah lari dari KEBENARAN.

Setiap perjalanan kita akan semestinya melalui dua perkataan ni, POSITIVE AND NEGATIVE.

Yang bezanya adalah TINDAKAN kita.
Yang positive mungkin boleh kekalkan dan ALWAYS accept anything in positive way.

Yang NEGATIVE perlu ke kita layankan perasaan tu sampai hanyut jauh ketinggalan. BANGKIT walaupon pahit dan teruskan perjalanan mencari POSITIVE 💪🏻 Yana yakin seberat mana ujian dan dugaan kita kalau kita hadapi dengan cara positive semua akan berakhir dengan manisnya.

So apa pilihan korang?
Be a POSITIVE PERSON or the other way?

Bersama saya pic dalam ne Founder Snow White Dan Founder Tifs SkinCare

#dianadyanempire #putihmelepak #leadersaraanna #cantikberseri #appreciate #sentap #viral #putihcepat #kuruscepat #kurus #putihgebu #cantik #soleh #focus
  • POSITIVE VS NEGATIVE 🔥

    Semuanya berbalik pada DIRI SENDIRI.
    Kehidupan kita tak pernah lari dari KEBENARAN.

    Setiap perjalanan kita akan semestinya melalui dua perkataan ni, POSITIVE AND NEGATIVE.

    Yang bezanya adalah TINDAKAN kita.
    Yang positive mungkin boleh kekalkan dan ALWAYS accept anything in positive way.

    Yang NEGATIVE perlu ke kita layankan perasaan tu sampai hanyut jauh ketinggalan. BANGKIT walaupon pahit dan teruskan perjalanan mencari POSITIVE 💪🏻 Yana yakin seberat mana ujian dan dugaan kita kalau kita hadapi dengan cara positive semua akan berakhir dengan manisnya.

    So apa pilihan korang?
    Be a POSITIVE PERSON or the other way?

    Bersama saya pic dalam ne Founder Snow White Dan Founder Tifs SkinCare

    #dianadyanempire #putihmelepak #leadersaraanna #cantikberseri #appreciate #sentap #viral #putihcepat #kuruscepat #kurus #putihgebu #cantik #soleh #focus

  •  3,429  46  25 January, 2020
  • NAK TAK MUKA PUTIH DALAM 5 SAAT?? .
.
.

Apply Wawa Milk Skin setiap hari lepas mandi boleh mencerahkan kulit dengan permanent. Rahsia kulit tak sunburn even stay di bawah matahari. Kulit akan rasa lembap je walaupun stay dalam aircond sepanjang hari.  Love sangat dengan #wawamilkskin. .

Sape yang nak kulit putih macam ni? Komen “saya” di bawah. Nanti admin akan dm sorang2.
.

#jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawamilkskin #wawacosmetics #wawaloveedition #ainaaserum #bougasbeauty #dyxy #obsesscosmetics #wawaserum #wawamekupkit #wawazainal #aerilzafrel #beautytipsandtricks
  • NAK TAK MUKA PUTIH DALAM 5 SAAT?? .
    .
    .

    Apply Wawa Milk Skin setiap hari lepas mandi boleh mencerahkan kulit dengan permanent. Rahsia kulit tak sunburn even stay di bawah matahari. Kulit akan rasa lembap je walaupun stay dalam aircond sepanjang hari. Love sangat dengan #wawamilkskin. .

    Sape yang nak kulit putih macam ni? Komen “saya” di bawah. Nanti admin akan dm sorang2.
    .

    #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wawamilkskin #wawacosmetics #wawaloveedition #ainaaserum #bougasbeauty #dyxy #obsesscosmetics #wawaserum #wawamekupkit #wawazainal #aerilzafrel #beautytipsandtricks

  •  151  2  31 May, 2020
  • Memiliki kulit wajah yang cantik dan cerah tentu menjadi dambaan bagi setiap wanita. Sayang, ada beberapa faktor yang membuat para wanita memiliki masalah pada wajahnya, salah satunya adalah kulit wajah kusam.
.
Ada beberapa faktor penyebab kulit wajah kusam :
• kurang kelembapan kulit
• terjadi penumpukan sel kulit mati
• tidak menggunakan sunscreen saat beraktivitas diluar ruangan
• lupa membersihkan makeup
• kurang vitamin yang berfungsi menutrisi kulit wajah
• gaya hidup kurang sehat
• faktor strees
• terkena paparan sinar matahari secara berlebihan
.
Kamu kini ga perlu khawatir ya say, karena L-Skin bisa atasi keluhan tersebut dengan mudah 😍
.
.
.
#kulitsehat #kulitglowing #kulitputih #kulitkusamhilang #kulitkusam #kulitwajah #kulitwajahsehat #kulitwajahcantik #kulitwajahglowing #kusam #perawatanwajah #perawatan #perawatanwajahalami #skincare #skincareproducts #skincareglowing #skincarelskin #lskin #lskinjawatimur #lskinjawabarat #lskinjawatengah #lskinindonesia #lskinskincare #lskinloveyourskin #glowing #putihcepat #jerawathilang #flekhitam #bekasjerawat #perawatanbadan
  • Memiliki kulit wajah yang cantik dan cerah tentu menjadi dambaan bagi setiap wanita. Sayang, ada beberapa faktor yang membuat para wanita memiliki masalah pada wajahnya, salah satunya adalah kulit wajah kusam.
    .
    Ada beberapa faktor penyebab kulit wajah kusam :
    • kurang kelembapan kulit
    • terjadi penumpukan sel kulit mati
    • tidak menggunakan sunscreen saat beraktivitas diluar ruangan
    • lupa membersihkan makeup
    • kurang vitamin yang berfungsi menutrisi kulit wajah
    • gaya hidup kurang sehat
    • faktor strees
    • terkena paparan sinar matahari secara berlebihan
    .
    Kamu kini ga perlu khawatir ya say, karena L-Skin bisa atasi keluhan tersebut dengan mudah 😍
    .
    .
    .
    #kulitsehat #kulitglowing #kulitputih #kulitkusamhilang #kulitkusam #kulitwajah #kulitwajahsehat #kulitwajahcantik #kulitwajahglowing #kusam #perawatanwajah #perawatan #perawatanwajahalami #skincare #skincareproducts #skincareglowing #skincarelskin #lskin #lskinjawatimur #lskinjawabarat #lskinjawatengah #lskinindonesia #lskinskincare #lskinloveyourskin #glowing #putihcepat #jerawathilang #flekhitam #bekasjerawat #perawatanbadan

  •  303  4  6 July, 2020